📚🔍📚🔍📚
⬅️سلسله مباحث حدیث شناسی
قسمت بیست و هفتم
📝بررسی روایات سفیانی
⁉️سیر قیام سفیانی چگونه است،
یعنی از کجا شروع شده و به کجا ختم میشود؟
💠سفیانی مخالفانی دارد، در روایت معتبری که عرض کردیم گفتیم اول سفیانی شام را می گیرد، سفیانی پس از سرکوب مخالفان خودش پنج منطقه را تصرف می کند؛ دمشق، حمص، فلسطین، اردن و قنسرین که این پنج منطقه طبق نقشه الان چهار کشور سوریه، فلسطین، اردن و لبنان می شود.
💭یکبار دیگر عرض می کنم؛
👌سفیانی در عرض 6 ماه چهار کشور سوریه، فلسطین، اردن و لبنان را می گیرد، پس داعش صد درصد سفیانی نیست. چون داعش در عرض چهار سال کل یک کشور را هم نتوانسته بگیرد، ولی سفیانی 6 ماهه چهار کشور را می گیرد که اولینش شام است، پس داعش سفیانی نیست.
بعد از 6 ماهی که گرفت، امام زمان ظهور می کند☀️ و سفیانی 9 ماه بر این مناطق حکومت می کند. (9+6=15) پس از اول خروج سفیانی تا مرگ سفیانی 15 ماه بیشتر طول نمی کشد.
♻️وقتی سفیانی این چهار کشور را تصرف کرد، مرحله ی بعدی به عراق می آید داعش بعد از سوریه بلافاصله به عراق آمد، ولی سفیانی چهار کشور سوریه، فلسطین و لبنان و اردن را گرفت به عراق می آید. بین راه عراق در یک شهری در سوریه در محل اتصال رود خابور و فرات یک نبرد هولناکی به نام نبرد ″قرقیسیا″ ایجاد میشود.
📑احادیث معتبری در این زمینه هستند امام صادق (ع) در ″الغیبة نعمانی، ص287″ می فرمایند: برای خداوند در قرقیسیا سفره ای است، از آسمان ندا دهنده ای آشکار می شود و آواز می دهد ای پرندگان آسمان و ای درندگان زمین بشتابید برای سیر شدن از گوشت ستمگران. یعنی از باقیمانده لاشه های اجساد.
📜روایاتی دو گروه درگیر یعنی دو طرف جنگ را فرزندان بنی عباس و فرزندان مروان می خوانند.
👈از بین این روایات فقط یک روایت معتبر است که یک طرف قضیه را سفیانی می دانند. در ″الغیبة نعمانی، ص288″ می گوید سپاه سفیانی به قرقیسیا می رسد، در آنجا نبردی در می گیرد و از ستمگران صد هزار نفر کشته می شوند. این صد هزار نفر، عدد منظور کثرت است، نه اینکه دقیقا صد هزارتا، یعنی خیلی زیاد کشته می شوند.
⚠️در رابطه با قرقیسیا ما به پنج موضوع جمع بندی می رسیم👇
1⃣ نبرد قرقیسیا صد در صد واقع خواهد شد و نبرد هولناکی است.
2⃣ یکی از دو طرف جنگ سفیانی است.
3⃣ هر دو طرف جنگ، باطل هستند.
4⃣ این نبرد تلفات انسانی فراوانی بر جای خواهد گذاشت.
5⃣ علی رغم این تلفات سنگین، سپاه سفیانی هست که پیروز می شود. یعنی سفیانی وقتی این چهار کشور را گرفت، می آید به سمت قرقیسیا، جنگ بزرگی راه می اندازد و بر دشمنش پیروز می شود و سپس به عراق می آید.
🔸اینکه چرا نبرد قرقیسیا رخ می دهد ، روایات خیلی اشاره به انگیزه ی این نبرد نکرده است.
💽برگرفته از فایل
حدیث شناسی مهدوی شماره ۲۰
🎤استاد عبادی
#حدیث_شناسی_مهدوی ۲۷
#بررسی_روایات_سفیانی
https://eitaa.com/zandahlm1357