📛 نتایج یک تحقیقات گسترده از کاربران مجازی نشان میدهند که آتئیست ها و بی دین ها عصبانی هستند ‼️
🔖 این نتایج نشان می دهد که افراد مذهبی بیشتر از کلماتی مانند (شاد) (خانواده) و (عشق) در فیس بوک استفاده می کنند !!!
Religious people are more likely to use words like 'happy' 'family' and 'love' on Facebook, new research suggests.
🔖 از سوی دیگر، افراد غیر مذهبی از کلمات (عصبانی) استفاده می کنند و محققان دریافتند که با احتمال بیشتری درباره جسم و مرگ خود می اندیشند !!
On the other hand, non-religious individuals use 'angry' words and are more likely to talk about their body and death, researchers found.
🔖 این یافته ها بر اساس مطالعه ای روی 12،815 نفر از کاربران فیس بوک آمریکا و بریتانیا، دریافتند که استفاده از عواطف مثبت و کلمات اجتماعی بیشتر در ارتباط با افراد مذهبی است !!!
This is according to a study of 12,815 US and UK Facebook users found the use of positive emotion and social words was more associated with religious people.
🔖 دیوید یادن، سرپرست نویسندگان مطالعه از دانشگاه پنسیلوانیا می گوید: ما همچنین دریافتیم که احساسات مثبت و کلمات اجتماعی مرتبط با تعهد مذهبی هستند در حالیکه احساسات منفی و فرآیندهای شناختی بیشتر مرتبط با تعهد های غیر مذهبی هستند...
We also found that positive emotion and social words are associated with religious affiliation whereas negative emotion and cognitive processes are more associated with non-religious affiliation said lead author of the study David Yaden from the University of Pennsylvania.
🔖مردم مذهبی از کلمات مثبت مانند (عشق) و واژه های خانوادگی و اجتماعی مانند (مادران) و (ما) بیشتر استفاده می کردند. !!!
Religious people showed higher use of positive words like 'love' and family and social words such as 'mothers' and 'we.'
🔖 افراد غیر مذهبی از گروه کلمات توام با خشم مانند (نفرت) بیشتر از افراد مذهبی استفاده می کنند. !!!
The non-religious individuals used words from the anger category like 'hate' more than religious people.
📝 نویسندگان بر این باورند که در حالی که سکولاریسم در غرب افزایش یافته است، بیش از 80 درصد جمعیت جهان با نوعی مذهب شناسایی شده اند. روند آن به نظر می رسد که در حال افزایش است !!!
While secularism is increasing in the west more than 80 per cent of the world's population identifies with some type of religion, a trend that appears to be on the rise, authors found.
📬خبرگزاری دیلی میل (2017)
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4810258/Atheists-angry-likely-listen-reason.html
✍پ ن : از لحاظ #تجربی برای مومنین به اثبات رسیده بود... اما به عنوان #قرینه قابل تامل است تا مویدی باشد بر اینکه #ریشه بسیاری از شبهات کفار و آتئیست های ایرانی نما #یقینا ناشی از #عصبانیت و #غرور_کاذب میباشد...
@Naghde_Elhad
@FERAGHVAADYAN
✝️کلیسای علم مسیحی
👈کلیسای علم مسیحی (Christian Scientist) (1879) بنیان گذار خانم مری بیکر ادی (Mary Baker Eddy) که یک نشریه مسیحی هم به نام کریستین ساینس مونیتور (The Christian Science Monitor) را نیز در سال (1908) تاسیس و پایگذاری نمود و به دنبال آن انجمنها، کلیساها، مجلات، رادیوهای نگهبان کریستین ساینس یا کریستین ساینس هفتگی، مجله علوم مسیحی، مجله هرالد علم مسیحی، کریستین ساینس مانیتور، انجمن کریستین ساینس مانیتور، خواننده علوم کلیسای مسیحی، کتابچه راهنمای کاربردی کلیسای مادر، کلیسای مادر، کلیسای مسیح دانشمند، کلیسای کریستین ساینس، انجمن علم مسیحی را نیز تاسیس نمود.
