حجت الاسلام عالی
سرعت سقوط در آخرالزمان زیاد می شود، چون عوامل لغزش زیاد است.
آیت الله مرعشی نجفی در درس های خود می گفتند من صبح که از خانه بیرون می آیم، خدا را به ۱۴ معصوم قسم می دهم که ظهر دین دار برگردم.
چه بکنیم که سقوط نکنیم کسی که ضمانت نامه به ما نداده که سقوط نمیکنی، چه رزق جامعی استفاده کنیم که تمام وجودمان رشد کند، عقل، احساس،فکر، دل و عاطفه مان در لغزش ها نلغزد.
جسم ما احتیاج به انواع غذاها دارد، اگر به بدن مان فقط یک غذا بدهیم. بدنمان کم می آورد چون جامع نیست، چطور روحمان را سیراب کنیم تا تمام وجودمان رشد کند، آن رزق جامع چیست که در لغزش ها ما را مصون می دارد؟
نماز، روزه، اشک، توسل، زیارت و خدمت به خلق خوب است؛ ولی آن رزق جامع که تمام وجود را بارور می کند، چیز دیگری است. به تعبیر قرآن اینها سُبل است. راه های فرعی است.
صراط و راه اصلی چیز دیگری است که اگر این راه های فرعی ما را به صراط رساند، خوش به حالمان و رزق جامع را گیر آوردیم.
صراط به تعبیر قرآن عبودیت است. اگر اعمال ما، ما را به عبودیت رساند و بنده شدیم که خوش به حالمان.
@Khanjanidroos
💌وقتی به شوهرتون میگید:
"مرد باش"
در حقیقت با دست خودتون زندگی مشترکتون رو به سمت چالش بزرگی بردید.
این جمله یعنی زیر سوال بردن تمام مردانگی و غیرت مرد و وقتی همسرتون فکر کنه از دید شما چنین ویژگی رو نداره دیگه تلاشی برای زندگی مشترکتون نمیکنه.
💌بنابراین با کلامتون تا جایی که میتونید این دو ویژگی رو در وجودش زنده کنید.
@khanjanidroos
⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜
♦️ اقدامات حضرت زهرا(س) را باید در پرتو آیات و روایات فهم کرد، نه با تحلیلهای شخصی.
«در تبیین حوادث بزرگ، هر طایفهای با درک خود، حادثه را تببین کردهاند؛ ولی وقتی تمام تحلیلها را کنار ادبیات وحی قرار دهیم همه، رنگ میبازند.
نسبت به فاجعه پیش آمده در صدر اسلام نیز همین گونه است. اینکه چه شد که وجود مقدس حضرت زهرا(س) با تمام وجود، برای دفع این انحراف به میدان آمدند، چه کردند و دامنه اقدامشان چه بود و اين اقدامات، چه نتایجی داشت، تنها ادبیات قرآن و روایات است که میتواند مرجع فهم این وقایع باشد و تنها آن نگاه و دید نافذ است که می تواند ابعاد این حادثه را نشان دهد».
♦️ حضرت زهرا(س) برای ورود به زمین، از اصلاب و ارحام عبور نکردند، در معراج، مستقیماً به صلب پیامبر(ص) منتقل شدند...
🔹 خداوند تبارک و تعالی حضرت مریم(س) را برگزید (اصطفاکِ)، و از ارحام و اصلاب مطهر منتقل کرد و اصلا ناپاکی ایشان را مس نکرده است. اما حضرت زهرا(س) وقتی میخواهد در عالم دنیا بیاید، از اصلاب عبور نمیکند.
🔹 در روایات آمده است که وجود مقدس حضرت زهرا(س) در چند مرحله به صلب نبی اکرم(ص) منتقل شدند. یک مرتبه وقتی حضرت به معراج رفت، در آسمان چهارم بر حضرت ابراهیم(ع) و دیگران امامت کرد و نماز خواند، سپس به آسمان ششم رفت. از آنجا به حجب رسید و در جنت حجب، طعامی را میل کرد (که در بعضی روایات دارد که خرما بود...)، و وجود مقدس فاطمه زهرا(س) به صلب آن حضرت منتقل شد.
مرحله دوم طعام بهشتی بود که در دو مرحله بر حضرت نازل شد و آخرین مرحلهاش شب آخری بود که پیامبر(ص) چهل شب از حضرت خدیجه(س) عزلت گزیدند. هر شب سر سفره، میهمان راه میدادند اما شب آخر که جبرئیل طعام بهشتی آورد عرض کرد: یا رسول الله، احدی جز شما نباید از این غذا بخورد.
🔹 در اینجا فرق حضرت زهرا(س) با حضرت مریم(س) در این است که وقتی حضرت زهرا(س) می خواهد منتقل شود، مستقیماً جبرئیل طعام بهشتی میآورد و به حضرت عطا میکند.
در روایات کتاب کافی وارد شده است که وقتی مؤمن میخواهد به دنیا بیاید، یک قطرهای از بهشت بر روی میوه یا چیز دیگری قرار میگیرد و در صلب پدر میرود.
در رابطه با حضرت زهرا(س)، اصل انتقال نور صدیقه طاهره(س) در معراج انجام شد و سپس کمالش با طعام بهشتی بود که جبرئیل بعد از چهل روز خلوت پیامبر(ص)، آن را آورد...»
@Khanjanidroos
♦من قبل از هر چیز، استقامت #حضرت_فاطمه(س) را می ستایم اعتماد خدشهناپذیرش به خداوند، سادهزیستی، اهمیت به حجاب و در عین حال حضور و تلاش در جامعه، مثل اعتراضشان به حاکمیت ظالمانه زمان خویش و دفاع از حق اهل البیت(ع)، در مورد وقایعی که به شهادت ایشان منجر شد
🔸ماریون دیلکی (Marion Dilki) تازه مسلمان آلمانی
@Khanjanidroos
✅آیا حضرت فاطمه (س) بعد از ظهور امام زمان (عج) رجعت خواهند کرد؟
✅حدیثی در منابع روایی وجود دارد که حکایت از رجعت حضرت زهرا (س) بعد از ظهور امام زمان (عج) دارد. داستان رجعت آن حضرت در ضمن روایتی طولانی که در پرسش مفضل از امام صادق (ع) مطرح شده، آمده است:
مفضل می گوید از امام صادق (ع) پرسیدم: آقا، آیا پیامبر (ص) و على (ع) با قائم (عج) خواهند بود؟
فرمود: آرى، و الله پیامبر و على (ع) ناگزیر می باید قدم روى زمین بگذارند.... اى مفضل! گویا مى بینم که ما ائمه آن موقع جلوی پیامبر جمع شده و به آن حضرت شکایت مى کنیم که امت بعد از وى چه به روز ما آوردند، و مى گوییم امت، ما را تکذیب کردند؛ بى اعتنایى، نفرین، لعنت و تهدید به قتل نمودند، حاکمان ستمگر آنها ما را از وطن بیرون آورده به پایتخت خود بردند و جمعى از ما را با سم و حبس کشتند. در این وقت پیغمبر سخت گریه می کند و می فرماید اى فرزندان من! هر چه به شما رسید بیشتر به جد شما رسید.
آن گاه فاطمۀ زهرا (س) مى آید و از ظلم هایی که در حق او همسرش شده و غصب فدک، ملک خود توسط آنها، و رفتن به میان مهاجرین و انصار و ایراد خطبه اش در خصوص غصب فدک، شکایت می کند. سپس نقل می کند که چگونه جمعى امیر المؤمنین (ع) را از خانه خود براى بیعت گرفتن در سقیفه بنى ساعده بردند،...
بنابر این، طبق این روایت که مفضل از امام صادق (ع) نقل می کند، حضرت فاطمه (س) نیز جزو رجعت کنندگان خواهند بود.
@khanjanidroos
#یک_فرمول_زیبا
💠 یکی از تکنیکهای بسیار مهم در ایجاد #ارتباط قوی با همسر و نیز برگرداندن حس #اعتماد به او #مشورت گرفتن در امور جزئی و شخصی است.
💠اینکه مثلا از همسر خود بپرسید بنظرت کدوم لباس بیشتر به من میاد و یا بنظرت با فلانی مشکلمو چجور حل کنم و ... حس اعتماد قوی را به همسرمان منتقل میکنیم که اثرات خوبی در ایجاد ارتباط #صمیمی و گرم دارد.
🍃❤️ @khanjanidroos
#اصل_همنوایی
💠 اگر گاهی همسر، از پدر و مادر یا خواهر و برادرتان #گلایه کرد لازم نیست سریع #گارد بگیرید.
💠 با او همنوایی و #همراهی کنید. مثلا بگویید اگر پدر و مادرم چنین کاری کردهاند یا فلان صحبت نادرستی داشتهاند #حق باشماست منم بجای شما باشم ناراحت میشوم.
💠 با این همنوایی هم آبی بر آتش #دعوا ریخته میشود و هم شما را فردی منطقی و بدون #تعصب تصور خواهد کرد.
💠 نیز به او فرصت میدهید تا بدون لجبازی، روی حرف خود #فکر کند.
🍃❤️ @khanjanidroos