آیت الله العظمی جوادی آملی:
«خدا رحمت كند مرحوم بوعلی و اين بزرگان در سيره خود نوشتند ما تعهّد كرديم قصه نخوانيم؛ شما میدانید يك طلبه يا دانشجو وقتی محقّق میشود كه هر سريالی را نگاه نكند، هر خيالبافی را نخواند، ذهن خيالباف، خيالباف در میآید و محقّق در نمیآید. مگر ذهن ما ظرفيّت چقدر مطالب را دارد؟ خيالات را، اوهام را وقتی وارد كرديم ديگر پُر میشود. اگر ذهن با خيالات و با اوهام و با تشبيه و تشبيب و اينها پُر شد ديگر ذهن برهانی نيست.»
درس تفسیر ۹۲/١١/١٩
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیت الله شهید بهشتی: رابطه طلبه ها با مردم؛ خدمت بیمنت به مردم بر اساس اسلام
✍پ.ن: هر امام جماعتی در هر محلی باید یک شهید زنده در راه خدمت، برای اون محل باشه.
اگر این شد طبیعیه که استقبال محلیان و جوانان به اندازه ای میشه که مساجدمون با کمبود فضا مواجه میشن.
@river1399
⭕️ برخی جامعه شناسان سکولار، تصویر پایین را «مردم» می دانند اما گویا تصویر بالا را «مردم» نمی دانند یا نمی بینند.
توضیح بیشتر را در اینجا ببینید👇
https://eitaa.com/sajedi_ir/4301
♻️ کاستی نگاه برخی عالمان علوم انسانی غربی: یکسویه نگری
https://eitaa.com/joinchat/2073231414Cedf9811cee
🔔 فراخوان ثبت نام خادمیاران افتخاری تبلیغی–فرهنگی اعلام شد
علاقهمندان به تبیین مکتب شهید خدمت در قالب خادمیار مسجد مقدس جمکران می توانند تا ۹ خرداد در این طرح ثبت نام کنند.
مبلغان فعال میتوانند تا ساعت ۸ صبح چهارشنبه ۹ خرداد ماه از طریق نشانــــی در این طرح ثبت نام کنند.
📎 جزئیات بیشتر
@river1399
💢 #مقام_معظم_رهبری
✅ به قلب من فشار می آید!
☘ ملت ما مطالعه کردن را اصلا جزو کارهای بشری نمی دانند! مثل خوراک و ورزش و دیگر چیزهایی که جزو کارهای معمول انسان است،
مطالعه اصلا جزو این چیزها نیست!
🍀 آدم باید عنوان دیگری داشته باشد، یا باید شب امتحانش باشد، یا باید معلم در مدرسه از آدم بخواهد، یا باید یک دانشمند باشد، یا باید بخواهد در جایی سخنرانی کند، تا موجب شود که مطالعه کند.
🌿 این چه قدر خسارت است؟!
واقعا خدا می داند وقتی من یادم می آید_و این تقریبا چیزی است که هیچ وقت از یادم نمی رود، که مردم مطالعه کردن را بلد نیستند_ به قلب من فشار می آید از این بابت!
ما چهقدر داریم هر ساعت خسارت می بینیم؟
۷۰/۱۱/۲۹
💠 کتابسرای امام علی (ع)
💠 مؤسسه پژوهشی امام علی (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پاسخ جالب یک خانم به خانم میانسالی که گفت انتخابات انتصاباته
#جهادتبيين
#شهيد_جمهور
#خادم_الرضا
#سيد_محرومان
#صفرمرزی
🇮🇷
@river1399
🌷غایت حکمت از نظر ملاصدرا🌷
✍توغّل در فلسفه برای ملاصدرا فقط یک مشغله و سرگرمی عقلانی نیست. حتی تحصیل معرفت و کشف حقیقت هم بهتنهایی مقصود او نبوده است. غرض او صرف دانستن فلسفه هم نیست (فلسفه برای فلسفه)، بلکه برای رفع نقایص نفسانی و تحصیل کمال انسانی و کسب سعادت جاودانی است.
چنین غایتی تنها با تفکر نظری حاصل نمیشود. سلوک باطن هم بدون پشتوانه عقلانی و هدایت وحیانی کامل نیست. اینجاست که به حکمت متعالیه میرسیم.
در این مسلک هم تفکر لازم است و هم تعبد، هم فکرت و هم عزلت و عبادت، هم سلوک عقلانی و هم سفر روحانی. جمع غیب و شهود، معرفت به خدای سبحان و اسماء، صفات و افعال او، شناخت نفس، راه تکمیل آن، نهایت و رستاخیزش، و تهذیب آن، غلبه بر هوی، رهایی از تعلقات، انس با خدا، ریاضت، عبادت، تضرع و زاری در بارگاه حضرت باری است که طالب سالک را بهسوی آنچه که غایت حکمت است نزدیک میکند. درهای ملکوت را بهسوی سالک میگشاید و او را جلیس عرشیان میکند.
لذا در حکمت متعالیه صدرایی بین حکمت نظری و عملی پیوندی نظاممند و ضروری بر قرار است. فقر وجودی ماسوی مبنای فقر سلوکی عبد است. وحدت عینی هستی مبنای وحدت غایت و توجه به مراتب عالم، مبنای منازل و مدارج قرب است.
🍀🍀🍀
باید توجه داشت که حکیم اشراقی و بهرهمند از حکمت متعالیه کسی است که خود اهل شهود است، نه کسی که فقط فلسفه شیخ اشراق و ملاصدرا را خوب میداند و در آن صاحبنظر است. بنابر این نمیتوان گفت همه فیلسوفانی که پس از ملاصدرا آمدهاند و فلسفه او را پذیرفتهاند، حکیم اشراقی و دارای حکمت متعالیه هستند. حکیم اشراقی و صاحب حکمت متعالیه کسی است که علاوه بر قوت نظری، از تجربه شهودی نیز برخوردار است و دستکم حقایق کلان هستیشناختیاش را شهود میکند. اما کسی که خود اهل شهود نیست، بلکه حکمت متعالیه را میپذیرد و با آن موافق است و شهود را معتبر میداند و از شهود عرفا در فلسفهاش استفاده میکند، تنها میتوان گفت که پیرو و طرفدار حکمت اشراقی و متعالیه است.
💐💐💐
#ملاصدرا
#حکمت_متعالیه
🔰برگرفته از کتاب
تفکر فلسفی
نوشته محمد فنائی اشکوری
https://eitaa.com/dreshkevari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نمیتوانم همهی چیزها را بگویم!
⭕️ روایت شنیدنی آیتالله صفایی بوشهری، از ملاقات با رئیس جمهور، یک هفته قبل از شهادت
@river1399
#گزارش #نشست_تخصصی
✅مفاد لا اله الا الله، وحدت وجود است
⬅️ نشست علمی با موضوع «تبادل نظر در موضوع، رابطه هستی شناختی حق و خلق»
🔰آیتالله غلامرضا فیاضی؛ استاد فلسفه اسلامی با بیان اینکه در #توحید علمی و عینی آمده که وحدت وجود روح اسلام و مفاد کلمه تهلیل است، بیان کرد:
🔸مفاد لا اله الا الله، وحدت وجود است؛ اینکه مرحوم آخوند قائل به وحدت شخصی وجود هستند هم جای شبهه ندارد و روشن است.
🔹آیتالله جوادی آملی میگوید من در #وحدت_شخصی هیچ تردیدی ندارم که برهان عدم تناهی وجود واجب تمام است ولی در اینکه کثرت موجودات چگونه حل شود آیا وهم دخالت میکند و کثرت را محقق میشمارد، با اینکه حقیقتا سراب و وهم صرف است؟ تردید دارم. وهم میگوید اگر وحدت شخصی وجود حق است پس زمین و آسمان چیست؟... از بیانات ایشان به صراحت برمیآید که وجود، واحد شخصی است و ماسوا، آیت هستند و وجود نیستند.
▫️آیت الله فیاضی تصریح کرد: در بحار دارد که یونس بن یعقوب(شاید یونس بن عبدالرحمان باشد) از اجلای اصحاب امام کاظم(ع) و امام رضا(ع) اهل #وحدت_جود بودند. مرحوم اقاعلی هم میگوید تاکنون کسی را قائل به وحدت وجود نه دیدهام و نه شنیدهام.
📝برای مطالعه گزارش نشست، کلیک
🆔@hekmateislami
هنر حکمی و غیر حکمی .mp3
8.95M
بشنوید
🎙سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: هنر حکمی و هنر غیر حکمی
در جمع استادان و دانشجویان دانشگاه هنر تهران
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
@river1399
🔺تغییر فتوای رهبر معظم انقلاب در مساله اجرت گرفتن در واجبات
س ۱۱۱۲. آموزش مسائل شرعی چه حکمی دارد؟ آیا جایز است روحانیون دربرابر یاددادن مسائل شرعی به مردم، اجرت بگیرند؟
✅فتوای فعلی:
ج: آموزش مسائل حلال و حرام واجب است و اجرت گرفتن در برابر آن اشکال ندارد.
❌فتوای سابق:
هر چند اجمالا آموزش مسائل حلال و حرام فينفسه واجب است و اجرت گرفتن در برابر آن جايز نيست ولی گرفتن اجرت براي مقدماتي که اصل آموزش احکام متوقف بر آنها نيست و شرعا هم بر انسان واجب نيستند مانند حضور در مکان خاص، اشکال ندارد.
منبع
@kashkolenab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجت الاسلام پیروزمند در گفتگو با صدای حوزه درباره "مسأله #معیشت_طلاب" مطرح کرد؛
📽 دیگر نگویید چرا شیخ انصاری از این حوزه بیرون نمی آید؟! / ما باید طاقت متوسط مردم را در نظر بگیریم!
مسئول مرکز تحقیقات فرهنگستان علوم اسلامی و مدیر گروه مدیریت راهبردی فرهنگی دانشگاه عالی دفاع ملی:
▫️وضعیت معیشت طلاب اصلا خوب نیست و استمرار این وضعیت ضربه های سهمگینی به روحانیت خواهد زد!
🔹 نمی شود گفت خودتان را با این وضع سازگار کنید و عیب از شمای طلبه هست که دنیازده شدی!
🔸 زی طلبگی ارزش است و اگر این ارزش را از دست بدهیم قافیه را باخته ایم، اما این نباید باعث شود به شئونات زندگی و آبروی او بی تفاوت باشیم!
@river1399
هدایت شده از امتداد حکمت قرآنی و فلسفه الهی
📌کار خطرناک
بعداز شهادت سید مظلوم شهید آیت الله رئیسی یک خط رسانهای قدرتمندی در فضای مجازی شکل گرفت وخطیب رسانهای آقای سید محمدمهدی میرباقری رابه عنوان گزینهی ریاست جمهوری معرفی میکرد.
این اولین بار نبود بلکه این خط رسانهای بعداز وفات فیلسوف انقلاب اسلامی آیت الله مصباح یزدی هم تلاش داشت تا جناب میرباقری را به عنوان تنها گزینهی جایگزین آیت الله مصباح درجبههی انقلاب اسلامی معرفی کند.
پیشتر هم این خط رسانهای یک بار از شبکهی المانتیور در اول ژوئن 2018 (11 خرداد 1396) در ایام تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری، راهبری و هدایت شد و در فضای رسانهای داخلی به آن دامن زده شد و اخیر نیز توسط سایت اصلاح طلب انتخاب دوباره مطرح شد و درصدد القای میرباقری به عنوان مهمترین متفکر انقلاب بود.
اینبار نیز جریانی که مشخص نیست از کجا هدایت و راهبری میشود دوباره به میدان آمد و فردی را که هیچ سابقهی اجرایی و مدیریتی حتی کوچک در نظام اسلامی نداشته و هیچ ارتباطی با زندگی مردم را ندارد بلکه اندیشه او در تقابل با پیشرفت و رفاه جامعه است را به عنوان گزینه رئیس جمهور معرفی میکند و ضریب رسانهای گستردهای هم به آن میدهد و ذهنهای جبهه انقلاب را به این سو جهت میدهند. در حالی که خوب میدانند که وی شرط اصلی ریاست جمهوری که رجل سیاسی و مدیریت و تجربه است را ندارد، بنابراین دور از ذهن نیست که اهداف دیگری پشت این خط رسانهای است که از هر موقعیت و فقدانی استفاده میکند تا جناب میرباقری را از حاشیه به متن بیاورد و برای او وجاهت فکری و انقلابی به وجود آورند.
جالب توجه این است که چند روز بعد از هر موج رسانهای از سوی اعضای وابسته به جریان دفتر فرهنگستان تکذیبیهای صادر میشود و ایشان رابه عنوان کسی که مشغول فکر و تولید علم برای انقلاب اسلامی است معرفی میکند. اینبار خود آقای میرباقری به میدان آمد و بیانیه صادر کرد وبه «رسالت علمی و تبیینی خود» در جبهه انقلاب اشاره کرد.
به نظر میرسد که این جریان رسانهای بعد از این هم ساکت نخواهند ماند و موجهای دیگری رابه وجود میآورد ازاینرو لازم است به درستی و دقت جریان دفتر فرهنگستان قم و افکار جناب آقای میرباقری مورد بازخوانی و بازشناسی قرار گیرد و فرصتها و تهدیدهای آن برای مکتب انقلاب اسلامی تبیین شود.
جریان دفتر فرهنگستان که به واسطهی منبرهای میرباقری و برنامه «به سمت خدا» شبکهی سوم سیما تدریج از حاشیهی شهر قم به متن جامعه اسلامی وارد شده است و دهها عضو وابسته به این جریان به مراکز علمی وابسته به مجموعههای نظامی و نهادهای انقلابی و مجامع فرهنگی وارد شدهاند و برپایهی راهبرد تقیه و تفاهم توانستهاند روایتی نوین و روبنایی از دغدغهها و رؤیاهای خود ارائه بدهند که این تلقی دراذهان شکل بگیرد که فقط آنها هستند که حرف نوئی برای آینده دارند ودیگران از چنین ظرفیتی برخوردار نیستند.
جریان دفتر فرهنگستان و آقای میرباقری درحال گسترش و نفوذ در مراکز تصمیمگیری و محاسباتی نظام جمهوری اسلامی است در حالی که کمتر کسی از بنیانهای فکری و تجدیدنظر طلبی های آنها نسبت به علوم اسلامی و انقلاب اسلامی مطلع است و صرفا به برخی از حرفهای منبری، روبنایی وشعاری آنها استناد داده میشود.
همهی مبانی و بنیانهای فکری جریان فرهنگستان از منطق و فلسفه، کلام و اخلاق تا فقه و اصول، کاملا در تضاد با بنیانهای فکری انقلاب اسلامی و متفکران اصیل انقلاب اسلامی است وبا با رد منطق و فلسفه در سودای تاسیس یک منطق و فلسفه دیگری است که عموم بنیانهای آن برگرفته از جریانهای فکری چپ دنیای غرب است و در زمینه اخلاق و علوم انسانی به نفی مطلق حسن و قبح ذاتی ارزشها و افعال انسانی و ناتوانی عقل در کشف حقایق میپردازند. بر همین اساس عقل و یافتههای آن را برساختهی تعلقات نفسانی و تقویمات اجتماعی میدانند و بر تقدم اراده بر معرفت نظر میدهند و بدین جهت به تغییر منطق حجیت اجتهاد و به تاسیس اصول و اجتهاد دیگری نظر دوختهاند.
با توجه به این تجدیدنظر طلبی ها و تلاش گسترده برای تغییر مبانی و بنیانهای فکری و اجتهادی انقلاب اسلامی میتوان این جریان رایک جریان محوری و اساسی در جبههی انقلاب اسلامی دانست و راهبری فکر واندیشه انقلاب را به امثال آقای میرباقری سپرد؟
بدون تردید فضای جامعه اسلامی باید به گونهای باشد که هر جریان و فرقهی فکری و سیاسی بتواند فعالیت علمی و عملی صادقانه داشته باشد و حرف واقعی خودرا در کرسیهای آزاداندیشی و نظریهپردازی بزند تا محققان و صاحب نظران به نقد و بررسی ایدهها و پیشنهادات آنها بپردازند اما مسئله در اینجا، مسئله هدایت و راهبری مکتب حکمی و فقاهتی انقلاب اسلامی است مکتبی که ریشه درحکمت وفقاهت اسلامی دارد و توسط حکما و فقهای بزرگی چون امام خمینی، امام خامنهای و شهیدمطهریها و شهیدبهشتیها نظام معرفتی یافته است.
#دفتر_فرهنگستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جریان احمدی نژاد و نهاد مرجعیت
حضرت آیت الله فاضل لنکزانی ره این آقا تمام زحمات آقا خمینی را بر باد خواهد داد
@river1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طلاب اگر برای انتخابات کار نکنند نزد خدا مسئولند.
🎙امام خمینی (ره)
@river1399
🔰 فراخوان دوره جامع حکمت و عرفان، مدرسه علمیه باقرین علیهماالسلام
🌺با لطف و عنایت حضرت حق برای هشتمین سال متوالی، مدرسه علمیه باقرین علیهماالسلام از بین افراد واجد شرایط ⬅️
در سه مقطع، ویژه خواهران ، اقدام به پذیرش مینماید.
🔸این دوره تحت اشراف استاد معظم :
آیت الله سید یدالله یزدانپناه
برگزار می شود .
📚مقاطع تحصیلی:
📍 تمهیدی
(با محوریت کتاب بدایه الحکمه)
📍 عمومی
( در دو سطح: سطح اول با محوریت کتاب نهایهالحکمه/ سطح دوم با محوریت کتاب اشارات)
📍 تخصصی
( با محوریت کتاب اسفار )
🔹 به صورت حضوری (قم)
🟡 شرایط پذیرش:
▫️ قبولی در مصاحبه
▫️ التزام به پیگیری منظم و مستمر دروس
🔻تعهدات لازم:
▪️التزام به حضور مستمر در دروس
▪️التزام به پیگیری های منظم برنامهی درسی
▪️التزام به مباحثه و تقریر هفتگی
👈 ثبت نام :
https://survey.porsline.ir/s/JqYrpreo
⏱مهلت ثبت نام: ۹ لغایت ۱۸ خرداد ۱۴۰۳
🔎 جهت کسب اطلاع بیشتر به آیدی زیر در ایتا پیام دهید:
🆔 @hekmat_baqerain
📳تلفن تماس فقط برای بانوان ⬅️
📞 09360929591
⌚️ زمان پاسخگویی: ساعت 10تا 12 صبح
____
🕌 مدرسه علمیه حکمت و عرفان باقرین علیهماالسلام
https://eitaa.com/joinchat/1103298577C35a67e59ab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ثواب بسیار زیاد زیارت امام رضا علیه السلام از زبان امام جواد علیه السلام
▪️ به کلام شهید آیت الله رئیسی
🔺 امروز ۲۳ ذی القعده، روز زیارتی مخصوصه علی ابن موسی الرضا علیه السلام
@river1399
هوالعلیم
#روش_تحصیل_حوزه
🔹حتی یک ساعت!
#مقام_معظم_رهبری :
امروز دیگر روزی نیست که ما اجازه بدهیم، یک روز یا یک ساعت از عمر جوانی متدین و آماده برای تلاش و مجاهدت در راه دین هدر رود. طلبه، این است ... حوزه باید وقت او را به بهترین شکلی پر کند و از وقتش بهترین استفاده را ببرد.
📚 بیانات در دیدار با مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم، ۴ بهمن ۶۹
📌 پ.ن: امروز حوزه برای یک سوم سال یک طلبهی محصّل روز درسی دارد، اونم با روزی حداکثر ۱۰ ساعت. ۳ برابر برنامه حوزه، فرصتِ باقیمانده ماست.
⚠️اگر عمرتون و حاصل آن برایتان مهم است، به برنامه عمومیِ حداقلیِ حوزه امیدی نداشته باشید و حتما برای این زمانها برنامهریزی شخصیسازی شده داشته باشید.
https://eitaa.com/joinchat/2337342120C0f71cd5687
هوالعزیز
#راه_طلبگی
🔸 به بهانه پذیرش حوزههای علمیه
#آیتالله_مصباحیزدی :
امروز آموختن علوم دینی یک مستحب نیست بلکه یکی از بزرگترین واجبات است و چون مَنبهالکفایه وجود ندارد، تعیّن پیدا کرده است.
روحانیون باید دوستان، نزدیکان و جوانانی را که به دبیرستان میروند، از استعداد خوبی برخوردارند و اصالت خانوادگی دارند، تشویق کنند تا طلبه شوند، چون اسلام و جامعه به اسلام شناس نیازمند است و در این زمینه، به قدر کافی متخصص نداریم. هر وقت در جامعهی ما به قدر کافی عالم وجود داشت، نوبت به کارهای دیگر میرسد.
البته بعضی از افراد مشکلات خانوادگی دارند، نمیتوانند با زندگی طلبگی بسازند یا استعداد چندانی ندارند و نمیتوانند به قدر کافی پیشرفت کنند اما اگر استعداد آنها از حدّ متوسط پایینتر نباشد و قدرت ادامه تحصیل داشته باشند، بر چنین اشخاصی، طبق این بیان، تحصیل واجب متعیّن است و چون واجب است اجازهی پدر و مادر نیز شرط نیست و حتّی با نهی آنها، این تکلیف ساقط نمیشود.
📚مباحثی درباره حوزه، ص ۲۳۸ تا ۲۴۰.
@moteragheb
هوالشهید
#ارتفاع_بگیریم
⚠️ ارتفاع یا فرود ⚠️
راز محبوبیت رئیس جمهور شهید، خاکی بودن، زمینی بودن و ارتفاع نداشتن بود.
هرچقدر از خیالات و توهّمات و پروازهای موهوم و ارتفاعات پوچ، پایین بیایم و بفهمیم که هیچیم و هیچیم و هیچیم. و در برابر آن ذاتِ متعال، هیچ ارتفاعی نداریم، به حقیقت نزدیک و نزدیکتر شدیم.
آقایِ محترم! ارتفاع نگیر، بیا پایین!!
همه چی در خاک است. ابوتراب ...
راه آسمان، در زمین است ...
چه قدر عالی فرمود:
ره آسمان درونست پر عشق را بجنبان
پر عشق چون قوی شد غم نردبان نماند
@moteragheb
#کلام_اساتید
✅ اصول فقه را بدون فلسفه نمیتوان متوجه شد...
🔸نهایه، همانطور که از نامش پیدا است آخرین کتابی است برای کسی که میخواهد در مورد فلسفه یک سری مطالب داشته باشد و نمیخواهد در این رشته، متخصص باشد. این کتاب برای کسی که میخواهد در مورد علوم اسلامی کار کند ضرورت دارد.
🔹حتی آيتالله جوادی قائل بود که اصول فقه را بدون فلسفه نمیتوان متوجه شد کما اینکه بسیاری اذعان کرده بودند که ما حاشیه مرحوم اصفهانی بر کفایه را متوجه نمیشویم و حتی گفته شده است که کلام ایشان در حاشیه حاوی مطالبی است که هر کدام از عبارات ایشان میتواند مبنا و اصل برای مطالب دیگر باشد که از آنها فروع کثیره ای متفرع شود.»
📝 درس نهایة الحکمة، آیت الله غلامرضا فیاضی، ۱۳۶۹/۰۷/۰۱
#آیتالله_فیاضی
🆔@hekmateislami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علامه جعفری: حکایت رمی جمرات...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعترافی با چاشنی ناراحتی شبکه اسکای نیوز درباره نامه رهبر انقلاب اسلامی به دانشجویان آمریکایی!
💥به نظر میرسد آیتالله، دانشجویان ما را بهتر از خود ما میشناسد.
💥صدها دانشجو در دانشگاههای ما شهادتین گفته و مسلمانان شدهاند.
✍یادتون هست سال ۹۳ که امام خامنه ای نامه ای به دانشجویان و جوانان اروپایی نوشتند برخی در داخل آن را به تمسخر می گرفتند که چنین نامهای لغو و بی فایده است و حالا همه جهان نتیجه آن را مشاهده می کنند.
@river1399