🔰جمعه؛ آغاز پیروزیِ «رعب شهادتطلبانه» بر «جنون تکنولوژیک»
🚩طوفانالاقصی به تعبیر رهبری، جبهه مقاومت و جبهه استکبار را وارد وضعیت «مرگ و زندگی» کرد. «عملیات شهادتطلبانهی زمینی» بود که حیثیت نظامی و اطلاعاتی صهیونیستها را بر باد داد. اسرائیل تلاش کرد با کشتار مردم غزه از هوا و جنگ با حماس در زمین، به زندگی برگردد اما کافی نبود.
🚩پس به توانمندیهای تکنولوژیک خودش و امریکا و ناتو تکیه کرد و موج وحشت در لبنان به راه انداخت. از انفجار پیجرها و زخمیکردن چند هزار افسر حزبالله در یک روز تا زدن نوکنیزه و رأسالحربهی مقاومت سید حسن نصرالله با ۸۵ بمب سنگرشکن در چند دقیقه. مسئول اسرائیلی گفت: پیام این عملیات آن است که اسرائیل دیوانه شده. اسم عملیاتش را «نظم جدید» اعلام کرد تا بگوید با این دیوانگیِ فناورانه میخواهد کل وضعیت را تغییر دهد.
🚩جبهه دشمن میخواست «جنون تکنولوژیک» خودش را به رخ بکشد و ورق را برگرداند و روحیه غاصبان را زنده کند و اراده مقاومت را بشکند. کار به جایی رسید که بالاخره بعد از مدتها، نتانیاهو به صدر نظرسنجیها در اسرائیل برگشت و رهبر مخالفان سیاسیش، از او حمایت کرد.
🚩 ایران، وعدهی صادق۲ را در چشم اسرائیل فرو کرد تا سرمستی دشمن، به هشیاری تبدیل شود اما این ضربه، همهی راهحل نیست. به کار بردن امکانات عادی و مادّی در برابر دشمنی که اگر امکاناتی بیش از ما نداشته باشد، قطعاً از ما کمتر ندارد، نمیتواند او را در «جنگ ارادهها» متوقف کند و دیوانه را به زنجیر بکشد.
🚩 مادیگرایان فقط موقعی دست از وحشیگری میکشند که خطر قطع ارتباط با معشوقشان یعنی «دنیا» را حس کنند و در معرض مرگ قرار بگیرند. «شهادتطلبی» و آمادگی درافتادن با دشمن تا سرحدّ مرگ، وقتی از یک حالت فردی به یک خصلت جمعی و سازمانی تبدیل شود، بدجور ترمز اهلدنیا را میکشد.
🚩پس درست در شرایطی که امکان افزایش چندپلهایِ تنش در قلب تهران میرفت و نیمنگاه اسرائیل به عملیات در انتهای «خیابان کشوردوست» در بیانیههای رسمیشان هم دیده میشد، سیّد علی خامنهای با سینهای ستبر، دیدار رسمی برگزار کرد و خود را در معرض قرار داد.
🚩درست مثل پیامی که پس از پذیرش قطعنامه در ۶۷/۵/۲ و در مقابله با تجاوز صدام نوشت و به سوی جبههها رهسپار شد: «اینجانب با درک عمیق از اهمّیّت زمان... تن و جان ناقابل خود را به جبههی حق برده، در معرض تکلیف و قضای الهی میگذارم و از شما [ائمه جمعهی سراسر کشور] نیز همراهی و همگامی میطلبم. من کان فی الله باذلا مهجته و موطنا علی لقاء الله نفسه فلیرحل و یلحق.» و موجی از حضور ائمه جمعه و مردم در جبهه را به راه انداخت که مسئولین حتی به فکر ردّ قطعنامه و ادامه جنگ افتادند.
🚩 امروز هم سیّد علی خامنهای کارزار نمازجمعه را به راه انداخته و خودش جلو افتاده و مردم را دعوت کرده تا شجاعت چهارشنبهاش، این بار در قد و قوارهی «یک ملّت» و در مقیاس چندمیلیونی به نمایش گذاشته شود و «رعب شهادتطلبانه» در برابر «جنون تکنولوژیک» به حداکثر برسد و معلوم شود کدام طرف دعوا زودتر کنار میکشد.
🚩صاحب «بحار الانوار» در تفسیر «ساُلقی فی قلوب الذین کفرو الرعب» میگوید رعب و ترسی که خدا در دل کفار میاندازد، همان «وحشت از اولیاء الهی» است. #جمعه هر شخص و گروهی که برای رعب دشمن، پا به میدان «ابراز شهادتطلبیِ دستهجمعی» بگذارد و به مصلای تهران برود، میتواند از «اولیاء الهی» قرار بگیرد.
🚩از همین لحظه، هر #مسجد فعال و هر #هیأت پرمخاطب و هر #عالِم_مردمی و هر عنصر پرطرفدار #ورزشی و #هنری و #صنفی و... میتواند سردستهی یک جمع شود و به سمت تهران حرکت کند و مصلّای آن را میلیونی در آغوش بگیرد و حتی بعد از نماز، راهپیمایی و زنجیره انسانی تا بیت رهبری ایجاد کند.
🚩🚩 خوب گوش کنید! صدای رجزهای علی است که میآید:
«هوشیار باشید که شیطان حزبش را گرد آورده، و سوار و پیاده اش را فرا خوانده [ولی] بصیرتم همراه من است. نه اشتباه میکنم و نه کسی مرا به اشتباه انداخته. به خدا قسم حوضی از جنگ برایشان پُر کنم که آبکِش آن جز خودم نباشد، نه بتوانند از آن بیرون بیایند و نه بتوانند به آن برگردند.. کوهها فرو میریزند اما تو پابرجا باش. دندان بر دندان بفشار. سر خود را به خداوند بسپار. قدمهایت را بر زمین میخکوب کن. دیده به آخر لشگر دشمن بینداز. به وقت حمله چشم فروگیر و یقین کن که پیـروزی از جانب خدای سـبحان است.»
✍ حسینیه اندیشه
#فراخوان
#نماز_جمعه
☑️http://eitaa.com/HossiniehAndisheh
▪️جنگ فرصت ها (قسمت اول)
▪️مقام معظم رهبری(دامه ظله)شرایط کنونی منطقه به گونهای است که هم برای دشمن صهیونیستی شرایط مرگ و زندگی است و هم برای جبهه حق.(1403/3/2)
▫️طوفان الاقصی فرصتی برای جبهه مقاومت یا فرصتی برای جبهه استکبار!!!
▫️نظام سلطه به دنبال اجرای "خاورمیانه جدید" در نظم نوین جهانی خود است تا بتواند حکومت بر منطقه غرب آسیا را مسجل کند. اصلی ترین عامل پیش برنده این نقشه در منطقه هم،اسرائیل است، تهدید یا تطمیع کشورهای اسلامی در سالهای اخیر از علائم تکمیل این نقشه برای محاصره ایران و جبهه مقاومت بود.
▫️در نقطه مقابل آن ایران نیز به دنبال "آمریکا زدایی" از منطقه با حذف اسرائیل به عنوان درگاه حضور آمریکا است تا بستر و مسیر شکل گیری "امت اسلامی" را هموار کند. از این رو طوفان الاقصی فرصتی است تا"سرنوشت" منطقه را برای هر دو طرح طرف درگیری مشخص کند، با این تفاوت که برخلاف تصور موجود ، دست برتر در حرکت پیش دستانه طوفان الاقصی با جبهه مقاومت است.
▫️طوفان الاقصی حرکت آفندی جبهه مقاومت برای جلوگیری از حرکت تدریجی نظام سلطه در محاصره جبهه مقاومت است . بدانیم، طراح اشتباهات پی در پی آمریکا در منطقه و خلق "فرصت های فعالانه" ایران و جبهه مقاومت است.
▫️رهبری، اتفاقات منطقه را شرایط مرگ و زندگی میدانند طوفان الاقصی فرصتی حیاتی برای جبهه مقاومت است تا در گام نخست، روند تدریجی عادی سازی روابط کشورهای اسلامی با اسرائیل را پرهزینه و در گام بعدی با تحریک روح حماسه در مردم و دولتها با ید واحده اسلامی به سمت حذف اسرائیل از نقشه منطقه حرکت کند، از سوی دیگر طوفان الاقصی ، "فرصتی منفعلانه" برای نظام سلطه است تا در استیصال بقاء اسرائیل، مجبور شود حجاب تاریخی نفاق یعنی دستکش مخملی خود را برداشته و با دست چدنی،مقاصد خود را جلو ببرد، تصویر سازی داعشی با هماهنگی میدان و رسانه،اسرائیل را تبدیل به سگ هاری غیر قابل کنترل کرده تا قوانین بین المللی را بی اثر و با ایجاد رعب عمومی، همراهی عمومی از مقاومت را سخت کند.
