#تربیت_جنسی
سلام و عرض ادب
پسر نوجوان 13 من ازخواهرش که 10 ساله هست خواسته که بغلش کنه، 2بار هم صبح زود از پشت میخواسته دست بزنه و یه کوچلو انگشت خودشو برده داخل شورت خواهرش
وقتی دخترم بهم گفت دنیا روی سرم خراب شد.
شما میفرمایید تغافل، اگر دوباره تکرار کرد باید چکار کنم.؟
🌷پاسخ
#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای
#مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️برخورد والدین بسیار مهم هست؛ والدین در این شرایط باید با آرامش و صبوری و پختگی عمل کنند و از رفتارهای سلبی همچون دعوا، سرزنش، تهدیدو... خودداری کنند، چرا که برخورد نادرست والدین زمینه دروغگویی و پنهانکاری فرزند را فراهم میکند. بالعکس رفتار صحیح و اعتمادسازی باعث میشود اگر فرزندان با مسائلی مواجه شدند بدون اضطراب و استرس با والدین خود در میان بگذارند و از آنها راهنمایی بگیرند.
⬅️شما و همسرتان،باید، ارتباط مثبت، مؤثر و سرشار از محبت با فرزندتان داشته باشید.
⬅️مكان و موقعیتی كه او در آن چنين رفتارهايی را انجام میدهد را شناسايی كنيد و حتماً او را از چنين مكانهایی دور كنيد.
←در تمامی شرایط بر فرزندانتان نظارت داشته باشید.
←والدین باید به هر فرزند متناسب با جنسیت،سن ، رشد و میزان اطلاعات او در مورد مسائل توضیح دهند.
←به فرزندتان بگویید که پاسخگوی سوالات او هستید.بسیار مهم است که فرزندان شما آموزش و اطلاعات خود را از چه منبعی دریافت کند. بسیاری از بچهها به دلیل احساس شرم و خجالت از والدین ، این موضوعات را از دوستان خود میپرسند. در حالیکه دوستان منابع معتبر و آگاهی نیستند و میتوانند با ارائه اطلاعات غلط منجر به تشدید اثرات منفی شوند.
←به فرزندتان اطمینان دهید که میتواند سوالات خود را با شما در میان بگذارد و شما او را تنبیه یا سرزنش نخواهید کرد.
✔️در خصوص پسر باید بعضی مسائل را پدر بگوید ولی مسائل خاص پسر را یک فرد مطمئن که قابل دسترس هم است به پسر بگوید. این امر باید با وساطت پدر انجام بگیرد.
✓مثلا پدر به پسر بگوید: پسرم آقای فلانی میخواهد یک سری مسائل را به تو توضیح بدهد. که این سبب میشود بچه بداند که والدین او از این مسائل آگاه اند.
⬅️ اگر به رفتار اشتباه او مطمئن شدید، بهصورت مستقیم نباید این مسئله را تذکر دهید که قبح آن شکسته شود؛ بلکه با شیوه غیرمستقیم درباره عبور از برخی خطقرمزها صحبت کنید.
⬅️ سعی نمایید بستر مناسبی برای پیداکردن دوستان مناسب و ارتباط با دوستان خودش را برای او فراهم کنید. در این سن نوجوانی دوستان بیشتر تأثیر و الگو بودن را برای همدیگر دارند.
⬅️ برای صحبتکردن میتوانید در فضا و مکانی مناسب فضای گفتگویی را شکل دهید و نحوه مراقبت از خودش در برابر خیلی از مواردی که میتواند روح و ذهن او را درگیر کند با آنها صحبت کنید.
←او پر از انرژی است، اگر شما برای زمانها و انرژی او برنامهریزی نکنید، او سراغ برنامههای خودش میرود. سعی کنید برنامههای مختلفی را باتوجهبه علاقهمندی و مشورتکردن با او برنامهریزی کنید.
⬅️ او میتواند علاوه بر فعالیتهای درسی، فعالیتهای ورزشی و یا هنری و یا فنی و حرفهای را برای خودش داشته باشد که هم لذت ببرد و هم انرژی او تخلیه شود.
⬅️به او مسئولیت بدهید تا احساس کند شما شخصیت او را محترم میشمارید.
⬅️ با ایجاد محیط معنوی در منزل با برگزاری مراسم دعا و جلسات توسل، توجه به امر نمازخواندن در راهبری فرزند به سمت امور معنوی و دورشدن او از گناهان بسیار مؤثر هست.
⬅️هرچقدر رعایت والدین در نوع پوشش و ابراز عواطف در داخل منزل و خارج از آن، سبک استفاده از رسانهها و...صحیح باشد، تأثیر بیشتری بر فرزند نیز خواهد داشت.
⬅️رفت و آمدهای او را با دوستانش کنترل کنید.
⬅️از همسرتان بخواهید وقت بیشتری برای پسرتان بگذارد. و تفریحات مختلفی در منزل و خارج منزل داشته باشند. مثا ورزش (شنا، کوهنوردی و ...)
⬅️محرکهايی كه میتواند موجب تحريک جنسی شود را در محيط حذف كنيد.( فیلم ، عکس، پوشش نامناسب و...)
⬅️به فرزند خود آموزش دهید که بدن او خصوصی است و دیگران حق نگاه کردن و دست ورزی با بدن او را ندارند.( بهتر است برای بیان این نکته از شیوه های غیر مستقیم استفاده کنید)
💠 در رابطه با
#تربیت_جنسی قبلاً هم پاسخ داده شده ، که میتوانید با سرچ هشتگهای مذکور در همین کانال ،توضیحات و اطلاعات بیشتری را کسب کنید.
✔️در صورت نیاز ، با مشاورینامین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتیتربیت صحیح کودک و نوجوان و تربیت جنسی، استادپوراحمد را از کانال تهیه و حتماً گوش بفرمایید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob