#علاقه_به_سیگار
سلام خدا قوت
پسری ۸ ساله دارم که بسیار باهوش است و متاسفانه از بچگی در پارک محله مان که افرادی سیگاری بودن میرفت و هنوز هم میرود و الان علاقه به سیگار کشیدن در او شکل گرفته،نمیتوانم جلویش را بگیرم که پارک نرود چون دوست دارد و میخواهد بازی کند،الان هم هر موقع پارک میرود نگرانم که نکند با دوستانش سیگار بکشند،چون یکی دوبار دیده ام که اینکار را کرده اند،گاهی در خانه هم با کاغذ ادای اینکار را انجام میدهد.پدر بزرگش هم سیگار میکشد گاهی به خانه آنها میرویم،پسرم پنهانی دنبال بسته سیگار میگردد که بکشد یا اگرپیدا نکند با کاغذ اینکار میکند.نمیدانم با او چه بر خوردی داشته باشم؟
🌷پاسخ
#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای
#مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️ ابتدا سعی کنید این رفتار را ریشهیابی کنید، اینکه آیا در فیلم دیده و برایش جذاب بوده؟ آیا در خانه درباره این مسئله زیاد سخن گفته میشود؟ آیا اقوام و فامیل سیگاری هستند؟ ممکن است دوستان او سیگار بکشند یا از این رفتار تعریف و تمجید کنند.
←فهمیدن علت میتواند به حل سریع آن کمک کند.
⬅️در این باره با او با محبت گفتوگو کنید،سعی نکنید در گفتوگو او را منع کنید
←سرزنش نکنید.
←یک گفتگوی صمیمانه رقم بزنید تا بتواند ذهن او را به خوبی درک و تحلیل نماید.
←در ادامه میتوانید با بیان داستانی خیالی یا خاطرهای واقعی از مضرات مصرف سیگار برایش بگویید.
⬅️هر چه شما بیشتر بر روی این رفتار او حساس شوید، رفتارش تقویت میشود.
←چون:↓
←فکر میکند واقعاً رفتارش خوب است و شما نمیخواهید مانند بسیاری از کارهای دیگر که جلوی او را میگیرید، او لذت ببرد. ←او در دورانی است که میتواند این رفتار را از روی لجبازی شروع یا ادامه دهد.
←مکن است او درماندگی شما در هنگام صحبت از این رفتار را متوجه شده باشد و بخواهد با تکرار این رفتار از شما امتیاز بگیرد. پس سعی کنید واکنشهایتان حساسیت او را به همراه نداشته باشد.
✅ چند نکته :
⬅️معمولاً بازی کردن بچه در کوچه ، پارک میتواند مشکلات و آسیبهای رفتاری خود را به همراه داشته باشد. شاید خیلی صلاح نباشد بچهها بدون نظارت والدین در کوچه با هرکسی بازی کنند. اگر ناچار هستید که فرزندتان به کوچه یا پارک برود، حتما باید مهارتها و آموزشهای ارتباط اجتماعی را به فرزندتان یاد بدهید.
←علاوه بر آموزش مهارتهای ارتباطی، روش های "نه " گفتن و جرأتمندی را به فرزندتان آموزش بدهید،چرا که وقتی بچه وارد کوچه میشود و میخواهد با بچههای دیگر ارتباط اجتماعی بگیرد، زمانی که آسیبهای اجتماعی یا رفتارهای پرخطر از طرف بچههای کوچه یا پارک اعمال میشود، بتواند از پس خودش بربیاید.
←بنابراین از این بابت مسئولیت شما بیشتر میشود. یعنی هم محافظت از بازی در کوچه یا پارک و هم مراقبت از فرزندتان که در معرض آسیبها قرار دارد.
←شما میتوانید نیازهای ارتباطی و اجتماعی یا بازی در کوچه یا پارک را خودتان پوشش دهید. میتوانید او را بیرون ببرید و با فرزندتان بازی کنید، رفت و آمد فامیلی داشته باشید و دوستانش را به خانه دعوت کنید، تا بچه آن بخش از تعامل با دیگران را توسط شما تأمین کند.
✔️پیشنهاد میکنم ،مجموعهیصوتی تربیتصحیحفرزند، استادپوراحمد را از کانال تهیه و حتما گوش بفرمایید.
✔️ درصورت نیاز ، با مشاورینامین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
🌷ان شاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob