روشنگر مدیا
♨️خط دهی بیتالعدل برای فریب عام(3)
آموزش تبلیغات فردی در پیامهای مرکز جهانی بهائیت👈🏻
🔹#معاشرت_صمیمانه
تشکیلات در نظر دارد هیچ توانایی، برای چیزی غیر از فعالیتهای مد نظر بهائیت، استفاده نشود. تا جایی که حتی یک دوستی صادقانه را در ذهن زیردستان مخدوش ساخته و آن را سلاحی تبلیغی میدانند.(4)
🔸#آشنایی
پس از ابراز وجود و معاشرتهای ظاهراً صمیمانه، نوبت آشنایی با افراد است. این آشنایی به منظور کسب اطلاعاتی در مورد طرز فکر طرف مقابل، بررسی زمینههای موجود در فرد، پتانسیلها و به طور کلی کلیاتی از خصیههای فردی-اجتماعی افرادِ در تعامل است تا با تشخیص دقیق هدف تشکیلاتی، هزینههای تبیلیغی با انتخاب مناسب شیوه جذب، تاجای ممکن کاهش یابد.
♦️#حصول_اعتماد
با توجه به آموزههای گمراهکننده و عدم توانایی اثبات مشروعیت بهائیت در مواجهه با افراد آگاه، در پیامها سفارش میشود بیگدار به آب نزده و از "مورد اعتماد" بودن افراد، توأم با مستعد بودنشان اطمینان حاصل کنند. در رابطه با این دو مقوله، مستعد بودن به معنای حصول اطمینان از ناآگاهی و عدم توانایی مخاطب در تشخیص حربههای تشکیلاتی مبلغ است، که آن را به صورت کد شده "دعوت از نفوس مستعد و معتمد" نامیدهاند.
🔹#گفتوگوهای_هدفمند
بعد از شناسایی دقیق مخاطبان، وارد فاز "گفتوگوهای هدفمند" شده و باید به طور مشخص آموزهها و باورهای بهائی به فرد غیربهائی القا شود. اما توصیه شده همین باورها هم، بدون نام بردن واضح از بهائیت صورت پذیرد. یعنی در میان گفتگو درباره مشغلههای روز جامعه، وعظ و نصیحت، صحبت از تفکرات درونی، تأکید روی مسألهی تساوی زن و مرد و... کمکم از بهائیت پرده برمیدارند
🔸#دعوت
نهایتاً آخرین گام، "دعوت" علنی به جلسات و برنامههای تشکیلاتی #بهائیت، از قبیل حلقههای مطالعه، دعا، کلاسهای آموزشی کودکان و نوجوانان و ... است.
به راستی یک باور قلبی، چرا به چنین پنهانکاریها و ظاهرسازیهای منافقانهای نیاز دارد؟!
پینوشت:
1-پیام بیتالعدل، 9 سپتامبر، 2007.
@feraghvaadyan
💢جریان شناسی #آتئیسم
♦️در فرهنگ غربي، غالباً بي خدايان را منحصراً #بي_دين يا ماده باور مي پندارند، در حاليکه در برخي نظام هاي ايماني نيز بي خدايي وجود داشته است. بي خدايي، مفاهيم گوناگوني دارد، به همينخاطر، تعيين شمار دقيق بي خدايان، کاري دشوار است. بر اساس يکي از برآوردها، در حدود 2.3درصد جمعيت جهان، بي خدا هستند، درحاليکه 11.9 درصد، خود را «بي دين» توصيف ميکنند.
@feraghvaadyan
❌دردسرهای تغییر دین ظاهری برای پناهجویان
👈وقتی پرسشنامه راستیآزمایی، دست بهاصطلاح «نوکیشان مسیحی» را رو میکند.
یکی ازمهمترین نقاط تمرکز جریان #مسیحیت_تبشری برای تبلیغ، کیس «پناهندگی» و «پناهجویان» است. مبلغان تبشیری با وعده اخذ پناهندگی در کشورهای خارجی، موفق به جلبنظر برخی اقشار شده و آنها را به مسیحیت دعوت میکنند. لیکن نکته قابلتأمل در خصوص اینگروه از گروندگان –یا به قول تبشیریها، #نوکیشان- گرایش ظاهری به مسیحیت است. بدین معنا که اغلب آنها صرفاً به صورت زبانی اعلام مسیحیت کرده و از نظر اعتقادی، یا برعقاید سابق خویش هستند یا اینکه دستکم به مبانی مسیحیت، اعتقاد قلبی و اشراف ندارند.
