┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
📜 ویژهنامهی داستانی
#بازگشت_به_سرزمین_خورشید
🔹️ در مورد
#فضل_بن_شاذان
💢 قسمت هفدهم
🖋 من میخواهم طوری زندگی کنم و در مسیری حرکت کنم که واقعا مایهی زینت و زیور امام زمانم باشم. لازمهی این هدف، این است که بزرگترین باری را که بر روی زمین مانده است شناسایی کنم.
خوب توجه دارم که کلماتی مثل «بندهی خوب خدا شدن» و «زینت و زیور شدن برای اهل بیت» و «احیاء امر اهل بیت» و «عمیق یاد گرفتن دین» امثال آن، عباراتی کلی هستند که در بسیاری از جزئیات نمیتوانند به ما جهتدهی روشنی بدهند. «یادگیری عمیق دین» دهها سبک مختلف دارد که هر کدام کارایی مخصوص خود را دارد. سؤال این است که من باید کدام سبک را در پیش بگیرم؟
چشماندازی مفید است که به من بفهماند که کدام سبک را در پیش بگیرم و به چه صورتی درس بخوانم و نزد کدام استاد، تلمّذ کنم. بارها دیدهام طلابی را که وقتی با آنها هم صحبت میشوم و صحبت از
#چشم_انداز میکنم، مثلا در پاسخ میگویند، میخواهم قلهی علمی در مثلا فقه باشم. در حالی که این پاسخها، پاسخ سؤال من نیست.
#چشم_انداز باری است که بناست برداشته شود.
فقه خواندن موضوعیت ندارد. فقه میخوانیم که پس از آن چه کنیم و چه باری از بارهای امام زمانمان را برداریم؟ سؤال اینجاست و به این سؤال باید پاسخ داد و پاسخ این سؤال است که نوع فقه خواندن ما را مشخص میکند.
میدانم علت به جمعبندی نرسیدنم به پاسخ این سؤال کوتاهیهایم در عمل به دانستههای پیشین است. یقینا اگر من به دانستههای خود تا کنون به دقت عمل میکردم، خداوند مرا نسبت به نادانستههایم کفایت میکرد. از امام صادق نقل شده است که فرمودند: «مَنْ عَمِلَ بِمَا عَلِمَ كُفِيَ مَا لَمْ يَعْلَمْ.»
اینکه من دقیقا به جمع بندی نرسیدهام، نشانگر این است که در عمل به دانستههای خود کوتاهی میکنم. فعلا همین قدر میدانم که باید به بغداد بروم و شاید عمل به همین دانسته با تمام ابهامها و هزینههایش، مقدمهی رسیدن به فهمهای برتر برای مراحل بعدی باشد. تصمیم من قطعی است و باید با پدرم صحبت کنم تا هر چه سریعتر به وظیفهی خود عمل کنم.
🔰 شما میتوانید با انتشار این مطلب یا معرفی کانال به دیگران، در ثواب انتشار معارف اهل بیت(ع)، سهیم باشید.
@mirzaei_ehya |
dinshenasi.com