🔸🔸 اگر نتوانم راه بروم سینهخیز به سمت هدف میروم
🔻 وارد موسسه نابینایان بصیر تبریز که میشوم محیطی تمیز و آرامشبخش و مملو از افراد خونگرم توجهم را به خود جلب میکند.
🔻 قبل از شروع نشست به تماشای ورزش شودان (رشته ورزشی ویژه نابینایان) نشستم با هر بار گل زدن خندههای از ته دلشان گوشهایم را نوازش میکرد، آنها گرچه نمیبینند، اما با گوشهایشان دنیای رنگارنگ را لمس کرده و پرودگار خود را شاکرند، روشندلانی که به دلهایشان نور امید تابیده است.
🔻 با رقیه نوریزاده، دانشجوی دکتری روانشناسی تربیتی دانشگاه تبریز که حرف میزنم با دلی پر از مهربانی و حرفهای دلنشین، میگوید: کارشناسیارشد در رشته روانشناسی کودک و نوجوان را در دانشگاه تبریز خوانده و اکنون در مقطع دکتری روانشناسی تربیتی مشغول به تحصیل هستم.
🔻 او میافزاید: همیشه گفتم اگر نتوانم بدوم راه میروم و اگر نتوانم راه بروم سینهخیز خواهم رفت، از اهداف و امیدم به آینده دست برنمیدارم، به اندازه توانم تلاش میکنم تا فرد مفید و مثمر ثمری برای افراد جامعه باشم.
🔻 چند سال پشت سرهم در آزمونهای استخدامی شرکت کردم، اما هربار مانعی سر راهم قرار میگرفت. امسال نیز به باتوجه به علاقهای که داشتم در آزمون استخدامی شرکت کردم که اینبار هم از کمسیون پزشکی رد صلاحیت شدم.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 روایت شنیدنی و نزدیک از خانواده سیدحسن نصرالله/ زینب، دختر شهید حسن نصرالله؛ الگوی زنان ضاحیه
🔻 الهام شاکری فعال جریان مقاومت مقیم لبنان گفت: دختر و خانواده شهید حسن نصرالله متواضع هستند و مثل مردم عادی در همه جا حاضر میشوند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 طوبی؛ تصویر موفق زن شیعه انقلابی خانواده محور
✍ زهرا راد
🔻 سریال طوبی یکی از آثار موفق و پربیننده رسانه ملی است که مفاهیم مهم و اصیلی را به هم آمیخته و اثر ارزشمندی را خلق کرده بود.
🔻 این سریال بر اساس رمان " اربعین طوبی" اثر محسن امامیان تصویر شده است و برای اولین بار در یک سریال تلویزیونی به موضوعات مهمی اشاره کرده که حتی در راستای امتسازی به عنوان مقدمه ظهور نقش بسزایی دارد.
🔻 اصالت خانواده در سریال طوبی یکی از مهمترین مفاهیمی این قصه است که بستر همه ماجراهای زندگی طوبی است.
🔻 محوریت پدر، در داستان طوبی دقیقا نقطه مقابل بسیاری سریالهای شبکه خانگی قرار دارد. پدر موتور محرکه طوبی در مسیر انقلابی و سرلوحه همه تصمیمات درست طوباست.
🔻 این سریال برای اولین بار، نسبت میان ملت ایران و ملت عراق را دقیق مشخص میکند. این دو ملت با دو ملیت فارس و عرب بخشهایی از امت اسلامیاند، بدون آنکه عربیت و ایرانیت در آن موضوعیت داشته باشد.
🔻 این وحدت اجتماعی از تولی به ولایت امام حسین و اهلبیت(ع) شکل گرفته و در واقع جامعهسازی و امتپردازی حول امام(ع) را تعین بخشیده است. مهمترین تجلی این جامعهسازی و امتپردازی در پیادهروی اربعین قابل مشاهده است و امتداد این مدل جامعهسازی تمهید ظهور و مقدمهای برای جهانی شدن جامعه مهدوی خواهد بود.
🔻 سریال به درستی تفرق و دوئیت حتی جنگ میان شیعیان دو ملت را ناشی از تسلط حزب بعث میداند. ازدواج ایرانیها و عراقیها از قدیم مرسوم بوده و این دو ملت با هم زندگی مسالمتآمیزی داشتند تا اینکه صدام هر دوملت را به رنج و تعب جنگ و سلطهگری میاندازد و زندگی و آسایش دو ملت را از بین میبرد.
🔻 در این میان طوبی یک زن ایرانی مبارز است که برای حفظ اسرار انقلاب به عراق میگریزد و رنج دوری از خانواده را به جان میخرد.
🔻 طوبی رفع تمام مصایبش را با پیادهروی اربعین گره زده و در چهلمین سفر، وقتی اربعین اربعینهایش را خالصانه به سیدالشهدا(ع) تقدیم میکند، رهایی او از همه رنجها در همین لحظه رقم میخورد.
🔻 او در این سلوک معنوی و در همه مصائبش با اهلبیت(ع) گام برمیدارد و در نهایت وقتی به حد نهایی کمال خود دست مییابد، تمام گرههایش باز میشود و از همه مصایب عبور میکند.
🔻 این همان زنی است که در انقلاب و جنگ و اینک در جنگ امت اسلامی در آنسوی مرزهای ایران دیده میشود. زن انقلاب اسلامی، زنی که الگوی سوم را در جهان معاصر غربزده، زیست میکند و پرچم حق برافراشته است.
🔻 طوبی اگر فصل دیگری میداشت همچنان جنگنده در مسیر حق میایستاده و جنگ دشمن غاصب صهیونیستی در مرزهای دوردست لبنان و فلسطین را یاری میکرد.
🔻 به نظر میرسد طوبی تجربه موفق رسانه ملی در تصویرسازی ناب زن انقلاب اسلامی است. تفکر انقلاب اسلامی بر محوریت عدالت علوی و شهادتطلبی حسینی در عمیقترین لایههای خود برتری نگاه شیعی را به رخ میکشد. امروز و در کشاکش حمایت جمهوری اسلامی از مظلومین غزه و لبنان این معنا بر همگان آشکار شده و این تفکر در حال فراگیری است./بانوی تمدنساز
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 موضوعات فرهنگی را با زور نمیتوان جا انداخت
🔻 فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت گفت: رویکرد آقای دکتر پزشکیان به عنوان رئیس دولت راجع به موضوع عفاف و حجاب کاملا مشخص و مصرح است. همانطور که بارها گفتند موضوعات فرهنگی را با زور نمیتوان جا انداخت.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 ضرورت تعامل دانشگاهها و دولت برای حل چالشهای زنان و خانواده
🔻 به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی فعال در دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی حوزه مطالعات زنان و خانواده دیدار و گفتگو کرد؛ در این نشست همچنین بر اهمیت همکاری دانشگاهها و نهادهای پژوهشی با معاونت زنان و خانواده در جهت شناسایی و حل مسائل مرتبط با زنان و خانواده تأکید شد.
🔻 این جلسه با هدف آشنایی بیشتر با ظرفیتهای موجود و بررسی چالشها و فرصتهای پیش روی حوزه زنان و خانواده برگزار شد. همچنین این نشست فرصتی برای تبادل نظر و ارائه پیشنهادات از سوی متخصصان دانشگاهی به منظور بهبود وضعیت زنان و خانواده در جامعه بود.
🔻 معاون رئیسجمهور در این جلسه، با استقبال از حضور گسترده متخصصان و اندیشمندان حوزه مطالعات زنان، اظهار داشت که دانشگاهها و مراکز علمی نقشی کلیدی در شناسایی مسائل و ارائه راهحلهای مبتنی بر تحقیقات علمی دارند.
🔻 او تأکید کرد که دولت و نهادهای اجرایی برای حل معضلات و چالشهای این حوزه، نیازمند همکاری مداوم و فعالانه با دانشگاهها هستند.
🔻 معاون رئیسجمهور گفت: ما باور داریم که با همکاری فعال و مستمر دانشگاهها، میتوانیم به شناسایی دقیقتر چالشها پرداخته و به ارائه راهکارهای عملیاتی برای بهبود وضعیت زنان و خانواده کمک کنیم.
🔻 در ادامه جلسه، بهروز آذر افزود: دانشگاهها به عنوان نهادهای آموزشی و پژوهشی برجسته، زودتر از هر نهاد دیگری توانایی شناسایی مسائل و چالشهای موجود را دارند و از ظرفیت لازم برای تحلیل دقیق این مسائل و ارائه راهحلهای مبتنی بر روشهای علمی برخوردار هستند.
🔻 وی با اشاره به اینکه معاونت زنان و خانواده در کنار دانشگاهها و پژوهشگران خواهد بود گفت: میتوان با همکاری، راهحلهای مختلف را بررسی کرده و به اجماع و وفاق بر سر روشهای مؤثر برای حل مسائل رسید.
