🗳انتخابات، غفلت از اصلح حقیقی نیست.
💠 «إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ؛ یقینا خدا حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد تا زمانی که خود آن قوم حالشان را تغییر دهند.»
با عنایت الهی خیل کثیری از مردم مسلمان کشورمان به مصداق این آیه ی مبارکه، در انتخابات مشارکت نمودند. آشکار شدن محصول اصلی و معنوی شرکت در این آزمون الهی نیز، باشد برای قیامت.
🔻اما برخی از انجمنی ها و شبه انجمنی ها، در چنین روزهایی فریاد وااسلاما سر دادند! توجه مردم به حیات مادی و معنویشان را بی توجهی و غفلت مردم از امام زمانشان(علیه السلام) معنا کردند.‼️
همه آیات و روایات دیگری که حکایت از اهمیت توجه یک شیعه ی حقیقی به جامعه اش دارد، به کنار. اگر از این حضرات بپرسیم که بر اساس آیه فوق، وظیفه شیعه در عصر غیبت چیست، چه پاسخی خواهند داد؟
آیا همین چیزهایی را میگویند که در این روزها در قالب های مختلف گفتند؟ مثلا میگویند: "باید همه توجهمان به حضرت باشد و برای ایشان تبلیغ کنیم و با ایشان عهد ببندیم نه با شخص دیگری تا حال و وضعمان تغییر کند؟"
⁉️اگر بخواهیم در پی حضرت باشیم باید چه کنیم؟ فقط دعا!؟ فقط توجه!؟ فقط امور معنوی!؟
✅ اگر تلاش کنیم تا کسی بر قوه اجرایی کشورمان حاکم شود که به مبانی و احکام دینی بیشتر توجه دارد، اسمش را باید گذاشت غفلت از امام زمان!؟
جالب آن که برخی از همین افراد، اینگونه انتخاباتها را غفلت از حضرت میدانند، اما سیاست رها کردن دشمنی با آمریکا برای حل مشکلات را غفلت از حضرت نمیدانند!!‼️
مطلب قبلی یادتان هست؟ همان عزیزی که به سمت رها کردن دشمنی با آمریکا آدرس داده بود.🇺🇸
برادر ایشان در روز انتخابات با انتشار قطعه فیلمی با موضوع لزوم توجه و نیاز جامعه به حضرت و عدم غفلت از ایشان، اینگونه تیتر زده: «طلب جمعی، فقط»
⚠️ تلاش دارند تا انتخابات را در برابر مطالبه جمعی برای ظهور حضرت، جلوه دهند!
این در حالی است که در اساسنامه انجمن حجتیه، نوشته شده بود: «برای اصلاح جهات مادی و معنوی جامعه»
مگر انتخاب رئیس جمهور نمی تواند یکی از مصادیق اصلاح جهات مادی و معنوی جامعه باشد؟ نکند اصلاح جهات مادی را در آشتی با آمریکا و غرب میدانید و اصلاح جهات معنوی را در انحصار به دعای عهد و ندبه و امور تربیتی!؟
🔹پ.ن: افشای بهره برداری های کلان مادی و معنوی این دو بردار از چهره ها و نهادهای منسوب به نظام، باشد برای بعد.
📚منبع: کانال حقایقی پیرامون انجمن حجتیه
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
اعتراض رسانه تبشیری فارسی زبان از زبان وزارت خارجه آمریکا!!!
این نوع اعتراضات رسانه های تبشیری مسیحی، نه مذهبی است نه دینی، بلکه دعوای سیاسی است که مزدوران استکبارجهانی علیه جمهوری اسلامی به راه انداخته اند.
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
✅ برگزاری مراسم نفرین برای از بین رفتن رقیب نتانیاهو
🔸 تعدادی از تندروهای صهیونیست حامی نتانیاهو روز جمعه ۹ ژوئن، در فراخوانی از برگزاری مراسم «بولسا دینورا» برای نفرین و مرگ «نفتالی بنت» رقیب نتانیاهو و نخستوزیر احتمالی رژیم صهیونیستی خبر دادند.
🔹️ «بولسا دینورا» نام مراسمی است که خاخامهای یهودی به ندرت علیه شخصی که خواهان مرگ وی هستند برگزار میشود. جادوی سیاهی یا دعایی که برگزار کنندگان مراسم عقیده دارند با خواندن بخشهایی از «تلمود بابلی» ( از کتابهای اصلی یهودیت ربانی ) مانع دعای فرشتگان در حق فرد مورد نظر میشوند و در نهایت او را به کام مرگ میفرستند.
🔸️ عبارت «بولسا دینورا» یک نام «آرامی» است که از کلمه لاتین «بولسا» به معنی «ضربه» و «نورا» کلمه آرامی به معنای «آتش» تشکیل یافته است. بنابراین میتوان گفت معنای «بولسا دینورا» به معنای «ضربه آتش» است.
🔹️ برگزاری این مراسم تا قبل از قرن بیستم در منابع معتبر ذکر نشده و عمدتا در صد سال اخیر بوده که برخی صهیونیستهای تندرو علیه برخی شخصیتهای سیاسی چنین مراسمی را برگزار کردهاند که از آن جمله میتوان به برگزاری مراسم «بولسا دینورا» علیه «اسحاق رابین» نخستوزیر رژیم صهیوینستی در سالهای ۱۹۹۲-۱۹۹۵ اشاره کرد. صهیونیستهای تندرو که از عقد پیمان «اسلو» با فلسطینیها خشمگین بودند اقدام به برگزاری مراسم نفرین «بولسار دینورا» علیه اسحاق رابین کردند و یک ماه بعد نیز او به ضرب گلوله یک صهیونیست تندرو کشته شد.
🔸️ در ژوئیه ۲۰۰۵ نیز رسانههای اسرائیلی از برگزاری چنین مراسمی در مقبره قدیمی «روش بینایطلب» علیه «آریل شارون» خبر دادند. صهیونیستها از اینکه شارون دستور به خروج نیروهای ارتش صهیوینستی از غزه را صادر کرده عصبانی بودند. پس از گذشت شش ماه از آن مراسم «آریل شارون» سکته کرد و به کما رفت تا اینکه در ۱۱ ژانویه ۲۰۱۴ جان داد. هرچند پزشکان با قاطعیت هرگونه ارتباطی میان برگزاری این مراسم و مرگ مغذی شارون را رد میکنند و آن را مرتبط با سن وی (۷۷ سال) و شرایط جسمیاش میدانند.
🔹️ در خصوص این مراسم نیز بسیاری از کارشناسان و خاخامهای یهودی اصالتی برای آن قائل نیستند. به عنوان مثال دکتر «دوو شوارتز» از دانشگاه «برایلان» و خاخام حریدی «موشیه بلاو» معتقدند که مراسم «بولسا دینارو» هیچ اصالتی در تاریخ یهودیت ندارد.
📚 منبع : موسسه گفتگوی ادیان
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔺ابراز نگرانی نخست وزیر جمهوری چک از افزایش جمعیت مسلمانان در هلند!
↙️نخستوزیر #جمهوری_چک با اعلام اینکه #هلند و #سوئد طی دهههای آتی به کشورهایی با اکثریت #مسلمان تبدیل خواهند شد، از این امر ابراز نگرانی کرد.
🔸« آندری بابیش» در مقالهای با موضوع خطرات مرتبط با #مهاجرت که در روزنامه پراوو جمهوری چک به چاپ رسید، به نام این دو کشور اشاره داشته و پیش بینی کرد اکثریت جمعیت هلند را تا سال ۲۰۴۴ مسلمانان تشکیل میدهند. به گفته او، سوئد هم همین مسیر را میپیماید و تا سال ۲۰۶۵ حمعیت اکثریت مسلمان خواهد داشت.
👈وی پیش از این نیز درباره مهاجران مسلمان گفته بود:«ما نمیخواهیم مانند مردم #آفریقا یا خاورمیانه زندگی کنیم. باید مهاجرت از کشورهای مسلمان را متوقف کنیم. اگر فرانسویها، آلمانها یا بلژیکیها میخواهند مسلمانان بیشتری داشته باشند، به خودشان مربوط است.»
