📚📖 #کتاب_عذرخواهی به پیشگاه #محمد(ص) و #قرآن
✍ #جان_دیون_پورت به تهمت هایی که #کلیسا به محمد(ص) زده و ذهن اروپاییها را با آن تخریب کرده اند، پاسخ میدهد و از پیامبر(ص) عذرخواهی میکند.
@adyan8
روشنگر مدیا
♦️آندره تازه مسلمان هلندی 🔹🔸من پس از آنکه به اسلام گرویدم به این نتیجه رسیدم که پس از پیامبر نیز با
🔶🔸من ۱۶ سال پیش مسلمان شدم. در ابتدا من در یکی دیگر از فرقه ها و مذاهب اسلام بودم اما پس از مدتی سرانجام مذهب جعفری را انتخاب کردم. در تحقیقات خود یافتم که خداوند بیش از هزار سال پیش یک پیامبر و کتابی را فرستاده و در این کتاب اعلام کرده که حضرت محمد آخرین فرستاده من است بنابراین به این دین و مذهب بپیوندید چون در دوره پس از پیامبر دوران بسیار پیچیده ای وجود خواهد داشت
🔷🔹رشته تحصیلی من در هلند تاریخ ادیان بوده است به همین دلیل درباره ادیان مختلف به تحقیق پرداختم. در همین مطالعات بود که به تاریخ ایران و همچنین کشورهای عربی علاقمند شدم به همین دلیل این فرصت برای من ایجاد شد که طی دو تابستان به قم سفر کنم و در آنجا دروسی را بخوانم. در تابستان نخست من دو ماه در قم بودم و این فرصت بوجود آمد که زبان فارسی را بخوانم و در وهله دوم یک دوره یک ماهه در حوزه علمیه قم بودم که اصولا این دوره را برای طلبه های اروپایی فراهم کرده بودند.
🔺ادامه مطلب در سایت #رهیافته🔻
rahyafteha.ir/31304/
#تحری_حقیقت_چیست
عبدالبهاء می گوید:
باید انسان تحری حقیقت کند و از تقلید دست بکشد. زیرا ملل عالم هریک تقالیدی دارند و تقالید مختلف است. تقالید سبب جنگ و جدال شده است و تا این تقالید باقی است، وحدت عالم انسانی مستحیل است. پس باید تحری حقیقت نمود تا به نور حقیقت، این ظلمات زایل شود. زیرا حقیقت، حقیقت واحده است، تعدد وتجزی قبول نکند... سبب بغض و عداوت گشته. پس بایدتحری حقیقت کنیم تا از جمیع مشقات خلاص شویم وبصیرت روشن شود و به ملکوت الهی راه یابیم.
خطابات موسسه مطبوعات امری 127 بدیع ج 2 ص 144
✍🌎
#چرا_تحری_حقیقت
عبدالبهاء می گوید:
نفوسیکه منصفند فحص می کنند تحقیق وتدقیق میکنند، همان فحص و تدقیق سبب هدایت آنها میشود... میگویند میرویم میبینیم و تحری حقیقت مینماییم.
خطابات مصر 1340 ق ج1 ص189
✍🌎
#بدیع_نبودن_تحری_حقیقت
بهاییت مدعی است که تحری حقیقت ابداع ویژه اوست، اما با بررسی کتب آسمانی گذشته به این نکته میرسیم که تحری حقیقت یک امر فطری است وبدیع نمی باشد.
در #تورات آمده:
خداوند چنین می فرماید که بر راه ها ایستاده بنگرید و سوال نمایید که از راه های قدیم کدامین خوب است و در آن راهی شوید که فراغت از جان خود خواهید یافت.(1)
در #انجیل آمده:
همه چیز را تحقیق کنید و به آنچه نیکوست متمسک باشید از هرنوع بدی احراز نمایید.(2)
در #قرآن آمده:✨
پس بشارت ده آن بندگان مرا که هر سخنی را می شنوند، پس نیکوترین گفتار را پیروی کنند. ایشانند که خدا راهنمایی شان فرمود و ایشانند که از خرد و بینش کامل برخوردارند.(3)
1_عهد عتیق کتاب ارمیا باب 6 آیه 16 2_عهدجدید رساله اول پولس به تسالونیکیان، باب 5، آیات 21 و 22HD
3_ سوره زمر، آیات 17 و 18
✍🌎
#تناقضی_آشکار
از طرفی #بهاییت مدعی است که تحری حقیقت ودیگر تعالیم ابداع ویژه اوست وتازگی دارد ولی عبدالبهاء در تناقضی آشکار می گوید:
حضرت موسی ترویج حقیقت کرد و همچنین حضرت مسیح و حضرت ابراهیم و حضرت رسول و حضرت باب و حضرت بهاالله کل تاسیس و ترویج حقیقت نمودند.
خطابات موسسه مطبوعات امری، 137 بدیع ج 2 ص5
در همین ارتباط در تاریخچه شبکه ادیان بخوانید.👇
https://t.me/adyan8/14649
🌐 @adyan8
🌐 شبکه ادیان
👈 صحبت و الفت بهائیان با منتقدین این فرقه، ممنوع!
🌎شکست خوردن آتئیستها در زمینهی #ازلی بودن انرژی و قوانین حاکم بر آن در حضور خوده استفن هاوکینگ:
ترجمهی بخشهایی از متن منتشر شده در سایت
علمی New Scientist در خصوص مراسم برگذار شده در دانشگاه کمبریج به مناسبت تولد استفن هاوکینگ که خوده هاوکینگ در آن حضور داشته و در آن اعلام شد ازلی بودن انرژی و قوانین حاکم بر آن و ایدهی پیدایش جهان از هیچ یا همان پیدایش جهان از خلاء کوانتومی و همچنین ایدهی وجود جهانهای دیگری به غیر از جهان ما(جهانهای موازی یا چندجهانی) همگی شکست خورده و نمیتوانند به وجود آمدن جهانی که در آن زندگی میکنیم را توجیه کنند و برای به وجود آمدن جهان به چیزی فراتر از انرژی و قوانین حاکم بر آن نیاز است👇
═════════┅┄
While many of us may be ok with the idea of the big bang simply starting everything, physicists, including Hawking, tend to shy away from cosmic genesis. “A point of creation would be a place where science broke down. One would have to appeal to religion and the hand of God,” Hawking told the meeting, at the University of Cambridge, in a pre-recorded speech.
ترجمه:
🔺با وجود اینکه بسیاری از ما ممکن است با این ایده که بیگبنگ همه چیز را شروع کرده است مشکلی نداشته باشیم( با این موضوع که بیگبنگ شروع همه چیز بوده و قبل از آن انرژی و قوانین حاکم بر آن به طور ازلی وجود نداشته است) اما فیزیکدانان از جمله هاوکینگ تمایل دارند که از پذیرش نقطهی شروع برای جهان اجتناب کنند. هاوکینگ در این مراسم در دانشگاه کمبریج و قبل از شروع ضبط سخنرانی گفت: وجود نقطهای برای خلقت( پذیرفتن این موضوع که بیگبنگ شروع همه چیز بوده و قبل از آن انرژی و قوانین حاکم بر آن از بین میروند) به معنای وجود مکانی است که در آن علم فرو خواهد ریخت و به دین و دست خدا نیاز خواهد بود.
For a while it looked like it might be possible to dodge this problem, by relying on models such as an eternally inflating or cyclic universe, both of which seemed to continue infinitely in the past as well as the future.
However, as cosmologist Alexander Vilenkin of Tufts University in Boston explained last week, that hope has been gradually fading and may now be dead.
ترجمه:
🔺برای مدتی به نظر میرسید که امکان دارد بتوان برای این مشکل( که جهان نقطهی آغاز داشته و قبل از آن انرژی و قوانین حاکم بر آن کار نمیکردند) راه حلی پیدا کرد با اتکا به مدلهایی مانند تورم ابدی( یعنی ایجاد شدن همیشگی و ابدی میلیاردها جهان در انرژی و قوانین حاکم بر آن) و جهان چرخهای( یعنی ایجاد شدن همیشگی و ابدی جهان و از بین رفتن آن و مجددا شکل گیری آن) که هر دو به طور بینهایت در گذشته و آینده ادامه مییابند( ازلی و ابدی هستند). با این وجود همانگونه که کیهانشناس دانشگاه تافتس در بوستن یعنی الکساندر ولینکن هفتهی پیش توضیح داد، این امید( که بتوان نقطهی شروع برای جهان را نادیده گرفت و انرژی و قوانین حاکم بر آن را ازلی دانست) به تدریج در حال کمرنگ شدن است و ممکن است تا الان از بین رفته باشد.
YOU could call them the worst birthday presents ever.
ترجمه:
🔺شما میتوانید این( تولد هاوکینگ) را بدترین تولدی بدانید که تاکنون وجود داشته است. ( به دلیل شکست خوردن هاوکینگ و مدلهایی که در آنها انرژی و قوانین حاکم بر آن ازلی هستند، این مراسم بدترین جشن تولدی است که تا کنون وجود داشته است).
https://www.newscientist.com/article/mg21328474.400-why-physicists-cant-avoid-a-creation-event/
═════════┅┄
✍ پینوشت:همانگونه که مشاهد کردید همهی نظریههایی که نقطهی شروع برای جهان را نادیده گرفته و انرژی و قوانین حاکم بر آن را ازلی میدانند شکست خورده و جهان دارای نقطه ی ابتدایی و شروع است که قبل از آن انرژی و قوانین حاکم بر آن از بین میروند.
