#سلامت_معنوی
#دلبستگی_ایمن
#منتظرانه
🔷 امام والدی شفیق
امام رضا عليه السلام:
في صِفَةِ الإِمامِ: الإِمامُ الأَنيسُ الرَّفيقُ، وَالوالِدُ الشَّفيقُ، وَالأَخُ الشَّقيقُ، وَالاُمُّ البَرَّةُ بِالوَلَدِ الصَّغيرِ.
📙الغيبة نعماني،ج۶،ص۲۱۹.
✅ یا صاحب الزمان، ای پدر شفیق! ای مأنوس ترین رفیق و ای مهربانتر از مادر به فرزند کوچکش، مرا دریاب.
من نگویم ز کرم دستم بگیر
عمریست گرفته ای مبادا رها کنی
https://eitaa.com/Rooshdaneh/18784
#سواد_عاطفی
#رابطه_موثر
#همدلی
#روانشناسی_اسلامی
🔹امام جواد عليه السلام:
«ثَلاثُ خِصالٍ تُجتَلبُ بِهِنَّ المَحَبَّةُ: الإِنصافُ فِی المُعاشَرَةِ، وَالمُؤاساةُ فِی الشِّدَّةِ وَالانطِواعِ، وَالرُّجوعُ إلى قَلبٍ سَلیمٍ .»
« با سه خصلت، دوستى را به دست مىآورند: انصاف در معاشرت، همدلى در خوشى و ناخوشى، و رفتن بسوی قلب سلیم.»
📙كشف الغمّة، ۳، ۱۳۹
https://eitaa.com/Rooshdaneh/18785
#معرفی_کتاب
#الگوی_سوم
#کنشگری_اجتماعی
📗 زن ها روحانی نمی شوند
🔹دختر یک تاجر بود که تصمیم گرفت دروس حوزه را بخواند.در سالهایی که حوزه مهجور بود و تحصیل زنان درحوزه عجیب بود و مخالفین جدی داشت. سیده فاطمه، با رفتارش، علمش.... پنجره ای جدید بین دو نگاه باز کرد. زنان در دوره ی پهلوی یا در دام الگوی زن غربی می افتادند یا متهم به سنت گرایی بودند. اما او الگویی برای زنان شد.مادر نشد ولی برای دختران زیادی مادری کرد...
🔹کتاب خاطرات خانم سیده فاطمه خاموشی مشهور به طاهایی است که در میان تضادها، توانسته راه درست را انتخاب کند و بستری برای تحول جامعه و آموزش زنان ایجاد کند. و برای زنان از سواد آموزی تا آموزش عالی را پوشش بدهد.
🔹خانم طاهایی نه در مشهد بلکه در شرق کشور حوزه های متعددی را پیش و پس از انقلاب ایجاد کرد و پس از انقلاب اولین حوزه ی بانوان بود، که توانست طلاب غیرایرانی خانم را پرورش بدهد.
🔹قلم کتاب بسیار جذاب است و مثل یک رمان، مخاطب را، به قلب تحولات یک زن و تحول آفرینی او برای جامعه میبرد و انگیزه کنشگری اندیشمندانه را در وجود هر فردی غلیانمی دهد.
🔹مخاطب این کتاب می تواند یک دانش آموز نوجوان، معلم، مربی، طلبه یا استاد و مدیر حوزه و دانشگاه باشد و داشته ها و نداشته هایش را با کتاب چالش بکشد.
✅ این کتاب علاوه بر روایت الگوی سوم در جریان یک زندگی واقعی، بخوبی توانسته الگویی برای بانوی حوزوی روایت کند و حتی تصویر اشتباهی که از بانوان حوزوی ساختهاند را ترمیم کند،حتی تغییر بدهد. نقاط ضعف کتاب نسبت به داشته هایش اندک است.
🖌 معصومه فاطمی
#معرفی_کانال_ارزشی
#صفایی_حائری
▫️ کتاب های صوتی "عین_صاد"
📚 کتاب نامهای به پسرم محمد «نامهٔ اول از نامههای بلوغ» (با صدای نجم الدین شریعتی)
📲 : دانلود
📚 کتاب صراط (با صدای نجم الدین شریعتی)
📲 : دانلود
📚 کتاب رشد (با صدای نجم الدین شریعتی)
📲 : دانلود
📚 کتاب اخبات (باصدای استاد صفایی حائری)
📲 : دانلود
📚 کتاب انسان در دو فصل(باصدای استاد صفایی حائری)
📲 : دانلود
📚 کتاب تربیت کودک (باصدای خانم رادمردان)
📲 : دانلود
📚 کتاب روابط متکامل زن و مرد (باصدای خانم رادمردان)
📲 : دانلود
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرزند_ایران
#هویت_مستقل
#سلامت_معنوی
🔹۲۳ دی ماه سالروز درگذشت عالم و استاد اخلاق، آیت الله مجتهدی تهرانی
✅ هدیه صلوات بر آن عالم اخلاق
https://eitaa.com/Rooshdaneh/18789
رشدانه(سبک زندگی)
#معرفی_کانال_ارزشی #صفایی_حائری ▫️ کتاب های صوتی "عین_صاد" 📚 کتاب نامهای به پسرم محمد «نامهٔ اول ا
#کنشگری_اجتماعی
#سلامت_اجتماعی
📗نامه های بلوغ
🖌 علی صفایی حائری
🔸در معاشرت ها، باید از برخورد های بی حاصل و یا زیان بار کم کنی و با سازندگی و باز دهی بپردازی . در معاشرت ها، سعی کن که یا بهره گیری و بیاموزی و یا بهره برسانی و تربیت کنی؛ خالی و بی بار حرکت ننمایی.
🔹سعی کن تا حالت ها و حرف ها و نگاه هایت، دنیا و لذت ها و سرگرمی ها را در دل ها، بزرگ نکند و آن ها را از هدف و حرکت باز ندارد.
📗نامه های بلوغ، ص۱۳۲
#حکیمانه
#سلامت_معنوی
#کنشگری_اجتماعی
#تکافل
🔷 هادی اگر تویی که ره گم نمیشود...
🎙علامه جوادی آملی
🔹یکی از برجسته ترین فرازهای زیارت نورانی جامعه کبیر امام هادی (سلام الله علیه) این است که زائر میگوید: «مُحْتَمِلٌ لِعِلْمِكُمْ»؛ یعنی این علوم حوزوی و دانشگاهی برخی از مشکلات کف زمین را حل می کند؛ اما آن علمی که بتواند مشکل ابد را حل کند بدست شماست، من آمدم عرض ارادت کنم، عرض ادب کنم، زیارت کنم، تا از آن علمهایی که فرمودید اوحدی اهل ایمان آنها را می طلبند، به ما مرحمت کنید؛ «مُحْتَمِلٌ لِعِلْمِكُمْ».
🔹در بخشهایی از این زیارت نورانی، میگوید: «مُحَقِّقٌ لِمَا حَقَّقْتُمْ مُبْطِلٌ لِمَا أَبْطَلْتُم»؛ خیلی از مسائل است که برای خیلی از علمای ما تصوّر آن دشوار است، چه رسد به تصدیق آن! کیست که بگوید که من «مُحَقِّقٌ لِمَا حَقَّقْتُمْ مُبْطِلٌ لِمَا أَبْطَلْتُم»؟! این حرف برای کسی است که «مُحْتَمِلٌ لِعِلْمِكُم» شد. اگر آن بار سنگین را حمل کرد، میتواند به بارگاه آنها مشرّف بشود بگوید من «مُحَقِّقٌ لِمَا حَقَّقْتُمْ مُبْطِلٌ لِمَا أَبْطَلْتُم». آن که با بنای عقلا و فهم عرف و چهارتا کتاب لغت بخواهد این مشکل را حل کند، این همین حرف های عادی است؛ او مُجاز نیست بگوید: «مُحَقِّقٌ لِمَا حَقَّقْتُمْ »، مگر «بالنیابة»! «مُحَقِّقٌ لِمَا حَقَّقْتُمْ مُبْطِلٌ لِمَا أَبْطَلْتُم»؛ آنچه را که شما تحقیق میکنید من تحقیق میکنم؛ آن باری که باید اوحدی از اهل ایمان بکشند، من می کشم: «مُحْتَمِلٌ لِعِلْمِكُمْ». اینگونه از مطالب مربوط به مرتبه علی حکیم است، مربوط به «عربی مبین» نیست؛ صدر این قرآن «علی حکیم» است، ذیل آن «عربی مبین» است. تلاش و کوشش ما در حوزهی عربی مبین است، به امید اینکه روزی نَمی از آن «علی حکیم» به ما برسد؛ هم از «علی حکیم» بی بهره نباشیم و هم از «إِنَّ حَدِیثَنَا صَعْبٌ مُسْتَصْعَبٌ» است نصیبی بُرده باشیم.
۱۳۹۶/۰۸/۲۷
#معرفی_کتاب
📙تربیت جوان در نهج البلاغه
نهجالبلاغه نگاهی جامع به روشهای تربیت دارد و در آن روشهای زمینهساز و پروش دهنده شناخت، انگیزش و رفتار اخلاقی بیان شده است. این روشها برای سطوح مختلف جوانان قابل اجراست.