📎 روشنگر بهنقل از ایسنا
🔷پروفسور «گئورگ قرهپتیان»، از جامعه مسیحیان #ارمنی، مؤلف برجسته انجمن مهندسی جهان شد
🔵پروفسور گئورک قره پتیان، استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر و یکی از برجسته ترین محققان کشور در حوزه شبکههای هوشمند و سیستمهای قدرت، به عنوان مؤلف برجسته انجمن مهندسی جهان(IEEE )معرفی شد.
💠این استاد متعلق به جامعه #مسیحیان ارمنی ایران، به دلیل بررسی موضوع «بهبود کنترل فرکانس چندریزشبکهها در شبکههای توزیع» در ماه ژانویه سال ۲۰۲۲ از سوی این انجمن برگزیده شده است.
💢پروفسور گئورک قره پتیان، تاکنون موفق به تألیف بیش از ۱۳۰۰ مقاله ژورنال و کنفرانس با بیش از ۱۰ هزار ارجاع در زمینه سیستمهای قدرت شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی مؤلف و مترجم بیش از ۱۵ عنوان #کتاب داخلی و بین المللی بوده و در شمار یک درصد اول دانشمندان پراستناد جهان قرار دارد.
@ROSHANGARMEDIA
روشنگر مدیا
🔵خلیفه ارامنه آذربایجان در جمع دانشجویان الهیات دانشگاه بوخوم مطرح کرد:«رعایت بیکم و کاست حقوق جامعه ارمنی #مسیحی، پس از #پیروزی_انقلاب_اسلامی، خود یکی از مظاهر آزاداندیشی و همزیستیست.»
🔸اسقفاعظم «#گریگور_چیفتجیان»، خلیفه #ارامنه #آذربایجان عصر روز 25 ژانویه/5 بهمن سال جاری، در جمع دانشجویان الهیات دانشگاه شهر بوخوم آلمان، سخنرانی کرد.
🔸این وبینار به دعوت دکتر «کلاوتیا راملت»، مدیر گروه الهیات دانشگاه بوخوم، با حضور استادان و دانشجویان این دانشگاه برگزار گردید.عنوان اصلی وبینار، «#مسیحیت_جهانی» بوده و اسقفاعظم گریگور چیفتجیان پیرامون موضوع «مسیحیت در شرق و کلیسای ارمنی در ایران» سخنرانی نمود..
🔸خلیفه ارامنه آذربایجان، ابتدا به حضور مسیحیت در مهد آن، یعنی در شرق، اشارهای کرد و سپس مشخصاً به سخنرانی پیرامون پیشینه حضور چندصدساله ارمنیان در ایران، حقوق آنان، امتیازاتی که در جمهوری اسلامی ایران از آن برخوردارند، و نظام قانونمند حاکم بر حیات اجتماعی و کلیسایی آنان پرداخت.
🔸اسقفاعظم که با صحبتهای خود علاقه و اشتیاق اساتید و دانشجویان را برانگیخته بود، در بخش دوم سخنرانی، به سؤالات حاضرین در این خصوص پاسخ گفت.در این بخش، خلیفه ارامنه آذربایجان به فضای دوستانه همکاریها، در سایه گفتگوی اسلام و مسیحیت، که مختص تمام اقلیتها در ایران است، اشاره کرد و گفت:«رعایت بیکم و کاست حقوق جامعه ارمنی مسیحی، که سابقه چند صد سال حضور در ایران را دارند، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خود یکی از مظاهر آزاداندیشی و همزیستی [در ایران] است.»
🔸ایشان افزود:«احترام بدون تبعیض، به شهدای مسلمان و مسیحی، و تکریم خانوادههای این شهدا، نیز یکی از برجستهترین مبانی این کشور است.»
🔸در ادامه سخنرانی و در حین گفتگو و پاسخگویی، فرصتی پیش آمد تا به طور ویژه درباره کلیساها و بناهای تاریخی ارمنی واقع در حوزه خلیفهگری ارامنه آذربایجان صحبت شود.اسقفاعظم اشارهای مختصر به دو جلد اول تألیف خود با عنوان «گشت و گذاری در محدوده خلیفهگری ارامنه آذربایجان» داشت و ابراز امیدواری کرد که دانشجویان دانشگاه بوخوم روزی شانس سفر به آذربایجان را پیدا کنند و خودشان از نزدیک شاهد حضور فعال جامعه مسیحی در این منطقه باشند.
🔸در پایان، دکتر راملت ضمن تشکر از اسقفاعظم، به سبب حضورشان در این جلسه سخنرانی، اظهار امیدواری کرد که چنین برنامهای ادامهدار باشد تا آشنایی بیشتری با اقلیتهای ساکن در ایران و به خصوص جامعه ارمنی حاصل شود.