@rahyafte_com
❓کدام عرفان؟(قسمت سوم)
🔍نقد و بررسی کتاب «درمان با عرفان»، نوشته «وین دایر»
✍پس از مقدمات پیشگفته در دو بخش قبلی، در ادامه به منظور آشنایی دقیقتر با اندیشههای دایر به بررسی برخی شگردهای نویسندگی و آرای وی در کتاب درمان با عرفان میپردازیم. اولین مسئله قابلتأمل، استناد به فیزیک کوانتوم و اصول روانشناسی است.
تحصیل در رشته روانشناسی و تسلط بر این علم بهروز و پرطرفدار، موجب شده دایر از اصول این دانش برای اقناع مخاطب و القای اندیشههای خود نهایت بهره را ببرد. بر این اساس، استناد به سخنان بزرگان این حوزه ازجمله «یونگ» و «مازلو» و بهرهگیری از تکنیکهای روانشناسی اقناع –به صورت غیرمستقیم- در سراسر متن کتاب مذکور به چشم میخورد. برقراری ارتباط موضوعی، یکی از این تکنیکهاست که دایر بهخوبی آن را به خدمت گرفته و با اشاره به وقایع زندگی خود و ایجاد ارتباط با مسئلهای خاص، عملاً میزان اثربخشی این ترفند را با باورپذیرتر کردن آن، دوچندان ساختهاست. نقلقول از روانشناسان مشهور نیز به عنوان پشتوانهای برای سخنان وی –که اغلب فاقد هرگونه توجیه مستدل علمی و منطقی و برپایه کشف و شهود تجربی استوار میباشند- مورد استفاده قرار گرفتهاست.
جز این، دایر -که به اذعان خویش- مطالعات نسبتاً گستردهای در ادیان و آیینهای شرقی دارد، به افراد شناختهشده در زمینه عرفان و معنویت نیز اشاره و استناد دارد تا دایره گستردهتری از مخاطبان را (در شرق و غرب) با خود همراه ساخته و ذیل سایه نام و عنوان این افراد، اعتباری هم برای کلام خود دست و پا نماید. «یوگاناندا»، «کریشنا مورتی»، «کارلوس کاستاندا» و «جبران خلیل جبران»، از جمله این افراد هستند. استناد به انجیل و بیانات تمثیلی شرقی نیز با توجه به مخاطبان هدف وی، تا حد زیادی طبیعی مینماید.
وی همچنین برای مستدل ساختن بیاناتش در باب بیزمانی یا «همزمانی» کائنات و به عبارت بهتر، همان نظریه جهانها و هستیهای موازی برآمده از فیزیک کوانتوم، به سخنان افرادی چون «انیشتین» و اصول و مبانی دانش کوانتوم اشاره نموده و به ستایش این چهره و این دانش میپردازد (که البته بیارتباط با اعتقادش به اصل «تناسخ» نبوده و مجرایی است برای تأیید این اصل). وی مینویسد: «در جهان، چیزی به نام زمان وجود ندارد. انیشتین زندگی خود را صرف ارائه این پیام نمود که ما در جهانی زندگی میکنیم که هماکنون تمام شده و کمال یافتهاست و چیزی به نام آینده وجود ندارد...زمان ابتکار بشر است... و یک وهم و خیال بیش نیست.»(2) این همان اندیشه مشترکی است که دیگر رفقای دایر نیز بر آن تأکید نموده و آن را رمز موفقیت عنوان میکنند. مسئله بیزمانی و زندگی در زمانهای موازی، آنجا مورد نقد واقع میشود که مسئله معاد و آخرت و حسابرسی و عدل الهی را زیر سؤال میبرد. محدود نمودن مفهوم هستی به این عالم و –در اصطلاح دایر و دوستانش – کائنات، بهشت و جهنم را جاری و ساری دانستن در آن، با اصول اساسی ادیان آسمانی ازجمله اصل معاد و برپایی قیامت، در تضاد است. ضمن اینکه از منظر اخلاقیات نیز به طور ضمنی، مغایر با تمامی اصول اخلاقی تشویقی دایر میباشد. آیا عدم اعتقاد به عدل الهی و جهانی ماورای این دنیای فانی، جایی برای تلاش جهت پایبندی به سجایای اخلاقی چون بخشش، ایثار، قناعت، خدمت به همنوع و نظایر آن باقی میگذارد؟
@feraghvaadyan
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسلام
#مسیحیت
#مسیحی_تازه_مسلمان: نمی دانستم باید خدا را بپرستم یا عیسی را/ گیج شده بودم!
@ferghenews
❌وقتی هدف اصلی جریانهای نوپدید معنوی و اشاعهدهنده قانون جذب، کسب ثروت و مالاندوزی باشد، دیگر نباید از ظاهر شدن چنین مواردی، چندان متعجب شد چون در این دیدگاه، هدف وسیله را توجیه میکند. اگر قرار است مدیران کانالها و دیگر رسانههای وابسته به جریان های مزبور، پولدار شوند، یک روز کارگاه آموزشی مدیتیشن برگزار میکنند و روز دیگر، رشتهای ناشناخته به نام فرشتهشناسی راه میاندازند!