⭕در آمریکا، تبعیض علیه اقلیتهای مذهبی کاملاً آشکار است و در این میان، متأسفانه تبعیض علیه #مسلمانان در رتبهی اول قرار دارد. شورای روابط #اسلام و #آمریکا، بیش از ۸۰ درصد خشونتها علیه مسلمانان را برخاسته از ایجاد وحشت غیر واقعی از اسلام در این کشور دانسته است.
🌐یادداشت کامل در سایت روشنگر مدیا
@roshangarmedia
🔺پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان میگوید تهدیدات ناشی از حمله روسیه به اوکراین باید همه را متقاعد کرده باشد که زمان آن رسیده که جهان پیش از اینکه بشریت نابود شود، جنگ را پایان دهد.
✝️رهبر واتیکان همچنین خطاب به هزاران نفر از مردمی که در میدان سن پیترو واتیکان حاضر بودند تاکید کرد که با گذشت بیش از یک ماه از حمله اوکراین نیمی از کودکان این کشور مجبور به فرار شدهاند.
📌پاپ فرانسیس همچنین در ادامه گفت: «این جنگ ظالمانه و بی معنی مانند هر جنگ دیگری شکستی برای همه به شمار میرود. ما باید جنگ را انکار کنیم. جایی که پدران و مادران فرزندان خود را در آن دفن میکنند؛ جایی که مردان، برادران خود را بدون اینکه حتی آنها را ببینند یا بشناسند، میکشند و جایی که قدرتمندان تصمیم میگیرند و فقرا میمیرند.»
🔰او همچنین با حیوانی خواندن جنگ، آنرا وحشیانه و توهین آمیز خواند و اضافه کرد: «همه ما به نوعی در شرایط کنونی مقصر هستیم و اگر بتوانیم از این جنگ سالم خارج شویم، بشریت در مواجهه با خطر خود ویرانگری، باید درک کند که زمان پایان دادن به جنگها فرا رسیده است. انسان باید جنگ را پایان دهد پیش از اینکه جنگ انسانها را از تاریخ حذف کند.»
⚠️از زمان حمله روسیه به اوکراین پاپ فرانسیس چندین بار از احتمال و خطر درگیری هستهای سخن گفته بود. او بار دیگر از همه سیاستمداران خواست که به این خطر فکر کنند و با نگاهی به وضعیت اوکراین درک کنند که جنگ وضعیت را برای همه بدتر میکند. از زمان حمله روسیه به اوکراین رهبر کاتولیکهای جهان چندین بار تلویحا از مسکو انتقاد کرده است.
@RoshangarMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹رونمایی از کتاب ابعاد شخصیت امام حسین(ع)
🔰آئین رونمایی از کتاب > با حضور اندیشمندان مسلمان و مسیحی در لندن برگزار و انگیزه نگارش و نیزبرخی ابعاد شخصیت امام حسین (ع) در برنامهای تلویزیونی در لندن تشریح شد.
💠به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، در این مراسم که علاوه بر دکتر کریس هیوئر کشیش و اندیشمند مسیحی و نویسنده این کتاب، حجت الاسلام و المسلمین سید هاشم موسوی رئیس مرکز اسلامی انگلیس و محسن قریشی اندیشمند اهل سنت و مدیر موسسه منهاج القران در لندن حضور داشتند هر یک دیدگاههای خود را درباره این کتاب و شخصیت حضرت امام حسین (ع) بیان کردند.
🆔@RoshangarMedia
✍️احمد الحسن نسخهای بهروز شده از باب و بها
🔸در دنیا هر چیزی که ساخته میشود بعد از چندی با نسخهای جدید و بهروز، رونمایی میشود. در حوزه نرمافزارها هرسال چندین بار آپدیت صورت میگیرد و در حوزه سختافزار نیز قطعات جدید و ماشینهای بهروز و ... ساخته میشوند.
🔸این مسئله در فرقههای دستساز بشر هم وجود دارد. فرقههای بشری به دلیل کامل و جامع نبودن و نقص فراوان ایرادات بسیاری در حوزه معرفتشناسی، انسانشناسی، خداشناسی، آخرت شناسی و... دارند که هر یک برای اینکه جای خالی مبانی فلسفی و معرفتی خود را پر کنند هرچند وقت یکبار دست به تغییر و تحول میزنند!
✔️اما یک تفاوت اساسی در این موضوع بهروزرسانی فرقههای دستساز بشر با آپدیت شدن ابزار و وسیلههای کاربردی دستساز بشر وجود دارد.
🔺لطفاً به این مثال دقت کنید: شرکت خودروسازی بی ام دبلیو با نوعی از خودرو شروع به کار میکند و هرساله بعد از چندین با رفع نواقص خودرو، وسیلهای جدید را به بازار عرضه میکند. همین خودروساز در طول مثلاً 50 سال دهها و صدها بار بهروزرسانی انجام میدهد و باافتخار آن را اعلام میکند. هیچوقت در این شرکتها و کارتلهای اقتصادی و ... شما تغییر اسم و برند یک شرکت را بعد از آمدن وسیله جدید نمیبینید، بااینکه خودروی سال 2022 با خودروی سال 1990 بسیار متفاوت شده است.
