01.mp3
25.79M
#سخنرانی کامل
شب #اول ماه مبارک رمضان🌙
🔰هیئت ریحانه النبی 🌸صل الله علیه وآله وسلَّم
#استادعالی
فروردین ۱۴۰۰
02.mp3
21.95M
شب#دوم ماه مبارک رمضان🌙
🔰هیئت ریحانه النبی 🌸صل الله علیه وآله وسلَّم
#استادعالی
فروردین ۱۴۰۰
336.4K
اجرای سبک "
#کربلایی_ محسن _صفری:
"به نام خدا"
غروب جمعه ها دل تنگ یار است
درون سینه دلها بی قرار است
✨✨
بترسم حاجت دل بر نیایید
بمیرم من ولی دلبر نیاید
✨✨
چه سازم بار الها ناشکیبم
دچار فکر و افکار غریبم
✨✨
الهی انتظارم سر نیامد
گذشت این جمعه هم سرور نیامد
✨✨
تمام طول هفته دل غمینم
میان آسمان ها و زمینم
✨✨
کشد پر مرغ دل تا عرش اعلا
بباشد قطره در رویا دریا
✨✨
چه سازم بار الها خسته جانم
خدایا منتظر تا کی بمانم
✨✨
خدایا بر من فاخر نظر کن
نگاهی بر من شوریده سر کن
✨✨
خداوندا عنایت کن نمیرم
مراد از حضرت مهدی بگیرم
فی البداهه
۱۴۰۰/۱/۲۷
۱۹:۰۰
مسلم فرتوت فاخر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞نماهنگ بسیار زیبا و خاطره انگیز
🔆اَسماءُ اللّه الحُسنی🔆
🌙ویژه ماه مبارک رمضان
🕋همخوانی 99 اسم خداوند متعال
🌀کاری از:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
🌾✨🌾 #حضرت_علی علیهالسلام فرمودند:
✨🍃 اللّهُ عِبَادَهُ الْمُؤْمِنِينَ بِالصَّلَوَاتِ وَ الزَّکَوَاتِ، وَ مُجَاهَدَةِ الصِّيَامِ فِي الاَْيَّامِ الْمَفْرُوضَاتِ، تَسْکِيناً لاَِطْرَافِهِمْ،وَ تَخْشِيعاً لاَِبْصَارِهِمْ، وَ تَذْلِيلاً لِنُفُوسِهِمْ، وَ تَخْفِيضاً لِقُلُوبِهِمْ، وَ إِذْهَاباً لِلْخُيَلاَءِعَنْهُمْ
💫 خداوند، بندگان با ايمان خود را با نمازها و زکاتها و مجاهدتها به وسيله روزه واجب حراست فرموده، تا اعضا و جوارحشان آرام شود; چشمانشان خاضع، و نفوس آنان رام گردد; قلبهايشان خضوع پذيرد و تکبّر را از آنان بزدايد.
📖 نهجالبلاغه، خطبه ۱۹۲
🌷راوى گويد : به امام باقر (عليه السلام) عرض کردم : فدايت شوم مردم مى گويند : خواب بعد از سپيده صبح مکروه است ، چون روزىها در آن وقت تقسيم مىشود ، حضرت فرمودند :
🌿 اَلْأرْزاقُ مُوظُوفَةٌ مَقْسُومَةٌ، ولِلّهِ فَضْلٌ یُقَسِّمُهُ مِنْ طُلُوعِ الْفَجْرِ إلى طُلُوعِ الشَّمْسِ وَ ذلِکَ قَوْلُهُ: وَاسْألُوا اللّه َ مِنْ فَضْلِهِ.
☘ روزى ها مشخصّ و تقسیم شده است ولى خداوند متعال روزى فوق العاده دارد که آن را از طلوع فجر تا طلوع خورشید تقسیم مى کند ، و همین است منظور پروردگار متعال که فرمود : از فضل پروردگار بخواهید.
📖 بحارالانوار ،ج۵ ص۱۴۷، ح۷
✅ عجب ماهی است ماه رمضان: خدای متعال به خوردن ها نیز عنایت می کند
1⃣ افطار با آب جوشیده شده
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ: الْإِفْطَارُ عَلَى الْمَاءِ يَغْسِلُ ذُنُوبَ الْقَلْبِ.
حضرت صادق علیه السلام فرمود: افطار کردن با آب، گناهان قلب را شستشو می دهد.
📚 بحارالأنوار، ج96، ص314 به نقل از ثواب الاعمال
2⃣ افطار با خرما
عَنِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه وآله أَنَّهُ قَالَ: مَنْ أَفْطَرَ عَلَى تَمْرٍ حَلَالٍ زِيدَ فِي صَلَاتِهِ أَرْبَعُمِائَةِ صَلَاةٍ.
پیامبر اکرم صلّی الله علیه وآله فرمود: هرکس با خرمای حلال افطار کند، ثواب نمازش چهارصد برابر می شود.
📚 بحارالأنوار، ج98، ص12به نقل از اقبال الاعمال
3⃣ خوردن سحری
عَنْ رَسُولِ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله أَنَّهُ قَالَ: لِلَّهِ مَلَائِكَةٌ يُصَلُّونَ عَلَى الْمُسْتَغْفِرِينَ بِالْأَسْحارِ وَ عَلَى الْمُتَسَحِّرِينَ.
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: خداوند فرشتگانی دارد که بر استغفارکنندگان در سحرها، و بر کسانی که سحری می خورند، درود می فرستند.
📚 بحارالأنوار، ج96، ص310 به نقل از دعائم الاسلام
#امام_زمان_عجل الله
مولا ! سلام ، جز غم دوری ملال نیست
دارم هزار سینه سخن ... کو ؟ مجال نیست
آلوده است آب و هوای جهان عزیز !
آبی درون چشمه ی دنیا زلال نیست
مولا ! دروغ نه ، به خدا یک حقیقت است
« انسان » در این زمانه به جز یک محال نیست
دنیا شده ست انجمن ُگنده لات ها
جایی در این میانه برای « کمال » نیست
طاعون ظلم ، روح زمین را جویده است
در چشم این زمانه « عدالت » سوال نیست
« دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر
کز دیو و دد ملولم و من ... *» ، بی خیال نیست !
سیرم از این جهان دغل ، سیرِ سیرِ سیر
اما برای شِکوه دگر ، حس و حال نیست
در سر هوای وصل تو دارم ، همین و بس
چون شیعه ی نگاه تو هستم ، محال نیست
روحم قیام کرده به شوق ظهور تو
ای نازنین ! زمان ظهور و وصال نیست ؟!
رضا اسماعیلی
🍃🍃✨🍃🍃✨🍃🍃
ماه #رمضان به سه قسمت تقسیم میشه:
🌱✨ دهه اول رحمت
🌱✨ دهه دوم مغفرت
🌱✨ دهه سوم اجابت
_ پس دهه اول را دعا کنیم رحمت خدا نصیب حال ما بشه و کلمه طیبه را زیاد بخوانیم:
🍀✨ لا اله الا الله
_ دهه دوم را استغفار بخوانیم تا عفو شویم:
🤲🍃 استغفرالله و اتوب الیه
دهه سوم برای طلب بهشت و رهایی از جهنم دعا کنیم:
✨🍃اللهم اجرنی من النار اللهم ادخلن الجنت
#زندگینامه حضرت خدیجه سلام الله علیها
✨🌾✨🌾✨🌾
پدر او خُوَیلد بن اسد و مادر او فاطمه دختر زائده است. تولّد حضرت خدیجه علیها السلام سال 68 پیش از هجرت است. ازدواج مبارک خدیجه با وجود مبارک و نازنین حضرت محمّد صلی الله علیه و آله و سلم هنگامی بود که 25 سال از عمر شریف پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و چهل سال از عمر حضرت خدیجه علیها السلام می گذشت. او از لحاظ نسب از همه زنان پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم به پیغمبر نزدیک تر است . او در ماه رمضان سال دهم بعثت و اندکی پس از وفات حضرت ابوطالب علیه السلام درگذشت. پیغمبر او را در «حجون» دفن کرد و خود او را در قبر گذاشت . (1)
#فرزندان حضرت خدیجه علیها سلام
✨🍃✨🍃✨🍃✨
در تعداد فرزندان حضرت خدیجه (س)، میان مورخان اختلاف است. به گفته مشهور: ثمره ازدواج رسول خدا و خدیجه، شش فرزند بود. 1- هاشم 2- عبدالله به این دو «طاهر» و «طیب »می گفتند. 3- رقیه 4- زینب 5- ام کلثوم 6- فاطمه
رقیه بزرگترین دخترانش بود و زینب، ام کلثوم و فاطمه به ترتیب پس از رقیه قرار داشتند. پسران خدیجه پیش از بعثت پیامبر (ص)، بدرود زندگی گفتند. ولی دخترانش، نبوت پیامبر (ص) را درک کردند.
گروهی از محققان معتقدند: قاسم و همه دختران رسول خدا (ص) پس از بعثت به دنیا آمدند و چند روز پس از پیامبر خدا (ص) به مدینه هجرت کردند. (2)
#خدیجه سلام الله در دوران جاهلیت
🍃🍃🍀🔸🍃🍃🍀🔸
حضرت خدیجه علیها السلام در دوران جوانی با تشکیل کاروان های تجاری به کسب درآمد پرداخت. وی با مدیریت و درایتی قوی و به دور از رسم تاجران زمانه که رباخواری را از اصول ثروت اندوزی قرار داده بودند، به تجارت روی آورده بود .
تاریخ نگاران، بارها از او با عنوان هایی همچون «بانوی دوراندیش و خردمند» یا «بانوی عاقل» ی یاد کرده اند. حضرت خدیجه علیها السلام یکی از ثروتمندترین مکه بود، ولی هرگز از یاری فقیران روی برنگرداند و خانه اش همواره کعبه آمال مردم بینوا و پناه گاه نیازمندان بود. کرم، سخاوت، دوراندیشی، درایت، عفت و پاک دامنی، از وی بانویی پرهیزکار و مورد احترام ساخته بود. لقب «بانوی بانوان قریش» که در آن زمان به وی داده شد، نشان دهنده جایگاه او در میان مردم است. (3)
#نخستین بانوی مسلمان
💫🌱🌸💫🌱🌸
حضرت خدیجه علیها السلام نخستین زنی بود که به پیامبری حضرت محمد صلی الله علیه و آله ایمان آورد و اولین بانویی بود که همراه امام علی علیه السلام با پیامبر به نماز ایستاد و پیشانی بندگی بر خاک سایید. تاریخ نویسان از یکی از همسران پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله نقل کرده اند که می گفت: من همواره از علاقه پیامبر به خدیجه در شگفت بودم؛ چرا که حضرت بسیار از او یاد می کرد و اگر گوسفندی می کشت، به سراغ دوستان خدیجه می رفت و سهمی برای آنها می فرستاد. روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله در حالی که خانه را ترک می کرد، نام خدیجه را بر زبان آورد و از او تعریف کرد. کار به جایی رسید که صبر خویش را از دست دادم و با کمال جرأت گفتم: «وی پیرزنی بیش نبود و خدا بهتر از او را نصیب شما کرده است!» گفتار من چنان رسول خدا صلی الله علیه و آله را متأثر ساخت که آثار خشم و غضب در چهره ایشان ظاهر شد. در این هنگام رو به من کرد و فرمود: ابدا چنین نیست!... هرگز همسری بهتر از او نصیب من نشده است. خدیجه هنگامی به من ایمان آورد که همه مردم در کفر و شرک به سر می بردند. او ثروت خود را در سخت ترین لحظات در اختیار من گذاشت. خدا از او فرزندانی نصیبم کرد که به دیگر همسرانم نداد.»
#خصوصیات حضرت خدیجه سلام الله علیها
✨🌴🍀✨🌴🍀
خدیجه از بزرگترین بانوان اسلام به شمار می رود. او اولین زنی بود که به اسلام گروید؛ چنانکه علی بن ابی طالب (ع) اولین مردی بود که اسلام آورد. اولین زنی که نماز خواند، خدیجه بود. او انسانی روشن بین و دور اندیش بود. با گذشت، علاقه مند به معنویات، وزین و با وقار، معتقد به حق و حقیقت و متمایل به اخبار آسمانی بود. همین شرافت برای او بس که همسر رسول خدا (ص) بود و گسترش اسلام به کمک مال و ثروت او تحقق یافت.
خدیجه از کتب آسمانی آگاهی داشت و علاوه بر کثرت اموال و املاک، او را «ملکه بطحاء» می گفتند. از نظر عقل و زیرکی نیزبرتری فوق العاده ای داشت و مهم تر اینکه حتی قبل از اسلام وی را «طاهره » و «مبارکه » و «سیده زنان » می خواندند.
جالب این است او از کسانی بود که انتظار ظهور پیامبر اکرم (ص) می کشید و همیشه از ورقه بن نوفل و دیگر علما جویای نشانه های نبوت می شد. اشعار فصیح و پر معنای وی در شان پیامبر اکرم (ص) از علم و ادب و کمال و محبت او به آن بزرگوار حکایت می کند.
نمونه ای از اشعار خدیجه (س) در باره پیامبراکرم (ص) چنین است:
فلو اننی امسیت فی کل نعمة و دامت لی الدنیا و تملک الاکاسرة
فما سویت عندی جناح بعوضة اذا لم یکن عینی لعینک ناظرة
اگر تمام نعمت های دنیا از آن من باشد و ملک و مملکت کسراها و پادشاهان را داشته باشم، در نظرم هیچ ارزش ندارد زمانی که چشم به چشم تو نیافتند.
دیگر خصوصیت خدیجه این است که او دارای شم اقتصادی و روح بازرگانی بود و آوازه شهرتش در این امر به شام هم رسیده بود.
#مقام حضرت خدیجه سلام الله علیها در بهشت
💫🌱✨💫🌱✨
از فضیلت های حضرت خدیجه علیها السلام، مقامی است در بهشت که از سوی خداوند به ایشان وعده داده شده است. پیامبراکرم صلی الله علیه و آله نیز بارها این مسئله را به خدیجه بشارت می داد و می فرمود: «در بهشت، خانه ای داری که در آن رنج و سختی نمی بینی.» امام صادق علیه السلام نیز می فرماید: هنگامی که خدیجه وفات یافت، فاطمه خردسال بی تابی می کرد و گرد پدرش می گشت و سراغ مادر را از او می گرفت. پیامبر از این حالت دخت کوچکش بیشتر محزون می شد و دنبال راهی بود تا او را آرام کند. فاطمه همچنان بی تابی می کرد تا اینکه جبرئیل بر پیامبر (ص) نازل شد و فرمود: «به فاطمه (س) سلام برسان و بگو مادرت در بهشت خانه ای کنار آسیه، همسر فرعون و مریم، دختر عمران نشسته است.» هنگامی که فاطمه (س) این سخن را شنید، آرام گرفت و دیگر بی تابی نکرد