بازار گرمی تحریفگران سیره امام، در سایه سکوت پیروان راستین مکتب امام
پاسخ به تحریفات آقای #مسیح_مهاجری پیرامون رابطه امام و حوزه
[صفحه 2 از 4]
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
[صفحه 2 از 4]
در آئيننامه اجرائی نحوه مصرف اعتبار رديف 114007 (سازمان تبليغات اسلامي ـ دفتر تبليغات قم ـ كمك) در سال 1365 میخوانیم:
«اعتبار رديف 114007 (سازمان تبليغات اسلامي - دفتر تبليغات قم ـ كمک) قانون بودجه سال 1365 توسط دفتر تبليغات اسلامی حوزه علميه قم كهدر اين آئين نامه دفتر ناميده میشود جهت انجام هزينههای پرسنلی و اداری و هزينههای تبليغاتی به منظور پاسداری از عقايد و فرهنگ اسلامي و نشر معارف قرآن كريم و بيان مواضع و اهداف متعالی انقلاب اسلامی مبارزه با خطوط انحرافی و نظارت و هدايت تبليغات اسلامی در كليه نهادها و ارگانهای دولتی وجذب و سازماندهی نيروهای مفيد و آموزش افراد متعهد و اعزام واجدين شرايط جهت تبليغات با رعايت قانون بودجه سال جاری و قانون نحوه هزينه كردن اعتبارات... مصوب 1364/11/6 و مفاد اين آئيننامه براساس موافقتنامه متبادله با وزارت برنامه و بودجه قابل مصرف بوده و صرفاً از شمول قانون محاسبات عموميمستثني است.»
مشابه همین متن در سال 1366 تکرار میشود همچنین د ر بخشی از قانون بودجه سال 1367 میخوانیم:
تبصره 15 -
الف - اجازه داده میشود حداکثر تا مبالغ مندرج در بندهای زیر حسب مورد بنا به پیشنهاد وزیر یا وزرای مربوط و تصویب هیأت وزیران بدون الزامبه رعایت قانون محاسبات عمومی و سایر مقررات عمومی دولت با رعایت قانون نحوه هزینه کردن اعتباراتی که به موجب قانون از رعایت قانونمحاسبات عمومی و سایر مقررات عمومی دولت مستثنی هستند هزینه گردد...
30 - مبلغ پانصد میلیون (500000000) ریال اعتبار جاری ردیف 114007 (دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم) قسمت چهارم این قانون.
3. تأمین اعتبارات جاری و عمرانی مدرسه عالی قضائی و تربیتی طلاب
یکی از مراکز حوزوی که در بودجه دهه شصت جایگاه ویژهای داشت «مدرسه عالی تربیتی و قضائی طلاب» بود. متن قوانین بودجه سال 68-1365 در ادامه خواهد آمد:
سال1365:
اعتبارات سال 1365 شورای عالی انقلاب فرهنگی، بنیاد شهید و کمیته انقلاب اسلامی ایران، سازمان تبلیغات اسلامی، نهضت سوادآموزی، وکمک به حساب 100 امام در وجه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مدرسه عالی تربیتی و قضایی طلاب قم به ترتیب منظور در ردیفهای 113600 -131600 - 105005 - 114006 - 114007 - 128000 - 503047 - 108008 قسمت چهارم این قانون بر اساس تخصیص اعتبار و درخواست وجهاز طرف مقامات مجاز نهادهای مزبور به تدریج و حسب نیاز قابل پرداخت خواهد بود و میتواند بدون الزام به رعایت قانون محاسبات عمومی و بارعایت قانون نحوه هزینه کردن اعتباراتی که به موجب قانون از رعایت قانون محاسبات عمومی و سایر مقررات عمومی دولت مستثنی هستند هزینهگردد.
سال1366:
36-اجازه داده میشود حداکثر تا مبالغ مندرج در بندهای زیر حسب مورد بنا به پیشنهاد وزیر یا وزرای مربوط و تصویب هیأت وزیران بدون الزامبه رعایت قانون محاسبات عمومی و سایر مقررات عمومی دولت با رعایت قانون نحوه هزینه کردن اعتباراتی که به موجب قانون از رعایت قانونمحاسبات عمومی و سایر مقررات عمومی دولت مستثنی هستند هزینه گردد...
مبلغ چهار صد و نود میلیون (490000000) ریال اعتبارات جاری و عمرانی ردیف 108008 (مدرسه عالی تربیتی و قضایی طلاب قم، کمک)منظور در قسمت چهارم این قانون.
سال1367:
به همان ترتیب سال قبل...
27 - مبلغ سیصد و سی میلیون (330000000) ریال اعتبارات جاری عمرانی ردیف 108008 (مدرسه عالی تربیتی و قضایی طلاب قم) قسمتچهارم این قانون.
سال1368:
به همان ترتیب سال1366...
27 - مبلغ سیصد و سی میلیون (330000000) ریال اعتبارات جاری عمرانی ردیف 108008 (مدرسه عالی تربیتی و قضایی طلاب قم) قسمتچهارم این قانون.
@rozaneebefarda
بازار گرمی تحریفگران سیره امام، در سایه سکوت پیروان راستین مکتب امام
پاسخ به تحریفات آقای مسیح مهاجری پیرامون رابطه امام و حوزه
[صفحه 3 از 4]
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بنا بر مطالب پیشگفته این ادعا که حوزه علمیه در بودجهبندی زمان امام خمینی قدس سره الشریف هیچ جایگاهی نداشته ادعایی گزاف بیش نیست. به علاوه جناب آقای مسیح مهاجری در یک پیشفرض غلط تأمین بخشی از نیازهای مالی حوزه علمیه، که وظیفه دولت اسلامی است را مساوق وابستگی و ضربه خوردن استقلال حوزه علمیه میداند اما سؤال اینجاست که اگر تأمین مالی حوزه علمیه باعث وابستگی آن بشود، طبیعتا تأمین مالی سایر نهادها نیز مانع استقلال آنها خواهد بود.
به طور مثال دانشگاه یک نهاد علمی و نخبگانی است که وظیفه تأمین اندیشمندان جامعه را دارد و اندیشمندان یک کشور باید با استقلال و حریت توان نقد حکومت را داشته باشند بنابراین تأمین نیاز مالی دانشگاهها توسط حکومت امری قبیح و مایه وابستگی دانشمندان جامعه به حکومت خواهد بود و دولت اسلامی حق تأمین نیازهای مالی دانشگاه را نخواهد داشت. علاوه بر موارد پیشین، دولت حق تأمین مالی رسانهها و نشریات را هم ندارد چراکه نقد حکومت یکی از وظایف ذاتی رسانه است پس هیچ رسانه و مثلا روزنامهای حق دریافت کمک مالی از دولت را ندارد و البته؛ قلم چو بدینجا رسید سربشکست چراکه «روزنامه جمهوری اسلامی» به مدیر مسئولی جناب مسیح یکی از «یارانهبگیرترین» روزنامههای سطح کشور است که تسویه یارانه شش ماه اول سال 1399 آن : 1.497.000.000 و در نوبت بعد 1.725.000.000 بوده است.
بنابراین باید گفت که تأمین نیازهای مالی حوزه علمیه، وظیفه اصلی حکومت دینی است و در این راه هیچ کوتاهی نباید کرد و اساسا میان حوزه علمیه به عنوان تأمینکننده نظریات و معنویات دینی با دولت دینی دوگانهای نیست دولت اسلامی از دل حوزه علمیه برخواسته و متعلق به آن است و همانطور که یک فرزند نسبت به مادر خود وظایفی دارد دولت اسلامی نیز نسبت به او وظایفی دارد و باید به نحو احسن بدان تکالیف عمل کند.
ب) دوگانه کاذب دولت-مردم
آقای مسیح مهاجری با رندی ژورنالیستی تلاش کرد دوگانهای کاذب میان «دولت اسلامی و مردم» ایجاد کند و نزدیک شدن مراجع عظام تقلید به حکومت اسلامی را مساوی با دور شدن از مردم بپندارد. او با ذکر مثالهایی از علما که جایگاه حاکمیتی نداشتند تلاش کرد مرجعیت غیرسیاسی را مردمی و در مقابل، مرجعیت سیاسی را غیرمردمی و به اصطلاح «حکومتی» عنوان کند.
او بر اساس همین دوگانه کاذب میان حکومت و مردم گفت:
«امام قبل از انقلاب هم با مردم بودند و بعد هم با مردم بودند. شما هیچجا نمیبینید امام متکی شده باشند به دولت.» این ادعا از عجیبترین گفتارهایی است که میشود از یک فرد به اصطلاح مطلع صادر شود. اگر امام هیچجا متکی به دولت نبود پس چرا اساسا حکومت تشکیل داد و خود نیز در رأس حکومت قرار گرفت؟ اگر امام هیچ اعتنایی به ساختارهای حقوقی اداره کشور از جمله «دولت» نداشت پس چرا دستور به تشکیل شورای انقلاب اسلامی داد؟
اگر هیچ اتکایی به دولت نداشت پس چرا یکی از مطالبات اساسی خود را تشکیل دولت موقت قرار داد؟ اگر امام بریده از دولت بود پس چه جایگاهی داشت که استعفای دولت موقت را بپذیرد؟ جناب آقای مهاجری، صاحب این نظریه بدیع باید به دو سؤال روشن پاسخ دهند: آیا امام خمینی قدس سره الشریف ولیفقیه بود یا خیر؟ اگر ولیفقیه بود سه حالت بیشتر متصور نیست: یا از دید ایشان ولایتفقیه مساوی با دیکتاتوری است که فرد بدون اتکا به دولت و رأسا امور را پیش میبرد، یا مساوی با هرج و مرج است و به این معناست که ولیفقیه امور را بدون هیچ نظام و ساختار مشخصی تمام کارها را به مردم بسپارد و خودش هم گوشهای بنشیند یا مساوی با ولایت در حیطه حقوقی مشخص است.
این مسلم است که شیوه حکمرانی امام از قسم سوم بود و ایشان پس از تشکیل نظام اسلامی با تکیه بر ساختارهای حقوقی کشور و سه قوه مقننه، مجریه و قضائیه امور کشور را اداره میکردند.
بنابراین باید گفت که اولا در حکومت اسلامی میان مردم و حکومت فاصلهای نیست. دولت اسلامی بر پایه مردمسالاری دینی شکل گرفته است و مردم ایران نیز بیش از چهل سال است که صمیمیت و صداقت نظام را در مردمسالاری دینی حس کردهاند. هرچند سیاستمدارانی بودهاند که با طرح «ریاستجمهوری مادامالعمر» و پایبندی به تئوری «حکومت نخبهسالار» تلاش داشتند مردم را عملا از صحنه تصمیمگیریها و تصمیمسازیها حذف کنند.
@rozaneebefarda
بازار گرمی تحریفگران سیره امام، در سایه سکوت پیروان راستین مکتب امام
پاسخ به تحریفات آقای مسیح مهاجری پیرامون رابطه امام و حوزه
[صفحه 4 از 4]
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
در پاسخ به آقای مهاجری باید گفت در حکومت دینی و به صورت مشخص در جمهوری اسلامی ایران، حکومت و مردم در همتنیدهاند و بر اساس این معادله، هر مرجع تقلید یا شخصیت دینی که بیشتر به مردم نزدیک باشد بیشتر به حکومت نزدیک است و از سوی دیگر هر مرجع تقلیدی که بیشتر به حکومت نزدیک باشد، مردمیتر است و مقبولیت اجتماعی بالاتری دارد و یکی از مطالبات اساسی مردم از مراجع عظام تقلید این است که در مواجهه با مسئولینی که اعتقادی به اسلام و انقلاب اسلامی نداشته و با وعدههای دروغ بر سر کار میآیند و با وابستگی فکری و عملی به بیگانگان معیشت مردم را به روز سیاه نشاندهاند برخوردی قاطع و محکم داشته باشند و البته علمای بزرگوار و مراجع عظام تقلید همواره در عمل به تکالیفی که تشخیص میدهند قاطع و استوار و پراستقامت بوده و هستند.
نکته پایانی:
آقای مهاجری ادعا کرد امام در مواجهه با حوزه علمیه هیچگاه از جایگاه حکومت برخورد نکرد و در این زمینه شاهد مثالهایی آورد که سستی آشکاری داشت مثلا ادعا کرد انتصاب امام جمعه گلپایگان به پیشنهاد مرحوم آیتالله گلپایگانی یا ارجاع استهلال ماه مبارک رمضان به مراجع عظام تقلید از این باب بوده است. بر فرض که شاهد مثالهای وی از حیث تاریخی بلااشکال باشد، این موارد از باب احترام به مراجع تقلید بوده است و نسبت حاکمیتی داشتن با حوزههای علمیه منافاتی با احترام به مراجع تقلید ندارد.
به علاوه اگر امام «اصلاً از جایگاه حکومت با روحانیت و حوزهها حرف نزده است. » پس جناب مهاجری برخورد حاکمیتی و قاطع با آقای سیدمحمدکاظم شریعتمداری را چگونه تحلیل میکند؟ مصادره ساختمان دارالتبلیغ وی را چگونه تفسیر میکند؟
متأسفانه باید گفت که امروز در سایه غفلت جامعه انقلابی، تحریفهایی آشکار که با اطلاعات عمومی نیز قابل ردّ است نسبت به امام عزیز و البته مظلوم روا داشته میشود. امید است با عنایت بیشتر جوانان و فضلای حزباللهی، بازارِ گرمِ تحریفگرانِ امام و انقلاب، کساد و تعطیل گردد.
🔘 روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
فرزند #محمد_مهاجری سردبیر #خبرآنلاین، برای #محسن_رضایی از کلیدواژه #منافق استفاده کرد!
ادب سیاستورزی #برجامیان این روزها عجیب جلوهنمایی میکند!
@rozaneebefarda
یک نکته از اخلاقمداری برجامیان
آقای #حسن_روحانی امروز اندر خوبیهای اخلاقمداری در سیاست سخنها گفته است!
واقعا جام اخلاق #صداقت_سیاسی را جا دارد به او بدهند!
خیلی در این ۸ سال بنده خدا صادقانه با مردم سخن گفته است😂
@rozaneebefarda
📗 #معرفی_کتاب | چرا باید کتاب #رجل_سیاسی را خواند؟
👈 کتابی برای گم نکردن راه و اشتباه نگرفتن جبهه
🔍ادامه مطلب را از آدرس زیر بخوانید👇
Instagram.com/Khamenei_Book
@rozaneebefarda
15.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی آقای #مهرعلیزاده از پاسخ به سؤال یک استاد دانشگاه عاجز ماند!
@rozaneebefarda
برخی رسانههای اهل تسنن، نامه منسوب به #عبدالحمید در حمایت از #همتی را تکذیب کردند.
@rozaneebefarda
وقتی یک طلبه ژورنالیستِ نیمهسوادِ تندگو، انتخابات را نتیجه مهندسیِ غیرملی و غیرشرعی مینامد!
جالب آنکه جماعتی امروز داعیهدار ملیگرایی و رویکرد فراجناحی شدهاند که در روزگاری نهچندان دور، نماد #حذف_حداکثری و #افراطگرایی_غیرشرعی و غیرملی بودهاند!
تشخیص غیرملی بودن یا غیرشرعی بودن یک پدیده اجتماعی، هم تخصص در امور شرعی میخواهد و هم تعهد به آرمانهای ملی.
البته تهمت مهندسی انتخابات به نظام اسلامی، نه تخصص میخواهد و نه تعهد!
@rozaneebefarda
مردم غیور و متدین ایران به کدام صدا لبیک میگویند؟
فقط کافیست صفکشیها را تبیین کنیم.
مردم اسلام و ایران را دوست دارند....
#مشارکت_حداکثری
#جهاد_سیاسی
@rozaneebefarda
جمهوریتِ مظلوم و اقتدارگرایانِ غوغاسالار
اختصاصی|| داوود مهدوی زادگان
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
📌 جمهوریت و جمهوری خواهی، امر ستودنی است و باید آن را بزرگ داشت. ولی چرا جمهوریت همواره در جهان مظلوم واقع می شود؟!
📌 پس از جنگ تحمیلی در چند دوره انتخابات ریاست جمهوری، شاهد به قدرت رسیدن کسانی بودیم که با شعار جمهوری خواهی و صیانت از جمهوریت به قدرت رسیدند ولی کام مردم از مردم سالاری شیرین نشده است. مردم در سیاست های جمهوریت خواهان به قدرت رسیده همواره در حاشیه قرار داشته است.
📌 برخورد جمهوریت خواهان با مصائب و بلایای طبیعی مردم کاملاً عادی و نا مهربانانه بوده است. اگر سیل و زلزله ای پیش می آید حتی برای تظاهر هم که شده به سختی حاضر می شوند در صحنه حادثه حضور پیدا کنند. اگر هم حاضر شوند با کفش وارد چادر زلزله زده ها میشوند.
📌 عجیب آنکه این به اصطلاح جمهوریت خواهان به قدرت رسیده، به شدت سرکوب گرانه رفتار می کنند. مخالفین و منتقدین را از قدرت دور می کنند یا ساکت می کنند. هر بخشی از قدرت را که به تصرف خود در آورند، ملک شخصی خود تلقی می کنند و هر گونه انتقادی را به مثابه دخالت در حریم خصوصی می دانند و دهان منتقدین را می بندند. اما هر جایی را که به تصرف خود در نیاوردند، به عنوان حوزه عمومی می دانند که باید آنان نیز در آن سهمی داشته باشند.
📌 باطن دروغین جمهوریت خواهان را در زمان انتخابات به خوبی می توان فهمید. در شرایطی که مردم برای عبور از مشکلات اقتصادی و نا ملایمت های اجتماعی موجود به اراده ای برای تغییرات گسترده وضعیت موجود نیاز دارند تا نسیمی تازه و مهربانانه از جانب دولت بوزد، شاهدیم که همان جمهوریت خواهان برابر اراده تغییر می ایستند و از حفظ وضع موجود دفاع می کنند.
📌 امروز، روح جمهوریت بخاطر نگاه های نامحرم هواداران ساختگی ترسان شده است و سعی در پنهان کردن خود دارد. زیرا می بیند که چگونه قدرت پرستان چشم طمع به او دارند و چگونه پس از رسیدن به مقصود، با او نا مهربانانه و غیر انسانی رفتار می کنند. امروز، اگر جمهوریت مظلوم زبانی می داشت، فریاد تظلم خواهی بر می آورد و به پیشگاه عدل الهی شکایت می برد و از مردم می خواست که او را از چنگال دیکتاتورهای نقابدار نجات دهد.
امروز، جمهوریت به ضمانت نیاز دارد.
🔻 امام خمینی ره می دانست که برای صیانت از جمهوریت به ضمانت قوی نیاز است تا هیچ کارگزار دیکتاتور منشی نتواند، آن را به نفع خود تصرف کند. برای صیانت از جمهوریت به ریسمان محکمی نیاز است که نگذارد پیوندهای مردمی نظام جمهوری از هم گسیخته شود. در نظر امام خمینی ره آن ریسمان محکم همان عروه الوثقی قرآن و اسلام است. باید جمهوریت با اسلامیت پیوند بخورد تا از طمع ورزی طاغوتیان و قدرت پرستان در امان باشد.
📌 جدایی جمهوریت و اسلامیت از یکدیگر موجب به محاق رفتن و مهجوریت هر دو خواهد شد. اسلامیت بدون جمهوریت، پیامدهایی چون سیاستزدایی از اسلام را به دنبال دارد و موجب مهجوریت مجدد اسلام عزیز خواهد شد. چنانکه جدایی جمهوریت از اسلام، ضامن صیانت مردم سالاری از دست خواهد رفت و جمهوریت بی پشتیبان و ضامن خواهد شد.
📌 اقتدارگرایان کاملاً متوجه این معنا شده اند که راه تصرف جمهوریت و برپایی دیکتاتوری مدرن در همین جدایی است. از این رو، از خیلی سال پیش که عمدتاً به سال های بعد انتخابات دوم خرداد 76 باز می گردد، بحث دوگانگی حاکمیت و انسداد سیاسی را مطرح کردند.
📌 اکنون که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 1400 قرار گرفته ایم، بار دیگر اقتدارگرایانِ غوغاسالار، مجالی برای دنبال کردن حاکمیت دو گانه و طرح جدایی جمهوریت و اسلامیت را پیدا کرده اند.
✅ از این رو، مشارکت گسترده مردم در انتخابات 1400 تلاشی مجاهدانه برای نجات جمهوریت از دستان ناپاک جریانی است که قریب به چهل سال به نام مردم، قدرت را تصاحب کرده اند و هرگز دغدغه زیست و خدمت مردمی را نداشته اند. به امید روزی که جمهوریت مظلوم برای همیشه در پناه اسلامیت مردم سالاری دینی آرام و قرار گیرد.
@rozaneebefarda