▫️بیانات آمریکا در مخالفت منافقانه و غیر قابل کنترل دانستن اسرائیل، همگی سناریوی از پیش طراحی شده است تا تصویر سگ هار را در ذهن مردم و دولتها کامل کند، این تصویر ساختگی با تئوری"مرد دیوانه"و نقش اولی نتانیاهو در حال پیش برد اهداف خود است اما تاکی؟
▫️تکیه بر امکانات،استکبار را همواره در اضطرار زمان قرار میدهد لذا راهبرد او شتاب زدگی در حصول نتایج است چرا که جنگ فرسایشی تنها هزینه های درگیری را برای آمریکا افزایش میدهد. بر خلاف مقاومت که با تکیه بر ایمان، صبورانه میدان را مدیریت می کند.قدرت مالکیت برزمان ، هزینه تهاجم مداوم را برای دشمن افزایش میدهد تا روزی مجبور شود، دست خود را از شانه اسرائیل بردارد.
▫️جنگ امروز تقابل دو مدل درگیری است. یکی میخواهد با راهبرد مقاومت و بیداری عمومی و دیگری با راهبرد تعجیل و ترس عمومی، نتیجه جنگ را به نفع خود رقم بزند. تجربه جنگ های گذشته ، نتیجه تقابل دو رویکرد را پیشاپیش مشخص کرده .
▫️تجربه شکل گیری داعش و تغییر نظم منطقه نیز نشان میدهد که ایران با راهبرد مقاومت توانسته طراح های چند ده میلیارد دلاری دشمن را ، ناکام بگذارد در گفتمان مقاومت، اصلی ترین سلاح ، قدرت ایمان و ایستادگی ست و در گفتمان مقابل تکیه بر تجهیزات و امکانات است. آنچه بدیهی است مقاومت با مالکیت بر زمان به دنبال ایجاد چالش جدی "هزینه فایده" بر دشمن است ، آنجا که هزینه دفاع از اسرائیل برای آمریکا بیشتر از فایده آن باشد،عقب نشینی حتمی است. چنانچه در قصه داعش ،تحمیل ناترازی "هزینه، فایده" دشمن را مجبور به پذیرش خواسته های جبهه مقاومت کرد. و این قصه همان قصه اگر مقاوم باشیم(۱).
▪️مقام معظم رهبری : آمریکا هم در مقابل اجماع جهانی ملّتهای دنیا ناچار دچار انفعال است و دیر یا زود مجبور خواهد شد دست خودش را از پشت رژیم صهیونیستی بردارد.۱۴۰۳/۰۳/۱۴
▪️اتفاقات پیش رو فرصتی است برای هر دو جبهه یکی برای اینکه بتواند تبدیل به قطبی نوظهور در آینده جهان و دیگری به دنبال حذف رقیب تمدنی در آینده برای ثبیت جایگاه تک قطبی خود است.
✍️مختاررضائیان
(۱): "مقاومت" و "توان مقاومت" غیر از هم است. امروز نیازمند اجماع و پشتیبانی کشورهای اسلامی در بالا بردن توان مقاومت هستیم...
#جبهه_مقاومت
#طوفان_الاقصی
#وعده_صادق
#نظم_نوین_جهانی
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar
🔸شیطان حکومت خویش را بر #ترس_ها و عادات ما بنا نهاده است و اگر تو نترسی دیگر شیاطین را بر تو تسلطی نیست!
سید مرتضی آوینی
.
▪️تربیت انسان های مبارز
▫️اگر تکوین عالم ، اگر هستی، اگر تاریخ ، اگر انقلاب بر پایه درگیری حق و باطل شکل گرفته به نظر اصلی ترین رویکرد آموزش و پرورش، باید تربیت افرادی باشد که قدرت آمادگی درگیری همیشگی ،در میدانی به وسعت تاریخ، هستی ، جهان ، تمدن وانقلاب را داشته باشند.
▫️از دیگر سو در گفتمان انقلاب ،"مردم" اصلی ترین رکن در چگونگی حرکت انقلاب به سمت اهدافش است ،پیشتر بیان شد که مسیر رسیدن به اهداف نیز از میدان درگیری حق و باطل می گذرد. این درگیری حتمی و قطعی است، اگر انقلاب بخواهد بر اهداف تمدنی و هویت ملی _ دینی خود بماند ناچار باید از این میدان درگیری به سلامت عبور کند.
▫️لذا تربیت "انسانهای مجاهد" که قدرت و آمادگی مبارزه همیشگی را در تمام سطوح و لایه های درگیری تمدنی را داشته باشند ، امری بدیهی است اما سوال اینجاست،آیا روح حاکم بر نظام فرسوده اموزش و پرورش بر محور تربیت انسانهای مبارزه بنا گذاشته شده؟؟
▫️آیا تربیت در آموزش و پرورش بر "انگیزه درگیری" ، "اصول مبارزه" ، و "توان تقابل" شکل گرفته . در کجا به دانش آموز قدرت و انگیزه "دیگر خواهی" و "دیگر اندیشی" را آموزش میدهند. در کجا به دانش آموز میگویند دنیا میتواند غیر از این باشد ، تکنولوژی میتوند هیبتی غیر از این را داشته باشد، علم میتواند غیر از این باشد،کجا به دانش اموز اجازه تحول خواهی و تحول آفرینی را میدهد کجا به دانش آموز اجازه شکست قواعد وارداتی را می دهند و...
▪️عزیزان تا زمانی که ملاک ارزیابی از موفقیت و عدم موفقیت دانش آموزان به میزان قدرت حافظه علوم ترجمه ای و تعبد بر مسیر قواعد واردتی است به نظر همین آش است و همین کاسه ...
▫️انقلاب یعنی علم میتواند غیر از این باشد ، انقلاب یعنی تکنولوژی میتواند غیر از این باشد ، انقلاب یعنی دنیا میتواند شکل و شمایلی غیر از این داشته باشد ، انقلاب در تقابل هر انچه امروزه بر جهان حاکم است، شکل گرفته او نمیخواسته جزئی از این حرکت باشد بلکه میخواسته در نقطه مقابل آن حرکت کند. ... آیا پیام انقلاب ، حقیقت انقلاب به آموزش و پرورش ما رسیده ؟؟؟
▪️تحولات در آموزش و پرورش بر سه محور اصلی باید شکل گیرد:
1_ هدف در آموزش و پرورش باید در نسبت مستقیم "نظام اهداف انقلاب"شکل گیرد، یعنی انسانهای در "تراز" انسان تمدن اسلامی، کسانی که بتوانند ظرفیت بهره مندی از ظهور را در ظرف تمدن اسلامی توسعه دهد . این قدرت آرمان خواهی باید روح و جان دانش آموز را فرابگیرد.
2_ راهبرد اصلی آموزش و پرورش در "چگونگی" ایجاد یا نیل به اهداف بلند انقلاب نیز بر محور "تربیت جهادی" شکل گیرد . تربیت انسانهای مجاهد که قدرت مبارزه و درگیری را به وسعت میدان تمدنی داشته باشند.
3_مقیاس تربیت از "فرد" به "گروه" تغییر کند ، ما نیازمند تربیت "گروه های مجاهد" هستیم ، "جنگ ترکیبی" امروز ضرورت خروج از ظرفیت فرد به گروه را بدیهی کرده ، انگیزه ها ،آموزشها و ارزیابی ها باید در مقیاس گروه طراحی شود .
▪️در اتفاقات امروز ، ضرورت پراختن پیش تر و بیش تر، به موضوع تربیت انسانهای مجاهد بیشتر نمایان شد،غفلت راهبردی از اهداف تمدنی و اصول مبارزه انقلاب، عقب ماندگی زیاد با جبران سخت در آموزش و پرورش را ایجاد کرده ، تربیت انسانهای مبارزه و اماده نیاز امروز ما در درگیری های منطقه ای بوده ، هست و خواهد بود ،تنها راه بهره مندی حداکثری از این فرصت تاریخی برای شکل گیری امت اسلامی و بعد تمدن اسلامی، حضور حداکثری انسانهای مبارز طلب درمنطقه و جهان است.
▪️عزیزان چگونگی توسعه گفتمان انقلاب بر مردم پایه گزاری شده است ، راه رسیدن به اهداف از میدان درگیری و چگونگی ان با تربیت انسان مبارزه و مجاهد ممکن است به این معنا تربیت جهادی ضرورت دیروز ، امروز و فردای ماست.
✍️مختاررضائیان
#تربیت_جهادی
#انسان_مجاهد
#آموزش_و_پرورش
#کار_گروهی
#ظهور
⏳فرصت|مختاررضائیان
🆔@rezaeyan_mokhtar
🔰دنیای بدون اسرائیل...
▪️شاید بتوان بیانات مقام معظم رهبری در جمعه نصر را از زوایه ی دیگر تحلیل کرد و آن "آماده سازی" افکار عمومی و نهادهای بینالمللی برای اتفاقات بزرگ در سرنوشت آینده منطقه باشد.
