#علاقه_پسر_خردسال_به_کارهای_دخترانه
سلام خانمی ۴۳ ساله ،با سه فرزند هستم .دخترم ۱۶ ،پسرام ۱۲ و ۴ سال دارند .پسر کوچک من علاقه خیلی زیادی به ارتباط داشتن با دخترها و جنس مخالف دارد . در کل همه کارهای مربوط به خانوما رو دوست داره .مثل چادر سر کردن ،روسری ،دامن ....اشپزی کردن رو خیلی دوست داره و در کل با پسرا زیاد دوست نداره ارتباط بگیره .در هیات هم که میریم دوست داره با دخترای بزرگتر از خودش ارتباط بگیره .این شده یه معظل که همش به من میگه بریم با اون دختر دوست بشم ،بهش هم که میگم اون دختره و بزرگتره ،ناراحت میشه .ارتباط هممون باهاش خوبه .ولی نمیدونم این مشکله یا عادیه؟ لطفا بهم کمک کنید ،خیلی فکرم درگیرشه ،خیلی پسر خوب و اجتماعی ،اهل کمک کردن هست
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت خدمت شما خواهر گرامی
باتوجه به اینکه فرزند شما تازه چهارسال دارند نمیتوان گفت که قطعا مشکلی وجود دارد و ممکن است کاملا عادی باشد.
🌸باید یک بررسی انجام دهید که در خانه بیشتر برادرش با او خوش رفتاری داشته یا خواهرش؟ مثلا شاید خواهر با او مهربانتر بوده و در کل دختران چون برخوردهای مهربانانه تری دارند تمایل بیشتری به بازی با آنها داشته باشد.
یا اینکه در خانه آیا به دختر اهمیت بیشتری میداده اید یا پسر؟
چون متاسفانه در بعضی از خانواده ها که پسر پسند هستند کسی که دختر است اذیت میشود و آرزو میکند که ای کاش او هم پسر بود و در خانواده های دختر پسند هم برعکس،پسران آرزو می کنند که ای کاش دختر بودند تا مورد توجه بیشتری از جانب والدین قرار میگرفتند. مهم است که رفتارهایمان را با فرزندان از هر دو جنس متعادل و عادلانه کنیم که همه فرزندانمان در خانه احساس رضایت داشته باشند.
از طرفی هم اگر بیشتر در معرض اسباب بازی و وسایل جالب بازی دخترانه قرار میگرفته طبیعی است که بخواهد با آنها بازی کند.
🌸شما سعی کنید از این به بعد،بدون هیچ گونه تذکر دادن که "با دخترها بازی نکن و ... " وسایل بازی جذاب پسرانه برای او تهیه کنید مثل ماشین های جذاب و قشنگ به انتخاب خودش و توپ و...
🌸 با او بازیهای پسرانه مثل فوتبال بازی کنید
🌸در هیئت شرایطی فراهم کنید که در قسمت مردانه به همراه پدرو برادرش بنشیند
🌸رابطه او را با پدر و برادرش تقویت کنید
اما عجله نکنید و اجازه دهید که به یاری خدا روند کم کم اصلاح شود
🌸شما فقط زمینه را فراهم کنید
🌸درصورت نیاز میتوانید جلسات تربیت فرزند استاد پوراحمد را استفاده کنید و همچنین
🌸درصورت نیاز می توانید از مشاوره تلفنی کانال همسران خوب بهره مند شوید.
ان شاءالله موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#پول_گرفتن_در_دوران_عقد
سلام و خداقوت
خانمی هستم که ۳ ماهه عقد کردم و نامزدم
در این دوران ب شدت ب پول احتیاج دارم از طرفی هم پدرم انتظار داره از همسرم پول بگیرم
همسرم هم تازه کسب و کاری رو راه انداختن و کمی دستشون خالیه ولی اگ ازش چیزی بخوام رد نمی کنه ولی ترجیشون اینه از پدرم بگیرم
خواستم بپرسم میتونم از همسرم پول بگیرم و چطور باید مطرحش کنم و تا چه حد باشه؟ راستش روم نمیشه ازش پول بگیرم از طرفی هم بشدت پول لازمم
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت خدمت شما خواهر گرامی
این موضوع که در دوران عقد چه کسی باید هزینه های دختر را بدهد موضوع مهمی است که بهتر است از قبل، خانواده ها در مورد آن گفتگو کنند و به یک توافق برسند
چون فرهنگ خانواده ها در این زمینه متفاوت است، حالا که شما از قبل در مورد این مسئله صحبت نکرده اید سعی کنید به خوبی مدیریت کنید که خدای نکرده ناراحتی پیش نیاید...
اگر همسرتان پول دارد و توان اقتصادی مناسبی دارد سعی کنید با زبان خوب طرح نیاز کنید و نیازتان را با او مطرح کنید و از این موضوع خجالت نکشید، چون بهرحال او همسر شماست و هیچ مشکلی بابت پول گرفتن از او وجود ندارد...
اما اگر دستش خالی است و نیاز به حمایت دارد سعی کنید با پدر خود به شیوه ای خوب و مناسب صحبت کنید که فعلا کمی از نظر مالی شما را حمایت کنند...
درصورت نیاز می توانید از مشاوره تلفنی کانال همسران خوب بهره مند شوید.
ان شاءالله موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#استرس
سلام خسته نباشید.پسرم ۴ سالش.به پسرم آموزش دادم که جاهای خصوصی بدنشو کسی اجازه نداره ببینه یا دست بزنه بجز مامان وبابا ودکتر.بهش گفتم اگه کسی خواست همچین کاری کنه یا داد بزن یا بگه نه اجازه ندارین.حالا چند روز پیش تو مهمونی یکی از آشناهای نزدیک به پسرم گفت بدنتو ببینم پسرم به ایشون گفته دوستت دارم که ولش کن .خودم داخل اتاق بودم متوجه نشدم از زبان مهمونا موضوع شنیدم وبهشون گفتم کار اشتباه کردین. اینم بگم پسرم به من چیزی نگفته. احساس میکنم پسرم دچار استرس شده اون موقع. حالا من فکرم درگیر این جوابی که پسرم داده به این آقا. آیا برای پسرم در بزرگسالی مشکلی پیش نمیاد؟
🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸بسمالله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشالله کمک کند:
🔸 توضیحی که برای کودکتان داده اید کافی هست پس حساسیت زیاد نشان ندهید که باعث حساس شدن او می شود.
🔸با این فرد که یادآوری آن موضوع می شود مدتی رفت و آمد نداشته باشید.
🔸 شما فقط برای رفع استرس کودکتان باید راهکارهایی را انجام دهید.
🔸در طول روز با او بازی کنید.
🔸 آرامش را در خانه ایجاد کنید.
🔸 اجازه دهید او بداند شما او را بی قید و شرط دوست دارید حتی اگر کار اشتباهی انجام دهد.
🔸 فایل تربیت کودک را گوش دهید.
🔸به طور کلی اگر شما رفتارهای صحیح در خانه و با یکدیگر داشته باشید انشالله فرزندتان هم دارای سلامت روان در زمان کودکی و همچنین بزرگسالی می شود.
✅ در پناه آقاامام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی را داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_جنسی
سلام و عرض ادب
پسر نوجوان 13 من ازخواهرش که 10 ساله هست خواسته که بغلش کنه، 2بار هم صبح زود از پشت میخواسته دست بزنه و یه کوچلو انگشت خودشو برده داخل شورت خواهرش
وقتی دخترم بهم گفت دنیا روی سرم خراب شد.
شما میفرمایید تغافل، اگر دوباره تکرار کرد باید چکار کنم.؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️برخورد والدین بسیار مهم هست؛ والدین در این شرایط باید با آرامش و صبوری و پختگی عمل کنند و از رفتارهای سلبی همچون دعوا، سرزنش، تهدیدو... خودداری کنند، چرا که برخورد نادرست والدین زمینه دروغگویی و پنهانکاری فرزند را فراهم میکند. بالعکس رفتار صحیح و اعتمادسازی باعث میشود اگر فرزندان با مسائلی مواجه شدند بدون اضطراب و استرس با والدین خود در میان بگذارند و از آنها راهنمایی بگیرند.
⬅️شما و همسرتان،باید، ارتباط مثبت، مؤثر و سرشار از محبت با فرزندتان داشته باشید.
⬅️مكان و موقعیتی كه او در آن چنين رفتارهايی را انجام میدهد را شناسايی كنيد و حتماً او را از چنين مكانهایی دور كنيد.
←در تمامی شرایط بر فرزندانتان نظارت داشته باشید.
←والدین باید به هر فرزند متناسب با جنسیت،سن ، رشد و میزان اطلاعات او در مورد مسائل توضیح دهند.
←به فرزندتان بگویید که پاسخگوی سوالات او هستید.بسیار مهم است که فرزندان شما آموزش و اطلاعات خود را از چه منبعی دریافت کند. بسیاری از بچهها به دلیل احساس شرم و خجالت از والدین ، این موضوعات را از دوستان خود میپرسند. در حالیکه دوستان منابع معتبر و آگاهی نیستند و میتوانند با ارائه اطلاعات غلط منجر به تشدید اثرات منفی شوند.
←به فرزندتان اطمینان دهید که میتواند سوالات خود را با شما در میان بگذارد و شما او را تنبیه یا سرزنش نخواهید کرد.
✔️در خصوص پسر باید بعضی مسائل را پدر بگوید ولی مسائل خاص پسر را یک فرد مطمئن که قابل دسترس هم است به پسر بگوید. این امر باید با وساطت پدر انجام بگیرد.
✓مثلا پدر به پسر بگوید: پسرم آقای فلانی میخواهد یک سری مسائل را به تو توضیح بدهد. که این سبب میشود بچه بداند که والدین او از این مسائل آگاه اند.
⬅️ اگر به رفتار اشتباه او مطمئن شدید، بهصورت مستقیم نباید این مسئله را تذکر دهید که قبح آن شکسته شود؛ بلکه با شیوه غیرمستقیم درباره عبور از برخی خطقرمزها صحبت کنید.
⬅️ سعی نمایید بستر مناسبی برای پیداکردن دوستان مناسب و ارتباط با دوستان خودش را برای او فراهم کنید. در این سن نوجوانی دوستان بیشتر تأثیر و الگو بودن را برای همدیگر دارند.
⬅️ برای صحبتکردن میتوانید در فضا و مکانی مناسب فضای گفتگویی را شکل دهید و نحوه مراقبت از خودش در برابر خیلی از مواردی که میتواند روح و ذهن او را درگیر کند با آنها صحبت کنید.
←او پر از انرژی است، اگر شما برای زمانها و انرژی او برنامهریزی نکنید، او سراغ برنامههای خودش میرود. سعی کنید برنامههای مختلفی را باتوجهبه علاقهمندی و مشورتکردن با او برنامهریزی کنید.
⬅️ او میتواند علاوه بر فعالیتهای درسی، فعالیتهای ورزشی و یا هنری و یا فنی و حرفهای را برای خودش داشته باشد که هم لذت ببرد و هم انرژی او تخلیه شود.
⬅️به او مسئولیت بدهید تا احساس کند شما شخصیت او را محترم میشمارید.
⬅️ با ایجاد محیط معنوی در منزل با برگزاری مراسم دعا و جلسات توسل، توجه به امر نمازخواندن در راهبری فرزند به سمت امور معنوی و دورشدن او از گناهان بسیار مؤثر هست.
⬅️هرچقدر رعایت والدین در نوع پوشش و ابراز عواطف در داخل منزل و خارج از آن، سبک استفاده از رسانهها و...صحیح باشد، تأثیر بیشتری بر فرزند نیز خواهد داشت.
⬅️رفت و آمدهای او را با دوستانش کنترل کنید.
⬅️از همسرتان بخواهید وقت بیشتری برای پسرتان بگذارد. و تفریحات مختلفی در منزل و خارج منزل داشته باشند. مثا ورزش (شنا، کوهنوردی و ...)
⬅️محرکهايی كه میتواند موجب تحريک جنسی شود را در محيط حذف كنيد.( فیلم ، عکس، پوشش نامناسب و...)
⬅️به فرزند خود آموزش دهید که بدن او خصوصی است و دیگران حق نگاه کردن و دست ورزی با بدن او را ندارند.( بهتر است برای بیان این نکته از شیوه های غیر مستقیم استفاده کنید)
💠 در رابطه با #تربیت_جنسی قبلاً هم پاسخ داده شده ، که میتوانید با سرچ هشتگهای مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
✔️در صورت نیاز ، با مشاورینامین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتیتربیت صحیح کودک و نوجوان و تربیت جنسی، استادپوراحمد را از کانال تهیه و حتماً گوش بفرمایید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#فکر_گناه
سلام
ببخشید من دختری هستم مجرد و فعلا شرایط ازدواج ندارم .
من بعضی وقتها به آینده ، زندگی متاهلی و روابط خصوصی زن و شوهر فکر میکنم و نمیتونم فکر نکنم . میخواستم بدونم این فکر و خیالات گناه محسوب میشه ؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
برخی از دختران به دلیل اینکه مدام به افکار منفی فکر می کنند و این افکار را در ذهن می پرورانند به ازدواج حس خوبی ندارند و تن به ازدواج نمی دهند. بهتر است مثبت فکر کنید و به آینده خوش بین باشید ، شاید این کار مشکل باشد اما شدنی است .
لازم است بدانید که این احساسات در شما طبیعی است و ان شاءالله حتما میتوانید ازدواج کنید و بخوبی زندگی مشترک تشکیل دهید پس نگران این موضوع نباشید.
⬅️ حتما اطلاعات خودتان را در این زمینه بالا ببرید و از یک خانم مشاور متعهد ومتخصص کمک بگیرید.
⬅️تا زمان ازدواج به جای پروبال دادن به این نگرانی ها سعی کنید مهارت های زندگیتان را بالاببرید تا بتوانید بخوبی از پس مدیریت زندگی برآیید، با داشتن مهارت مطمئنا تمایل برای تشکیل زندگی مشترک در شما افزایش پیدا می کند وحس اعتماد بنفس برای مدیریت زندگی در شما شکل می گیرد.
⬅️ دوره های لازم را بگذرانید و کتابهای مناسب بخوانید.
👈حتما توجه داشته باشید که اطلاعاتتان را از هر جایی دریافت نکنید و در این زمینه دقت نظرکافی را داشته باشید.
✅بعضی از راه های کنترل غرایز جنسی و افکار نادرست عبارتند از:
✔️خرد ورزی: یکی از راههای مهار احساسات و افکار ناپسند و متعادل ساختن غریزه جنسی استفاده از نیروی خرد وعقل است؛ حضرت امام علی(ع) می فرماید:« به درستی که برای دلها،اندیشهها و خواهش های بدی باشد و عقلها منع میکند از آنها ». بنابراین، عقل نگهبانِ خیر خواهی است که مانع طغیان غرایز میشود؛ کسی که عقل را راهنمای خود قرار دهد، لذت آنی و لحظهای را بر لذت دائمی ترجیح نمیدهد و با در نظر گرفتن مفاسد و نتایج شهوت رانی و بی بند وباری، از پیروی بیقید و شرط تمایلات و افکارنفسانی و شیطانی پرهیز می کند. البته عقل ضعیف و ناتوان هرگز قادر به مهار احساسات تند و سرکش نیست، بلکه باید عقل را نورانی کرد و آن فقط با انجام اعمال نیک و با توکل به خدای تعالی و توسل به امامان معصوم (ع) میسر است؛ حضرت امام علی (ع) فرمودند:« ذکر و نام ما اهلبیت موجب شفای بیماری روحی، روانی و جسمی خواهد شد ».
✔️خدا محوری : به طور طبیعی در هنگام بلوغ و فشار غریزه جنسی عقل به تنهایی قادر به کنترل شهوت نیست؛ در این شرایط به سلاحی بُرَّندهتر نیاز است و آن تقوی و عشق به خدا ودر یک کلمه خدا محوری است. با رعایت تقوی نه تنها انسان از محیط گناه آلود و شهوت انگیز دوری میکند، بلکه برای او چنان حالتی ایجاد می شود که حتی با ورود به ورطه گناه میتواند خود را حفظ کند.
←قرآن مجید میفرماید:« پرهیزگاران هنگامى که گرفتار وسوسههاى شیطانى که پیرامون وجود آنها در گردش است میشوند به یاد خدا میافتند و بینا میگردند ».
←پس، اگر کسی توجّه کند که خدا کارش را میبیند و حرفش را میشنود، همین توجّه به حضور خداوند، سبب ترک گناه میشود. چنان که امام صادق (ع)درباره این آیه فرمود: « وسوسه گناه به سراغ بنده میآید، او به یاد خداوند میافتد، متذکّر شده و انجام نمیدهد».
✓از بهترین راههای ارتباط خلق وخالق، نماز و روزه است؛ قرآن کریم نماز را یک عامل بازدارنده از گناه میداند آنجا که میفرماید :«نماز آدمی را از کارهای زشت باز می دارد».
✔️برای انجام و یا ترک هرکاری باید اراده و تصمیم جدی داشت؛ پس،برای ترک افکار ناپسند باید اراده جدی داشت.
✔️از مشاهده انواع عکسها و فیلمها و مناظر شهوتانگیز به شدت پرهیز شود.
✔️ دوری از خیال پردازی و فکر کردن به مسائل شهوانی: برای پیشگیری از انحرافات وافکار ناپسند، باید اندیشه را از نفوذ شیطانی دورنگه داشت؛ زیرا گام نخست در انحراف، فکر کردن درباره آن است. حضرت امام علی (ع) میفرماید:« کسی که در اطراف گناه بسیار بیاندیشد، سرانجام به آن کشیده خواهد شد »
←با استقامت و تمرین و ممارست مداوم میتوان قوه تخیّل خود را کنترل کرد؛ همانطور که هر چیزی در اثر تمرین زیاد به دست میآید.
✔️یکی از عوامل پیدایش افکار ناپسند و انحراف، بیکاری است. سعی کنید همیشه مشغول به کارهای مفید باشید و برای زندگی خود برنامهها متنوع (مطالعه،ورزش،تفریح و...) داشته باشید.
✔️با توکل بر خدا و توسل به ائمه اطهار (ع) و البته اراده قوی ، میتوان بر هر مشکلی – چه روحی و چه جسمی – پیروز شد و افکار ناپسند را کنترل کرده و به مرور زمان از ذهن پاک کرد و این هم صبر و استقامت می خواهد؛ اما این توکل و توسل باید همراه با انجام یک سری اعمالی باشد که ذکر شد.
🌷انشاءالله موفق باشید.
#انتخاب_بین_کار_و_درس
سلام علیکم
خانومی35ساله هستم با دوتا بچه کوچیک. طلبه م و دوست داشتم مقطع دکتری رو شروع کنم و ادامه بدم. ولی چند وقتی هست همسرم دچار عارضه قلبی شده و بیکار تو خونه ست. هیچ نوع فعالیتی نمیتونه بکنه مثل کارسنگین و...
من الان سر دوراهی هستم ک درس رو
بزارم کنار و شروع بکار کنم برای امرار معاش. همسرم منزل شخصی داره و برادراش هست ک کمک کنن ولی میترسم سربار اونا بشیم.
لطفا راهنمایی م کنید.
با تشکر🙏
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام علیکم. اول از همه، باید به شما به خاطر مسئولیتپذیری و تلاشتان برای حفظ تعادل بین خانواده و تحصیلات تبریک بگویم.
سلامت همسرتان و رفاه فرزندانتان در حال حاضر باید در اولویت باشد. اگر شرایط مالی شما به گونهای است که نیاز به درآمد دارید، ممکن است لازم باشد تحصیلات را موقتاً به تعویق بیندازید.
اگر احساس میکنید که ادامه تحصیل برای شما حیاتی است و میتوانید همزمان با کار و مراقبت از خانواده آن را مدیریت کنید، میتوانید به دنبال راهحلهایی باشید که این دو را با هم ترکیب کنند.
اگر برادران همسرتان حاضر به کمک هستند، از این حمایت استفاده کنید، اما سعی کنید این کمکها را به گونهای مدیریت کنید که احساس سرباری نکنید. مثلاً میتوانید با آنها صحبت کنید و یک برنامه مشخص برای کمکهای مالی تعیین کنید. میتوانید به دنبال کارهای پارهوقتی باشید که با مسئولیتهای خانوادگی شما تداخل نداشته باشد. مثلاً تدریس خصوصی، تولید محتوا، یا کارهای اداری سبک.
برخی دانشگاهها دورههای دکتری غیرحضوری یا نیمهحضوری ارائه میدهند. میتوانید این گزینه را بررسی کنید.
اگر احساس میکنید که در حال حاضر نمیتوانید تحصیلات را ادامه دهید، میتوانید از دانشگاه درخواست مرخصی تحصیلی کنید و بعداً ادامه دهید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب ♦️
#پشیمانی_از_ازدواج
عرض سلام و احترام
بنده دختری ۲۷ساله و همسرم ۴۲ سالشونه همسرم قبل از ازدواج به من از دارایی هایش گفتند که باغ و مغازه و ملک دارند
و خیلی نسبت به بنده علاقمند بودند بنده هم همچنین، بعد از گذشت چهار سال با وجود مخالفت خانواده ها به دلیل اختلاف سنی با هم ازدواج کردیم
الان بعد ازچهار سال زندگی همسرم به من میگن که مغازه و ملک بنام پدرم هست و من فقط اون موقع یه مبلغی کمک کرده بودم بهشون ، ولی برای من نیست
من بشدت از ازدواجم پشیمونم و دائما حس نفرت نسبت بهش میگیرم که چرا از ابتدا صادقانه جلو نیامده نه اینکه مادیات برای من مهم باشد خیر ، فقط از لحاظ اینکه ابتدای زندگی دورغ گفتن و بنده رو فریب دادند و جلوی خانوادم سنگ رو یخ شدم با وجود فرزند دوساله دائما به طلاق و فکر میکنم،چیکار کنم که حقیقت معلوم بشه
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
با سلام خدمت شما خواهر گرامی
ازدواج یکی از مهمترین مناسبات زندگیست که باید در ابتدا دقت کافی داشت و بعد از آن تا جاییکه که آسیب جدی در پی نداشته باشد با صبوری و آموزش مهارت ها شرایط را مدیریت کرد.
مسائلی که برای شما مهم و تعیین کننده بوده اند باید جدی تر پیگیری و بررسی می کردید، الان که چند سالی از زندگی مشترکتان گذشته است اگر در مسائل اساسی مشکلی ندارید، در فرصتی مناسب با لحن محترمانه و مودبانه ناراحتی و دلیل آن را به ایشان بگویید و با هم قرار بگذارید که به هیچ عنوان دیگر تکرار نشود.
الان ناراحتی یا طلاق شما مشکلی را حل نمی کند به جای تمرکز بر این مسئله به ویژگی های مثبت همسر و نقاط مثبت زندگی مشترکتان فکر کنید سعی نکنید که اشتباه قبل خود را با یک اشتباه دیگر جبران کنید.
خصوصا با وجود فرزندتون سعی کنید زندگی خود را بهتر از قبل با حذف اشکالات قبل ادامه دهید.
در اولین فرصت مجموعه صوتی هنر زن بودن استاد پوراحمد را از کانال تهیه و استفاده کنید.
در صورت نیاز به راهنمایی های بیشتر میتوانید از کمک مشاوران امین مجموعه استفاده کنید.
سربلند و پیروز باشید 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#وابستگی_کودک
سلام وقت بخیر
۲۶ساله هستم و یک دختر ۱/۵ ساله دارم، دخترم قبلا با بچه ها بازی میکرد و تو جمع خیلی غریبی نمیکرد اما الان جایی بریم مدام بغلم هست و با بچه ها اصلا بازی نمیکنه حتی ازشون میترسه حتما من باید پیشش باشم که بره نزدیکشون، وقتی چندتا هستن و اسباب بازی مشترک دارن دست به چیزی بزنه و یکی دستش رو حل بده گریه میکنه و میخواد که من برم و براش بگیرم و گاهی اون اسباب بازی رو میاره تا براش قایم کنم بچه ها برندارن. لطفا بفرمایید چکار کنم و اصلا ایا طبیعیه این رفتار چون بچه ها همسن خودش هستن و اینجور نیستن.
تشکر🙏
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
با سلام خدمت شما مادر گرامی
رفتارهایی که توصیف کردید در سنین مختلف کودکان اتفاقی طبیعی است.کودک حدودا در سن ۱۵ ماهگی به اوج وابستگی خود به مادر می رسد. در این سن بسیاری از کودکان در حال یادگیری مهارتهای اجتماعی و نحوه ابراز احساسات خود هستند و ممکن است در مواجهه با بچههای دیگر احساس نگرانی یا عدم اطمینان کنند پدر و مادر با ایجاد فضایی امن می توانند به کودک کمک کنند تا به آرامش نسبی برسد.
رفتارهایی که ذکر کردید به احتمال زیاد ناشی از یک اتفاق یا حادثه می باشد که کودک دچار اضطراب و استرس شده است. این اتفاق می تواند تنش خانوادگی، تهدید به جدایی یا ترک کردن، ترسانده شدن توسط دیگری ، دیدن صحنه های ترسناک یا خشن و... باشد بنابراین باید دلیل این حساسیت کودک پیدا شود تا بتوان کمک ریشه ای به او کرد.
اما اقداماتی که شما می توانید انجام دهید:
ایجاد محیط امن برای بازی، سعی کنید محیطهایی را برای بازی انتخاب کنید که احساس امنیت بیشتری برای دخترتون فراهم باشه.
به آرامی او را تشویق کنید که با هم سن و سالانش بازی کند. شما میتوانید به عنوان یک واسطه عمل کنید و ابتدا خودتان با بچهها بازی کنید تا او حس امنیت بیشتری کند.
برای ایجاد دلبستگی ایمن علاوه بر مراقبت و پاسخدهی به موقع،به نیازهایکودک(مثل گرسنگی،تشنگی،رفع بیقراری و سایر نیازها و خواستهها)به موقع باشد، این مراقبت و پاسخدهی، باید همراه با محبت باشد.
ارتباط عاطفی و محبت آمیز بین خود و فرزندتان را حفظ و تقویت کنید..
محیط امن و آرام برای فرزندان خود،ایجاد کنید و از دعوا و تنش جلوی فرزند خودداری کنید.
با صبوری و محبت با کودک رفتار کنید و از ادبیات و لحن تند پرهیز کنید.
وقتی او میبیند که یکی از بچهها چیزی را برداشته، به او یاد دهید که گاهی اوقات بچهها باید به نوبت از وسیله ای استفاده کنند، مثل شمارش برای استفاده از تاب، مثلا هر کس ۱۰ شماره
صبر و آرامش، مهم است که به او زمان بدهید و صبور باشید. باید به او اجازه دهید که به تدریج با موقعیتهای اجتماعی سازگار شود.
به یاد داشته باشید که هر کودک منحصر به فرد است و ممکن است نیاز به زمان بیشتری برای سازگاری داشته باشد. ان شاالله با حمایت و تشویق شما، دخترتان به زودی احساس راحتی بیشتری می کند.
سربلند و پیروز باشید 🌹
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#پرخاشگری_کودک
سلام. وقتتون بخیر. پسر برادرم کلاس دوم هست. دوتا خواهر وبردار از خودش کوچکتر داره. ایشون خیلی پرخاشگر شده. خواهر وبرادر کوچکتر از خودش رو میرنه. حتی مامانش رو میزنه. یه مدتی هست که مشکلش این شده که میگه مامانم بوی بد میده.حتی غذای که مامانش درست میکنه رو نمیخوره. لباسهاش رو بو میکنه میگه دست مامانم خوردا بهش. خونه اقوام مادریش نمیره واونجا هم اگر بره غذا نمیخوره. مامان پدرش براش غذا درست میکنه. چکار کنن باهاش؟ که دست از این کارهاش برداره ؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام، وقت شما هم بخیر. به نظر میرسد که پسر برادر شما در حال تجربه یک دوره چالشبرانگیز است و رفتارهایش نشاندهنده ناراحتی یا اضطراب درونی است. این رفتارها ممکن است ناشی از تغییرات احساسی، استرس، یا حتی مسائل جسمی باشد. در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد که میتواند به بهبود وضعیت کمک کند:
- با او در یک محیط آرام و بدون تنش صحبت کنید. سعی کنید بفهمید چه چیزی باعث ناراحتی او شده است. ممکن است او نتواند به راحتی احساساتش را بیان کند، بنابراین صبور باشید.
- گاهی اوقات تغییرات در رفتار کودکان میتواند ناشی از مشکلات جسمی مانند حساسیتهای غذایی، عفونتها یا حتی مشکلات بینایی و بویایی باشد. بهتر است او را نزد پزشک اطفال ببرید تا از نظر جسمی بررسی شود.
- تغییرات اخیر در خانواده (مثل تولد فرزند جدید، تغییر محل زندگی، یا مشکلات خانوادگی) میتواند بر رفتار او تأثیر گذاشته باشد. سعی کنید بفهمید آیا چنین تغییراتی رخ داده است.
- ممکن است او به دلایلی احساس ناراحتی یا فاصله از مادرش دارد. فعالیتهایی که رابطه او با مادرش را تقویت میکند، مانند بازیهای مشترک یا خواندن کتاب، میتواند کمک کننده باشد.
- اگر رفتارهای او ادامه پیدا کند یا تشدید شود، بهتر است با یک روانشناس کودک مشورت کنید. روانشناس میتواند به شناسایی ریشههای این رفتارها و ارائه راهکارهای مناسب کمک کند.
- سعی کنید محیط خانه را آرام و بدون تنش نگه دارید. کودکان در محیطهای پرتنش ممکن است رفتارهای پرخاشگرانه از خود نشان دهند.
- وقتی رفتارهای مثبت از او میبینید، او را تشویق کنید. این کار میتواند به او کمک کند تا رفتارهای منفی را کاهش دهد.
- برای رفتارهای پرخاشگرانه او محدودیتهای واضح و منطقی تعیین کنید. به او بفهمانید که این رفتارها قابل قبول نیستند، اما در عین حال به او نشان دهید که دوستش دارید و از او حمایت میکنید.
- گاهی اوقات مشکلات در مدرسه (مانند قلدری یا مشکلات با معلمان) میتواند بر رفتار کودک تأثیر بگذارد. با معلم او صحبت کنید تا ببینید آیا مشکلی در مدرسه وجود دارد یا خیر.
- تغییر رفتار کودکان زمانبر است. صبور باشید و به او نشان دهید که در هر شرایطی از او حمایت میکنید.
اگر این رفتارها ادامه پیدا کند یا تشدید شود، حتماً از کمک حرفهای استفاده کنید. روانشناس کودک میتواند به شما و خانوادهتان کمک کند تا راهحلهای مناسبی برای این وضعیت پیدا کنید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب ♦️
#اختلالات_جنسی
سلام، عذر میخوام من شوهرم رو کنارش میخوابم اضطرس میگیره نمی تونم دخول داشته باشم واژینسموس دارم ، دکتر هم رفتم خوب نشدم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
در خصوص شرایط فعلی و ترس و اضطرابتان در رابطه و همچنین مسئله وسواس ، برای راهنمایی کامل تر نیاز به داشتن یکسری اطلاع جزئی تر هست.
مانند:
🔸 میزان رابطه زیستی؟
🔸دفعات تکرار و مدت زمان؟
🔸ویژگی های خلقی؟
🔸رابطه ی شما و همسرتان؟
🔸شرایط زندگی؟
و...
توصیه بنده این است که حتما بایستی از مشاوره حضوری یا تلفنی با مشاوری امین بهره ببرید.
و در آخر بدانید که این مشکلات با پیگیری های متعدد و مستمر شما می تواند به زودی رو به بهبودی رود.
انشاءالله زندگی تان سرشار از یاد خدا و نام اهل بیت علیهم السلام باشد.🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_همسر
سلام وقتتون بخیر
خانم ۲۸ ساله ای هستم با همسرم همسن. از بچگی و نوجوانی زندگی سخت و پرچالشی داشتم موقع ازدواج هم چالش ها و دعواهای سخت و شدیدی با همسرم داشتم در نهایت به این نتیجه رسیدم که اگر بخواهم طلاق بگیرم و ازدواج کنم سخت تر از آن است که همین زندگی را درست کنم پس تصمیم به مثبت اندیشی گرفتم و تا حد زیادی موفق شدم حال میخواستم بگویم گاهی اوقات هیچ چالشی ندارم و زندگی آرام است و همه کارهایم طبق روال است اما باز احساس بدی دارم انگار یکی به من می کوبد که دعوا درست کنم و در این هیجان باشم که سعی میکنم جلوی آن را بگیرم ولی یکنواختی زندگی گاهی اذیتم میکند، چکار کنم که این یکنواختی دچار نشوم. فرزند ندارم و یه بار سقط شده.. حالت سردرگم دارم چکار کنم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
به شما تبریک می گویم بابت تلاش هایتان برای تغییر در افکار و سبک زندگی تان.
این نشان توانمندی و اراده ی شماست.
انشاءالله خداوند به این تلاش شما برکت عطا کند.
در ابتدا برای خود و زندگی تان برنامه ریزی و هدف گذاری کنید.
این برنامه ریزی برای بعد های مختلف زندگی هم چون معنوی،خانوادگی،فردی،و... به شما کمک می کند که زندگی تان را از حالت یکنواختی خارج کنید و دوم میزان رضایت از خود و زندگی را بالا می برد.
در قدم بعدی روابط خود و همسرتان را بهبود ببخشید.
به شما توصیه می کنم صوت های هنر زن بودن را تهیه کرده و گوش دهید.
حتما در برنامه ریزی اوقاتی را به کوهنوردی و پیاده روی،مطالعه،گردش و... با همسرتان و گفتگو های محبت آمیز اختصاص دهید.
در میان گذاشتن احساسات بد با همسرتان بدون سرزنش و تحقیر ایشان و کمک خواستن از ایشان بسیار راهگشا است.
برای فرزندآوری برنامه ریزی کنید.ورود فرزند و برکتی که همراه خود می آورد باعث ایجاد نشاط و شادابی در شما می شود.
زمان سردرگمی،درگیر افکار مزاحم و منفی خود نشوید،حتی با حال بد هم برخیزید و به کارهای مورد علاقه خود بپردازید.
یافتن گروه دوستان مناسب و با ایمان به شما در این مسیر سرعت می دهد.
انشاءالله در پرتو انوار الهی زندگی مملو از آرامش و محبت داشته باشید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob