🔴انتخابات۹۲؛ وای گازانبریها میخواهند بیایند!
انتخابات۹۶؛ وای دیوارکشها میخواهند بیاید!
نتیجه این دروغها: گول خوردن مردم!
دستاورد: دلار۳۰هزار تومانی و نابودی معیشت!
و حالا؛
انتخابات۱۴۰۰؛ وای نظامیها میخواهند بیایند!
حالا خودتان میدانید و امکان گزیده شدن از همان سوراخ تکراری...
✍️ #علیرضا_گرائی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🗳️چرا آیت الله رئیسی؟
♦️این روزها گمانه زنی های مختلفی در رابطه با حضور افراد در عرصه کاندیداتوری ریاست جمهوری مطرح می شود.
♦️هر یک از جریانات و گروه ها، بر اساس نگرش های حزبی و وابستگی های گروهی خود، افرادی را پیشنهاد می کنند.
♦️اگر با نگاه گفتمانی و نه حزبی و گروهی بنگریم، در بین کاندیداهای احتمالی که ذیل گفتمان انقلابی تعریف می شوند، آیت الله رئیسی به چند دلیل نصاب بالاتری نسبت به سایرین دارد:
۱- شخصیت ایشان جامع است و وجوه مختلفی از قبیل علم، مدیریت، سیادت و مقبولیت در ایشان جمع شده است.
۲- اکثر نیروهای انقلابی که در مظان کاندیداتوری هستند، حضور خود را منوط به عدم حضور آیت الله رئیسی کرده اند.
۳- کاندیداتوری آیت الله رئیسی در بین گروه های سیاسی و بدنه جریان انقلابی وحدت بخش و انسجام آفرین است. بسیاری از گروه ها و احزاب انقلابی، علی رغم تکثر و تنوع در دیدگاه ها و سلایق، در رابطه با حمایت از ایشان اجماع دارند که در نوع خود کم سابقه یا بی سابقه است. حضور سایر کاندیداها اختلاف ها را از بین نمیبرد و انسجام لازم را ایجاد نمیکند.
۴- به لحاظ مقبولیت اجتماعی، آیت الله رئیسی در صدر است و سایر افراد با فاصله معناداری در جایگاه های بعدی قرار دارند.
بر اساس برخی نظرسنجی ها، احتمال حضور ایشان در عرصه انتخابات، میزان مشارکت را تا اندازه چشمگیری بالا برده است که در صورت اعلام قطعی، درصد مشارکت به مراتب بالاتر خواهد رفت.
۵- قاطعیت و برخورد بدون ملاحظه آیت الله رئیسی با مفاسد اقتصادی در رده های بالا، امید به رفع تبعیض و استقرار عدالت را در تعداد قابل توجهی از مردم زنده کرده است.
۶- حضور میدانی آیت الله رئیسی در صحنه های مختلف اجتماعی و همدردی با مردم رنج دیده و پیگیری واقعی مطالبات بر زمین مانده آنها، ایشان را در جایگاه مدیری مردمی و لایق قرار داده است.
۷- آیت الله رییسی به خاطر حضور در جایگاه های حساس و کلان مدیریتی، ظرفیت ها، استعدادها، موانع و مشکلات را به خوبی می شناسد و نشان داده که توان کافی برای تبدیل تهدیدها به فرصت را دارد....
✅البته ایشان تا کنون در برابر حجم بالای دعوت ها، سکوت کرده و پاسخ مثبتی نداده است. امیدواریم در روزهای پیش رو و افزایش تقاضاها، حجت بر ایشان تمام شده و دعوت نیروهای انقلابی را بپذیرند و بدین ترتیب، شاهد انتخاباتی پرشور و سالم همراه با اقبال گسترده مردم به ایشان باشیم.
#انتخابات
#ابراهیم_رییسی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا|حرمتشکنی عجیب در شهرداری تهران
🔹تکخوانی خانم بدون حجاب در مراسمی که گفته میشود در شهرداری منطقه ۱۳ برگزار شده است!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان جالب معاون اندیشکده یقین را درمورد تحریمها و اقدامات دولت ببینید
💢 دولت چگونه اختیار زیاد به آمریکا داد؟!
🔻 آقای روحانی گفت ما دیوار تحریمها را با تبر ابراهیمی شکستیم!
🔻 ایا سیستم تحریمها به این سادگی بود که او فکر میکرد؟!
تعبیر شبکه تار عنکبوت تحریم، به چه معنا بود که با برجام ازبین نرفتن؟!
✍با دیدن کلیپ متوجه میشوید که تعهدات برجام و fatf و هرگونه توافقی هیچ کدام کمکی به رفع تحریم نمیکند.
تنها راه از ریشه کندن تحریم است...
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
#برجام_فریب_بزرگ
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
5.pdf
306.3K
🇮🇷🍁
🍁
🌀#یادداشت
🌐نسخه pdf
✅موضوع: باند، جایگزین تحزب!
✍️دکتر عبدالله گنجی- مدیرمسئول روزنامه جوان
🔹🌺🔸
📛ویژه هادیان سیاسی و سخنرانان
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن #معیار
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🍁
🍁
📌اصلاح طلبان وقتی میبازند میگویند مهندسی شده!
🔸مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، مهمترین مسئله برای جریان اصولگرایی است و در دورههای گذشته نیز شاهد بودیم که هر کسی از هر حزب و جناحی انتخاب شود، مورد احترام جریان اصولگرایان است.اما اصلاحطلب ها در صورت شکست در انتخابات، مدعی میشوند که این انتخابات مهندسیشده و تقلب صورت گرفته است و طبل آشوب میکوبند.
https://basirat.ir/fa/news/328919
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📡💡 با دیدن این کلیپ ۱۰ دقیقهای، تصویر ذهنی شما از روایتهای غلط رسانهها به هم میریزد
میتوانید امتحان کنید و کلیپ را تا انتها ببینید
#تغییر_دستگاه_محاسباتی
#روایت_سازی
#حجت_الاسلام_راجی
🆔 https://eitaa.com/resane97
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
📌نتایج جالب #نظرسنجیهای_انتخاباتی
▪️لاریجانی و ظریف دارای بیشترین ظرفیت منفی | رئیسی واجد بالاترین ظرفیت مثبت
🔹برمبنای نظرسنجی کشوری یکی از مراکز معتبر نظرسنجی که اخیراً و در بهمن ماه انجام شده، بیش از ۴۸ درصد مردم از هماکنون گفتهاند که قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت خواهند کرد.
🔹همچنین بیش از ۳۰ درصد مردم هم گفتهاند که یا تصمیمی نگرفتهاند (نزدیک ۲۰ درصد) و یا به احتمال زیاد یا کم در انتخابات ریاستجمهوری شرکت خواهند کرد.
🔹بدین ترتیب احتمال حضور مردم در انتخابات نسبت به ماههای پیش، یعنی آذر و پیش از آن به نحو مناسبی رشد داشته است.
🔹درباره اقبال به کاندیداهای احتمالی نیز یک مرکز معتبر نظرسنجی، نظرات مردم را اخذ کرده است.
🔹در این نظرسنجی از کسانی که گفته بودند قطعاً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت میکنند پرسیده شده است که احتمالاً به چه کسانی رأی میدهید و یا به چه کسانی اصلاً رأی نخواهید داد؟
🔹طبق نظرسنجی این ارگان، آقایان محمدجواد ظریف و علی لاریجانی دارای بالاتری ظرفیت منفی در بین ۱۳ نام درج شده در این فهرست هستند.
🔹۳۰.۷ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی گفتهاند که اصلاً به آقای ظریف رأی نمیدهند و این عدد برای آقای علی لاریجانی ۳۰.۵ است.
🔹بعد از آقایان ظریف و علی لاریجانی، نام آقای محسن رضایی قرار دارد که ۲۶.۳ درصد از پرسششوندگان گفتهاند که «اصلاً» به او رأی نخواهند داد و بعد از او آقای محسن هاشمی با ۲۳.۳ درصد رأی منفی در رتبه چهارم قرار دارد.
🔹۸.۳ درصد مصاحبهشوندگان گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۳.۶ درصد گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به آقای لاریجانی رأی بدهند.
🔹اما در مقابل ۱۴.۲ درصد نیز گفتهاند که به احتمال زیاد و ۱۴ درصد نیز گفتهاند تا حدّی احتمال دارد که به آقای ظریف رأی بدهند.
🔹آقای رئیسی در این نظرسنجی غیر از آنکه کمترین ظرفیت منفی (۸.۱ درصد) را دارد، بیشترین ظرفیت مثبت را هم به خود اختصاص داده است.
🔹به نوعی که ۴۳.۴ درصد گفتهاند که حتماً به او رای میدهند و ۱۶.۱ درصد نیز گفتهاند که تا حدی احتمال دارد که به او رای بدهند؛ همچنین ۶.۷ درصد نیز گفتهاند که به احتمال کم به او رای خواهند داد.
🔹از این منظر آقای سیدحسن خمینی با ۲۹.۵ درصد افرادی که گفتهاند به احتمال زیاد به او رای خواهند داد در رتبه دوم است و پس از او آقای قالیباف با ۲۱.۵ درصد در رتبه سوم قرار دارد.
🔹با این حال اگر دو گزینهی «زیاد» و «تاحدی» را جمع کنیم، آقای قالیباف با مجموع ۴۳.۱ درصد (۲۱.۵ زیاد و ۲۱.۶ تا حدی) از آقای سیدحسن خمینی با مجموع ۴۵.۱ درصد (۲۹.۵ درصد زیاد و ۱۵.۶ درصد تا حدی) فاصله کمی دارد.
🔹اگرچه نه آقای سیدحسن خمینی و نه آقای قالیباف هیچکدام فعلاً ادعایی درباره نامزدی انتخابات ندارند.
🔹در این نظرسنجی سعید محمد و علی نیکزاد با ۶۹.۳ درصد رتبه اول را در ناشناختهبودن نزد سوالشوندگان دارند. به این معنا که ۶۹.۳ درصد افراد گفتهاند که آنها را نمیشناسند.
🔹آقای قالیباف از این منظر شناختهشدهترین فرد از این لیست است (فقط ۷.۳ درصد گفتهاند که او را نمیشناسند) و پس از او آقای رئیسی با ۱۳.۸ درصد قرار دارد.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️درس استراتژی برای نسل جدید
🔻شناخت نگاهِ دشمن به مسائل، استراتژی مهمیست که باید به نسل جدید بیاموریم
«چگونه از یک اژدها، سواری بگیریم!» #حسن_عباسی
[ کانال جوانان انقلابی ]
@naslechaharome
📌 روایتهایی از سرعت سرسامآور کاهش جمعیت ایران در قیاس با آمریکا و اروپا
🔺 حسین مروتی در برنامه تلویزیونی ثریا که به موضوع جمعیت اختصاص داشت، اظهار کرد: دکتر محسن مرادیان، یکی از اساتید دانشگاه دفاع ملی است که تحقیقی جدید انجام داده است و در آن 16 مدل را در زمینه نشنال پاور (قدرت ملی) استخراج و مؤلفههای مؤثر در قدرت ملی کشورها را احصا کرده است.
ادامه مطلب 👇👇👇
🔺 وی ادامه داد: در تمام این مدلها، جمعیت یک مؤلفه اصلی است، جمعیت بهعنوان عامل قدرت ملی با هیچ عامل دیگری قابل قیاس نیست و بیشترین تکرار را بعد از جمعیت، ظرفیت صنعتی با 10 بار تکرار و ظرفیت نظامی با هشت بار تکرار دارد؛ جایگاه بحث جمعیت، چنین جایگاه مهمی است.
🔺 این پژوهشگر حوزه جمعیت خاطرنشان کرد: در گذشته، چین قبل از آنکه به یک قدرت اقتصادی تبدیل شود، بهواسطه اینکه از هر چهار پنج نفر در جهان یک نفر چینی بود، توانست عضو شورای امنیت سازمان ملل شود.
🔺 وی افزود: اتفاقی که برای ایران افتاد این بود که در دو سه دهه اخیر کنترل جمعیت در کشور باعث شد نرخ باروری ما بهمیزان 70 درصد کاهش پیدا کند؛ دکتر "نیکولاس ابراشتات" محقق مؤسسه "امریکن انترپرایز" میگوید: "کاهش باروری که در ایران اتفاق افتاد یکی از سریعترین و چشمگیرترین آمارهای کاهش باروری در تاریخ بشر است!"، دقت کنید که نمیگوید معاصر و از "تاریخ بشر" استفاده میکند!
🔺 مروتی خاطرنشان کرد: ملیندا گیتس همسر بیل گیتس هم توییت پرسروصدایی را منتشر کرده است! وی یکی از مسئولان بنیاد بیل و ملیندا گیتس است؛ در توییتش شاخص تعداد فرزند بهازای زنان را از سال 1800 میلادی تاکنون بین ایران و آمریکا قیاس کرده است، البته قیاس بین ایران و آمریکا نیز در جای خودش جالب است!
🔺 ملیندا گیتس میگوید سریعترین کاهش تعداد فرزند بهازای هر زن در تاریخ بشر مختص به ایران است جایی که بزرگترین کارخانه لوازم ضدبارداری در دهه 1990 در این کشور وجود داشت! بهاعتقاد من این توییت بهنوعی یک گزارش کار است به این معنی که "ما کمک کردیم که یکی از رقبای سیاسی مهم ما در حوزه ژئوپولیتیک به این شرایط برسد"!
🔺 وی ادامه داد: این مقایسه میگوید که تا 200 سال پیش نرخ باروری برای دو کشور ایران و آمریکا حدود 7 فرزند بوده است، ولی آمریکا کاهش بسیاری را در طول 300 سال طی کرد و ایران با کمکی که از غرب گرفت، در عرض سه دهه به کمتر از نرخ آمریکا رسید! ایران به نرخ باروری 1.6 فرزند رسیده است و آمریکا با وجود فروپاشی نهاد خانواده دارای نرخ باروری 1.9 فرزند است!
🔺 این پژوهشگر حوزه جمعیت یادآور شد: فرزانه رودی فهیمی که در آمریکا جمعیتشناسی خوانده و یکی از مسئولین بلندپایه دفتر مرجع جمعیتی آمریکا بوده است نیز در مصاحبه با هافینگتن پست اظهار میکند سریعترین کاهش باروری در تاریخ بشر برای ایران است و طی قیاسی میگوید سهچهارم از نرخ باروری روستاهای ایران ظرف سه دهه کم شده است و از هشت به کمتر از دو فرزند رسیده است در حالی که همین میزان کاهش در اروپا در طول 300 سال روی داده است!
🔺 در ادامه این برنامه دکتر مروتی با یادآوری اینکه یکچهارم جمعیت ژاپن بالای 65 سال سن دارد و بسیاری از آن سالمندان تنها زندگی میکنند وضعیت سالمندی ایران را با ژاپن مشابه دانست و گفت: دولت ژاپن در این رابطه یک شماره اختصاصی سهرقمی برای وقتی که این افراد سالمند از دنیا میروند در نظر گرفته است، به این صورت که وقتی همسایهها از بوی جنازه متوجه این موضوع میشوند، با این شماره تماس میگیرند تا گروهی بیاید و خانه را تمیز و ضدعفونی کند!
📕 منبع: تسنیم
•🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
شاخص سازی بیانات رهبری درباره امیدآفرینی.pdf
1.2M
*شاخصسازی بیانات رهبر معظم انقلاب درباره امید و امیدآفرینی*
🔰 *کاری از سازمان صدا و سیما*
✅ این پژوهش شامل مهمترین شاخص های دیدگاه رهبر معظم انقلاب درباره امید و امیدآفرینی است.
بیانات معظم له درباره
1️⃣ "امید و امیدآفرینی"،
2️⃣ "مؤلفه های کانونی"،
3️⃣ "شاخص های محوری"،
4️⃣"پرسش ها و شبهه ها" و
5️⃣مصادیق مربوط
استخراج و به استناد عین عبارات آورده شده است.
در بخش دیگر، بیانات ایشان از زاویه *تحلیل موضوعی و آینده نگری* بررسی شده است.
🌷به ما بپیوندید:
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