«شیعه به دنیا آمده ایم که مؤثر در تحقق ظهور مولا(عج) باشیم و این همراه با تحمل مشکلات، مصائب و غربتهاست و جز با "فدا شدن" محقق نمیشود»
هفتمین سالگرد شهادت سرباز #انقلاب_فاطمی محمودرضا بیضائی است. هشتگ #برای_محمودرضا ما را بیشتر با این شهید عزیز آشنا خواهد کرد.
حاج حیدر
@Haazer_javab1
instagram.com/Haazer_javab1
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 شوخی حاجقاسم با رزمنده عراقی
🔹 این ویدیو در یکی از اتاقهای عملیات جبهه مقاومت فیلمبرداری شده است و شیخ اکرم الکعبی دبیرکل نُجَباء نیز در تصویر دیده میشود.
📡 @Hasanabbasi_students
حیف که دیگه از دیدارت محرومیم😔
#عند_ربهم_یرزقون
@Afsaran_ir
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خودخواهی منشا همه فسادهاست
🔹امام خمینی(ره): شما توجه به این معنا داشته باشید که چنانچه ان شاء الله رئیس و فرماندار شدید، این خوی را که در انسان هست این خوی را از خودتان زایل کنید. و از الآن توجه به این معنا داشته باشید که مبادا مبتلا به این خودخواهی عظیم باشید که منشا دیکتاتوری و منشا همه مفاسد است. اگر یک چیزی را دیدید که واقعاً خلاف کردید، اعتراف کنید
🆘 @Roshangari_ir
🔻 Instagram.com/roshangarir
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
🔰راه رسیدن به تمدن اسلامی چیست؟
راهش تربیت نسلی است با یک خصوصیّاتی که آن خصوصیّات اینها است؛ یک نسلی باید به وجود بیاید شجاع، باسواد، متدیّن، دارای ابتکار، پیشگام، خودباور، غیور -البتّه خوشبختانه ما امروز در نسل جوان بسیاری از این خصوصیّات را داریم امّا این بایستی گسترش پیدا کند- چنین نسلی لازم داریم.
بایستی ایمان داشته باشد، سواد داشته باشد، غیرت داشته باشد، شجاعت داشته باشد، خودباوری داشته باشد، انگیزهی کافی برای حرکت داشته باشد، توان جسمی و فکریِ حرکت داشته باشد، هدف را در نظر بگیرد، چشم را به اهداف دور متوجّه بکند و به تعبیر امیرالمؤمنین «اَعِرِ اللهَ جُمجُمَتَک»؛
زندگی خودش و وجود خودش را بگذارد در راه این هدف و با جدّیّت حرکت کند؛ در یک کلمه یعنی یک موجود انقلابی؛ معنای انقلابی این است.
بعضیها از روی دشمنی، انقلابی را بد معنا میکنند.
انقلابی را به معنای بیسواد، بیتوجّه، بیانضباط [میدانند]؛ نخیر، اتّفاقاً درست بعکس است. انقلابی یعنی دارای سواد، دارای انضباط، دارای تدیّن، دارای حرکت، دارای عقل، خردمند. ما یک چنین نسلی لازم داریم. این نسل، نسل جوان ما است.
🔸بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با جوانان نخبه ١٣٩۵/٠٧/٢٨
#امام_خامنه_ای
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
🔆 #پندانه
🔴 مراقب "اميدمان"باشيم
🔸روزی شیطان همه جا اعلام کرد که قصد دارد از کارش دست بکشد و وسایلش را با تخفیف ویژه به حراج بگذارد!
🔹همه مردم جمع شدن و شیطان وسایلی از قبیل غرور، خودبینی، مالاندوزی، خشم، حسادت، شهرتطلبی و دیگر شرارتها را عرضه کرد.
🔸در میان همه وسایل یکی از آنها بسیار کهنه و مستعمل بود و بهای گرانی داشت!
🔹کسی پرسید: این عتیقه چیست !؟
🔸شیطان گفت: این نا امیدی است
🔹شخص گفت: چرا اینقدر گران است!؟
🔸شیطان با لحنی مرموز گفت:
🔸این موثرترین وسیله من است!
🔹شخص گفت: چرا اینگونه است!؟
🔸شیطان گفت: هر گاه سایر ابزارم اثر نکند فقط با این میتوانم در قلب انسان رخنه کنم و وقتی اثر کند با او هر کاری بخواهم میکنم.
🔸این وسیله را برای تمام انسانها به کار بردهام، برای همین اینقدر کهنه است.
✅ @Masaf
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
📙 #معرفی_کتاب
🕡 #ساعت_۳۰_۱۸ هر شب در همین کانال
📚 عنوان کتاب: تربیت جنسی در اسلام
✍️ نویسنده: سید محمود مرویان حسینی
🏡 ناشر: دانشگاه علوم اسلامی رضوی
📖صفحات: ۲۴۸ صفحه
📗 معرفی کوتاه کتاب
در سبک زندگی اسلامی، چه در قالب تحلیل و توصیهها و چه در قالب رفتارهای پیشوایان دین، به این مقولهی راهبردی توجه شده و در این زمینه مرحلهی حد وسط و نقطهی تعادلی ارائه گردیده است. از نظر اسلام غریزهی جنسی تمایلی منفی و مذموم نیست، بلکه سرمایهای است که باید بهدرستی پاسبانی شود تا در عرصهی ازدواج و تشکیل نهاد خانواده، کارکردهای اساسی خود را بروز دهد.
نویسنده در #تربیت_جنسی_در_اسلام به بررسی ضرورت و اهمیت آموزش و تربیت جنسی در سنین مختلف کودکی، نوجوانی و جوانی از دیدگاه اسلام پرداخته است و کوشیده تا راهکارهایی را با تحلیل مخاطبشناسانه نشان دهد.
📖 قطعهی کوتاه کتاب
در هر جامعه و مکتبی ارضای غریزهی جنسی اصولی دارد که در صورت رعایتنکردن آن، رفتارهای جنسی نابهنجاری بروز خواهد کرد. سبک زندگی اسلامی که براساس آموزههای قرآن و فرهنگ اهلبیت است، به مسائل جنسی بیتوجه نیست ...
🪴 #کتاب_بخوانیم
☑️ @Sh_Aviny
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
قطعۀ پایانیِ «سمفونیِ مردگان»!
مهدی جمشیدی
[1]. ما از چه ناخشنودیم؟! از اینکه رئیسجمهور، در «میانِ مردم» نیست و نزدیک به یکسال است که از «کاخ»، پا بیرون نمیگذارد؟ اینکه تدبیرِ اجراییِ کشور، در اوجِ «بیتدبیری» و «ندانمکاری» و «شلختگی» است؟ اینکه معیشت و نان و سفرۀ مردم، به «آتشِ سوءمدیریّتِ» این دولت، سوخته و بر باد رفته است؟ اینکه رئیسجمهور، با وجودِ هفتسال دلبستن به «مذاکره» و «برجام» و «آمریکا»، همچنان از این «راهِ سراپاغلط»، بازنگشته و بر ادامۀ آن اصرار دارد؟ و ... .
[2]. هیچکدام از این «دغدغهها»، ناروا و ناصواب نیستند، امّا مسأله این است که «اکثریّتِ نسبیِ مردم» در دو دوره، به وی «رأی» داده و او را بهعنوانِ «رئیسجمهور» برگزیدهاند! عنان و زمامِ کار، بهدستِ خودِ «مردم» بوده و بخشی از مردم، اینگونه تشخیص دادهاند که وی را «انتخاب» کنند. و این «انتخاب»، باید تا «روزِ آخر» نیز در قدرت باقی بماند. این انتخاب از آغاز، «بدترین انتخاب» بود؛ چنانکه لطمهها و آسیبهایی که خودِ مردم در طولِ سالهای گذشته دیدهاند، در زمانِ حاکمیّتِ هیچ دولتی ندیدهاند. پس بازگشتِ «بدترین انتخاب»، به زندگیِ خودِ مردم بوده است. تصوّر میکنم همین «اثرِ بازگشتی» کافی است؛ نیاز نیست برای دفاعِ از حقوقِ ازدسترفتۀ مردم، زبان به ادای عباراتی بگشاییم که بیدرنگ، متهم به بیاخلاقی و بیادبی و ... بشویم. تلخ است، امّا باید «انتخابکنندگان»، طعمِ مدیریّتِ «انتخابشونده» را تا روزِ آخر بچشند تا بارِ دیگر، «غیرمسئولانه» و «لجوجانه» و «هوسبازانه»، انتخاب نکنند.
[3]. البتّه ناگفته پیداست که این سالها، سالهای نشستنِ «اسلام» و «انقلاب» و «جمهوریاسلامی» و «روحانیّت» بر جایگاهِ متهم بود؛ سوءتدبیرهای بیشمار و حجیمِ روحانی، پارههایی از مردم را بهشدّت «بدبین» ساخته و «دلسرد» و «افسرده»، بلکه «معترض» و «خشن» کرده است. «هزینۀ» بیعملی و ندانمکاری این دولت، فقط به پای خودش نوشته نشد، بلکه مغالطۀ «تعمیمِ خاص به عام» هم از راه رسید و «جمعبندیهای کلّی و عمومی» آفرید. البتّه این پاره از قصّه را نباید به «مردم» ارجاع داد، بلکه باید تأییدِ نادرستِ «شورای نگهبان» را ملامت کرد که در نگهبانیِ خویش، سستی ورزید و «صلاحیّتهای نظری و عملی» را دربارۀ روحانی، آنچنان که باید، نسنجید. صریح و گزنده باید گفت ساختاری که «مماشات» و «مداهنه» کند و از ریاستجمهوری، «کاروانسرای بیدروپیکر»ی بسازد که هر کس بتواند به درونِ آن راه یابد، درخورِ همین «قضاوتِ عام و فراگیر» نیز هست.
[4]. روحانی آمد که «کارهای ناتمامِ» تکنوکراتهای دولتِ سازندگی و لیبرالهای دولتِ اصلاحات را تمام کند، امّا در عمل، همۀ اندوختههای آنها را نیز به باد داد! اکنون، فکرِ دیرینۀ هاشمی دربارۀ مذاکره با آمریکا، بیمقدار و پوسیده شده است؛ بدنۀ اجتماعیِ خاتمی نیز، فروپاشیده است؛ مقبولیّتِ اجتماعیِ خودِ روحانی، در کمترین حدّ است؛ و ... . حسن روحانی، یک «رئیسجمهورِ شکستخورده» است؛ بیکموکاست! سالِ آینده، فقط «سالِ پایانِ دولتِ روحانی» نیست، بلکه «سالِ پایانِ کلّیّتِ جریانِ میانهروی» است؛ آنها، خانه بر روی آب ساختند و بر باد، تکیه کردند! «همهچیز» برای آنها، پایانیافته است و دیگر گوشِ هیچ مخاطبی، در انتظارِ شنیدنِ «تحریفگری» و «زبانبازی» دوبارۀ آنها نیست. آری، گویا فقط هاشمی نیست که «مرده» است! پس صدایی که میشنویم، صدای «سمفونیِ مردگان» است! این، آخرین دقایقِ همنوازیِ چهرههای «سوخته» و «ناکام» و «منقضیشده» است! تاریخ، ورق خواهد خورد و «صدایی دیگر» برخواهد خاست. این امر، مردگان غوغاسالار را به هراس افکنده است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