کد خبر: ۳۳۷۵۸۲
💯 نکاتی چند درباره درآمد و هزینههای دولت؛
♨ از وزرای 1000 میلیاردی تا سونا و استخر 7 میلیاردی/ وزیر میلیونر چقدر با مشکلات مردم آشناست؟
💢 در حالی که چندی پیش خبرهایی در خصوص هزینه 7 میلیارد تومانی تغییرات و بازسازی های اساسی در ساختمان سفید نهاد ریاست جمهوری منتشر شده بود، تاکنون هیچ یک از مسئولان دولتی توضیحی در این باره ارائه نکرده اند. از سوی دیگر شنیده می شود 6 وزیر در کابینه یازدهم دارایی هایشان بالای هزار میلیارد است که همه این افراد از سال های گذشته دارای مناصب مختلفی در کشور بودند.
🔵 از بنزین 4 رقمی تا دارایی های هزار میلیاردی!
☑️ این افزایش قیمت بنزین اما در شرایطی صورت پذیرفت که طی روزهای اخیر مسائل مختلفی در خصوص میزان دارایی های برخی وزرای دولت یازدهم به گوش می رسد. در این خصوص الیاس نادران نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه چند وزیر دولت بین 800 میلیارد تا هزار میلیارد تومان ثروت دارند، گفت: ساختار اقتصاد ایران رانتی بوده و به منابع پرسود و کم هزینه نفتی وابسته است.
♻️ در این خصوص شنیده می شود 6 وزیر در کابینه یازدهم دارایی هایشان بالای هزار میلیارد است که همه این افراد از سال های گذشته دارای مناصب مختلفی در کشور بودند. وزیر صنعت ، معدن و تجارت دارد که بر اساس آن دارایی های این وزیر 68 ساله بیش از 950 میلیارد تومان است و ۴ شرکت ثبتشده خارجی به نام او نیز ثبت شده است. همچنین نعمت زاده رکورددار عضویت در هیئت مدیره شرکتهای خصوصی است. که سهام او در هر یک از شرکت ها منتشر شده است.
🌐 البته دارایی 1000 میلیاردی قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان دولت یازدهم ، یکی از مسائل حاشیه ساز دولت یازدهم بوده است. هر چند که از همان ابتدا و طی جلسه رای اعتماد به وزیر بهداشت زمزمه های دارایی های وی بلند شد. با توجه به این موارد، سوالی که در ذهن افکار عمومی نقش می بندد این است که آیا وزرایی که جزء سرمایه داران کشور محسوب می شوند می توانند درد مردم محروم جامعه که افراد زیادی در کشور هستند را بفهمند؟
💠 این مسئله در شرایطی است که بر اساس اصل 142 قانون اساسی به صراحت بر لزوم دقت بر اموال مسئولین ارشد نظام جمهوری اسلامی « قبل و بعد از دوره خدمتگزاری » تاکید کرده است. بر اساس این اصل دارایی رهبر ، رئیس جمهور ، معاونان رئیس جمهور ، وزیران، همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت ، توسط قوه قضاییه رسیدگی می شود که بر خلاف حق افزایش نیافته باشد.
🚫 سکوت دولت در مورد ماجرای استخر و سونای ریاست جمهوری
◻️ در حالی که چندی پیش خبرهایی در خصوص هزینه 7 میلیارد تومانی تغییرات و بازسازی های اساسی در ساختمان سفید نهاد ریاست جمهوری منتشر شده بود، تاکنون هیچ یک از مسئولان دولتی توضیحی در این باره ارائه نکرده اند. در حالی که چندی پیش خبرهایی در خصوص هزینه 7 میلیارد تومانی تغییرات و بازسازی های اساسی در ساختمان سفید نهاد ریاست جمهوری منتشر شده بود، تاکنون هیچ یک از مسئولین دولتی پاسخی در این رابطه ارائه نکرده اند. به نظر می رسد سکوت دولت تدبیر و امید در این رابطه به دلیل عادی بودن این هزینه برای دولت است.
⚪️ بنابراین به نظر می رسد از یک سو در حالی که دولت تبلیغات گسترده ای برای انصراف مردم از یارانه ها انجام داد و در این زمینه حتی کار به تهدید مردم نیز رسید و از طرف دیگر بنزین نیز بالاخره 4 رقمی شد، اما گویا این تغییر و تحولات در کشور برای عده ای بی تاثیر و کم اهمیت بوده که هنوز شاهد هزینه های کلان در دولت هستیم.
📝 لینک کوتاه خبر:
https://www.fardanews.com/fa/news/337582
🔵 انتشار بدون لینک حرام است
سروش
http://sapp.ir/seratalmostaghim
ایتا
https://eitaa.com/seratalmostaghim2
آی گپ
https://iGap.net/seratalmostaghim2