▪️روایت مقام معظم رهبری(دامه ظله) و تاکید چند باره بر قانونی، منطقی، مشروع بودن طوفان الاقصی،وعده صادق یا دفاع حزب الله و حبهه مقاومت از غزه میتواند تایید رویه های قبلی و آماده سازی برای عملیات های وسیع تر بعدی باشد و شاید آماده سازی جهان برای دنیای بدون اسرائیل...
▪️این موضوع زمانی جدی تر میشود که حضرت آقا مجددا مردم و دولتهای اسلامی را دعوت یا تکلیف به موضع گیری جدی تر و برنامه ریزی هماهنگ تر علیه اسرائیل میکند.
▪️شاید حکم جهاد عمومی به نوعی اتمام حجت ولی در لحظات پایانی عمر اسرائیل باشد. به نوعی رهبری به تبیین حکم جهاد عمومی خود در بستر قوانین انسانی و بین الملی پرداختند.
▪️یکی از اغراض رهبری در جمعه نصر میتواند آماده سازی جهان برای مواجه سخت تر و سنگین تر جبهه مقاومت در ماه های آینده برابر اسرائیل باشد...
▪️به نظر جنگ منطقه وارد مرحله مواجه همه جانبه جبهه مقاومت در بستر تاکید و همراهی قوانین بین المللی شده تا سگ هار منطقه را کنترل و ...
✍️مختاررضائیان
#وعده_صادق
#جمعه_نصر
#جبهه_مقاومت
#اسرائیل
#طوفان_الاقصی
فرصت|مختاررضائیان|عضو شوید 👇
https://eitaa.com/rezaeyan_mokhtar
🔰برداشت های کوتاه از نماز جمعه نصر...
▫️مقام معظم رهبری(دامه ظله) در شروع بیانات خود به توجیه قانونی ، عقلانی و انسانی بودن طوفان الاقصی و وعده صادق پرداختند تا مردم و نهادهای بین المللی را آماده، تقابل های وسیع تر و جدی تر ایران و جبهه مقاومت در آینده نزدیک بکنند...به این معنا که رودروی با اسرائیل به قصد نابودی اسرائیل در تائید و همراهی قوانین بین المللی شکل میگیرد.
▫️که جنگ حاضر نه بر مبنای صلح و سازش که بر مبانی "مرگ و زندگی" در هردوطرف درگیری طراحی شده ... آماده سازی افکار جهانی برای دنیای بدون اسرائیل نیازمند بسترسازی های قانوی و بین المللی است لذا تاکید و تائید قوانین بین المللی در مشروع بودن حق فلسطین برای دفاع و جنگ با اسرائیل و همه کسانی که به این حق کمک میکنند ، میتواند مقدمات تقابل سرنوشت ساز منطقه در حذف اسرائیل را فراهم کند.
▪️مقام معظم رهبری (دامه ظله) : «فلسطین مال کیست؟ ملّت فلسطین چه کسانی هستند؟ این اشغالگران از کجا آمدهاند؟ ملّت فلسطین حق دارد در مقابل آنها بِایستد؛ هیچ محکمهای، هیچ مرکزی، هیچ سازمان بینالمللیای حق ندارد به ملّت فلسطین اعتراض کند که چرا در مقابل رژیم غاصب صهیونیستی سینه سپر کردید؛ حق ندارند. آن کسانی هم که به ملّت فلسطین کمک میکنند، وظیفهی خودشان را انجام میدهند؛ هیچ کسی بر اساس هیچ قانون بینالمللی حق ندارد به ملّت لبنان، به حزبالله لبنان اعتراض کند که چرا شما از غزّه، از قیام مردم فلسطین حمایت کردید؛ وظیفهی آنها است، باید میکردند. این دیگر، هم حکم اسلامی است، هم قانون عقلی است، هم منطق بینالمللی و جهانی است»
▫️در گام دوم، مقام معظم رهبری(دامه ظله) در صدد "توسعه میدان درگیری" از "گروه های مقاومت" (حزب الله، انصارالله ، حشد الشعبی و...) به "کشورهای مقاومت"بودند ... استفاده از ظرفیت دولتها و مردم یکی دیگر از اهداف بیانات حضرت آقا در جمعه نصر بود چرا که دشمن فلسطین، دشمن ایران، یمن، سوریه ، عراق ، مصر ، لبنان و ... است ، اسرائیل نه فقط دشمن یک گروه خاص یا نهاد خاص است بلکه اسرائیل دشمن همه مردم و دولتهای اسلامی در طرح شوم "خاورمیانه جدید" است. از این رو حذف اسرائیل با ظرفیت تمام کشورهای اسلامی گام دوم ایران در مدیریت میدان جنگ است. اگر مردم و دولتها به ضرورت حیات و حفظ عزت خود در برابر سگ هار منطقه برسند.
▪️مقام معظم رهبری(دامه ظله) : «هر ملتی اگر میخواهد به محاصره فلجکننده دشمن دچار نشود، باید بیدار باشد و به محض اینکه دشمن به سراغ ملتی رفت، به کمک آن ملت بشتابد وگرنه نوبت خود او خواهد شد.»،«باید کمربند دفاع، استقلالطلبی و عزت را از افغانستان تا یمن و از ایران تا غزه و لبنان در همه کشورهای اسلامی، محکم ببندیم.»،« دولتهای منطقه قادرند صلح و سلامت را در آن مستقر کنند و برای این هدف بزرگ و نجاتبخش، تلاش و مبارزه ملتها و دولتها لازم است.»
▫️در گام سوم رهبری با تاکید بر دوگانه "تعلل"و "شتاب زدگی "از راهبرد "عقلانیت مقاومت" دفاع کردند . آنچه بدیهی است تکیه گاه نظام سلطه همواره بر قدرت مادی و تجهیزات نظامی خود بوده و هست. لذا شتابزدگی و دستپاچگی راهبرد همیشگی دشمن در اشتباهات پی در پی اوست، طولانی شدن جنگ یعنی تحمیل هزینه ها گزاف بر نظام مادی سلطه ، اینجاست که چالش "هزینه فایده" در نهایت او را مجبور به عقب نشینی و سرسپردگی به خواست های جبهه مقاومت میکند .
▫️لذا مدیریت معقولانه جنگ در واکنش بهنگام به دشمن میتواند موفقیت را محقق کند. انگاه که تکیه گاه از امکانات و مادیات بر ایمان و نصرت الهی باشد گفتمان مقاومت همواره و همیشه پیروز جنگ خواهد بود که وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن كُنتُم مُؤمِنينَ و سست نشوید! و غمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید!
✍️مختاررضائیان
#جمعه_نصر
#آغاز_نصر
#جبهه_مقاومت
#حزب_الله
فرصت|مختاررضائیان|عضو شوید 👇
🆔@rezaeyan_mokhtar
▪️بدبینی عمومی در بی عدالتی عمومی...
▫️اگر نتوانیم مسائل و مشکلات جامعه را به شکل "متوازن" مدیریت کنیم باید منتطر نارضایتی و عصبانیت عمومی باشیم. ریشه نارضایتی عمومی همواره"از" و "در" بی عدالتی ست. بیان یکطرفه دستاوردهای بزرگ نظامی ، پزشکی ، علمی ، سیاسی و ... در کنار کوچک شدن هر روزه سفره مردم ، برخلاف تصور موجود بیشتر باعث "عصبانیت عمومی" میشود...
▫️عزیزان میزان "درستکاری عدالت" را در "مقایسه گری های عمومی" بسنجید. از این رو "توجه" و "پرداختن" بیش از حد به یک موضوع یا موضوعات در "غفلت" و "کم کاری" از موضوع و موضوعات دیگر منجر به "سوءظن" و در نهایت نارضایتی و عصبانیت عمومی میشود. دستاوردهای امروز ما در "مقایسه" با سفره مردم با ارزیابی مردم بیشتر منجر به گسست اجتماعی شده تا تقویت انسجام ملی...
▫️مدیریت متعادل و متوازن مسائل جامعه یعنی "توجه عادلانه" به "همه" ابعاد و موضوعات جامعه ... غفلت از وضعیت اقتصادی مردم در سالهای اخیر با وجود پیشرفت های حقیقی و چشمگیر در ابعاد دیگر بیشتر از اینکه باعث افتخار و عزت شود منجر به بدبینی و بی اعتمادی اجتماعی شده و اینها همگی از "پیامدها" ی تلخ بی عدالتی در اداره جامعه است که حتی زحمات و دستاوردهای بزرگ شما را تبدیل به "ضد ارزش" میکند. عزیزان هر چه در زمین بی عدالتی، بکاریم و بکارند جز "بدبینی و تنفر" چیز دیگری درو نخواهیم کرد این یک "قاعده قهری و جبری" در عالم است.
