هدایت شده از بیداری ملت
🔴آنچه اصلاحطلبان باید از ثابتی بیاموزند
✍محمدرضا مهاجر
▪️امیرحسین ثابتی در حالی با نزدیک ۵۰۰ هزار رای به عنوان نفر دوم از حوزه انتخابیه تهران وارد مجلس میشود که در میان منتخبین مجلس دوازدهم جوانترین نماینده خواهد بود.
▪️صرف نظر از اینکه بیتوجهی بیسابقه مردم تهران منجر به رای آوری او و شرکای سیاسی وی شد، باید به نکاتی توجه کرد که منجر به رسیدن او به صندلی سبز بهارستان شد.
۱- امیرحسین ثابتی بیش از یک سال است که به صورت پیوسته به مدارس میرود. با نوجوانان صحبت میکند، برای آنان سخنرانی میکند، پای حرفشان مینشیند و ایدههایش را تبلیغ میکند.
▪️او سرمایه آینده سیاسی خود را در میان نوجوانان تهرانی از حاشیه شهر تا بالای شهر جستجو میکند و سعی میکند برای خود و آرمانهایش در آینده نیرویی دست و پا کند که تا سالها میتوانند گرد او جمع شوند.
▪️کدامیک از چهرههای شاخص میانهرو یا اصلاحطلب را سراغ دارید که در طول دو دهه گذشته چنین کاری کرده باشند؟
۲- امیرحسین ثابتی بدون لکنت و مداهنه بر پیشینیان جناح سیاسی که از آن برمیخاست شورید. بر آنها تاخت و به باد نقدشان گرفت. بارها در مصاحبههای مختلفش، توییتها و نوشتههایش نقدهای علنی را بر بزرگان اصولگرا وارد کرد . اگرچه در بین جوانان اصولگرا او اولین و تنها کسی نبود که چنین روشی را پیش گرفت اما شاید یکی از شاخصترین افرادی بود که چنین کرد.
▪️او درگیر کلیشههای رسمی مرید و مرادی با "جناح راستی"ها نشد و حرفش را زد. تا آنجا که تنها چند روز مانده به روز رای گیری در نوشتهای حدادعادل، رییس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، را "عالیجناب" و "پدرخوانده جریان اصولگرایان" خطاب کرد.
▪️کسی از نیروهای تحولخواه را میشناسید که تعارف و تملق را با پیشکسوتان کنار گذاشته باشد و درباره اختلاف نظرهایی که با نسل پیشینی خود دارد به صورت شفاف صحبت کرده باشد؟
۳- امیرحسین ثابتی کار و شغل مورد علاقهاش را ساخت. حضوری و مجازی کتاب فروخت. از این محل، درآمد کسب کرد و از آن مهمتر تلاش کرد که تفکری که هوادار آن است را گسترش بدهد و جماعت "ارزشی-انقلابی" را به وسیله کتاب گرد هم آورد. او به صورت پیوسته کتابهایی را تبلیغ میکرد که موید ایدههایش بود و آنها را به فروش میرساند.
۴- امیرحسین ثابتی، هر چند که با روابط و بر اساس سوابقش در بسیج و ... آنتن زنده شبکه افق را گرفته بود و مجری پربینندهترین برنامه این شبکه، جهانآرا، بود اما از جلوی دوربین موبایل رفتن و ساختن یک برنامه اینترنتی زیر استانداردهای فنی نیز صرف نظر نکرد.
▪️ثابتی بیش از ۹۰ قسمت برنامهای را با عنوان "حافظه تاریخی ایرانی" ساخت و در آن از نگاه خود به موضوعات سیاسی-تاریخی معاصر ایران پرداخت و این برنامه را در اینترنت توزیع کرد.
▪️او میتوانست به حضور در آنتن پرمخاطب صداوسیما بسنده کند اما محتوایی که خارج از توان استانداردهای معمول صداوسیما بود را بیرون از صداوسیما و با میل خودش ساخت و پخش کرد.
▪️ به این چند موردی که نوشتم حتما میشود موارد دیگری هم اضافه کرد. مواردی که باعث موفقیت چشمگیر ثابتی در انتخابات مجلس دوازدهم شد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
امیرحسین ثابتی
🔴آنچه اصلاحطلبان باید از ثابتی بیاموزند ✍محمدرضا مهاجر ▪️امیرحسین ثابتی در حالی با نزدیک ۵۰۰ هزا
تحلیلی که توسط یکی از روزنامه نگاران اصلاح طلب درباره انتخابات اخیر نوشته شده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم شریف تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات
سلام!
با اعلام رسمی نتیجه انتخابات مجلس دوازدهم و اعتماد شما به بنده به عنوان نفر دوم راه یافته به بهارستان، شگفتی بزرگی رقم خورد. اینجانب که از ابتدا اعلام کرده بودم به دعوت هیچ حزب و گروه و فردی نامزد نشده ام و در ادامه نیز بر عهد خود پایدار ماندم و به هیچ فرد و جریانی تعهد ندادم، تصور نمی کردم که با رای معنادار شما، بالاتر از بسیاری از چهره های شناخته شده و با سابقه، مجوز ورود به مجلس را پیدا کنم. لذا ضمن تشکر از اعتماد و لطف تمام کسانی که در انتخابات شرکت کرده و بنده را به عنوان نماینده خود برگزیدند اعلام میکنم:
1. هدف اصلی ام از حضور در انتخابات نه پیروزی به هر قیمت، بلکه نشان دادن مدل جدیدی از «سیاست ورزی منطبق با اصول و صداقت با مردم» بود. به همین خاطر بارها اعلام کردم که «شیک باختن را به مبتذل بردن» ترجیح می دهم و اولین نامزدی هم بودم که با اعلام شماره حساب، از مردم خواستم تا هر میزان که دوست دارند برای تبلیغاتم کمک کنند و عدد و رقم آن را نیز در پایان به صورت شفاف اعلام کردم. لذا فارغ از نتیجه انتخابات، تلاشم بر این است که این رویکرد را در سایر حوزه ها نیز ادامه داده و حرکت به سمت «تغییر فرهنگ سیاسی» کشور را تا جای ممکن در عمل نشان دهم. در همین راستا، همانطور که قبل از انتخابات نیز به مدارس و مساجد مختلف رفتم و حضورم در بین مردم مستمر بود، بعد از انتخابات و در طول دوره حضور در مجلس نیز به این رویه ادامه خواهم داد.
2. بر دو وعده اصلی خود (شفافیت و دیپلماسی اقتصادی) که در ایام تبلیغات پیرامون آنها توضیحاتی ارائه کرده بودم، وفادار خواهم بود و شروع به کار خود را نیز نه از خرداد 1403 بلکه از لحظه اعلام رسمی نتیجه انتخابات می دانم و برای به ثمر رساندن آنها، مشورت ها و جلسات تخصصی خود را آغاز کرده ام.
3. اکنون به عنوان جوان ترین منتخب مردم تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات در مجلس دوازدهم بار سنگین تری را نسبت به سایر منتخبان بر دوش خود احساس کنم زیرا توقع بسیاری از رای دهندگان نیز به همین خاطر بیشتر است. لذا صمیمانه از شما می خواهم همانطور که در ایام انتخابات به یاری ام آمدید و در معرفی و رای آوری بنده موثر بودید از این به بعد نیز مرا از کمکهای فکری، مشورتی و... خود محروم نسازید. زیرا نگاهم به مردم فقط محدود به شب انتخابات نیست بلکه معتقدم مشارکت مردم در امور مختلف باید دائمی، مستمر و فراتر از مساله انتخابات باشد. (راه های ارتباطی از طریق صفحات و کانال هایم در شبکه های اجتماعی اطلاع رسانی خواهد شد)
4. براساس مشاهدات میدانی، بخش قابل توجهی از کسانی که به اینجانب رای دادند نیروهای انقلابی و وفاداری بودند که در تمامی بزنگاه ها، در میدان حضور دارند که از آنها به طور خاص سپاسگزارم اما برخلاف برخی محاسبات، بخشی از رای دهندگان به بنده حقیر نیز عزیزانی بودند که در ظاهر، شباهت های کمتری با آنها وجود دارد اما به هر علت لطف داشته و به اینجانب اعتماد کردند. لذا به خوبی می دانم که دیگر فقط نماینده دوستان و همفکرانم نیستم و به همین خاطر تلاش خواهم کرد تا هرآنچه که مورد رضایت خدا، به سود عموم مردم و در راستای منافع ملی است را در اولویت گذاشته و برای تحقق آنها تلاش کنم.
در پایان امیدوارم عملکرد مجلس دوازدهم مشکل گشا و امیدآفرین باشد تا نتیجه آن در افزایش مشارکت مردم در انتخابات مجلس سیزدهم آشکار شود.
از همه شما تقاضای دعای خیر برای موفقیت و عاقبت به خیری دارم.
امیرحسین ثابتی منفرد
۱۵ اسفند ۱۴۰۲
@Sabeti ✅
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1709530538851032224
🗒 امیرحسین ثابتی، پدیدۀ اخلاقی-انقلابی این انتخابات بود. او بر سر صراحت انقلابیاش معامله نکرد و تمنای قدرت، زبانش را نبست. مردم به منطق دهۀ شصتی او، «آریِ حیرتانگیز» گفتند.
بارالها! یاریاش کن که در کرسی سبز مجلس، زبان سرخ انقلابیاش کوتاه نشود و در آنجا نیز، همچنان «فریاد» و «درد» و «صداقت» بماند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم شریف تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات
سلام!
در اطلاعیه 25 بهمن 1402 صادقانه اعلام کردم که از ابتدا قصدی برای هزینه کردن جهت تبلیغاتم نداشتم و بنایم بر این بود که به صفحات و کانالهایم در فضای مجازی اکتفا کنم، اما پس از آنکه عزیزان مختلفی اعلام کردند می خواهند در این مسیر کمکهای مالی کنند، به صورت شفاف شماره حسابی که در سامانه وزارت کشور هر نامزد باید اجبارا وارد می کرد را اعلام نمودم تا خود مردم در این مسیر هر میزان که دوست داشتند مشارکت کنند.
سپس هر شب میزان کمک های مالی را به صورت جداگانه اعلام نمودم و وعده دادم که بعد از برگزاری انتخابات، مبلغ نهایی جمع شده و ریز مخارج ستاد را به صورت شفاف اعلام می کنم.
الوعده وفا؛
بدین وسیله اعلام می کنم که مبالغ جمع شده برای هزینه های تبلیغاتی ام مجموعا 223 میلیون و 700 هزار تومان (841 تراکنش) بوده که به شرح ذیل مصرف شده است:
1️⃣ هزینه چاپ 200 هزار عدد تراکت سیاه و سفید دو رو / 46 میلیون تومان
2️⃣ هزینه چاپ 6000 پوستر رنگی یک رو / 28 میلیون تومان
3️⃣ هزینه تبلیغات در فضای مجازی برای توزیع کلیپ ها در ایتا و تلگرام/ 135 میلیون و 500 هزار تومان
4️⃣ هزینه امور جاری ستاد (حمل و نقل، تدوین، خورد و خوراک و...)/ 14 میلیون و 200 هزار تومان
⭕️ ضمنا توزیع تراکتها و نصب پوسترها بدون هیچ هزینه ای و تماما توسط نیروهای داوطلب صورت گرفت.
مجددا از همه برادران و خواهران بزرگواری که در طول ایام تبلیغات، بدون هیچ چشم داشت و انتظاری، تنها به خاطر حمایت و تقویت گفتمان انقلاب اسلامی از بنده حقیر حمایت کرده و با کمک های مالی و میدانی خود، این برادر کوچکترشان را شرمنده کردند تشکر می کنم. ان شاءالله با دعای خیر شما بتوانم در این مسیر دشوار، امانتدار خوبی باشم و در راستای اسلام و منافع مردم عزیز ایران اقدام کنم.
امیرحسین ثابتی منفرد
منتخب مردم تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات در مجلس دوازدهم
16 اسفند 1402
🆔 @sabeti
یادم نمیرود که همه عزتم تویی
من پای سفره تو شدم محترم حسین...
#شب_جمعه
جلسه دیروز با مردم تهران سه ساعت و نیم طول کشید. همه تیپ هم آمده بودند، پیر و جوان، چادری و مانتویی، از کسانی که آمده بودند فقط تبریک بگویند تا کسانی که برای گفتن مشکلات شان آمده بودند و...
آنقدر مسئولان در دسترس مردم نبوده اند که تکثر مسائل مطرح شده در جلسه بسیار گسترده بود. بعضی سوالات و نکات مربوط به مجلس بود که یادداشت کردم تا پیگیری کنم اما فکر کنم بعضی فکر میکردند من رئیس جمهور شده ام و یک دکمه جادویی برای حل همه مشکلات دارم که باید از آن استفاده کنم. بعضی مشکلات هم مستقیما ربطی به مجلس نداشت و مسئول مستقیم حل آنها قوه قضاییه یا شهرداری و سایر دستگاه ها بود اما از آنجا که مردم هیچکدام از این آقایان را نمیتوانند ببینند، نامه ها را گرفتم تا حداقل به دست مسئولان مربوطه برسانم.
اما شیرین ترین قسمت جلسه جایی بود که خانم دکتر خزعلی پرچم حرم حضرت عباس علیه السلام را برای هدیه آورد و جلسه را متبرک نمود.
بعضی سوالات هم صرفا سیاسی بود؛ از جمله اینکه یک نفر پرسید آیا برای ریاست مجلس کاندیدا میشوید؟ قاطعانه گفتم خیر! و توضیح دادم هرچه در فضای مجازی می بینید را باور نکنید، این تصاویر و عکسهایی هم که به شوخی در کانالها و گروه ها منتشر کرده اند برای بنده جز دردسر چیز دیگری ندارد، اگر قرار به حل مشکلات مردم باشد باید صبورانه کار کرد و از این حواشی گذشت.
ان شالله با ادامه این مدل جلسات عمومی با مردم، تلاش میکنم بخشی از حرفهایی که قبل از انتخابات گفتم را در عمل امتداد دهم.
@Sabeti ✅
4_6001092700139426867.mp3
24.83M
به دیدار دکتر جلیلی (نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی) رفتم و کمی درباره انتخابات و نتیجه شگفت انگیزش صحبت کردیم.
جلسه حدود 4 ساعت طول کشید و بخش مهمی از وقت جلسه درباره اولویتهایی بود که قرار است در مجلس دوازدهم پیگیری کنم. اولویت هایی که شاید شاخص ترین آنها «دیپلماسی اقتصادی» است. دکتر جلیلی با همان فروتنی همیشگی اش گفت که برای کمک به پیشبرد این مساله توسط دولت و مجلس، همه جوره حاضر به پشتیبانی است و می توانم روی کمک کارگروه های تخصصی «دولت سایه» و کارشناسانش حساب کنم.
ان شاءالله تا قبل از شروع رسمی کار مجلس دوازدهم (خرداد 1403) سلسله جلسات تخصصی در این باره را با کارشناسان و مسئولان مربوطه در حوزه دیپلماسی اقتصادی آغاز خواهم کرد و تا جای ممکن از هر کدام گزارش مختصری را منتشر می کنم.
@Sabeti ✅
هدایت شده از اصولگرانیوز 🇮🇷
🛑 چرا امیر حسین ثابتی را می توان "پدیده گفتمان انقلابی" انتخابات ۱۱ اسفند نامید؟
می توان گفت امیر حسین ثابتی، با رای حیرت انگیزش به لحاظ "گفتمان انتخاباتی نوین اش" پدیده این دوره انتخابات است.
اصولا لیست های انتخاباتی در تهران به جهت اینکه اولا؛ چون مبتنی بر تفکر و چارچوب و ساختار حزبی و محتوایی (یعنی برنامه محور) بسته نمی شوند و ثانیا ؛ افراد لیست، بر اساس سلایق و خواست فرد یا افراد سرلیست تنظیم می شوند، لذا قبول و یا رد کاندیدا بر پایه و میزان وفاداری به سر لیست یا حامیان پشت لیست انتخاب می شوند. که این مسئله در انتخابات اخیر با جاسازی افراد ناشناخته و بدون رزومه در لیست های اصلی جریان فکری اصولگرایی کاملا نمایان بود.
طبیعتا در چنین شرایطی کاندیداها ، به جهت ورود به لیست، خصوصا لیست هایی که احتمال رای آوری آن زیاد است،حاضرند برای رای آوردن متعهد به الزامات گروهی و یا فردی سرلیست و یا تنظیم کننده گان لیست باشند.
اما "امیر حسین ثابتی" با طرح گفتمان اصیل انقلابی، مبتنی بر "شفافیت،صداقت و صراحت" از زد و بند های سیاسی پشت پرده خارج شده و گفتمان انقلابی انتخاباتی خود را به مردم عرضه نموده و مردم را شاهد و قاضی رفتار خود گرفته است.او حتی قبل از بسته شدن لیست ها اعلام نمود، به هیچ شخص و گروهی تعهد نداده و حتی به کسانی که می خواستند او را وارد لیست انتخاباتی کنند با صراحت اعلام کرد که من به خاطر رای آوردن، زیر چتر کسی نمی روم و مردم و خصوصا جوانان انقلابی هم با رای بالا به ایشان (با توجه به اینکه نامبرده در لیست اصلی اصولگرایان نبود) نشان دادند که ادبیات انتخاباتی مبتنی بر حُریّت، همراه با صداقت و شفافیت و صراحت انقلابی را می پسندند.
به قول یکی است دوستان، تمنای قدرت، زبان انقلابی او را نبست و او با منطق دهه شصتی رای حیرت انگیزی از مردم خصوصا جوانان انقلابی گرفت.
گرچه باید تاسف خورد که بعد از چهار دهه از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی، چرا باید "گفتمان اخلاقی و انقلابی" اینگونه کمیاب شود و در فعالیت های انتخاباتی در حد کورسویی خود را نمایان کند. اما در این فضای وانفسای اجتماعی و بداخلاقی های سیاسی،رای ثابتی نشان داد باز هم گفتمان مبتنی بر اخلاق و صداقت برای مردم گیرایی خاص خودش را دارد.
البته اینکه، ایشان وقتی وارد مجلس شوند آیا بر این روال و روند بماند یا نه؟ در آینده باید قضاوت کرد. اما در همین فرآیند انتخاب و تبلیغات انتخاباتی می توان امیر حسین ثابتی را "پدیده گفتمان انقلابی" انتخابات ۱۱ اسفند نامید.
✍️ عباس نصیری فرد
ـــــــــــــــــــــــــــ
کانال رسمی اصولگرایان
خانه بچه های انقلاب👇
🇮🇷 @OsoulgaraNews
اتمام حجت
کمتر از دو هفته از اعلام نتیجه انتخابات گذشته و نمایندگان منتخب، حدود سه ماه دیگر کارشان را شروع می کنند اما در همین مدت تماسها و پیامهای مختلفی داشتم که فصل مشترک شان یک موضوع بوده: «دخالت در عزل و نصب های دولتی»
این مدل درخواستها به قدری زیاد بوده که در همین چند روز چند بار یاد هشدار رهبر انقلاب به نمایندگان همین مجلس افتادم که گفتند: «آقای قالیباف به من گفتند که شما در یکی از این سالها راجع به اینکه نمایندگان در مورد انتصابها و امثال اینها دخالت کنند یک چیزی گفتید که بعضی از همکاران ما (نمایندگان) ناراحت شدند. بنده ناراحتی شما را که اصلاً نمیخواهم و نمیپسندم امّا شما را هم خیلی دوست دارم، مصلحت شما را میخواهم؛ واقعاً نباید دخالت کنید در انتصابات! ... شما فرض کنید وقتی که راجع به فلان مدیرکل، راجع به فلان فرماندار و حتّی راجع به استاندار، و مانند اینها مثلاً به آن وزیر مربوطه پیشنهاد میکنید یا احیاناً مثلاً خداینکرده فشار وارد میکنید، این موجب میشود که اگر چنانچه آن مأمور بد عمل کرد، آدم نداند یقهی چه کسی را باید گرفت؛ نه مردم بدانند، نه دستگاه قضائی بداند که یقهی آن وزیر را باید گرفت که چرا این را گذاشتی یا یقهی این نماینده را باید گرفت که چرا فشار آورده؛ چرا این کار را بکنید؟» (4 خرداد 1401 در دیدار با نمایندگان مجلس یازدهم)
لذا خطاب به همه عزیزانی که هنوز روحیه بنده را نشناخته و برای دخالت در این مدل کارها پیام می دهند عرض می کنم که بنای من دخالت نکردن در این امور است و اگر این مدل درخواستها ادامه دار باشد، در همین فضای مجازی اسم می آورم و مسایلی را که فکر نمی کنید، برای مردم شفاف می نویسم. والسلام
@Sabeti ✅
برای پیگیری مساله "دیپلماسی اقتصادی" در مجلس دوازهم، در یکی از جلسات اقتصادی دولت سایه شرکت کردم.
در این جلسه که به میزبانی دکتر سعید جلیلی برگزار شد، مسئولان مختلفی از وزارت اقتصاد، وزارت کشاورزی، بانک مرکزی، استانداری تهران، ستاد اجرایی و... حضور داشتند و درباره موانع و مشکلات این حوزه و راه حل های آن صحبت کردند.
دایره مباحث مطرح شده بسیار متکثر بود اما نقطه اشتراک بسیاری از حضار یک چیز بود: "برای حل این مشکلات دستگاه های مختلف هماهنگ عمل نمیکنند و شبیه چنین جلساتی باید دائم در خود دولت برگزار شود."
در ادامه توسط برخی حضار، نکاتی درباره نقش مجلس مطرح شد و همانطور که قبلا هم از صحبت با برخی نمایندگان متوجه شده بودم، نقطه ضعف مجلس این است که نقش آفرینی فعال و پشتیبانی لازم در این باره را ندارد.
در مجموع نکات مهمی را از خلال صحبتهای شرکت کنندگان در جلسه یادداشت کردم تا ان شاالله از زمان آغاز به کار مجلس دوازدهم، در حد توان پیگیری کنم.
@Sabeti ✅
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو
سلام!
اخیرا در گفتگو با یکی از رسانه های اصلاح طلب، از آقای حداد عادل تمجید کرده و از ریاست آقای قالیباف بر مجلس بعدی نیز دفاع کرده و در نهایت گفته اید: « آقای ثابتی و افرادی که آمدند، چه پشتوانه و فعالیت علمی، کارکردی در این کشور دارند؟»
پاسخ سوال تان بدیهی است چون پشتوانه هر نماینده ای که منتخب مردم می شود، همان مردمی هستند که او را انتخاب کرده اند. پشتوانه بنده همان پشتوانه شماست. با این تفاوت که به لحاظ کمی، پشتوانه شما در حوزه انتخابیه تان 95 هزار نفر بوده و پشتوانه بنده در حوزه انتخابیه تهران حدود 500 هزار نفر. و اگر به لحاظ جمعیت و درصد رای نیز اگر حساب کنیم، شما با پشتوانه حدود 24 درصد از مردمی که در تبریز و حومه رای دادند وارد مجلس شدید و بنده به پشتوانه بیش از 30 درصد رای دهندگان حوزه انتخابیه ام.
همچنین درباره پشتوانه علمی بنده نیز سوال پرسیده اید که آن هم پاسخش مشخص است. چون رشته تحصیلی بنده از مقطع کارشناسی تا کارشناسی ارشد و دکترا «علوم سیاسی» بوده و هر فرد منصفی سنخیت تحصیل در این رشته را با مسایل عمده مرتبط با حکمرانی متوجه می شود.
و اما درباره پشتوانه کارکردی بنده نیز سوال کردید. البته می دانم که جرم بزرگی را مرتکب شده ام و قبل از آنکه در دولت هاشمی به عنوان رییس دانشگاه یا در دولت خاتمی به عنوان وزیر بهداشت «منصوب» شوم با رای مردم برای حضور در مجلس «انتخاب» شده ام. لذا از شما میخواهم از این گناه نابخشودنی بنده بگذرید!
جناب دکتر پزشکیان!
امیدوارم این چند خط، تا حدی به سوالات شما پاسخ داده باشد. البته حرفهای بیشتری نیز هست که از زمان آغاز به کار مجلس دوازدهم حضورا خدمت تان عرض خواهم کرد. زیرا بنای بنده چالش با دیگران از جمله شما نیست و فکر می کنم برای حل مشکلات مردم اشتراکات زیادی وجود دارد که باید با تمرکز بر آنها، از حواشی فاصله گرفت و زمان را برای غلبه بر مشکلات از دست نداد. البته اینها نکاتی است که انتظار می رفت افراد با تجربه ای مثل شما به نسل جدید منتقل کنند اما فعلا چرخ روزگار طوری چرخیده که ما دهه شصتی ها باید این بدیهیات را به بزرگترهایمان منتقل سازیم.
با آرزوی موفقیت و عاقبت به خیری
امیرحسین ثابتی منفرد
منتخب مردم تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات در مجلس دوازدهم
23 اسفند 1402
@Sabeti ✅
"ربنا" مال تو ای زاهد پاکیزه سرشت
دم افطار، همین ذکر "حسین" ما را بس...
#شب_جمعه
امشب به همراه جمعی از منتخبان مجلس دوازدهم، میهمان دکتر خاندوزی در وزارت اقتصاد بودیم. در ابتدا ایشان به همراه یکی دیگر از مسئولان وزارتخانه گزارشی را درباره آخرین تحولات و آمارهای اقتصادی مطرح کرد و پس از آن هرکدام از میهمانان نکات خود را بیان کردند.
من هم به دو نکته اساسی اشاره کردم؛ اول اینکه با وجود تلاشهای دولتمردان برای حل مشکلات اقتصای و معیشتی مردم، هنوز گفتمان و دست فرمان واحد اقتصادی در کشور وجود ندارد و همین باعث شده تا برخی مشکلات ادامه دار باشد و دوم اینکه دو سال و نیم از آغاز به کار دولت سیزدهم گذشت اما هنوز بعضی اقدامات زیربنایی برای تحول در اقتصاد کشور رخ نداده.
در ادامه تاکید کردم که در بحث ناترازی ها، یکی از مهمترین موضوعات ناترازی انرژی است و برای حل این معضل اساسی که هر سال بودجه فراوانی از کشور را نیز هدر میدهد باید همان ابتدای دولت سیزدهم تصمیمات بزرگ و اساسی طوری که حتی فشار آن به مردم وارد نشود گرفته میشد و شخصا به همراه تعدادی دیگر از منتخبان مجلس دوازدهم آمادگی داریم تا برای حل این مشکل، اقدامات لازم را در مجلس انجام دهیم. حتی اگر نتیجه بعضی از تصمیمات در کوتاه مدت همراه با برخی نارضایتی ها باشد اما در دراز مدت آن تصمیم به نفع مردم و کشور باشد باید آن کارهای اساسی را انجام داد چون اداره کشور با روزمرگی و انجام ندادن تصمیمات مبنایی، خیانت به مردم و یک حق الناس دسته جمعی است.
در پایان وزیر اقتصاد نیز پاسخ سوالات و نکات مطرح شده را بیان کرد و از اینکه در فرصت باقی مانده حرکت دولت و مجلس جدید به سمت اقدامات تحولی و راهبردی باشد، استقبال کرد.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرحسین ثابتی: حقوق کارگر و بازنشسته باید حداقل به اندازه نرخ تورم افزایش داشته باشد
تا حرف از افزایش حقوق طبقات مستضعف زده می شود عده ای میگویند باعث تورم خواهد شد! برای کنترل تورم باید پولهایی که به صورت ناعادلانه در جاهای دیگر توزیع می شود را کنترل کرد
وقتی وزیر کار سابق، حقوق کارگران را افزایش داد برخی می گفتند این باعث تعطیلی کارخانه ها میشود اما آمارهای بعد از آن نشان داد که چنین اتفاقی نیفتاده
درباره مسکن مهر هم میگفتند که باعث خلق نقدینگی و افزایش تورم است، دولت روحانی مسکن مهر را تعطیل کرد ولی در همان دولت رکورد تورم شکسته شد
این سخنان در روز پنجشنبه 17 اسفند در دیدار عمومی با مردم تهران مطرح شده است
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل شنیدنی استاد شهریار زرشناس از سه نفر اول انتخابات تهران (نبویان، ثابتی و رسایی)
🔹️پیام رای سه نفر اول تهران این است که جامعه امریکاستیزی و استقلال طلبی اش خیلی پررنگ است؛ چون این سه نفر برجام ستیز ترین چهره ها هستند
🔹️پدیده این انتخابات یک جوان سی ساله بود که نماد صراحت لهجه، آرمانگرایی و عدالتخواهی است و این یعنی یک مرجعیت سیاسی جدید در جامعه ظهور کرده
🔹️رای مردم تهران به این سه نفر نشان داد جامعه از گفتارهای لیبرالی، رویه های محافظه کارانه و مدیریتهای فاسد عبور کرده
🔹️با این انتخابات جامعه به جریانهایی که سالها شعار انقلابی گری دادند اما حتی یک قانون در حمایت از مستضعفان تصویب نکردند و خودشان فاسد شدند "نه" گفت
🔹️۴۵ سال بعد انقلاب، جامعه ایران همچنان رادیکال ترین روایت از انقلاب را قبول دارد و این اتفاق در هیچ انقلابی در دنیا سابقه ندارد و یک بحث مهم جامعه شناختی است
@Sabeti ✅