eitaa logo
روشنگری اقشار کهگیلویه و بویراحمد
168 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
6.2هزار ویدیو
308 فایل
این کانال در راستای روشنگری به اقشار استان کهگیلویه وبویراحمد ایجاد شده است @roshangari_aghshar_kvb https://eitaa.com/joinchat/3629383765C9639a808fd
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ از همین امروز به خدا توکل کنید و تصمیم بگیرید! 📡@faj_rasadgar
🇮🇷 📝 کدامیک دنبال منافع ملی کشورشان هستند؟!🤔 🍃🌹🍃 🔻خواست نماینده آمریکا: مسدود شدن پلتفرم پرکاربرد چینی بدون هیچ گونه مدرکی دال برجاسوسی و اقدام خلاف امنیت ملی، صرف این که تیک تاک در چین تاسیس شده و چین رقیب تجاری آمریکاست 🔹خواست نماینده ایران: آزاد سازی پلتفرم آمریکایی که نه تنها در ایران نمایندگی ندارد و حاضر به ایجاد نمایندگی نیست بلکه مرتکب انواع اقدامات علیه امنیت ملی کشور شده و بستری امن برای انواع شرارت، هنجارشکنی و آموزش های تروریستی را ایجاد کرده و به شدت قهرمانان ملی ارزش های ملی ما را سانسور و حذف می نماید. 🔸نیکی هیلی، نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل 🔺مجتبی توانگر، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی🙄
🇮🇷 📝بهادری: افزایش جدی منابع ارزی داشتیم 🍃🌹🍃 🔻سخنگوی دولت: 🔹منابع ارزی کشور ما بهبود جدی داشته است. از طرفی هرچه جلوتر می‌رویم درآمدهایمان افزایش پیدا می‌کند. 🔸این هم حرفی نیست که من بزنم؛ کشوری که ما را تحریم کرده می‌گوید تحریم‌ها دیگر کارآمد نیست و نیازمند انقلاب در تحریم‌ها هستیم. این یعنی می‌خواستیم منابع ارزی ایران را محدود کنیم ولی نتوانستیم موفق شویم. 🔹بنابراین دلیل اقتصادی برای استمرار افزایش قیمت ارز وجود ندارد. این مسائل موقتی، محدود و مقطعی است که در نتیجه جنگ اقتصادی ایجاد شده و مراحل آخرش را سپری می‌کند. 🔺دشمنان وقتی از سایر عرصه‌های جنگ ناامید شدند به اخلال در بازار ارز روی آوردند.
🇮🇷 📝 امیرعبداللهیان: سرکوب تظاهرات مردم فرانسه را محکوم می‌کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 آذین‌بندی خیابان‌های لندن در ایام 🍃🌹🍃 🔹برای نخستین بار، خیابان‌های لندن به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان چراغانی و تزئین شده است. 🔸از دانشگاه آکسفورد گرفته تا مهم ترین باشگاه های فوتبال جهان، پست گذاشتن و ماه مبارک رمضان رو تبریک گفتن... |
🇮🇷 📝 دلار آمریکا در حال از دست دادن قدرت خود است. 🍃🌹🍃 🔹دون سالمون: اکثر کشورها دیگر نمی‌خواهند با دلار تجارت کنند. آن‌ها تلاش می‌کنند تا تحریم‌های آمریکا را دور بزنند. سلطه‌ دلار تمام شده است.
11.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 بدون تعارف با امام جمعه‌ای که پای درد و دل جوانان و روستائیان می‌نشیند
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | دعای ابوحمزه ثمالی 🍃🌹🍃 ✅ بخش دوم | التماس دعا
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 دختر نابغه ریاضی جهان، گنجی پنهان در سیستان و بلوچستان 🍃🌹🍃 🔸یسرا سلیمانی، متولد ۱۳۸۶ دختر بلوچی که اهل شهرستان فنوج سیستان و بلوچستان است. 🔹برای ششمین بار متوالی در مسابقات جهانی محاسبات ذهنی ریاضی (UCMATH) به مقام اول جهانی دست پیدا کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 اعتراض نماینده پارلمان بلژیک به دولت این کشور:چرا هر گوشه‌ای از دنیا سرکوب رخ می‌دهد اعتراض می‌کنید اما در برابر فرانسه ساکت هستید؟!
🇮🇷 🖼 دعای روز سوم | خدایا منو از جهل دور‌ کن 🍃🌹🍃 |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 حمله راکتی به پایگاه آمریکا در میدان گازی کونیکو 🍃🌹🍃 🔻منابع خبری از حملات راکتی به پایگاه غیر قانونی نظامیان تروریستی آمریکا در شمال استان دیرالزور واقع در شرق سوریه خبر دادند. 🔹شبکه خبری العالم به نقل از منابع محلی گزارش داد که در جریان این حملات، پایگاه آمریکایی‌ها در میدان نفتی «العمر» هدف قرار گرفته و پس از آن، صدای چندین انفجار پیاپی شنیده شده است. 🔺همچنین برخی منابع خبری از جمله الحدث گزارش داده‌اند پایگاه آمریکا در میدان گازی کونیکو واقع در دیرالزور با ۹ راکت هدف قرار گرفته است. این حمله تلفاتی به جا نگذاشته است.