🏥این كلیسا بر اساس یکسری از آموزه های كتاب مقدس و ترکیب آن با برخی از آموزه های الحادی، حمایت از لزبینها - همجنسگراها - دوجنسگراها - فراجنسیتیها (LGBT) را در دستور کار خود قرار داده است.
💉این کلیسا واكسن ماوراءالطبیعه ای درست نموده بود که روی كودكان اعضای فرقه آزمایش نمودند، همین آزمایش باعث مرگ 95 درصد كودكان شد.
♨️در این کلیسا به صورت علمی استفاده از سحر و جادو آموزش داده می شود و کتابهایی در این زمینه نگاشته اند.
〽️این کلیسا متهم است به آدم ربایی، قتل نفس، شستشوی مغزی، دستکاری حافظه اعضاء، طالع بینی، هومیوپاتی، سوءاستفاده جنسی و مالی از مراجعه کنندگان برای خواب مغناطیسی یا هیپنوتیزم، اعتقاد به بازگشت ارواح بعالم مادی "تناسخ"، رژیم اجباری خاص غذایی برای اعضاء، دستکاری ذهنی، تمرینات خاص بدنی، سوء استفاده جنسی از زنان و دختران در داخل کلیسا همراه با ریتم سرودهای کلیسایی، ارضاء جنسی برای کاهش دردهای هیستریک، لفاضی های بیولوژیکی، تحقیق برای ساخت سلاح های بیولوژیکی بر روی غیر مسیحیان.
اما خود این مجموعه برخی از این اتهامات را رد کرده و خود را به این باورها پایبند میدانند : تلفیق آموزه های کتاب مقدس با علم و تکنولوژی، بهبود معنوی، رفاه و ثروت برای مسیحیان، مسیحیت عملی بر اساس اصول علمی، دعا و شفا بیماران، پذیرش همه عقاید در کلیسا حتی الحادی، باور به علوم ماوراءالطبیعه، جهان مادی و بیماری و مرگ یک توهم ذهنی است، اعتقاد به رادیکالیسم فلسفی و ایدآلیسم، معتقدان به هر دین و آیینی نجات را دارند!!.
اعضای این کلیسا و رهبرانشان می گویند که آنها یك جامعه مسیحی اصیل بر اساس آیات كتاب مقدس هستند.
متاسفانه به دلیل عدم اگاهی، بارها مشاهده شده مطالب این کلیسا توسط سایتهای اسلامی به عنوان مقالات علمی منتشر گردیده است.
✝️
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
♨️✝️تلفیق مسیحیت و قانون جذب در آثار «کاترین پاندر»
♨️✝️تلفیق مسیحیت و قانون جذب در آثار «کاترین پاندر»
✍️هرچند کاترین پاندر در کشور ما بیشتر در زمره نویسندگان قانون جذب و روانشناسی مثبت شناخته میشود اما تمرکز وی بر مبانی اعتقادی مسیحیت و اذعانش بر مقام معنوی خویش به عنوان یک کشیش که بدان افتخار میکند، حساب وی را از سایر نویسندگان و شخصیتهای این حوزه جدا میکند. این مسئلهای است که وی در کلیه آثار و سخنرانیهای خود بدان اشاره و اذعان داشته و حتی دستاویزی برای کسب وجهات و اعتبار بیشتر قرار دادهاست. 🔹بدیهی است، مردم به کسوت و ردای روحانیت و هر آنچه رنگ و بوی مذهبی داشته باشد، گرایش و اعتماد بیشتری دارند. این امر درخصوص مخاطبان غربی، با عنایت به کثرت مسیحیت، کاملاً طبیعی بوده و در میان سایر مخاطبان نیز –صرفنظر از جایگاه مقبول دین مسیحیت در سراسر جهان- با توجه به زیرکی پاندر در گره زدن مبانی به آموزههای عرفانی شرقی-غربی و جنبه فرامذهبی بخشیدن به آنها قابل توجیه است.
