🟢
بلوغ پس از شهادت
🔹شهادت شهید جمهور مائده الهی برای ملت ایران گسترده است که قدرشناسی نسبت به آن وظیفه هر کدام از مومنین است.
https://eitaa.com/abmohammadi/381
✅باورمان این است که برکات شهادت رئیس خدمت، بیش از وجود ایشان است. بر همین اساس، عملکرد جبهه انقلاب پس از شهادت ایشان باید متناسب با رشد یافتگی یادشده باشد. در مقطع فعلی پرسش اصلی آن است که ملت رشدیافته چگونه باید از این ظرفیت برای واقعه عظیم انتخابات بهره گیرد؟
1️⃣ یک جلوه از این عظمت، فضای همدلی کم نظیر بین اقشار مختلف جامعه بود. جبهه انقلابی می تواند/موظف است تمام تلاش خود را برای تشویق این جمعیت عظیم به شرکت در انتخابات به کارگیرد. این اصل حاکم بر تمام فعالیتها و رقابتهای انتخاباتی است.
تشویق به اصل انتخابات مهمتر از تأکید بر کاندیدای مورد نظر ماست.
2️⃣هر نوع رقابت که باعث شود فضای همدلی به عداوت و کینه آنهم بین مومنین تبدیل شود، ناسپاسی نسبت به این اقبال مردمی است.
3️⃣
جبهه انقلاب، در معرض آزمونی است که رقابت انتخاباتی بین کاندیداهای همسو را به شکلی مدیریت کند که تفاوت رقابت اسلامی با رقابت انتخاباتی سکولار نمایان شود. همفکران شهید خدمت بیشتر در انظار عمومی مورد این پرسش هستند که راه وی را در این مقطع چگونه ادامه خواهند داد؟
4️⃣ آیا میتوان رقابتی شکل داد که منتهی به تنقیص کاندیدای انقلابی رقیب نباشد؟ آیا با توجه به اصل حاکم در بند نخست نباید وارد نقد رقیب شویم؟
توجه به اصل مراتب ایمان در قرآن و مراتب وجود در نظام حکمت صدرایی راهگشاست.
کاندیدای مورد تشخیص من، صد نیست و کاندیدای انقلابی رقیب وی نیز صفر نیست. هر کدام از رقبای انقلابی داخل در جبهه انقلاب هستند. میتوان در عین معرفی کاندیدای مورد اقبال خودمان، توفیقات کاندیدای رقیب را در حد خودش معرفی کرد و حتی میتوان به نقد وی نیز پرداخت، بدون آنکه تخریب شود. هنگام نقد کاندیدای رقیب، یادآور میشویم این نقد به منزله نادیده گرفتن دیگر امتیازات وی نیست، کاندیدای مورد انتقاد ما با این نقایص از رتبه نود به هفتاد تنزل کرده است و کاندیدای مورد حمایت ما نیز صد نیست بلکه مثلاً هشتاد است. با وجود نقدی که به رقیب دارم، وی را خارج از جبهه انقلاب نمیدانم.
5️⃣ این یکی از الگوهای رقابت مومنانه است که میتوان در عمل آن را در برابر الگوی سکولار معرفی و تمرین کرد. میتوان به دیگر الگوها نیز اندیشید.
عبدالله محمدی
عضو هیئت علمی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران
https://eitaa.com/abmohammadi