🔻اما در فرقههای دستساز بشر نسخههای جدید که منتشر میشوند دیگر از سابقه و قدمت خود سخنی به زبان نمیآورند. فرقهها به دلیل اینکه ابتدا عنوان میکنند کامل و بینقص هستند و راه سعادت فقط در پیروی از آنان است نمیتوانند مدعی بروز رسانی باشند زیرا اگر چنین باشد نقض غرض کرده و در حقیقت خودزنی نمودهاند...
🔸پس بعدازآنکه افراد متوجه انحرافات آنان شده و به روش غلط آنان پی بردهاند باید به چه رفتاری رویآورند!؟ باید با افرادی که متوجه شدهاند بهطور کامل از مسیر اصلی خود منحرفشدهاند چگونه برخورد کنند؟!
🔸بله؛ فرقه در ظاهر ادعای آپدیت شدن و نسخه جدید نمیکند. آنچه فرقه انجام میدهد بهروزرسانی خود با شکل و شمایل جدید در قابل برند و نامی جدید است تا پیروان متوجه غلط بودن مسیر نشوند!
📌درست همان اتفاقی که در فرقه احمد الحسن بصری در حال رخ دادن است. احمد الحسن در حقیقت همان مسیر بابیت است که بعد از چندی به بهاییت تبدیل شد.
🔸حال همان فرقه در لباس و شکلی بهروز شده برای عراقیها و برای اهل دین، ظاهر احمد الحسن و فرقه یمانی را به خود گرفته است. بهائیت به دلیل اینکه توان جذب افراد معتقد و آشنا به معارف دینی را ندارد در شمایلی جدی برای اهل دین و افراد مطلع نسخه پیچیده است.
🔴احمد الحسن نمیتواند اعلام کند همان ورژن جدید باب و بها است و اما گذر زمان آن را اعلام میکند...
@roshangarmedia
روحانی شیعی عضو کمیسیون بینالمللی واتیکان شد
حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی السید قاسم، رئیس مرکز گفتوگوی ادیان و فرهنگها در لبنان، حکم رسمی دولت واتیکان را برای عضویت در کمیسیون بینالمللی پاپی مسیحی و اسلامی و نمایندگی جامعه شریف شیعیان در واتیکان دریافت کرد.
این مراسم در حضور منوسینور جوزف اسپیتری، نماینده پاپ فرانسیس، سفیر پاپ در لبنان و شخصیتهای رسمی و اندیشمندانی از واتیکان و لبنان برگزار شد.
@roshangarmedia
🔴 فرقه چگونه سلامتی افراد را به خطر می اندازد؟
🔸️ فرقه ها با ادعای خاص بودن، متمایز بودن و توانایی های منحصر به فرد، گاهی مسیر زندگی عادی و سلامت فرد را به خطر می اندازند.
🔸 افراد بیمار به امید یافتن راه درمان، به فرقه ها روی می آورند و از آنجا که معمولا ادعای فرقه ها برای شفا و سلامتی پوچ و غیرمنطقی، و حتی برخلاف روند طبیعی بدن انسان است، باعث می شود فرد از مراقبت ها و معالجات پزشکی و تخصصی خود دوری کند که این مساله بارها باعث به خطر افتادن جان افراد و مرگ آنان شده است.
🔸 برخی دستورات، اعمال، مراقبه ها و روش های فرقه ای، خود به تنهایی باعث ایجاد مشکلات جسمی می شود. این اعمال از رژیم های غذایی خاص فرقه تا حرکات و فعالیت هایی که باعث ایجاد مشکلات در مفاصل و ... می شود گرفته تا جایی که علاوه بر مسائل جسمی، به روان فرد نیز آسیب می رساند.
🔸 بر اساس یک نظرسنجی در اروپا، انحرافات معنوی فرقه ها در مقایسه با مشکلات و آسیب های سلامت و رشد بسیار کمتر و ناچیزتر است، به حدی که پژوهشگران آسیب های سلامت و رشد در فرقه ها را در حال انفجار توصیف می کنند.
@roshangarmedia
نظر هرمان رومر پیرامون فرقه ضاله بهائیت
⚠️ افرادی که در حوزه دینپژوهی به فعالیت پرداختهاند، در تحلیل فرقهها، بهائیت راجریانی منحرف از ارزشهای انسانی معرفی کردهاند. جالب است این رویکرد منحصر به دینپژوهان مسلمان نیست و بسیاری از متفکران غربی نیز که با جریان بهائیت مواجه شدهاند، چنین نگرشی را اتخاذ کردهاند. هرمان رومر، یکی از دینپژوهانی است که چنین رویکردی به بهائیت دارد.
▪️ هرمان رومر (Hermann Roemer) در هشتم جولای 1880 در اشتوتگارت آلمان متولد شد. رومر بین سالهای 1898 تا 1902 در دانشکده الهیات و فلسفه دانشگاههای توبینگن و هال به تحصیل پرداخت و از محضر اساتید به نامی چون پروفسور هرینگ، هگلر، هول، کالر، رایشله، اشلاتر و زیبولد بهره برد.
🔘 رومر در اثر خود به گرایشها شبه عرفانی و صوفی مآبانه بهائیت اشاره میکند و معتقد است که بهائیت گیاهی دریایی است که در باتلاق جهان صوفی گری رشد و نمو کرده است. او معتقد است که "بهائیان با تمایلات و گرایشها صوفی مآبانه از عبدالبهاء بُت دیگری ساختهاند که در لباسی امروزی نمایان شده است."
➕ به اعتقاد او بهائیت مسلکی درویشمآب است و تنها به لطف تقارن با جنبشهای فرهنگی تجددگرای خاورمیانه بوده است که لباسی مدرن برتن کرده و میکوشد تا پیوندهای خود را با سایر حلقههای تصوف پنهان نماید.
@roshangarmedia
⭕️نماینده کلیمیان در مجلس: میتوانیم با افزایش دانشبنیانها به پیشرفتهای قابل توجهی برسیم
🔸همایون سامه یح نماینده ایرانیان کلیمی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فضاسازیهای اخیر معاندان نظام علیه فرمایشات و تعیین شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: این فضاسازیها و عصبانیت معاندان از نظام و فرمایشات رهبر معظم انقلاب و مسائل داخلی کشور نشان دهنده درستی کار ما در مجموعه نظام جمهوری اسلامی است.
🔹وی افزود: این که بعضی از مخالفان و معاندان نظام عنوان میکنند که فرمایشات رهبر معظم انقلاب و شعارهای سال مانند افزایش دانش بنیان ها، هزینهبر است باید گفت که سرمایهگذاری به معنای هزینهبر بودن نیست هر کاری نیاز به سرمایهگذاری دارد.
🔸نماینده ایرانیان کلیمی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون با وجود همه تحریمها به هر آنچه که خواستیم رسیدیم؛ از جمله ساخت و تولید انبوه موشک، پهپاد، صنایع پزشکی و... در حوزه اقتصادی هم اراده می کنیم تا شرایط کشور در این حوزه نیز بهبود یابد و انشاءالله موفق هم خواهیم شد.
🔹سامه یح خاطرنشان کرد: تعیین شعار امسال با عنوان تولید، اقتصاد دانش بنیان و اشتغالآفرین از سوی رهبر معظم انقلاب و توجه به شرکتهای دانش بنیان می تواند در حوزه اقتصادی ما را بیش از پیش به جلو ببرد و مشاهده پیشرفتهای قابل توجهی در این زمینه باشیم.
🔸وی افزود: توسعه و گسترش شرکتهای دانش بنیان میتواند زمینه را برای اشتغال گسترده و رونق در حوزه تولید و اقتصاد در کشور ما فراهم آورد./فارس
🆔@RoshangarMedia
روشنگر مدیا
🔹آیتالله علیرضا اعرافی، مدیرحوزههای علمیه، 11 فروردین در دیدار دومینیک ماتئو، اسقف اعظم کلیسای آئین لاتین در ایران، ضمن تبریک انتخاب وی از سوی پاپ، اظهار کرد: امیدوار هستیم حضور شما در ایران فصل جدیدی در تعاملات و ارتباطات میان #اسلام و مسیحیت را رقم بزند.
🔸عضو شورای عالی حوزههای علمیه، با اشاره به حضورش در دهها کشور دنیا، افزود: در این سفرها یکی از برنامههایی که همیشه نسبت به آن اهمیت میدادم، حضور در مراکز علمی و آموزشی #مسیحیت بود. چرا که در دنیای جدید و عصر حاضر تعامل، همگرایی و همافزایی میتواند در برابر امواج وهجمه های الحاد و دوری از اخلاق و معنویت را تا حد زیادی جبران کرده و ایستادگی کند.
🔹آیتالله اعرافی ادامه داد: برای ما نامهای حضرت عیسی(ع) و حضرت مریم(س) و سایر پیامبران الهی بسیار مقدس، عزیز و معنویت زیادی دارد از این رو اشتراکات بین اسلام و مسیحیت در حوزه مباحث اعتقادی و کلامی بسیار زیاد است که میتواند در جهت تشکیل یک جبهه توحیدی باشد. همانطور که در قلمرو اخلاق و معنویت معارف مشترکی وجود دارد که با تکیه برآن میتوان دامنه وسیعی از همکاریها و تعاملات را رقم زد.
🔸عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: معتقدیم که #ادیان_توحیدی و ابراهیمی میتوانند بسیاری از چالشهای دوره معاصر همچون؛ جنگ، تعصبات بیجا، سبک زندگی وخانواده، جمعیت، محیط زیست، بیعدالتی، فقر و فساد را معالجه کنند و این اتفاق مهم در سایه همکاری، تعامل و همگرایی تحقق خواهد یافت.
🔹عضو فقهای شورای نگهبان قانون اساسی کشورمان اظهار کرد: امروز در ایران بر اساس قانون اساسی و مقررات، اقلیتهای مذهبی متناسب با جایگاه و امکاناتی که دارند سعی شده مورد توجه قرار بگیرند و در عرصه های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی حضور داشته باشند.
🔸امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت شهر قم اظهار کرد: قم، یکی از شهرهای بسیار مهم و قطب علمی جهان اسلام است در حال حاضر یکصدهزار نفر در قم در رشتههای مختلف تحقیق، تحصیل و تدریس می کنند. حضور فعال طلاب علوم دینی در ۲۰۰ رشته با موضوعات علوم اسلامی و انسانی از دیگر فعالیتهای مراکز علمی در شهر قم است. وجود رشته های مطالعات تطبیقی، و رشته های مرتبط با ادیان و مذاهب از دیگر مباحث مهمی است که در شهر قم مطرح است.
🆔@RoshangarMedia
مسئله نجات در مسیحیت صهیونیستی و مسیحیت سنتی
▪️ مسیحیت صهیونیستی در میان پروتستانها به وجود آمد و از سوی این طیف تلاش زیادی برای بازگرداندن یهودیان به فلسطین اشغالی انجام پذیرفت. بهزعم بعضی از منابع یهودی، حرکت پروتستانیسم و آغازگر آن مارتین لوتر، حرکتی یهودی گرایانه بود.
‼️ برخی مانند آبراهام فاریسول، لوتر را آنوسی( یهودی مخفی) میدانستند که درصدد بود صهیونیست یهودی را در پوشش مفاهیم مسیحی مطرح نماید. ازنظر فاریسول، نوآوریهای لوتر اقدامی در راستای تسلط صهیونیسم بر فلسطین بوده است.
🔻 ضربه ویرانگری که توسط لوتر به کلیسای کاتولیک وارد گردید از سوی یهودیان موردحمایت قرار گرفت، چراکه بنا به گفته خاخام کابالائیست آبراهام ب. الیزرها ـ لوی لوتر در پنهان، یهودیای بود که تلاش میکرد تا آرامآرام مسیحیان را به انعطاف وادارد و این القائات بود که موجب شد تا وی از سوی کلیسای کاتولیک فردی نیمه یهودی اعلام شود.
➕ درواقع، مسئله نجات که در مسیحیت سنتی با اعتراف و امثال آن محقق میگردید دچار یک چرخش اساسی شد که در آن نجات تنها در سایه حمایت از صهیونیسم پنداشته میشد. امروزه در مسیحیت صهیونیستی فارسیزبان نیز در مسئله نجات رویکردی کاملاً صهیونیستی دارد و مهرههای این جریان در تبیین نجات از پیشگوییهای تورات استفاده میکنند تا عهد جدید.
@roshangarmedia
📕کتابی برای دانستن «آن سوی صوفیگری»
✍️کتاب آن سوی صوفیگری نوشته احمد باقریان ساروی که در سال ۱۳۹۰ در ۳۱۲ صفحه برای پنجمین بار توسط انتشارات بوستان کتاب منتشر شده صوفی گری و علل انحراف این نحله فکری را مورد بحث قرار می دهد.
↩️در کتاب آن سوی صوفیگری که چگونگی صوفی گری و علل انحراف آن را مطرح می کند، فرقه صوفیه و عقاید آن را معرفی و با استناد به آیات و روایات و اندیشه و دیدگاه بزرگان علل انحراف این نحله فکری را مورد بررسی قرار می دهد.
🔹این کتاب در شش فصل با عناوین عبادت و معرفت، حجاب های راه، این گونه می پیمایند، ظهور حقیقت و سقوط شریعت و صوفیه از دیدگاه رهبران اسلام جوانب مختلف صوفی گری را مورد توجه قرار می دهد.
📌مولف در این کتاب صوفی گری را مشربی خوانده که با ادعای تهذیب دل و صاف و صیقلی کردن قلب در میان فرقه های اسلامی سر برآورد و به علل و عواملی با این ادعای حق به راه باطل رفت و با اتخاذ شیوه های نامناسب، غیر شرعی، آموزه های دینی را زیر پا نهاد در خصوص تعالیم اسلام به پندارهای ناصواب دچار گشت.
🆔@RoshangarMedia
🔴با مرگ نورعلی #تابنده، برگی تازه در تاریخ #فرقه گنابادی گشوده شد که چالش تعیین #قطب جدید، محوریترین سرفصل آن بود. چالشی که از مدتها قبل، نگرانیهایی بر مریدان و بزرگان فرقه، مستولی ساخته، به تلاش برای حفظ اساس و انتقال بیدردسر قطبیت به فرد تعیینشده واداشت.
⭕️تحرکات پنهانی و آشکار برخی جریانهای قدرتطلب درونی و چهرههای شاخص رقیب بر این هراس، دامن زده و حواشی زیادی پیرامون مسئلهی قطبیت ایجاد شد.
@roshangarmedia
روشنگر بهنقل از حوزه/
در دیدار اسقف کاتولیک لاتین با رئیس حوزههای علمیهکشور مطرح شد:
💠در دنیای جدید همگرایی و تعامل میان اسلام و مسیحیت در برابر امواج الحاد و دوری از اخلاق و معنویت میتواند بسیار ارزشمند و اثربخش باشد.
