هدایت شده از مشفقون
برنامه ریزی کردند!.mp3
485.8K
پست موقت!
جهت اطلاع و تأمل...
🔸 متأسفم که مجبورم این مطالب را بنویسم! اما چاره ای نیست...
🔸 بعد از انتخابات(دور اول)، روند و جریانی خاص! از داخل بدنه انقلاب با دو بال ۱)سیاسی و ۲)شبه علمی بر فراز منابر، خواسته یا ناخواسته، شروع کرد به تخریب آقای جلیلی و هر فرد مؤثری که پیرامون او بود و هست...
این مطلب، برای بنده روشن بود!
🔸 اما اخیرا در گفتگویم با یکی از مؤثرین ستادهای آقای قالیباف، ایشان به همین موضوع اشاره کرد!
🔸 برشی از صوت این گفتگو را می شنوید که البته برای اینکه شناخته نشود، صدایش را تغییر دادم.
🔸 می گوید: «خیلی ها هم هستند که برنامه دارند که دیگه اجازه نمیدن ایشون بیاد عرض اندام کند!»
🔸 بنده عضو هیچ دسته و گروهی نیستم!
به هیچ کجا هم وابسته نیستم!
طلبه ای هستم که صادقانه، آنچه می فهمم و می دانم را می گویم.
🔸 نه رسایی را تا به حال دیده ام نه ثابتی را و نه هیچ یک از اطرافیان جلیلی را...
هیچ کدام را هم معصوم نمی دانم و اگر اشکالی باشد نقد کرده و می کنم!
به لحاظ علمی و روشی هم منتقد رائفی پور بوده و هستم!
🔸 شخص جلیلی هم برایم اهمیت ندارد بلکه گفتمانش برایم اهمیت دارد.
🔸 پس انگ های «پایداری چی» «رسائیسم» «فرقه ثابتیه» و «مصافیه» «انجمن حجتیه» و «اسماعیلیه» و «نیلیه» و این موهومات به بنده نمی چسبد!
🔸 آنچه می فهمم این است که این بازی کثیفی که نمی دانم به دست کیست، نتیجه اش چیزی جز سوزاندن سرمایه ۱۴ میلیونی جبهه انقلاب و گفتمانی که جلیلی آن را نمایندگی می کرد، نیست!
✅ هوشیار باشیم و صحنه را ببینیم!
یاعلی🌹
✍ محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
طلوع علی، روشنای بیپایانِ تاریخ است، نوری که دلهای حقیقتطلب را تا ابد راهبر است.
ولادت مولا علی علیهالسلام و روز پدر مبارک🌺
@Revolutionson
🔻سایههای آهنی: زوال آفرینش در عصر اتوماسیون
🖊 میلاد حسن زاده __________________________
▪️"هایائو میازاکی" خالق انیمیشن شهر اشباح و از بنیانگذاران استودیو جیبلی همیشه تأکید داشته انیماتورها حتما تصویرسازی را با دست انجام دهند. خود میازاکی هم تصویرسازی را همیشه با دست انجام میدهد یعنی به صورت سنتی روی کاغذ طراحی کرده و از کامپیوتر استفاده نمیکند.
