فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلام_امام
📹#ببینید
#_روایت_دریادلان
🔺️ ️روایتی از توصیههای فرمانده کل قوا به فرماندهان نیروی دریایی ارتش در دیدار سال گذشته
➕ هفتم آذر، روز نیروی دریایی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۷ آذر ماه روز #نیروی_دریایی را به پیشکسوتان جهاد و شهادت در این نیرو تبریک عرض می نماییم و یاد و نام تمامی شهدا بویژه شهدای عزیز عملیات مروارید و شهدای گرانقدر ناوچه پیکان را گرامی می داریم و به ارواح طیبه و ملکوتی تمامی شهدا بویژه شهدای عزیز نیروی دریایی درود و سلام می فرستیم و از درگاه خداوند متعال تقاضای علو درجات برای آنها مسئلت می نماییم.
#نثار روح ملکوتی تمامی شهدا و امام شهدا بویژه #شهدای_نیروی_دریایی #صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شرح_عملیات
#عملیات_مروارید
📝 مروری کوتاه بر عملیات غرورآفرین و پیروزمندانه مروارید
🌥 در سپیدهدم هفتم آذرماه ۱۳۵۹، قهرمانان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، درسی تلخ به مزدوران دریایی رژیم بعثی تکفیری عراق دادند به طوری که در لحظات اولیه عملیات مروارید متهورانه توانستند هفت ناوچه مدرن و «اژدرافکن» رژیم بعثی عراق موسوم به «اوزا» را در حوالی سکوهای نفتی «البکر و الامیه» که جنبه اقتصادی مهمی برای دولت صدام داشت، به قعر دریا بفرستند.
⛴در ادامه این عملیات، چند فروند دیگر از ناوها و قایقهای دشمن توسط ناوچه همیشه قهرمان «پیکان» نابود شدند و تعدادی از هلیکوپترهای دشمن نیز که از ناوهای خود پشتیبانی میکردند، ساقط و چندین فروند از هواپیماهای جنگنده دشمن توسط تیزپروازان نیروی هوایی و ناوچه قهرمان پیکان سرنگون شدند و بسیاری از نفرات دشمن که بر روی ناوها و ناوچههای جنگی خود مستقر بودند، به هلاکت رسیدند و بسیاری خود را تسلیم نیروهای ایرانی کردند و سکوهای نفتی «البکر» و «الامیه» به دست نیروی دریایی ایران افتادند.
🕊 قهرمانان ناوچه همیشه جاودان «پیکان» همچنین در حوالی محل اصلی درگیری توانستند دو فروند هلیکوپتر و یک فروند هواپیمای «میگ» رژیم بعثی را در دریا سرنگون کنند.
در ادامه این عملیات، نیروهای ایرانی به آخرین منطقه شمال خلیج فارس یعنی «خورعبدالله» در سواحل و مرز دریایی عراق هجوم بردند و بیش از ۹۰ درصد از یگانها و نیروهای پشتیبانی کننده ناوگان درگیر دریایی رژیم بعثی را منهدم کردند.
✈️ در این عملیات پیروزمند که با همکاری تیزپروازان نیروی هوایی انجام شد، ضرباتی سنگین بر پیکره نیروی هوایی و دریایی دشمن وارد شد به طوری که هیچگاه نتوانست از اثرات این شکست رها شود. انهدام ناوچههای دشمن، انهدام دو ترمینال نفتی دشمن و شکار موشکهای «کرم ابریشم» که به سمت ایران شلیک میشدند، از جمله نتایج عملیات مروارید بود.
✅ عملیات مروارید و سایر عملیاتهای مشابه در تاریخ جنگهای معاصر نمونه نداشته و ندارد، این در حالی است که نیروی دریایی ارتش در زمان بعد از انقلاب، در فضای بازسازی خود بود.
💐 شادی ارواح طیبه شهدای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی 🇮🇷 #صلوات
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 #ببینید
انتشار ناگفتههای نبرد هوایی در #عملیات_مروارید برای نخستینبار
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ #شور_وطن ؛
🔺ویژه هفتم آذرماه روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
✍🏻در 7 آذر 1359 دلاورمردان نیروی دریایی با پشتیبانی نیروی هوایی، در عملیات پیروزمندانه مروارید، آخرین چشم دشمن بعثی در خلیج فارس را کور کردند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🖋بخشی از خاطرات یکی از تکاوران تسخیر کننده اسکله البکر؛ در #عملیات_مروارید
🔺"... بعد از تیراندازی های بسیار شدید آنجا را گرفتیم، دستگاه های مخابراتی هنوز روشن بود .. اغلب افسران بعثی با قایق و شنا اقدام به فرار کردند که بیشترشان به وسیله ناوچه پیکان منهدم شدند.
🔸پیام دادیم: "منطقه در اختیار ماست، پاکسازی کامل، بدون تلفات، روحیه عالی و آماده برای اجرای مراحل بعدی ..."
🔺نیم ساعت بعد پیام فوری رسید که "سریعا مرحله آخر عملیات را به اجرا در آورید و اسکله را ترک کنید، وسیله ی ترابری برایتان فرستاده خواهد شد."
🔸پرچم سه رنگمان را به گردنم بستم و از دکل مخابراتی که 420 پله داشت، بالا رفتم... وقتی بالای دکل رسیدم، درگیری هوایی ادامه داشت. یک فانتوم ایرانی با یک میگ عراقی در نبرد بود، بعد از چند دقیقه میگ در حالی که شعله های آتش از آن زبانه می کشید، به دریا سرنگون شد.
🔹چاقوی خود را باز کردم و با استفاده از کابل آنتن تلویزیون پرچم جمهوری اسلامی ایران را بر فراز تاسیسات دشمن به اهتزاز در آوردم...از شادی در پوستم نمی گنجیدم...
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#اطلاع_نگاشت
نقش#نیروی_هوایی ارتش
در #عملیات_مروارید
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#معرفی_کتاب_شهدایی
کتاب : #راز_مروارید
ناوچه پیکان در عملیات مروارید
نویسنده :
مونس عبدی زاده
ناشر: انتشارات سوره مهر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#معرفی_کتاب راز مروارید: ناوچه پیکان در عملیات مروارید
کتاب راز مروارید: ناوچه پیکان در عملیات مروارید ، نوشته مونس عبدیزاده، خاطرات دوران دانشجویی تا بازنشستگی #سعید_کیوانشکوهی ناخدا دوم نیروی دریایی را روایت میکند.
عملیات مروارید که وی در آن حضور داشته از جمله اتفاقات نادر و حماسهساز دوران هشت سال دفاع مقدس است.
عملیات دریایی مروارید به اندازه کل عملیاتهای زمینی و هوایی مهم بوده است. در طول هشت سال دفاع مقدس عملیاتهای متعددی علیه دشمن انجام گرفت. این عملیات توسط دلاورمردان ارتش نیروی دریایی انجام شد. عملیات کوتاهمدت ولی ارزشمند که تا پایان جنگ همچون ستارهای میدرخشید.
کتاب حاضر دربردارندۀ خاطرات طراح این عملیات است. خاطرات تلخ و شیرین این مرد ارتشی از دوران دانشجویی در انگلستان تا پایان بازنشستگی ناخواسته. ناخدا دوم حین بیان خاطراتش به فرماندهان دیگر نیروی دریایی که در این عملیات حضور داشتند از جمله شهید همتی نیز اشاره داشته است. گفتههای دیگر همرزمانش نیز مکمل خاطرات ایشان در کتاب قرار گرفته است.
کتاب راز مروارید نتیجه بیش از بیست ساعت مصاحبه و گفتوگو با سعید کیوانشکوهی است و تلاش شده در آن تمامی وقایع و اتفاقاتی که به عملیات مروارید منجر شد را بی کم و کاست روایت کند. در پایان کتاب، مجموعه عکسها و اسناد نیروی دریایی و هوایی مرتبط با خاطرات ناخدا دوم و دوستان همرزم ایشان جمعآوری و تکمیل شده است.
بامداد روز هفتم آذر 1359 در یک نبرد شدید، ارتش نیروی دریایی موظف بود در یک عملیات هدفهای دریایی عراق در حوزه خلیج فارس را منهدم و نابود کند. در این درگیری، هفت ناوچه بزرگ عراقی به اعماق دریا فرستاده شدند، همچنین چند فروند ناو، هواپیما و هلیکوپتر به وسیله رشادتهای عوامل ناوچه پیکان از بین رفتند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۷اذر ماه ، #سالروز_شهادت امیر ارتش اسلام، #شهید_محمدابراهیم_همتی فرمانده #ناوچه_پیکان گرامی باد . 🥀
🗓 ولادت : اسفند سال ۱۳۲۹ (شهرستان سمنان)
👈 مهاجرت خانواده به تهران
سال ۱۳۳۰
👈 دیپلم ریاضی فیزیک و قبولی در رشته مهندسی در دانشگاه تهران (سال ۱۳۴۸)
👈 استخدام در نیروی دریایی و گذراندن دورههای ناوبری و فرماندهی کشتی در آلمان
👈 کسب رتبه اول در بین دانشجویان ۷۰ کشور جهان
👈 اعزام به سوئد و فرانسه برای تکمیل مهارتها و تخصصهای دریانوردی
👈 مشغول خدمت در منطقه دوم دریایی در ناوچه پیکان
👈 حضور فعال در دفاع مقدس از اولین روزهای شروع جنگ تحمیلی
👈 شرکت در عملیات مروارید (یکی از بزرگترین عملیاتهای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷) به عنوان فرمانده ناوچه پیکان
📅 شهادت : ۷ آذر ۱۳۵۹
🔹 منطقه : خلیچ فارس، دهانه رودخانه اروند
📍 مزار : آب های نیلگون خلیج فارس(جاویدالاثر)
📍 یادبود : تهران، گلزار شهدای بهشت زهرا (سلام الله علیها)
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
#شهید_محمدابراهیم_همتی
فرمانده ناوچه پیکان
شهید همتی در اسفند سال ۱۳۲۹ در شهرستان سمنان به دنیا آمد. بعد از گذشت ۶ سال با خانواده به تهران مهاجرت کرد.
در سال ۱۳۴۸ بعد از اخذ دیپلم با وجود اینکه در رشته مهندسی در دانشگاه تهران قبول شده بود به دلیل علاقهای که به دریا داشت، نیروی دریایی را برگزید و جهت طی دورههای ناوبری و فرماندهی کشتی به آلمان اعزام شد و در آنجا نیز در بین دانشجویان ۷۰ کشور جهان، رتبه اول را به خود اختصاص داد و به تهران بازگشت.
پس از بازگشت از آلمان جهت تکمیل مهارتها و تخصصهای دریانوردی مجدداً به کشورهای سوئد و فرانسه اعزام شد و تا سال ۱۳۵۷ در آنجا به تحصیل مشغول بود.
پس از اتمام دورههای تخصصی به ایران بازگشت و در منطقه دوم دریایی بوشهر مشغول به خدمت شد.
دست سرنوشت به گونهای باورنکردنی شهید همتی را به ناوچه پیکان پیوند میزند چرا که همزمان با تحصیل در فرانسه، ناوچه پیکان به سفارش ایران در این کشور ساخته میشود و شهید همتی با همین ناوچه به ایران باز میگردد و در ناوچه پیکان مشغول خدمت میشود.
با شروع جنگ تحمیلی از سوی دولت بعثی عراق، شهید همتی آرام و قرار نداشت و اصرار داشت که شبانه به سوی بوشهر حرکت کند چرا که میگفت: در بوشهر به کمک او نیاز دارند.
در عملیات مروارید که بدون شک یکی از بزرگترین عملیاتهای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول سالیان جنگ تحمیلی بوده است، حضور پیدا کرد.
طی این عملیات در روز ۷ آذر ۱۳۵۹، ناوچه قهرمان پیکان با فرمانبری شهید همتی و با پشتیبانی جنگندههای نیروی هوایی با واردشدن در جنگی تمام عیار، بیش از پنج ناوچه «اوزای» عراقی را به قعر آبهای خلیج فارس میفرستند و با به آتش کشیدن اسکلههای نفتی «البکر» و «الامیه» مانع از صادرات نفت می شود.
پیکان در مسیر بازگشت هدف موشک قرار میگیرد و شهید محمد ابراهیم همتی فرمانده دلیر و بیباک به حیات ابدی خود در سرای باقی میشتابد و بدن مطهرش در خلیج همیشه نیلگون فارس آرام میگیرد.
🔹خاطرهای از شهید
یادم میآید عملیات مروارید به پایان رسیده بود و ما از اسکلههای البکر و الامیه عراق دور میشدیم که شهید همتی مرا صدا زد تا بر روی عرشه بروم. ۴۸ ساعت از آغاز عملیات گذشته بود و من چون افسر مخابرات و مسئول رادار ناوچه بودم در طول این ۴۸ ساعت استراحت نکرده بودم. از من تشکر کرد و با دست بر بروی شانهام زد و بیشترین علت موفقیت ناوچه و عملیات را به من نسبت داد. در این حین ناگهان صدای فریاد بچههای ناوچه بلند شد که موشک به سمت ما میآید. انتظار حمله را نداشتیم. شهید حفیظی که معاون شهید همتی بود، به سمت سکان دوید و آن را به طور کامل به سمت چپ تکان داد اما متأسفانه موشک به قسمت انتهایی ناوچه اصابت کرد و من به داخل آب پرتاب شدم. زمانی به خود آمدم که ناوچه در حال غرق شدن بود و هواپیمای دشمن با شلیک خود به سمت ناوچه آن مورد اصابت قرار داده بود.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۷اذرماه ، #سالروز_شهادت خواهر کُرد متعهد، دانش آموز بسیجی و نوجوان #شهیده_ناهید_فاتحی_کرجو (معروف به #سمیه_کردستان ) گرامی باد .🥀
فرزند محمد (از نیروهای اهل سنت ژاندارمری) و سیده زینب (زنی شیعه، زحمت کش و خانه دار)
🗓 ولادت : ۴ تیر ۱۳۴۴ (شهرستان سنندج)
👈 دانش آموز سال سوم دبیرستان
👈 از حامیان انقلاب اسلامی و حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) 🌺
👈 از افراد فعال در بسیج، سپاه و گروه پیشمرگان کرد مسلمان
👈 اسارت و شکنجه توسط
#ضدانقلاب (اوایل زمستان ۱۳۶۰)
🗓 شهادت : ۷ آذر ۱۳۶۱
🔹 منطقه : کردستان، سنندج، اطراف روستای هشمیز
📍 مزار : تهران، گلزار شهدای بهشت زهرا (سلام الله علیها)، قطعه شهدای انقلاب اسلامی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
#شهیده_ناهید_فاتحی
#ناهید_فاتحی در چهارمین روز از تیرماه سال ۱۳۴۴ در شهر سنندج در میان خانواده ای مومن و اهل تسنن به دنیا آمد.
پدرش محمد از نیروهای ژاندارمری بود و مادرش سیده زینب زنی شیعه، زحمت کش و خانه دار بود که فرزندانش را با عشق به اهل بیت بزرگ می کرد.
او کودکی مهربان، مسئولیت پذیر و شجاع بود که در دامن پرمعرفت وعفت مادر با بزرگ شدن جسم، روح معنوی خود را پرورش میداد.
عشق به عبادت در سنین کم از ویژگی های منحصر به فرد ناهید بود. آنقدر در محراب عبادت با خدا لذت می برد که به پدرش گفت:
«اگر از چیزی ناراحت و دلتنگ باشم و گریه کنم، چشمانم سرخ می شود و سرم درد می گیرد. اما وقتی با خدا راز و نیاز و گریه می کنم، نه خستگی نه سردرد و نه ناراحتی جسمی احساس می کنم، بلکه تازه سبک تر و آرام ترمی شوم.»
👈 راهی به سوی آسمانی شدن
اوایل زمستان سال ۱۳۶۰ بود که ناهید به شدت بیمار شد و برای معاینه به درمانگاهی در میدان مرکزی شهر سنندج مراجعه کرد ... چند ساعتی از رفتن ناهید گذشته بود اما از بازگشتش ... مادر در خانه نگران و چشم انتظار، چشم به در دوخته بود تا کی دختر نوجوانش برمیگردد.
به قولی خبری از ناهید نبود! انگار که اصلا به درمانگاه نرفته بود! آن وقتها پدر ناهید در جبهه میجنگید و مادرشیرزنی که مسئولیت سرپرستی خانواده رابرعهده داشت، به تنهایی همه جا دنبال دخترش میگشت.
تا اینکه بالاخره از چند نفر که ناهید را آن روز دیده بودند شنید که: چهارنفر، ناهید را دوره کرده به زور سوار مینی بوس کرده و برده اند!
کجا؟ هیچ کس نمی داند!
چرا کسی معترض ربایندگان نشده بود؟ آیا ناهید کار اشتباهی کرده بود که باید دستگیر می شد؟ آن هم توسط گروهی ناشناس ...
شواهد نشان می داد که این دختر نوجوان با دسیسه گروهی ضدانقلاب به جرم همکاری با سپاه و حمایت از آرمانهای انقلاب اسلامی و ولایت پذیری امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) ربوده شده است.
بعد از ربوده شدن ناهید، خانواده او مرتب مورد تهدید قرار میگرفتند. افراد ناشناس به خانه آنها نامه می فرستادند:
«اگر باز هم با سپاه و پیش مرگان انقلاب همکاری کنید، بقیه بچههایتان را هم میکشیم.
🔹 زخم ستاره
چند ماهی بعد خبری در شهر پیچید که دختری را در روستاهای کردستان با دستانی بسته و سری تراشیده به جرم اینکه «این جاسوس خمینی است!» می چرخاندند. این خبر در مدت کوتاهی همه جا پخش شد و نگرانی های مادر را به یقین تبدیل کرد. او خود ناهید بود. این ویژگی که برای کومله و ضدانقلاب اتهام بود برای ناهید افتخار محسوب می شد.
اما بصرت، ایمان، شجاعت و انگیزه های معنوی توأمان با شناخت اهداف انقلاب اسلامی این دختر نوجوان دلیر، شیربچه کردستان را بر آن داشت که جان فدای آرمان کرده و هرگز علیه امام و رهبر خود زبان باز نکند.
او سنگینی و درد ناشی از برخورد سنگ با پیکرش را بیشتر تحمل می کرد تا سنگینی حرفی نادرست و قبول کژگوییهای قومی نادان سفاک صفت درباره امام و آرمانش را.
ناهید تلخی شکسته شدن حریم های احترام به زنان را به کام جان خرید و هرگز دست از آرمانها و اعتقاداتش برنداشت تا سایرین بتوانند شیرینی زندگی در زیر سایه سار پرچم قدرتمند اسلام را تجربه کنند.
یازده ماه از ربوده شدن او میگذشت که پیکر مجروح و کبودش را با سری شکسته و تراشیده در سنگلاخهای اطراف روستای هشمیز پیدا کردند.
وقتی پیکر مجروح و بی جان او را به شهر سنندج انتقال دادند، مادرش بسیار بیتابی می کرد. سیده خانم که خودش زنی قوی و سرپرست خانواده بود، چندین بار از هوش رفت.
پیکر صدمه دیده و آغشته به خون ناهید، اگرچه دیگر صدایی برای فریاد زدن و جانی برای فداکردن در راه انقلاب اسلامی نداشت، اما کتابی مصور از ددمنشی ضدانقلاب بود. او همواره حلقومی برای هزاران فریاد مظلومیت و ایستادگی است.
زنان با دیدن آثار شکنجههای وحشیانه بر بدن ناهید، سر شکسته و تراشیدهاش؛ به ماهیت اصلی ضدانقلاب بیش از پیش پی بردند و با ایمان و بصیرتی بیشتر به مبارزه با آنان همت گماشتند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
♦️ ساعاتی پیش دانشمند موثر و رده بالای هسته ای کشورمان ، #شهید_محسن_فخریزاده به شهادت رسید .
فخری زاده کیست؟
نام محسن فخریزاده به عنوان یکی از پنج شخصیت ایرانی که در فهرست ۵۰۰ نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارین پالیسی منتشر شده است.
نام فخریزاده تحت عنوان «دانشمند ارشد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رئیس پیشین مرکز تحقیقاتی فیزیک (PHRC)» در تاریخ ۲۴ مارس ۲۰۰۷ میلادی، در فهرست تحریم شدگان ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل قرار گرفت.
محسن فخریزاده تنها دانشمند هستهای ایرانی است که «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی نام او را مستقیما در شو تبلیغاتی سال گذشته خود به زبان آورد و مدعی شد روی برنامه تسلیحاتی اتمی کار میکرده است. رسانههای اسرائیلی اعلام کرده بودند که نقشه ترور وی در یک بار سالهای گذشته شکست خورده بود.
🔹رسانههای اسرائیلی ادعا کرده بودند که نام این دانشمند از طریق لیستهای سازمان ملل به دست موساد رسیده است .
#خبرگزاری_بسیج
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#اطلاعیه
📝 بیانیه و اطلاعیه رسمی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در درباره ترور جناب آقای #محسن_فخریزاده :
بسم الله الرحمن الرحیم
بعدازظهر امروز جمعه عناصر تروریست مسلح، خودرو حامل محسن فخری زاده (رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع) را مورد حمله قرار دادند.
در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریستها، آقای محسن فخری زاده به شدت مجروح شد و بیمارستان منتقل گردید.
🏴 متاسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و دقایقی قبل این مدیر خدوم و دانشمند پس از سالها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اقدام ناجوانمردانه ترور یکی از مدیران متعهد و متخصص خود را به محضر مبارک مقام معظم رهبری و ملت شهیدپرور ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض مینماید.
شامگاه جمعه
۷ آذر ۱۳۹۹
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani