🔹 از ابتدای وقایع فلسطین متاسفانه اقلیتی در کشور ما وجود دارد که بر خلاف قاطبه مردم جهانی که در حال حمایت از فلسطین هستند، مثل همیشه به دنبال حمایت از اربابان صهیونیست کودک کش خود هستند که اوج آن در مقابله فیزیکی آنها با دانشجویان آمریکایی بود.
🔹 این مسئله حتی تبدیل به یک تهدید بالقوه امنیتی شده است زیرا تقریباً هیچ گروهی در جهان جسارت و حتی منطق دفاع از اسرائیل را ندارد اما متاسفانه یکی از معدود گروههایی در دنیا که از شخص نتانیاهو نیز جلوتر زده و اسرائیل را پیروز میدان نبرد نشان میدهند، همین گروههای ضدانقلاب هستند.
🔹 از این رو این احتمال در برخی نهادهای مربوطه مطرح شده که احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از این ظرفیت برای خود حتی در سطح جهان وجود دارد.
🔹 بنابراین در این بین علاوه بر لزوم مراقبت امنیتی که وظیفه نهادهای ذی ربط است، وظیفه بزرگ تبیینی بر دوش گروههای فعال ایرانی و فلسطینی است.
🔹 در این راه البته نیازی به تبیین مستقیم وجود ندارد و مواجه کردن مردم با تاریخ، مردم و آثار هنری فلسطین که در اثر پیامهای واتساپی، برخی انگارههای منفی از مردم فلسطین در ذهن برخی شکل گرفته، باعث میشود تا افراد نیز خود به خود به منطق مقاومت و لزوم پایان رژیم صهیونیستی برسند.
🔹 در همین راستا یکی از ابتکارات جالب نمایشگاه کتاب امسال، غرفه فلسطین در قلب ناشران عمومی و نه بینالملل بود که با استقبال زیادی نیز مواجه شده و مطابق برخی مشاهدات، برخی افرادی که تا پیش از این، شبهات رایجی در خصوص فلسطین مطرح میکردند، با مواجهه با دانشجویان فلسطینی، انگارههای منفیشان نیز تا حدودی برطرف شده است.
🔹 این مواجهه و اقدامات که با زبان هنر، رسانه و گفتگوی رودرو صورت میگیرد، باید ادامه دار بوده و با برنامهریزی موثر، برای سایر موقعیتها نیز گسترش یابد. به طور قطع حرکت خودجوش گروههای مردمی بسیار موثرتر از حرکات دولتی خواهد بود.
@Muhallel