هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
✳️عاشقانه های #مجتهد_شهید با ابی عبدالله(علیه السلام)؛ از پیاده روی با معرفت تا موکب داری و خرجی روضه
اختصاصی /بخش دوم
حجت الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا حیدری یزدی:
🔹ما با #حاج_آقا_مصطفی چندین بار با هم پیاده کربلا رفتیم. چون مراجع نجف هر کدام پیادهروی داشتند. مثلاً آقای #خویی داشتند، آقای #حکیم داشتند، آقای #شاهرودی داشتند، امام هم داشتند. آن وقت ما در کاروان امام بودیم و من هم جزء آشپز کاروان بودم. زودتر میرفتیم فرشها را پهن میکردیم. #حاج_آقا_مصطفی و کاروان هم میآمدند مینشستند و ما از آنها پذیرایی میکردیم.
🔸در آن وقت امام فرموده بودند که به حائرین حرم امام حسین علیهالسلام و هم زوارش، ناهار و شام و یا غذای سرپایی بدهند. آن وقت یک جا با #حاج_آقا_مصطفی که بودیم، آن فرد [میزبان عرب] آمد گفت که ما هنوز ناهار نخوردیم. ما رسم داریم که اول زوار غذا بخورند بعد ما بخوریم. گفتیم: ما ناهار خوردیم.#حاج_آقا_مصطفی گفتند: نه، بنشینید، بنشینید اینجا، ناهار بخوریم، کم بخوریم، که اینها بتوانند ناهارشان را بخورند. آن وقت یکی از این طلبهها این قاشق برنج تو راه تنفسیاش گیر کرد، و برنجها از دهانش درآمد و ریخت توی سینی. آنجا توی سینی غذا میدادند. برای ایرانیها قاشق هم میدادند. آن وقت #حاج_آقا_مصطفی اینها را فوری همش زد خودش، و گفت: بهبه، شفا شد، شفا شد. همه را #حاج_آقا_مصطفی هم زد. ما هاج واج مانده بودیم.
🔹یک جا دیگر هم نزدیک کربلا که رسیدیم، به همه زوارها چای میدادند، #شب_اربعین بود. بعد از نوزدهم، آن وقت من و آقای محدث (باجناق آقای خاتم [یزدی]) زوارهایی که از مسیر آب [=از راه شط] میآمدند را شمارش کردیم، هر پنج دقیقه 450 نفر وارد میشدند. از جاهای دیگر هم میآمدند. اینها میخواهند این همه زوار را چای بدهند. آب را توی این دیگهای آش میجوشاندند و آب گرم را توی کتری میریختند و سینی سینی چای میبردند برای زوار.
🔸استکان را هم نمیتوانستند بشورند چون هر 5 دقیقه باید 700-600 تا چای بدهند. آن وقت ما پسندمان نبود؛ همه تویش چای خوردهاند، مریض و غیر مریض و... حاج آقا مصطفی گفت: بچهها بنشینید. آن استکانها را از ظهر تا حالا نشسته بودند. گفت این [استکان] چای به دهن 30 تا 40 تا زوار رسیده است؛ شفای شفا است. #حاج_آقا_مصطفی خودش هم یکی برداشت خورد، بعدش هم ما همه خوردیم. وقتی من دیدم ایشان خورد دیگر بعدش ما هم خوردیم. خودش هم پیاده از نجف میآمد کربلا.
منبع: مصاحبه با حجت الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا حیدری یزدی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره53، پاییز1396.
#مجتهد_شهید
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
✳️عاشقانه های حاج آقا مصطفی با ابی عبدالله(علیه السلام)؛ از پیاده روی با معرفت تا موکب داری و خرجی روضه
اختصاصی/بخش سوم
حجتالاسلام والمسلمین سجادی:
🔹در تفسیر #حاج_آقا_مصطفی هست که میگوید: «خدایا اگر این تفسیر من ثوابی دارد، من هدیه میکنم به اباعبدالله(ع)». تعبیر ایشان در این مورد، به قرار ذیل است:
🔸«روحی و ارواح العالمین لک الفداء یا اباعبدالله و یا سیدالشهدا فیا رب ان کان فیما اسطره و اضبطه حول الکتاب الالهی شیء لی یسمی بالجزاء و الثواب، فنهدیه الیه و نرجوا من حضرته التفضل علی بقبول و المنة علی المفتاق المفتقر الی شفاعته بعدم رده».
🔹ترجمه: ای اباعبدالله و ای سرور شهیدان! روح من و همه عالمیان فدای تو باد. پروردگارا اگر آنچه که در پیرامون کتاب الهی (قرآن کریم) مینگارم و ضبط میکنم، چیزی از ثواب و جزای خیر برای من دارد، آن را هدیه میکنم به سیدالشهدا(ع) و امیدوارم که حضرتش آن را از روی تفضل قبول فرماید و بر من محتاج به شفاعت منت نهاده، رد نفرمایند.
🔸ایشان یک علاقه خاصی به #کربلا و به #سیدالشهدا(ع) داشتند؛ سالی چند مرتبه ایشان در #پیادهروی_به_کربلا شرکت میکردند، با 40، 50 نفر از طلاب. ما هم در خدمتشان بودیم. گاهی هم بندهخدا پابرهنه میآمد و پایش زخم میشد.
🔹یک مدتی پابرهنه میآمدند، پایشان هم خیلی زخم میشد اما به این راه خیلی علاقه داشتند. مثلاً ایشان یکی از چیزهایی که خیلی علاقه داشت، شرکت در #روضه بود؛ مثلاً [میفرمود] من همه هفته را پیدا کرده بودم کجا روضه برقرار است، مثلاً شنبه را خواستم پیدا کنم، یکجا که شنبه روضه باشد. آن را هم پیدا کرده بود! بعد از نماز امام در #مسجد_شیخ_اعظم، یک شیخ افغانی بود دو کلمه، یک، دو، سه دقیقه روضه میخواند، خیلی مخالف داشت و بعضی از علما میگفتند نخواند و فلان. #حاج_آقا_مصطفی یواشکی به او پول میداد میگفت بخوان! تنهایی من مینشینم گوش میدهم! خیلی سر این قصه [پیگیر] بود گاهی وقتها آخر [آن شیخ افغانی] یک چیزهایی میگفت [که به مذاق برخی خوش نمیآمد] یک شیخ پیرمردی بود، باحال بود. یک چیزهایی میگفت به یک عدهای برمیخورد.
🔸میگفت که اگر شما یک خروستان گم بشود چقدر دنبالش میگردید؟ به اندازه یک خروس دنبال امام زمان(عج) [نمیگردید]! خیلی شیرین بود. یک، دو دقیقه روضه میخواند، مرحوم #حاج_آقا_مصطفی_خمینی خیلی حمایت میکرد، به او پول میداد و میگفت بخوان. بعد یکی دو کلمه روضه میخواند. یکی دیگر هم بود که برای ایشان روضه میخواند. اسمش را یادم رفته، آقای #دُریاب، مرحوم دریاب یک شیخ پیرمردی بود. [آقا مصطفی] به او گفته بود بیاید خانهشان مثلاً روضه بخواند و هر وقت هم [اگر در خانه] نیست به او گفته بود بنشین، تکیه بده به درِ خانه، روضه را بخوان و برو! بعد من پولش را به تو میدهم هر وقت دیدی ما نبودیم اینها، [این کار را بکن] آن فرد هم مینشست تکیه میداد به درِ خانه ایشان، روضه را میخواند [و میرفت]. میگویم یک علاقه باطنی عاشقانهای به سیدالشهدا(س) و به روضه به روضهخوانها داشت. اینها خیلی جالب بودند. رحمتالله علیه.
منبع: مصاحبه با حجتالاسلام والمسلمین سجادی، فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، شماره53، پاییز1396.
#مجتهد_شهید
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
هدایت شده از خط فرهنگ
47.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مستند
⭕️ تکیه بر خائن!
🔺•روایتی از کودتا ۲۸ مرداد و پیوست های آن•
▫️تهیه شده توسط:حلقه شهید علیدوست
#کودتا
#مستند
#معاونت_فرهنگی_اجتماعی
#پایگاه_بسیج_سرهنگ_طاهایی
#مجموعه_فرهنگی_تربیتی_محمدیه
استاد عندلیب همدانی.mp3
3.64M
🎙بشنوید|| توضیحات استاد عندلیب همدانی پیرامون اطلاعیۀ اخیر در مورد برخی #روضههای_مخدوش آقای #بندانی_نیشابوری
🔻در مقابل:
#مطالب_سست_و_واهی
از سوی #فرد_مشهور
که به #رویه تبدیل شده
و به #تذکرات هم اعتنایی نمیکند،
چه باید کرد؟
🔻اگر فردا یک چیزی به نام #مقتل_بندانی نوشته شود و دست دیگران بیفتد چه باید کرد؟
🔻راهی نداشتم جزاینکه سخن ایشان را از اعتبار بیندازم و اعلان کنم روضههای ایشان حجیت ندارد.
🔻اگر اینجور روضهخوانی کنیم یک افسانه سرایی میماند از کربلا و بس!
🔻با علم وارد شدم و بر قصد خودم هم استوارم اما از حرف خودم کوتاه نمی آیم!
🔻آقای بندانی بیاید برای حرف خودش مدرک صحیح و معتبر تاریخی ارائه کند؛از سنخ مدارک نفس المهموم و منتهی الامال!
مدارک ضعیف و ساختگی که اسمش مدرک نیست!
🔻اگر آقای بندانی مدرک معتبر ارائه کند و معلوم شود اشتباه کردهام، به همان حسین بن علی که من و ایشان از او دم میزنیم، در میان بیشترین جمعیت قم، دست و پایش را خواهم بوسید.
🔻رویه #مرحوم_دربندی را نباید در پیش گرفت. جایگاه فقهی و شخصیت ایشان محفوظ اما مقتلش هیچ اعتباری ندارد.
🔶حاشیه روزنه
تضارب آرا و حتی #ردیهنویسی از سنتهای رایج در حوزههای علمیه بوده و حتما امر مبارکی است لذا در فقره اخیر نیز بهترین راه آن است که با حضور جمعی از اساتید فن و فضلای ارجمند، #مناظرهای بین آقایان #عندلیب و #بندانی_نیشابوری برگزار شود.
▫️پاسخ احتمالی آقای بندانی نیشابوری نیز در روزنه منتشر خواهد شد.
#روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیروی دولت از امام در کلام شهید رجایی
🔻دولت جوان حزباللهی؛ نگاهی به به سیره و گفتار شهیدمحمدعلی رجایی/٧
🔹آنچه که من تعهد دارم و آنچه که وزرای همکار من با من تعهد کردهاند که در خدمت شما آنچنان باشم #مقلد_امام بودن است.
🔸یعنی ما در رابطه با امام آنچنان حرکت میکنیم که آگاهانه میدانیم امام ما آنچنان رابطهای دارد که کلیه روابط ما چه شخصی چه اجتماعی به فرمان اوست.
🔹همانطور که برای #اعمال_عبادی قبل از ٢٢ بهمن به رساله عملیهاش مینگریستیم امروز نیز رهنمودهای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی هرنوع رهنمودی را به مثابه همان احکام موجود در رسالهها مینگریم.
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💬 #تحلیل_و_تبیین | چهار روایت از شهید رجائی
🎤 گفتگوی رسانه Khamenei.ir با علی رجبی، از همکاران شهید رجائی در زمان نخست وزیری و ریاست جمهوری
🔹 ما با آقای رجائی در یک ساختمان بودیم. من همان ساعت یک ربع، بیست دقیقه به سه از این طرف آمدم پایین. ایشان از سمت راست آمد پایین و به همدیگر برخوردیم و من به ایشان سلام دادم. معمولاً وقتی به ایشان سلام میکردیم، حال و احوال میکرد، و مثلاً می پرسید کارها چه جوری است؟ فلان قضیه حل شد؟ فلان نامه رسید؟ ولی آن روز حتی جواب سلام من را با یک حالت نصفه نیمه جواب داد، من بعدها احساس کردم که اصلاً در دنیا نبود و یک حالت دیگری داشت. بعد ایشان رفتند بالا در جلسهی شورای امنیت ملی. ما رفتیم پایین با عجله غذا خوردیم و موقع برگشت همین طور که به موازات پاستور میآمدیم، پنجرهی سمت چپ ما به ارتفاع دو سه متری در طبقهی اول بود. من اول دیدم پنجره به حالت نور افشانی منفجر شد و بعد صدا را شنیدم.
🔹 ما دویدیم از پلهها بالا رفتیم. ولی دیگر هیچ کاری نمیشد کنیم. دود چنان ساختمان را گرفته بود که چشم، چشم را نمیدید. دیدم کاری نمیتوانیم بکنیم. آمدیم پایین ببینیم چه خبر است و چه کار میشود کرد. مرحوم شهید وحید دستجردی، رئیس پلیس آن موقع، از همان پنجره خودش را انداخته بود پایین. صورتش خاکستری شده و تاول زده بود و داشت با صدای نالهای میگفت یاحسین(ع) یا حسین(ع). در این فاصله ما دست و پایش را گرفتیم گذاشتیمش در آمبولانس. آمدیم در قسمت شمالی ساختمان که پنجرهاش به خیابان پاستور هم باز میشد. از آن پنجره شهید کلاهدوز که بعدها شهید شد، پریده بود پایین. البته او سرپا بود و مشکلی نداشت.
🔹 در تقاطع فلسطین و پاستور هم هلی کوپتری آوردند و به زحمت نشست. واقعاً فکر میکردیم پرههای آن ممکن است به جایی برخورد کند ولی از هلی کوپتر استفادهای نشد. چون شهید رجایی شهید شده بودند. ظاهراً بمب آتشزا هم بوده که باعث شده بود ساختمان آتش بگیرد و دیدم که داشت ذوب میشد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/46367
هدایت شده از KHAMENEI.IR
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: بنده در سی و چندسال اخیر از همه دولتها با گرایشهای مختلف حمایت کردم چرا که در جمهوری اسلامی قوه مجریه در وسط میدان است و همه باید به آن کمک کنند/ درباره این دو سال دولت سیزدهم میخواهم علاوه بر کمک، تمجید کنم / بعضی از دولتها طبیعتشان این است که فردا را قربان امروز میکنند این دولت نکرده این کار را. کارهای بزرگ و زیربنایی را انجام داده که اثرش ممکن است امروز ظاهر نشود به طور کامل اما بالاخره ظاهر خواهد شد. ۱۴۰۲/۶/۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
4_6015039614295740460.mp3
13.6M
🎧 بشنوید|| صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت.(۱۴۰۲/۶/۸)
@rozaneebefarda
هدایت شده از KHAMENEI.IR
❤️ دستخط | از خداوند توفیق و هدایت بخواهید
🌷 رهبر انقلاب در پاسخ به نامه جمعی از دانشآموزان درباره راهپیمائی اربعین: زیارتتان قبول باشد عزیزان. در این راهپیمائی مقدس، فرصت توجه و توسّل را از دست ندهید، و نیز فرصت تأمل و تفکر در مجاهدت سیدالشهداء علیهالسلام و هدف آن و برکاتی را که خداوند به این فداکاری بزرگ عطا کرده است. آن هدف، باید هدف هر انسان مؤمن باشد. از خداوند توفیق و هدایت بخواهید و در راه آن هدف ثابت قدم بمانید.
🖼 #راهپیمایی_مقدس | #از_تبیین_تا_قیام
💻 Farsi.Khamenei.ir
توقیف پایگاه خبری انتخاب!
بازخوانی روشنگریهای «روزنه» پیرامون یک بنگاه خبری غربزده
بهگزارش خبرگزاریهای رسمی، پایگاه خبری انتخاب به سبب تخلف از قانون مطبوعات و مصوبات شورای عالی امنیت ملی بر اساس تبصره ماده 12 قانون مطبوعات، توقیف و پرونده آن به مرجع قضائی ارجاع شد.
هیأت نظارت بر مطبوعات موضوع انتشار ویدئو و گزارشی با عنوان «حراج برند ایران/ سیاست خارجی ایران چرا اینقدر تضعیف شده است؟» که در آن مطالبی خارج از حدود قانون و مغایر با منافع ملی و بر علیه سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی منتشر شده بود، را مورد بررسی قرار داد و بر اساس تبصره ماده ۱۲ قانون مطبوعات رای به توقیف این پایگاه خبری صادر نمود و مقرر شد پرونده تخلف جهت رسیدگی به مرجع قضایی ارجاع شود.
پیش از این نیز تخلفات این رسانه از حدود قانون مطبوعات در انتشار مطالبی با عناوین «شورشهای بزرگ، قربانیان اندک؛ انسانها علف نیستند که وجین شوند» و نیز «در شرایط فعلی انتظار اینکه حرف کارشناسی در لوایح و مصوبات زده شود بیهوده است...» از سوی هیات نظارت بر مطبوعات جهت رسیدگی به مرجع قضایی ارسال شده است.
همچنین انتشار مطالب مشابه و متعدد دیگری از این رسانه در طول یکسال گذشته با عناوینی مثل «سه پیشنهاد برای حل و فصل زمستان سرد روابط ایران و اروپا/ ...»، «سقوط آزاد ارزش پول ملی ناشی از انفجار حجم نقدینگی است/ در ماههای آینده با تورم بیشتری روبرو خواهیم شد/ ... » و یا «تیم اقتصادی دولت در خواب، دلار سوار بر قطار ترمز بریده... » در جلسات هیات نظارت مطرح و منجر به ارایه تذکر یا گفتگو و مذاکره با مدیرمسئول این رسانه برای رعایت حدود قانونی و اصلاح رویه و حفظ اصول و اخلاق حرفهای و مصالح عمومی در انتشار مطالب شده است.
همانطور که قابل پیشبینی بود جریانات و رسانههای غربزده همچون گذشته از اجرای قوانین ابراز نارضایتی کردند. حسامالدین آشنا با خرج کردن از نام مقام معظم رهبری در دفاع از انتخاب، نوشت:«توقیف انتخاب را نمیتوان اولین پاسخ مناسب به انتقادات صریح رهبری از ضعف ارتباطی دولتیان دانست.»
عباس عبدی، روزنامهنگار معلومالحال جریان اصلاحات، نوشت: «توقیف پایگاه خبری انتخاب،گامی به سوی تقویت رسانه های فرامرزی و انتقال مرجعیت رسانه ای از داخل به خارج است.»
گفتنی است هیأت تحریریه روزنه حدود سه سال قبل در دو مقطع به جریانشناسی و هشداردهی پیرامون انحرافات این پایگاه خبری پرداخته بود.
مروری بر پیشینه تاریخی و عقبه تشکیلاتی سایت خبری تحلیلی انتخاب/ تاریخ یادداشت: 17اردیبهشت1399
صفحه نخست:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4183
صفحه دوم:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4184
صفحه سوم:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4185
🔸پرونده ویژه روزنه در تحلیل محتوای #سایت_خبری_تحلیلی_انتخاب در موضوع #کرونا_در_ایران ( 118 صفحه)/ تاریخ یادداشت: 19اردیبهشت1399
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4200
@rozaneebefarda
خبرآنلاین بیانیه سیاه گروهک موسوم به #مجمع_محققین را با نشان مجمع عمومی جامعه مدرسین بازنشر کرد!
اخیرا تحرکات مشکوکی در بین رسانههای زاویهدار داخلی مشاهده میشود که تلاش دارند مجمع محققین را با نام جامعه مدرسین حوزه قم معرفی نمایند!
در این صورت به یک کرشمه دو کار میکنند؛ هم به مرور از اعتبار جامعه مدرسین می کاهند، هم مواضع غلط مجمع مدرسین را به نام یک تشکیلات حوزوی معتبر بازنشر میدهند!
آیا جامعه مدرسین در مقابل این تحرکات رسانهای کاری خواهد کرد؟
انتظار داریم روابط عمومی جامعه مدرسین در این زمینه روشنگری نماید.
@rozaneebefarda
اپوزسيون کوتاهقامت و عوامزده؛ دلیلی بر استقرار حداکثری گفتمان انقلاب اسلامی!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔶گفتگوی تفصیلی #مهدی_نصیری با #دیدار_نیوز از جهات متعدد دیدنی است؛
با دیدن این گفتگو مشخص میشود که:
۱. وجود امثال مهدی نصیری که چشم بسته، شمشیر آخته در دست میچرخاند و هر چه دل تنگش میخواهد میگوید، خود بزرگترین دلیل است بر وجود آزادی بیان و آزادی بعد از بیان و از این قبیل چیزها که امثال نصیری منکر آنند!
۲. اپوزسيون در گام دوم انقلاب اسلامی، در بغرنجترین وضع خود قرار دارد. امثال نصیری و مصی قمیکلایی و شهاب حائری و شاهین نجفی و... که امروز پرچمدار مخالفت با نظام شده اند و اغلب کانون مخالفخوانیهای شان را شخص رهبری قرار دادهاند، از حیث مبانی و بیان، بسیار کوتاهقامت و عوامزده اند.
نه در حوزه و نه در دانشگاه و نه در محافل سیاسی داخلی و نه در محافل سیاسی خارجی #هیچ جایگاه خاص و #هیچ مرجعیت فکری و سیاسی مؤثری ندارند!
🔻این یعنی گفتمان جمهوری اسلامی و منظومه فکری مقام معظم رهبری آنقدر مستحکم و مستقر است که هیچ فرد صاحب نظر و منتقد سرشناسی نمییابید که به میدان #ضدیت_علنی و #نفی_کلی با آن وارد شود. نقدهای تخصصی و موردی متخصصان البته همیشه هست و جای خود محترم و موجب پیشرفت است.
۳. اپوزسيون عوامزده نظام حتی در فهم اولیات هم عاجز است؛ زیرا در مواردی از #اعتقادات_شیعی نیز عبور میکند و گاه سر از توهین به مقدسات شیعی در میآورد. آنها چون به شدت #سطحی و #عامیاند نمیدانند توده مردم تا بن دندان به باورها و مناسک دینی معتقد است و برای این سنخ حرفهای سست و سخیف نحله موسوم به #نواندیشان_و_روشنفکراندینی تره هم خرد نمیکنند. مردم مناسکستیزان و شریعت ستیزان را به #کسروی و #تقیزاده و #آخوندف و #حکمیزاده میشناسند که نزدیک به یک قرن پیش تکلیف شان را با آنها یکسره کرده اند و از این جماعت و افکار آلودهشان #نفرت دارند.
🔻در همین مصاحبه نصیری چیزهای عجیب و غریب زیادی گفته میشود؛ از #انکار_ارتداد تا بازتکرار بافتههای غلط جریان منتظری(خصوصا #کدیور و قابل) و #تفسیر_انحرافی از آیه لا اکراه فیالدین و ادعای عدم وجوب اصل حجاب(!) گرفته تا مخالفت با اقدامات اولیه دولت در تسهیل #پیادهرویاربعین(که یک تکلیف ضروری دولت اسلامی است).
🔶 پیافزود
از همه عجیبتر آنکه نصیری مدعی میشود مدافعان نظام حاضر به مناظره نیستند و آنگاه خودش را برای مناظره پیشقدم میکند و حریف میطلبد!
نصیری چون عامی و عوامزده است نمیداند که چرا هیچ کس حاضر به مناظره با او نیست!
دلیلش واضح است؛
با کسی مناظره میکنند که #صاحبنظر باشد!
نصیری بگوید در کدام رشته علمی صاحب نظر است؟
اصلا کدام یک از مدعاهای واهی و بعضا موهنش از خودش است؟ آیا نصیری جز #رونویسی از #چرکنویسهای_ضدانقلاب_دست_چندم، و #تقلید_ناشیانه از نوشتجات انحرافی جریان #منتظری_متأخر و سایر دوستان و آشنایانش، هنر دیگری هم دارد؟؟؟
@rozaneebefarda