هدایت شده از استاد یزدی
1.mp3
346.9K
💠 نافله خواندن شهید صدوقی
🎙استاد مفیدی یزدی
🔻مداومت بر نافله در سن بالا
🔻نقل از شیخ جعفر کاشف الغطاء
https://eitaa.com/bahjatolghalb
بازگشت اصحاب فتنه به کرسیهای اجرایی!
از حوادث تلخ این روزها
بازگشت فعالان فتنه به کرسیهای قدرت و مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
چه فتنهگران سال ۸۸ و چه فتنهگران سال ۱۴۰۱!
گرچه هنوز به صورت سونامی فراگیر درنیامده اما اگر علاج بهنگام نشود، در تمام سطوح مدیریتی عناصر رادیکال اختیار امور را به دست خواهند گرفت! با تعارف و سهلانگاری و جملههای قشنگ قشنگ و تیترهای رنگ و وارنگ هم چیزی عوض نمی شود!
کسی با استفاده از طیفهای فکری و سیاسی متفاوت و مختلف مخالف نیست
موضوع آن است که
اگر واقعا کسانی در مورد #اصل_نظام تردید دارند و یا با مقولات اساسی مانند دین و انقلاب اسلامی و ولایت فقیه، مخالف اند
کدام عقلی میگوید اینها صلاحیت تصدی مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی را دارند؟!
کجای دنیا به چنین افرادی مسئولیت اجرایی راهبردی و حساس را میسپارند؟
اینها چه بر سر مردم و آرمانهای نظام خواهند آورد؟!
معلوم نیست چگونه و چه وقت باید نسبت به این وضع اقدامی صورت گیرد
اما تدبیر فوری در این مقوله مهم ضرورت دارد.
یادمان نرفته وقتی در دولت روحانی برخی از اصحاب فتنه۸۸ بر کرسی مسئولیت تکیه زدند
چه فجایعی رقم خورد...
نمایندگان و ریاست محترم مجلس انقلابی در این جهت به وظایف نظارتی خود باید به نحو حداکثری عمل نمایند وگرنه فردا که این جماعت مسلط شدند، برای خطبههای آتشین سیاسی خیلی دیر است...
@rozaneebefarda
گزارش تحلیلی از پروژه «خالصسازی» با تابلوی «وفاق ملی»
حذف منتقدان و بهکارگیری افراطیها «وفاق ملی» نیست!
[صفحه ۱ از ۲]
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
با گذشت روزها و هفتهها از آغاز دولت چهاردهم، هرچه پیش میرویم وجوه جدیدی از ادعای وفاق ملی برای اذهان عمومی آشکار میشود.
فاز جدید وفاق ملی مورد ادعای مدعیان اصلاحات و سیاستمداران آنان در دولت جدید، علاوهبر میدان دادن به افرادی که علنا و آشکارا ضدیت خود را با نظام جمهوری اسلامی اعلام داشتهاند، با منزوی کردن نیروهای انقلابی همراه بوده است.
این روند درست در زمانی آغاز شده است که به فاصله کمتر از چند هفته از توصیه رهبر معظم انقلاب درباره بهکارگیری مدیران و افراد مؤمن، انقلابی، متعهد و همچنین جوان، انتصابات و بهکارگیریها در دولت درست در نقطه مقابل این توصیه پیگیری شده است.
رهبر معظم انقلاب در این زمینه بیان داشتند: «شما وقتی که جوانها را آوردید در ردههای گوناگون مدیریتی از پایین گذاشتید یک نسلی از مدیران پرانگیزه برای فردا تربیت دارید میکنید. با آقای رئیسجمهور هم ما صحبت میکردیم همین موضوع مطرح شد. اگر چنانچه ایشان بتوانند مثلاً فرض کنید صد جوان مؤمن پرانگیزه انقلابی و متعهد را آماده کنند و آخر دولتشان همین
صد تا جوان را تحویل کشور بدهند به نظر من کار بسیار بزرگی انجام
گرفته است.»
متاسفانه نگاهی کوتاه به انتصابات اخیر در دولت نشانگر این است که با تسلط طیفهای تندرو مدعی اصلاحات بر تصمیمگیریهای دولت، بیش از اینکه امیدی به تربیت صد مدیر جوان مؤمن در دولت چهاردهم باشد، ظن تربیت صد مدیر حامی فتنه و اغتشاش بیشتر احساس میشود.
مدعیان خالصسازِ اصلاحات
به نظر میرسد مدعیان اصلاحات و همچنین برخی از تصمیمگیران و مدیران دولت چهاردهم، در حالی که دیگران را متهم به خالصسازی میکردند، بیش از هر فرد و طیف دیگری مصداق تام و بارز خالصسازی هستند.
این افراد علاوهبر اینکه به دنبال قلع و قمع و منزویسازی نیروهای انقلابی هستند، سعی در خالصسازی نهادهای غیردولتی از جمله شهرداریها و صداوسیما نیز داشته و بر طبل برکناری و خالصسازی تمام کشور از نیروهای انقلابی و متعهد به نظام
میکوبند.
خواسته عجیب خالصسازی مدعیان اصلاحات در شرایطی مطرح شده است که دولت چهاردهم در میان دولتهای پس از انقلاب اسلامی با کسب 16 میلیون و 384 هزار رای از میان 61 میلیون و 452 هزار رای با 26 درصد آرا واجدین شرایط، ضعیفترین دولت به لحاظ آراء مردمی بهشمار میآید.
گرچه درصد پایین رای دولت چهاردهم نسبت به دیگر دولتها، دلیلی بر پیشداوری درباره عملکرد دولت نخواهد بود و همه کشور باید یاریگر دولت در مسیر موفقیت باشد، ولی کوبیدن مدعیان اصلاحات و مسئولین دولت چهاردهم بر طبل قلع و قمع جوانان انقلابی، متعهد و متخصص در دولت و دیگر نهادها علیرغم اینکه دولت پزشکیان از پشتوانه قوی رای مردم نیز برخوردار نیست، جای تعجب دارد.
مدعیان اصلاحات پیشتر و در حالی که بعضی از دلسوزان از دولت شهید رئیسی به دلیل کندی چند ساله در روند عزل و نصب افراد انتقاد میکردند، ایشان و کلیت نظام را به خالصسازی متهم میکردند ولی عجیب اینکه اکنون با رایی کمتر از دولت سیزدهم، با دیکتاتوری تمام، حتی نهادهای غیردولتی را نیز هدف حملات خود برای خالصسازی از مسئولان انقلابی قرار میدهند.
ترسم نرسی به کعبه
بررسی روند انتصابات در هفتههای اخیر نشانگر این است که علی رغم توصیه رهبر معظم انقلاب بر بهکارگیری مدیران مؤمن و متعهد، تاکید رئیسجمهور محترم بر عدم تعجیل در تغییر مدیران و مسئولان و نصبالعین قرار گرفتن اصول کلی نظام و اسناد بالادستی (که بر بهکارگیری افراد متعهد، متخصص و جوان صحه میگذارد) و توصیهها و هشدارهای دلسوزان نظام و دولت، انتصاب افراد زاویهدار و مسئلهدار در مناصب حساس وزارتی ادامه دارد.
در ادامه غفلت و سوء عملکرد دولت در تعیین مدیران، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، فردی را به عنوان سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت منصوب کرد که در منصب قبلی خود، با اتهامزنیهای متعدد به نظام در موضوع آشوبهای 1401، به یکی از صحنهگردانان هجمه رسانهای ضد انقلاب به نظام بدل گشته بود.
در روزهای اخیر همچنین یکی از افرادی که سابقه سیاهی در حمایت از آشوبگران سال 1401 را در کارنامه دارد در حکمی به سرپرستی دفتر ریاست و هماهنگی امور استانها سازمان محیط زیست منصوب شد.
@rozaneebefarda
حذف منتقدان و بهکارگیری افراطیها «وفاق ملی» نیست!
[صفحه ۲ از ۲]
به نظر میرسد با غفلت تصمیمگیران در دولت چهاردهم و با تسلط تندروهای مدعی اصلاحات بر ارکان تصمیمگیری دولت، افراد زاویهدار در حال دریافت جایزه عدم تعهد خود به نظام هستند.
اولویتهای کشور چیست؟
مدعیان اصلاحات که متاسفانه با تسلط بر تصمیمگیران در دولت به دنبال منافع جناحی و شخصی خود به جای کارآمدی دولت و توسعه کشور هستند، با طرح مسائل حاشیهسازی که به هیچ وجه دغدغه ملت ایران نبوده و نیست، به جای در اولویت قرار دادن اقتصاد و معیشت مردم به عنوان مهمترین مسائل کشور، سعی در ادامه موجسواری بر مدار حاشیهسازیها
دارند.
این طیف تندرو که اساسا حیات خود را در حاشیه و بحرانآفرینی تعریف کردهاند، در شرایطی که مسائلی مانند رفع حصر سران فتنه هیچ جایگاهی در افکار و اذهان ملت ایران ندارد، به دنبال حاشیهای جدید و سوءاستفاده از آن هستند.
وفاق ملی: كَلِمَهُ حَقّ يُرَادُ بِهَا بَاطِلٌ
به نظر میرسد گرچه رئیسجمهور محترم با بیان کلیدواژه وفاق ملی، قدم خوبی را در راه بهکارگیری دولت از توان دلسوزان انقلاب و نظام و همچنین ظرفیت بیشمار آحاد ملت ایران برداشته است ولی متاسفانه به واسطه تسلط طیف تندرو مدعی اصلاحات بر دولت، «وفاق ملی» امروز به واضحترین نماد و مظهر سخن امیرالمؤمنین در حکمت 198 نهجالبلاغه «كَلِمَهُ حَقّ يُرَادُ بِهَا بَاطِلٌ» تبدیل شده است.
امروزه بیش از هرکسی رئیسجمهور محترم در معرض خطر دیکتاتوری مدعیان اصلاحات قرار گرفته است، بدون شک غفلت پزشکیان از تسلط طیف تندرو مدعی اصلاحات، وی را در معرض خطرات، حاشیهها و بحرانهایی قرار خواهد داد که در قضاوت مردم نسبت به کارنامه وی در پایان عمر دولت چهاردهم تاثیرگذار خواهد بود.
مدعیان اصلاحات بارها نشان دادهاند که به مسئولین تنها به عنوان پلی برای مقاصد سیاسی و جناحی خود نگریسته و هیچ تعهدی نسبت به موفقیت آنان نداشته و ندارند.
▫️متن کامل را اینجا بخوانید:
https://kayhan.ir/001En2
@rozaneebefarda
به نوشته فارس و بر اساس یک گزارش امنیتی؛
۴ روزنامه حامی دوآتشه دولت در صدر تولید محتوای مخرب علیه عناصر قدرت نظام اسلامی!
عجیب و تأسفآور آنکه مسئول یکی از این جراید مضره اکنون در کسوت رئیس شورای اطلاعرسانی دولت آقای پزشکیان است!
اقدام شجاعانه و هوشمندانه فارس در بازنشر محتوای این گزارش مهم امنیتی قابل تقدیر و انشالله حتما موثر و پیشگیرانه است.
@rozaneebefarda
برنامه به اضافه یک و کمظرفیتی مدعیان آزادی بیان!
در تاریخ دوشنبه ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۳ برنامه #به_اضافه_یک با موضوع چالشی #مصونیت_قانونی_دانشجویان
از شبکه سوم سیما پخش شد.
این برنامه با استقبال گسترده مخاطبان مواجه شد و علاوه بر همراهی پیامکی، ۹۲ درصد از بینندگان با مصونیت دانشجویان مجرم مخالفت کردند.
در این برنامه مواضع جنجالی اخیر آقای پزشکیان که گفته بود دانشجو نمیتواند آدم بدی باشد، مورد نقد حضار قرار گرفت!
همین مسئله موجب خشم و آشفتگی برخی دولتیها شده و عجیب آنکه سید محمد مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیس جمهور رسما علیه این برنامه موضع گرفته و با تحلیلی که بیشتر با تئوریهای #توهم_توطئه همخوانی دارد، تلاش کرده این برنامه را به دستهای پشت پرده ربط بدهد که در پی برهم زدن وفاق ملی هستند!
معاون رئیسجمهور در صفحه شخصی خود چنین نوشته است:
وفاق ملی و همگرایی یک مسیر دوطرفه است. برنامه جهتدار امشب شبکه سوم تلویزیون نقطه آغاز مخدوش کردن یک نظام کلی است که آسیب آن متوجه مردم و کشور است.
انتظار میرود ریشه شیطنتهای این چنینی که یا از سر غرض و سوء نیت است و یا خوشبینانه آن بدسلیقگی و کجفهمی، شناسایی و خشکانده شود.
مهم این است که رئیس جمهور پزشکیان در دفاع از حقوق حقه ملت یک گام هم پا پس نخواهد کشید."
یاللعجب از این جماعت! تا دیروز که بیرون گود بودند همه را مستحق تندترین انتقادات میدانستند و مدام رسانه ملی را با ادعای راه ندادن منتقدان به فضای رسانه تخطئه و تخریب میکردند، حالا که بر کرسی قدرت تکیه زدهاند انتظار دارند کسی جرأت نکند بگوید بالای چشم شان ابروست!
خجالت دارد واقعا!
@rozaneebefarda
هدایت شده از تاملات حقوقی
🔴#تلنگر_به_مجلسیان
🔔📌🔔میخواهید جلوی فساد را بگیرید، بسمالله!
طرحی را تهیه و در مجلس تصویب کنید و مانع اعمال نفوذ کلیه مسئولان کشور اعم از
وزرا
و معاونان وزرا
و روسای ادارات و مراکز
و نمایندگان
و روسای دانشگاهها
برای استخدام بستگان و افراد سفارشی،
مانع رپورتاژ آگهی برای اهداف سیاسی،
مانع دادن ماشین و امکانات و پول به مقامات و نهادهای مختلف خارج از اعتبارات مصوب، مانع تصویب بودجه های خارج از شمول برای روسا و مقامات،
و مانع معافیت هیات ها و نهادها ازرسیدگی دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضایی،
ومانع معافیت همه نهاد ها و شرکتهای دولتی از محاسبه و رسیدگی مالی شوید.
✅ مسئولان حراست تمام دوایر حکومتی به هیچوجه توسط مدیران مجموعه منصوب نشوند تا قدرت مبارزه با فساد مسئولان را داشته باشند.
📌 هر مسئولی بدون استعلام از مراجع ذیصلاح فردی را بکارگیرد از مسئولیت معزول و تصرفات وی در بیت المال و امور مالی و اداری غیرمجاز و جرم محسوب گردد.
📌قانون اصل ۴۹ را اصلاح کنید و جلوی ثروت های حرام ناشی از زد و بند و....را بگیرید.
📌قانون هیات امنای دانشگاه ها را اصلاح کنید و دانشگاه ها نیز تابع قوانین کشور شوند
🔴 اعضای هیات های جذب اساتید دانشگاه ها مستقل از روسا و توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شوند.
📌اصل ۴۹ قانون اساسی و قانون منع مداخله مقامات را با جدیت تمام عملیاتی کنید.
🔔در قانون مقرر شود:
هر کس سوءاستفاده کرد در حکم مستعفی است و تصرفات وی در بیت المال باطل است.
اموال و دارایی های حاصله وی و همسر و فرزندانش پس از تصدی مسئولیت وی مصادره و به بیت المال مسترد می شود.
⭕️ مدیرانی همچون شهید مدرس که ترس و طمع نداشته باشند انتخاب کنید.
⭕️ کلام امیر المؤمنين ع در حکمت 107 نهج البلاغه را نصب العین خود قرار دهید:
"انما لایقیم امرالله سبحانه الا من لا یصانع و لا یضارع و لا یتبع المطامع"
💐اینجاست که عدالت علوی محقق می شود و اختلاس و فسادی اتفاق نمیافتد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پهلوان صادق بیت سیاح دارنده مدال نوکری خانم امالبنین(س) بر دوش مردمی که تا پای جان پای عشق به اهل بیت علیهمالسلام ایستادهاند
پرچم علمدار را در دل سرزمین کفر و پیش چشم شیطانصفتهای دین ستیز بالا برد و در تاریخ ماندگار شد؛ بیش از هر قهرمان دیگری...
آبرو دست خداست
خداوند متعال هم به خادمان خود عزت میدهد
@rozaneebefarda
مخالفت صریح نماینده مردم تهران با سیاستهای اقتصادی دولت
🔻گرفتار دور باطل افزایش نرخ ارز_تورم شدهایم!
🔻تبعات سیاست غلط گرانسازی ارز به زودی در افزایش هزینههای تولید و معیشت و سفره مردم دیده خواهد شد.
▫️دکتر حسین صمصامی سیاستمدار و اقتصاددان و استادیار گروه اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی و نماینده دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس است.
🔶حاشیه روزنه
ضمن تقدیر از مواضع صریح و اصولی نمایندگان متعهد و انقلابی، واقعیت آن است که نمایندگان محترم مجلس که جایگاه نظارتی دارند، نباید به موضعگیری اکتفا کنند بلکه باید عملا وارد میدان شوند و از تصمیمات ناصحیح که احیانا تبعات خسارتبار برای عامه مردم دارد، پیشگیری کنند.
اگر هم واقعا رویکرد قوه مجریه قابل دفاع است، با اظهارنظرهای رسانهای نگرانکننده مردم و فضای جامعه را دچار التهاب نکنند و در مقام دفاع از این رویکرد کلان اقتصادی دولت اقدام کنند.
تکلیف ریاست محترم مجلس انقلابی جناب آقای دکتر قالیباف در این مقولات سنگینتر از سایر نمایندگان است.
@rozaneebefarda
هدایت شده از روابط عمومی جامعه مدرسین
☑️ یاد و خاطره آیت الله علی احمدی میانجی را گرامی میداریم
🔘 وی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بود که در ۲۱ شهریورماه سال ۱۳۷۹، در سن ۷۴ سالگی، چشم از جهان فروبست و در حرم مطهر حضرت معصومه -سلام الله علیها- به خاک سپرده شد.
📝 مشاهده زندگینامه در👇
🌐 jameehmodarresin.org/1492
ــــــــــــــــ
روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
🆔 @j_modarresin
▪️انا لله و انا الیه راجعون▪️
آیتالله حاج شیخ عباس محفوظی به رحمت حق پیوست
ایشان از فضلای درس امام خمینی بود که در دوران پرحادثه مبارزات اسلامی مردم ایران به نهضت امام وفادار بود و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در برهههای مختلف خدمات فراوانی به نظام اسلامی کرد که از آن جمله حضور مؤثر و اقدامات تأسیسی در عرصه دانشگاه بود.
این عالم خدوم و متخلق همچنین از اصحاب استفتائات مرحوم آیتالله العظمی بهجت بود و در اداره بیت آن مرجع فقید نقش محوری داشت.
در سالهای پس از عزل آقای منتظری برخی جریانهای مرموز و مزور تلاشهای زیادی به کار بستند تا زمینه فاصله گرفتن یا حتی تقابل ایشان با نظام را فراهم سازند اما هرچه بیشتر تلاش کردند، کمتر نتیجه گرفتند.
این تلاشهای مذبوحانه بعدا توسط یک حلقه رسانهای قمنشین وابسته به یک حلقه سیاسی-اقتصادی رادیکال تهراننشین با صورتی جدید و پیچیده ادامه یافت اما بازهم ره به جایی نبرد!
دو عامل در عدم توفیق خناسها در سوءاستفاده از شخصیت و جایگاه آیتالله محفوظی نقش اساسی داشت؛ یکی مهذب بودن و دنیاپرهیزی خود ایشان بود و دیگری حضور برخی عناصر مؤمن و عاقل و انقلابی در حلقه اطرافیان ایشان که در صیانت از ایشان مؤثر بود و انشاءالله خداوند برای آن عزیزان به نحو احسن جبران فرماید.
صدالبته نقدهای ناصحانه ایشان نسبت به برخی کاستیها در عرصه حکمرانی را نیز باید در چارچوب نصح و تکلیف شرعی و زی عالمانه تحلیل کرد.
خداوند روح این عالم را قرین رحمت فرماید.
صلوات و حمدی به ایشان هدیه کنیم
@rozaneebefarda
روزنه
▪️انا لله و انا الیه راجعون▪️ آیتالله حاج شیخ عباس محفوظی به رحمت حق پیوست ایشان از فضلای درس ا
نحوه آشنایی #آیتاللّه_محفوظی با #امام_خمینی از زبان خودش
بدون اینکه امام را بشناسم محبت شان در دلم افتاد
ما از شمال حرکت کردیم و به مدرسۀ فیضیۀ قم آمدیم. در مدرسۀ فیضیه در میان آقایانی که برای نماز حضرت آیت اللّه العظمی مرحوم خوانساری حاضر می شدند، آقای مؤمن و مؤدب و بسیار محترمی بود.
بعد از سؤال متوجه شدم که ایشان حاج آقا روح اللّه خمینی هستند.
ایشان می آمدند، درس می دادند و می رفتند. من بدون اینکه ایشان را بشناسم، محبتشان را در دلم احساس میکردم. من به درس یا به منزلشان نمی رفتم و تنها به ایشان علاقمند بودم. اولین نماز را وقتی پشت سر امام خمینی خواندم که آقای خوانساری تشریف نیاورده بودند و آقای اراکی هم نبودند. بعدها در درس خارج ایشان شرکت کردم.
@rozaneebefarda
مرجعیت عامه امام خمینی بعد از ارتحال آیتالله العظمی حکیم
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
اشارات تاریخی
ورود امام خمینی در عرصه مرجعیت بر اساس اسلوبهای سنتی و در روندی تدریجی و تعینی شکل گرفت. بر اساس گزارشات سری دستگاه امنیتی رژیم شاه، درس امام خمینی پس از درس آیت الله العظمی بروجردی، شلوغ ترین درس خارج قم بود و ایشان از نیمه دهه سی از این حیث کاملاً شناخته شده و مطرح بودند لذا بعد از ارتحال آیت الله بروجردی زمینه برای تصدی امر مرجعیت از هر جهت برای ایشان آماده بود اما با این حال نه تنها تلاشی برای این امر نکردند بلکه شاگردان و اطرافیان نیز از ورود در ترویج مرجعیت خود نهی کردند اما با این حال طبیعی بود که فضلای قم که اغلب از شاگردان درس امام بودند، به تکلیف خود در مسئله خطیر مرجعیت عمل کنند لذا در این دوره یک و نیم ساله تا آغاز مبارزات سیاسی، رساله امام خمینی به همت جمعی از شاگردان تهیه و نشر شد و به دلیل فراهم بودن زمینه های اجتماعی و حوزوی بره نحو حداکثری، مرجعیت امام در فرایندی کاملا طبیعی و تدریجی شکل گرفت.
لذا امام خمینی در عاشورای سال 1342 از جایگاه یک مرجع تقلید مستقر و شناخته شده علیه رژیم به افشاگری پرداختند و همین موضوع دامنه تأثیر کلام نافذ ایشان را تقویت نمود و همچنین در گستره و عمق واکنش مردم بعد از دستگیری ایشان و قیام خونین 15 خرداد نیز مؤثر بود.
بعد از ارتحال آیت الله العظمی حکیم در سال 49 موج تازهای از تلاشها در عرصه مرجعیت شکل گرفت که اینبار با همت برخی فضلای حوزوی، #مرجعیت_عامه امام خمینی در گسترهای جهانی مطرح شد.
مرحوم آیتالله محفوظی نیز در زمره فضلایی بود که در ترویج مرجعیت عامه امام در این برهه به تکلیف شرعی خود عمل نمود. این اقدام در دوران خفقان بار پهلوی که رژیم تمام تلاش خود را برای تخریب وجهه امام و پیشگیری از بسط حوزه اقتدار مرجعیتی و دینی و سیاسی امام به کار بسته بود، حقیقتاً قابل تقدیر است.
ارسال پیام تسلیت جمعی فضلای قم خطاب به امام خمینی، اقدامی در قالب چارچوبهای رایج حوزوی و به این معنا بود که امضا کنندگان نامه، حضرت امام خمینی را پس از رحلت آیتالله حکیم به عنوان مرجع تام شناخته و معرّف ایشان به جامعه شیعیان هستند.
در ادامه متن تسلیتنامه فضلای قم خطاب به امام خمینی را میخوانید:
تلگراف اساتید و مدرسین حوزهی علمیه قم به زعیم و مرجع عالیقدر حضرت آیتالله العظمی خمینی مد ظلهالعالی
بسمهتعالی
محضر مبارک حضرت آیتالله العظمی مرجع بزرگ شیعه آقای خمینی متعالله المسلمین بطول بقائه
رحلت حضرت آیتالله العظمی آقای سید محسن حکیم ـ قدسسرهالشریف ـ موجب تأسف عمیق قاطبهی مسلمین خصوصاً، جامعهی روحانیت گردید؛ حوزهی علمیهی قم این فاجعهی عظمی را به ساحت مقدس حضرت بقیهالله امام زمان ـ عجلالله تعالی فرجهالشریف ـ و محضر آن مرجع عظیمالشأن تسلیت میگوید. عظمت اسلام و مسلمین و ترقی روز افزون جامعهی روحانیت و حوزههای علمیه را در ظل توجهات امام زمان و رهبری ارزندهی حضرت مستطاب عالی از پیشگاه خداوند قادر خواستار است.
محمدحسین مسجد جامعی، ربانی شیرازی، حسینعلی منتظری، صادق خلخالی، عبدالعظیم محصلی، محسن حرمپناهی، حسین نوری، علی مشکینی اردبیلی، ابوالفضل نجفی خونساری، ناصر مکارم شیرازی، ابوالقاسم خزعلی، احمد جنتی، سیدعباس ابوترابی، علی حیدری، مرتضی بنیفضل، احمد دانش، محمد مؤمن، محمدمهدی ربانی، محمدعلی گرامی، مرتضی مقتدایی، حسین مظاهری، هاشم تقدیری، محمد ابطحی، محمد موحدی، حسن طاهری، محمد محمدی، محمدعلی احمدی، یعقوب موسوی زنجانی، #عباس_محفوظی، صالحی نجفآبادی، ابراهیم امینی، رضا توسلی، یوسف صانعی، یحیی انصاری، شیخ محمد واصف، حسین شبزندهدار، حسین تربیت، اسمعیل عابدی، حسین مدادی، مهدی شاهآبادی، محمدعلی فیض، علی قدوسی، جلال گلپایگانی، علیاکبر مسعودی، محمدتقی مصباح یزدی، سید مهدی شریفی، محیالدین فاضل.
حوزه علمیه قم 14 خرداد ماه 1349
@rozaneebefarda
نامه امام خمینی به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت رسیدگی جدی به گزینش اساتید و دانشجویان
اشارات تاریخی
آیتالله محفوظی در دهه شصت از چهرههای حوزوی مؤثر در امر #انقلاب_فرهنگی بود و به عنوان نماینده آقای منتظری در هیأت مرکزی گزینش ستاد و شورای مرکزی پذیرش دانشگاهها حضور داشت.
اعضای هیأت مرکزی گزینش وزارت فرهنگ و آموزش عالی و هیأت مرکزی گزینش ستاد و شورای مرکزی پذیرش دانشگاهها آقایان: محفوظی،فرهادی، ادریسیان، رهبر، مظفری، زاهدی، موسوی نژاد طی نامه ای در مورخ 16 / 12 / 63 به محضر امام خمینی اظهار داشتند:
«... حضرتعالی در پیام حیاتبخش 22 بهمن بعد از مسئلۀ جنگ تحمیلی اهمیت دانشگاهها را ابلاغ فرمودید. ولی با کمال تأسف مشاهده می گردد که روند کنونی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی به گونه ای است که ما را هر چه بیشتر به افکار غربزدگان و شرقزدگان و بازماندگان فرهنگ طاغوت وابسته تر می سازد...»
در پایان این نامه آمده است:
«... مسائلی همچون حذف نیروهای متعهد و مسلمان دانشگاهی در همۀ سطوح از صحنۀ فعالیتهای آموزشی ـ فرهنگی نیز آشکارا تحقق پذیرفته و در نتیجۀ این حذف، فساد و فحشا و غربزدگی به طور واضح روزبه روز اوج می گیرد. همان طور که در ابتدای مطالب عرض شد اینجانبان آیندۀ امور فرهنگی و دانشگاهی کشور را در خطر جدی دانسته و این امر را ناشی از ضعف و عدم توجه مسئولین وزارت مربوطه و دست اندرکاران امور دانشگاهی می داند و لذا بر حسب وظیفۀ شرعی مصدع اوقات شریف جنابعالی گردیدیم. امید است که امام بزرگوارمان مطالب معروضه را از جایگاه صداقت و خلوص فرزندان خود پذیرفته و همچون گذشته ما را ارشاد فرمایند»
🔹متن نامه امام خمینی به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
شورای عالی انقلاب فرهنگی
آنچه در این گزارش مذکور است موجب کمال نگرانی است. ما نباید امور دانشگاهها را یک مطلب عادی فرض کنیم، که دانشگاهها ممکن است همه چیز انقلاب را به هم بزنند. لذا لازم است در این مسائل رسیدگی جدی شود. خصوصاً راجع به گزینش اساتید و دانشجویان، مقرر دارید مسائل را با کمال دقت پیگیری نمایند که مبادا خدای نخواسته دانشگاه مرکز تاخت و تاز مخالفین نظام جمهوری اسلامی شود.
روح الله الموسوی الخمینی
26 اسفند 1363
▫️صحیفه امام، جلد 19، صفحه 187.
@rozaneebefarda
بازخوانی حکم امام پیرامون اصلاح وضعیت دانشگاهها در سال 67
اشارات تاریخی
آقایان #محفوظی (عضو هیأت مرکزی گزینش استاد)، حسینی نژاد (عضو هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)، ادریسیان (هماهنگ کنندۀ گزینشهای دانشجویی)، عطری نژاد (عضو هیأت مرکزی گزینش آموزش و پرورش)، مؤیدی، امین زاده و ختایی (از دست اندرکاران گزینش) طی نامه ای به محضر امام خمینی به تاریخ 2 / 7 / 67 مبنی بر بیان وجود مغایرت در ضوابط گزینش داوطلبان ورود به دانشگاهها، ارائه شده توسط شورایعالی انقلاب فرهنگی با مفاد پیام امام خمینی در سال 63، و هشدار نسبت به نفوذ عناصر مخالف انقلاب و نظام در دانشگاهها، خواستار رسیدگی و کسب تکلیف شده اند.
امام خمینی در پاسخ چنین مرقوم فرموده اند:
بسمه تعالی
جناب حجت الاسلام آقای خامنه ای ریاست محترم شورای انقلاب فرهنگی ـ دام توفیقه
به این موضوع رسیدگی نمایید و اگر صحت داشته باشد به صلاح دانشگاهها و کشور نیست.
روح الله الموسوی الخمینی-2 مهر 1367
▫️صحیفه امام، جلد 21، صفحه 148.
🔸حاشیه روزنه
در هنگام تحریر این نامه تاریخی، مرحوم آیتالله محفوظی از برجستهترین و مؤثرترین چهره حوزوی در فضای سیاستگذاری کلان دانشگاهها و شاخصترین عضو هیأت مرکزی گزینش بود و این قبیل اقدامات نشانگر آن است که مرحوم آیتالله محفوظی در دوران خدمت در ساختار نظام اسلامی، نسبت به #خط_نفوذ و تکاپوی مرموزانه #عناصر_مخالف_نظام در فضای #دانشگاه، حساسیت و دغدغه ویژهای داشتهاند.
@rozaneebefarda
انتصاب آیتالله محفوظی به عنوان نماینده رهبرى در دانشگاهها در سال 68
اشارات تاریخی
در آغاز رهبری آیتالله العظمی خامنهای وضعیت دانشگاهها از جهات مختلف با پیچیدگیهایی همراه بود؛ برخی جریان های سیاسی رادیکال در پی آن بودند دانشگاه را به باشگاه سیاسی باند خود تبدیل کنند، برخی نیز فراتر از قدرتطلبیهای سیاسی روزمره، در پی آن بودند که دانشگاه را به عنوان پیشران #خط_نفوذ و پله نخست #ترمیدور انقلاب قرار دهند!
در چنین فضایی و در فقدان شخصیت بیبدیل و ابرمردی همچون امام خمینی و روزگار تلخ بعد از قطعنامه و جان گرفتن دوباره لیبرالهای وطنی و آغاز عبور چپهای اسلامی از ارزشها و آرمانهای دهه شصتی، کار در دانشگاه به حق پیچیده و مشکل بود.
در چنین شرایطی مقام معظم رهبری، سه تن از شخصیتهای خوشسابقه و خدوم حوزوی را به عنوان نماینده خود در دانشگاهها منصوب کردند که مرحوم آیتالله محفوظی یکی از آنان بود.
بسم الله الرّحمن الرّحیم
حضرات آیات و حجج اسلام، آقایان حاج شیخ محمّد محمّدیگیلانى و حاج شیخ احمد جنّتى و حاج شیخ #عبّاس_محفوظى (دامت تأییداتهم)
اهمّیّت دانشگاه و نقش دانشگاهیان در نظام جمهورى اسلامى و براى آیندهی آن، از جمله امورى است که مدیران کشور و مخصوصاً متصدّیان امور فرهنگى نباید لحظهاى نسبت به آن غفلت ورزند.
امام فقید و عظیمالشّأن ما در دهها سند مکتوب و توصیهی شفاهى مضبوط، این مهم را گوشزد و نسبت به آن تأکید فرمودهاند.
دانشگاه ما اگر اسلامى باشد، خواهد توانست بار علمى و ادارى جامعه را در جهت استقلال و آزادى و سربلندى کشور بر دوش بکشد و پایهاى براى رشد و تعالى علمى و سیاسى در آینده باشد؛ و اگر اسلامى نباشد، به همان بلیّهاى دچار خواهد شد که در دهها سال حاکمیّت رژیم گذشته، به آن مبتلا شده بود: سقوط علمى و اخلاقى و ناتوانى از برآوردن نیازهاى ملّتى که اراده کرده است عقبماندگى و ضعفى را که بر او تحمیل شده است، با عزم و ایمان انقلابى خود جبران کند.
شک نیست که رابطهی دانشگاه با علماى دینى که معلّمان دین و اخلاق و امناى معارف اسلامى میباشند، تأثیر شایستهاى در صلاح دانشگاه و سمتگیرى اسلامى و رشد معنوى آن خواهد داشت؛ و این چیزى است که براى آیندهی کشور و نظام جمهورى اسلامى داراى اهمّیّتى حیاتى است.
از این رو حضرات آقایان محترم را بهعنوان نمایندگان خود در دانشگاههاى سراسر کشور معیّن میکنم تا با تشکیل شبکهاى متین و کارآمد از فضلاى روحانى و حضور مستمر و توأم با نظارت و برنامهریزى آنان در دانشگاهها، روند اسلامى کردن دانشگاه را سرعت بخشید.
حضور آقایان در دانشگاهها، متکفّل تبیین اسلام و رفع اشکالات فکرى و سدّ راه انحرافات و کجاندیشیها و کجرَویها در امور اسلامى و جلوهگر ساختن ارزشهاى والاى اسلام ناب محمّدى (صلّى الله علیه و آله) است که با بهرهگیرى از انواع وسایل و ابزارهاى معمول و نیز شرکت مؤثّر در گروههاى معارف اسلامىِ دانشگاهها باید تحقّق پذیرد. بدیهى است مسئولان امور دانشگاهها همهگونه همکارى و هماهنگى را با آقایان خواهند داشت و هر نوع پشتیبانى لازم را از آنان خواهند کرد.
لازم است حضرات آقایان محترم کلّیّهی خطوط اساسى و چگونگى فعّالیّت فضلاى روحانى مزبور را در اساسنامهاى تدوین نمایید تا بدون دخالت در امور اجرائى دانشگاهها و با اشراف پدرانه بر تشکّلهاى اسلامىِ موجود در آنها، وظایف دقیق خود را بشناسند.
همهی برادرانى را که به این مسئولیّت منصوب خواهند شد، به شرح صدر و رعایت دقیق اخلاق اسلامى و توکّل به خدا و استغناء از زخارف دنیا توصیه میکنم و توفیق همگان را از خداوند رحمان مسئلت مینمایم.
سیّدعلى خامنهاى-۱۳۶۸/۰۷/۱۵
@rozaneebefarda
تصویری از حضور مرحوم آیتالله حاج شیخ عباس محفوظی در اردوگاه شهید مفتح لشکر قدس گیلان در منطقه عملیاتی جنوب_سال ۱۳۶۵
از راست: نفر دوم سردار شهید حجت نظری، سوم سردار جعفر مظاهری، آیت الله محفوظی، و نفر آخر سردار شهید حاج حسین همدانی
@rozaneebefarda
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
پادکست ال سامره نهایییی.mp3
44.14M
👓 پادکست زیبای #السامره
🎙 محمد خادمی
✅ آنچه از زندگی امام هادی و امام عسکری نمیدانید
🔹 خلاصه زندگی امامهادی و احضار او به سامرا، دلایل متوکل و اقدامات او 2:38
🔹 اشعار امام هادی در بزم شراب متوکل! 7:40
🔹 اقدامات امام هادی در جذب نزدیکان متوکل به اهل بیت! مادر، پسر و حتی کنیز متوکل! 9:39
❗️ خلاصه زندگی مبارزاتی امام هادی و تاریخ شهر سامرا در جلسه خصوصی رهبر انقلاب 14:44
❗️ ❗️ داستانی از کودکی امام عسکری که بجای بازی با کودکان، شدیدا میگریست و کسی رفت برایش اسباب بازی بخرد!😳 19:00
🔹 داستان بخشش امام هادی در زبان استاد فاطمی نیا 30:20
🔹 روایت مهم امام عسکری علامات مومن 37:15
🔹 نقد نحسی ایام با بیان زیبای آیتالله جوادی آملی 45:30
✅ ویژگی متمایز حرم سامرا! حرم سامرا چه تفاوت مهمی با تمام حرمهای ائمه دارد؟ 48:10
@HozeTwit
هدایت شده از احمدحسین شریفی
⚫️واپسين سفارشهاي امام حسن عسکري به جامعة شيعيان
🖊احمدحسين شريفي
#امام_حسن_عسکري(ع) در جملاتي که گويا #واپسين_سفارشهاي ايشان به جامعه پيروان بوده است؛ نکات بسيار مهمي را به شيعيان گوشزد ميکند؛ نکاتي که ميتوان گفت همه ابعاد زيست اسلامي و #سبک_زندگي شيعيان را پوشش ميدهد: ابعاد عبادي و غيرعبادي؛ فردي و اجتماعي، معاشرتهاي خانوادگي و همسايگي و شهروندي و بين المذاهبي و امثال آن را
◾️أوصِيكُمْ؛ شما را وصيت ميکنم به:
1.بِتَقْوَى اللَّهِ؛ تقواي الهي را مراعات کنيد؛
2.وَ الْوَرَعِ فِي دِينِكُمْ؛ مواظب دين خود باشيد؛
3.وَ الِاجْتِهَادِ لِلَّهِ؛ براي خدا کار و تلاش کنيد؛
4.وَ صِدْقِ الْحَدِيثِ؛ سخن راست بگوييد؛
5.وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ إِلَى مَنِ ائْتَمَنَكُمْ مِنْ بَرٍّ أَوْ فَاجِرٍ؛ امانت را به کسي که شما را امين کرده است، برگردانيد، چه نيکوکار باشد و چه فاجر.
6.وَ طُولِ السُّجُودِ؛ سجدههاي طولاني کنيد.
7.وَ حُسْنِ الْجِوَارِ فَبِهَذَا جَاءَ مُحَمَّدٌ ص؛ همسايهداران خوبي براي همسايگانتان باشيد که پيامبر به اين مبعوث شد (سفارش پيامبر بود)
8.صَلُّوا فِي عَشَائِرِهِمْ وَ اشْهَدُوا جَنَائِزَهُمْ وَ عُودُوا مَرْضَاهُمْ وَ أَدُّوا حُقُوقَهُمْ؛ (دربارة مخالفان و منکران ولايت اهل بيت. شما را سفارش ميکنم که) در ميان آنان نماز بخوانيد؛ در تشييع جنازة آنان حاضر شويد؛ به عيادت بيمارانشان برويد و حقوقشان را ادا کنيد.
🔸«فَإِنَّ الرَّجُلَ مِنْكُمْ إِذَا وَرِعَ فِي دِينِهِ وَ صَدَقَ فِي حَدِيثِهِ وَ أَدَّى الْأَمَانَةَ وَ حَسَّنَ خُلُقَهُ مَعَ النَّاسِ قِيلَ هَذَا شِيعِيٌّ فَيَسُرُّنِي ذَلِكَ؛ زيرا وقتي کسي از شما در دينش پارسايي بورزد و در سخنش راستگو باشد و امانت را ادا کند و با مخالفان و مردم، اخلاق نيک داشته باشد، گفته ميشود که اين شيعه است و همين مرا شاد ميکند.
9.اتَّقُوا اللَّهَ وَ كُونُوا زَيْناً وَ لَا تَكُونُوا شَيْناً؛ پرواي خدا را داشته باشيد و زينت [ما] باشيد و ماية ننگ [ما] نشويد.
10.جُرُّوا إِلَيْنَا كُلَّ مَوَدَّةٍ وَ ادْفَعُوا عَنَّا كُلَّ قَبِيحٍ فَإِنَّهُ مَا قِيلَ فِينَا مِنْ حُسْنٍ فَنَحْنُ أَهْلُهُ وَ مَا قِيلَ فِينَا مِنْ سُوءٍ فَمَا نَحْنُ كَذَلِكَ لَنَا حَقٌّ فِي كِتَابِ اللَّهِ وَ قَرَابَةٌ مِنْ رَسُولِ اللَّهِ وَ تَطْهِيرٌ مِنَ اللَّهِ لَا يَدَّعِيهِ أَحَدٌ غَيْرُنَا إِلَّا كَذَّابٌ؛ محبتها را به سوي ما جلب کنيد و زشتيها را از ما دور کنيد؛ زيرا هر چه از خوبي در حق ما گفته شود، ما اهل آنيم؛ و هر عيبي به ما نسبت دهند ما چنان نيستيم. ما را در کتاب خدا حقي است و با رسول خدا پيوندي و از جانب خدا طهارت و عصمتي؛ هيچکس غير از ما چنين ادعايي نميکند؛ جز دروغگو.
11.أَكْثِرُوا ذِكْرَ اللَّهِ؛ فراوان ياد خدا کنيد؛
12.وَ ذِكْرَ الْمَوْتِ؛ فراوان در انديشه مرگ باشيد؛
13.وَ تِلَاوَةَ الْقُرْآنِ؛ فراوان قرآن تلاوت کنيد؛
14.وَ الصَّلَاةَ عَلَى النَّبِيِّ ص فَإِنَّ الصَّلَاةَ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ عَشْرُ حَسَنَاتٍ؛ و فراوان بر پيامبر خدا صلوات بفرستيد؛ چرا که صلوات بر رسول الله ده حسنه دارد.
15.احْفَظُوا مَا وَصَّيْتُكُمْ بِهِ؛ وصيت و سفارش مرا به خاطر بسپاريد.
🖐و أَسْتَوْدِعُكُمُ اللَّهَ وَ أَقْرَأُ عَلَيْكُمُ السَّلَامَ. شما را به خدا ميسپارم و بر شما سلام ميفرستم.
🆔 https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عظما را حذف کنید!
تذکر پندآموز مرحوم آیتالله محفوظی
🔸پیافزود
یکی از سنتهای اصیل حوزوی ریاستگریزی و پرهیز از القاب و عناوین _حتی عناوین و ریاستهای دینی_ ست.
در روزگاری که عدهای معدود _بدون آنکه واجد زمینههای علمی و معنوی حداقلی باشند_ برای تصدی امر مرجعیت مسابقه گذاشتهاند، و گاهی اگر القاب و عناوین برساختهشان کم و زیاد شود، زمین را به آسمان میدوزند، این قبیل تذکارها از امثال آیتالله محفوظی واقعا کیمیاست!
وجود چنین انسانهای مهذبی است که حوزه مقدسه قم را از پروژه #مرجعسازی و خطر عناصر فرصتطلب و خصوصا #سکولارهایحوزوی مصون میدارد.
رحمت و رضوان الهی به روح مطهر علمای راستین.
حمد و صلواتی به مرحوم آیتالله محفوظی هدیه کنیم
@rozaneebefarda
کانالهای حامی دولت، همسو با کانالهای ضدانقلاب!
به نوشته فارس و بر اساس یک گزارش امنیتی
@rozaneebefarda
سالروز آغاز ولایت امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف مبارک باد
@rozaneebefarda
هدایت شده از حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی
💠 یادداشت مرجع عالیقدر حضرت آیت اللّه العظمی نوری همدانی «مدظله العالی» به مناسبت نهم ربیع الاول
✳️ نهم ربيع الاول، سالروز آغاز امامت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و روز تجديد عهد و ميثاق با آخرين ذخيره الهی است.
✍️ بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ وَ الصَّلَاةُ وَ السَّلَامُ عَلَی سَيِّدِنا وَ نَبِیِّنَا أَبِی الْقَاسِمِ المصطفی مُحَمَّد وَ عَلَی أهلِ بَیتِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ سیَّما بَقیَّهَ اللهِ فِی الأرَضینَ.
«اللّهُمَّ إنّا نَرغَبُ إلَيكَ في دَولَةٍ كَريمَةٍ تُعِزُّ بِهَا الإِسلامَ وأهلَهُ وتُذِلُّ بِهَا النِّفاقَ وأهلَهُ»
نهم ربيع الاول، سالروز آغاز امامت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و روز تجديد عهد و ميثاق با آخرين ذخيره الهی است. عاشقان و منتظران حضرتش در هركجای عالم در اين روز بصورت ويژه توجه خاص به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)مینمايند، چرا كه نهم ربيع الاول در امتداد غدیر است. در اين روز همه اقشار مردم با امام زمانِ خود، تجديد عهد كرده و بر مفاد عهد و ميثاق خود ثابت قدم بوده و به بازخوانی حقوق و تعهداتی كه نسبت به آن امام همام برعهده دارند، میبپردازند.
«اَللّـهُمَّ اِنّی اُجَدِّدُ لَهُ فی صَبیحَةِ یَوْمی هذا وَ ما عِشْتُ مِنْ اَیّامی عَهْداً وَ عَقْداوَ بَیْعَةً لَهُ فی عُنُقی ، لا اَحُولُ عَنْها وَلا اَزُولُ اَبَدا ...»
نهم ربیع الاول، سالروز ولایت و سرآغاز بیعت با حجت خدا بر روی زمین، حضرت مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است.
این روز مبارک، مصادف است با آغاز امامت خورشید درخشان جهان بشریّت و مروارید فروزان اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام)، احیاگر معالم دین و نابود کننده ظلم و ستم و شوکت تجاوزکاران و برقرار کننده حکومت عدل در سرتاسر جهان و بزرگ منادی توحید و عدالت و وارث راستین پیـامبر اعـظم (صلی الله علیه و آله) و ائمـه معصـومین (علیهم السلام) حضرت حجت بن الحسن العسکری، مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است.
این روز الهی را که تضمین کننده عدالت، صلح، آزادی و مساوات بر روی کره خاکی است، به همه مسلمانان جهان به ویژه محبان اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) تبریک و تهنیت عرض کرده و امیدواریم که به زودی زیر سایه عنایت ویژه ولایت و امامت، همه بلاد اسلامی از زیر یوغ ظلم و جور شیاطین بزرگ به ویژه شروران کودک کش صهیونیستی وهابی رهایی یابند ان شاء الله.
قال علی علیه السلام: «... انْتَظِرُوا الفَرَجَ وَلا تَيْأَسُوا مِنْ رَوحِ اللهِ، فَإِنَّ أَحَبَّ الأعْمَالِ إِلى اللهِ (عزَّ وجلَّ) انْتِظَارُ الفَرَجِ مَادَامَ عَلَيْهِ العَبْدُ المؤمِنُ، وَالمُنتَظِرُ لأمرِنَا كَالْمُتَشَحِّطِ بِدَمِهِ فِي سَبِيلِ اللهِ».
توجه به نهم ربیع الاول، آغاز امامت حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، بهانه ایست برای تجدید عهد با حضرت و تبیین تکالیف در زمانه غیبت و تجهیز خود و اقدام در یاری ولی حی منتظر.
رجا واثق به آن است که شیعیان، ضمن بزرگداشت این روز عظیم و با برکت و سرور آفرین، با بصیرت دینی منبعث از فرهنگ غنی اسلام ناب از هرگونه اعمال وحدت شکن که مرضی حضرات معصومین (علیهم السلام) نخواهد بود، اجتناب نمایند.
#نهم_ربیع
#آغاز_امامت
#حضرت_ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
#نوری_همدانی
https://eitaa.com/noorihamedani