✅پرسش:
چرا زن وشوهربعدزندگي کنارهم دريه سني بي تفاوت ميشوند..بي تفاوت مثل دعوا کردن ..جواب ندادن..بي محلي کردن ..يا اصلا نميخوان کنار هم باشن ...
🌺پاسخ:
طبيعي است شور و نشاط و هيجان هاي ابتداي زندگي گذرا است. اگر زن و شوهر براي تحكيم روابط و دوستي برنامه نداشته باشند گرفتار روزمرگي و يكنواختي مي شوند ولي نگاه واقع بينانه به زندگي و تفاوت هاي جسمي و روان شناختي زن و مرد همچنين مهارت رفع تنش ها و تعارض ها سبب طراوات زندگي مي شود. در زندگي مشترك اگر چه حقوق متقابل بايد رعايت شود ولي شيريني زندگي به رعايت اخلاق در خانواده مانند ايثار، همياري، همدلي در غم و شادي و...است.
جرم كدورت
به #اجاق گاز دقت كنيد. اگر روغن و غذاي سر رفته انباشته شود اينها تبديل به جرم مي شود و به اين راحتي برطرف نمي شود گاهي براي برطرف كردن آن وقت زيادي مي گذاريم هزينه مي كنيم و به احتمال زياد بعد از مدتي رنگ اجاق هم از بين مي رود. اختلافات و كدورت ها هم همين طور است اگر با مذاكره، كمك از واسطه اي امين و كار بلد و مورد قبول هر دو و مشاوره اختلافات را حل نكنيم كدورت ها و نفرت ها تثبيت مي شوند.
از سويي ديگر، رشد تكنولوژي و وسائل ارتباطي و اطلاعاتي بدون فرهنگ سازي ما را از فرهنگ غني ايراني و اسلامي دور كرده و به فرهنگ فردگرا و خودمحور و انسان محور غربي نزديك كرده است.
زن و شوهر وقتي با هم به طور اخلاقي زندگي كنند به مرور زمان شناخت عميق تري نسبت به روحيات و انديشه و سليقه و نگرش هم پيدا مي كنند و در اين امور با درك متقابل وتفاهم و مدارا به هم نزديك مي شوند از اين بالاتر تحقيقات ثابت كرده حتي چهره زن و شوهر ها بعد از سال ها زندگي مشترك كمي شبيه هم مي شود
هر قدر شناخت عميق تر مي شود و اخلاق محور زندگي قرار گيرد دوستي بيشتر ريشه مي دواند. به همين دليل دوستي اين ايام از عشق دوران نامزدي بيسيار ريشه دارتر و ماندگارتر و ايثارگرانه تر است. مذهب نقش مهمي در تثبيت دوستي و عشق ميان همسران دارد چون اينجا انسان فقط نگاه مادي و زيبايي چهره ندارند و زيبايي سيرت و باطن هم مي شود. اگر انسان عاشق مال و جمال همسر باشد با پيري و كم شدن مال عشق رو به افول مي رود ولي اگر عاشق اخلاق و انديشه و نگرش باشد با بالا رفتن سن اين امور عميق و پخته تر مي شود و #عشق رو به رشد و ماندگاري خواهد رفت.
آيت الله بهجهت مي فرمايد وداع از اين دنيا نزديك است ولي ما آن را دور مي پنداريم وگرنه اين قدر با هم #نزاع نداشتيم.
زن و شوهري كه به طراوت و تازگي رابطه خود علاقه دارند بايد مطالعه و مشاوره درباره زندگي مشترك را جزيي از اصول زندگي قرار دهند. اشتراك در ماهنامه هاي خانواده مانند ماهنامه خانه خوبان يكي از اين اقدامات است.
به اميد روزي كه يكنواختي از زندگي زناشويي برود و اخلاق در خانواده محور قرار گيرد.
🌺
☘🌺@rkhanjani
🌺☘🌺
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چشمـامـومیبـندم،
میگریم، میخندم🥀
#کربلا
@rkhanjani
🔻رابطه #غنا و #زنا 🔻
💢 میدونستین مصرف #الکل و گوش کردن #موسیقی حرام، روی بخشی از مغز (بخش پیشین پیشانی) که مهار رفتارهای محرک جنسی رو به عهده داره... اثر میذاره و باعث #تخریب_حافظه میشه؟؟
🔞برای همین شاهد رفتارهای بیضابطه #جنسی در جوامع هستیم...💥
💠پیامبر اکرمﷺ فرمودن:
《هر کاری شراب میکند غنا هم انجام میدهد. #غنا #حیا را از بین میبرد و غریزه جنسی را زیاد میکند، اگر مبتلا به غنا شدید از زنان بپرهیزید. برای این که غنا انسان را به زنا میکشاند.》*
📚منابع:
کتاب "عفاف و حجاب از دیدگاه نوروبیولوژی"، ص ۱۶۰
*بحارلانوار ج ۷۶، ص ۲۴۷
🏴 @rkhanjani
🔴 سلسله خاطرات «چی شد چادری شدم»
خاطرات واقعی کسایی که تو همین روزگار چادری شدن...
♦️ شما چی شد چادری شدید؟
🔅 @rkhanjani
...:
#چی_شد_چادری_شدم؟
🔹 این قسمت: به ایشون چیزی نگیها...
🚶♀من پوشش کاملی نداشتم؛ اهل انجام واجبات هم نبودم؛ اما هر وقت دلم میگرفت و ناراحت میشدم میرفتم مسجد نزدیک خونهمون و نماز میخوندم. نماز خوندن حالم رو خیلی بهتر میکرد.
🍄 یه بار که برای نماز رفته بودم مسجد
یه خانم چادری و محجبه رو دیدم که داشت برای حلقات صالحین ثبت نام میکرد. منم چون میخواستم به خودم ثابت کنم که مسیرم درسته و اونا اشتباه میکنن، ثبت نام کردم و زمان و ساعت حلقاتشون رو پرسیدم و تو حلقهها شرکت کردم.
😔 اما چند سال که گذشت، فهمیدم کسی که اشتباه میکرده خودم بودم.
✅ از اون به بعد کلی تحقیق کردم و کتاب خوندم که فهمیدم چادری شدن و پوشش کامل، به جای متلک و بیاحترامی، تو جامعه بهم ارزش و امنیت و احترام میده.
🚦یه بار که از یه خیابون رد میشدم، دوتا خانم بدحجاب جلوتر از من بودن. متاسفانه آقایونی که کنار خیابون ایستاده بودن به اونها کلی متلک گفتن ولی من که نزدیک شدم یکیشون به اون یکی گفت: "به ایشون چیزی نگیها" ‼️
❤️ من به جای نگاه بد بعضی از آقایون تو جامعه، این احترام و ارزش رو دوست داشتم.
⚡️ من صلابتی که چادر داره رو وقتی متوجه شدم که دیدم هیچ مردی اجازهی بد نگاه کردن به من یا بد صحبت کردن کردن با من رو به خودش نداد.
🌹 ارسالی توسط یکی از اعضا
🎓 @rkhanjani ❤️
🔴 چرا آدمها عیبهای خودشان را نمیبینند؟ چه ارتباطی با دوران بچگی دارد؟
✍ محاسبه نفس یعنی بنشین به عیبهایت نگاه کن، آنها را بشمار. میفرماید: «عاقل باید بدیهای خودش را بشمارد، طبقهبندی کند، بنویسد یا در ذهن داشته باشد؛ ...يُحْصِيَ عَلَى نَفْسِهِ مَسَاوِيَهَا»(غرر/۴۵۳)
➖ اما چرا فرمود: «بدیهایت را بشمار و ببین؟» آدمها دوست ندارند به بدیهای خودشان نگاه کنند، آدمها دوست ندارند کسی مدام به بدیهایشان گیر بدهد، چیز بدی هم نیست. مثلاً در خانوادهها پدر مادرها خیلی عادت دارند بدیهای بچههایشان را میشمارند این خیلی بد است.
➖ یکی از ریشههای اینکه آدم عیب خودش را نمیگیرد این است که در خانهای بزرگشده که خیلی عیبش را گرفتند، دیگر حاضر نیست عیب خودش را بگیرد همهجا میخواهد از خودش دفاع کند.
➖ هرچقدر که عیبجویی از دیگران بد است و انسان را تاریک میکند، عیبجویی از خودتان خوب است و انسان را نورانی و لطیف و معطر میکند.
➖ برخی فکر میکنند اگر از خودشان عیب بگیرند، افسرده میشوند. بله اگر تنها هستی، افسرده میشوی، ولی اگر پیش خدا بروی و عیبهایت را بازگو کنی، خدا تحویلت میگیرد؛ برو بنشین بغل خدا بگو خدایا ببین خدایا من چه بلایی سر خودم آوردم، مثل بچهای که در بغل پدرش مینشیند و میگوید ببین بابا دستم اوخ شده مفصل آنجا گریه میکند.
📚استاد پناهیان
@rkhanjani