👤دنیل پروکوپ، جامعه شناس و محقق در دانشگاه چارلز پراگ معتقد است: بابیش تلاش میکند تا از طریق ترسیم موج مهاجرت در آینده به عنوان تهدیدی برای جمهوری چک، توجهات را از مشکلات داخلی کشورش منحرف کند.
↩️جمهوری چک در دوران بحران مهاجرتی سال ۲۰۱۵ از پذیرش سهمیه پناهجویان که از طرف اتحادیه اروپا پیشنهاد شد، امتناع کرد. جمعیت مسلمان این کشور زیر یک درصد است که کمترین میزان در اروپاست.
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🔺جای بسی تامل و تفکر است که در استان کرمان یک عده #بابی و #بهایی با تاثیر بر تشکیلات دولتی حتی جسارت را به حدی رسانده اند که در مرکز و حومه شهر #کرمان و در مراکز آموزشی و کوچه و خیابان ها شاهد نصب تابلوهای رهبران این #فرقه هستیم از جمله در شهرک بزرگی در جنب دانشگاه شهید باهنر و پیام نور که اکثرا پیروان بهایی ها و ازلی ها در آن حضور دارند خیابان ها ، کوچه ها ، سوپر مارکت ها ، آرایشگاه ها به نام هشت بهشت که نام کتاب #شیخ_احمدروحی می باشد حک شده است. همچنین از منابع آگاه خبر رسیده که خانه شیخ احمد روحی بعنوان #خانه_مشروطه کرمان نیز توسط گروهی از #بابیان خریداری شده است تا در آینده از این مکان جهت اهداف خود استفاده نمایند.
📎مطلب کامل در سایت:
🌐https://b2n.ir/a03408
👥 https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09 👥
📌امام خمینی و انجمن حجتیه
⭕️شاخصترین موضع امام در مقابل انحراف برخی از روحانیون منتسب و يا نزديك به انجمن حجتيه در "منشور روحانیت" منعكس شده است: «دسته اي ديگر از روحاني نماهايي که قبل از انقلاب دين را از سياست جدا مي دانستند و سر به آستانهي دربار مي ساييدند، يک مرتبه متدين شده و بر روحانيون عزيز و شريفي که براي اسلام آنهمه زجر و آوارگي و زندان و تبعيد کشيدند، تهمت وهابيت و بدتر از وهابيت زدند. ديروز مقدس نماهاي بي شعور مي گفتند دين از سياست جداست و مبارزه با شاه حرام است، امروز مي گويند مسئولين نظام کمونيست شده اند. تا ديروز مشروب فروشي و فساد و فحشا و فسق و حکومت ظالمان براي ظهور امام زمان (ارواحنا فداه) را مفيد و راهگشا مي دانستند، امروز از اينکه در گوشه اي خلاف شرعي که هرگز خواست مسئولين نيست رخ مي دهد، فرياد وا اسلاما سر مي دهند. ديروز حجتيه اي ها مبارزه را حرام کرده بودند و در بحبوحه مبارزات تمام تلاش خود را نمودند تا اعتصاب چراغاني نيمه شعبان را به نفع شاه بشکنند، امروز انقلابي تر از انقلابي شده اند. ولايتي هاي ديروز که در سکوت و تحجر خود آبروي اسلام و مسلمين را ريخته اند و در عمل پشت پيامبر و اهل بيت عصمت و طهارت را شکسته اند و عنوان ولايت برايشان جز تکسب و تعيش نبوده است امروز خود را باني و وارث ولايت نموده و حسرت ولايت دوران شاه را مي خورند.»
( منشور روحانیت 3/12/67)
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور انتخاباتی اقلیتهای دینی
#روشنا گزارش میدهد:
حضور پرشور پیروان ادیان توحیدی در انتخابات۱۴۰۰، پای صندوقهای رای #حسینیه_ارشاد
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
🧘🏻♂️یوگا؛ ورزشی عرفانی؟!