💸در بررسی آثار پاندر، آنچه در نخستین نظر به چشم میآید، تمرکز بر روشهای توانگری و کسب حداکثر رفاه و ثروت است؛ همان کمال مطلوب و مورد نظر نظام سرمایهداری حاکم بر غرب که با توجه به خوی سلطهگرایاش سعی در گسترش آن در سراسر جهان دارد. تبلیغات رسانهای فراوان حاکمان سرمایهداری، موفقیتهایی نیز -دستکم در غرب- داشته که شاهدش همین استقبال جهانی از کتب افرادی چون پاندر است.
🔸از طرفی، خلأهای معنوی اجتنابناپذیر این نوع سبک زندگی و سردرگمیهای روزافزون بشر امروزی، میطلبد که رنگ و بویی از معنویت، چاشنی کار گردد تا نتایج مورد نظر هرچه بهتر تحقق یابند و این همان ترفند مورد نظر کارتین پاندر -و دیگر همقطارانش- در آثارش است؛ لباسی از معنویت و عرفان و باطنی کاملاً مادیگرا. اینگونه است که اغلب کتابهای وی با عناوین دهانپرکنی با مضمون دعا، شفا، عشق، محبت و خیرخواهی و... نامگذاری شدهاند: «قدرت دعا، قانون توانگری، قدرت شفا، از دولت عشق و...». 📚منبع: روشنا
@FERAGHVAADYAN
روشنگر مدیا
🔺مبارزه با بهائیت، بهانه انجمنحجتیه🔺
🔺مبارزه با بهائیت، بهانه انجمنحجتیه🔺
🔶شیخ محمود حلبی، مؤسس انجمنحجتیه، تنها تکلیف شیعیان را که مورد پسند و رضایت امام زمان(عج) باشد، مبارزه با بهائیت، آن هم در قالب فعالیتهای انجمنحجتیه میدانست. وی قلباً اعتقاد داشت، بهترین خدمت دینی را در زمان خود انجام میدهد و به جوانان انجمنی هم همین نکات را میآموخت و جوانان و حتی روحانیان مبارز را از مبارزه با طاغوت سیاسی و فرهنگی برحذر میداشت. در واقع علاوه بر اینکه نحوه مبارزه انجمن را صواب، که حتی آن را تنها راه درست و مشروع میدانست. 🔷«طاهر احمدزاده»، از فعالان سیاسی پیش و پس از انقلاب اسلامی در این مورد میگوید: «یكبار كه ایشان [آقای حلبی] به مشهد آمده بود، در كوچه باغ نادری به دیدن او رفتم. علاقهمندان به شیخ حلبی هم بودند، شیخ محمود برای آنها صحبت میكرد. تمام صحبتش این بود كه تكلیف دینی امروز ما منحصر به این است كه با بهائیها مبارزه كنیم. او با سوگندهایی كه مخصوص خودش بود، مثلاً وا... العلی الاعظم الاعلی، بر این نكته تأكید میكرد كه امروز امام زمان(عج) جز این خدمت را از كسی نمیپذیرد و چیزی جز این انتظار ندارد.»(1)
🔶لذا تنها هدف عمده مبارزه انجمنحجتیه، منحصر بود به جنبههای علمی و تبلیغی بهائیت و از سخن آقای حلبی استنباط میشود که هر نوع دیگری از مبارزه را غیرقابل قبول میدانست.
✍️پینوشت:
1. احمدزاده، طاهر، «انجمن حجتیه در بستر زمان»، سایت چشمانداز ایران، شماره2، گفتگو با طاهر احمدزاده، 1387.
📚منبع: روشنا
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔹طنین آزادی ادیان از ناقوس نخستین کلیسای جهان🔹 🔸🔸شصتچهارمین مراسم باداراک از زبان حاضران
🔹طنین آزادی ادیان از ناقوس نخستین کلیسای جهان🔹
🔸🔸شصتچهارمین مراسم باداراک از زبان حاضران
👈شصت و چهارمین آیین مذهبی مسیحیان جهان در قره کلیسای چالدران (باداراک) برگزار شد و بار دیگر طنین آزادی پیروان ادیان الهی ساکن در ایران از ناقوس نخستین کلیسای مسیحیان جهان به گوش رسید.
⬅️حدود چهار هزار و 700 نفر از مسیحیان ایران و شماری از کشور خارجی از جمله نروژ، فرانسه، ارمنستان، چین و سنگاپور از روز پنج شنبه تا شنبه در این آیین مذهبی سالانه شرکت کردند و این آزادی را از نزدیک به نظاره نشستند.
کشیش کلیسای «اوهانس» مقدس ایروان که پدرش اهل خوی و مادرش اهل ارومیه بوده و در ارمنستان به دنیا آمده، معتقد است که برگزاری آزادانه این آیین به اتحاد مسیحیان جهان کمک می کند.
⬅️کشیش سارهادیان که سال گذشته با یک گروه 14 نفری و امسال با گروهی 13 نفری در آیین باداراک شرکت کرد، گفت: در هیچ جای دنیا آیین های اقلیت های مذهبی به این شیوه برگزار نمی شود در حالی که در ایران، مسئولان علاوه بر مشارکت در برگزاری آیین در مرمت مکان های مذهبی هم پیشگام می شوند.
⬅️یک بانوی روزنامه نگار فرانسوی هم که برای روزنامه لاکروی قلم می زند، گفت: ساختمان این کلیسا شاهکار معماری جهان مسیحیت محسوب می شود اما متاسفانه از نگاه گردشگران اروپایی پنهان مانده است.
سلین هویو با اشاره به این که این دومین حضورش در قره کلیساست، اضافه کرد: مسیحیان با آزادی کامل آیین های مذهبی خود را در ایران بجا می آورند و با حضور در قره کلیسا این موضوع را از نزدیک مشاهده کردم.
وی در حال نگارش مجموعه مقالاتی درباره کلیساهاست و در این خصوص می گوید : انتشار این مقاله به شناساندن این اثر مهم باستانی و مذهبی به علاقه مندان کشورهای مختلف کمک می کند.
⬅️اسقف اعظم خلیفه گری کل ارامنه آذربایجان نیز معتقد است که اقلیت های مذهبی ساکن ایران آزادانه و بدون محدودیت آیین های مذهبی خود را بجا می آورند.
گریگور چیفچیان اضافه کرد: بر اساس رهنمودهای امام راحل و مقام معظم رهبری، منعی در اجرای مراسم مذهبی برای اقلیت های دینی در ایران وجود ندارد.
⬅️رییس شورای خلیفه گری کل ارامنه آذربایجان نیز معتقد است که اجرای مراسم مذهبی در قره کلیسا به الگوی برگزاری آیین های زیارتی برای مسیحیان در کشورهای مختلف دنیا تبدیل شده است.
به گفته روبیک جانانه، اجرای آیین های دینی قره کلیسا، امسال در اجلاس ارامنه جهان مورد توجه قرار گرفت و کلیساها و مکان های زیارتی مسیحیان کشورهای دنیا از تجارب برگزاری مراسم باداراک استفاده می کنند.
وی ادامه داد: سرمشق شدن باداراک در نتیجه ایجاد امکانات حمایتی توسط نظام جمهوری اسلامی و تعامل سازنده مسوولان است/. «آلیک»
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔺پرانیک هیلینگ؛ جریانی مدعی شفادهی🔺
🔺پرانیک هیلینگ؛ جریانی مدعی شفادهی🔺
🔹این جریان با پوشش معنویتخواهی و ادعای آرامشبخشی و شفادهی در قالب کتب و برگزاری دورههای آموزشی وارد جامعه ما شده و با گسترش شعبهها، مراکز و باشگاههای مراقبه و پرانیک هیلینگ، بهتدریج قلمرو نفوذ خود را گسترش دادهاست.
"چوا کوک سویی"، سرکرده فیلیپینی این جریان، مدعی شفادهی از طریق تخلیه انرژی است که بر اساس آموزش مبانی و مراقبههایی خاص صورت میگیرد.
🔸با وجود شباهت میان این جریان و جریان ریکی، اما این جریان، مدعی است که تفاوتهایی با ریکی دارد و به نوعی، خود را مکمل و یا در سطحی پیشرفتهتر از آن میداند
کتاب یگانگی با روح برتر، مجموعه سخنرانیهای سرکرده این جریان است که توسط مریدانش جمعآوری و تدوین شدهاست.
🔹محور اصلی محتوای این کتاب -نیز همانند جریانهای مشابه آن- بر القای "خودخدایی" و انکار ضمنی خداوند به عنوان خالق هستیبخش قرار دارد. این امر در ذیل مباحث مختلف کتاب، از تشریح اصول و مبانی گرفته تا تمرینهای عملی(مراقبه)، به صورت ضمنی و غیرمستقیم به مخاطب القا میگردد.
⬅️مهمترین مباحث چالشی و اشکالاتی را که در طول کتاب طرح میشود، میتوان به شرح زیر برشمرد:
-مفهوم تناسخ
-استاد معنوی و جایگاه مهم آن برای کسب آرامش و آنچه رشد معنوی عنوان میشود.
-تأکید بر "خود" (منیت) به عنوان محور تمامی هستی.
-درمانگری و انرژیدهی به هستی.
-اهمیت جاذبه جنسی به عنوان فرصتی برای اشراق معنوی و یگانگی الهی.
-قانون کارما و جذب؛ زنده بودن احساسات و افکار.
-بازتعریف روح و جسم و مرگ و قائل شدن مراتب برای آن.
-مراقبه و تمرین عملی و زبانی(با تأکید بر ذکر(مانترای) موسوم به "اووم") به عنوان یگانه راه دسترسی به معنویت و شفادهی.
📚منبع: روشنا
@Feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽اگـر لااِکراهَ فِي الدّین پس چرا حجاب اجباریست؟
✅جوابی مستدل و منطقی به شبهه ای که محصول اتاق فکرهای بهائیت است
#حتما_ببینید
#نشر_حداکثری
@baharoom
@Feraghvaadyan
🔻به بهانه درگذشت کاردینال توران؛ «سیاست و گفتوگوی دینی»🔻
✍محمد مسجدجامعی
✔️چند روزی است که کاردینال ژان لوئی توران زندگی را بدرود گفته است. درگذشت او در رسانههای غربی و جهانی انعکاس وسیعی داشت، به مراتب وسیعتر از درگذشت یک کاردینال و یا یک شخصیت واتیکانی. این عمدتاً به دلیل آخرین سمت وی به عنوان رئیس «مجمع گفتگوی دینی» بود، خصوصاً در آنجا که به گفتگوی با اسلام مربوط میشد. در طول تمامی دوران مأموریتم در واتیکان ایشان وزیرِ خارجه بود و لذا ارتباطی فراوان و مداوم با وی داشتم که تا پایان مأموریت با همان کثرت و مداومت ادامه داشت. او به واقع فردی مثبت بود و از هر نوع همکاری و ابتکاری که پیشنهاد میکردم، استقبال میکرد. به داستان این همکاریها که بعضاً به تلخی هم میانجامید، میباید در فرصتی دیگر پرداخته شود. در اینجا تلاش میشود درباره تجربه و نقطهنظرات او در زمینه گفتگوهای دینی، صحبت شود. چنانکه گفتیم معروفیت وی عمدتاً و بلکه کلاً به دلیل همین تجربه و موقعیت بود و نه به دلائل دیگر و از جمله اینکه به مدت سیزده سال وزیر خارجه واتیکان بود.
📎 یادداشت محمد مسجدجامعی سفیر سابق ایران در واتیکان، درباره کاردینال توران که به تازگی درگذشت:
http://dinonline.com/doc/note/fa/7805/
@Feraghvaadyan