آیتالله علیرضا اعرافی، مدیرحوزههای علمیه، یازدهم فروردین در دیدار دومینیک ماتئو، #اسقف اعظم کلیسای آئین لاتین در ایران، ضمن تبریک انتخاب وی از سوی پاپ، اظهار کرد: امیدوار هستیم حضور شما در ایران فصل جدیدی در تعاملات و ارتباطات میان #اسلام و #مسیحیت را رقم بزند.
🔵عضو شورای عالی حوزههای علمیه، با اشاره به حضورش در دهها کشور دنیا، افزود: در این سفرها یکی از برنامههایی که همیشه نسبت به آن اهمیت میدادم، حضور در مراکز علمی و آموزشی مسیحیت بود. چرا که در دنیای جدید و عصر حاضر تعامل، همگرایی و همافزایی میتواند در برابر امواج وهجمه های #الحاد و دوری از اخلاق و معنویت را تا حد زیادی جبران کرده و ایستادگی کند.
متن کامل خبر
https://b2n.ir/j19981
@roshangarmedia
💢یکی از ابزارهای جریان #مسیحیتــتبشیری، سرمایهگذاری بر روی افرادی است که بتوان از آنها در راستای اهداف خود در اشاعهی #مسیحیت در ایران و براندازی نرم جمهوری اسلامی بهره گرفت. در این میان رسانه، نقش بیبدیلی ایفا میکند.
⭕️این جریان، تحت حمایت #استکبار و مخالفان #نظامـاسلامی و با عنایت به غول رسانهای #غرب، افراد نه چندان مطرح را به سرعت به چهرههای شاخص #مسیحیتـصهیونیستی تبدیل ساخته و در برنامههای اینترنتی، تلویزیونی یا نشستهایی با موضوعات دینی و حقوق بشر، از آنها برای پیادهسازی اهداف خود استفاده میکند. مظلوم نمایی، تهییج به #فتنه، آشوب و دعا برای سرنگونی نظام اسلامی به عنوان مهمترین حربههای این افراد برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی به کاربرده میشود.
🌐یادداشت کامل در سایت روشنگر
@ROSHANGARMEDIA
🔰نرمش #پاپ_فرانسیس برای عذرخواهی رسمی از بومیان #کانادا
🔴پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهایجهان، هفته جاری میزبان چندین گروه از رهبران بومیان کانادا در #واتیکان بود.
وی در آخرین ملاقاتش با نمایندگان بومیان کانادا به دلیل نقش کلیسای کاتولیک در وقوع آزار کودکان بومی در برخی مدارس شبانهروزی این کشور عذرخواهی کرد.
🔻پاپ روز جمعه ضمن اظهار تأسف از آزار کودکان در مدارس بومیان کانادا گفت تصمیم دارد اواخر سال جاری به کانادا سفر کند تا در دیدار با بومیان آن منطقه از آنها دلجویی کند. این اظهارات پس از جنجالهای فراوان پیرامون نسلکشی بومیان کانادا در کلیسای کاتولیک و فشار دولت کانادا و افکارعمومی بر پاپ برای عذخواهی رسمی از بومیان آن کشوربیان شده که نشانه نرمش پاپ نسبت به این موضوع است.
♦️پیش از این، پاپ در خصوص بیانات «جاستین ترودو» بابت الزام پاپ و واتیکان به حضور در کانادا و عذرخواهی رسمی، سکوت اختیار کرده بود.
@roshangarmedia
✍️بیوطنی در #بهائیت
🔴مبلغان بهائیت این طور عنوان می کنند که فرد نباید خود را ملزم به ملیت و میهن ببیند چراکه عضویت وی مشروط به #بیـوطنی است. در حقیقت حس بی وطنی موجب می شود تا اعضا به صورت کامل در راستای اهداف تشکیلات باشند و حس وطن دوستی مانعی برای فعالیت های ضد انسانی آن ها نگردد. در یکی از پیام های بیت العدل که در سال 1980منتشر شده چنین آمده است:
📄بنابراین نیازی نیست که احبای ایرانی در یک محلّ گرد آیند . غالبا چنین گردهمایی ها مشکل آفرین هستند . برای مثال ، اگر تعداد ایرانیان ، در یک محل، از تعداد بهائیان محلّی بیشتر شود ، یکی از مشکلات احتمالی اینست که دیگران خواهند گفت این آیین خاص ایرانیان است ، و این موضوع ممکن است به پیشرفت امرالله و توفیقات جهانی آن لطمه وارد کند . رفع این سوء تفاهم برای #بهائیان وغیر بهائیان، وقت گیر و اسباب زحمت است . در چنین شرایطی ، احبای عزیز ایرانی نه از اقامت در آن محل لذت میبرند ، و نه میتوانند بطرز مطلوبی به خدمت امر بپردازند . لذا ، قاطعانه امیدواریم که تا حد امکان ، احبای ایرانی ، تنها در شهرها و روستاهایی که اهداف مهاجرتی بهائی محسوب میشوند ، ساکن گردند ، تا از طریق حضور آنها ، پایه های امر استحکام یابد!
⭕️در پیام فوق به بهائیان دستور داده شده تا در مناطقی که تشکیلات برای آن ها تعیین می کند #ساکن گردند چراکه نباید این طور به نظر برسد که تشکیلات این فرقه ضاله تنها برای ایرانیان برنامه ریزی شده است. در حقیقت تشکیلات این #فرقهـضاله می خواهد با ممزوج کردن قومیت های مختلف و اسکان آن ها در یک مکان #هویتـملی و وطنی افراد را از بین برده و جامعهسازی تشکیلاتی را سازماندهی نماید.
@roshangarmedia
📄 بیانیه مشترک کلیساهای #آشوری و #کلدانی در محکومیت جنایات حکومت سعودی منتشر شد.
💠رهبران اقلیت مسیحی آشوری-کلدانی در اقدامی مشترک، ضمن اعلام انزجار از اقدام ظالمانه حکومت #آل_سعود در اعدام ۸۱ نفر در یکروز، این اقدام غیر انسانی را محکوم و با ارسال بیانیه به گزارشگر ویژه #حقوق_بشر در ایران، خواستار توضیح و تبیین رفتار متناقض مدعیان حقوق بشر در برابر رفتار حکومتها شدند.
@roshangarmedia
✍️هویت و فرقهها
⭕در روند مطالعات آسیبشناسانه جریانهای #فرقه_ای، متغیرها و عناصر متعددی به عنوان ابعاد و موارد آسیب و خطرات فرقهها بر شخص و حیات اجتماعی مطرح شدهاست. یکی از مهمترین مسائل، مقولهی هویت است.
ارتباط میان هویت و فرقهها را از زوایای مختلف میتوان بررسی کرد:
🔸بسترسازی برای شکلگیری جریانهای فرقهای؛ یکی از شاخصهای ظهور و بروز فرقهها و گرایش افراد به معنویتهای نوپدید، احساس نارضایتی از هویت فعلی و تمایل به کشف و کسب هویتی تازه است. بر این مبنا، میتوان شکلگیری برخی جریانهای فرقهای را نوعی اعتراض به هویتهای موجود و تلاش برای بازسازی هویتها یا ایجاد هویتی نوین تلقی کرد. در حقیقت فرقهگرایی، نوعی تلاش برای هویتیابی نسل جدید در شرایط مدرن است.¹
🔸بنمایهی برخی جریانهای فرقهای؛ علت غایی ظهور بعضی فرقهها صرفاً تقابل با یک امر است، اعم از فرد، جریان، مکتب فکری و... . همین جنبهی تقابلی و ضدیتی است که شکلدهندهی هویت آنهاست. #افراطی_گری و تندروی در بعضی از فرقهها وجود دارد و این موضوع از طریق ضدیت با دیگران معنا مییابد و گاهی هویت خود را در نفی دیگران جستجو میکنند.²
🔸 تخریب، تحلیل، نفی یا نابودی هویت جمعی و فردی؛ جریانهای فرقهای با حضور و فعالیت خود، هویتهای فردی و جمعی را دستخوش مجموعه آثاری میسازند که همواره به عنوان یکی از مهمترین جنبههای خطرات فرقهها بر فرد و جامعه مطرح میباشد. برخی تکنیکها و فرآیندهای مربوط به جذب و عضوگیری، #شستشوی_مغزی و کنترل ذهن جاری و مشترک در جریانهای فرقهای، بنیان هویت را تحت تأثیر و از زوایای مختلف مورد هجمه قرار میدهد.
🔺همین امر است که نگرانیهایی را بابت بحران هویتی، چالشهای پیش روی آن و متعاقباً مباحثی چون امنیت هویت را در جوامع فرقهزدهی امروز مطرح ساخته است.
۱. مرضیه عابدی و محمدرضا کیخا، رابطهی قرائتهای افراطی از دین و اختلال در نظم و امنیت عمومی، مجموعه مقالات همایش ملی واکاوی قرائتهای افراطی از دین.
۲.همان
💢 آیا #شرف_الشمس ساخت #بهائیت است⁉️
⚪ بررسی کتب #حدیثی و #روایات نشان میدهد حرز شرف الشمس (طراحی نقوشی بر روی سنگ #عقیق زرد #یمنی یا پارچه و کاغذی زرد رنگ رسم میشود) به اثبات نرسیده و ابهامات بسیاری دارد.
⚪ از منظر #روایی و #تاریخ حدیث، حداقل تا 7 قرن، از روایت منسوب به #امیرالمومنین در باب شرف الشمس، در کتب حدیثی موجود #شیعه ، مطلبی وجود ندارد. و ابهام اصلی همین است که تا قرنها، این روایت کجا بوده و ناگهان پیدا شده است؟!
🔵 اخیراً برخی کانالهای مجازی مدعی شدند که حرز شرف الشمس نشان متعلق به #بابیت و #بهاییت است. لذا در پاسخ به ایشان و کسانی که با این شبهه مواجه شدند میگوییم:
⚪ هرچند در انتساب حرز شرف الشمس به حضرت علی (علیه السلام) تردید هست، اما پیشینهی این حرز به قرن هفتم هجری برمیگردد و فرقهی بابیت و بهائیت در قرن سیزده هجری به وجود آمدهاند، لذا انتساب حرزی که پیش از پیدایش بابیت و بهائیت وجود داشته، به آنها، معقول نیست.
⚪ از طرفی دلایلی که برای انتساب این حرز به بابیت و بهائیت ارائه شده، سُست و بیپایه هست.
به طور مثال میگویند چون روز #نوزدهم_فروردین باید نوشته شود و عدد نوزده در بابیت و بهائیت مقدس است، پس این حرز ساخت بهائیت میباشد، حال آنکه از دیرباز نوزدهمین روز از ماه فروردین برای منجمان مسلمان اهمیت ویژهای داشته است. روزی که خورشید 19 درجه در برج حَمَل (فروردین) باشد و البته در ساعتهای خاصی در این روز، بهترین موقعیت خورشید در کهکشان در سال است. لذا در روایات نیز، شرفِ خورشید، در برج حَمَل دانسته شده است.[1]
⚪ یا میگویند ستارهی این حرز شباهت به ستارهی پنج پَر بابیت دارد؛ حال آنکه اگر شباهت ستارهی شرف الشمس را به ستارهی بابیت، دلیل بابی ساخت بودن این نقوش در نظر بگیریم، باید بپذیریم که نقوش ستارههای به کار برده شده در حرم معصومین (علیهم السلام) نیز ساخت و یا نشان #یهود و... است؛ ادعایی که هر عاقلی از پذیرش آن اِبا دارد!
⚪ از نگاه مراجع عظام شیعه نیز حرز شرفالشمس، بیاعتبار [2] محسوب گردیده و تنها از نگاه برخی و با حسن نظر،عمل به آن بیاشکال دانستهاند[3]
⚪ لذا به نظر میرسد که حتی اگر منبع و ریشهی #اسلامی شرف الشمس را رد کنیم، نهایتاً میتوان آن را طلسمی #غیراسلامی دانست. اما انتساب این حرز به بابیت و بهائیت یا حاصل بیدقتیها و یا توطئهی خود بهائیت میباشد.
🔵 در هر صورت، فرقهای که به هر بهانه قصد علنی کردن نام خود دارد، تا توجه همگان را نسبت به خود برانگیزد، از علنی کردن این ادعا در هر صورت سود خواهد برد.
🆔 @baharoom
📚پینوشت:
[1]. ر.ک: سجادی، فرهنگ معارف اسلامی، ج 2، ص 1053؛ علامه مجلسی، بحارالانوار، ج 54، ص 227.
[2]. استفتائات آیت الله مکارم شیرازی، آیت الله سید علی سیستانی. [3]. آیت الله میرزا جواد تبریزی، صراط النجاة، ج 10، ص 426؛ استفتائات آیت الله صافی گلپایگانی
@roshangarmedia
🔹ظهور مسیحیت صهیونیستی چگونه بود؟
🔸 نگاهی به تغییر ماهیت میان پیوریتنها
🔹اسلام ستیزی در آموزههای پیوریتنها
🔸ارتباط یهودیت و پیوریتنها در قرن۱۹
در یادداشت
🌐پیوریتانیسم و شکلگیری مسیحیت صهیونیستی بخوانید.
@ROSHANGARMEDIA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴محل آتش سوزی دیروز #عکا در شمال حیفا.
محل، مقبرهی در حال احداث #عبدالبهاء بوده است
@roshamgarmedia
🔴مظلومنمایی، ابزاری برای #بهائیت
⭕️تا پیش از انقلاب اسلامی، بهائیت به رغم عدم رسمیت ظاهری، توانست در بسیاری از سطوح بالای حکومتی کشور، نظیر ارتش، دولت، دستگاه امنیتی، نهادهای اقتصادی، رادیو و تلویزیون، مطبوعات و... نفوذ پیدا کند که سوءاستفادهها و آسیبهای بسیاری از این نفوذ، به ملت ایران وارد شد.
↩️شکست مفتضحانه #فرقه بهائیت با پیروزى انقلاب اسلامى و از دست رفتن اهداف و جایگاهى که بواسطه نفوذ در دولت پهلوى و حمایت هاى بیگانگان از آن برخوردار بودند، موجب گردید تا بهائیت در مقابل جمهورى اسلامى از موضع مظلومنمایى وارد گردیده و در این راستا به هرگونه روشى تمسک جوید.
از گذشته تا به امروز، مظلومنمایی در بهائیت، به مثابه عملی از مناسک معنوی این تشکیلات محسوب میشود و حتی سرکردگان بهائی، پیروان خود را به انجام اعمالی توصیه کردهاند که آنها را مظلوم به نظر برساند. فرقی هم نمیکند دعاوی منجر به مظلوم دیده شدن، راست باشد یا دروغ. چه بسا خاطراتی از جداشدگان از این فرقه که از اقدامات عمدی بهائیت برای #پروپاگاندا و مظلومنمایی، پرده برداشته است.
