💥بهروایت مستند معضل اجتماعی، سرویسهای اینترنتی و شبکههای اجتماعی، برای یک هدف بهینهسازی شدهاند: "درگیر نگه داشتن کاربر روی صفحۀ نمایش".
🔷یک
#مدل از کاربر ساخته شده و همۀ فعالیتهایش ذخیره میشود و آن مدل را دقیق و دقیقتر میکنند. فعالیتهایی مثل اینکه کاربر روی چه محتوایی، به پیمایش ادامه میدهد؛ ویدئو را پخش میکند یا نه؛ دقیقاً چه مدت زمانی روی یک عکس میایستد و...
🔷کار آن مدل این است که پیشبینی کند، الان چه محتوایی من را درگیر نگه میدارد. حتی میدانند که آیا ما در این لحظه افسردهایم یا عصبانی. درونگرا هستیم یا برونگرا و به کدام تیپهای شخصیتی تعلق داریم!.
📛یکی از رهبران فیسبوک و از مخترعان دکمۀ Like میگوید: "انگیزۀ ما از این دکمه، گستردن
#حس_مثبت و عشق بود. به این فکر نشده بود که باعث
#آسیب_روحی به نوجوانان (که ارزش خود را در Likeهایی که نمیگیرند، میبینند)، یا باعث دوقطبی و متشنج شدن فضای سیاسی شود".
🔥جهش بزرگی در
#افسردگی و
#اضطراب نوجوانان در آمریکا، از سال ۲۰۱۱ که شبکههای اجتماعی فراگیر شدند رخ داد. آمار دختران نوجوانی که به خودشان آسیب میزنند از سال 2011 تاکنون ۶۰درصد برای 15تا19 سالهها و ۱۹۰درصد برای 10تا14 سالهها بیشتر شده. آمار مشابهی هم در نرخ خودکشی وجود دارد.
✴️در مستند،
#توصیههای خوبی به کاربران شده است. مانند خاموش کردن نوتیفیکیشنها، محدود یا حتی پاک کردن رسانههای اجتماعی وقتگیر، استفاده از موتورهای جستجو که کاربران را رصد نمیکنند، توجه نکردن به توصیههای ویدئویی خودکار یوتیوب و...
https://eitaa.com/umefafgaraei