نتیجه #سبک_زندگی تان را پای مملکت فاکتور نکنید
🔺 #خودکشی «کیومرث پوراحمد» را به زندگی در ایران ربط میدهند.
🔸این لیست ۳۰ نفر از کمدین-بازیگران غربی است که به #افسردگی شدید مبتلا هستند و با آن زندگی میکنند، یا بودهاند و خودکشی کردهاند.
🔸سبک زندگیتان را به چیز دیگر نسبت ندهید.
@Roznegaar
🔅امیرالمؤمنین
#امام_علی علیه السلام:
✍️ اَلاِْفْراطُ فِى الْمَلامَةِ يَشُبُّ نيرانَ اللَّجاجِ؛
💠 زيادهروى در #سرزنش_كردن ،
آتش #لجاجت را شعلهور مىسازد
📚 تحف العقول، ص ۸۴
@Roznegaar
📌عامل اصلی تأخیر در #ظهور (۹)
🔻نمرۀ ۱۰ از ۲۰
🔹گنهکارهای کوچه و بازار را مانع اصلی ظهور نبینید؛ مسألۀ اصلی ما مؤمنین هستیم! اما نه در زندگی فردی! اگر شما یک فرد باتقوا باشید که حتی یک گناه در خلوت نداشته باشید، حداکثر نمرۀ ۱۰ از ۲۰ میگیرید! بقیهاش به زندگی اجتماعی شما برمیگردد! اما متأسفانه ما رشد معنوی و اخلاقی را غالبا یک مسألۀ فردی میدانیم! در حالیکه مانع اصلی ظهور، رشد ولایتمداران در «زندگی اجتماعی» است.
@Roznegaar
رونمایی از اثر تازه
#حسن_روحالامین
با عنوان «نسل بُتشکن»
🔺 تابلوی نسل بُتشکن اثر حسن روحالامین هنرمند نقاش، بهمناسبت سالروز ولادت امام حسن مجتبی (علیهالسلام) رونمایی شد.
@Roznegaar
👤 توییت #استاد_رائفیپور
#نیکلا_سارکوزی : #اروپا در بین همه قارههای جهان، خشنترین قاره است که در آن وحشیانهترین جنگها رخ داده است.
او راست میگوید: فقط کشتههای #جنگ_جهانی_دوم تا ۸۰میلیون نفر تخمین زده میشود.
بسیاری از جنایتهای #داعش الگوبرداری از جنایات #صربها علیه مسلمانان بوسنی بود.
@Roznegaar
#زن_زندگی_آزادی
در بریتانیای صغیر
✍ یک کاربر فضای مجازی با اشاره به میزان تجاوز به دانشآموزان در مدارس #انگلیس نوشت:
🔺گاردین از ترس #آزار_جنسی دختران ۱۱ تا ۱۶ساله در مدارس خبر میدهد.
🔸بر اساس یک نظرسنجی، ۲۲درصد از دختران و زنان جوان ۱۱ تا ۱۶ساله، ترس از آزار و اذیت جنسی را عامل عقبماندن آنها در مدرسه دانستهاند.
@Roznegaar
#یک_دقیقه_کتاب
میل جنسی در اسلام
🔹 #میل_جنسی در اسلام اصلاً تابویی ندارد. یعنی اینقدر که در ذهن ما بزرگ است، در اسلام اینطوری نیست، به سادگی میشود ازدواج کرد، چون ساده گرفتند. عرف مضحک و سبک زندگی مزخرفِ من و شما اسلامی نیست. به هیچ وجه نمیتوانید شرایطی را متصور شوید که میل جنسی طرف سرکوب شود، اصلاً امکان ندارد.
🔸یک زنِ شوهرداری را به جرم زنا آوردند، معصوم میپرسد: «شوهرش در سفر بوده یا نه؟» یعنی اگر بهخاطر بیموالاتی همسر که سفرِ طولانی رفته، و زنش را درک نکرده، این زن به زنا دچار شده، برخورد معصوم متفاوت خواهد بود با شرایطی که همسرش پیشش بوده. اسلام میگوید: «اگر روی شتر و در حین حرکت بودی، همسرت از تو تقاضای رابطۀ جنسی کرد، باید پاسخ مثبت به او بدهی.»
📗برشی از #کتاب_دیجیتال دانشجویی به سبک انتظار
@Roznegaar
#گیلدا_مارگارت
فعال ضدجنگ آمریکایی
پیشرفتهای #زن_ایرانی و آمریکایی
رو اینجور با هم مقایسه کرده است
@Roznegaar
🔸 نداستن تعداد روزههای فوت شده
✅ کسی که چند روز از ماه رمضان را به خاطر عذری روزه نگرفته و تعداد آنها را نمیداند، چنانچه شروع عذر را نمیداند؛ مثلاً نمیداند بیست و پنجم ماه رمضان به سفر رفته تا روزههای فوت شده شش روز باشد یا بیست و ششم رفته تا پنج روز باشد، میتواند مقدار کمتر را قضا کند، اما در صورتی که زمان شروع عذر را میداند، مثلاً میداند روز پنجم ماه به سفر رفته ولی نمیداند شب دهم برگشته تا پنج روزه فوت شده باشد یا شب یازدهم برگشته تا شش روزه فوت شده باشد، در این صورت احتیاط واجب آن است که مقدار بیشتر را قضا کند.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۹۱۸
🆔 @khamenei_ahkam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 #استوری_کلیپ | ارتباط با امام زمان(عج)
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: این مجموعهی عظیم مؤمنین و مخلصین و دلهای نورانی، باید سعی کنند رابطهی خودشان را با حضرت مستحکمتر کنند. لازمهی استحکام رابطه، این نیست که کسی خدمت حضرت برسد؛ نه، لزومی ندارد؛ با حضرت حرف بزنید، سلام کنید، زیارت کنید، با همین زیارات مأثوری که هست یا حتّی با همین زبان معمولی خودتان با حضرت حرف بزنید.
💗 #مهدویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
4_5830262523424674333.mp3
13.88M
🎧 #کلیپ_صوتی | قرائت کامل زیارت آلیاسین به همراه بیانات و ذکر حضرت آیتالله خامنهای از فرازهای آن
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 فکرهای نو در خدمت مهار تورم و رشد تولید
✏️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر مسئولان نظام: نیروی انسانی خلّاق داریم، جوانهای پُرانگیزه داریم، ظرفیّتهای علمی داریم، ظرفیّتهای فنّاوری داریم، فکرهای نو داریم.
👈 خیلی از صاحبان فکر برای بنده نامه مینویسند، بنده هم وقت میگذارم خیلی از نامههای افرادی را که کارشناسِ این مسائل هستند میخوانم؛ البتّه مرجع اقدام بنده نیستم، میفرستم برای دستگاهها، لکن میخوانم نامهها را.
🔹️ انصافاً گاهی انسان فکرهای بسیار خوب، بسیار نو مشاهده میکند؛ خب اینها امکانات کشور است؛ اینها همه باید در خدمت مهار تورّم و رشد تولید قرار بگیرد.
🎥 #برش_دیدار
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاکساری در مقابل پروردگار
حضرت آیتالله خامنهای: اینکه میبینید از قول پیغمبر صلیاللَّه علیه وآله نقل شده است که فرمود: «الدّعاء مخ العباده؛ مغز عبادت دعاست» به خاطر آن است که در دعا حالتی وجود دارد که عبارت است از وابستگىِ مطلق به پروردگار و خشوع در مقابل او. اصل عبادت هم این است. لذاست که در ادامه آیه شریفه «و قال ربّکم ادعونی استجب لکم» میفرماید: «ان الّذین یستکبرون عن عبادتی سیدخلون جهنم داخرین.» اصل دعا این است که انسان در مقابل خدای متعال، خود را از انانیّت دروغین بشری بیندازد. اصل دعا، خاکساری پیش پروردگار است.
📲رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، گزیدهای از صوت بیانات رهبر انقلاب درباره دعا را در قالب مجموعه #لحظههای_استجابت منتشر میکند.
⭐️ #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #حدیث_زندگی | «محسنین» یعنی کسانی که میانهرو هستند
✏️ شرح حدیث اخلاق توسط حضرت آیتالله خامنهای
⭐️ #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎙 #کلیپ_صوتی | دعای نجات از بینشاطی
✏️ رهبر انقلاب: در همین دعای روزهای ماه رمضان چیزهای زیادی از خدا خواسته شده است؛ دعای خیلی خوبی است. اگر انشاءالله توفیق باشد بخوانید این دعا را و دقّت کنید، دعای عجیبی است، همینطور درخواستهایی که انسان به ذهنش هم خطور نمیکند...
💗رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان مجموعه کلیپ صوتی #بهار_جانها را منتشر میکند.
⭐️ #بهار_معنویت
🎧 بشنوید👇
💬 #تحلیل_و_تبیین | گسترش روابط خارجی در سایه اعتماد به نفس و تکیه به ظرفیتهای ملی
🎤دکتر سید رسول موسوی، مدیرکل آسیای جنوبی و دستیار وزیر امور خارجه در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR
🔹از آنجا که جمهوری اسلامی، سیاستهای مداخلهجویانه کشورهای غربی را مغایر امنیت و منافع ملی کشور تشخیص داده است؛ بنابراین با اتخاذ رویکرد ژئوپلتیک نگاه به شرق، فضای جدیدی در همکاری با کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکایی لاتین به وجود آورده است.
🔹سیاست خارجی جمهوری اسلامی با حفظ اصل اساسی «نه شرقی، نه غربی» و حفظ دستاوردها با توجه به تجارب قبلی به دنبال تعامل با تمام کشورهاست و این را بهعنوان نقطه قوت میبیند.
🔹جمهوری اسلامی ایران نقش و جایگاه تعیینکننده در هندسه جدید شکلگیری قدرت در عرصه بینالمللی داشته و خواهد داشت.
🔹جنگ روانی-ترکیبی گسترده علیه جمهوری اسلامی ایران اثباتکننده این موضوع است که ایران منزوی نیست و همچنان نقشآفرینی تعیینکننده در منطقه و جهان است. ایران امروز جایگاه خاص و فزاینده خود را در جهان غیر غربی تثبیت کرده است.
🔹با داشتن اعتماد به نفس و خودباوری و توجه به ظرفیتهای ملی هم میتوان بسیاری از نیازهای کشور را در داخل کشور تهیه کرد و هم میتوان از همه جای جهان چه شرق چه غرب آنها را به دست آورد. مهم داشتن اعتماد به نفس و خودباوری و تکیه بر ظرفیتهای ملی است.
🔍ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/52435
🔰 خط حزبالله ۳۸۷ | یک شب، بهتر از هزار ماه...
🔻شماره سیصد و هشتاد و هفتم هفتهنامه خط حزبالله با عنوان «یک شب، بهتر از هزار ماه...» منتشر شد.
🔹 خط حزبالله به مناسبت فرارسیدن شبهای پربرکت قدر، مروری بر بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره اهمیت شبهای قدر و چگونگی بهرهمندی بیشتر از فرصت معنوی این شبها داشته است.
📝 سخن هفته خط حزبالله، با عنوان«بسیج همه امکانات برای بهبود زندگی مردم» نگاهی به الزامات و ثمرات تحقق شعار سال ۱۴۰۲ «مهار تورم، رشد تولید» داشته است.
🌷 شماره این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر سید شهیدان اهل قلم، شهید سیدمرتضی آوینی تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF 👇
💬 #سخن_هفته | نگاهی به الزامات و ثمرات تحقق شعار سال ۱۴۰۲ «مهار تورم، رشد تولید»
👈🏻 بسیج همه امکانات برای بهبود زندگی مردم
🔹تورم افسارگسیخته، تلخی میآفریند
🔻گرانی و تورم افسارگسیخته همواره تلخی میآفریند، زندگی روزمره مردم را به هم می ریزد و آرامش روان را از مردم سلب میکند، «عمده تلخیهایی که در چند سال اخیر مردم چشیدهاند از این موضوع است، در سال ۱۴۰۱ مهمترین مسئلهای که برای ملّت مطرح بود مسئله اقتصاد کشور بود که به معیشت مردم ارتباط مستقیمی پیدا میکند. اینجا هم، در قضیه اقتصاد هم، تلخیهایی وجود داشت، شیرینیهایی هم وجود داشت.... تلخیها عمدتاً تورّم بود، گرانی بود که حقیقتاً تلخ است.» ۱۴۰۲/۱/۱ در شرایط امروز کشور «اقتصاد، اوّلین مسئلهی کشور است، مهمترین مسئلهی کشور است؛ مسئلهی معیشت مردم، مسئلهی ملموسِ همهی آحاد کشور است. خب، شعار امسال [مهار تورم، رشد تولید] شعار مهمّی است، شعار حسّاسی است.» ۱۴۰۲/۱/۱۵
🔹ضرورت رفع مشکلات معیشتی مردم
🔻مسئله مهار تورم، در شرایط فعلی از اولویت های اصلی کشور است؛ فشار تورم به طور مستقیم بر زندگی روزمره مردم اثر دارد و پیامدهای فرهنگی و اجتماعی این مسئله باید حل شود. «مسئلهی اقتصاد؛ مشکلات معیشتی، امروز چیزی است که آحاد مردم، همه آن را احساس میکنند؛ یک بخشی از مردم هم بشدّت و واقعاً زیر فشارند؛ گرانی هست.» ۱۳۹۷/۵/۲۲
🔻تلخیِ تورم سخت است و مسئولان در تمام سطوح مدیریتی باید برای حل مسئله گرانی و رفع آثار تورمی برنامه داشته باشند. به صورت طبیعی مسئولانی که اشرافی نباشند و زندگی طبقات پایین را درک نمایند، برای حل مشکلات طبقات فرودست جامعه، اقدام و حرکت خواهد کرند.نکتهای که در بیان رهبر انقلاب اینگونه بروز و ظهور مییابد: «چون از وضع مردم مطّلع هستم، لذا تلخی را با همهی وجود حس میکنم؛ تلخی کامِ مردم، بخصوص مردمِ ضعیف و فرودست و طبقات ضعیف که مربوط به مسائل اقتصادی و مشکلات اقتصادی است، مثل گرانی.» ۱۳۹۵/۱۲/۳۰
🔹آرامش روانی مردم، در گرو مهار تورم
🔻مهار تورم و رفع مشکلات اقتصادی، صرفاً یک شعار نیست، بلکه یک سیاست راهبردی کلان است که نتایج فراوانی در حوزه های مختلف فرهنگی و دینی و اجتماعی دارد، زیرا «جامعهاى که در آن فقر باشد، بیکارى باشد، مشکلات معیشتىِ غیر قابل حل وجود داشته باشد، اختلاف طبقاتى باشد، تبعیض باشد، شکاف طبقاتى باشد، حالت آرامش ایمانى پیدا نمیکند. فقر، انسانها را به فساد میکشاند، به کفر میکشاند؛ فقر را باید ریشهکن کرد.» ۱۳۹۳/۲/۲۳ از آنجا که تورم بالا «روی نظام توزیع درآمدها در کشور اثر میگذارد و توزیع درآمدهای کشور را ناموزون میکند» ۱۴۰۲/۱/۱۵ و از سوی دیگر «تورّم یک مسئلهی صرفاً اقتصادی به نظر میرسد امّا انسان میبیند نه، این میتواند بر روی فرهنگ مردم، افکار مردم، رفتار مردم، مسائل اجتماعی کشور اثر بگذارد» ۱۴۰۲/۱/۱۵ این مشکل باید علاج شود و لازم است «دستگاههای مختلف و بخشهای مختلف کشور اولویّت این امر را بپذیرند.» ۱۴۰۲/۱/۱۵
🔻باید «ثبات در سیاستها و تصمیمهای اقتصادی»و «مشارکت دادن مردم» به عنوان یک اصل مورد توجه قرار گیرد، «از همهی ظرفیّتهای کشور برای این کار استفاده بشود» ۱۴۰۲/۱/۱۵ و «دستگاههای مختلف به هم کمک کنند» و «پیگیری جدّی تصمیمها» سرلوحه اقدامات هر سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه قرار گیرد.
🔻برای تحقق شعار سال۱۴۰۲ البته باید مراقب باشیم «اینکه تورّم بیاید پایین امّا رکود، حاکم بر اقتصاد کشور باشد، چیزِ خوبی نیست.» ۱۴۰۲/۱/۱۵ از سوی دیگر باید مراقب باشیم در این مسیر «حاشیهسازی نشود. گاهی میبینید یک حرکت خوبی برای مهار تورّم شروع شده، قانونش هست، دولت مشغول است، دارد اجرا میکند، ناگهان از یک طرفی، از یک گوشهای یک مصوّبهای بلند میشود که تورّمزا است، و کار را متوقّف میکند؛ اینها را باید مراقبت کرد.» ۱۴۰۲/۱/۱۵
🔹بزرگترین سرفصل اقتصادی کشور: مسئله تولید
🔻بهبود معیشت مردم، رفع مشکلات عمده اقتصادی از جمله بیکاری و مهار تورم، همه بسته به رونق تولید داخلی است، تولید داخلی اگر قدرتمند شد، کشور در تمام زمینه ها، استقلالش تضمین میشود. «عمدهترین سرفصل اقتصادی ما برای پیشرفت اقتصاد مسئلهی تولید است.» ۱۴۰۱/۶/۸ حل مشکلات اقتصادی بدون تکیه بر توان تولید داخل، ممکن نیست، «بهبود معیشت مردم، مسئلهی اشتغال، مسئلهی قدرت خرید، مسائل گوناگون دیگر اقتصادی، وابسته به تولید داخلی است که باید به آن خیلی اهمّیّت داد.» ۱۴۰۱/۶/۸
🔍 ادامه👇