✅گروه ترجمه روشنگر
📰منبع:روزنامه آلیک، دوشنبه11بهمن1400
🆔@RoshangarMedia
20.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖 رمان سال های عطا
روایت داستانی از سرگذشت عطاء الله قادری یک نجات یافته از بهائیت شامل ١١ فصل
✅ فصل هشتم
🎙 علیرضا تابان
#بهائیت
#فرقه_بهائیت
#نجات_یافته
#سالهای_عطا
#رمان_سال_های_عطا
🆔 @RoshangarMedia
⛔️ چارلز مایلز منسون؛ رهبر فرقه «خانواده منسون» در سال ۱۹۷۱ به خاطر قتل همسر باردار رومن پولانسکی و لنو و رزماری لابیانکا محاکمه شد. او و پیروانش طی دو شب در ماه اوت ۱۹۶۹ هفت نفر را به ضرب چاقو یا گلوله کشتند.
⁉️چگونه رهبران فرقه ها از نیازهای روانی اساسی انسان، سوءاستفاده می کنند؟
🔺«راحتی عاطفی (توهم راحتی) در جذابیت فرقه ها نقش اساسی دارد.»
پاتریک پدرسن، روانشناس موسسه فناوری کالیفرنیا، برای توضیح علت جذب مردم به فرقه ها استدلال کرده است که اشتیاق انسان به راحتی ما را به جستجوی افراد یا چیزهایی سوق می دهد که می توانند ترس و اضطراب ما را تسکین دهند.
به خودی خود، میل به ساکت کردن شیاطین درونی یک ویژگی منفی نیست. من استدلال میکنم که برعکس، این یک سازگاری مؤثر است که به ما امکان میدهد با استرسهای بزرگ و کوچکی که به طور منظم ما را بمباران میکنند کنار بیاییم.
🔺رهبران فرقه با دادن وعده هایی که عملاً دست نیافتنی است و معمولا در هیچ جای دیگر جامعه یافت نمی شوند، این نیاز را برآورده می کنند. این می تواند شامل "امنیت مالی، آرامش ذهنی، سلامت و زندگی ابدی" باشد.
@ROSHANGARMEDIA
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽️"مسیحرشت"
🔰آشنایی با «آرسنمیناسن» که اولین داروخانهشبانهروزی و اولین خانه سالمندان و معلولان را در #رشت افتتاح کرد.
#پیشنهاد_دانلود
@roshangarmedia
🔴افزایش دوبرابری کمک #فرانسه به مدارس #مسیحی در خاورمیانه
«امانوئل مکرون»، رئیس جمهور فرانسه در پی دیدار با نمایندگان سازمانهای مختلف مسیحی، در گفتوگو با #خبرنگاران اظهار داشت: «دولت فرانسه، کمکهای خود به مدارس مسیحی در منطقه خاورمیانه را به دو برابر افزایش میدهد».
وی در این باره تصریح کرد: فرانسه به حمایت از #مسیحیان در #خاورمیانه، متعهد است. این یک مأموریت تاریخی برای کشور فرانسه است. کمکهای فرانسه به مدارس مسیحی در خاورمیانه به چهار میلیون دلار افزایش خواهد یافت.
⭕️گفتنی است ،فرانسه پیشتر با تأسیس صندوقی به ده ها مدرسه مسیحی در لبنان، مصر، اسرائیل، سرزمینهای فلسطینی و اردن کمک مالی کرده است.
🔶حمایت مضاعف دولت #مکرون از مسیحیان در منطقه استراتژیک جنوب غرب آسیا و پشتیبانی ضمنی از پروژه مسیحیسازی سازمانیافته جاری –تحت حمایت جریان تبشیری- در این منطقه، در حالی رخ میدهد که #مسلمانان –به عنوان یکی از اقلیتهای پرجمعیت این کشور- هر روز با اعمال فشارهای تازهای در خصوص مراعات حقوق شهروندی ، بهویژه در مسائل اعتقادی مواجهاند.
↩️ممنوعیت #حجاب، اعمال کنترل همهجانبه بر نهادهای اسلامی (از طریق مواد قانونی تازهمصوب مجلس فرانسه)، اشاعه #اسلامـهراسی بهواسطه فعالیت رسانههایی چون «شارلی ابدو» و...، از بارزترین مصادیق نقض حقوق مسلمانان در فرانسه است که گویا اینک با تشدید حمایت از طرحهای اشاعه #مسیحیت در دل جهان اسلام، قصد تکمیل شدن دارد.
رصد و تحلیل روشنگر
@roshangarmedia
⭕️روشنگر/ بهنقل از آراکس
💠تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی در کتابخانه ملی #ارمنستان
💢همزمان با چهلو سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام دهه فجر، دستاوردهای انقلاب در حوزه ادبیات کودک و نوجوان طی مراسمی در کتابخانه ملی ارمنستان، با حضور جمعی از دانشآموزان، نویسندگان و رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان تشریح شد.
