‼یکی به نعل یکی به میخ
💢تبریک روز آزادی ادیان در سایه نقض پنهان حقوق اقلیت ها
✍وزیر خارجه آمریکا در حالی, ۲۷ اکتبر، روز جهانی آزادی ادیان را تبریک گفت که در همان کشور و همسایگانش، هر روز محدودیت های تازه ای علیه اقلیت های دینی وضع و اجرایی می گردد.
🔸 هرچند مایک پمپئو اظهار داشت: «گرچه چالشهای آزادی ادیان دشوارند، اما غیرقابل عبور نیستند، و ما میتوانیم به شکلی خستگی ناپذیر تلاش کنیم تا اطمینان حاصل کنیم که همه افراد میتوانند از این آزادی جهانی بهرمند شوند.» لیکن این عبارات در حکم شعارهایی است توخالی و دهان پرکن.
👈وزیر خارجه امریکا اگر حقیقتا به دنبال آزادی ادیان است, از نصب دستگاه های شنود در محله های مسلمان نشین امریکا یا ممنوعیت استفاده از هرگونه حجاب در ایالت کبک کانادا را چطور توجیه می کند؟
🔸۲۰ سال از تاسیس دفتر _به اصطلاح_ آزادی ادیان در وزارت خارجه امریکا می گذرد و همین طور بیش از یک دهه, اعمال فشار شدید علیه مسلمانان این کشور و غرب به سبب اشاعه افکار اسلام هراسانه پس از واقعه ۱۱ سپتامبر.
🔸با این تناقضات رفتاری, امریکا یکی به نعل می زند و یکی به میخ و مفاهیمی چون آزادی و حقوق, قربانی مطامع آن هستند.
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
⭕️تل آویو قصد غصب موقوفات کلیساها را دارد
🔹روشنگر به نقل از آراکس نیوز/رهبران کلیسای ارمنی، یونانی و کاتولیک مستقر در اورشلیم طی نامهای به "بنیامین نتانیاهو"، نخست وزیر رژیم حاکم بر اسرائیل نسبت به بررسی وضعیت زمینهای موقوفه این جوامع در کنست، مجلس اسرائیل اعتراض کرده و آن را رفتاری غیر قانونی و ظالمانه دانستهاند.
🔹"هونان باغداساریان"، رییس دفتر کلیسای ارمنی در اورشلیم با اشاره به متن این نامه میگوید، رهبران کلیساها تعجب خود را نسبت به بررسی گذاشتن طرح پیشنهادی "راکل آزاریا"، نماینده مجلس اسراییل در مورد زمینهای متعلق به جوامع مسیحی در برنامه کاری کمیسیون ویژه دولت اعلام داشته و افزودهاند: "ما خواهان ورود دولت به این مسئله و حل و فصل سریع آن یک بار برای همیشه هسیتم".
🔸رهبران دینی ضمن شرم آور خواندن لایحه مذکور، به نتانیاهو تذکر دادهاند که وی پیش از این در نامه جوابیه خود در ماه جولای نیز قول باز پس گرفتن این لایحه را از مجلس داده بود.
🔹قابل ذکر است که این لایحه قبلاً نیز یک بار در کنست به بحث گذارده شده و با اعتراضات رهبران مسیحی از دستور کار خارج شده بود، اما علیرغم اعمال تغییراتی جزیی مجدداً به مجلس فرستاده شده است.
🔹به گفته رییس دفتر کلیسای #ارمنی در اورشلیم، با وجود اعمال تغییراتی در لایحه پیشنهادی جدید، این امکان برای دولت فراهم است تا اراضی و موقوفات متعلق به کلیسا را غصب کند.
@Feraghvaadyan
❓آیا شرکت در عزاداری محرم افراد را افسرده می کند؟
📣 روشنگر به نقل از خبرگزاری ایرنا/ دکتر سید علی مرعشی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در مصاحبه ای که با ایرنا داشت، در پاسخ به این سؤال که "آیا این ادعا که شرکت در عزاداری محرم افراد را افسرده می کند آیا مبنایی از صحت دارد یا خیر؟" چنین گفت:
✅ در پژوهشی که در این زمینه انجام دادیم به افرادی که در آیین عزای امام حسین (ع) شرکت می کردند و کسانی که شرکت نمیکردند (به عنوان گروه شاهد) پیش از شروع دهه اول محرم پرسشنامه افسردگی 'بک' داده شد و پس از پایان دهه اول محرم دوباره هر دو گروه مورد آزمون قرار گرفتند (پیشآزمون ـ پسآزمون).
عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در ادامه بیان کرد: بر اساس نتایج این پژوهش، مقایسه میانگین نمره افسردگی 2 گروه در تحلیل واریانس، در میان شرکتکنندگان، کسانی که افسردگی نداشتند پس از عزاداری هم افسرده نشدند، و نمره افسردگی افراد افسرده پس از شرکت در آیین عزای امام حسین (ع) کاهش یافته و میانگین آن به زیر حد طبیعی رسیده بود.
وی گفت: بنابراین فرض افسرده شدن به دلیل شرکت در عزاداری محرم رد، و بلکه خلاف آن تایید شد به این معنی که شرکت در عزاداری محرم برای سلامت روانی مفید است و سبب کاهش افسردگی یا بهبود آن میشود.
مرعشی بیان کرد: اما چگونه شرکت در یک جلسه غم انگیز باعث کاهش افسردگی می شود؟ این جلسات چه فرقی با بقیه جلسات غمانگیز دارند؟
این پزشک و متخصص روانشناسی با اشاره به 6 مکانیزم پیشنهادی بر اساس مکانیزم های مورد قبول در مکاتب روانشناسی عرفی بیان کرد: از جمله این مکانیزم ها این است که افراد، برون ریزی یا تخلیه هیجانی می کنند و این باعث می شود هیجانات منفی باقیمانده تقلیل یابد. همچنین اگر کسی احساس گناه حلنشدهای دارد، ممکن است گرایش به افسردگی پیدا کند اما با شرکت در عزاداری و امید به رحمت خدا، این امید احساس گناه را تا حدی خنثی و افسردگی را برطرف می کند.
مرعشی افزود: یکی از دلایل افسردگی احساس تنهایی است؛ شرکت در آیین عزاداری امام حسین (ع) همراه با خیل عظیمی از افراد باعث می شود فرد خودش را تنها نبیند و خود را عضو یک گروه منسجم بزرگی بنام گروه عزاداران امام حسین (ع) تلقی کند و به این ترتیب احساس حمایت اجتماعی می کند.
همچنین از دیگر مکانیزم های پیشنهادی این است که ضعف سرمایههای معنوی سبب افزایش آسیبپذیری روانی از جمله استعداد افسردگی میشود؛ در عزاداری سیدالشهدا (ع)، حجم بالایی از سرمایههای معنوی قابل اکتساب است.
وی بیان کرد: افراد افسرده یا در معرض ابتلا به افسردگی، در آیین عزاداری حسینی این فرصت را مییابند تا مصایب خود را با مصایب امامشان که او را از خود بهتر میدانند مقایسه کرده و از دیدگاه شناختی بزرگنمایی مصایب خود را متوقف کنند. آنها در این روند متوجه میشوند که عزیزتر از آنها در درگاه خداوند تعالی مشکلات بزرگتری داشته است و این تحمل مشکلات را برای عزاداران آسان میکند.
این پزشک و متخصص روانشناسی با بیان اینکه یکی از دلایل افسردگی احساس پوچی، بیهدفی و بی معنایی است ادامه داد: در آیین سوگواری سیدالشهدا (ع)، فرد این فرصت را مییابد تا همسو با ایشان زندگی پرمعناتر و هدفمندتری را شروع کند و به این ترتیب از افسردگی فاصله میگیرد.
نتایج پژوهش مذکور در مجله دستاوردهای روانشناختی دانشگاه شهید چمران اهواز دوره چهارم شماره یک سال 1392 چاپ و منتشر شده است.
www.irna.ir/fa/News/83029018
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
✳️ بازگشت دوباره #فرقه_اسماعیلیه بعد از حمله #مغول به #الموت
🔹روشنگر به نقل از سایت روزنامه ایران/ کاوشهای #باستان_شناسی سال جاری نشان میدهد پیروان فرقه اسماعیلیه بعد از حمله مغولها و تخریب این #کاخ_دژ بار دیگر به الموت بازگشته و دراین محل مستقر شدهاند.
🔹اگرچه کاخ دژ الموت در سال 654 هجری قمری با حمله مغولها تخریب میشود و از بین میرود اما به علت اهمیت آن برای فرقه اسماعیلیه بار دیگر پیروان این فرقه به این محل بازمیگردند.
🔹این تزئینات کاشیکاری بهنظر میرسد مربوط به آرامگاه حسن صباح بوده است و اسماعیلیان قصد داشتند آن را احیا کنند
http://www.iran-newspaper.com/newspaper/item/487671
@Irannewspaper
@Feraghvaadyan
●➼┅═❧═┅┅───┄
﷽
🌎چرا خداناباوران هم خدا را صدا میزنند؟!
