✅۷ راهکار ساده برای پیشگیری از بد غذایی کودکان👇
1️⃣مشارکتدادن کودکان
#کودکان زمانی که محترمانه در برنامهی صرف غذا شرکت داده میشوند، مانند هر مسئلهی دیگر، بیشتر همکاری میکنند. حتی کودکان نوپا نیز میتوانند در شستن و جداکردن برگ کاهوها یا چیدن بشقابها روی میز کمک کنند. بچههای بزرگتر میتوانند در خریدن مواد لازم و آمادهکردن غذا نیز مشارکت کنند.
2️⃣ دادن حق انتخاب
وقتی کودکان به سه یا چهارسالگی رسیدند، به آنها اجازه دهیم تا در برنامهریزی برای وعدههای غذایی شرکت کنند، چون احتمال اینکه غذایی را که خودشان انتخاب کردهاند، بخورند خیلی بیشتر است.
3️⃣ورود تنقلات به خانه ممنوع!
از آوردن خوراکیهای ناسالم به خانه خودداری کنیم. مطمئناً زمانی که بچهها شکم خود را با تنقلات و خوراکیهای ناسالم پر کردهاند، دیگر میل ندارند وعدههای غذای معمولی خود را بخورند.
4️⃣کاهش مصرف قند و شکر
اجازه ندهیم بچهها محصولاتی را که شکر دارند مصرف کنند. شکر میل طبیعی بدن به غذاهای مناسب را از بین میبرد.
5️⃣میانوعدههای سالم به جای خوراکیهای ناسالم
اگر
#فرزندمان به دلیل خوردن نان و پنیر، هویج یا دیگر میانوعدههای سالم از خوردن غذا سر باز بزند، ایرادی ندارد. چه کسی گفته غذای خوب فقط باید در وعدههای اصلی غذا صرف شود؟
6️⃣فهرست غذاهای ساده
غذاهای سادهای که کودکان معمولاً از آنها لذت میبرند مثل اسپاگتی، ماکارونی، ماهی تن، همبرگر، پورهی سیبزمینی و سیبزمینی تنوری، آبگوشت، سالاد میوه و ساندویچ پنیر را در برنامهی غذایی خود بگنجانیم. بیشتر بچهها از غذاهای سنگینی که بزرگسالان از آن لذت میبرند، خوششان نمیآید.
7️⃣ حق انتخاب با پذیرش مسئولیت
به کودکان یاد بدهیم ساندویچهایی را که دوست دارند، خودشان درست کنند. علاوه بر این، آنها را در برنامهریزی و تهیهی غذاها شرکت دهیم. به آنها بگوییم که میتوانند بین خوردن غذایی که سر میز است یا درستکردن ساندویچهایی که دوست دارند، یکی را انتخاب کنند. و در چنین موقعیتی بدون هیچ اعتراضی اجازه دهیم آنها خودشان انتخاب کنند. وقتی که از غذای سفره شکایت کردند، از آنها بپرسیم: «در این شرایط چه کار باید بکنی؟»
#تربیت_فرزند
#فرزندپروری
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1587282263C0d5a85f158