🔻 معاون رئیسجمهور بیان داشت این دیدار فرصتی فراهم کرد تا دانشگاهیان و سیاستگذاران به شناخت دقیقتری از ظرفیتها و توانمندیهای یکدیگر دست یابند و گامی مهم در راستای تقویت تعامل و همکاری میان دولت و جامعه دانشگاهی برداشته شود و تاکید کرد: تداوم این تعاملات و تبادل نظرها به افزایش کیفیت سیاستگذاریها در حوزه زنان و خانواده به بهبود وضعیت این بخش از جامعه منجر خواهد شد.
🔻 ایشان همچنین با اشاره به اهمیت نقش دانشگاهها در تولید دانش و پژوهشهای کاربردی و ارائه مشاورههای علمی به دولت و نهادهای اجرایی اذعان داشت: دانشگاهها با داشتن تیمهای متخصص در زمینههای مختلف، میتوانند دیدگاههای مبتنی بر واقعیتهای علمی و تجربیات پژوهشی را ارائه دهند که در فرآیند سیاستگذاری و تصمیمگیریهای کلان اجتماعی به کار گرفته شود.
🔻 معاون رئیسجمهور در ادامه تأکید کرد: این تعاملات نباید محدود به جلسات و دیدارهای کوتاهمدت باشد، بلکه باید به شکل منظم و پایدار ادامه یابد تا از ظرفیتهای علمی و پژوهشی دانشگاهها برای بهبود وضعیت زنان و خانواده استفاده کامل شود.
🔻 وی همچنین از تشکیل کارگروههای تخصصی مشترک میان دانشگاهها و معاونت امور زنان و خانواده خبر داد و گفت در این کارگروهها قرار است مسائل بهصورت تخصصیتر بررسی و راهکارهای عملیاتی پیشنهاد شود.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 وضعیت سلامت روان در شهر تهران مناسب نیست/ نقش سینمای خانگی در بیان اثرات مخرب دخانیات در زنان
🔻 محمدرضا شالبافان، سرپرست دفتر سلامت روان وزارت بهداشت اظهار داشت: ۲۵/۴ درصد جمعیت ۱۵ سال کشور در آغاز ابتلا به اختلالات روانی هستند.
🔻 شرایط اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی در همه جوامع میتواند منشا بروز آسیبهای روانی در مردم باشد و در این زمینه، به غیر از وزارت بهداشت، همه نهادهای دولتی و غیردولتی نقش دارند.
🔻 دوران همهگیری کرونا و استرسهای ناشی از آن باعث افزایش اختلالات روانی در جامعه شده است، اختلالات خلقی از جمله افسردگی شایعترین هستند و ۱۷ درصد جمعیت دچار اختلالات خلقی و ۱۴ درصد اضطرابی مبتلا هستند.
🔻 باید از آسیبهای اجتماعی طلاق، بزهکاری و اعتیاد باید در جامعه پیشگیری کنیم تا ابتلا به اختلالات روانی نیز کاهش یابد.
🔻 شالبافان به وجود ۱۰۷ مرکز سراج در کشور اشاره کرد و گفت: این مراکز خدمات تخصصی اختلالات روانی را ارائه می دهند و در زمینه روانشناسی و روانپزشکی فعالیت میکنند.
🔻وی در خصوص اعتیاد در زنان و افزایش اختلالات روانی گفت: نقش رسانههای تصویری در این زمینه مهم است، نمایشهای خانگی و سینمایی به اثراتی که اعتیاد نقش پررنگی در سلامت روان دارد، بپردازند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 فاصله بین نسلی موجب شده روشهای سنتی ازدواج منسوخ شود
🔻 فهیمه فرهمندپور، رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده با اشاره به اینکه ما نمیتوانیم واقعیت جریان تحول انتخاب همسر را انکار کنیم، گفت: در دنیا زمانی اکثر ازدواجها از طریق خانواده بوده، ولی در حال حاضر متفاوت است. نمیتوانیم انکار کنیم که در حال حاضر فضای مجازی در این فرآیند اثرگذار است. ازدواجهای سنتی کم رنگ شده است.
🔻 زمانی دخترها و پسرها در بافت سنتی خانواده خود زندگی میکردند، اما امروز دختر یا پسر روستایی به واسطه تحصیل به تهران میآید و اگر در روستای خودش مانده بود در آن بافت سنتی فرصت ازدواج پیدا میکرد. یا پسری که از بافت سنتی وارد یک بافت جدید شده است، دیگر نمیپذیرد که مادرش برایش دختری انتخاب کند.
🔻 آنقدر این فاصله بین نسلی جدی شده است که روشهای سنتی به طور طبیعی جواب نمیدهد یا نمیتواند پوشش کاملی داشته باشد. دختران دهه شصتی در وسط یک تغییری قرار گرفتهاند که ما برای این تغییرات آماده نبودیم.
🔻 با تغییر شکل ازدواجهای سنتی و کاهش عاملیت خانوادهها ما عملاً طراوت خانواده و جایگاه آن در ازدواج را از دست دادیم. کرامت و مداخله و مشارکت و عاملیت خانواده مهم است. جامعه هدف، جلب اعتماد و پراکندگی جغرافیایی مهم است. مهم است که ما بچههای تحصیل کرده را در قالبهای امنیت یافته و خانوادگی تحت پوشش قرار دهیم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 غیرت و حیا چه شد؟
🔻 شیخ بهاءالدین عاملی در یکی از کتابهای خود مینویسد: روزی زنی نزد قاضی شکایت کرد که پانصد مثقال طلا از شوهرم طلب دارم و او به من نمیدهد.
🔻 قاضی شوهر را احضار کرد. سپس از زن پرسید: آیا شاهدی داری؟
زن گفت: آری، آن دو مرد شاهدند.
قاضی از گواهان پرسید: گواهی دهید که این زن پانصد مثقال از شوهرش طلب دارد.
🔻 گواهان گفتند: سزاست این زن نقاب صورت خود را عقب بزند تا ما وی را درست بشناسیم که او همان زن است، چون زن این سخن را شنید، بر خود لرزید!
🔻 شوهرش فریاد برآورد شما چه گفتید؟ برای پانصد مثقال طلا، همسر من چهرهاش را به شما نشان دهد؟!
هرگز! هرگز!
🔻 من پانصد مثقال را خواهم داد و رضایت نمیدهم که چهره همسرم در حضور دو مرد بیگانه نمایان شود. چون زن آن جوانمردی و غیرت را از شوهر خود مشاهده کرد از شکایت خود چشم پوشید و آن مبلغ را به شوهرش بخشید.
🔻چه خوب بود که آن مرد با غیرت، جامعه امروز ما را هم میدید که چگونه رخ و ساق به همگان نشان میدهند و شوهران و پدران و برادرانشان نیز هم عقیده آنهایند و در کنارشان به رفتار آنان مباهات میکنند.
🔻 یادمان باشد دین سبد میوه نیست که مثلا سیب را برداریم ولی پرتقال را نه!
روزه بگیریم ولی نماز نخوانیم!
نماز بخوانیم ولی حجاب نداشته باشیم!
قرآن بخوانیم، روزه بگیریم، ولی آهنگ غیرشرعی گوش بدهیم!!
برای امام حسین علیهالسلام عزاداری کنیم، اما نمازمان قضا شود!
چادر بپوشیم ولی حیا نداشته باشیم!
چادری باشیم، ولی با آرایش!
قرآن بخوانیم، اما به پدر و مادر احترام نگذاریم!
حجاب و حیا داشته باشیم، اما امربه معروف و نهی از منکر را ترک کنیم!
این دینداری نمیشود...
🔻 بیداری جهانی اتفاق افتاده و مردم جهان به دنبال یک سیر تکاملی به سوی خدا هستند. شروع این آگاهی با انقلاب اسلامی و حرکت جهانی امام خمینی (ره) بوده ... غرب و سردمداران مستکبر آن به دنبال جلوگیری از این اتفاق هستند، در برابر آن ایستادند.
🔻 یکی از روشهای برخورد با حرکت انقلاب اسلامی، تجربه اندلس است. حالا بعد از قرنها، دشمن با همان حربه به جامعه ایران حملهور شده ...
🔻اندلسیسازی ایران چارهراه غرب برای مقابله با گسترش عدالتخواهی، بیداری جهانی است ...
🔻 از مسئولان به خوابزده که انتظاری نیست، حداقل برای نجات خانواده و جامعه خود، قدمی برداریم .../ نویسندگان حوزوی تهران
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 ﺯﻥهای ﻣﺎ ﻣﻠﮑﻪ هستند
🔻در لبنان یك ﻣﺮﺩ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﺍﺯ امامموسیصدر ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﭼﺮﺍ ﺩﺭ ﺍﺳﻼﻡ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺯﻥ ﺑﺎ ﻣﺮﺩ ﻧﺎﻣﺤﺮﻡ ﺣﺮﺍﻡ ﺍﺳﺖ؟
🔻 امامموسیصدر ﮔﻔﺖ: ﺁﯾﺎ ﺗﻮ میتوانی ﺑﺎ ﻣﻠﮑﻪ ﺍﻟﯿﺰﺍﺑﺖ ﺩﺳﺖ ﺑﺪﻫﯽ؟
🔻 ﻣﺮﺩ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﮔﻔﺖ: ﺍﻟﺒﺘﻪ ﮐﻪ ﻧﻪ! ﻓﻘﻂ ﭼﻨﺪﻧﻔﺮ ﻣﺤﺪﻭﺩاند ﮐﻪ میتوانند ﺑﺎ ﻣﻠﮑﻪ ﺩﺳﺖ ﺩﻫﻨﺪ.
🔻 امامموسیصدر گفت: ﺯﻥﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﻣﻠﮑﻪ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻣﻠﮑﻪﻫﺎ ﺑﺎ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺑﯿﮕﺎﻧﻪ ﺩﺳﺖ نمیدهند./ نویسندگان حوزوی تهران
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 برای صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان تکلیف قانونی نداریم
🔻 وزارت کشور در پاسخ به یک درخواست در سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات اعلام کرد که برای صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان، قانونی وجود ندارد.
🔻 براساس تبصره ماده ۲۰ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، صدور گواهینامه موتورسیکلت بهعهده پلیس و تنها برای مردان است. همچنین، طبق آییننامه راهنمایی و رانندگی، رانندگی با هر وسیله نقلیه موتوری نیازمند گواهینامه است و رانندگی بدون آن جرم محسوب میشود.
🔻 با وجود این، استفاده از موتورسیکلت توسط بانوان بهدلیل ساخت موتورسیکلتهای سبک و اتوماتیک در سالهای اخیر رو به افزایش است. اما به دلیل سکوت قانونی، پلیس از صدور گواهینامه برای آنها خودداری میکند، و به نظر میرسد نیاز به تصمیمگیری قانونی جدیدی در این زمینه وجود دارد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 هفته سلامت بانوان با شعار «بانوی سالم، مادر سالم، نسل سالم»
🔻 کیانفر، رئیس اداره سلامت میانسالان وزارت بهداشت با بیان اینکه شعار هفته ملی سلامت بانوان، «بانوی سالم، مادر سالم، نسل سالم» نام دارد، گفت: این هفته از ۲۴ مهر آغاز شده و تا ۳۰ مهر ادامه دارد.
🔻 سهشنبه ۲۴ مهر روز «سلامت مادری و فرزندآوری»، چهارشنبه ۲۵ مهر روز «سواد سلامت، خودمراقبتی و سلامت زنان»، پنج شنبه ۲۶ مهر روز «شیوه زندگی سالم در دورههای مختلف زندگی زنان» و جمعه ۲۷ مهر روز «نقش خانواده در حفظ و ارتقای سلامت زنان، مادران و فرزندان» نام دارد.
🔻 شنبه ۲۸ مهر روز «فرصتها و تهدیدات رسانهای و تأثیرات آن بر سلامت زنان» و دوشنبه ۳۰ مهر نیز روز «سرطان پستان از پیشگیری تا بهبودی» نام دارد.
🔻 یکشنبه ۲۹ مهر بر اساس اولویتهای دانشگاهی و بومی نامگذاری میشود؛ یعنی امسال تعیین محور این روز به عهده دانشگاههای علوم پزشکی گذاشته شده است تا بر اساس گزارشهای سیمای مرگ و وضعیت بیماریها در منطقه محور را تعیین کنند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 هیچ دینی به اندازه اسلام موقعیت زنان را مورد توجه قرار نداده است
🔻 علیرضا رحیمی در آئین اختتامیه پویش «اسلام دین برتر، چادر حجاب بهتر» که در مرکز آموزشی رفاهی آموزش و پرورش استان قم برگزار شد، با اشاره به اینکه اسلام دین برتر و چادر حجاب برتر است، اظهار کرد: حفظ حجاب و عفاف چه برای مردان و چه زنان از اهمیت والایی برخوردار است، اما برای دختران و زنان اهمیت دوچندان دارد، زیرا زنان تربیت کنندگان نسلهای بعد و فرزندان غیرتمند آینده این سرزمین هستند.
🔻 مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به اهمیت حفظ حجاب برای زنان در جامعه ادامه داد: در روایات اسلامی نقل شده ملائکه بر تمامی زنان و دخترانی که با حجاب در انظار عمومی ظاهر میشوند درود میفرستند و پاداش حفظ حجاب برای زنان و دختران ما همانند جهاد فی السبیل الله یاد شده است.
🔻 در هیچ دینی به اندازه اسلام موقعیت زن مورد توجه قرار نگرفته و برای زن شخصیت قائل نشده است؛ لذا کسانی که در راستای مبارزه با حجاب عمل میکنند نه تنها در مقابل دین میایستند، بلکه با عقل خود نیز در حال مبارزه هستند.
🔻 مدیرکل آموزش و پرورش قم در پایان سخنان خود اضافه کرد: دین امری مبتنی بر عقل است و شرع نیز به آنچه که عقل حکم میکند، دستور میدهد، بنابراین حفظ حجاب امری عقلی، دینی و شرعی است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 مادران برای جریان مقاومت، سرباز تربیت کنند
🔻 مدیرکل امور بانوان و خانواده، نیره الهامی در مراسم تجلیل از بانوان خادمین اربعین حسینی (بانوان بهشتی) ،افزود: قیام امام حسین امروز به الگویی برای جریان مقاومت تبدیل شدهاست.
🔻 وی بااشاره به ارزش و جایگاه زن و حضور بانوان در اربعین گفت: امروز زنان، محکم و استوار، در کنار مردان و زنان دیگر به زیارت میروند و بازمیگردند و زینبوار حرکت میکنند و از این جوشش عظیم مردمی که جز در سایه ایمان و وحدت امکان تجلی ندارد، بهره میبرند.
🔻 مهر امام حسین(ع) را همواره مادران به فرزندان خود منتقل کردند و امروز نیز لازم است مادران برای جریان مقاومت، سرباز تربیت کنند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 ترس از انزوای نوجوانان چالش جدید استرالیا
🔻 نظرسنجیها نشان میدهد که حدود ۹۷ درصد از نوجوانان استرالیایی از شبکههای اجتماعی در چهار پلتفرم استفاده میکنند و آنها را در میان متصلترین جوانان جهان قرار میدهند.
🔻 طبق نظرسنجی سال ۲۰۲۴ توسط سرویس جوانان ReachOut، تقریبا دو سوم والدین نوجوانان استرالیایی نگرانی خود را در مورد استفاده کودکان از شبکههای اجتماعی گزارش کردهاند که در همین راستا دولت استرالیا قصد دارد با قطع کردن این بند، اعتیاد به شبکههای اجتماعی را مهار کند.
🔻 در حالی که این ممنوعیت هنوز قانونی نشده است و در حال حاضر فاقد جزئیات کلیدی است، مانند اینکه چه سن و پلتفرمهایی را تحت تاثیر قرار میدهد اولین قدم دولت آزمایش تایید سن است.
🔻 تاکنون، هیچ کشوری ممنوعیت مبتنی بر سن را برای سیستم عاملهای اینترنتی اعمال نکرده است. فرانسه و بریتانیا تایید سن را آزمایش کردهاند، اما هنوز با ممنوعیت زنده نشدهاند، در حالی که برخی از ایالتهای ایالات متحده برای دسترسی به محتوای محدود نیاز به تأیید سن دارند.
🔻 استرالیا قصد دارد تا پایان سال قانونگذاری را معرفی کند. در حالی که هیچ محدودیت سنی پایینتر پیشنهاد نشده است، مقامات حدود ۱۴ تا ۱۶ سال پیشنهاد کردهاند.
🔻 نخست وزیر استرالیا میگوید والدین و همچنین من میخواهیم فرزندانمان را از تلفنهای خود خارج کنیم تا در زمین فوتبال باشند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 آینده سیاه کودک بلاگرها
🔻 سالهاست که ما با پدیده کودکان کار مجازی مواجه هستیم و در چند سال اخیر نیز بهدلیل پیداکردن بعد مالی و تجاری، این ماجرا شدت بیشتری گرفته است. کنوانسیونهای حقوق کودک و کنوانسیونهای بینالمللی اشاره دارند که هرگونه استفاده ابزاری از کودکان برای کسب درآمد در شبکههای اجتماعی و سایر پلتفرمها با مجازات و ممنوعیت همراه است و کشورهای دیگر بهویژه کشورهای اروپایی نسبت به این مسأله و صیانت از حریم خصوصی کودکان سختگیری و حکمرانی جدی دارند.
🔻 متاسفانه پدر و مادرهایی که طعم درآمدزایی از فرزندانشان از طریق بلاگری را چشیدهاند خیلی به توصیهها توجه نمیکنند و توجیهات خود را نیز در این زمینه دارند، اما سواد رسانهها بر چند نکته تاکید جدی دارد. یکی از این موارد حریم خصوصی کودکان است. درواقع ما با فضای بلاگری، حریم خصوصی فرزند خود را مخدوش میکنیم. ممکن است فرزند شما در بزرگسالی از وضعیتی که برای آن در کودکی ایجاد کردهاید رضایت نداشته باشد. در این زمینه، موضوع دیگر بحثهای روانی ناشی از این مدل کنشگری والدین است. والدین فرزندشان را در معرض توجه و تمرکز دیگران قرار میدهند که پژوهشهای مختلف نشان میدهد ترشحات مغزی ما هنگام لایکشدن در شبکههای اجتماعی مانند همان حسی است که یک معتاد بعد از مصرف مواد میگیرد؛ این حس پاداشدهی ذهنی که اتفاق میافتد، بسیار اعتیادآور است.
🔗|مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
27.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 دخترم به دنیا آمد که مرا به راه راست هدایت کند!
🔻 مصاحبه خانم فاطمه مهیمی،
شهروند جیرفتی مقیم آمریکا
🔻 پاسخهای قانعکننده دختر درباره حجاب، مادر را شبیه دختر کرد!
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 نگاهی به آیه هفتم سوره کهف/چه کسی بهتر عمل خواهد کرد؟!
🔻 سخنان جالب خانم دکتر حیفا یونس درباره آیه ۷ سوره کهف
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 ۹۷ درصد زنان مورد آزار جنسی قرار می.گیرند و شکایت نمیکنند..!
🔻 وضعیت اسفناک زنان در اروپا و انگلیس !/جنایات غرب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 باید و نبایدهای فرزندخواندگی/ شرایط خاص دختران مجرد برای فرزندخواندگی
🔻 فرزندخواندگی قواعد خاص خود را دارد و برای آنکه فردی بتواند مسئولیت یک کودک را قبول کند، باید از فیلتر بهزیستی رد شود، دختران مجرد هم با یک شرط خاص میتوانند کودکی را به فرزندی قبول کنند.
🔻 این افراد میتوانند حضانت کودک یا نوجوانی را از سازمان بهزیستی درخواست کنند:
🔻 ۱- زن و شوهری که پنجسال از تاریخ ازدواج آنان گذشته باشد و از این ازدواج صاحب فرزند نشده باشند، مشروط به اینکه حداقل یکی از آنان بیش از سیسال سن داشته باشد.
🔻 ۲- زن و شوهر دارای فرزند مشروط بر اینکه حداقل یکی از آنان بیش از سیسال سن داشته باشد.
🔻۳- دختران و زنان بدون شوهر، در صورتی که حداقل سی سال سن داشته باشند، منحصراً حق سرپرستی دخترها را خواهند داشت.
🔻 ۴- چنانچه به تشخیص سازمان پزشکی قانونی امکان بچهدار شدن زوجین وجود نداشته باشد، درخواستکنندگان از شرط گذشت ۵ سال از زندگی مشترک، مستثنی هستند.
🔻۵- چنانچه درخواستکنندگان سرپرستی از بستگان کودک یا نوجوان باشند، دادگاه با اخذ نظر سازمان و با رعایت مصلحت کودک و نوجوان میتواند آنان را از برخی شرایط مقرر در ماده ۳ مستثنی کند.
🔻 ۶- اولویت در پذیرش سرپرستی به ترتیب با زن و شوهر بدون فرزند، سپس زنان و دختران بدون شوهر فاقد فرزند و در نهایت زن و شوهر دارای فرزند است.
🔻 ۷- درخواستکنندگان کمتر از پنجاه سال سن، نسبت به درخواستکنندگانی که پنجاه سال و بیشتر دارند، در شرایط مساوی اولویت دارند.
🔻 ۸- در مواردی که زن و شوهر درخواست کننده سرپرستی باشند، درخواست باید به طور مشترک از طرف آنان تنظیم و ارائه شود.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 ورزش قهرمانی زنان؛ از فقاهت نظریهپرداز تا فقاهت سیاستگذار
✍ زهرا راد
🔻 هر بار که زنان ایرانی ذیل پرچم جمهوری اسلامی موفق به کسب مدال در میادین ورزشی میشوند، مناقشه بر سر ارزشمندی مدال آوری در نظرگاه برخی فقهای معاصر و نسبتش با دیدگاه مقام معظم رهبری بر سر زبانها میافتد. اینبار هم خبر مدالآوری یک دختر طلبه جامعهالزهرا(س) باب گفتگو را گشود.
🔻اما این کلام که "دراز کردن پا برای زن کمال محسوب نمیشود" به چه معناست؟
🔻 اساسا کمال انسانی در ذات خود امری فارغ از زنانگی ومردانگی است که رشد وکمال انسان طبق قران ومعارف در عبودیت و بندگی است و البته پیمودن مسیر کمال برای زنان و مردان در برخی جهات به اقتضای انسانیت مشترک بوده و در برخی جهات به لحاظ طبیعت مختلف است.
🔻 دراز کردن پا یا انجام انواع ورزشهای قهرمانی و سنگین فی حد ذاته برای مردان هم فضیلت نیست و این اختصاصی به زنان ندارد. اساسا فضیلت در زیست جهان توحیدی بر معیارهای امر مدرن منطبق نیست بلکه معیارهای آن در تناسبات شریعت و معرفت الهی فهم میشود و اگر به تقرب و عبودیت منجر نشود، فضیلت محسوب نمیشود که فقیه نظریهپرداز به این ملاک کلی به درستی توجه دادند.
🔻 اما زیست انسان مومن انقلابی در جهان مدرن، اقتضائاتی دارد که به دلایل متعدد بروزات جهانی و میدانی در عرصههای نمادین قدرت برایش ضروری است.
🔻 حضور زنان در میادین ورزشی سیاست کلان جمهوری اسلامی است که توسط رهبری معظم به عنوان فقیه سیاستگذار به عنوان وجه اجتماعی تمدنی زن انقلاب اسلامی برای جهانیان الگوپردازی میشود./بانوی تمدنساز
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
📙📙 جمعههای کتابخوانی/ بخوانیم
📚 «علل و عوامل ناهنجاریهای اجتماعی»
🔻موضوع کتاب «علل و عوامل ناهنجاریهای اجتماعی» بررسی و موشکافی گسلها، شکافها و دوقطبیهای اجتماعی است که ثمره و پیامد تنازع فرهنگ غربی با فرهنگ انقلابی است.
🔻 ➖این دوقطبیها کداماند؟
➖چگونه به وجود آمدهاند ؟
➖چه پیامدهایی دارند؟
➖و راه برونرفت از آنها چیست؟
کتاب حاضر به این چند پرسش پاسخ میدهد.
🔻 از نگاه سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی، انقلاب اسلامی اثر عمیقی بر مردم گذاشته است و مردم هم بر زندگی و جامعۀ خود اثر میگذارند و لذا چنانچه ساختارهای کلان «سیاسی، فرهنگی و اقتصادی» در تعارض و تقابل با انگیزشها و گرایشها و جهتگیریهای ایمانی و انقلابی باشد، جامعه دچار دوقطبیهای اجتماعی میگردد.
🔻 از نگاه ایشان، تنازع قطب حسگرا (قطب توسعۀ غربی) با قطب ارزشگرا (قطب انقلاب اسلامی در حوزه «اقتصاد، علم و دموکراسی» ریشه همۀ ناهنجاریها و بحرانها و تنشهای اجتماعی در ایران است که آشفتگیها و نابسامانیهایی را در ابعاد و ارکان مختلف نظام و کشور پدید آورده است.
✍️ نویسنده: سیدمنیرالدین حسینیهاشمی
🖇 ناشر: تمدن نوین
#معرفی_کتاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 از اعضای زن در حزب الله لبنان چه میدانید؟
🔻 از زنان مبارز و آزاده میتوان از «خدیجه حرز» عضو حزب الله لبنان و «زهره شعیب» مبارز لبنانی نام برد.
🔻 «خدیجه حرز» یکی از زنان عضو محور مقاومت است که نقش فعالی در روند مبارزات آزادسازی جنوب لبنان داشته است. او تحصیلات خود را در ۱۳ سالگی آغاز کرد. چراکه تحصیل دختران در آن زمان چندان اولویت نداشت. اما این واقعیت نتوانست خود را به خدیجه تحمیل کند.
🔻 نظامیان رژیم صهیونیستی در طول بازداشت، مرتب اقدام به شکنجه روانی زهره شعیب میکردند. آنها با دست بسته او را به مدت چند روز درصندوق عقب یک خودرو رها کرده بودند و نظامیانی را میفرستادند تا او را مجبور به حرف زدن کنند، اما او همواره با ذکر «یا زهرا»، « یا زینب» و «یا الله» به خود تسلی میداد.
🔗|مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|