🔺سازمان تشکیلاتی بهائیت، با اقدام به مظلومنمایی، علاوه بر اینکه احساسات انساندوستانه و شفقتبرانگیز مردم را تحریک کرده و قدرت چانهزنی خود را افزایش میدهد، سعی دارد:
🔸 وجههی ایران و جمهوری اسلامی را تخریب کند.
🔸 جنایات و خیانتهای خود به ایران و جهان اسلام را توجیه کند.
🔸 با جلب توجه جهانیان باعث جذب نیرو شود.
🔸 از امکانات مختلف مجامع بینالمللی بهره ببرد.
🔸 جمهوری اسلامی را تحت فشار قرار دهد.
@ROSHANGARMEDIA
🔴تشدید اسلامستیزی در #فرانسه
💢کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری فرانسه: حجاب اسلامی را مانند نبستن کمربند ایمنی جریمه میکنم.
«مارین_لوپن»، کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری فرانسه در کمپین انتخاباتی خود ابراز کرد: در صورت پیروزی در انتخابات، #حجابـاسلامی را در فرانسه، ممنوع و جریمه خواهم کرد و ممنوعیت حجاب در مدارس را به مکانهای عمومی تسری و گسترش خواهم داد.
⭕️مارین لوپن، رهبر حزب «تجمع ملی» است که در رتبه دوم نظرسنجیها (حدود ۲۰ درصد آرا در مرحله اول انتخابات) قرار دارد و دومین بخت انتخابات ریاست جمهوری فرانسه محسوب میشود.
لوپن خواستار برگزاری یک همهپرسی برای محدود کردن مهاجرت به فرانسه و همچنین ارائه یک لایحه به منظور مبارزه با #اسلامـگرایی «در همهجا» شدهاست.
این نامزد انتخابات فرانسه، روز پنجشنبه متعهد شد در صورت پیروزی در انتخابات برای مسلمانانی که در انظار عمومی روسری میپوشند جریمههایی صادر کند.
🔺لوپن در گفتگو با رادیو RTL توضیح داد که چگونه تعهد خود مبنی بر ممنوعیت حجاب در همه مکانهای عمومی عملی خواهد کرد و پلیس آن را مانند بستن کمربند ایمنی در خودروها اجرا میکند.
به نظر میرسد رویکردهای #اسلامـستیزانه فرانسه که در زمان مکرون به اوج خو رسید، وارد مرحلهای تازه خواهدشد و اقلیت بزرگ مسلمان در فرانسه با محدودیتهایی شدیدتر مواجه خواهندشد.
@roshangarmedia
🔹مکانیسم شستشوی مغزی در #فرقه_ها
🔻در بررسی عملکرد جریانهای نوظهور این سوال مطرح میشود که چگونه میتوان یک فرد را وادار کرد با اراده و اختیار خود، آزادی و اختیارش را تسلیم کند؟
🔺در واقع اختیار و آزادی انتخاب، ارتباط نزدیکی با «خود» دارند و منبعث از شخصیت ، هویت، آرزوها، خواستهها و اعتقادات فرد هستند. اگر «خود» را از محیط گذشته جدا کنیم، آن را به کلی از دنیای بیرون منزوی سازیم، به وی بقبولانیم که تمام گذشتهاش غلط بودهاست، رفتار، اعمال، منطق، فهم و شعور، خواستها، آرزوها و سرانجام تمام اصول و عقاید فرد، اشتباه یا #شیطانی بودهاند، اگر او را وادار سازیم شخصیت، احساسات و هیجانهای گذشتهاش را طرد و سرکوب کند و گفتمان تازهای به عنوان ماهیت عقیدتی و هویتی خود پذیرا شود، در فرد احساسات و هیجانات جدیدی ایجاد نماییم، در چنین صورتی، سوال این است که «خود» و هویت شخصی فرد کجاست که بر پایهی آن تصمیم خود را مختارانه گرفته باشد؟
↩️درست است که کسی هیچگاه به طور کامل نمیتواند هویت و شخصیت فرد دیگری را نابود کند، اما با بهکارگیری شیوههایی که اشاره کردیم میتوان آن را سرکوب کرد و بخش عمدهای از آن را تغییر داد.
⭕️در #شستشویـمغزی، بخشهای خوب هویت، شخصیت، رفتار و افکار شخصی فرد، مورد حمله قرار میگیرد. در واقع، «خود کهنه» در حالی که مجبور است بخشهای بد #شخصیتی، #هویتی و #رفتاری اش را نفی نماید، اما با تکیه بر بخشهای خوب و قابلقبول در محیط جدید و حتی چهارچوب گفتمان تازه، میتواند به حیات خود ادامه دهد. بنابراین رهبر #فرقه مجبور است برای کشتن «خود کهنه»، خوب و بد شخصیت، هویت و رفتار فرد را مورد حمله قرار داده و خواهان تغییر آن شود.¹
۱.مجتبی تمدنی، کنترل ذهن فرقهای، صفحه۹۲
@roshangarmedia