گویا این مسئله برای برخی کشورهای اروپایی، عیان شده و قوانین سفت و سخنی را برای پذیرش پناهجویان مسیحیشده در نظر گرفتهاند. سوئد، یکی از این کشورهاست که با انجام «آزمایش مسیحیت» در اداره مهاجرت، موجبات اعتراض جمعی از #پناهجویان کیس مسیحیت را برانگیختهاست.
با این اوصاف، به نظر میرسد یکی از اهداف جریانتبشیری برای تبلیغ و یارگیری صوری(کمی)، با چالشی جدی مواجه شده و باید راهی برای مقابله با سازو کار قانونی رسوایی تغییر دیندادگان ظاهری بیاید.
@feraghvaadyan
✅ تفکيک اقليت های دينی شناخته شده در قانون اساسی از جريانهای ناصواب
🔥زرتشتيان، 🕎کليميان و ✝مسيحيان ارمنی و آشوری، برجسته ترين #اقليتهای_دينی شناخته شده هستند که با حداکثر برخورداری ها در #ايران_اسلامی زندگی ميی کنند. با اين مقدمه، تکليف ساير جريانها و فرقه های مدعي که خود را پيوست اديان توحيدی معرفي می کنند، روشن خواهدشد و اميدواريم که مدعيان #حقوق_بشر مانند «احمد شهيد» و «عاصمه جهانگير» که خود را دلسوز جوامع معرفی می نمايند، در تهيه گزارشهای خود به اين موضوع توجه داشته باشند.
♨️مسئله حقوق و #آزادی های انسانی، از موضوعات حساس در طی تاريخ بشريت بوده است، تاجايی که در راه آن خونها ريخته شده و مي توان آن را از نادر مباحثی دانست که تمام جامعه بشری بدان معتقد و به عبارت بهتر، خواستار تحققش هستند. همين اهميت، حساسيت اين موضوع را بالا برده و گروه ها و جريان هاي فرصت طلب را در طمع بهره برداري از اين مسئله براي تحقق منويات خود قرار داده است.
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
❌ فرقه احمدیه و آخرین چالشهای آنان
⭕️فرقه احمدیه در سال ۱۸۸۹ توسط جد مسرور احمد در #هند بنیان گذاشته شد. این فرقه که جنبه مأموریت و میسیونری داشت بعدها پایهگذار بسیاری از جریانهای و جنبشهای اسلامی در هند شد. اما بخش مهمی از این #فرقه توجه خود را معطوف به اسلام در امریکا، حمایت از مسلمانان و ایجاد سازمانهای مذهبی معطوف کرد.
🔸غلام احمد، بنیانگذار این فرقه، در ابتدا به عنوان حامی #اسلام در مقابل میسیونرهای های مسیحی پا به عرصه گذاشت و خواستار اصلاح ایمان فاسد شده توسط علما شد. درخواست او برای بازگشت به اسلام اصیل از طریق اصلاحات اخلاقی و غیرخشونتآمیز طرفدارانی را به او جلب کرد اما پس از اینکه او ادعای پیامبری کرد توسط اکثریت شیعه و سنی طرد شد و به بدعتگذاری و ارتداد محکوم شد.
🔹معتقدان به فرقه احمدیه معتقدند مسیح پس از به #صلیب کشیده شدن زنده ماند و به هند رفت و در آنجا زندگی طبیعی داشت. آنها بنیانگذار خود را همان مسیح میدانند که بازگشت دوباره او وعده داده شده و در عین حال او همان #مهدی_موعود است. از نظر آنها غلام احمد پیامبری است که پس از حضرت محمد آمده است و از آنجایی که قانون جدیدی نیاورده و تابع قوانین اسلام است، پیامبری بی کتاب است. اما از نظر مسلمانان غیر احمدی این فرقه ضاله و طرفداران آن بدعت گذار و مرتد هستند.
@feraghvaadyan
📌عرفان با طعم #مواد_مخدر و اعتیاد💭
▪️بهعنوان مثال در قبایل #سرخپوستان، رئیس قبیله موادی مصرف میکند تا ارتباط با خدایان را تسهیل کرده و بتواند پیامهایی را برای جنگ و یا صلح دریافت کند.
▫️در برخی منابع #یوگایی که توسط مربیان یوگا در دنیا نوشتهشده و الآن هم در دسترس همه است، به استفاده از برخی مواد مخدر برای دستیابی به تجربه حالت عرفانی بالا تصریح میشود
▪️ از دهه 60 میلادی شاهد مدل جدیدی از مصرف مواد و رواج گسترده استفاده از آنها هستیم. ر همین دهه شاهد شکلگیری موج گسترده گرایش به هندوئیسم نوین در قالب یوگا و #مدیتیشن در غرب، رفتوآمد اساتید عرفانی هندو در اروپا و آمریکا هستیم.
▫️درباره ترویج دوباره «#معنویت_روانگردان» در عصر ما باید گفت برخی جریانهای عرفاننما مستقیماً خود را به ریشههای تاریخی استفاده از مواد مخدر برای تجربههای معنوی وصل میکند، مثل عرفان سرخپوستی. اما برخی دیگر که بین جنبشهای هیپی و فرهنگهای جایگزینِ خردهفرهنگها در دل اروپای غربی شکلگرفتهاند، یک مدل از معنویتگرایی را ترویج میکنند که اصطلاحاً در مطالعات جنبشهای نوپدید معنوی به اینها "معنویت عصر جدیدی" میگویند.
@feraghvaadyan
♨️ جریان شناسی آتئیسم(2)
🔺آتئيستها با همه اديان مخالف هستند و هيچ عقيدهاي درباره #خدا را برنمي تابند. به گونه اي که حتي بار اثبات خدا را بر دوش مؤمنان مي اندازند و معتقدند هيچ استدلالي، ياراي مقابله با آنها را ندارد. مقابله با چنين جرياني که افکار و اعتقادات جامعه را هدف قرار داده، مستلزم اقدامي همه جانبه در حوزه هاي مختلف ميباشد.
🔺آنان براي سلب اعتماد از #مسلمانان، به ويژه مخاطبان جوان خود با اشاره به اينکه مسلمانان، صرفاً مقلداني سبک سر و پشت کرده به علم و دانش هستند، ميکوشند تا مخاطبان را از حوزه #دينداري دور نموده و نور ايمان را در آنها کمرنگ سازند.
@feraghvaadyan
https://t.me/feraghvaadyan/5353
🔴انجمن حجتیه و ارتباط با #ساواک
🔷بین ساواک و شیخ محمود حلبی مراسلاتی رد و بدل می شده است.برابر محتوای برخی از این نامه ها حلبی آمادگی خود را برای ارائه هرگونه اطلاعاتی درباره فعالیت و نحوه عملکرد انجمن به مراجع امنیتی اعلام می کرد. یکی از مهمترین نامه ها که مبین ارتباط #انجمن و ساواک است نامه حلبی به سرهنگ جعفری،رئیس اداره اطلاعات کشور در تاریخ 1365/1/6 درخصوص محودیت های فعالیت انجمن در یزد است.
🔶در بخشی از این نامه 📃 آمده است:«مخلص حلبی واعظ که به فرموده حضرت آیت الله گلپایگانی،راجع به فعالیت های حزب بهائیه و مبارزات علمی حضور محترم عالی در اداره شهربانی رسیدم و چگونگی این مبارزات را به عرض عالی رساندم و خواطر شریفتان را از توسعه فعالیت های بهائیه در تبلیغات مسموی که دارند مستحضر نمودوم؛حضرتعالی نظر به حسن نیت و صفای فطرتی که دارید به پیروی از منویات مقدسه #اعلی_حضرت_همایون_شاهنشاهی ابراز موافقت و اظهار لطف فرمودید. حتی آنکه شماره تلفن منزل را مرحمت داشتید در مواقع ضرورت،مطالب لازمه را معروض خدمت بدارم.....»
👈از این نامه ارتباط انجمن حجتیه و شخص آقای حلبی با ساواک کاملا مشخص است و در زمانی که بسیاری از جوانان انقلابی توسط ساواک شکنجه می شدند رئیس انجمن با چنین ادبیاتی سعی در اغنای رژیم طاغوت برای مبارزه با #بهائیت دارد!
📚آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی،پرونده شیخ محمود حلبی،شماره 1615
@feraghvaadyan
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️ گزارش BBC از دستگیری رام رحیم سینگ
@feraghvaadyan