▪️او از نسل انیماتورهایی است که آثار خود را همچنان بهصورت دوبعدی، دستی و سنتی و با صرف وقت بسیار زیاد تولید میکنند. میازاکی معتقد است که طراحی دستی فرصت ساخت فضاهای تخیلی و کاراکترهای شخصی طراح را بهتر فراهم میکند. میازاکی میگوید:
«همه کارهایت را با دست انجام بده حتی زمانی که از کامپیوتر استفاده میکنی»
▪️میازاکی با وجود ۸۳ سال سن هنوز هم بعد از بازنشستگی به استودیو رفته و شروع به تصویرسازی میکند. خلافِ روال معمولی که امروزه در دنیا سراغ داریم. در عصر جدید، انسان دست به آفرینندگی نمیزند. کشاورز یا باغدار یا کسی که در خانه یا آپارتمانش گیاهی دارد، هرگاه که برگی میروید یا میوهای میدهد نشاط خاصی پیدا میکند. حس آفرینندگی و خلقت، حسی فطری است که در پایان کار به انسان روحیه و نشاط میدهد و خستگی از تنش به در میبرد: نقاشی که آخرین قلم را بَر بوم میزند، خیاطی که دوخت لباسش را به پایان میرساند، نویسندهای که داستان خود را به پایان میرساند، بنایی که خانه را میسازد و.... کار این انسانها بخشی از سلوک فرهنگی و معنوی آنهاست. بعد از اشتغالشان احساس خستگی نمیکنند که نیازمند سپری کردن اوقات فراغت در اینجا و آنجا باشند.
▫️آقای "کوماراسوآمی" فیلسوف، محقّق و نویسنده هندیالاصل در کتاب "فلسفهٔ هنر شرقی و مسیحی" ابتدا این سوال را مطرح میکند که مردمِ قدیم اوقات فراغتشان را چگونه سپری میکردند؛ بدون اینترنت، هواپیما و دیگر اسباب مسافرت، موبایل، تلویزیون، سینما و...؟ سپس توضیح میدهد که مفهوم "اوقات فراغت" مولود دنیای مدرن است؛ برای کسی که بین کار و زندگی فاصله میگذارد و دوست دارد آن مدت محدودی که در شنبه و یکشنبه دراختیارش است، هرطور که هست زندگی کند و این برایش مهم میشود. اسم این بخش، زندگی و اوقات فراغت است و بقیهاش شرّ است، چون کار خستهاش میکند؛ به این دلیل که در کار آفرینندگی ندارد.
▫️ماشین دارد به جای انسان کار میکند. مانند ظهور صنایع مختلف که عملاً آفرینندگی را در مشاغل بسیاری از بین بردهاند و موجی از افسردگی را بجای گذاشتهاند. مثال امروزیترِ آن هوش مصنوعی است که در ظهور و بروزهای اولیه خود، هنرهای نویسندگی، عکاسی، تصویربرداری، تصویرسازی، نقاشی، فیلمسازی و ایدهپردازی و... را تحتالشعاع قرار داده و آرام به سمت انزوا میبَرد.
▫️شهید آوینی در کتاب توسعه و مبانی تمدن غرب در اینباره میگوید: «انسان آفرینندگیاش را از دست داده است. ماشین جای انسان را گرفته است. ماشین موجودیت خودش را دارد: بیگانگی ایجاد میکند، مشکل روانی می سازد. دنیای مدرن باید طوری این مشکلات را سامان دهد؛ چون آدمها نشاط ندارند و باید کارشان، شرّ مطلق را از سر بگذرانند. با این اعصاب خرد، کارآمد نخواهند بود و در نتیجه چرخ اقتصاد سرمایهداری نخواهد چرخید. دنیای مدرن برای ایجاد شعف در آنها دیسکوها، شرابخانهها، تلویزیونها، برنامههای تفریحی و ستاره بارانهای نورانی تدارک دیده است. "دیزنی لَند" را به همین منظور، بعد از جنگ جهانی دوم در آمریکا ساختند. چیزی باید مردم را سَرِ حال آورد. مردمی که خسته از ده - دوازده ساعت کار به خانه میرسند باید با جوکهای تلویزیونی و شرابخانهها و دیسکوها انبساط خاطر بیابند.»
▫️ترافیک سنگینِ جادههای شمال در آخر هفتهها و تعطیلات مناسبتی چند روزه، گویای این است که برخی از افراد جامعه ما نیز به آفت عدم آفرینندگی و رسوخ مدرنیسم ابتلایِ زیادی پیدا کردهاند. در حالی که آفرینندگی به قدری اهمیت دارد که "شهید مطهری" در سخنرانی اسفندماه سال ۵۲ در دانشگاه ملی آن را یکی از معیارهای شخصیت انسانی نام میبرد. همچنین در کتاب فطرت ذیل فصل گرایشهای مقدس میگوید: «يکی ديگر از گرايشها،....خلّاقيت و ابداع است. اين گرايش در انسان هست که میخواهد خلق کند و بيافريند، چيزی را که نبوده است به وجود بياورد. درست است که بشر برای رفع حوائج زندگیاش هم به کار صنعت و خلّاقيت و ابداع پرداخته است، ولي همين طور که علم، هم وسيلهای بوده برای زندگی و هم خودش براي انسان هدف بوده است [خلّاقيت نيز چنين بوده است.]...و اين تمايل در هر انسانی هست که میخواهد آفريننده باشد.»
فرزند انقلاب | میلاد حسنزاده
🔻سایههای آهنی: زوال آفرینش در عصر اتوماسیون 🖊 میلاد حسن زاده __________________________ ▪️"هایائو
▪️آسیبهای دیگر گسترش ماشینیسم بر خودِ آثار هنری یا مصنوع است. از جمله این آسیبها سطحی شدن آثار هنری و عدم مواجهه صحیح با این آثار است. والتر بنیامین فیلسوف و زیباییشناس آلمانی در نظریه خود با نام "هنر و باز تولید مکانیکی" اذغان میکند که با از میان رفتن عنصرِ اصیل هنر یعنی «هاله»، اثر هنری به جای تکیه بر مهمترین کارکردی که تاکنون داشت یعنی کارکرد آیینی؛ به عامل دیگری چون سیاست وابسته میشود. سیاسی شدن زیباییشناسی، منش گریزناپذیر دوران باز تولید و تکثیر مکانیکی است.
▫️هالهی اثر هنری سه ویژگی دارد: اثر یکه و خاص است؛ با ما فاصله دارد؛ و جاودانی به نظر میرسد. نظر بنیامین دربارهی «هاله» مبتنی بر این ادعاست که وجودِ اثر هنری با ارجاع به هالهی آن، از کارکردِ آیینی آن جدا نیست. در مقابل، اثر هنریِ تکثیر شده به وسیلهی فناوریهای رسانهای مانند تلویزیون و مجلات کارکرد نمایشی دارد. برای مثال، نقاشی "لبخند ژوکوند" اثر "لئوناردو داوینچی" روزی والا بود یعنی تجلی و ارزش آیینی داشت؛ با ما فاصله داشت، در موزه لوور بود و باید به زیارتش میرفتیم، یکی بیشتر نبود، همان که به دیواری از لوور آویزان بود و در آن حالت مقدس و رمزآلود، جاودانه مینمود؛ اما امروز چنین نیست، بلکه پوستری چاپی با کیفیتی عالی است که هر کس با بهایی اندک آن را میخَرد و به دیوارخانه آویزان میکند.
▪️وقتی یک اثر هنری به دفعات بازتولید شد به مرور ارزش آیینی و اصیل خود را از دست میدهد. البته بنیامین هیچ افسوسی برای از میان رفتنِ ارزشِ آیینیِ هنر نمی خورد اما نظر نگارنده به "تئودور آدورنو" و هورکهایمر نزدیکتر است که تولید و مصرف انبوه تولیدات فرهنگی و هنری در عصر جدید را تحت عنوان فرهنگ سطحی، غیر خودجوش و تودهای نقد و نفی میکنند.
▫️حال حاضرِ ما احاطه شده با انواع تکنولوژیها و صنایعی که هرروزه در حال گسترش هستند و آفرینندگی انسان را از او گرفته و به دست "ماشین" میدهند؛ در واقع "ماشین" بشر را احاطه کرده. بله عقب ماندن کشور از تکنولوژی امری مطلوب نیست و باید به لایههای عمیق آن دست پیدا کرد اما توأمان نیاز است که رابطه ما با آفرینندگی منقطع نشود.
#ماشینیسم
#رسانه #توسعه
#فرزند_انقلاب | لینک کانال 👇
@revolutionson
ما زانو نمیزنیم؛ این جمله نه صرفاً شعاری بر دیوار، بلکه ترجمان ارادهای است که هر سنگ و آوارِ این سرزمین آن را شهادت میدهد.
گذشته و آینده در هم تنیدهاند؛ گذشتهای سرشار از زخم و درد، و آیندهای که در نگاه کودکان و پرچم برافراشتهشان، روشن و پُراُمید است. ما زانو نمیزنیم، زیرا این سرزمین، زنده است و این مقاومت، ماندگار.
این کلمات، نه شعار است، نه حرفی ساده بر دیوار ترکخوردهای از دل ویرانهها. این، سوگند زمین است؛ زمینی که زخمها را در خود فرو میبرد و از آنها شکوفهای از اراده میرویاند.🌿
#غزه
#فرزند_انقلاب | لینک کانال 👇
@revolutionson
🏴 در دل تاریخ این سرزمین، همیشه عمامه و رَدا، پرچمی بوده است بر افراشته در قلب طوفانها. روحانیت، نه فقط لباسی بر تن، که راهی است روشن در ظلمت دنیا، که علمدار آن، مردانی از جنس نور و ایماناند. مردانی که هر گامشان، سنگری است برابر ظلم، و هر کلامشان، تیر و شمشیری بر علیه باطل.
روحانیت، در مسیری که پیموده، همواره خار چشم طاغوت و دشمنان عدالت بوده است. آنان که عمامه بر سر مینهند، نه از برای آرامش و آسایش، بلکه از برای جهاد در راه خدا و خلق قدم برمیدارند. این مردان، وارثان پیامبراناند؛ کسانی که رسالتشان، دمیدن روح توحید و عدالت در جان جامعه است.
شهادت برای روحانی، پایان نیست؛ آغاز مسیری است که به جاودانگی ختم میشود. آنان که خرقه شهادت بر تن میکنند، خونشان نه تنها خاموشی نیست، که مشعل فروزانی است بر تاریکی زمانه.
ای مردان روحانی! ای شهداء! شما که چراغ هدایتید و ستون خیمههای اسلام، بدانید که خون پاک شما، ریشههای این دین را استوارتر خواهد کرد. دشمنان شاید بتوانند جسمتان را از میان بردارند، اما اندیشهتان، راهتان و جهادتان، چونان رودخانهای خروشان، در دلها جاری خواهد ماند.
سلام بر مجاهدان راه خدا؛ و سلام بر آنان که شهادت را چونان هدیهای الهی در آغوش کشیدند. این زمین به برکت خون شما مقدستر شده و آسمان، نامتان را در ستارگان حک کرده است.
#طلبه #روحانیت
#فرزند_انقلاب | لینک کانال 👇
@revolutionson
📌معرفی کتاب
▪️در دهه اخیر شاهد کنشگریهای متفاوت برخی روحانیون، در عرصههای مختلف اجتماعی در بستر فضاهای حقیقی و مجازی هستیم.
کنشگریهایی که فارغ از برخی فواید آن (مانند استفاده از امکانات جدید برای رشد و ارتقای معرفتی و مهارتی مخاطبین) آفتهایی نیز داشته است.
▫️سه کتاب حاضر به خوبی، توصیفی همراه با تحلیل از این مساله را به مخاطبین ارائه میدهد. لازم است در کنار بررسی سیره علمی و عملی روحانیون گذشته و بررسی سیر تطور فکری و اقدامات عملی آنها در قالب مروج دینی، به بررسی وضعیت موجود طلاب و روحانیون معاصر، از زوایای مختلف نیز پرداخته شود.
#معرفی_کتاب
#فرزند_انقلاب | لینک کانال 👇
@revolutionson