🗓به مناسبت ۲۱ ژوئنٰ روز جهانی یوگا
🔺۲۱ ژوئن به پیشنهاد دولت هند در دسامبر ۲۰۱۴ ، از سوی سازمان مللمتحد به نام « روز جهانی یوگا» نامگذاری شدهاست. امروز #یوگا به عنوان یک #ورزش در نقاط مختلف جهان و از جمله کشور ما مطرح است؛ اما آیا آموزههای –بهاصطلاح- عرفانی نهفته در این ورزش از آن مجزاست؟
🔺باید دانست که یوگا در #هند در دسته مهم ترین #عرفانهای_هندی یعنی #بودیسم، سیک، #اشو، #سای_بابا، #کریشنا و... قرار دارد و اساساً هر حرکت در آن دارای فلسفه و مفهومی پیوندخورده با اندیشههای عرفانهای شرقی است.
🔺با این اوصاف، یوگا به ایران نیز نفوذ قابلتوجهی پیدا کرده. در حال حاضر بیش از 250 عنوان کتاب و 399 مقاله و پایان نامه درباره یوگا در کتابخانه ملی ایران ثبت شده است. به علاوه یافتههای زیادی به زبان فارسی در اینترنت پیرامون یوگا می توان دریافت کرد.
🌐ادامه مطلب در سایت: https://b2n.ir/j16300
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
سزد که بر سر خورشید سایه اندازیم
کنون که سایه شمس الشموس بر سر ماست
میلاد حضرت امام رضا علیه السلام خدمت همه شیعیان تبریک و تهنیت باد💚
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
20.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_تاریخی
مناظره امام رضا(علیهالسلام) با عالمان #یهودی و #مسیحی
میلاد امامرئوف مبارک
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09
#یادداشت_روز
▫️ناقد سالک
🔹نصایح سالکانه بیدآبادی به محقق قمی
✍️میرزای قمی، قرابت بسیاری با وادی سلوک داشت و شاید همین جستجوی حقیقت، قمی را به نقد بازیهای سلوکمآبانه و اجناس بدلی #عرفان سوق داد تا تعالی معنوی خود را با ایفای رسالت اجتماعی، محقق سازد. مرحوم قمی، ارتباط با جامعه بر سبیل امر به معروف و نهی از منکر و ارشاد افرادی چون فتحعلیشاه را از ارکان سلوک عملی خود میدانست تا با مشخص ساختن سره از ناسره، مسیر حقیقی عرفان و #سلوک را برای آحاد اجتماع روشن ساخته و مانع از آلودگی این راه توسط سودجویان در ردای عرفان شود. البته باید اذعان داشت که این «#ناقدسالک» به سالکان واقعی احترام میگذاشت و با عارفان کاملی چون «آقا محمد بیدآبادی» ارتباط دوستانه داشت و از جانب ایشان، شایسته دریافت مسیر هدایت شناخته شد؛ امری که در رساله موسوم به «آداب السیر والسلوک»، اثر بیدآبادی نمود یافتهاست.
🔺چنانکه از متن این رساله برمیآید، میرزا قصد زیارت مشاهد متبرکه #عراق را داشته و دستوری خواسته تا مشوقی برای طاعات و عبادات باشد. بیدآبادی نیز که سائل را فردی آماده و مستعد برای تذکر یافته، تازیانههای سلوک را در قالب الفاظ پی درپی بر جان طالب کمال به نوازش درآوردهاست:
«ای برادر! شخص فهیمی مانند جنابعالی، بهخوبی واقف است که توجه و دلبستگی به دنیا و علاقه به ماندگار شدن در آن و بند و بارهای گران بر نفس نهادن با روی آوردن به ابزار طبیعی و جسمانی و مشغول شدن به لذتهای نفسانی و خواهشهای پست حیوانی، مانع از رشد و ترقی و رسیدن به مرتبه والای معارف حقیقی و الهی هستند؛ بلکه بالاتر از آن، صرف نمودن تمام لحظات عمر در تدریس علوم رسمی و چشمپوشی از طریقه تهذیب و تزکیه نفس با ریاضتهای شرعی و تقلید از پدران و استادان در مسائل اصلی و فرعی نیز مانع از عروج به آسمان #معارف حقیقی و رسیدن به واقعیات هستی است.
➕بعد از آنکه از علوم لازم به اندازه نیاز تحصیل کردی، به پاکسازی #روح و روانت بپرداز، زیرا که علم بستگی به زیادی تحصیل ندارد، بلکه آن نوری است که در قلبها و دلهای مستعد که صلاحیت افاضه آن را داشته باشند، میتابد. همچنین نهاد دلها و قلبها با علم سرشته شده، اگر به آداب شایسته الهی آراسته شوی، آن را خواهی یافت... با به جا آوردن نمازهای نافله به خدای تقرب جوی تا …در زمره مردانی باشی که...امانت را به صاحب آن برگردانیدهاند... در زیر آسمانهای خدا، اولیا و بندگان محبوبی میزیند که کسی غیر حق، آنان را نمیشناسد. زینهار از طلب ریاست!...زیرا کسی که بدون داشتن صلاحیت، ادعای ریاست کند ...[و] در آرزوی رسیدن به آن باشد، از رحمت الهی به دور است. ریاست، [شایسته] ...مؤمنانی[است] ... که خواهشهای نفسانی را مهار نموده و نفس خود را رام ساخته و دلهای خود را به یاد آخرت و با ذکر و یاد الهی، زنده نموده و ضمیر خود را، چندان که قلبها و دلهای آنان محل جلوه مشیت و خواست الهی گردیده و جز خواست خدا چیزی نمی خواهند.»(۱)
📚1. بیدآبادی، محمد بن محمد رفیع، حسن دل، تصحیح علی صدرایی خویی، قم: نهاوندی، 1380.
👥 https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09 👥
سنتهای خالی از سنت
(تبیین جریان سنت گرایی و معرفی کتاب سنجش سنت)
🔹یکی از جریان های پرنفوذ در حوزه دین که در دهه های اخیر چهره بیشتری از خود نشان داده، جریان #سنت_گرایی است که در قرن بیستم با اندیشههای (رنه گنون) گرفت و رفته رفته به یک گفتمان و جریان فکری مبدل شد. سنت گرایان مدعیاند این مکتب فکری واکنشی نسبت به #مدرنیته است که با وجود بشر و سن تأکید دارد. اگرچه سنتگرایان بر مولفه هایی چون حکمت، دین، امر قدسی، راست اندیشی، هنر، تجدد گرایی و وحدت متعالی ادیان، تکیه داشته و همانند روشنفکران به رابطه دین و مدرنیته توجه دارند، اما برخلاف ایشان بر هماهنگ سازی دین با مدرنیته معتقد نیستند بلکه چاره را در بازگشت به اصول سنتی میدانند.
🔽 #سید_حسین_نصر یکی از چهرههای شاخص کنونی این جریان محسوب میشود. وی همه ادیان و آیین های محلی و... را دارای اعتبار می داند و ادیان یکتاپرستانه مانند اسلام و یهودیت و مسیحیت غیر یکتاپرستانه هندی مانند هندوئیسم و بودیسم و حتی ادیان چینی ژاپنی و سرخپوستی را که از گونه هایی از عرفان بهره مندند، منتهی به حقیقت توحیدی می داند و معتقد است که توحید، واحد است و بر این باور است که هدف نهایی از معنویت چه سخن از خود در میان باشد چه از نیروانا، یکی است. در واقع او نقطه مشترک میان ادیان را تنها معنویت می داند و در این میان اهمیتی نمی دهد که منشاء این #معنویت چیست توحید است یا شرک. از نظر نصر مسلمان کسی است که با عقل و اختیار خود، شریعتی الهی را گردن می نهد. در جایی دیگر گفته من به منزله یک مسلمان می پذیرم که هیچ فرد #مسیحی به جز از طریق پسر یعنی از طریق مسیح به خدا راه نمی یافت.
🔷 همچنین در جایی دیگر بیان کرده که حصر گرایی یعنی اعتقاد به اینکه یک دین حق وجود دارد از بین برنده معنای عدالت و رحمت الهی است. این دیدگاه انحرافی بر نظریه تکثرگرایی از اصحاب سنت، مبتنی است. اینان معتقدند مسیح برای مسیحیان و پیامبر #اسلام برای مسلمانان، پیامبر بر حق است و زیستن بر طبق هر دینی به طور کامل به معنای زیستن بر طبق همه ادیان است.
https://eitaa.com/joinchat/2125070336Cb3c07ddb09