✍️ حجت الاسلام و المسلمین محمدمهدی احسانی فر (مدیر مسئول فصلنامه دانش ها و آموزه های قرآن و حدیث)
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
بسم الله الرحمن الرحیم
دوران دوم خرداد، زمانه عجیبی بود. گویا به فرمایش امیر مومنان علیه السلام، شیطان با همه قوایش به میدان آمده بود. منافقان شناخته شده و نشده، متهمان به قتل شهید بهشتی و انفجار نخست وزیری و حمله به هواپیمای شهید محلاتی و ... پست های مهم کشور را گرفته بودند. عده ای خودباخته و عده دیگری خودفروخته، بیشترین مناصب دولتی و مجلسی را چونان طعمه ای تصاحب کردند. سیل شبهات بود که به جامعه سرازیر می شد. از وجود خدا تا نبوت و امامت و هر امر مقدس دیگری، مورد هجوم قرار گرفت تا جایی که یکی از همین آدم نمایان گفته بود: "حتی علیه خدا هم می شود تظاهرات کرد!"
آشوب های اجتماعی و دانشجویی هم از ناحیه مدعیان امنیت همچون برخی از مسوولان وزارت کشور، دامن زده و یا طراحی یا حمایت می شد.
جناح حق نیازمند یک فرمانده میدانی بود. کسی که شجاع باشد و از دشمن و تهدید نهراسد. کسی که عالم و فقیه و فیلسوف و مفسر و حدیث دان باشد تا بتواند مغالطه ها را بشکافد و پاسخ ها را به سطح عمومی جامعه یعنی همان جایی که شبهات، منتشر شده بود، بکشاند. کسی که از خود و جایگاه خویش بگذرد و برای دفاع از اسلام، کرسی های معنون را رها کرده و از سنگر منبر برای دفاع، بهره گیرد.
و آن بزرگ مرد عارف و عاشق، علامه مصباح یزدی بود. کسی که رهبری علمی حزب الله را بر عهده گرفت و مردانه ایستاد. کسی که از آبرو و مال و همه چیزش گذشت. کسی که ترور شخصیت عناصر جنگ روانی دولت دوم خرداد نتوانست او را از میدان جهاد علمی واقعی، خارج کند. کسی که تهدید امنیتی های پشیمان، او را نترساند. کسی که پناهگاه متدینان شد.
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
آیت الله مصباح یزدی فقیهی بزرگ بود که منبر را بر کرسی های دیگر ترجیح داد و پابرهنه به میدان دفاع از دین آمد. کسی که به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه الله) جای شهید مطهری، شهید بهشتی و علامه طباطبایی را در دوران ما پر کرد. آن مجاهد مبارز نشان داد که برای دفاع از اسلام نیاز به علم و اخلاق است.
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
منبرهای حسینیه شهدا(پانزده خرداد)، مسجد امام حسن عسکری علیه السلام، مجتمع امام خمینی رحمةالله علیه، پیش از خطبه های نماز جمعه تهران و هر جای دیگری که سنگری برای روشنگری محسوب می شد، شاهد حضور این مجاهد بزرگ عرصه اندیشه و عمل بود. درس اخلاق دفتر مقام معظم رهبری (حفظه الله) در چهارشنبه شبها، تصویری دیگر از آن فیلسوف جامع علم و اخلاق را نشان می داد.
برای کسانی که سعی می کردند هیچ منبری از آن استاد بزرگ را از دست ندهند، فقدان ایشان دل سوز است.
آیت الله مصباح یزدی پدر جریان حزب الله بود. طلبه ها و دانشجویان حزب اللهی با شاخص ایشان درس می خواندند و با شاخص ایشان به خیابان می آمدند؛ با شاخص ایشان، تحصن می کردند و با شاخص ایشان، تحصن را جمع می کردند؛ با شاخص ایشان، اهل دعا و مناجات می شدند و با شاخص ایشان، اهل سفرهای راهیان نور؛ با شاخص ایشان، اهل قرآن و صحیفه سجادیه می شدند و با شاخص ایشان، اهل شعار و شعور در خیابان و مسجد محمدیه و مسجد چهارمردان و حسینیه شهدای صفائیه.
و اکنون آن پدر بزرگوار و متواضع و آن پیر حقیقت و طریقت پس از عمری تلاش در راه دفاع از دین، به مرحله دیگری از زندگی خویش پا نهاده است.
خدایا رحلت این مرد بزرگ برایمان سوزناک است؛ تو جای او را با مردانی دیگر برایمان پر کن.
خدایا ما اگر در راه تو ایستادگی نکردیم، اشکال از خودمان است و بر ما ببخشای و اگر ایستادگی کرده ایم، ناشی از هدایت و تربیت این مرد بزرگ است. او را در جوار صاحب قرآن (که این عالم فرزانه انس بسیاری با آن داشت) یعنی رسول الله صلی الله علیه و آله جای عطا فرما.
خدایا او هنگامی که مظلومیت اهل بیت علیهم السلام را دید، ساکت ننشست و بانگ برآورد. او را در جوار مولایش امیر مومنان و امام زین العابدین علیهما السلام (که با دعاهایشان بسیار مانوس بود) جای عطا فرما.
خدایا او با شنیدن مصائب اهل بیت علیهم السلام، دلشکستگی اش را بروز می داد و نمی توانست گریه خود را نگاه دارد. او را در جوار مولای پهلوشکسته اش فاطمه زهرا علیها السلام سکنی ده.
خدایا به فضل خویش با کسی که عمرش را در راه تو صرف کرد، رفتار کن که تو مفضل و منعم و مجمل و محسنی.
والحمد لله علی کل حال.
#کانال_علوم_ومعارف_حدیث
@MaarefHadith