▫️بیان های بچه گانه و "انتزاعی" در بی ربط "دیدن" و "دانستن" موضوعات و مسائل کشور ، بدترین رویکرد برای اداره سالم مسائل جامعه است ، حقیقت آنست که "مردم" برخلاف "عالم نماها" ، همواره و همیشه مسائل را در "نسبت و ربط" با هم می بیند و می سنجد ، اینجاست که فقدان تناسب و توازن بین ربط موضوعات اثار مستقیم بر احساسات و افکار عمومی می گذارد ، چنانچه ریشه بسیاری از مسائل و معضلات فرهنگی امروز ما در نسبت مستقیم با کم کاریهای اقتصادی دیده میشود ... حرکت نامتعادل جامعه تنها به فرسودگی و افتادگی جامعه میانجامد.
▫️نگاه انتزاعی و جدانگرایانه به مسائل اصولا بحث عدالت را از حیز انتفاع خارج میکند چرا که عدالت در نسبت ها و اولویت ها شکل می گیرد اگر موضوعات در هم اثر نداشته باشند چگونه عدالت میخواد با تغییر نسبت ها تعادل آنها را برقرار کند وقتی آنها نه "از" یکدیگر اثر میذیرند نه "بر"یکدیگر اثر می گذارند،عدالت تعادل "بین" چه چیزی را میخواهد برقرار کند. موضوعات بی ربط به عدالت نیار ندارد.
▫️مراقبت از احساسات و عواطف عمومی در نسبت با سیاست های کلی نظام، تنها با اجرای حقیقی عدالت ممکن است.زمانی که بدبینی عمومی در ناکارآمدی نظام برای حل مسائل اساسی جامعه ، مسجل شود آنگاه باید منتظر باز شدن روزنه های نفوذ به وسعت مردم و شکل گیری های دو قطبی ها "جامعه شکن" باشیم ، عدم همراهی عمومی با قدم های بلند منطقه ای و فرامنطقه ای نظام تنها معلول بی عدالتی است، بی عدالتی توان و رمق همراهی مردم با گام های بلند نظام را می گیرید و بعد ازمدتی،شدت دو قطبی، مسائل،اولویت ها و مسیر هر قطب را کاملا مجزا و گاهی در تقابل هم قرار میدهد و این دیگر جامعه نیست.
▪️تنها با عدالت است که دوقطبی ها بی اثر و انسجام ملی قدرتمند میشود. ایجاد جامعه مقاوم در زمین عدالت ممکن است زمانی یک جامعه "توان ایستادگی" دارد که بتواند "بایستاد" ، مقاومت نیازمند به توان است و این توان را در عدالت جستجو کنیم. بی عدالتی مقاومت را میشکند و در نهایت سازش و تسلیم را جایگزین میکند.
▪️مقام معظم رهبری (دامه ظله)
▫️من چند سال قبل از این، «پیوست عدالت» را مطرح کردم؛گفتم شما هر قانونی [تصویب میکنید]، هر تصمیمی میخواهید بگیرید ــ تصمیم مهم، قانون مهم ــ یک پیوست عدالت برایش تهیّه کنید... پیوست عدالت یک ترتیب اداری یا یک فرم تشریفاتی نیست، یک امر واقعی است؛ یعنی مراکزی مثل سازمان برنامه ــ از باب مثال ــ که برنامه را تنظیم میکنند، تصمیمها را میسازند، تصمیمسازی میکنند، قانونها را آماده میکنند، لوایح قانونی دولت را آنها مینویسند، آنها تنظیم میکنند...نگاه کنند ببینند تأثیر این قانون، تأثیر این برنامه در شکاف اجتماعی چقدر است، کم میکند، زیاد میکند، تأثیر میگذارد، نمیگذارد، فاصلهی طبقاتی را کم میکند زیاد میکند؛ این را مراقبت کنند و اگر دیدند این برنامه موجب میشود که فاصلهی طبقاتی زیاد بشود، برنامه را حذف کنند، [یا] آن قسمت از برنامه را حذف کنند. «پیوست عدالت» یعنی این، نه اینکه ما یک کاغذی پیوست کنیم به قانونمان که یک شرایطی بگذاریم؛ نه، در خود قانون [باشد]؛ این کار آسانی نیست، یک کار سختی است، کار مشکلی است(۱۴۰۳/۰۶/۰۶)
✍️مختاررضائیان
#عدالت
#پیوست_عدالت
#قانون
#اختلاف_طبقاتی
فرصت|مختاررضائیان|عضو شوید 👇
🆔@rezaeyan_mokhtar
▪️فناوری دینی (قسمت دوم)
▫️متاسفانه نسبت "اخلاق" و "تکنولوژی" کماکان در لایه"کاربردی" اون ساکن مونده همانند موشک های نقطه زن که نمونه ی از نسبت "کاربرد" اخلاق دینی با تکنولوژی امروز است . نگاه وارداتی به تکنولوژی یا ایجاد تکنولوژی مشابه ولی با کاربری اخلاق دینی از ضعیف ترین رویکرد به دوگانه دین و تکنولوژی است
▫️اینکه ارزشهای اسلامی هنوز وارد شناخت،مطلوبیت های و روش تولید تکنولوژی بومی_ دینی نشده است
▫️اصولا ما هنوز تصوری آخرالزمانی از "مطلوبیت های تکنولوژی دینی" نداریم؟ تکنولوژی در تمدن اسلامی دارای چه هیبتی و معنایی است؟ در فهم "مطلوبیت فناوری دینی" است که جهت حرکت علوم در تولید تکنولوژوی بومی_دینی سروسامان می گیرد.
▫️زمانی که توانستیم به تعریف مطلوب از تکنولوژی دینی برسیم آنگاه میتوانیم با الگو مطلوب به مطالعه گذشته دینی بپردازیم و شواهد و قرائن تعریف مطلوب از فناوری دینی را در گذشته بیرون و در تکامل آنها حرکت کنیم . برای نمونه با فهم ساختمان تکنولوژی میتوان به "مسجد" به عنوان یک "ابر تکنولوژی دینی" با موضوع ساماندهی اجتماعی رسید .
▫️اگر کارآمدی تکنولوزی تسهل گیری در نیل به اهداف است، هدف در دین، قرب حداکثری و دائمی علی الله است ، مسجد با تنظیم روابط ایمانی در جامعه اسلامی میتواند امر قرب را برای مسلیمن تسهیل کند .
▫️اما چرا ما نتوانسته ایم متناسب با زمانه و نیازهای به روز خود تکنولوژی بومی_دینی خود را احیاء و تولید کنیم . چرا نتوانستیم همان فناوری در گدشته خود را حیاء و توسعه دهیم ،در گام نخست بخاطرکم کاری در بسط آرمان شهر دینی و بعد خلاء روش های تولید تکنولوژی دینی . برای نمونه فناوری راهیان نور با موضوع فرهنگ یکی از تولیدات فناورانه برای تسهیل ارتباط نسل ها در حفظ هویت تاریخی است ما میتوانستیم این دست فناوری ها را با فهم روشی، توسعه و گسترش دهیم.
▫️ وقتی نسبت تکنولوژی مردم و ارزشها تغییر کنه، فرآیند تولید تکنولوژی هم تغییر و محصولات هیئت و معنای و کارایی متفاوتی با تکنولوژی امروز پیدا میکنه..
✍️مختاررضائیان
#تکنولوژی
#فناوری_دینی
فرصت|مختاررضائیان|عضو شوید 👇
🆔@rezaeyan_mokhtar
🔴 حدود ٢١۱ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی: «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید.
2️⃣ حدود ١٩۶ سال پیش و باز هم در زمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
3️⃣ حدود ١۶۸ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق: «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!
4️⃣ حدود ١۵۳ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از: «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومتر مربع از ایران جدا شد!
5️⃣ حدود ١۴۳ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی: «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
6️⃣ حدود ١٠۵ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفت خیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی: «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومتر مربع رسماً از ایران جدا شد!
7️⃣ حدود ٨۷ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله: «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!
8️⃣ حدود ۷۰ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!
9️⃣ و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!
👈 و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و سستی پادشاهان در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یک سوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!
🇮🇷 در دوران اخیر ایران پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم ..
این را برای فرزندان و اطرافیان بازگو کنیم
حال جالب است که طرفداران قاجار و پهلوی در کنار اسرائیل ایستاده اند و آمریکا و این رژیم را تحریک می کنند که به ایران حمله کنند.
پان ترکها و پان عرب ها و پان کردها و پان بلوچ ها هم در کنارشان ایستاده اند. احمقهای خرمقدسی مثل مهدی نصیری و اون طلبه بیسواد و تکفیریهای خرمقدستر هم در کنار اینها قرار گرفتهاند.
حال باید چگونه جوانانمان را متقاعد کنیم که مسئله ما با اینها، موجودیت ایران و ایرانی است نه فیلترینگ و گشت ارشاد؟
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi