🍃🌸🇮🇷🌸🍃
#مسلمانان_صهیونیست
#ارتش_سرّی_روشنفکران
#عزتالله_فولادوند؛
یهودزدگان و اصلاحطلبان
◀️
فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار
"بدون داشتن یک «نظریه» نمیتوانیم بنیان «آزادی» و «دموکراسی» را در جامعه استوار کنیم.
اگر در غرب پیشرفتی در آزادی و حکومت دموکراتیک حاصل شده، در آن جوامع نیز با ارائه «تئوریهای فلسفی» توانستهاند که موفق بشوند."
🔸🌺🔸ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هم نظریه مهم است، هم عمل و هم شخص.
این سه به هزاران شکل در هم میآمیزند و چرخ میزنند و دگرگون میشوند و بازی میکنند.
🔹عزتالله فولادوند چهره کلیدی حلقهی مترجمان سکولار در ایران و یکی از پدران معنوی جنبش [فتنه] سبز چنین فکر میکرد.
برای همین از سال ۱۳۵۸ به پیشنهاد علیرضا حیدری خواجهپور، مدیر عامل انتشارات خوارزمی پروژه ترجمه آثار فیلسوفان یهودی و جاسوسان لیبرال را در حوزه علوم انسانی آغاز کرد تا راه مبارزه با استبداد دینی [!!] را ابتدا به نخبگان دانشگاهی بیاموزد.
🔹در طول ۳ دهه (۱۳۸۸ – ۱۳۵۸) عزتالله فولادوند ۴۸ اثر منتشر کرد.
بیش از نیمی از آنها کتابهایی بودند که در اسناد رسمی سازمانهای امنیتی آمریکا و اروپا به عنوان «کتابهای سفید» یا همان «منابع مورد تأیید» برای اشاعه فلسفه سرمایهداری شناخته میشدند.
🔹او گامبهگام دستورالعملهای مشترک وزارت امور خارجه آمریکا و سازمان جاسوسی سیا را برای «فروپاشی ایدئولوژیک» نظام جمهوری اسلامی اجرا ساخت و کوشید تا هیچ فرصتی را برای تبلیغ هانا آرنت، سِر کارل پوپر، سِر آیزایا برلین، ریمون آرون و واسلاو هاول از دست ندهد.
🔹فولادوند به سبب فعالیتهایش ۳ بار در دوران وزارت ارشاد و ریاست جمهوری سیدمحمد خاتمی برندهی جایزه کتاب سال شد و دایره نفوذش را تا روزنامههایی مانند ایران (ارگان رسمی دولت)، همشهری (ارگان رسمی شهرداری تهران) و جام جم (ارگان رسمی صدا و سیما) گسترش داد.
🔹حتی مهرماه ۱۳۸۷ جایزه کتاب فصل برای ترجمه کتابی از سِر آیزایا برلین در حوزه «علوم انسانی» به فولادوند اهداء گشت!
🔹حمیدرضا جلاییپور در کتاب جامعهشناسی جنبشهای اجتماعی نقش او را در میان تئوریسینهای گفتمان اصلاحطلبی هم وزن حسین بشیریه، باقر پرهام، داریوش آشوری، محمدعلی همایون کاتوزیان و داریوش شایگان میداند.
🔹اکبر گنجی نیز در تحلیلی پیرامون «وزنکشی نیروهای اپوزیسیون» برای براندازی جمهوری اسلامی از عزتالله فولادوند به عنوان یکی از «پدران معنوی جنبش سبز» یاد میکند و مینویسد:
"آیا میتوان گستردگی و ماندگاری تأثیر «محسن کدیور» را همسنگ مترجم آگاه و سختکوشی چون «عزتالله فولادوند» دانست؟!
فولادوند در قلب فرهنگ پویایی معاصر جای دارد، و کامیابانه دانش و «اندیشه تجدد» را به چندین نسل از جوانان ایرانی انتقال داده است.
نسل جوانی که امروزه بدنه اصلی «جنبش سبز» را تشکیل میدهند تا حد زیادی «فرزندان معنوی» و فکری این روشنفکران و اندیشمندان پرکار و کم توقع، و پر دانش و کمادعا هستند."
🔹گنجی سپس از قدرت و وزن بالای فولادوند برای «براندازی نظام» میگوید و نقش او را بسیار مهمتر از امثال کدیور فرض میکند، چون «سبک مدرن زیستن و فهم مدرنیته را به جوانان ایرانی آموخته است.»
هر چند مریدان فولادوند این قدرت بالای استادشان را معادل با جمعآوری کمتر از «ده هزار رای در انتخابات ریاست جمهوری» میدانند!
با این حال، او یکی از بانیان انحراف اصلاحطلبان از فلسفهی انقلاب اسلامی است که تا امروز در حاشیه امنِ فعالیتهای آکادمیک پنهان شده است.
🔗 ادامه دارد ...
قسمت بعد؛
https://eitaa.com/salonemotalee/22985
🇵🇸🔸🌺🔸 --------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
📚
@salonemotalee