36.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 صحبتهای رائفیپور درباره «علیرضا اکبری» ابرجاسوسی که بهتازگی اعدام شد
🔹 لزوم بازنگری در قانون محاکمه جاسوسهای کشورهای بهجز رژیم صهیونیستی
🔥 صرفاً جهت اطلاع 👇
http://eitaa.com/joinchat/2363949065C888149b305
2073894659_1836085854.pdf
4.18M
📒 #جزوه | #پیشنهاد_ویژه
💠 حجاب؛ مدخلی برای کنشگری زن در اسلام
📌 تقریر بیانات حجتالاسلام والمسلمین #سوزنچی
📆 ایام فاطمیه اول ۱۴۴۴ ه.ق | ۱۲ الی ۱۵ آذرماه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلایل هجمه وسیع علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@Afsaran_ir
هدایت شده از محتوای تربیت دینی 🇵🇸 کودک و نوجوان
🔰💠خلوت آسمانی💠🔰
🌸رویداد ملی اعتکاف نوجوانانه ماه رجب🌸
🕰 وعده ما ۱۵ تا ۱۷ بهمن
✳️ویژه برنامه های معتکفین نوجوان در مساجد سراسر کشور 👇
💡دورهمی نوجوانانه
💡خادمِ آسمانی
💡ویژه برنامه «حرفِ ما»
💡ویژه برنامه «میهمان بهشتی»
🔆معاونت پرورشی سازمان مدارس صدرا🔆
#اعتکاف_رجبیه
#اعتکاف_نوجوانانه
#خلوت_آسمانی
#سازمان_مدارس_صدرا
#بنیاد_ملی_نوجوان
🇮🇷
🖼 خدمات #سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به کشور و مردم ایران
#از_سپاه_متشکری
🔥ابوامیر
هدایت شده از حوزه علمیه خواهران قم
🎤آیت الله جوادی آملی:
«در بعضی از نصوص آمده است كه اگر كسی كار خيری را انجام داد و برای مردم بازگو كرد، مقداری از ثواب آن كم می شود. اگر چند بار گفت، كم كم بی ثواب می گردد.
مثل اينكه باغبانی زحمت بكشد گُلی را فراهم كند، سپس برگهای لطيف اين گل را مكرر لمس كند اين گل كم كم پژمرده میشود. عمل خيری كه انسان انجام داد اگر يك بار برای ديگران گفت، مثل آن است كه يك بار به برگ گل دست بزند. ده بار گفت مثل اينكه ده بار برگ گل را لمس كند، سرانجام، گل به صورت تفاله ای در می آيد.»
📚حکمت عبادات، ص٧۶
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
🇮🇷 #دستاورد
🎤رهبر معظم انقلاب:
هرجایی که به جوانهایمان اعتماد شد و از ایشان کار خواسته شد، واقعاً درخشیدند در همه بخشها از واکسن کرونا بگیرید تا موشک نقطهزن.
🗓 ۱۴۰۰/۱۱/۱۰
#علم
#دستاورد
#خط_رهبری
#پیشرفت_اسلامی_ایرانی
•┈┈••••✾•🌿🌺 🇮🇷 🌺🌿•✾•••┈┈•
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
هدایت شده از مجتمع ناشران
۲۰ تا ۳۰ اردیبهشت زمان احتمالی سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به ایبنا؛شرایط مصلی برای برگزاری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ دقیقتر است
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره مکان برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، گفت: وضعیت شهر آفتاب، فعال شده و در حال پیشرفت است، از مصلی بازدید داشتیم و شرایط مصلی را برای برگزاری نمایشگاه دقیقتر میدانیم.
ادامه خبر:
https://www.ibna.ir/vdcdzf0ssyt0s96.2a2y.html
#نمایشگاه_بین_المللی_کتاب_تهران
#حال_من_با_کتاب_خوب_است
📚مجتمع ناشران ، بزرگترین و مجهزترین مجموعه ی فرهنگی کشور
"با ما همراه باشید"
@publisherscomplex
www.publisherscomplex.com
ایده متفاوت خانم جنتی درباره مساله حجاب و «نهاد اجتماعی زنانه»!
این نشون میده که سخنان ایشون در پیش رهبری در جلسه بانوان درباره «خانه مولد» بازگشت به جهان قدیم نیست:
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=51651
این ایده مصداق «فکر نو» است که رهبری میفرمایند که امروز در ایران فکر نو زیاد است. یعنی فکری برای یک جهان جدید را دنبال میکند، اما مدرن نیست و این خیلی مهم است!
این فکر یک ایده حقوقی، سیاسی، اقتصادی و در نهایت قابل طرح در کلیت علوم اجتماعی است و صرفا یک بحث سطحی و یا نهایتا کالبدی نیست.
به نظر میرسد این حرف جای طرح دارد و میشود از متفکرین حوزه زن و خانواده خواست که نسبت به آن ابراز نظر کنند...
🆔@social_theory
40.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند شهیدان دانیال و حسين
بررسی دقیق تر زندگی تا لحظه شهادت
از زبان شاهدان ، همرزمان و خانواده شهدا
#نشر_حداکثری
به همت مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی
#شهید_دانیال_رضازاده
#شهید_حسین_زینال_زاده
🌷🇮🇷🌷
به زودی منتشر می شود:
کتاب «فقه خانواده طلاق» اثر سرکار خانم دکتر زهرا فهرستی از مجموعه آثار گروه حقوق و فقه اجتماعی پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به زودی منتشر می شود:
🔴چکیده:
طلاق با تمام تلخی خود یک واقعیت اجتماعی و در شرایطی یک ضرورت است. ادیانی و جوامعی کوشیدند طلاق را بهطور کلی منع کنند، اما باعوارض ناگوارتری روبهرو شدند. شریعت اسلام نه به نفی مطلق و نه به اباحه بی قید و شرط آن تن داده، بلکه کوشیده با وضع قوانین متقن، طلاق را به کمترین مقدار ممکن برساند، همچنین حقوق افراد را سروسامان بخشد، بهطوری که حقوق زوجین و فرزندان بعد از جدایی بهطور عادلانه تامین گردد. با گذر زمان و تغییرات جامعه انسانی، بازنگری در برخی احکام و قوانین مرتبط با طلاق، ضرورتی اجتناب ناپذیر است . کتاب حاضر، در کنار طرح مباحث از دریچه فقهی و حقوقی، چالشهای مطرح درجامعه ایرانی – اسلامی را در بوته نقد و تحلیل قرار داده و در نهایت راه حلهای جدیدی به جامعه محترم فقهی و قانونگذار ایرانی ارائه کرده است.
🔴@research_hu
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢 همایش ملی «حکمت عملی؛ چیستی، مبانی و روشها» توسط گروه حکمت عملی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران برگزار میشود.
🗓 روز اختتامیه ۲۸ دیماه ۱۴۰۱
📯 به صورت حضوری و مجازی:
ادامهی پنلهای تخصصی:
صبح: ۹ تا ۱۲
عصر: ۱۴:۳۰ تا ۱۷
سخنرانی استاد ارجمند آیتالله سیدیدالله یزدانپناه؛ ساعت ۱۶:۳۰
✨ ۲۸ دیماه: شعبه قم مؤسسه؛ واقع در قم، بلوار شهید صدوقی، خیابان حضرت ابوالفضل (ع)، خیابان دانش، کوچه دانش ۳، پلاک ۷۱
✅ لینک جهت حضور مجازی:
irip.ac.ir/u/136
به حاضران در همایش، گواهی حضور اعطا خواهد شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره همایش، به وبسایت همایش به آدرس www.pw.irip.ac.ir مراجعه نمایید.
━━💠🍃🌺🍃💠━━
📳 لینک عضویت در کانال موسسه حکمت و فلسفه ایران؛ شعبه قم:
🆔 http://eitaa.com/irip_ir
📳 لینک ارتباط با ادمین:
🆔 @iripir
#حفظ_کتب_و_منابع_شیعی_با_سختی_و_دشواری_فراوان
👈🏼👈🏼 مرحوم آیتالله العظمی #سید_شهاب_الدین_مرعشی_نجفی در يكي از خاطرههاي خود چنين نوشتهاند:
🍃 «آن وقتها من در مدرسه قوام كه در محله مشراق نجف اشرف واقع است، حجرهاي داشتم.
يك روز از مدرسه، به قصد بازار، كه جنب صحن علوي بود، حركت كردم. در ابتداي بازار ناگهان چشمم به زني تخممرغفروش افتاد كه در كنار ديوار نشسته بود و از زير چادر وي گوشه كتابي پيدا بود.
حس كنجكاوي من تحريك شد، به طوري كه مدتي خيره به كتاب نگاه كردم.
🍃 طاقت نياوردم، پرسيدم اين چيست؟
گفت: كتاب، و فروشي است. كتاب را گرفتم و با حيرت متوجه شدم كه نسخهاي ناياب از كتاب رياضالعلما علامه ميرزا عبدالله افندي است كه احدي آن را در اختيار ندارد.
مثل يعقوبي كه يوسف خود را پيدا كرده باشد، با شور و شعفي وصفناشدني به زن گفتم اين را چند ميفروشي؟
گفت: پنج روپيه [آن زمان در عراق روپيه رواج داشته است] من كه از شوق سرازپا نميشناختم، گفتم: دارايي من صد روپيه است و حاضرم همه آن را بدهم و كتاب را از شما بگيرم. آن زن با خوشحالي پذيرفت. در اين هنگام سروكله كاظم دجيلي، كه دلال خريد كتاب براي انگليسيها بود، پيدا شد.
🍃 او نسخههاي كمياب، نادر و كتابهاي قديمي را به هر طريقي به چنگ ميآورد و توسط حاكم انگليسي نجف اشرف [در زمان تسلط انگلستان بر عراق] كه گويا اسمش و يا عنوانش «ميجر» [سرگرد] بود، به كتابخانه لندن ميفرستاد.
🍃 كاظم دلال كتاب را به زور از دست من گرفت و به آن گفت: من آن را بيشتر ميخرم و مبلغي بالاتر از آنچه من به آن زن گفته بودم، پيشنهاد كرد.
در آن لحظه من اندوهگين رو به سمت حرم شريف اميرالمؤمنين (علیه السلام) كردم و آهسته گفتم: آقاجان من ميخواهم با خريد اين كتاب به شما خدمت كنم، پس راضي نباشيد اين كتاب از دست من خارج شود.
🍃 هنوز كلامم تمام نشده بود كه زن تخممرغفروش، رو كرد به دلال و گفت: اين كتاب را به ايشان فروختهام و به شما نميفروشم. كاظم دجيلي، شكستخورده و عصباني از آنجا دور شد. پس من به آن زن گفتم: بلندشو برويم تا پول كتاب را بدهم.
🍃 زن همراه من به مدرسه آمد، اما در حجره بيشتر از بيست روپيه نداشتم. از اينرو تمام لباسهاي كهنه و قديمي را با ساعتي كه داشتم به فروش رساندم تا پول كتاب فراهم شد و به آن زن دادم و او رفت. اما طولي نكشيد كه كاظم دلال، همراه چند شرطه پليس به مدرسه حمله كردند و مرا دستگير نموده و پيش حاكم انگليسي (ميجر) بردند. او نخست مرا به سرقت كتاب متهم كرد و بسيار عربده كشيد، و بعد چون نتيجه نگرفت به زبان انگليسي شروع به فحاشي و تهديد كرد. از اين كار هم نتيجه نگرفت. دستور داد مرا زنداني كنند. آن شب در زندان مدام با خدا رازونيازي كردم كه كتاب در مخفيگاهش محفوظ بماند.
🍃 روز بعد مرجع بزرگ آن وقت، آيتالله #میرزا_فتح_الله_نمازی_اصفهانی، معروف به #شیخ_الشريعه، فرزند مرحوم آخوند خراساني را به نام ميرزا مهدي، با جماعتي براي آزادي من به نزد حاكم شهر فرستاد. بالاخره نتيجه اين شد كه من از زندان آزاد شوم با اين شرط كه در مدت يك ماه كتاب را به حاكم انگليسي تسليم كنم.
🍃 پس از آزادي به سرعت به مدرسه رفتم و همه دوستان طلبهام را جمع كردم و گفتم: بايد كار مهمي انجام بدهيم كه خدمت به اسلام و شريعت است! طلاب گفتند: چه كاري؟ و من گفتم: نسخهبرداري و استنساخ از روي اين كتاب، و فوراً دست به كار شديم و قبل از مهلت مقرر چند نسخه از روي آن استنساخ گرديد و من اصل نسخه رياض را برداشتم و به منزل شيخالشريعه رفتم و گفتم: شما امروز مرجع مسلمين هستيد و اين هم كتابي است كه مثل و نمونهاش در جهان اسلام پيدا نميشود و حالا يك نفر انگليسي ميخواهد آن را تصاحب كند.
🍃 شيخالشريعه چون كتاب را ديد، چند بار به احترام كتاب از جاي خود بلند شد و نشست و گفت:
الله اكبر، لاالهالاالله. بعد كتاب را از من گرفت و تا پايان مهلت مقرر نزد خود نگهداشت.
جالب است كه پيش از پايان مهلت مقرر حاكم وقت انگليسي به دست عدهاي از مردم نجف به قتل رسيد و كتاب نزد شيخالشريعه اصفهاني باقي ماند و پس از رحلت ايشان ديگر نميدانم آن كتاب چه شد و به دست چه كسي افتاد. اما از روي آن نسخه كتاب، تعداد دوازده نسخه ديگر تهيه شد كه يك نسخه نزد آيتالله #سید_حسن_صدر و ديگري نزد آيتالله #علامه_سید_عبدالحسین_شرف_الدین_عاملی باقي ماند.
🍃 و نسخهاي هم كه اينجانب استنساخ كرده بودم، اكنون در كتابخانه موجود است و از روي همين نسخه، چاپ كنوني رياضالعلمأ انجام گرفته است. تاريخ اين واقعه به سالهاي ۱۳۴۰ ـ ۱۳۴۱ قمري بازميگردد».
👓 احمدعلی انصاری مشاور شاه، پسر خاله فرح و امین خاندان پهلوی از فساد وحشتناک ربع پهلوی میگوید! (پیش خانواده صدا را کمکنید یا با هدفون گوش دهید!!!)
🔹رضاپهلوی که به معشوقه برادرش علیرضا پهلوی رحم نکرد! و عملا هم سبب مرگ علیرضا پهلوی شد. این عیاش احمق به شما و ناموس شما رحم کنه؟!
❌ ضمنا فیلمهای متعدد عیاشی این مردک خرفت در دیسکوها و رقصها و مشروبخواری هاش به قدری زیاده که تردیدی در فسادش باقی نمیگذاره!
📸 خانواده را نتوانستد اداره کنند، کشور و ملت را چه کنند؟!
▪️عطاالله مهاجرانی در واکنش به کمپین من وکالت میدهم اپوزیسیون در رشته توییتی نوشته: محمدرضاشاه هيچگاه درباره آینده ایران و ولیعهد در دوران خروج از ایران تا فوت سخنی نگفته است. وصیتنامه هم ندارد، چرا شاه به شازده اعتماد نداشت؟
▪️در سالهای طولانی زندگی در خارج از ایران خانم فرح و شازده به عنوان فرزند ارشد نتوانستد خانواده پنجنفری را مدیریت کنند. به روایت فرح محمدرضا دوا خور شده بود و دورش را دوستان ناباب گرفته بودند. لیلا هم سرنوشت بهتری نداشت. خانواده را نتوانستد اداره کنند، کشور و ملت را چه کنند؟!
🔻 شاه ناراحت بود و قدم میزد. علت ناراحتیشان را پرسیدم. گفتند: برای آیندهی ایران نگرانم. معلوم نیست ولیعهد بتواند کشور را درست اداره بکند. من هم از توانایی ولیعهد گفتم. 📚 «خاطرات عَلَم، ج۷»
پدرِ شاهزاده خودش مردد بود تا به پسرش وکالت بدهد! چه رسد به وکالت دادن علی کریمی و حمید فرخنژاد!
❌ #من_وکالت_نمیدهم
هدایت شده از محتوای تربیت دینی 🇵🇸 کودک و نوجوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای یکم بهمن ماه در قم برگزار می شود
🔻 رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای مدظله العالی :
شهدای گروه سرود که جزو اتّفاقات نادر در دوران دفاع مقدّس است؛ یک تعدادی نوجوانِ مثلاً دوازدهساله، سیزدهساله، چهاردهساله، سرود میخوانند، بعد هواپیما میآید همین گروه را هدف قرار میدهد، شلّیک میکند، همهی آنها ــ همه یا نزدیک به همه ــ شهید میشوند. کو سرودشان؟ چه خواندند؟ چه گفتند؟ چه کردند؟ پدرمادرهایشان چه کار کردند؟ اینها احتیاج به تبیین دارد، اینها پیام دارد.
✅مراسم بزرگداشت شهدای یکم بهمن قم
❇️ شنبه اول بهمن ماه ۱۴۰۱ ساعت ٨:٤٥ صبح برنامه غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدای یکم بهمن ماه قم در گلزار شهدای علی بن جعفر علیه السلام
❇️ساعت ۱۶ برنامه گلباران و اجرای سرود در مکان شهادت و آسمانی شدن جمعی از شهداء به ویژه گروه سرود قطب راوندی ، در سه راه بازار
❇️ مراسم بزرگداشت شهدای یکم بهمن ماه در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها بعد از نماز مغرب و عشاء
🇮🇷شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم از عموم دلداگان به راه گلگون شهدای انقلاب اسلامی و مردم شهید پرور شهر مقدس قم به ویژه دانش آموزان عزیز جهت شرکت در مراسم گرامیداشت شهدای یکم بهمن ماه قم دعوت نمود.
┈••••✾•••••••✾••••┈
🌷🇮🇷🌷