🔰در این مراسم که در چارچوب برنامههای 30-مین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک #ایران و ارمنستان و به مناسبت دهه فجر در محل کتابخانه ملی کودکان ارمنستان، موسوم به «خنکو آپر» برگزار شد، «فرهاد حسنزاده»، نویسنده معاصر کودک و نوجوان کشورمان، به تشریح فعالیتهای خود و وضعیت ادبیات کودک و نوجوان در ایران امروز و پس از انقلاب اسلامی پرداخت.
💢در ادامه، «گئورک آساطوریان»، مترجم کتاب «زیبا، صدایم کن» به تشریح ادبیات ایران و چهرههای برجسته و شاخص ادبیات معاصر و پس از انقلاب اسلامی پرداخت.
همچنین«سید حسین طباطبایی»، رایزن فرهنگی #جمهوریـاسلامی در ارمنستان ضمن تشکر از کتابخانه ملی کودکان ارمنستان، برگزاری برنامههایی از این دست را در راستای تعمیق شناخت مردم ارمنستان از #فرهنگ، تاریخ و ادبیات کشور دوست و همسایهشان، مهم و مؤثر دانست.
@roshangarmedia
May 11
روشنگر مدیا
نوبت پاییز و زمستان #روشنا منتشر شد @roshangarmedia
✅ نسخه جدید فصلنامه تخصصی فرق و ادیان، «#روشنا» منتشر شد
✍️تازهترین شماره از نخستین نشریه تخصصی #فرق و #ادیان، «روشنا» با موضوعاتی متنوع منتشر شده و در اختیار علاقهمندان قرار گرفته است. در این شماره نیز همچون شمارههای پیشین، مجموعه مقالات، گزارشات، یادداشتها، گفتار و مصاحبههایی در حوزههای #ادیان، #بهائیت، #انجمن_حجتیه، #تصوف، #مسیحیت_تبلیغی و #فرقه_های_نوظهور، به تازهترین و مهمترین مسائل مربوط به جریانهای فرقهای و اقلیتهای دینی میپردازد. گفتگوی ویژه این شماره با جناب آقای «آرا شاوردیان» نماینده ارامنه تهران و شمال میباشد.
🔹🔹در این شماره میخوانیم: 🔸🔸
✳️ ادیان:
▫️سلوکی عاشقانه| مصاحبه
▫️میهندوستی، شاخصه ارامنه ایران| مصاحبه
▫️در سوئد چه میگذرد؟| یادداشت
▫️آندرانیک؛دوراهی اخلاقیِ مردِ خدا| یادداشت
▫️همراه با شهدای پیروان ادیان توحیدی| یادداشت
▫️تازههای نشر پیروان ادیان توحیدی| گزارش
▫️انجمن یهودیان خلیج فارس| یادداشت
▫️احیای آرامستان دولاب| گزارش
✳️ بهائیت
▫️«هدف» به مثابه دامی برای جذب| مقاله
▫️مظلوم نماییهای سریالی بهائیت| گزارش
▫️بهائیت، ناقض حقوق زنان| یادداشت
▫️سازمانی بهنام بهائیت| یادداشت
✳️ انجمن حجتیه
▫️مهدویت، ضرورتبخش حرکت| یادداشت
▫️انجمن حجتیه؛ مطرود یا مقبول| یادداشت
▫️شبهانجمنیها| یادداشت
▫️وحدت و برائت در آینه عقل و نقل| مقاله
✳️ تصوف
▫️چالشهای عرفانی| مصاحبه
▫️نابغه معنویت| یادداشت
▫️عرفان اجتماعی| یادداشت
▫️خوشبختترین آدم روی زمین هستم| مصاحبه
✳️ مسیحیت تبلیغی
▫️داستان«بنیادگرایی»| مقاله
▫️روندشناسی استراتژیهای تبشیری| مصاحبه
▫️«کریستا دلفین| یادداشت
▫️نقدی بر مفهوم «تثلیث»| یادداشت
▫️کریسلام؛ مدلی میسیولوژی برای استحاله اسلام| مقاله
✳️ فرقههای نوظهور
▫️انجمنی سرّی| مقاله
▫️نگاهی نو به معنویتهای نوپدید| مصاحبه
▫️درسنامه نقد معنویتهای نوپدید| یادداشت
▫️علم و قانون جذب| یادداشت
▫️انتخاب محدود| یادداشت
🔵 علاقهمندان میتوانند از طریق تماس با شماره 09199163684 و پیامرسانهای مرتبط با این شماره (واتساپ، تلگرام، ایتا) سفارش خود را ثبت نمایند.
🔵دسترسی به نسخه الکترونیکی نشریه، از طریق سایت و اپلیکیشن طاقچه
@RoshangarMedia