فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| اینکه شبکه لندنی_سعودی با همکاری تنی چند از ایرانیهای سابقاً روحانی و حالا ضدانقلاب، دست به روایت روحانیت بزند چیز عجیبی نیست.
🔹 اگر زیر ذرهبین را اندکی زیر ذره بین قرار دهیم و تحلیلی از این روایت انجام بدهیم، نسبت به وضعیتشناسی و راهبردنویسی حوزه و #روحانیت در برخی مسائل چهبسا متفاوتتر بیندیشیم.
🔸یادداشت مرتبط و آنالیز دقیقتر برنامه زیر ذره بین ایران اینترنشنال را در ادامه مطالعه بفرمایید؛
👇👇👇👇
🆔 @sedayehowzeh
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
✍️ ده سکانس از جنگ شناختی و ضدروایت علیه روحانیت
🔸روایت این شبکه معاند در باب #روحانیت از چندسوال مهم و جهت دار و سمی شروع می شود و بعد از کاشت تردید و ایجاد شکاف، در ادامه نیز عمامه تا نعلین روحانیت را تحت آنالیز کامل قرار میدهد. اما اهداف تاکتیکی و #راهبردی این گزارش چیست؟
1️⃣ تولید تصویر منفی از روحانیت: وقتی از #ترمینولوژی روحانیت می گوید و واژه #آخوند را با بار منفی روایت میکند و بحث قبل و بعد انقلاب را چاشنی این نوع خوانش قرار میدهد.
2️⃣ تولید ادبیات اپوزیسیونی: جایی که سخن از #آخوند_غیرحکومتی میکند و اصرار بر تعمیق این واژه دارد.
3️⃣ تولید تبعیض و دوقطبیسازی: جایی که روحانیت را مقابل قشر دانشجو و دانشآموز قرار میدهد و به #شهریه گرفتن طلاب طعنه میزند و آنرا نوعی تبعیض میخواند.
4️⃣ تصویر شبه کاستی و طبقاتی از روحانیت: وقتی که مدلهای عمامه را روایت میکند و از سبکهای نجفی و طبرستانی و طلبگی و علمایی سخن میگوید.
5️⃣ تحقیر علمی روحانیت با یک چاشنی معروف انتخاباتی: وقتی که وارد بحث تلبس میشود، کفایت ششکلاس سواد را برای عمامهگذاری طرح میکند. نیازی به گفتن نیست که کلیدواژه #ششکلاس_سواد، گریز زدن به واژهای است که در ایام انتخابات برای تخریب آقای #رئیسی پخت و پز شده بود و بار دیگر علیه نظام علمی روحانیت مورد سوءاستفاده قرار گرفت.
6️⃣ ترور شخصیت با تمسخر منزلت روحانیت: وقتی در قالب اندازه عمامه ها صحبت میکند و چنین گزارش غلطی را سعی در نهادینه سازی دارد که هرچقدر عمامه بزرگتر باشد، مقام و منزلت هم ارتقا یافته و افزایش پیدا میکند.
7️⃣ تولید انشقاق و دوقطبی در روحانیت: وقتی از تفاوت عمامه مشکی و سفید گزارش میدهد و صاحبان عمامه سفید را با این تعبیر روایت میکند که هیچ نسبتی با #اهلبیت نداشته و گویی در فقر اعتبارمحض به سر میبرند. یا جایی که نگاه و لایف استایل سنتی و مدرن را از هم تفکیک میکند نیز این تفکیک و انشقاق را تعمیق میبخشد.
8️⃣ تولید نفرت و القای کاهش منزلت روحانیت: در بخشی از این گزارش به نقل از #فاضل_میبدی می گوید که احترام روحانیت قبل از #انقلاب نزد مردم بیشتر بود. وسط گزارش نیز خیلی موذیانه کلیپی از آقای مجتهدی پخش میکند که چیزی جز نفرتانگیزی و تولید خشم علیه روحانیت نخواهد داشت. کلیپی که قطعا برش خورده و طنزی که اگر قبل و بعدش بررسی شود مطمئنا چنین برداشتی از آن قریب به محال بنظر میرسد.
9️⃣ خوانش فاشیستی از ولایتفقیه: وقتی که از شرایط و قوانین تلبس گزارش میدهد، التزام به #ولایتفقیه را به گونهای طرح میکند که گویی یک مکانیزم اجباری و دیکتاتورگونه در فرایند عمامه گذاری در حوزه وجود دارد.
🔟 روحانیت،حامی حاکمیت و بانی مشکلات: در بخش پایانی که شیب مشکلات را با یک روایت ساده و سرازیری ذهنی که در طول این گزارش ایجاد کرده است به سمت روحانیت هل میدهد و چنین خوانشی را القا می نماید که لباس روحانیت، نماد حاکمیت بوده و این قشر، بانی مصائب اقتصادی و #معیشتی جامعه است و در تقابل با مردم قرار دارد.
🛎 اما حوزه علمیه باید بداند و میداند که اگر روایت نکند، روایت میشود. اگر جزییات زندگی طلبگی را هنرمندانه برای مردم و افکار عمومی به نمایش در نیاورد، خوانش وارونه، زخمی، مقطع و مضحک، صورت خواهد گرفت.
🔸اگر فکر میکنیم که هنوز شیوه مواجهه ساختار حوزوی با #افکار_عمومی را چنان امنیتی و با تحفظات ویژه مدلسازی باید نمود که هیچ از ما و مختصات و محیط روحانیت به بیرون حوزه درز نکند و با کوچکترین اطلاعات سرریز شده در خبرگزاریهای دیگر آشفته شویم، بنظر میرسد که سخت در اشتباهیم.
🔹امروز که سینما و تلویزیون هم در صدد تصویرسازی از روحانیت هستند و #حریم_خصوصی معنای خود را از دست داده، باید کنشگرانه با این چالش برخورد نمود و ارتباط حوزه با هنر و رسانه را بازخوانی نمود.
🔸سناریوهای نوینی برای ساختار حوزه در نسبت با افکار عمومی و فضای مجازی بایستی طراحی نمود تا حواشی موجود، باعث انزوا یا انحراف از ماموریتهای حوزوی نگردند.
🔹روایت #سبک_زندگی و روزمره نویسی در عصرجدید، استراتژی نوینی است که برای مدیریت افکار عمومی بکار میرود و حتی قویترین دکترینها با توجه حداکثری به جزییات، توان اقناع و مهندسی اجتماعی را بدست میآورند.
✍️حجت الاسلام علیرضامحمدلو
🆔 @sedayehowzeh
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
⭕️ همسرکشی اخیر مرا به یاد مستندی که چند وقت پیش دیدم انداخت. یک جنایت جنجالی که در جهان هم سروصدا کرد. کریس واتس به خاطر شروع زندگی جدید با دوس دخترش، در آمریکا همسر حامله اش را پس از خفه کردن دفن کرده بود و دختربچه هایش را هم در تانکر بنزین در محل کارش انداخته بود!
👤 sepahsalar
@TWTenghelabi
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
همسرکشی خوب عاشقانه و همسرکشی بد جاهلانه از نظر اصلاح طلبها
🔹روزنامه های اصلاح طلب که دیروز برای قتل دلخراش یک زن اهوازی توسط شوهرش تیتر هایی مثل: "زنان همچنان قربانی، قربانیان جهل، خون شد و..." انتخاب کردند، دو سال پیش همسرکشی هم حزبی خودشان (محمدعلی نجفی شهردار تهران در دوره اصلاحات) را با تیتر های: " عشق نافرجام، پایان غم انگیز و تراژدی استاد" توصیف کرده بودند.
@roshana_esfahan
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
⭕️ یه روانی زده به وحشیانهترین شکل ممکن زنش رو بخاطر خیانت کشته؛ بعد براندازا دارن به واژه «غیرت» حمله میکنن!
درد شما غیرت نیست؛ دردتون عادی کردن هرزگی و کثافتکاری خودتونه..
👤 آدم
@TWTenghelabi
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | تنوع و تکثر دشمنان انقلاب اسلامی!
🍃🌹🍃
🔻 هر انقلابی مخالفان و دشمنانی دارد که برخی سیاسی هستند، برخی ایدئولوژیک، برخی به خاطر به خطر افتادن منافع اقتصادی و برخی نیز از روی هوای نفس ...؛ در کنار اینها در عرصه بینالمللی نیز انقلابها مخالفانی دارند، انقلاب چپ گراها و راست گراها مخالفان خاص خود را دارند، یا حتی برخی همسایهها می توانند مخالف انقلاب کشور همسایه خود شوند.
🔹 انقلاب ما از نظر تنوع و تکثر مخالفت ها و دشمنی ها بینظیر است، این که علاوه بر ابرقدرتها، دولتهای چپگرا و راست گرا و همسايهها مخالف انقلاب اسلامی شدند و در داخل نیز چپهای انقلابی مانند سازمان منافقین و نیز رفرمیست های راستگرا مانند نهضت آزادی بعد از گذشت یکی دو سال مخالف انقلاب اسلامی شدند، در نوع خود بی نظیر است. جنگ نظامی، تحرکات تجزیه طلبانه، تروریسم وحشیانه، تحریم اقتصادی و ائتلاف های سیاسی علیه ایران و ...؛ یکی از این دهها مورد کافی بود که انقلابی را به شکست بکشاند، همانطور که انقلاب مصر را به سال نکشیده به شکست کشاند...
🔺 اکنون دستاوردهای انقلاب اسلامی را با توجه به نکات فوق، دوباره مرور کنیم و باور کنیم که "دست خدا بر سر ماست ..."
✍دکتر قاسم حبیبزاده
#ایران_قوی | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فیلم/اینجا قم یا تهران نیست. اینجا حوزہ علمیه جامعة العروة الوثقی لاھور پاکستان است!
🔹این همان چیزی هست که غرب و شرق ازش می ترسند؛
🔸عمق نفوذ سیاسی انقلاب اسلامی ایران.
اگر انقلاب اسلامی در قلب دیگر ملت ها نفوذ کند عمق استراتژیک آن را نشان می دهد و این گونه صحنه ها در اکثر کشورها از لبنان گرفته تا عراق و کشمیر وجود دارد.
@roshana_esfahan
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
♦️خانم رویا جاویدنیا، مستقیم از مکانیکی اومده جشنواره فیلم فجر!
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
♦️کی اینو از خواب بیدار کرده برده جشنواره؟؟؟؟؟!!!!!
💬 سعید هاشمی
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
🛎*اگر با فرزند نوجوانتان رابطه خوبی ندارید، توجه کنید :*
زمانی را به او اختصاص دهید
گروهی از والدین تصور می کنند که اگر فرزند نوجوانشان توجه خاصی نسبت به دوستان هم سن و سالش دارد، به این معناست که او دیگر به خانواده اش اهمیتی نمی دهد.
به همین دلیل برخی از آنها برای جلب توجه او به سوی خود، مدام از دوستان وی بدگویی می کنند؛ تحقیقات انجام شده نشان می دهد که اغلب نوجوانان نه تنها تمایل دارند بیشتر اوقات خود را در کنار والدینشان بگذرانند، بلکه از آن نیز لذت می برند.
با نوجوانان رابطه دوستانه برقرار کنید
اگر می خواهید رابطه خوبی با او داشته باشید، باید او را بیشتر بشناسید و از علایق و خواسته ها و حتی مشکلاتی که او را از درون رنج می دهند، آگاه شوید. باید به او ثابت کنید که برایش ارزش قائلید و به آراء و نظراتش توجه دارید. در این صورت نوجوان شروع به درد دل خواهد کرد و خواسته ها و مسائل دیگرش را با شما در میان خواهد گذاشت.
اما اگر قرار باشد صحبت های شما با او همیشه حول محور خاصی مانند مسائل روزمره زندگی و گله و شکایات شما از او دور بزند، هرگز نمی توانید توجه واقعی او را جلب کنید. متأسفانه اغلب گفت و گوهای بین والدین و نوجوانان، پیرامون امر و نهی آنان و کارهای لازم الاجرا است:
” این قدر سر به سر برادرت نذار” ” برو موهاتو کوتاه کن” ، ” این قدر با جوش های صورتت ورنرو” و.
اینها موضوعات مناسبی برای ایجاد یک ارتباط مثبت و خوب با نوجوانتان نیستند.
@roshana_esfahan
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
عادتهای طلایی برای زندگی شاد
https://eitaa.com/roshana_esfahan
https://rubika.ir/roshana_nesfe_jahan
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روزها، حال آن روزهای #حامدزمانی را دارم ...
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ آنقدر به تو فشار خواهند آورد که یکجا دیگر طاقتت طاق شود و فریاد بزنی و پاسخشان را بدهی.
آنوقت به طرفه العینی خودشان را پشت سر مقدسات پنهان خواهند کرد و پاسخ تو دلیلی است برای اینکه انحراف داری، فرقه تاسیس کردهای، ولایتپذیر نیستی و …
#حامد_زمانی
🌐 https://twitter.com/A_raefipur/status/1488981563626897414?s=19
🆔 @Masaf
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
📷ولی مریلا زارعی ثابت کرد میشه هم سلبریتی بود و سیمرغ بلورین داشت ، و هم شیک و باوقار و در شان زن ایرانی مسلمان لباس پوشید !
▪️شهره پیرانی و آرمیتا در کنار مریلا زارعی بازیگر نقش خود و دختر خردسال فیلم در جشنواره فجر.
▪️فیلم هناس با موضوع زندگی شهید داریوش رضایینژاد در جشنواره به نمایش درآمده است
🔴 @fasle_bidari
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
🔰 چرا امروز مردم انقلابی تر از ۵۷ اند؟!
✍ محسن مهدیان
🔹 حضرت امام فرمودند مردم ایران در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عصر رسول الله و و کوفه و عراق در عهد امیرالمومنین وحسین بن علی است.
🔹 امام تعارف نداشتند. فقیه عارف نیز اهل اغراق نیست. حرف ذوقی و شطحیات نیز نمی گوید. حقیقی می دیدند که فرمودند :"با جرات مدعی ام...ملتی مثل ملت ایران در تاریخ ثبت نشده است."
🔹 اما چه دیدند؟ چرا چنین گفتند؟
پاسخ ساده است. هرچند همین پاسخ ساده را بعد از چهل سال هنوز نتوانستیم دقیق تبیین کنیم. پاسخ اینست که انقلاب ۵۷ برآمده از یک انقلاب درونی بود. برآمده از تحول. ابتدا انقلاب انفسی صورت گرفت و بعد انقلاب آفاقی. انقلاب درونی مردم بود که انقلاب سیاسی ۵۷ را رقم زد.
🔹 زمان امیرالمومنین مردم بیعت کردند چون از ظلم و ستم گریزان بودند. اما تاب عدالت علی نیز نداشتند. لذا امام فرمود: علی را رها کنید و دنبال دیگری روید. ... فرمود من فردای جامعه شما را می بینم با چهره متلون.
🔹 اما مردم ایران ابتدا قیام درونی کردند. عزت نفس یافتند و احساس کرامت درونی پیدا کردند. ارزش های انقلاب و مطالبه عدالت و آزادی بر اساس این تحول درونی شان شکل گرفت. اینچنین شد که در تاریخ جلوه کردند.
🔹 اما غرض اینجا نیست. این مقدمه را مرور کردم تا این ادعا که: مردم امروز ما از بهمن ۵۷ انقلابی تر اند.
🔹 انقلابی گری چیست؟ مردم در بهمن ۵۷ برای تحقق آرمان ها قیام کردند. اما خواستن یک مرحله است و ایستادن و چهل سال برایش هزینه دادن بسیار فراتر. مردم آنچه را در بهمن 57 تاسیس کردند امروز تثبیت کردند. تثبیت به مراتب فراتر از تاسیس است.
🔹 انقلابی گری را باید در نسبت مقاومت و ایستادگی دید. نباید در شاخص های ظاهری متوقف شد. رشد معنویت را باید در میزان مقاومت مردم مقابل هجمه های اهریمنی دید. این شاخصی است که اغلب مورد توجه قرار نمی گیرد و عده ای ظاهرگرا، معنویت و انقلابی گری را ایستا و نقطه ای ارزیابی می کنند.
🔹 تحلیل نقطه ای یعنی مقایسه امروز با سال ۵۷ بدون اینکه شرایط جامعه تحلیل شود. اساسا تقوای جامعه را باید در حرکت تحلیل کرد. مثل شناگری که خلاف جریان آب حرکت می کند.
🔹 برای اینکه تقوا را تحلیل کنیم باید شرایط و هجمه دشمن و قدرت شیطان را هم در نظر گرفت. امروز مردم به مراتب انقلابی ترند چون تحول درونی سال ۵۷ را با مقاومت و ایستادگی حفظ کردند و توسعه دادند و در جان شان تثبیت کردند. این قدرت دیگر شکستنی نیست. این دارایی را نباید دست کم گرفت.
📡 @Hasanabbasi_students
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