رسوایی ظریف؛ دزدی یا قمار سیاسی؟!
مروری بر پشتوانههای سیاسی/تاریخی ماجرای #ظریف_گیت
[صفحه ۳ از ۱۲]
💥اختصاصی روزنه/ پست ویژه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بازیگر دوم: حسامالدین آشنا و مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری
مصاحبه با محمدجواد ظریف در روز ششم اسفند سال ۱۳۹۹ و در قالب برنامهای با عنوان «تاریخ شفاهی دولت تدبیر و امید» ضبط شده است. این مصاحبه، زیر نظر مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری- به مدیریت حسامالدین آشنا- انجام شده است.(مشرق 6اردیبهشت1400) بنابراین برای شناخت پشتپردههای این صوت رسواییآفرین باید حسامالدوله را بیشتر شناخت.
آشنا چهره آشنای عملیات روانیهای دولت از ابتدا تا کنون بوده است. مردی پنجاه و هفت ساله و عنصری سابقا امنیتی که یک پا در دانشگاه امام صادق دارد و پای دیگرش در شورای نظارتی صدا و سیما و است و در کسوت ریاست مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری نیز مشغول بود که اخیرا در اقدامی سوال برانگیز از این مسئولیت استعفا داد و ربیعی بل حکم روحانی جایگزین او شد. برخی تحلیلگران این اقدام را نوعی فرار به جلو برای گم شدن سرنخ های ماجرا عنوان میکنند.
نقش آشنا در این رسوایی همسطح محمدجواد ظریف است چراکه مصاحبه با ظریف ذیل پروژهای است که مجری یا یکی از مجریانش مرکز بررسیهای استراتژیک است و علاوه بر آن «محمد فاضلی» معاون پژوهشی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در کنار «سعید لیلاز» از مصاحبهگران این پروژه بوده است.(تارنمای رسمی حزب کارگزاران 7اردیبهشت1400)
حسامالدین آشنا را میتوان همچون سایر اعضای دولت تسلیمطلب یک اَبَربرجامیِ درجه یک دانست. کسی که هشت سال تمام هویت، شخصیت و هدف سیاسی خود را در برجام و سازش با ایالات متحده آمریکا تعریف کرد و طبیعی است که با شکست مفتضحانه برجام دچار بحران هویت شود. هرچند یک تسلیمطلب واقعی هیچگاه دست از سازشکاری برنمیدارد حتی اگر سربازان وطن در شرق کشور غرق در خون باشند. حسامالدین آشنا پس از حادثه تروریستی و شهادت مرزبانان شرق کشور نوشت:
«مرزبانان ما به شهادت رسیدند اما ما در چرخه خونین و باطل انتقام نخواهیم افتاد. مسئولیت بر عهده آمران و دیه بر عهده عاقله است.»(25بهمن1397)
این سخن سازشکارانه آشنا با واکنش منفی مردم و شخصیتهای انقلابی از جمله همسر شهید بلباسی مواجه شد.
حسامالدین آشنا خطاب به روزنامه الاخبار: مذاکرات موشکی محتمل است
حسامالدین آشنا اسفند سال 99 با روزنامه الاخبار مصاحبه داشت.(انتخاب 22اسفند1399)
او در این مصاحبه حداقل دو موضع بر خلاف مواضع نظام اسلامی داشت.
آشنا در این مصاحبه بر خلاف دیدگاه صریح مقام معظم رهبری پیشنهاد بازگشت همزمان ایران و آمریکا به برجام را مطرح کرد که البته این مطلب توسط وزارت خارجه به عنوان دیدگاه شخصی آشنا معرفی شد. او در همین مصاحبه سخن خطرناک دیگری نیز داشت که هیچگاه با تکذیب وزارت خارجه روبرو نشد. او به صراحت از مذاکرات موشکی-امنیتی سخن گفت و عملا و علنا برجام2 و برجام منطقهای را به عنوان گفتمان رسمی جمهوری اسلامی به جهان اعلام کرد:
«الاخبار: درباره موضوعات موشکی و منطقهای، آیا احتمال مذاکره وجود دارد؟
حتماً. به شرطی که مسائل نظامی و تسلیحاتی کل منطقه به بحث گذاشته شود نه فقط ایران... ایران میتواند با کشورهای منطقه و فراتر از منطقه در مورد وضعیت امنیتی و نظامی منطقه گفتوگو کند.»(انتخاب 22اسفند1399)
همچنین او در توییتر خود بر خلاف ادبیات رسمی جمهوری اسلامی از رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان «کشور» یاد کرده است که این موضوع نیز مورد توجه فعالان رسانهای قرار گرفت.
بنابراین آشنای بدون روتوش، آشنایی تسلیمطلب است که ادبیات و گفتمان مقاومت را همچون کارفرمایان خود سد راه میبیند. با این شناخت اجمالی از رفتار سیاسی او به رابطه رسانهای آشنا با شهید حاج قاسم سلیمانی پیش از شهادت ایشان میپردازیم.
@rozaneebefarda
ادامه👇🏽
رسوایی ظریف؛ دزدی یا قمار سیاسی؟!
مروری بر پشتوانههای سیاسی/تاریخی ماجرای #ظریف_گیت
[صفحه ۴ از ۱۲]
💥اختصاصی روزنه/ پست ویژه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
آشنا و حاج قاسم سلیمانی
بیبیسی از سال 1398، مدتی پیش از شهادت حاج قاسم سلیمانی دلواپس حضور ایشان در انتخابات ریاستجمهوری 1400 بوده است.
جالب آنکه از همان سال خط تقابل ظریف-سلیمانی و به تعبیر دقیقتر سازشطلبی-مقاومت را کلید زد و ظریف را چهره مظلوم میدان معرفی میکرد.
بیبیسی در تاریخ 6آبان1398 نوشت:
«مشاوران مورد اعتماد آقای خامنه ای در سیاست خارجی علی اکبر ولایتی و قاسم سلیمانی اند. سفر بشار اسد در معیت قاسم سلیمانی به ایران، بدون اطلاع وزارت خارجه و استعفای شبانه محمد جواد ظریف در اسفند ماه گذشته آشکارترین نمایش حاشیه ای بودن نقش دولت در سیاست خارجی بود.»
دلیل این دلواپسی بیبیسی روشن است. شهید سلیمانی به اعتراف محمدجواد ظریف و سایر نهادهای آمارگیری و اطلاعرسانی محبوبیتی فوقالعاده میان ایرانیان یافته بود و طبیعی است محبوبیت نماد مقاومت در مقابل منفور بودن نماد سازشکاری به مذاق تسلیمطلبان خوش نمیآید.
از این رو بعید نیست #سرهنگِ_جنگِ_نرم دولت_اعتدال، حسامالدین آشنا مهمترین حریف کارفرمای خود را همان حاج قاسم سلیمانی ببیند و هرجا که سایه او را ببیند دست به تهدید بزند.
البته حکایت تهدیدهای حسام علیه سردار شهید سلیمانی به قبل از سال 1398 برمیگردد. جایی که حسن روحانی تلاش داشت برای دور دوم ریاستجمهوری قدم به میان بگذارد و جدیترین رقیب بالقوه او نیز سردار دلها حاج قاسم سلیمانی بود. آشنای روحانی در سال 1396 با ادبیات دوپهلو و مزورانه خاص خود دست به تهدیدی آشکار علیه شهید سلیمانی زد و اینگونه نوشت:
بگذاریم حاج قاسم در قله اسطوره ای دفاع از حریم و حرم بماند؛ نگذاریم او را چون محسن و باقر به کارزار کلید و گازانبر بکشانند(7خرداد1395)
ناگفته پیداست که در حاشیهسازیها و حاشیه پردازی های رسانهای دولت اعتدال عنصر گازانبر به دست ماجرا همین جناب آشنا است و بنابر گفته اهالی رسانه، کسی که کلید را به عنوان نماد انتخاباتی دست حسن روحانی داد شخص اوست.
پس بر فرض شرکت شهید سلیمانی در انتخابات 96 کسی که قصد داشت به چهره نورانی وی گازانبر بکشد نیز شخص آشنا است و این نوشتک او را هم باید به حساب تهدیدهای کنایی خاص وی گذاشت.
بنابراین تخریب رسانههای معاند، حسام آشنا و تیم او علیه حاج قاسم را نباید در سال 1400 دید بلکه ردپای ترور رسانهای ایشان را باید در سال 98 و 95 ردگیری کرد.
@rozaneebefarda
ادامه👇🏽
رسوایی ظریف؛ دزدی یا قمار سیاسی؟!
مروری بر پشتوانههای سیاسی/تاریخی ماجرای #ظریف_گیت
[صفحه ۵ از ۱۲]
💥اختصاصی روزنه/ پست ویژه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
حاج قاسم سلیمانی در سال 1398 دنیای کثیف دنیاطلبان را به آنها واگذار کرد و پس از سالها کاندیداتوری در انتخابات پرشور شهادتطلبان، به عنوان سیدالشهدای مقاومت توسط ذات مقدس حضرت حق انتخاب شد و از میان ما رفت البته شهادت او نیز همچون حیاتش شکستی کمرشکن برای جبهه استکبار و ایادی جیرهخوار داخلی آنها رقم زد و او که تا پیش از شهادت سردارِ جنگ سخت بود، اینبار به عنوان فاتح جنگ نرم شناخته شد و ژنرالهای جنگ نرم غرب را مقهور هنرنمایی الهی خود کرد.
بهترین توصیف را مقام معظم رهبری از مجاهدتهای سردار شهید ارائه کردند:
«[سردار سلیمانی] پس از شهادت هم دشمنان را شکست داد. این تشییعی که در ایران شد، تشییع عجیب و واقعاً فراموشنشدنیای [بود]؛ و همچنین تشییع میلیونیای که در عراق شد؛ در نجف، در بغداد ایشان تشییع شد، تشییع میلیونی عجیبی؛ ایشان و شهید ابومهدی مهندس با همدیگر تشییع شدند. در واقع این تشییع، و بعد بزرگداشتها، ژنرالهای جنگ نرم استکبار را متحیّر کرد. اینهایی که در جنگ نرمِ استکبار برجستهاند و در واقع آنها هستند که دارند فعّالیّت میکنند و ژنرالهای جنگ نرم آمریکا و استکبار هستند، اصلاً متحیّر ماندند که این چه وضعی است؛ این که بود، این چه بود؛ این چه حرکت عظیمی است که آنها را شکست داد. »(مقام معظم رهبری 1399.9.29)
سادهانگاری است اگر بپنداریم که سرهنگهای بدسابقه عرصه سیاست و رسانه؛ از شکست ژنرالهای جنگ نرم استکبار دلخور و ناراحت نشوند و از سردار سلیمانیِ شهید کینه به دل نگیرند. بنابراین باید دانست که سیلی سخت حاج قاسم سلیمانی در ساحت جنگ نرم؛ در دلِ نفوذیهای آشنا و ناآشنا کینه تولید میکند و طبیعی است که این جماعت بخواهند سرمایه اجتماعی-الهی سردارِ عزیز را با ترفندها و توطئههای مختلف مخدوش کنند. معادله واضح است: سردار سلیمانی نماد مقاومت است و تا وقتی که نماد مقاومت در اوج محبوبیت ملی باشد، هیچگاه یک تسلیمطلب در ایران سربرنخواهد آورد و رشد نخواهد کرد.
با نزدیک شدن فضای انتخابات محبوبیت فزاینده شهید سلیمانی برای جریان تسلیمطلب و نماد آن، یعنی آقای محمدجواد ظریف ناگوارتر میشود و آقای دیپلمات کمکم «بگمبگمهای» خود را از تاریخ 11فروردین1400 علیه حاج قاسم سلیمانی آغاز کرد.
ظریف در این تاریخ در کلاب هاوس تلاش کرد که دستآورد شگفتانگیز حاج قاسم سلیمانی و همراه کردن ولادیمیر پوتین توسط ایشان را هم به برجامِ مُرده خود گره بزند برجامی که تا گفت:
« روسیه تا پیش از انعقاد برجام هیچ دعوتی از سردار سلیمانی نکرده بود. نخستین دعوت روسیه از شهید سلیمانی مربوط به مردادماه ۱۳۹۴ یعنی چند روز پس از انعقاد برجام بود.»(مشرق12فروردین1400)
رد این ادعای گزاف واضح است چراکه برجام یک سند هستهای است و شخص آقای ظریف و سایر برجامیان هزاران قسم و آیه خوردهاند که در مذاکرات برجامی هیچ سخنی از مباحث منطقهای و امنیتی به میان نیاوردهاند تا سردار سلیمانی بر اساس آن بخواهد به روسیه نزدیک شود.
بنابراین رطب و یابسبافی آقای دیپلمات در این زمینه ره به جایی نمیبرد اما آنچه مهم است کلید خوردن پروژه «تضعیف حاج قاسم سلیمانی برای تقویت خود» است که محمدجواد ظریف در کلاب هاوس آن را آغاز کرد و البته سرهنگِ رسانهای دولت، جناب آشنا هم وارد معرکه شد و تلویحا از بگمبگمهای آتی آقای دیپلماتی پرده برداشت و در توییتر خود نوشت:
«ناگفتههای ظریف برای بسیاری تلخ خواهد بود.»
او این توییت خود را در حاشیه توییت دیاکو حسینی نوشته بود. دیاکو حسینی کارشناس ارشد مرکز بررسیها نیز در توییت خود سخن گزاف ظریف در خصوص سردار سلیمانی را برجسته کرد و آقا حسام هم حرف از ناگفتههای او زد و آتش ماجرا را برای به اصطلاح ناگفتههای بعدی تندتر کرد ناگفتههایی که ماهیت و جزئیات آن تا 5اردیبهشت1400 مبهم بود.
@rozaneebefarda
ادامه👇🏽
رسوایی ظریف؛ دزدی یا قمار سیاسی؟!
مروری بر پشتوانههای سیاسی/تاریخی ماجرای #ظریف_گیت
[صفحه ۶ از ۱۲]
💥اختصاصی روزنه/ پست ویژه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
رونمایی از چهرهای دیگر؛ دیاکو حسینی کیست؟
تا اینجای ماجرا نقش حسامالدین آشنا به عنوان رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری عامل، یا یکی از عاملان پروژه تاریخ شفاهی دولت روشن شد.
پیش از این نیز گفتیم که معاون پژوهشی مرکز بررسیهای استراتژیک یعنی محمد فاضلی یکی از مجریان مصاحبه با محمدجواد ظریف بوده است.
در کنار این دو چهره، بد نیست که نامی از چهرهای مرموز یعنی « #دیاکو_حسینی» ببریم. او کارشناس ارشد مرکز بررسیهای استراتژیک و مدیر برنامه مطالعات جهانی مرکز بررسیهای راهبردی ریاست جمهوری است.(اعتماد آنلاین 5اردیبهشت1400) خوانش دیدگاههای تخریبی او علیه حاج قاسم سلیمانی و سپاه قدس در این روزها پرفایده است.
مغز سخنان محمدجواد ظریف در صوت چند ساعت منتشر شده؛ مقصرانگاری سردار سلیمانی و سپاه قدس در ناکامی برجام بدفرجام بود. جالب است بدانید که این «مقصرانگاری» پیش از این در مقالات دیاکو حسینی قابل مشاهده است و پیشینیه پروژه تخریب حاج قاسم به نفع ظریف را کاملا نمایان میکند.
دیاکو حسینی و مقصرانگاری شهید سلیمانی در ضعفهای دیپلماتیک
دیاکو حسینی در مقاله «دیپلماسی عمومی در بخش دفاعی» 30دی1396 پس از خاتمه حاکمیت داعش ادعا میکند که سطح محبوبیت ایران در منطقه بسیار نازل است و لازم است که با دیپلماسی عمومی این محبوبیت افزایش یابد. هرچند ادعای او در خصوص سطح محبوبیت ایران قابل اتکا نیست اما با فرض پذیرش این ادعا، طبیعی است که دستگاه دیپلماسی وظیفه اصلی در مدیریت افکار عمومی بینالمللی در خصوص کشور را داشته باشد اما دیاکو حسینی با توجیهاتی عجیب مقصر اصلی را سپاه قدس جلوه میدهد و توپ را به زمین مجاهدین تازه از نبرد بازگشته میاندازد.
او در این مقاله مینویسد:
«سپاه قدس ستون فقرات پیروزیهای نظامی ما در عراق و سوریه بود و همچنان میتواند در دستیابی به پیروزی سیاسی نیز موثر باشد. در این مرحله، مهارتهای نظامی و مستشاری سپاه کمکی برای رسیدن به این هدف نمیکند؛ در عوض ضروری است که سپاه به مهارتهای دیپلماتیک و به مراتب ظریفتری متوسل شود که با این اهداف تناسب دارند. نخستین گام در به نمایش گذاشتن این مهارتها، موفقیت در تسخیر قلبها و ذهنها و پذیرش سپاه قدس در افکار عمومی جهان عرب است. دلایل قانع کنندهای وجود دارد که سپاه پاسداران در این مجال به اندازه کافی موفق نبوده است.»
او در ادامه مقاله خود مرزهای استدلال علمی را جا به جا کرده؛ بدون آنکه نظرسنجی معتبری در خصوص میزان محبوبیت سپاه قدس داشته باشد اینگونه مینویسد:
« متاسفانه نظرسنجی معتبری در تشخیص میزان محبوبیت سپاه قدس/ پاسداران در جهان عرب وجود ندارد اما میتوانیم فرض بگیریم که دیدگاه افکار عمومی جهان عرب نسبت به جمهوری اسلامی ایران، شاخصی برای ارزیابی نگاه آنها به سپاه هم هست. طبق نظرسنجی موسسه Pew در دسامبر ۲۰۱۷، بین سه قدرت منطقهای ایران، ترکیه و عربستان سعودی، ایران کمترین محبوبیت را در تونس، اردن و لبنان دارد.»
جناب کارشناس ارشد در انتهای مقاله خود پیشنهادهایی را میدهد که یکی از عجیبترین آنها؛ گفت و گوی مستمر و تفصیلی سردار سلیمانی با رسانههای غربی است. رسانههایی که وابستگی آشکاری با سرویسهای جاسوسی دولتهایی دارند که سردار سلیمانی وسط جنگ با آنهاست:
« بر اساس نظرسنجی دانشگاه مریلند در سال گذشته، سردار قاسم سلیمانی در قلب سپاه پاسداران، به عنوان محبوبترین چهره ایران در داخل کشور شناخته شد. این امتیاز برجستهای است که میباید در بیرون از مرزها به نمایش گذاشته شود. مصاحبههای سردار سلیمانی با شبکههای تلویزیونی و روزنامههای معتبر در غرب و جهان عرب در تلطیف تصویر مبهم، آزار دهنده و رازآلود از محبوبترین سردار ایرانی و بکار بستن استراتژی قانعسازی در دیپلماسی عمومی سپاه مفید است.»
به عبارت بهتر دیاکو حسینی به سردار سلیمانی پیشنهاد میدهد(شاید هم فشار میآورد) که وسط درگیری با نظامیان آمریکایی و انگلیسی با جاسوس-خبرنگارهای آمریکایی و انگلیسی بنشیند و چهره رازآلود خود را برای آنها رمزگشایی کند. یک سؤال فرعی هم از جناب دیاکو : مگر محبوبیت داخلی سردار سلیمانی به خاطر مصاحبههای او با رسانههای داخلی بود؟! اساسا آن شهید عزیز چند مصاحبه با صدا و سیما و رسانهها و روزنامهها داشت؟ محبوبیت شگفتانگیز سردار سلیمانی از طریق راههای ژورنالیستی و رسانهای مرسوم ، که آقای حسینی و آشنا و ظریف به آن عادت دارند، به دست نیامده بود البته فهم این مطلب برای این جماعت سخت است ولی عموم مردم از جان و دل آن را درک میکنند.
@rozaneebefarda
ادامه👇🏽
رسوایی ظریف؛ دزدی یا قمار سیاسی؟!
مروری بر پشتوانههای سیاسی/تاریخی ماجرای #ظریف_گیت
[صفحه ۷ از ۱۲]
💥اختصاصی روزنه/ پست ویژه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
دیاکو حسینی و تبادل پیام با آمریکا
کارشناس ارشد مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در حالیکه هرگونه ارتباط با ایالات متحده آمریکا از جانب نظام ممنوع شمرده شده بود در مصاحبه با ایلنا سخن از تبادل پیام با آمریکا به میان آورد.
به گزارش ایلنا:
« این تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی درباره این گزاره که « رد پیشنهاد اروپاییها برای برگزاری نشست ۱+۴ با مشارکت آمریکا روزنههایی در مذاکرات چندجانبه را بست اما روزنه های دیگری را باز کرد که مرحله تازه ای از دیپلماسی را بین ایران و آمریکا شروع می کند» گفت: این موضوع به هیچ وجه به معنای مذاکره مستقیم بین ایران و آمریکا نیست، بلکه ممکن است روزنههایی با دیپلماسی بین ایران و آمریکا شکل بگیرد.
وی اضافه کرد: دیپلماسی بین ایران و آمریکا، الزاماً مذاکره بین ایران و آمریکا نیست؛ بلکه وارد شدن به پیچیدگیهایی است که میتواند شامل تبادل پیامها یا عبور از یک سناریوی رد شده به سمت ابتکارها و سناریوهای جدیدتری باشد که در آن مقداری خلاقیت به کار گرفته شده و این بنبست را به شیوه مناسبتری بشکند..»(13اسفند1399)
بنابراین باید گفت که «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری» با ریاست حسامالدین آشنا و حضور امثال فاضلی و حسینی از سالها قبل در پی مخدوش کردن چهره مبارک سردار دلها و تضعیف جایگاه معنوی و مردمی سپاه قدس بودهاند و فایل صوتی مذکور نوک این کوه یخ بوده است. این جماعت به هر قیمتی به دنبال مذاکره و تبادل پیام و بدهبستان با ایالات متحده آمریکاست حتی اگر لازم باشد به خون ریخته شده سردار سلیمانی بیاعتنایی و حتی اهانت شود.
@rozaneebefarda
ادامه👇🏽
رسوایی ظریف؛ دزدی یا قمار سیاسی؟!
مروری بر پشتوانههای سیاسی/تاریخی ماجرای #ظریف_گیت
[صفحه ۸ از ۱۲]
💥اختصاصی روزنه/ پست ویژه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بازیگر سوم: حزب کارگزاران
بازی ترکیبی کارگزاران
یکی از چهرههای اصلی و میدانی رسوایی ظریف، «سعید لیلاز» محکوم #فتنه88 و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران بود. او به عنوان مصاحبهگر در مقابل ظریف ظاهر شده بود و سؤالات خود را مطرح میکرد.
پروژه مصاحبه زیر نظر مرکز بررسیهای استراتژیک انجام شده اما اینکه سعید لیلاز در نقش مصاحبهگر با محمدجواد ظریفِ دیپلمات ظاهر شده، سؤالبرانگیز است اما ماجرا وقتی روشن میشود که ردپایی از #محمد_قوچانی، عضو دیگر حزب کارگزاران را در این ماجرا ببینیم.
انتشار صوت ظریف موضعگیری سخنگوی وزارت خارجه را در پی داشت. #خطیبی در این رابطه گفت:
«این گفتوگو صرفا برای ثبت در حافظه سازمانی دولت تدبیر و امید ضبط شده بوده و قرار به انتشار آن نبوده است.»
اما کدام گروه و جریان به دنبال ثبت حافظه سازمانی دولت تدبیر و امید بوده است؟!
خبرگزاری فارس در تاریخ 14/11/1399 در خبری عنوان داشته بود:
« ...حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور اخیراً مرکزی به عنوان مرکز حفظ و نشر آثار خودش را راهاندازی کرده و عنوان آن را شورای تدوین، گردآوری و تنظیم آثار آیت الله حسن روحانی گذاشته است.
دبیری این شورا به محمد قوچانی سپرده شده است. اولین پروژهای که قوچانی در این شورا در دست اجرا دارد تدوین کتابی با عنوان (احیای امید) است که قرار است بر اساس مصاحبه با چهرههای سیاسی مطرح در باب روحانی و خدمات او تدوین شود.»
اما محمد قوچانی، دبیر شورای تدوین، گردآوری و مستندسازی آثار ریاستجمهوری در گفتوگو با ایرنا در تاریخ 16بهمن ماه 1399 درباره راهاندازی «دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله روحانی»، گفت:
«این شورا با همین نام قبل از این دولت بوده و بعدها هم حضور خواهد داشت. کاری که ما انجام میدهیم نه درباره شخص رییس جمهوری بلکه تنظیم و تدوین آثاری درباره کارنامه دولت یازدهم و دوازدهم است.»(الف، دویچهوله فارسی 6اردیبهشت)
روزنامه اصطلاحطلب آفتاب یزد نیز در خصوص نقش محمد قوچانی در این رسوایی اینگونه مینویسد:
« چندی قبل، آفتاب یزد در گزارشی با عنوان: «بودجه این شورا چقدر است»، پرده از پروژهای با عنوان: «شورای تدوین، گردآوری و مستندسازی آثار رئیس جمهور» بر میدارد، پروژهای که زیر نظر مستقیم «محمدقوچانی» و با بودجهای هنگفت در حال انجام است. آیا نشر این فایل صوتی زیر سر این شورا بوده است؟»
در ادامه این گزارش نیز آمده است:
« در همان گزارش «عبدالرضا داوری و محمد ابطحی» از نزدیکان «خاتمی و احمدینژاد» که پرسیدیم به صراحت گفتند: «چنین مسئلهای در آن دو دولت سابقه نداشته و موضوع، برای آنها نیز تازه و بدیع است». یکی از نکات مهم در این مصاحبه، حضور «سعید لیلاز» اقتصاددان است که در نقش «مصاحبه کننده» سوالاتی را از «محمدجواد ظریف» میپرسد مصاحبهای که در جاهایی تاکید میشود: «اینجا را ضبط نکن» و این یعنی این مصاحبه قرار بوده تدوین و اصلاح شود(!) اما اینک بخشهایی از این مصاحبه، در گسترهای وسیع در حال دست به دست شدن است و این یعنی؛ یک پای ماجرای «درز فایل صوتی محمدجواد ظریف»، همان دار و دستهای است که «شورای تدوین، گردآوری و مستندسازی آثار رئیس جمهور» را سرپرستی و هدایت میکنند.»(آفتاب یزد 7اردیبهشت1400)
البته ارتباط سعید لیلاز با محمد قوچانی فراتر از عضویت در حزبی مشترک است و لیلاز از دهه هشتاد مشاور و همراه قوچانی در روزنامه شرق بوده است و سرمقالههای او در این روزنامه چاپ میشد.(مهرنامه ص227، شماره 47)
محمد قوچانی مدت کوتاهی پس از درج این خبر در آفتاب یزد ارتباط خود را با انتشار صوت محل بحث تکذیب کرد و اعلام کرد:
«از فایل مصاحبه با وزیر محترم امور خارجه هم پس از انتشار مطلع شده ام و در انجام و تدوین و انتشار مصاحبه هیچ نقشی نداشته ام و به علل روشن اداری و تفکیک مسوولیتها هیچ دسترسی به آن فایل نداشته ام.
این بسیار غیر حرفه ای و غیر اخلاقی است که آن روزنامه بدون آنکه جواب سوال تیتر اولش را بداند به طرح شبهه و دروغ و تهمت بپردازد و به همین علت این اتهام سنگین برای من و این شورا قابل پیگیری است.»
البته جامعه پژوهشگران و علاقهمندان به حقیقت از پیشنهاد آقای قوچانی مبنی بر پیگیری ماجرا استقبال میکنند و ابعاد ماجرا به دلیل پیچیدگی و بُعد قضایی که پیدا کرده تنها پس از بررسی دقیق دادگاه عدل مشخص خواهد شد و در هر صورت نمیتوان قرائن و مواضع دال بر احتمال انتفاع کارگزاران از انتشار این صوت را نادیده گرفت.
@rozaneebefarda
ادامه👇🏽
رسوایی ظریف؛ دزدی یا قمار سیاسی؟!
مروری بر پشتوانههای سیاسی/تاریخی ماجرای #ظریف_گیت
[صفحه ۹ از ۱۲]
💥اختصاصی روزنه/ پست ویژه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
حمایتهای میدانی عطریانفر از ظریف و روحانی!
تا اینجای کار نام دو عضو شورای مرکزی کارگزاران در این ماجرا آورده شده و طبیعی است وقتی پای دو عضو اصلی یک حزب در یک فاجعه ملی درمیان باشد، دیگر اعضای حزب نیز به یاری آنها بشتابند و تلاش کنند آنان را از مهلکه نجات دهند.
محمدعطریانفر(از حلقه #بیت_منتظری که پیشتر به واسطه خواهر و دامادش، در مورد همکاری با #منافقین نیز ابهاماتی در کارنامه دارد)
عضو دیگر شورای مرکزی کارگزاران دو روز بعد از انتشار صوت ظریف از رسانه معاند سعودی اینترنشنال با #خبرآنلاین به مصاحبه نشست و تلاش کرد ذهنها را از متهمان اصلی ماجرا به سمت دیگری بکشاند.
او در ابتدا تلاش کرد که چهره محمدجواد ظریف را با مظلومنمایی تطهیر کند:
«نقش نفوذ را در این رابطه نباید از نظر دور داشت و هدف مرتکبین به آن هم، دامن زدن به آشفتگیهای بازار سیاست و ایجاد مزاحمت برای کارگزاران دیپلماسی است که تلاش میکنند، ایران را از این شرایط سخت و بحرانی خارج کنند.»
عطریانفر برای حفظ وجهه محمدجواد ظریف حتی حاضر شد که انگشت اتهام را به سمت ریاستجمهوری ببرد:
« بیتردید انتشار فایل به هیچ عنوان مورد رضایت آقای ظریف نبوده و نیست و در این رابطه ریاست جمهوری و دفتر مربوط به ضبط خاطرات وزراء، در این زمینه باید پاسخگو باشند.» (خبرآنلاین 7اردیبهشت1400)
البته ظاهرا آقای عطریانفر پس از مشاهده هجمههای مردمی علیه ظریف دچار موضعپریشی جدی شده؛ بلافاصله حسن روحانی و حسامالدین آشنا را مبرا دانست و پای دیگران را به ماجرا باز کرد!
«گرچه بنا به تشخیص من، این اتفاق خارج از اراده ریاست جمهوری و حتی شخص آقای آشنا به عنوان مسئول ارشد این ماجرا رخ داده است... کسانی که دست به انتشار این فایل صوتی زدهاند، با هدف هجوم به منافع ملی و تخریب روانی جامعه و برهم زدن تعادل سیاسی در آستانه برگزاری انتخابات، گام برداشتهاند. تندروها همواره نقششان، تندروی و ایجاد بلوا، دعوا و مناقشه و تخریب است. هر کجا تندروی بر روند طبیعی امور عارض شود، مشکلات و گرفتاریهایی را بر هر دو سوی جبهه سیاسی کشور بار کرده است...»(خبرآنلاین 7اردیبهشت1400)
@rozaneebefarda
ادامه👇🏽
رسوایی ظریف؛ دزدی یا قمار سیاسی؟!
مروری بر پشتوانههای سیاسی/تاریخی ماجرای #ظریف_گیت
[صفحه ۱۰ از ۱۲]
💥اختصاصی روزنه/ پست ویژه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
اعترافات ناخواسته حسین مرعشی در ماجرای #ظریف_گیت
نفر بعدی که از حزب کارگزاران نام میبریم حسین مرعشی است. او در متهم کردن حسن روحانی و حسامالدین آشنا صراحت بیشتری به خرج داد و گفت:
« اشتباه اصلی را در این روند سیستم ریاستجمهوری انجام داده است. این ایده شخص رئیسجمهور که وزرا را مکلف و وادار به انجام گفتوگوی عملکردیای کند که ناگفتههایشان را در زمان مسئولیت بگویند، ایده خوب و دردسرسازی بود که حالا هم کمی دردسرساز شده است. متأسفانه سیستمی که آقای حسامالدین آشنا برای جمعآوری این گفتوگوها پیاده کرده و بهکار گرفته بودند سیستم امنی نبود. بردن وزرا به یک استودیو در باغ کتاب تهران و گرفتن ناگفتههای عملکردی از اعضای هیأت دولت کار پرریسکی است و دسترسی خیلیها را به این فایل تسهیل کرده. الان مشخص نیست مخالفان ظریف این کار را کردهاند یا دلواپسان یا موافقان ظریف و یا نفوذیهای خارجی. این روند کاری بود که مراقبت و امنیت بیشتری را میطلبید.»(تارنمای رسمی حزب کارگزاران 7اردیبهشت1400 به نقل از شهروند)
همانطور که پیش از این گفته شد، انتشار این صوت میتوانست به نفع محمدجواد ظریف تمام شود و در صورتیکه واکنش جدی مردم و جریان انقلابی نبود، آقای دیپلماتِ ورشکسته تمام تقصیرات را به گردن شهید مظلوم سردار سلیمانی میانداخت و خود قهرمانِ میدانِ دیپلماسی لقب میگرفت. به عبارت دیگر انتشار این فایل صوتی برای محمدجواد ظریف یک قمار سیاسی بود، فارغ از اینکه خود او آگاهانه وارد این بازی شده باشد یا مافیای سیاسی او را ناآگاهانه وارد ماجرا کرده باشد. قماری که اگر در آن پیروز میشد تمام اعتبار از دسترفتهاش بازمیگشت و اگر میباخت وضعی بدتر از امروز پیدا میکرد.
جالب اینجاست که حسین مرعشی نیز در مصاحبه با شهروند طوری سخن میگوید که گویی انتظار نفع یا عدم نفع ظریف در این بازی کثیف را میکشد:
«بهنظرتان انتشار این فایل به سود چهکسی یا کسانی بود و ضررش متوجه چهکسی است؟
برای اینکه مشخص شود منتفعان این کار چه کسانی یا گروهی هستند هنوز خیلی زود است و باید اجازه داد شوک بروزیافته فروکش کند.»(7اردیبهشت1400- تارنمای رسمی حزب کارگزاران به نقل از شهروند)
شکی نیست که این بازی دو طرف دارد: یکطرف محمدجواد ظریف و طایفه حامیان او، طرف دیگر مردمِ دلداده به حاج قاسم سلیمانی و انقلابیون. بنابراین حسین مرعشی به خوبی میداند که محمدجواد ظریف میتواند از این بازی منتفع شود و تنها باید منتظر بود که شوک بروزیافته فروکش کند و نتیجه نقشه نفوذیها مشخص گردد. البته این تحلیل ما نیست و شخص حسین مرعشی پرده از آمال و آرزوهایش برداشته و پیش از اتمام بازی، محمدجواد ظریف را پیروز میدان عنوان میکند و انتشار این صوت را عامل افزایش محبوبیت او معرفی میکند:
«برخی معتقدند ظریف بهعنوان کاندیدای بالقوه جریان اصلاحات و چهرهای مردمی نیز آسیب اساسی از این مثلا افشاگری خورده است و دستکم روندی شکل گرفته که سبب حذف از رقابتهای انتخاباتی خواهد شد؟
معتقدم ظریف بهلحاظ شخصی محبوبتر از گذشته شده است. هنوز چیزی مشخص نیست.
پس معتقدید که شاید بهرغم نگرانی برای پایان یافتن عمر سیاسی ظریف، او همچنان در عرصه بماند؟
بله، این فایل الزاما نمیتواند منجر به حذف ظریف شود و شاید برعکس، فضای استقبال از او بیشتر شد.»(7اردیبهشت1400- تارنمای رسمی حزب کارگزاران به نقل از شهروند)
@rozaneebefarda
ادامه👇🏽
رسوایی ظریف؛ دزدی یا قمار سیاسی؟!
مروری بر پشتوانههای سیاسی/تاریخی ماجرای #ظریف_گیت
[صفحه ۱۱ از ۱۲]
💥اختصاصی روزنه/ پست ویژه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
چرا حزب کارگزاران وارد بازی شد؟!
آقای دیپلمات در قمارِ بینالمللی برجام شکست خورد و اعتبار کشور را پای دلدادگی به آمریکا باخت. او پس از منتشر شدن این فایل صوتی قمارِ داخلی را هم باخت و اعتبار کمفروغ خود را بیش از پیش از دست داد اما چرا کارگزاران وارد این بازی شد و اساسا چرا این حزب باید خود را برای بیرون کشیدن ظریف از مهلکه خرج کند؟
پاسخ واضح است.
محمدجواد ظریف تا پیش از این رسوایی تنها کاندید حزب کارگزاران برای انتخابات1400 بود و جالب آنکه انتشار صوت این مصاحبه از سعودیاینترنشنال نیز تنها یک روز بعد از اعلام رسمی کارگزاران مبنی بر انتخاب محمدجواد ظریف به عنوان کاندیدای حزب (محمدعطریانفر-جماران-4اردیبهشت1400)صورت گرفت.
البته تمایل کارگزاران به کاندیداتوری محمدجواد ظریف به مدتها قبل برمیگردد.حسین مرعشی اسفند1399 رسما اعلام کرد:
چیزی که در حال حاضر فراوان است الحمدلله کاندیدا است بنابراین کاندیدا کم نداریم بلکه نفر زیاد است آنطور که بنده در ذهنم منظم کردهام، ابتدا آقای ظریف است که الان بیشتر مطرح است.(2اسفند1399-خبرآنلاین)
علاوه بر عطریانفر و مرعشی، محمد قوچانی نیز ظرفیت رسانهای خود را به میان آورد و در «آگاهی نو-زمستان99» با انتشار عکس محمدجواد ظریف پروژه «دولت تکنوکرات-رئیس دیپلمات» را کلید زد و عملا ظریف را به عنوان کاندیدای مطلوب خود مطرح کرد.
خلاصه آنکه حزب کارگزاران تا 2اسفند1399 به این جمعبندی میرسد که در میان کاندیدهای بالقوه محمدجواد ظریف نفر اول است اما همه میدانند که او یک ورشکسته سیاسی است و رقیب گفتمانی او حتی پس از شهادت هم محبوبیت بیشتری دارد و حضور او در انتخابات منوط به جهش غیرطبیعی اعتبار و محبوبیت او در بین ایرانیان است.
چهار روز بعد از آن جمعبندی؛ عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران(سعید لیلاز) تحت اشراف رئیس مرکز بررسیها(آشنا) با ظریف به مصاحبه مینشیند و کمتر از دو ماه بعد قماری سیاسی در عرصه رسانهای کشور رقم میخورد و محمدجواد ظریف تهمانده اعتبار خود را در آن میبازد.
@rozaneebefarda
ادامه👇🏽
رسوایی ظریف؛ دزدی یا قمار سیاسی؟!
مروری بر پشتوانههای سیاسی/تاریخی ماجرای #ظریف_گیت
[صفحه ۱۲ از ۱۲]
💥اختصاصی روزنه/ پست ویژه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
پیشینه سوءاستفاده سیاسی از درز صوتهای محرمانه
خبرگان میدانی جرمشناسی پس از شناسایی متهمان در ابتدا سابقه آنها را بررسی میکنند. به طور مثال اگر فردی متهم به دزدی کلان از یک بانک باشد میروند و سوابق او را بررسی میکنند و اگر در پرونده او سابقه سرقتهای دیگری درج شده باشد احتمال مجرم بودنش را تقویت میکنند.
با نگاهی به سوابق حامیان محمدجواد ظریف میبینیم که این جریان سیاسی در انتشار صوتهای محرمانه از طریق رسانههای معاند و سوءاستفاده سیاسی از آن سابقهدار است.
پدرخوانده های سیاسی این جریان در دهه شصت اطلاعات، اخبار، نامهها و صوتهای محرمانه آقای #حسینعلی_منتظری را در رسانههای بیگانه منتشر میکردند که مهمترین آن انتشار نامه محرمانه منتظری به امام در ۵فروردین۱۳۶۸ در رسانههای معاند بود(بخشی از خاطرات حسینعلی منتظری، ج1 ص673) و یک روز بعد امام او را به دلیل کارشکنیهای متعدد از قائممقامی عزل کردند و به او توصیه کردند:
«دیگر نه برای من نامه بنویسید و نه اجازه دهید منافقین هر چه اسرار مملکت است را به رادیوهای بیگانه دهند.»(صحیفه امام ج21 ص331)
نام اعضای ارشد کارگزاران با نام آقای حسینعلی منتظری گره خورده است. تیم عطریانفر-کرباسچی در اصفهان با منتظری هماهنگی و ارتباطی قوی داشتند و در دهه شصت به عنوان سمپات او شناخته میشدند.
محمد قوچانی نیز داماد عمادالدین باقی است که رابطه وثیق او با بیت منتظری نیازی به توضیح ندارد و ارتباط دیرینه سعید لیلاز با محمد قوچانی نیز پیش از این بیان شد.
علاوه بر موارد فوق باید گفت همان کسانی که در سال 1396 با انتشار صوت محرمانه حسینعلی منتظری زمینه رأیآوری حسن روحانی را فراهم کردند میتوانند چهار سال بعد با انتشار صوت به ظاهر محرمانهای دیگر زمینه ریاستجمهوری وزیرِ خارجه حسن روحانی را فراهم کنند.
همچنین؛ معاندان غربی و جریانات غربزده از سالها قبل به خوبی میدانستند که گزینه ریاستجمهوری جریان انقلابی در سال 1400 به احتمال قوی از میان شخصیتهایی با سابقه نظامی خواهد بود از همین رو تخریب نیروهای نظامی را بیش از پیش در دستور کار خود قرار دادند. «انتشار جهتدار صوتهای محرمانه» یکی از مهمترین حربههای آنان در این راستا بود و انتشار صوت جلسه محرمانه سپاه پاسداران در دهه شصت، توسط بیبیسی و در قالب مستند «کودتای خزنده» گام اول بود و انتشار صوت محرمانه ظریف علیه سردار سلیمانی گام دوم این نقشه پیچیده است.
جمعبندی
برای کشف حقایق پشتپرده این رسوایی به گذشت زمان و ارائه اسناد و شواهد بیشتری نیاز داریم اما بر اساس دادههای آشکار و سخنان طرفهای درگیر در ماجرا میتوان گفت که ردپای سه بازیگر اصلی:«محمدجواد ظریف»، «حسامالدین آشنا و جماعت مرکز بررسیهای استراتژیک» و «حزب کارگزاران» در این پرونده پیداست.
پروندهای که دولت اعتدال تمایل دارد آن را یک سرقت ساده نشان دهد اما شواهد این احتمال را تقویت میکند که این اقدام یک قمار سیاسی بزرگ بوده است که بازیکن آن پس از باخت تمام دارایی خود در قمارهای قبلی، آبروی نیمبند خود را وسط گذاشت و البته باخت سنگین دیگری برای خود و همقطارانش رقم زد.
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
تحلیلی بر ماجرای #ظریف_گیت
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️انتشار صوت(سه ساعته) مصاحبه ظریف که حاوی مسائل محرمانه نظام و محور مقاومت است، آنهم دقیقا در آستانه #انتخابات۱۴۰۰ و همزمان با #مذاکرات_وین(بخوانید سازش بیثمر با #بایدن)، آنهم توسط #رسانههای_معاند، امری عجیب، بیسابقه و بسیار پیچیده است!
▫️یک سؤال مهم و جدی راستی آزمایی ادعای وزارت خارجه در مورد علت و کیفیت ضبط این مصاحبه است و اینکه اساسا ممکن است این مصاحبه با انگیزه انتشار و با اهداف سیاسی، ضبط شده باشد!
مسئله دیگر نحوه انتشار آن در این شرایط خاص و حساس است که اقلا نشانگر فعالیت قدرتمند #نفوذیها در دل وزارت خارجه است!
🔻در این موارد دستگاههای امنیتی، خصوصا و مخصوصا شورای عالی امنیت ملی باید در اسرع وقت ورود کنند و ابعاد این مسئله که تبعات امنیتی و سیاسی و بینالمللی جبران ناپذیری برای ایران اسلامی دارد را به دقت و بدون تعارف بررسی فرمایند. که انشاءالله حتما همین هم خواهد شد.
#دستگاه_قضا هم وظیفه مجزایی دارد در #محاکمه فوری نفوذیها در هر رده و رتبهای که هستند و پاکسازی جواسیس بیگانه را به قوت و چنان گذشته پی خواهد گرفت. انشاءالله.
▫️ وجه دیگر مسئله ربط انتشار مصاحبه ظریف (که از آن به #ظریف_گیت یاد میکنیم) با مذاکرات وین و معامله با بایدن است.
تیم بایدن از ابتدای استقرار در کاخ سفید صراحتا اعلام کرده بود که قصد دارد بازگشت به برجام را به #برجام_منطقه_ای و #برجام_موشکی گره بزند و این معنا را برخی چهرههای پشت پرده دولت مانند #دیاکو_حسینی نیز تکرار کرده بودند!
حالا چرا نباید این اظهارات موهن که سرمایه مقاومت را در معرض مخاطره قرار داده را تکهای از پازل مذاکره با آمریکا تفسیر کنیم؟!
▫️جنبه مهم دیگر، تلاش گسترده محافل ضدانقلاب برای سرکوب #نهادهای_نظامی، خصوصا #سپاه با کلیدواژه #کاندیدای_نظامی است که در داخل نیز دنبال تفصیلا دنبال شد!
انتشار فایل جلسه محرمانه سپاه توسط #bbc و ساخت مستند #کودتای_خزنده که گفتمان تخریبی آن توسط #بیت_منتظری تأمین شده بود، تکهای از همین پازل و بلکه آتش تهیه اصلی آن بود که الحمدلله با هوشیاری نخبگان سیاسی و نهادهای نظامی و دیگران، با برخورد دقیق و بهنگام مواجه شد.
حالا فایل ظریف را باید تکه دوم از گفتمان تخریب سپاه پاسداران و گل سر سبد آن #حاج_قاسم_سلیمانی تلقی کرد که بعد از بیمصرف ماندن فایل موسوم به کودتای خزنده، اینبار از دریچهای دیگر زمینه تهاجم علیه محور مقاومت و نهادهای انقلابی را فراهم کرده است!
▫️وجه دیگر ماجرا به انتخابات۱۴۰۰ مربوط است و تلاش مذبوحانه جریان غربگرا برای #احیای_برجام و #امتداد_خط_سازش و #تکرار_اعتدال!
آنها حالا که بازی سیاسی را باخته میبینند، تلاش دارند تا با التهاب آفرینی و دوقطبی سازی، زیر میز بازی بزنند و زمینه فریب و انحراف افکار عمومی را فراهم آورند تا بلکه کاندیدای جریان سازش بتواند از صندوق رأی(ولو با درصد آرای پایین مانند روحانی) بیرون بیاید!
▫️مسئله مهم دیگر، تلاش ظریف برای #تطهیر خود در ماجرای برجام است؛ او مدام تلاش میکند خود را مسلوب الاراده نشان دهد و همه مسئولیت تصمیمات خسارتبار خود را به گردن #نظام و #رهبری بیاندازد و سهم خود را #صفر_درصد قلمداد میکند.
این رویه ظریف یادآور رویه و سیره #تقیزاده است که سالها بعد از افشای نقش خیانت بارش در ماجرای واگذاری نفت در عهد رضاخان، در تریبون مجلس خود را #آلت_فعل معرفی نمود و مدعی شد؛ «اگر من امضا نمیکردم کس دیگر این عمل را انجام میداد!» و «امضا نکردن من هیچ تغییری در آنچه واقع شد به وجود نمیآورد!»
🔶پی افزود
۱)در مصاحبه دیاکو حسینی، مدیر برنامه مطالعات جهانی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری با #شفقنا(۲۴ آبان ۹۹)، رسما به ارتباط احیای برجام(بخوانید مذاکره مجدد با آمریکا) با مسائل منطقهای و موشکی تصریح کرده است!
مستندات مربوطه را در لینک ذیل ببینید؛
https://eitaa.com/rozaneebefarda/5769
۲) سیاهنمایی علیه #رزمندگان_اسلام و همچنین افشای اسرار نظام پیشتر در مورد آقای منتظری و بیت او، سابقه دارد؛ منتظری در سخنرانی سیاه ۲۲بهمن ۶۷ رسما علیه مجاهدتهای رزمندگان در دفاع مقدس سیاهنمایی کرد و خون به دل خانواده شهدا کرد. همچنین نامه محرمانه او به امام، در ۵ فرودین ۶۸ به طرز عجیبی سر از #bbc درآورد!
ماجرای #ظریف_گیت بسیار به ماجرای منتظری شبیه است!
۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
توصیه یادداشت نویس #خبرآنلاین به روحانیون در شبهای قدر!
اهالی خبرآنلاین که از ذوب شدگان روحانی و برجام نافرجام اند، اگر به راستی نگران شان و منزلت اجتماعی روحانیت هستند، از افتضاحات ریاستجمهوری روحانی انتقاد کنند که ضربه او به پایگاه اجتماعی روحانیت، بیسابقه بوده است.
خبرآنلاین جزو تیم رسانهای آقای #علی_لاریجانی است و با این قبیل موضعگیری ها مشخص میشود آنان از عدم اقبال خطبا و روحانیت به کاندیدای شان مطلع اند!
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم|| تجمع اعتراضی مردم علیه مواضع ظریف، مقابل دفتر وزارت امور خارجه در مشهد
وزیر خارجه یا وزیر خارجیها، مسئله این است!
#ظریف_گیت
🔶حاشیه روزنه
محاکمه #ظریف و باند طراح و نشر دهنده مصاحبه امنیت ستیزانه او نیازمند ورود نهادهای قانونی خاصه قوه قضاییه و مجلس است.
بهترین تجلی اعتراضات مردمی، برخورد قضایی و نیز روشنگری علمی علیه جریان غربگرا و وابسته است.
@rozaneebefarda
تصویری واقعی از جایگاه #سردار_سلیمانی و مجاهدتهای خاموش او در حمایت از امثال #ظریف!
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda
#مسیح_مهاجری رسما از سخنان ظریف دفاع کرد!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی گفته:
🔹 امروز اگر انتشار یک فایل صوتی از محمدجواد ظریف به جامعه شک ایجاد میشود به این دلیل است که حرفهایی که باید در طول ۸ سال زده می شد، یکجا در یک فایل چندساعته زده شد.
کار بدی بود، نه از این جهت که نباید این حرفها را میزد، بلکه چرا این حرفها را زودتر، علنی و آشکار در طول ۸ سال گذشته نگفت.
🔹 به نظرم او این حرفها را باید طی ۸ سال گذشته میزد. خیلی از چیزها را نمی شود گفت. به خاطر دارم در یکی از روزهای ماه رمضان ۱۳۹۳ خدمت آیتالله هاشمی رفسنجانی رسیدم، دعوت کرد که به اتاقی که کمتر استفاده میشد. چون نگران شنود بود، طوری نزدیک به هم نشستیم که بتوانیم در گوشی حرف بزنیم.
🔹 اجازه دهید از مرحوم هاشمی انتقاد هم صورت گیرد. در خصوص مصلحتاندیشی او دو انتقاد داشته و دارم که به خودشان هم میگفتم. یکی اینکه حرفهایی باید میزد که سکوت میکرد.
🔹امروز اگر انتشار یک فایل صوتی از محمدجواد ظریف به جامعه شک ایجاد میشود به این دلیل است که حرفهایی که باید در طول ۸ سال زده می شد، یکجا در یک فایل چندساعته زده شد. کار بدی بود، نه از این جهت که نباید این حرفها را میزد، بلکه چرا این حرفها را زودتر، علنی و آشکار در طول ۸ سال گذشته نگفت.
🔶حاشیه روزنه
این مواضع نشان میدهد که #برجامیان با تمام قوا برای دفاع از حرفهای خلاف واقع و نابجای ظریف به میدان آمدهاند!
این قبیل موضعگیری ها که به مثابه لشکرکشی سیاسی علیه نظام و امنیت ملی ست، قرینه ای است بر عامدانه بودن ضبط و نشر این سخنان توسط برجامیان و به واقع ظریف حرفهای محرمانه کل حامیان دولت غربگرای روحانی را تکرار کرده و از جهتی #سخنگوی_محرمانه_های_برجامیان است.
🔹 #مسیح_مهاجری که از ذوب شدگان در آقای هاشمی محسوب میشود و جهان را از زاویه او مینگرد، همچون برادر کوچکترش #محمد_مهاجری، یک ژورنالیست ورشکسته سیاسی بیش نیست و مواضع او برای کسی ارزش راهبردی ندارد اما این قبیل مواضع #رادیکال از علاقه برجامیان برای #تند کردن فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات۱۴۰۰ حکایت دارد!
▫️این است که دامنه #ظریف_گیت را باید بسیار وسیعتر از ثبت و نشر یک فایل صوتی تحلیل کرد.
@rozaneebefarda
راستی، از وین چه خبر؟
#ظریف_گیت و ضرورت پرهیز از غفلت از مذاکرات مخفیانه وین!
#بازنشر|| محمدصادق کوشکی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹 در این چند روزی که دوستان با قدرت و غیرت کامل، مشغول پاسخگویی به مطالب ظریف در مصاحبه محرمانه بودند، جناب «عراقچی» در کمال سکوت و بدون کمترین مزاحمتی سرگرم ادامه مذاکرات « وین» بودند و هیچ کسی هم از روند مذاکره و موضوعات مطرح شده خبردار نشد!
🔸 عزیزان مجلس هم که قرار بود مراقب مذاکرات وین و نتایج آن باشند تا مانع خلق «برجام 2» توسط جناب عراقچی شوند، بی خیال مذاکرات وین شده و دنبال احضار ظریف و سوال یا استیضاح او افتاده اند...
✅ ظریف هم پس از افشای مصاحبه، به سفر خارجی رفته و هنوز برنگشته.....
🔹 هفته پیش رو هم مصادف با شبهای قدر است و آبها از آسیاب می افتد و عراقچی هم پس از بازگرداندن آمریکا به برجام و انجام ماموریت، در کمال سکوت به تهران باز می گردد و دوستان خودی هم دلخوش از این که حق ظریف را کف دستش گذاشته اند، مشغول دعواهای انتخاباتی می شوند و...
🔸 نتیجه این که به برکت «ماجرای ظریف» ، حواس همه از «مذاکرات عراقچی» پرت شد و او توانست بدون مزاحمت، ماموریتش (احیای برجام) را انجام بدهد.
💢 به فرمایش معصوم(ع)، مؤمن باید باهوش و زیرک باشد و از یک تهدید دوبار آسیب نبیند!
نکند دوستان خودی دچار ضعف ایمانند که هر بار با ترفندهای «آشنا» حواسشان از مسائل اصلی و جاری پرت می شود!!
🔶حاشیه روزنه
قطعا و حتما تمرکز دولت در حال حاضر بر #وین قرار گرفته و طبق تجربه تاریخی، حاشیهسازیها همواره بعنوان عاملی برای حواس پرتی نخبگان و مردم از سوی برجامیان استفاده شده و میشود اما؛ توجه به وین لازمهاش آن نیست که جریان انقلابی نسبت به ماجرای مواضع ناجوانمردانه ظریف علیه سردار و منافع ملی، #سکوت کند!
این از قدرت ایمان انقلابیهاست که ضمن فهم طراحیهای چندلایه و پیچیده برجامیان، همزمان در چند جبهه به جهاد روشنگری مشغول اند.
پرهیز از افشاگری نسبت به جریان غربگرا و عدم تقابل با شبهات و شایعات و تحریفات برجامیان، به هر بهانهای که باشد، هیچ توجیهی ندارد.
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda
یک پرسش مهم
آیا موضع قاطع آمریکا مبنی بر عدم خروج از عراق، با مذاکرات وین و سفر ظریف به عراق مرتبط است؟
فراموش نمیکنیم که مقام معظم رهبری، خروج آمریکا از منطقه را یکی از پیامدهای شهادت سردار سلیمانی عنوان کرده بودند و هر نوع کارشکنی در این باب، #خیانت است.
#برجامیان_عاشق_آمریکا
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda
29.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فیلم|| مداحی #مرد_میدان با صدای ابوذر بیوکافی
یادی از سردار #حاج_قاسم_سلیمانی
مرد میدان، جانِ ایران، سردار دلها
ای دریادل، ای بیساحل، قهرمانِ ما...
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda
بیانیه مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم انتشار پيرامون انتشار فايل ظریف و مذاکرات وین
[ص ۱ از ۲]
مواضع حوزویان در دفاع از حاجقاسم و محکومیت #ظریف_گیت/۳
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
باسم الله جمیل الثناء
صوت دلخراش سیاستبازی
باز سیاست غربگرایانه، چهره اصلی خود را عیان نمود و از گلوی مدَّعی ظرافت، به نام تاریخنگاری شفاهی، تاریخ میدانی و واقعی این ملت را، تحریف نمود. صوت دلخراش میدان دیپلماتیک، قلب میلیونها شیدایی گرهخورده به سردار دلها را به درد آورد. گویا دشمن دانا و دوست نادان از بدن پارهپاره شهید سلیمانی، بیشتر از ژنرال سلیمانی میترسد.
ظریف در عنفوان جوانی به نمایندگی از ایران، در آمریکا زندگی داشت و آنقدر مذاکره کرد تا بازنشسته شد. بعدازآن نیز، برجام بیفرجام را بر کشور تحمیل نمود. او که خود را، دیپلمات پیر و زبان بلد میداند، اکنون دلیل ناکارآمدی خود را به کسی نسبت میدهد که او نیز در همین سن به نمایندگی از ملت و برای همه آزادی خواهان ، سنگر به سنگر و خاکریز به خاکریز مرد میدان بود و اکنون پس از سالها مجاهدت با جنایت کدخدا در بین ما نیست و نمیتواند از خود دفاع کند. جالب اینکه شهادتش در میدان دمکراسی بود چون میخواست برای مذاکره به دیدار نخستوزیر عراق برود و گرنه در میدان رزم که نمیتوانستند حریفش شوند.
بشکند قلمِ تاریخ نویسان، اگر ننویسند: سهم نماد ملیَّت و اقتدار ایران که اکنون ترور سیاسی شده، یک موشک بود و دستی بُریده با انگشتری خونین ؛ ولی سهم ظریف، در مذاکره وادادگی، ۱۰۰ سکه طلا همراه با حقوقهای نجومی!.
در این راستا همانند ظریف که خواست در تاریخ بماند ، نکاتی برای همان تاریخ یادآور میشویم:
۱. بجای اینکه کشته فتاده به دریای خون در بامداد جمعه ۱۳ دیماه در (قُلزوم) بغداد را، مقصر ناکامیها بنامیم. کمی مُنصفانه به جنبشهای آزادیبخش در چهل سال اخیر، دستکم در منطقه خاورمیانه بنگریم. گروههایی که تحت ستم استکبار، هستههای مقاومت را تشکیل دادند و سپس با همافزایی، محور مقاومت را به وجود آوردند. به سبب انقلاب اسلامی ایران و به دلایل دینی ، ملی و آزادیخواهی ملل منطقه ، بهصورت طبیعی راهبری این خط مقاومت، با ایران اسلامی شد و حال این محور مقاومت است که به کابوس غرب جنایتکار تبدیلشده است.
۲. هسته مرکزی و محور مقاومت ملتها ، خود را در قالب ملت ایران تعریف کرد و در این میان، بسیجیان و سپاهیان با کمک هستههای دیگرِ مقاومت منطقهای، محوریَّت نیروی قدس را تشکیل دادند تا حافظ منافع و مصالح کشورهای اسلامی بهویژه ایران باشند. بدینسان حریمی ژئوپولتیک دورتادور ایران پدید آمد. این اجتماع مبارک سبب شد، کمترین آسیب را در میان کشورهای منطقه، از گروههای تکفیری و تندروها داشته باشیم. این در حالی بود که تحریمهای سالانه، ماهانه و حتَّی روزانه، نتیجه تلاش اتوکشیدهها با جنتلمنهای پشت میز مذاکره در طی دورانهای مختلف مذاکرات چهلساله غربگرایان در راهروهای سازمان ملل بوده است.
۳. بهتر است تعریف درست و بینالمللی از میدان و دیپلماسی داشته باشیم. در تمام جهان نیروهای دفاعی و نظامی را فعَّال میکنند تا نتیجه دیپلماسی بگیرند اگر حاج قاسمها در میدان جنگ با کمک نیروهای جانبرکف منطقه مقاومت نمیکردند، در همان ورودی هتل «کبورک»، دیپلماتها را دیپورت میکردند. پس خوب است دیپلماتهای کهنهکار بدانند: در تمام جهان، قدرت نظامی و دفاعی پیش برَّنده قدرت دیپلماسی است.
جناب ظریف! حال که شما زبان دیپلماسی انقلابی بلد نبودید و بجایی آن وادادگی آموختید، نباید انتظار داشت که حاج قاسم و دیگر مردان مرد، از مرد میدان بودن خود استفاده نکنند. در ضمن یادمان نرفته است که میدان هستهای به دولت شما سپرده شد و متأسفانه در آن، بتن ریخته شد! اگر خدایناکرده میدان رزم را به شما میدادند چهبسا در ضریح حضرت زینب و حضرت رقیه سلامالله علیهما نیز بتن ریخته میشد.
۴. شبهه این روزهای انتخابات، مساله نظامی بودن برخی نامزدها است! چطور نظامیان در عرصه سدسازی، ساختن کارخانهها، اداره جنگ و جانفشانی کار آیی دارند؛ ولی برای ریاستجمهوری مناسب نیستند؟! تعجب اینجاست که چگونه، تنها کاسهلیسان غرب که واله در ادبیات تحقیرند، میتوانند کاندیدای ریاست جمهوری انقلاب شهیدان شوند؟. ایکاش میشد آمار رؤسای جمهور کشورها، حتَّی خود غربیها را بررسی کرد که چند درصدشان سابقه نظامی داشتهاند تا تزویر برخیها عیانتر گردد.
۵. اساساً مذاکرات در این روزهای باقیمانده به پایان دولت دوازدهم، برای هر عاقل و عالم به علم سیاستی سؤالبرانگیز است. شما که هفت سال نیم با مذاکره برای رفع تحریمهای ظالمانه کاری نکردید، چطور در دو ماه باقیمانده با آمریکا و اروپا؛ حتَّی با عربستان، پشت درهای بسته، وعده نزدیکی مواضع میدهید؟!.
@rozaneebefarda
ادامه👇
بیانیه مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم انتشار پيرامون انتشار فايل صوتی ظریف و مذاکرات وین
[صفحه ۲ از ۲]
۶. اگرچه این دولت قبلاً با دوگانه سازیهایی همانند «نظامی_دیپلماسی»، «مذاکره_مقاومت»، «آزادی اجتماعی_ خشونتطلبی» و نصف کردن پیادهروها، حبس زنان ، گشت ارشاد و صدها دروغ دیگر، قوه مهم و بزرگ اجرائی کشور را تصاحب نمود؛ ولی دیگر مردم فریب دوقطبیهای جدیدی از قبیل «مذاکره_مقاومت»، «دیپلماسی_ میدان» و «دولت و سپاه» را که دولت بیتدبیرتان برای انتخابات ۱۴۰۰ شروع کرده است، نخواهند خورد؛ بلکه با حضور حداکثری و انتخاب آگاهانه، خوابهای پریشان غرب گداها را تعبیر نخواهند نمود. بهترین توصیه به دولتمردان رو به اُفول این است که: بهجای تنقیص جایگاه مدافعان حرم و حسادت نسبت به شهادت و تلاشهای سردار قاسم سلیمانی و تضعیف جبهه مقاومت، لطفاً به وضعیَّت اسفبار اقتصادی مردم و مساله اپیدمی کرونا که روزی قریب ۵۰۰ نفر جان میگیرد، برسند. کمی به بورس توجُّه نشان دهند که چگونه ۴۶ میلیون نفر ایرانی ۴۰ درصد سرمایه خود را ازدستدادهاند!.
۷. متأسفانه همواره جبهه انقلاب اسلامی متهم به مخالفت با مذاکره میشود. بهتر است ختم کلام را، بار دیگر بشنوید: ما طرفدار مذاکره هستیم! امَّا با تحقیر و شروط مستکبران، خُلف وعده آنان، اعتماد سادهلوحانه به وعدههای آنان و همچنین با خودکمبینی و فروش اقتدار کشور مخالفیم. آری، با مذاکرهای که عزَّت ایران بزرگ اسلامی و انقلاب شهیدان ما را پاس بدارد و طبق قول دولتمردان بالمرَّه همه تحریمها برداشته شود، موافقیم. زیرا این ملت به پیروی از حاج قاسم، تفکر لیبرالی هم سازش ، هم تسلیم و هم ذلت را پس میزند.
۸. ضروری است صداوسیما، سریال پُرطرفدار، مستند و متوقفشده «گاندو» را به نمایش بگذارد و گاندوی۳ را چنانکه جناب دیپلمات ظریف خواسته بود، به وزارت خارجه اختصاص دهد؛ ولی حتماً به گاندوهای خُفته در آنجا، مانند عوامل دُرِّی اصفهانی و دیگرانی که به قول خودشان حتَّی به سرّیترین مصاحبهها دسترسی داشته و سر بزنگاهها در اختیار رسانههای سعودی و انگلیسی قرار میدهند، پرداخته شود.
در پایان ، ضمن تأکید بر فرموده حضرت آیتالله جوادی آملی که لیبرالها و وادادگان را با خطاب بیغیرتهای سیاسی، دعوت به غیرت، عزت و اقتدار اسلامی میکرد، سخن دکتر ظریف را، که سخنی حقَّی است؛ ولی اراده باطل از آن شده است را به خود او و به همه دولتمردان لیبرال، میگوییم: نگران تاریخ نباشید!. نگران خدا و مردم باشید! نگران انتخابات نباشید! نگران مشکلات مردم و خونهای بهناحق ریخته باشید! برادران دیپلمات که زبان جهان را بلدید، اگرحاج قاسم و جبهه مقاومت نبودند و سر افعیهای منطقه را نمیزدند، ایران و ملتی نبود تا تو برایش مذاکره کنی! یا بر تارک تاریخ ایران، یادگاری بنویسی! ملت را به خیر شما امیدی نیست؛ شر مرسانید.
مرکز بسیج اساتید ، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم
#ظریف_گیت
#ظریف_نامرد_میدان
#برجامیان_عاشق_آمریکا
@rozaneebefarda
تحلیل فایل صوتی ظریف به دلیل فقدان اطلاعات جامع، کار نادرستی است
امام جمعه قم در دیدار اعضای بسیج دانشجویی استان قم
مواضع حوزویان پیرامون #ظریف_گیت/۴
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️حجتالاسلام والمسلمین سعیدی:
🔹دشمنان ما به دنبال مشارکت نکردن مردم در درجه اول و انتخاب نادرست در درجه دوم هستند و باید توجه داشت افرادی که تأیید صلاحیت می شوند کف صلاحیت ها را در زمان انتخاب دارند و گاهی این صلاحیت ها کاملا زیر و رو میشود.
🔹 نباید مورد تأثیر تبلیغات و القائات دشمن قرار بگیریم. همینطور نباید مورد تأثیر جریانات خطی، حزبی و جناحی باشیم و اینطور نباشد که اگر جریان رقیب، فرد خوب و شایسته ای را معرفی کرده است ما از او طرفداری نکنیم.
🔹 افرادی که به جای مردم تحلیل می کنند کار دشواری را به عهده گرفته اند.
اگر انتخاب درستی انجام ندهیم و افراد درستی انتخاب نشوند اولین ظلم به اسلام و در درجه بعد به خودمان و به امام(ره) و شهدا ظلم کرده ایم.
🔹در این ۴۲ سال همیشه دست خدا پشت سر مردم بوده و حضور تأثیرگذار جوانان در عرصه های مختلف انقلاب را شاهد بوده ایم.
تشکل های دانشجویی و جوان باید با مدیریت قوی و شبکه سازی و با روحیه خلاقیت و ابتکار کار کنند و یکی از آفت های این تشکل ها استمرار نداشتن و خسته شدن تدریجی است.
🔹در ایام انتخابات گروه های خوب و پر شوری شکل می گیرند اما افرادی هم همیشه به دنبال به انحراف کشاندن آن هستند.
فرقه هایی که در صدر اسلام به وجود می آمد توسط افرادی هدایت میشد که مردم احتمال بیراهه رفتن آنها را نمی دادند و داخل تشکل های ناب نفوذ می کردند و به تدریج به بیراهه میرفتند.
🔹تحلیل فایل صوتی منتشر شده وزیر امور خارجه به دلیل نداشتن اطلاعات جامع، کار نادرستی است.
🔻 انتشار این فایل می تواند در راستای جنگ نرم دشمن و گمراه کردن ذهن ما باشد، بنابراین باید هشیار باشیم و از تحلیل های نادرست پرهیز کنیم و مطیع محض ولی فقیه باشیم.
🔹 گاهی اوقات از کنار مواضع مقام معظم رهبری در رابطه با برجام تحلیل هایی به وجود می آید که گمان می شود مقام معظم رهبری به صلاح نیست وارد برخی جریانات شوند و مردم باید ورود پیدا کنند ولی به طور کلی باید مراقب باشیم که در تحلیل های خود از مقام معظم رهبری جلو نیافتیم و برای خدا کار کنیم تا در این صورت خدا هم به ما کمک خواهد کرد.
@rozaneebefarda
هدف اصلی طراحان سناریوی انتشار فایل صوتی، برجسته سازی دوگانههایی مانند معیشت_مقاومت است
واکنش امام جمعه تبریز نسبت به مواضع ظریف
مواضع حوزویان پیرامون #ظریف_گیت/۵
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم، در برنامه تلویزیونی پیام جمعه:
🔹 شهید بزرگ و سردار بیبدیل مقاومت، حاج قاسم عزیز، نماد جاودانه مرد میدان است که خود به تنهایی سرمایه بینظیر اجتماعی برای ایران و محور مقاومت محسوب میشود.
🔹 جهاد گمنامانه و مقتدرانه او تهدیدهای بسیاری را از سر ایران و منطقه و حتی جهان دور کرد و تدابیر کم نظیر او علاوه بر معرفی او به عنوان یک ابَر فرمانده، از وی یک دیپلمات کارکشته و بی نظیر ساخت که شگفتی سیاستمداران برجسته جهان را برانگیخت.
🔹 از وزیر خارجه به عنوان دیدهبان حفاظت از منافع ملی و امنیت ملی در عرصه دیپلماسی ضمن تشکر از تلاشهای شأن در چند سال اخیر، توقع میرود با هوشمندی و کیاست بیشتر با مسائل مواجه شود، زیرا در همه دنیا میدان و دیپلماسی دو بال امنیت ملی هر کشور محسوب میشوند.
🔹 موضع گیری های اعلامی، نباید به دوگانههای کاذب معیشت و مقاومت و مذاکره و عدم مذاکره دامن بزند، زیرا هدف اصلی طراحان سناریوی انتشار فایل صوتی برجسته سازی همین دوگانهها است.
🔹 در حالی که کشور عزیزمان ایران در سختترین شرایط اقتصادی است و مردم صبور ایران شرایط دشوار معیشتی را میگذرانند که بخش عمدهای از آن حاصل تحریمهای ظالمانه و البته بی تدبیری هاست؛ انتشار یک فایل محرمانه نشانیِ انحرافی برای انحراف افکار عمومی از توجه به معضلات اصلی مملکت و دامن زدن به مسائل فرعی است.
🔹 رئیس جمهور مطلوب؛ مؤمن، جهادگر و انقلابی، معتدل در اقتصاد و تبلیغات انتخاباتی، امیدوار به آینده، دشمن شناس، مقاوم و استکبار ستیز، تخصص و کاردان، با تقوا و پاک دست، صادق، متوکل به خدا، معتقد به اقتصاد مقاومتی، عدالت خواه، قوی و توانمند، امانت دار، مردمی و طرفدار محرومان، ولایت مدار، حامی مظلومین و مستضعفین عالم، دلسوز دین و مستضعفین، ترجیح دهنده منافع عمومی، منصف، جوان انقلابی و جوان گرا، خدا ترس و اهل استقامت، دغدغهمند امور معنوی و فرهنگی باید باشد.
🔹 حضور گسترده مردم فلسطین که عمده آنها نوجوان و جوان بودند صهیونیستها و حامیان آنها را بهشدت نگران کرده است و همه درباره شروع یک انتفاضه جدید در سرزمینهای اشغالی هشدار دادهاند، انتفاضهای که به نظر میرسد که هماکنون نیز بهصورت خودجوش آغاز شده است.
@rozaneebefarda
در فتنه اخیر دستهای نفوذ کننده در مجموعه بدنه دولت و نظام را شده است!
مواضع حوزویان پیرامون #ظریف_گیت/۶
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️حجتالاسلام والمسلمین نکونام/ امام جمعه شهر کرد:
🔹مسئلهای که این روزها با آن مواجه شده ایم و باز فتنه دیگری از فتنهها است که دستهای نفوذ کننده در مجموعه بدنه دولت و نظام را داریم و این روزها همین انتشار مسائل محرمانه یک فتنه بوده و پشت این فتنه هم مسائل فراوانی نهفته است و یکی از اهدافش متفرق کردن جامعه و به جان هم انداختن طیفهای مختلف و دو قطبی کردن جامعه است.
🔹 آن هایی که در میدان هستند، چه میدان دیپلماسی و چه میدان دفاعی، می فهمند که میدان دفاع و دیپلماسی هر دو از ضرورتها است و در هم آمیخته است و هر دو به یکدیگر کمک میکنند و این میدان دفاع است که برای دیپلماسی پشتوانه بوده و اقتدار ایجاد میکند.
🔹مبادا اینها باعث شود که مشکلات را به گردن یک عده خاص بیندازند و تحریم و مذاکرات و مشکلات جامعه را به هم گره بزنند و از خودشان سلب مسئولیت کنند.
🔹 بصیرت آن چنان بالا باشد که اجازه ندهیم دستهای فتنهگر بتوانند به افکار عمومی آسیب بزنند.
🔹 به لحاظ شرایط کرونایی راهپیمایی و امثال اینها نخواهد بود. اما به معنای آن نیست که روز قدس را نشناسیم واز اولویت بیفتد. قدس همچنان در اولویت جهان اسلام و مقاومت است.
🔹 موشکهایی که این ایام به سمت رژیم صهیونیستی پرتاب شد با این که خیلی قوی هم نبود، اما چنان لرزه بر اندام صهیونیستها انداخت و چنان اینها را به مشکلات و فراری از آن طرف به این طرف انداخت.
@rozaneebefarda
دلبستگیهای ذلت بار شان به آمریکا افشا شد!
مواضع حوزویان پیرامون #ظریف_گیت/۷
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️حجتالاسلام والمسلمین عابدینی/ امام جمعه قزوین:
🔹آن چیزی که در دلشان بود را رو کردند و #دلبستگی و #وابستگی_ذلت_باری که همواره نسبت به #آمریکا داشتند در صحبت های ایشان به خوبی مشخص شد.
🔹انشاءالله بزودی شاهد پایان حاکمیت غرب زدگان در کشور باشیم و مردم شیرینی عزت و اقتدار را با دولتی جوان و انقلابی و قرآنی بچشند.
@rozaneebefarda
صوت آقای ظریف و عبرتی که ما باید از آن بگیریم!
اصغر طاهرزاده اصفهانی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
باسمه تعالی
🔹بنده هم آن صوت بیش از سه ساعتی را گوش دادم.
فکر میکنم اگر کسی متوجه حقیقت انقلاب اسلامی و توحیدِ زمانه همانند حاج قاسمها نباشد، با آن نوع دینداری که امثال آقای ظریف دارند که به ظاهر هم نوعی از دینداری سنتی است و در آن مصاحبه هم دائماً از قیامتترسی خود میگویند و دروغ هم نمیگویند؛ نمیتواند از «خود» بگذرد و بالاخره با همه ظرافتهای دیپلماسی، یکجایی کینه خود را نهتنها به حاج قاسم بلکه به هر جریانی که محوریتِ آقایان را نمیپذیرند، نشان میدهد. زیرا ذوب حضور توحیدی انقلاب اسلامی نشدهاند.
اگر دقت کنید حتی نگران است که قبلاً در نظرخواهیها 90 در صد به او گرایش داشتهاند و به حاج قاسم 70 درصد، و بعداً به گمان ایشان موضوع، عکس شده است. آیا واقعاً حاج قاسمها هم در معنای خود در این گردونهها هستند؟
حاج قاسمهایی که امامشان فرمود: «اگر به من بگویند خدمتگزار، بهتر از این است که بگویند رهبر. رهبری مطرح نیست، خدمتگزاری مطرح است.»
و این بلایی است که بسیاری گرفتار آن هستند و حاج قاسم آمد تا ما را از این أنانیتها عبور دهد تا جانمان منوّر به نسیم جانفزای انوار انقلاب اسلامی باشد.
با گوشدادن آن صوت میتوان عبرت گرفت که چگونه باید در این انقلاب حاضر بود.
قصه تواضعهای حاج قاسم، رازهای بزرگی را برای ما میگشاید.
مطمئن باشید اگر حاج قاسم زنده بود و این صوت را میشنید با لبخندی کوتاه، بدون هیچگونه اشکال و جواب همچنان به کار خود ادامه میداد.
راستی! چه کسی در این صحنهها ضرر میکند وقتی سفره انقلاب برای بودنی دیگر گشوده شده است؟!!
حاج قاسم، ضروریترین «بودن» در این تاریخ است.
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda