⭕️ضربهی به امید امّت اسلامی!
💢 طلبهی ما، استاد ما، فاضل ما، عالِم ما، مرجع ما اگر چنانچه معتقد به این تحوّل عظیمی که اسمش انقلاب است، بود، به درد این کشور خواهد خورد. اگر معتقد به این نبود، به درد کشور نمیخورد، به درد جمهوری اسلامی نمیخورد؛ باید معتقد باشد... مهم این است که عمیقاً از بن دندان معتقد باشد که این تحوّلی که در این کشور اتفاق افتاده، باید همچنان ادامه پیدا بکند.
▫️دنیای اسلام، امروز نیاز دارد به این حرکت انقلابی ما. این کسانی که در داخل حرف میزنند، کار میکنند، اظهاراتی میکنند که با گرایش انقلابی مغایر است، ولو متضاد هم نباشد، امّا همین قدر که مغایر با گرایش انقلابی است، دارند ضربهی به امید امّت اسلامی میزنند، این ضربهی به آنها است و خیانت میکنند. بنابراین حرکتتان حرکت انقلابی باشد و کار انقلابی.
#انجمن_حجتیه
📚 مقام معظم رهبری، ۱۳/۱۲/۱۳97.
@feraghvaadyan
♨️پیام تسلیت رئیس منافقین به دراویش
🔘 در پی فوت قطب فرقه گنابادی، مریم رجوی رئیس گروهک منافقین که دستش به خون هزاران ایرانی آغشته است پیامی تسلیتی به #دراویش داده است. این پیام نشان میدهد که منافقان و دشمنان نظام اسلامی به آشوب توسط #فرقه_گنابادی دل خوش کردهاند که این زنگ خطری است برای دراویش حقیقی و آینده دراویش!
@feraghvaadyan
❓ آیا کاتولیکها به ترامپ رای خواهند داد؟
✅کمتر از یک سال مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نتایج نظرسنجی از مردم آمریکا در رای دهی دوباره به #ترامپ معلوم شد که نظر کاتولیکها نسبت به نظر جمعیت غیرکاتولیک تفاوت چندانی ندارد. بر اساس این پیمایش دیدگاه سیاسی کاتولیکها نیز هماهنگ با قاطبه مردم آمریکاست. این نظرسنجی که ۲۰۵۵ شرکت کننده داشت، به مدت یک هفته در دهه سوم ماه گذشته برگزار شد، از این میان ، ۱۲۲۳ نفر خود را کاتولیک معرفی کرده بودند.
🔻از آنجا که رای «کاتولیکها» در انتخابات آمریکا همواره تاثیرگذار بوده است، نتایج این پیمایش در پیش بینی نتیجه انتخابات ریاست جمهوری دیدگاه نسبتا خوبی در اختیار میگذارد. جان دلا ولپ، مسئول موسسه پیمایش رئال کلیر، در این باره گفت: بررسی نظرات و اولویت های کاتولیک ها همیشه راه کوتاه و دقیقی در پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری بوده است . از این رو گمان نمیکنم نتایج فوریه ۲۰۲۰ با نتایج پیمایش موسسه ما تفاوت معنی داری داشته باشد.
🔸وولپ گفت پیمایش موسسه رئال کلیر نشان میدهد که نظرات #کاتولیک_ها تفاوت چندانی با بقیه مردم #آمریکا ندارد. بر اساس این پیمایش، ۳۴ درصد از شرکت کنندگان گفته اند بی تردید به ترامپ رای خواهند داد، ۱۹ درصد مردد بودهاند اما احتمال رای دادن به ترامپ را منتفی ندانسته اند، ۹ درصد اعلام کرده اند خیلی بعید است به ترامپ رای دهند و ۳۸ درصد نیز گفته اند هرگز به ترامپ رای نمیدهند.
@feraghvaadyan
♨️ رفتار فرقهگرایانه
▪️رفتار انحرافی افراد فرقهگرا، متعصبانه و تجزیهطلبانه است و برخلاف حرکت جامعه در پی تشکیل فرقه، گروه و دستهای جدا از هنجارهای معنوی پدیرفتهشده جامعه هستند. #انحرافات_مذهبی به مفهوم رفتارهای خلاف رفتارهای پذیرفتهشده جامعه دینی و اصول اساسی یک مذهب –که اکثریت جامعه آن را پذیرفته و در خود نهادینه نمودهاند- میباشد، لذا انحرافات مذهبی و فرقهگرایی به عنوان یکی از موانع اساسی تحقق برقراری جامعه دینی هدفدار، پویا و آرمانی و علل تضعیف ارزشهای بنیادین و حیاتی نظام دینی است. در عین حال، بر حسب شرایط اجتماعی و تحمیلی آن، انحرافات مذهبی در جامعه دینی به عنوان تهدید، آسیبپذیری یا هر دو، تلقی میگردد(1) و چنانچه در جامعهای گسترش یابد، به گسیختگی و پارهپاره شدن آن میانجامد و مانع وحدت و نیرومندیاش میگردد.
💢در رفتار فرقهای، پیروان یک #فرقه در تلاشند تا تمام همت خود را برای اجرای شعائر و رسوم اختراعی تشکیلات به کار بسته و همه دغدغهها معطوف به ایفای مسئولیتی است که بر دوش فرد به عنوان عنصر فرقهای گذاشته شدهاست. در این وضعیت برای یک پیرو، آنچه اهمیت دارد، جهان خود و جهان فرقه است نه جهان تعارضات و تناسبات خارج. اما در رفتار فرقهگرایانه، مهمتر از هر چیزی، تناسب دایره فرقه با جهان بیرون، بهویژه دایره اکثریت حاکم است. فرقه در این نوع رفتار در تلاش است تا تفاوتهای خود را با اکثریت، برجسته کرده و هویتخواهی نماید. بدیهی است، وقتی مؤلفه هویتخواهی و به تبع آن، سهمخواهی مطرح میشود، تعارضات، برجسته شده و رویکرد سیاسی وارد عرصه فرقهگرایی میگردد.(2)
📚1.مزینانی، احمد، الگوی مدیریت امنیتی فرقههای نوظهور، دانشگاه عالی دفاع ملی، تهران، 1395.
2.داداشیآذر، رسول، آشنایی با فرق و ادیان، تهران: حراست کل کشور، 1391، ص34.
@feraghvaadyan
18.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦ عرفان ثابتی تئوریسین تشکیلات #بهایی :
☑ قرآن به صراحت می گوید، رسول خدا خاتم پیامبران است و هر که پس از او ادعای وحی و پیامبری داشته باشد، پیامبری کاذب است و پیروان او نیز رستگار نمی شوند.
🔚پس پیامبر خوانده تشکیلات #بهائیت از نگاه قرآن پیامبر کاذب است!
@feraghvaadyan
⭕️ تکهای از پازل نرمالیزاسیون علیه مکتب روح الله
♨️ادبیات فرهنگی امام خمینی مبتنی بر بارورکردن مساجد بود و آن را به عنوان سنگر مبارزه میدانست و وجه تسمیه محراب نیز گواه بر همین موضوع است. بازفرآوری الگوی تربیتی از یک جهانبینی اجتماعی #سکولار همچون انجمن حجتیه یک تکه از پازل بود و ماموریتی داشت که جریانهای دیگر آن را تکمیل میکردند تا بتوانند ادبیات و اندیشه امام خمینی را به موزه تاریخ بسپارند، هرچند ناکام ماندند و شکستهای پی در پی باعث مفتضحتر شدن این جریان گردید و نهایتا به سایه سکوت و زیست فکری پنهانی پناه بردند.
🔹 #انجمن_حجتیه در جریان انقلاب با فرمان امام خمینی برای چراغانی نکردن عید نیمه شعبان سال 1357 مخالفت کردند و اساسا #ساواک در تلاش بود تا روحانیون وابسته به انجمن حجتیه را برجسته کند تا جایی که انجمن به محمدرضا شاه نامه محرمانه ارسال میکند، در بخشی از نامه آمده است: جامعه روحانیت ایران از اعمال خائنانه گروه بی دین و ضد وطنی که بلوای پانزدهم خرداد را برپا کردند، ابراز انزجار و تنفر میکند.
@feraghvaadyan
♨️جریان های فرقهای و امنیت هویت
🔘 باید اذعان داشت که تضمین امنیتِهویت در جامعه و ایجاد شرایط مناسب برای تحقق آن، از اهمیتی انکارناپذیر برخوردار است و درست به همینخاطر است که مطالعه و تعمیق در حوزهها و عناصر مرتبط و مؤثر با آن، از جمله جریانهای فرقهای، ضرورتی اجتنابناپذیر میباشد که هرگونه اهمال و قصور در آن، چهبسا پیامدهایی جبرانناپذیر در درازمدت در حوزههای کلان اجتماعی مترتب خواهدشد. به این لحاظ، پرداختن به مباحث میانرشتهای و بهویژه مرزهای مشترک علوم اجتماعی و حوزههای تخصصی چون مدیریت #جریانهای_فرقهای، به عنوان یکی از ضروریات مطالعات فرقهشناسی میتواند مورد اشاره قرار گیرد.
✅ «#امنیت_هویت به معنای فقدان دغدغه و نگرانی دولت، جامعه و کنشگران فردی نسبت به حفظ ویژگیهای اساسی و فرهنگی(سنتی) و حس تعلق آنها نسبت به نظام فرهنگی-اجتماعی میباشد یعنی شرایطی که در آن، اخلال و تعارض در مناسبات میان جامعه و فرد با فرهنگ سنتی ایجاد نشده باشد. طبعاً معنی چنین وضعیتی، آن است که هویت جمعی در جامعه، مهم است و نگرانی نسبت به بروز اختلاف در ارتباط بین فرد و جامعه با ارزشهای سنتی و بومی وجود ندارد». (1)
📚1. حاجیانی، ابراهیم، امنیت هویت؛ مبانی و چارچوب مفهومی، جامعهشناسی ایران، دوره شانزدهم، شماره 4، 1395، ص12.
@feraghvaadyan
ایدئولوژی عرفان های کاذب
برخلاف ادعای ظاهری #عرفان_های_کاذب که مدعی اند بدون تغییر دین میتوانید پیرو فرقه باشید و همزمان ضمن عضویت در فرقه به اعتقادات دینی خود پایبند باشید؛ اکثریت افراد پس از آشنایی با فرقهها،تغییر دین داده و اعتقادات فرقه را به عنوان ایدئولوژی میپذیرند.
کم نیستند خانوادههایی که اذعان میکنند فرزندشان قبل از به دم افتادن در فرقه در مراسمهای مذهبی شرکت می کرده و اما پس از جذب در #فرقه الان نماز و #مناسک_دینی را ترک کرده و به اذکار و اوراد فرقه میپردازد.
@feraghvaadyan
🔘 تقدس انجمن حجتیه
🔻پیش از انقلاب اسلامی در دیدگاه انجمن حجتیه حیات تشکیلات از همه چیز واجبتر بود چرا که تنها وظیفه مبارزه با #بهائیت بود و از این رو هر فعالیتی که حیات انجمن را به خطر می انداخت با واکنش انجمنیها مواجه میشد. مثلا هرگونه فعالیت مبارزاتی علیه رژیم شاه از سوی یک فرد انجمنی ممکن بود حیات اجمن را به خطر بیاندازد.
❗️«گروهی که دچار کجفهمی بودند؛چون کار #انجمن_حجتیه را یک کار مقدس میدانستند، از نظر آنان همکاری با رژیم، انجمن را از تعرض مصون نگه میداشت؛ از این رو اگر حتی فردی در درون انجمن، علیه رژیم شاه فعالیت می کرد او را به ساواک معرفی می کردند تا انجمن بتواندبه حیات خود ادامه دهد»(1)
📚1.آرش محبی، نقد و بررسی انجمن حجتیه،کانون اندیشه جوان،ص92.
@feraghvaadyan
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امام خمینی(ره):
🔹ادعا میکنند که حضرت مسیح فرموده است، اگر کسی به شما سیلی زد، آن طرف صورتتان را بگیرید تا سیلی بزند.
🔹این دروغ است، پیغمبر بزرگ خدا یک همچو حرف غیر صحیح را نخواهد زد.
@Farsna