👈خداجویی با فطرت انسان آمیخته است
Non-believers turn to prayer in a crisis, poll finds
کسانی که به خدا باور ندارند هم در مواقع بحرانی دعا میکنند!
Among the non-religious, personal crisis or tragedy is the most common reason for praying, with one in four saying they pray to gain comfort or feel less lonely.
در بین خدا ناباورانی که متوسل به دعا میشوند، بحرانها و وقایع تلخ شخصی، دلایل اصل برای دعا کردن هستند و برخی میگویند برای دریافت حس آرامش و رهایی از تنهایی، خدا را صدا میزنند.
🌐گاردین (2018)
https://www.theguardian.com/world/2018/jan/14/half-of-non-believers-pray-says-poll
═════════┅┄
✍🏻قرآن هم میفرماید انسان در مواقع اضطرار خدا را صدا میزند...
هُوَ الَّذِي يُسَيِّرُكُمْ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ حَتَّي إِذَا كُنتُمْ فِي الْفُلْكِ وَجَرَيْنَ بِهِم بِرِيحٍ طَيِّبَةٍ وَفَرِحُواْ بِهَا جَاءتْهَا رِيحٌ عَاصِفٌ وَجَاءهُمُ الْمَوْجُ مِن كُلِّ مَكَانٍ وَظَنُّواْ أَنَّهُمْ أُحِيطَ بِهِمْ دَعَوُاْ اللّهَ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ لَئِنْ أَنجَيْتَنَا مِنْ هَـذِهِ لَنَكُونَنِّ مِنَ الشَّاكِرِينَ (یونس-22)
📄او كسى است كه شما را در خشكى و دريا سير مى دهد، تا آنگاه كه در كشتى باشيد و بادى موافق، كشتى ها را به جريان در آورد و بدين وسيله خوشحال شوند، ناگهان تندبادى آيد و موج از هر سو سراغشان آيد و گمان برند كه در محاصره ى بلا گرفتارند، (در اين هنگام) خداوند را با اخلاص عقيده مى خوانند (و مى گويند:) اگر ما را از اين خطر نجات دهى، قطعاً از شاكران خواهيم بود.
✍🏻 انصاف آن است همهکس در همهوقت خدا را صدا بزنند؛ ما به خالق خود نیازمندیم❣️
@IslamVaDanesh
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
♨️مانور گروهک مجذوباننور بر «هفتآبان»
👈🏻بازنشر سخنان تحریککننده قطب و ائتلاف با جریانهای برانداز
✍🏻گروهک مجذوباننور با بازنشر سخنان حاشیهساز دو سال پیش «نورعلی تابنده» درخصوص روز کوروش(هفت آبان)، ضمن تبلیغ این مناسبت جعلی، ائتلاف خود را با جریانهای برانداز در تحریک احساسات و تشجیع افکارعمومی برای اغتشاش عیان ساخت.
🔹در این فایل صوتی بازنشری، "نورعلی تابنده”، قطب دراویش فرقه گنابادی، با حمایت از تجمعات صورتگرفته در پاسارگاد به مناسبت “هفت آبان”، این روز را “روزی بزرگ” خواندهاست. وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به مقوله «کنش و واکنش» و اینکه «وقتی فنری تحت فشار باشد، از جا کَنده میشود»، به نقد تلویحی نظام در خصوص محدودسازی فعالیتهای غیررسمی و فاقد وجاهت قانونی چون روز کوروش(هفت آبان) پرداختهاست.
🔸از دیگر اشارات جنجالی تابنده در این سخنان، بزرگ خواندن روز کوروش و تشویق به تظاهرات در این روز است. وی، کوروش را بنیانگذار حقوقبشر خوانده و اظهار کرد: «او مردی بزرگ و قابل احترام است… با خبر شدم که روز هفت آبان، تظاهراتی بر سر مزارش شده، این خوب بوده، دیگران هم اگر میدانستند، همه تظاهرات میکردند»(1)
🔹اینک با گذشت دو سال از این سخنرانی و وقایع مختلفی که بر فرقه گنابادی گذشته، گروهک مجذوباننور با بازنشر این سخنان و مانور بر مناسبت مزبور، می کوشد منویات خود را به نوعی دنبال کرده و حمایت و همسویی همیشگیاش با جریان های برانداز را عیان سازد.
پینوشت:
1.مجلس صبح پنجشنبه - آقايان ۱۳-۸-۹۵ قاعده عمل و عكسالعمل - روز كوروش.
#نورعلی_تابنده
#هفت_آبان
#فرقه_گنابادی
#مجذوبان_نور
#کوروش
#دراویش
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
🔹دیدار پاپ فرانسیس با رهبر کلیسای ارمنی در واتیکان
↙️رهبر مسیحیان ارامنه جهان در راس یک هیئت عالیرتبه کلیسایی برای دیدار با پاپ فرانسیس به واتیکان سفر کرد.
📣روشنگر به نقل از آراکس/۲۴ اکتبر/۲ آبان ماه جاثلیق “گارگین دوم”، رهبر کلیسای ارمنی در واتیکان با پاپ “فرانسیس” ملاقات کرد.
🔸 رهبر مسیحیان ارامنه جهان که در راس یک هیئت عالیرتبه کلیسایی به ایتالیا سفر کرده است، از میلان عازم رم و سپس برای ملاقات با پاپ فرانسیس راهی واتیکان شد تا چنان که خودش گفته است با “برادر روحانی خویش” ملاقات کنند.
🔸در این سفر تنی چند از روحانیون بلند پایه “اجمیادزین مقدس” و “تیکران منصوریان”، آهنگ ساز شهیر ارمنی رهبر کلیسای ارمنی را همراهی میکنند.
🔸شایان ذکر است پیش از این نیز مراسم پرده برداری تندیس “گریگور نارگاتسی” از قدیسین کلیسای ارمنی در روز ۵ آوریل (۱۶ فروردین) سال جاری با حضور پاپ فرانسیس رهبر کلیسای کاتولیک، جاثلیق گارگین دوم رهبر دینی ارمنیان جهان و دیگر مقامات عالی کلیسای ارمنی ، رئیس جمهوری ارمنستان و مقامات واتیکان برگزار گردید.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔴 عامل کشتار کنیسه یهودیان:
▪️تشکیلات یهودی "هایاس" به غاصبان کمک میکند که به اینجا بیاییند و مردم کشور مرا بکشند
🔹روشنگر به نقل از آراکس/ "رابرت باوئرز"، شهروند آمریکایی که شنبه (27 اکتبر/5 آبان) درجریان حمله مسلحانه به یک کنیسه یهودیان در ایالت "پنسیلوانیا"ی آمریکا دست کم ۱۱ نفر کشت، دو ساعت پیش از حمله با اشاره به موسسه یهودی "هایاس" که به مهاجران یهودی برای ورود به آمریکا کمک میرساند، در یک شبکه اجتماعی اینترنتی نوشته بود: "جمعیت کمک به مهاجران یهودی، "هایاس"، به غاصبان کمک میکند که به اینجا بیایند و مردم کشور مرا بکشند. من نمیتوانم بنشینم و نظاره کنم که آنها مردمم را سلاخی کنند... به سراغشان میروم".
یادآور میشود؛ "هایاس" (انگلیسی: HIAS/ Hebrew Immigrant Aid Society) (سابقاً جامعه امداد مهاجرین یهودی) یک سازمان و جمعیت به اصطلاح خیریه است که در ایالات متحده آمریکا فعالیت میکند.
این سازمان در ابتدا برای مهاجرت دادن یهودیان از امپراتوری روسیه در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم تأسیس شده است.
علیرغم اینکه این سازمان برای مهاجرت دادن یهودیان به اسرائیل تاسیس شده است اما تاکنون هزاران تن از اقلیتهای غیر یهودی ایران از جمله ارمنیان و آشوریها را با طرح شعارهای عوام فریبانه به آمریکا مهاجرت داده است.
"هایاس" از زمان تأسیس خود حدوداً به ۴٫۵ میلیون نفر کمک کرده است تا از کشوری که در آن سکنی داشتهاند به اسرائیل و یا آمریکا مهاجرت کنند.
اهداف این سازمان بر خلاف ظاهر عامهپسند و شعارهای بشردوستانه آن کاملاً سیاسی بوده و در راستای تحقق سیاستها و برنامههای بلند مدت رژیم تلآویو میباشد. این تشکیلات تاکنون هزاران تن از اقلیتهای #ایران از جمله ارمنیان، آشوریها و ... را به امید به اصطلاح رفاه، آسایش و امنیت به آمریکا مهاجرت داده است.
#تشکیلات_یهودی
#هایاس
#کشتار
#کنیسه
#رابرت_باوئرز
@Feraghvaadyan