4_5839050855440978196.pdf
1.48M
📝 #جزوه | متن بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه. ۱۴۰۲/۴/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #برش_دیدار | احیای حقوق عامه
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎙 #کلیپ_صوتی | تأمین آزادی مشروع
✏️ رهبر انقلاب: یکی از وظایف قوّهی قضائیّه تأمین آزادیهای مشروع است. خیلی دقیق نوشتهاند؛ آزادی مطلق نیست، آزادی مشروع. آزادی مشروع همان است که شرع اجازه میدهد. قانون اساسی این است. در ذیل حکم شرع، آزادیهای مردم باید تأمین بشود. خب، دستگاههای قدرت به طور طبیعی در یک مواردی دچار معارضه میشوند؛ چه کسی باید در این زمینه به داد مردم برسد؟ قوّهی قضائیّه؛ یعنی یکی از کارهای مهمّ قوّهی قضائیّه همین است. ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
🔹 رسانه KHAMENEI.IR بر اساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب کلیپ صوتی «تأمین آزادی مشروع» را منتشر میکند.
🎧 بشنوید👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 #روایت_اول | احیای حقوق عامه، تکلیف قانون اساسی بر دوش قوه قضائیه است
🎤 گفتگوی رسانه KHAMENEI.IR با آقای علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران به مناسبت دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه با رهبر انقلاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔸 شک در خواندن حمد یا تسبیحات در رکعت سوم یا چهارم
✅ اگر در رکوع رکعت سوم و چهارم شک کند که حمد یا تسبیحات را خوانده یا نه، باید به شک خود اعتنا نکند ولی اگر در هنگام رفتن به رکوع در حالی که هنوز به حدّ رکوع نرسیده است، شک کند، بنابر احتیاط واجب باید برگردد و حمد یا تسبیحات را بخواند.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۱۸۹
🆔 @khamenei_ahkam
◼️به مناسبت سالروز درگذشت عالم محقق، شیخ آقابزرگ طهرانی رحمةاللهعلیه، ۱۳ ذیالحجه ١٣٨٩ هجری قمری؛
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔰شیخ آقا بزرگ تهرانی رحمهالله هم در وقت تألیف، نشسته میخوابید. ایشان هر روز مقداری مینوشت، حتی روزی که وفات کرده بود، به یک پهلو تکیه نموده و مقداری نوشته بود.
❗️اینها اتمام حجت است برای کسانی که خیال میکنند اگر خوابشان مقدار اندکی از هشت ساعت کم شود، میمیرند.
✨این گونه عاشقِ علم و عاشق عمل بودند! آیا این کمخوابیها و پرکاریها بدون محبت ممکن است؟! البته امکان دارد کسی از ناراحتی نخوابد، اما آن کجا و راه محبت کجا که اصلاً نمیگذارد محب آرام بگیرد!
📚در محضر بهجت، ج۱، ص ۳۵۵
@Roznegaar
🔻 گزیدهای از کتاب #نردبان_سعادت، تلخیص و تحریر کتاب #معراجالسعادة علامه ملا احمد نراقی را در روزهای یکشنبه دنبال کنید:
🔸 بدترین بیماری روحی و عقلی - که بدتر از آن بیماری ای نیست- شرک است...
🔸شرک این است که کسی در وجوب وجود، یا در آفرینش جهان، یا در تدبیر و اداره آن، یا در تشریع دین، یا در استحقاق عبادت و طاعت، شریک یا همتایی برای خداوند متعال قائل باشد.
📚 نردبان سعادت، ص ۸۱
(تلخیص و تحریر کتاب معراجالسعادة)
@Roznegaar
#هر_صبح_یک_آیه
#قرآن_کریم
🌺 اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
« قَالَ مَا مَكَّنِّي فِيهِ رَبِّي خَيْرٌ فَأَعِينُونِي بِقُوَّةٍ أَجْعَلْ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَهُمْ رَدْمًا»
(ذو القرنین) گفت: «آنچه پروردگارم در اختیار من گذارده، بهتر است (از آنچه شما پیشنهاد میکنید)! مرا با نیرویی یاری دهید، تا میان شما و آنها سدّ محکمی قرار دهم!
#سوره_کهف آیه ۹۵
@Roznegaar
❇ #تفسیر_آیه
اما ذوالقرنین در پاسخ آنها چنین اظهار داشت: آنچه را خدا در اختیار من گذارده (از آنچه شما مى خواهید بگذارید) بهتر است و نیازى به کمک مالى شما ندارم (قالَ ما مَکَّنِّی فِیهِ رَبِّی خَیْرٌ).
مرا با نیروئى یارى کنید، تا میان شما و این دو قوم مفسد، سدّ نیرومندى ایجاد کنم (فَأَعِینُونِی بِقُوَّة أَجْعَلْ بَیْنَکُمْ وَ بَیْنَهُمْ رَدْماً).
رَدْم (بر وزن مرد) در اصل، به معنى پرکردن شکاف به وسیله سنگ است، ولى بعداً به معنى وسیعترى که شامل هرگونه سدّ و حتى شامل وصله کردن لباس مى شود، گفته شده است.
جمعى از مفسران معتقدند: رَدْم به سدّ محکم و نیرومند گفته مى شود و طبق این تفسیر ذو القرنین به آنها قول داد: بیش از آنچه انتظار دارند بنا کند.
🌺🌺🌺
ضمناً، باید توجه داشت سَدّ (بر وزن قد) و سُدّ (بر وزن خود) به یک معنى است و آن حائلى است که میان دو چیز ایجاد مى کنند، ولى به گفته راغب در مفردات، بعضى میان این دو فرق گذاشته اند، اولى را مصنوع انسان و دومى را حائلهاى طبیعى دانسته اند.
#تفسیر_نمونه
ذیل آیه ۹۵ #سوره_کهف
@Roznegaar
#یک_دقیقه_کتاب
همچون ماه در کنار خورشید
🔹نعوذبالله شاید یک جاهایی مقصر اهلبیت علیهم السلام هستند، زیرا چنان میدرخشند که دیگر کسی در کنارشان دیده نمیشود. میدانید کربلا چقدر امامزاده دارد که اصلاً هیچکس نمیبیند؟ چون خورشیدی مثل امام حسین علیه السلام هست.
🔸البته بعضی موقعها وقتی خورشید در آسمان است، ماه هم دیده میشود. باید در بین امامزادهها خیلی بزرگ باشی که کنار امام حسین دیده شوی. عباسبنعلی علیه السلام میتواند چنین ویژگیای داشته باشد.
🔹بنده عبارتهایی را که درمورد ایشان استفاده شده است، در سخنرانیهایی که پیرامون #حضرت_عباس داشتم، عرض کردم.
📗برشی از #کتاب_دیجیتال حضرت امالبنین سلام الله علیها
@Roznegaar
تناقضات و سیاستهای یک بام و دو هوای غربیها صدای کاربران غیر ایرانی را هم در آورده
#پرونده_ویژه_فرانسه
#مهسا_امینی
#Nahel
@Roznegaar
❤️ فَلَنَقُصَّنَّ عَلَيْهِمْ بِعِلْمٍ وَمَا كُنَّا غَائِبِينَ
🔸 هیچ صحنهای از زندگی ما از تیرس مأموران خدا غایب نیست. برای روزی آماده شویم که گزارش یکعمر زندگیمان را به ما برمیگردانند
#سوره_اعراف آیه ۷
@Roznegaar
📌 علیرضا پناهیان در نشست ملی سفیران گفتمان محرم ۱۴۰۲:
🔻اخلاق بدون زندگیجمعی آب در هاونگ کوبیدن است، چرا که زندگی جمعی محل آبدیده شدن انسان است.
_
#علیرضاپناهیان
#زندگی_جمعی محل آبدیده شدن انسان است و مردم باید برای حل مسائل دور هم جمع و با هم متحد شوند.
در روایت معصومین آمده است «َالْعَالِمُ بِزَمَانِهِ لَا تَهْجُمُ عَلَیْهِ اللَّوَابِس» با نگاه به این روایت باید گفت آنچه در دین سبب انحراف میشود احکام دانی بدون زمانشناسی است.
زمانشناسی به ما مختصات مهم و امتحانات جامعه و مراحل قبل و بعد از آن را به همراه وضعیت درونی و بیرونی آن میآموزد. برای این که اهمیت زمان را بشناسید و بدانید چه موضوعی در اولوایت است؛ باید به گفتگو بپردازید.
ما در یک نظام جهانی نوین هستیم و باید اندیشه مردم شهر و روستای محل و مکان تبلیغی خود را به سمت جهانی شدن سوق دهیم.
احسان، بخشش، تواضع و... پیچ و مهره زندگی جمعی است. اخلاق بدون زندگی جمعی آب در هاونگ کوبیدن است چراکه زندگی جمعی محل آب دیده شدن انسان است.
چرا جلوی حکومت حضرت علی(ع) را گرفتند؟ چون میخواست همان زندگی مواساتی زمان پیامبر(ص) را ادامه دهد. هنر پیامبر(ص) در زمان خودش زندگی مواساتی بود. پیامبر(ص) زهد فردی ایجاد نکرد، زهد جمعی ایجاد کرد، اما سامری به دنبال زهد فردی بود. دعواهای اعتقادی هم سر همین زندگی مواساتی بود.
اگر امام حسین(ع) به خاطر زندگی جمعی به شهادت رسیده باشد، ما الان امام حسین(ع) را داریم، اما زندگی دسته جمعی را نداریم. یعنی به نوعی از کنار بدن امام حسین(ع) و بچههای او رد شدهایم. این زندگی جمعی ثمره خون حسین(ع) است.
چه معجزهای دارد امام حسین(ع) که همه را در جهان جمع میکند. این ارتباطات جمعی جز با محبت امام حسین(ع) به دست نمییاید.
مردم یکی از رکنهای اصلی این راهحل هستند. مردم باید برای حل مسائل جمع شوند و با هم متحد شوند.
🚩 مسجد جمکران، مرکز فرهنگی قرارگاه منتظران، ۱۴۰۲/۰۴/۰۴
@Roznegaar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 مسأله غدیر یعنی اسلام نسبت به مدیریت جامعه بیاعتنا نیست
✏️ رهبر انقلاب: مسألهی غدیر و تعیین امیرالمؤمنین (علیه الصّلاةوالسّلام) به عنوان ولی امر امت اسلامی از سوی پیامبر مکرم اسلام (صلّی الله علیه واله وسلّم) یک حادثهی بسیار بزرگ و پُرمعناست؛ در حقیقت دخالت نبی مکرم در امر مدیریت جامعه است. معنای این حرکت که در روز هجدهم ذی الحجه سال دهم هجرت اتفاق افتاد، این است که اسلام به مسألهی مدیریت جامعه به چشم اهمیت نگاه میکند. این طور نیست که امر مدیریت در نظام اسلامی و جامعهی اسلامی، رها و بیاعتنا باشد. علت هم این است که مدیریت یک جامعه، جزو اثرگذارترین مسائل جامعه است. ۱۳۸۳/۱۱/۱۰
💗 ۵روز تا #عید_غدیر
🌷 Farsi.Khamenei.ir