9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌درسهای این فیلم:
1- #مدرک معمولا #پول_ساز نیست
آنچه باعث #افزایش_قدرت_اقتصادی میشود #عُرضه و #تلاش(سعی) انسان است که بوضوح در این نوجوان #تلاشگر میبینید.
لیس #للإنسان إلا ما #سعی
2- #تجارت_عمومی که بر طبق روایات #عقل را زیاد میکند و بوضوح در این نوجوانِ
#عاقل میبینید(پولش را برای خانواده و خوشحالی خواهر خرج میکند)
امام صادق (ع) میفرمایند: «#التجارة تزيد في #العقل.» «تجارت عقل را زیاد میکند.» #ترك التجارة #ينقص العقل» «رها کردن تجارت عقل را کم میکند.»
پ ن: کسی که تجارت را ترک کند گاهی نمیفهمد حتی مالش را در کجا صرف کند(#کم_عقلی)
3-#جمع_کردنِ_هدفمند_مال که بوضوح در این نوجوان #با_خیر میبینیم(مال را برای حفظ آبرو و صله رحم جمع کرده است)
به فرموده امام صادق (ع) اگر کسی جمع آوریِ هدفمندِ مال را دوست نداشته باشد #خیری در او نیست
لا خیر فیمن لا یحب جمع المال من حلال یکف به وجهه و یقضی به دینه و یصل به رحمه
کسی که از راه حلال و به #انگیزه حفظ #آبرو و ادای قرض و #رسیدگی به خانواده و #فامیل، بهدست آوردن مال را دوست نداشته باشد، در او هیچ گونه خیری نیست.»
#کارآفرینی_کودکان_نوجونان
#الگوی_پیشرفت_اسلامی
#فقه_المکاسب
#مدرک_گرایی_آفتِ_رشد
#تجارت_عمومی
#شغل_شریف_دست_فروشی
میزان العلم
https://eitaa.com/myzan124
@Saaedu
سعا (نظام عالی آموزش و ارزشیابی)
🔻فعلا مجوز ایجاد مدارس غیردولتی «مسجد محور» صادر نشده است معاون وزیر آموزش و پرورش: 🔹فعلا مجوزی برا
🌏هشیار باشید
😳آموزش علوم مدارس در مساجد ممنوع شد!!!
😱برنامه سازمان یونسکو و مزدوران داخلی آن در حکومت برای بلعیدن ساختمان های وقفی مساجد و حذف مدارس مردمی مسجد محور!!!
▪️شرایط تأسیس مدارس مسجدمحور اعلام شد
🔹احمد محمودزاده رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی:
🔹مدارس مسجدمحوری که اکنون در حال فعالیت هستند، مجوز ندارند و فعالیت آنها قانونی نیست. با مصوبهٔ اخیر مجلس، هیئت امنای مساجد با شخصیت حقوقی میتوانند تقاضای ایجاد مدرسهٔ غیردولتی بدهند اما نمیتوان داخل مسجد، کلاس درس برگزار کرد!
مدارس مسجدمحور، حمایت مسجد از مدرسه است!
کلاس درس نباید داخل مسجد برگزار شود!
مدرسه ایجاد شده بخشی از مسجد است و نه داخل مسجد!
🔹مثلا در کنار یک مسجد، فضای خالی وجود داشته که در سالهای گذشته به بخش خصوصی برای فعالیتهای تجاری اجاره داده میشد، اکنون مسجد میتواند این فضا را به مدرسهٔ غیردولتی تبدیل کند که البته باید تمام استانداردهای مورد نیاز را داشته باشد.
🔹برنامهٔ درسی مدارس مسجد محور زیر نظر آموزش و پرورش است!
@Farsna - Link
👌موضوع مصوبه مدارس مسجد محور: ممنوعیت آموزش علم در مسجد
حذف مدارس مسجد محور کنونی
غصب ساختمان های وقفی مساجد
ایجاد قدرت حقوقی قانونی جهت برخورد با آموزش مسجد محور
سوء استفاده از ظرفیت مساجد به نفع نظام آموزشی سازمان یونسکو در ایران است!
کاهش قدرت اقتصادی مساجد و هزینه تراشی زائد
😞فریب برنامه های نفوذی های دولت انقلابی و غیر انقلابی را نخورید!
#جنگ_روایت_ها
#جنگ_اراده_ها
📝به کانال "سعا" بپیوندید 👇👇👇
@saaedu
🔷️افسانه ای در برنامه ریزی درسی
✅ روزی مدرسه ای برای جانوران دایر شد. برنامه های درسی این مدرسه عبارت بودند از:
دویدن
بالا رفتن از درخت
پرش و پرواز
شنا و غواصی
✅ شاگردان خاصی نیز در این مدرسه حضور داشتند که عبارت بودند از:
اردک
عقاب
خرگوش
سنجاب
گورکن
مارماهی
⬅️ اردک، در شنا مهارت داشت. در حقیقت او در این مورد از معلم خود واردتر بود. در پرواز هم نمره قبولی گرفت ولی به درس "دو" امیدی نداشت. به علت ضعف در درس دو، او مکلف شد که از تمرین های اضافی برای شنا صرفنظر کند و وقت آن را برای تمرین دو بگذارد. سرانجام نمره بعدی او در شنا متوسط شد و چون نمره متوسط مورد قبول اولیای مدرسه بود، از این رو هیچ کس نگران عاقبت کار اردک نشد، مگر خود او.
⬅️ عقاب، شاگردی نابهنجار و بی انضباط بود و به همین دلیل مقررات مدرسه درباره ی او با شدت بیشتری اجرا می شد. او در درس بالا رفتن از درخت از همه جلو افتاد ولی در این مورد راه و رسم خود را به کار می برد و از روش های کلاس سرباز می زد.
⬅️ خرگوش، در درس "دو" شاگرد اول بود. اما، چون همیشه در درس شنا شکست می خورد. به قدری نومید و رنجور شد که به ناچار از مدرسه گریخت و ترک تحصیل کرد.
⬅️ سنجاب، قهرمان کلاس در بالا رفتن از درخت بود. او علاقه داشت که پرش خود را از بالای درختان آغاز کند ولی معلم او را وادار می کرد که از زمین به بالا بپرد. تمرین های شدید و وقت گیر او در این مورد روی درس های دیگر اثر نامطلوب گذاشت به طوری که نمره بالا رفتن از درخت تا ۱۰ کاهش یافت و از درس دو نیز رفوزه شد.
⬅️ تحصیل "گورکن" در این مدرسه، باعث شد که او از آموزش کندن زمین به بچه های خود صرفنظر کند؛ زیرا اولیای مدرسه حاضر نبودند این درس را در برنامه های خود بگنجانند.
✅ در پایان سال، یک "مارماهی" توانست با تمرین های طاقت فرسای خود نمره ی رضایتبخشی در شنا، دو، بالا رفتن از درخت، پرش به دست بیاورد و به عنوان شاگرد اول مدرسه مورد تقدیر و تشویق قرار گیرد.
⁉️ و این نوع مدرسه چقدر برامون آشناست!؟
ما در طراحی نظام تلاش محور سعا، زمان سعی را ارزیابی میکنیم که مشترک هست و قابل اندازهگیری و نوع تلاش را با هم نوعان نشان میدهیم
🔰 خشت سعا | سعا نظام آموزشی
🆔️ @Saaedu
🔰 نظام آموزشی فرسوده، قدیمی و کهنه
👈 برای نوسازی نظام آموزشوپرورش، ما باز نگاه نکنیم به دست دیگران.
🔸 نظام آموزشی ما نظام #فرسوده و #قدیمی و کهنهای است. نظام آموزشی #کهنه است؛ این را ما از اروپاییها گرفتیم، همینجور نگهش داشتیم، مثل یک چیز موزهای مقدّس که دست به آن نخورَد! هرگاهیکباری گوشهکنارش را یک کمی کم و زیاد کردیم؛ نظام، #نظام کهنهای است؛ باید #نوسازی بشود. خب، حالا البتّه همین طرح تحوّل که آقای وزیر اشاره کردند، این یک گامی است در این راه؛ خوب است لکن این را من میخواهم بگویم، برای نوسازی نظام آموزشوپرورش، ما باز نگاه نکنیم به دست دیگران، ببینیم حالا در فلان کشور اروپایی چه اتّفاقی افتاده، ما هم همان را رونویسی کنیم.
❗️نه آقا، صاحبان فکر بنشینند -البتّه از تجربهها خوب است استفاده کنند- خودشان طرّاحی کنند، نظام نوین را طرّاحی کنند. حالا همین طرح تحوّل که علیالظّاهر خوب تهیّه شده، یک گامی است؛ همین را با دقّت و با نگاه انتقادی اجرا کنند؛ نگاه کنند و ببینند کجاهایش اشکال دارد. بالاخره در هر نوشتهی غیرالهی و هر کار بشری یک اشکالی هست؛ بگردیم آن اشکال را پیدا کنیم. اشکالات را شناسایی کنیم، عیوب را شناسایی کنیم، یک نظام پاکیزهی منظّم خوبی طرّاحی کنیم.
۱۳۹۵/۰۲/۱۳
📝به کانال "سعا" بپیوندید 👇👇👇
@saaedu
▪️وضعیت سواد و مدرسه رفتن مردم در آمریکا!
۵۴درصد از افراد ۱۶ تا ۷۴ساله آمریکایی یعنی تقریبا ۱۳۰میلیون نفر از کل مردم این کشور تنها تا پایه ششم نظام آموزشی آمریکا تحصیل کرده اند.
ای کاش این خبر به گوش عاشقان آمریکا نرسه که حداقل خطرش اینه که سکته کنن
📝به کانال "سعا" بپیوندید 👇👇👇
@Saaedu
💠 تلخند هفته معلم
سکانس اول
🔹یک کلیپ از برنامه قندپهلو میدیدم که در آن مجری متنی میخواند واز کار دوم یک معلم ابتدایی به عنوان پیک موتوری یاد شده بود و شاگردی که سفارش پیتزا داده بود .در کلیپ مورد اشاره شاگرد به معلمش طعنه میزند که: "گفته بودید که اگر درس نخونی هیچی نمیشی، ببین که همه چیز شدم." معلم با شرمندگی از دانش آموزش عذرخواهی کرده و میگوید من اشتباه کردم، ببخشید! ولی تلخی ماجرا آنجاست که شاگرد بعد از عذرخواهی معلم میگوید: "عذرخواهی نکنید آقا معلم، من واقعاً کارهای نشدم واینجا خانه دوستم است!
شاید به نظر بسیاری از افراد این مطلب تلخ نیاید ولی از نگاه منِ معلم تلخی زیادی دراین طنز نهفته است. معلمی که تمام سعیاش را کرده تا بفهماند علم میتواند کلید خوشبختی و موفقیت افراد باشد، خودش به عنوان نماد همان علم، رفاهی ندارد. شاگردی که میداند حق با معلماش بوده ولی با دیدن گرفتاری معلم خود طعنه میزند و او را شرمنده میکند. انتهای طنز که هر دو نفر را چه با علم و چه بی علم، گرفتار مصیبتهای روزگار نشان میدهد گویای نبود عدالت اجتماعی در جامعه امروزی است.
سکانس دوم
🔹همکاری از بیانگیزگی دانش آموزان در مدرسه وعدم پاسخگویی به سوالات شبه نهایی گله داشت و برگزاری این امتحانات را فقط صرف هزینههای بی فایده میدانست و اعتقاد داشت که گرفتن نمره برای شاگردان مدارس اهمیت ندارد؛ و یا آنقدر تقلب و لو رفتن سوالات امتحانی گسترش پیدا کرده که دیگر درس خواندن مفهوم خود را از دست داده اس! شنیدم که در روزهای معمولی آوردن گوشی به مدرسه ممنوع بوده در حالی که ایام امتحانات نهایی مجاز شدهاست. برای برخی از ما معلمان این به معنی تایید لو رفتن سوالات امتحانی است و همراهی کادر مدرسه با تقلب بچهها آن هم فقط به خاطر افزایش نمرات ارسالی به ادارات! نمی دانم تا چه میزان آموزش و پرورش از این تخلفات آگاهی دارد و چقدر جهت حفاظت از سوالات امتحانات نهایی مراقبت و محافظت میشود ولی به یقین میتوانم بگویم که این شیوه مدیریتی حاصلی جز بیاعتباری سیستم آموزشی کشور درپی نخواهد داشت.
سکانس سوم
🔹زمانی که دانش آموز و دانشجو نتواند به سیستم اعتماد کند و آنرا قابل نفوذ و دسترس برای هر فرد بی لیاقتی ببیند دیگر نیازی به تلاش و اثبات لیاقت خود برای بهرهمندی از مزایای علم نمیبیند و همین امر باعث میشود که افت تحصیلی شدید در مقاطع را شاهد باشیم. با گسترش بیاعتباریِ علم و مدارک تحصیلی و حضور گسترده مافیای مدرک فروشی، نیازی به دشمن برای غلبه بر ایران نیست؛ چرا که جامعه ایرانی به آرامی رو به ویرانی رفته وهویت خود را از دست میدهد.
سکانس چهارم
🔹آمار شرکت کنندگان کنکور سراسری امسال نشان میدهد که تحصیلات دانشگاهی دیگر برای جامعه، به ویژه پسران، اهمیت خود را از دست داده است. این عدم علاقه دلایل زیادی دارد. نوری، معاون پژوهشی اسبق وزارت علوم میگوید: تحصیلات دانشگاهی برای بسیاری از متولدان دهههای 60 و 70 تبدیل به تضمینی برای یافتن شغل نشد. از سویی دیگر نبود بازار کار متناسب با رشتههای دانشگاهی، درآمدهای پایین و انتظارات جامعه از مردان برای تأمین معیشت، منجر به ورود زودهنگام آنها به بازار کار در رشتههای درآمدزا شده است. طبق نظر جامعهشناسان ایجاد امید در پسران برای بهترشدن زندگی مادی آنها در صورت ادامه تحصیل، میتواند انگیزۀ موثری برای تعادل در دانشگاهها باشد.
🔹 به راستی چگونه میشود جامعهای این چنین غرق در فرومایگی و اضمحلال را به سمت توسعه و ترقی پیشبرد و انتظار داشت که معلمانش شرمنده شاگردان خود نباشند؟ به راستی آیا هنوز هم معلمان در باب ارزش علم و فن و راههای توسعهیافتگی سخن میگویند؟ اصلا میتوانند سخنی در این خصوص بگویند وقتی دانش آموزان مدرسه نتایج مثبت تحصیلات عالی را در اطراف خود مشاهده نمیکنند؟
🔰 خشت راست | نظام آموزشی سعا
🆔️ @Saaedu
🔆روانشناسان هوش و خلاقیت را مترادف نمیدانند، چراکه برخی افراد کمهوش در حل برخی مسائل موفقتر هستند. خلاقیت، ابزاری است که میتوان با بهکار گیری آن به حل مسائل و مشکلات گوناگون پرداخت. متأسفانه در نظام آموزشی کشورمان، توجه چندانی به خلاقیت نمیشود، بستر کنجکاوی و خلاقیت در دانشآموزان فراهم نمیشود. البته شاید بتوان گفت، ابتدا باید معلمان در این راستا تقویت شوند تا بتوانند آموزههای خود را برای دانشآموزان بهکار گیرند و آنها را برای زندگی در دنیای پویا و برای آیندهای جدید آماده کنند.
https://iqna.ir/00Hfzt
🎥دکترافضل السادات حسینی
🔰 خشت راست | نظام آموزشی سعا
🆔️ @saaedu
کیفیت مهمتر از سرعت
امام على عليه السلام:
💠 لاتَطلُب سُرعَةَ العَملِ وَ اطلُبْ تَجويدَهُ ؛ فَإنَّ النّاسَ لايَسألونَ في «كَمْ فَرَغَ مِنَ العَمَلِ»؟ إنَّما يَسألونَ عَن جَودَةِ صَنعَتِهِ ؛
💢 به دنبال سرعت در انجام دادن كار مباش، بلكه كيفيّت خوب را بجوى.
مردم نمى پرسند: «در چند روز كار را به پايان برده است؟»
بلكه در پى خوبى و نيكويى محصول كارند .
📚شرح نهج البلاغه، ابن ابى الحديد ، ج 20 ، ص 267
@saaedu
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡 روایت مهندس آیدین نصیری شرق °°(دارنده مدال نقره المپیاد جهانی کامپیوتر، فارغالتحصیل مهندسی نرمافزار از دانشگاه صنعتی شریف و سابقه کار در شرکتهای، گوگل، زوسک کردیت کارما و وركادا)°° از آینده دانشگاهها در جهان
🧨
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️ تحقیقات دکتر جورج لند (دانشمند عمومی سیستمها، روانشناس، کاشف تئوری تحول) و بث ژرمن (پژوهشگر حوزه خلاقیت) با آزمایش خلاقیت بر روی ۱۶۰۰ کودک بهمدت دو دهه در سال ۱۹۶۸
👇🍁👇🍁👇
شاید فردا دیر باشد.
چندی پیش در نشست هوش مصنوعی و فرهنگ در جمع برخی همکاران و دانشجویان گفتم که هوش مصنوعی نه به عنوان یک فناوری که در قالب یک دوره تمدنی جدید مشابه عصر صنعتی شدن به سرعت در حال تغییر نظامات فکری و اجرایی جهان است.
نقطه تمرکز من بر عرصه های آموزش و فرهنگ و تغییرات اساسی در ساختارهای مرتبط بود که می تواند به تعطیلی یا تغییر کارویژه های مراکز آموزشی کنونی و نظامات ارزیابی و سنجش آموزش و فرهنگ و جابجایی گسترده کارکنان و مشاغل مرتبط بینجامد.
این حرف شاید برای اهل مشاهده و مطالعه نه جدید باشد نه عجیب اما شوربختانه کمترین شواهدی از درک واقعی این تحول را نمی توان در رویکردهای سیاستگذاران و ساختارهای فکری و اجرایی کشور مشاهده کرد.
در خوشبینانه ترین شرایط، هوش مصنوعی ابزاری کمک آموزشی یا دستیاری فرهنگی تلقی می شود که در کنار سایر ابزارهایی چون تخته های هوشمند یا نرم افزارهای آموزشی امکان تسهیل آموزش برای دانشجویان و دانش آموزان را فراهم خواهند کرد.
امروز در خبرها آمده بود که کالج دیوید گیم، یک مدرسه خصوصی در مرکز لندن، اولین مدرسه بدون معلم را راه اندازی کرده که برنامه درسی اصلی توسط پلتفرمهای هوش مصنوعی به جای معلمان معمولی آموزش داده میشود.
موفقیت این الگو به معنای پایان یا دست کم تضعیف شدید دوران کلاسیک آموزش مبتنی بر استاد و معلم از یکسو و آفغز دوران تازه ای مبتنی بر نظام ارزیابی کارکردگراست که سنجش هوشمند آموزش با ابزارهای هوش مصنوعی جایگزین برندهای سابق موسسات آموزشی شده و بسیاری از رشته های تخصصی پر مشتری امروز همچون پزشکی یا حقوق جای خود را به تکنیسین های کاربلد و نه لزوما باسواد خواهد داد.
این در حالی است که به جای نگاه آینده نگرانه به علم وفناوری، مهمترین دغدغه مزمن شورای عالی انقلاب فرهنگی و بسیاری از نمایندگان مجلس و.... بررسی تاثیر معدل دبیرستان بر کنکور سراسری است در حالی که ممکن است تا ده سال آینده نه سازمان سنجشی با ساختار کنونی باشد نه کنکوری و نه کمترین انگیزه ای برای پذیرش در رشته های پر مخاطب امروزی.
کافیست تصور کنید ده سال آینده زمانی که جراحی های فوق تخصصی را روبات ها با کمک هوش مصنوعی انجام می دهند آیا همچنان جراحان جایگاه برجسته امروز را خواهند داشت یا تکنیسین های مسلط به روبات های جراح که شاید در ایران هم ساکن نباشند؟ و این حجم از فشار روانی امروز نظام سنجش آموزش کشور و خانواده ها به نوجوانان برای داشتن جایگاه جراح طی بیست سال آینده چه سرنوشتی خواهد یافت؟
سیاستگذاران فرهنگ و آموزش باور کنند که اگر همین امروز هم به آینده علم و فناوری توجه کنند و از مهرماه آینده تغییرات ساختاری در مراکز نمونه آموزشی را آغاز کنند باز هم ممکن است دیر باشد.
#حکمرانی_شایسته
#هوش_مصنوعی
#آینده
#آینده_پژوهی
#آموزش
#فرهنگ
منبع
https://t.me/sabzkhat