برخی پرسیده اند چرا در قامت یک نماینده مجلس، از کاندیداتوری دکتر سعید جلیلی برای انتخابات ریاست جمهوری حمایت میکنم؟
۱. به لحاظ قانونی هیچ منعی در این باره وجود ندارد و هر نماینده ای مجاز است از کاندیدای مورد نظرش حمایت کند. همانطور که در وزارت کشور هم گفتم، کسانی که امروز میخواهند از یک عمل صد در صد قانونی، یک روایت دیگر تعریف کنند همانهایی هستند که سال ۹۶ وقتی ظریف به عنوان وزیر خارجه و یک مقام دولتی به صورت کاملا غیرقانونی در همایشهای انتخاباتی روحانی شرکت میکرد، سکوت کرده بودند و حتی توجیه میکردند.
۲. اما چرا از جلیلی حمایت میکنم؟
یکی از مهمترین اتفاقات هر دوره از مجلس، نوع تعامل با دولت مستقر است. با شناختی که از سعید جلیلی دارم مطمئنم که شخصیت او و رویکردهایش براساس تعامل حداکثری با مجلس و سایر دستگاه هاست و طبیعتا حضور او در راس دولت، فرصت بزرگی برای تعامل دولت و مجلس برای حل مشکلات کشور ایجاد میکند.
جلیلی بی حاشیه، پرکار، منصف، صبور و بسیار با اخلاق است و این ویژگی ها کار مجلس را هم برای حل مشکلات و تعامل با دولت راحت تر میکند.
۳. یک اقدام مهم دیگر مجلس، تصویب بودجه سالانه است. بودجه ای که هر سال دچار کسری درآمد و ناترازی میشود و همین باعث تورم و گرانی و... است. یکی از ویژگی های مهم سعید جلیلی، رویکرد سخت گیرانه او نسبت به بریز و بپاشهای دولتی و کارهای نمایشی است. او به شدت نسبت به بیت المال حساس است و با روی کار آوردن مدیرانی از این دست، میتواند حجم قابل توجهی از اسراف و حیف و میل در دستگاه های حاکمیتی را کم کند و همان هزینه ها را خرج رفاه مردم و کارمندان دولت کند. رویکردی که حتما در حل بخشی از ناترازی بودجه نیز اثرگذار است و بازهم کار مجلس را راحت تر خواهد کرد.
۴. ویژگی دیگر جلیلی سلامت و پاکدستی اوست که امید میدهد وزرایی سالم مثل خودش را به مجلس معرفی کند، نه افراد باندباز و حاشیه داری که در پی لابی با نمایندگان و دادن امتیازات غیرقانونی باشند. این یعنی، سرچشمه تشکیل دولت را باید دست سالم ترین فرد داد تا بعدا خود نمایندگان نیز گرفتار وزرای اهل فساد و رانت نشوند.
در مجموع، بنده تمام تلاشم را خواهم کرد تا مردم با آگاهی بیشتر، بهترین انتخاب را داشته باشند تا در مجلس دوازدهم تعامل حداکثری با دولت بعدی برقرار شود اما اگر همان دولت مطلوب نیز سر کار آمد و دچار خطا شد، حتما از طریق ابزار نظارتی مجلس آن را مورد بازخواست و مطالبه قرار خواهم داد.
@Sabeti ✅
پناه بردن به موتور برای فرار از ترافیک تهران ربطی به تندرو یا کندرو بودن ندارد؛ اما برای خودم هم جالب است که چقدر این موتور سواری ها روی اعصابشان رفته.
از نظر طرفداران لاریجانی و روحانی، اعتدال و عقلانیت یعنی سوار ماشین شاسی بلند شیشه دودی شوی و جلوی چشم بقیه از خط ویژه عبور کنی!
@Sabeti ✅
هدایت شده از آقای پرزیدنت
♨️ فراخوان همکاری و کمک توزیعی
🔶️ ممکنه شما نتونید خیلی وقت گذاری کنید یا مهارت تولید محتوا رو نداشته باشید اما دلتون بخواد به ما کمک کنید مهم ترین نیاز ستاد دکتر جلیلی کمک جهت توزیع محتوا در شبکه های مجازی است. پس اگر تمایل به کمک در این حوزه رو دارید فرم زیر رو پر کنید
🔗 لینک فرم
https://survey.porsline.ir/s/cKT0xgK
🆔 @aqaye_president
رهبر معظم انقلاب ۶ خرداد ۱۴۰۰ خطاب به نمایندگان مجلس:
"یکی از آسیبها این است که نماینده از اوّلی که وارد مجلس میشود، نقشهی رسیدن به فلان پستِ مثلاً اجرائی را در سر خودش بپروراند... نه، این وظیفهی نمایندگی بسیار مهم است. اگر انسان برای خدا کار بکند و درست کار بکند، از وظایف اجرائی اهمّیّتش بیشتر است، یا لااقل در مواردی به قدر آنها اهمّیّت دارد. این جور نباشد که ما تا وارد مجلس شدیم، به فکر بیفتیم که خب حالا چه کار کنیم که مثلاً در مرحلهی بعد یا در فلان دولت به فلان پست [برسیم].
بیش از نظارت، آن تقوای درونیِ خود شما و مراقبتهای درونی خود شما است که میتواند کارآمد باشد و شما را از این آسیبها محفوظ بدارد.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسفند ۹۹ پرویز فتاح میهمان برنامه جهان آرا بود. از او پرسیدم برای انتخابات ۱۴۰۰ کاندیدا میشوید؟ (آن زمان هم گمانه زنی های زیادی درباره احتمال کاندیداتوری اش مطرح بود)
گفت: حکم رهبری را رها نمیکنم تا بخواهم رئیس جمهور شوم. یعنی همان جمله ای که سال ۹۶ نیز بیان کرده بود.
امسال هم با وجود همه درخواستهایی که از او شد، بازهم صادقانه گفت حکم رهبری را زمین نمیگذارد تا نامزد انتخابات شود و مردانه پای حرفش ایستاد.
فتاح نشان داد علاوه بر همه ویژگی های مثبتی که تا امروز داشته، "صداقتش" نیز واقعی بوده است.
@Sabeti ✅
قصد نوشتن این مطلب را نداشتم اما پس از نامزدی آقای قالیباف برای انتخابات ریاست جمهوری مینویسم؛
در چند هفته گذشته، بعضی نمایندگان و حتی بعضی چهره های بیرون از مجلس پیشنهاد میدادند برای ریاست مجلس حتما به قالیباف رای دهم تا رئیس مجلس شود تا دیگر در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکند.
البته من این تحلیل را قبول نداشتم و اولا معتقد بودم که بر اساس شناخت دقیقی که از آقای قالیباف دارم، حجت شرعی و عقلی برای رای دادن به او برای ریاست مجلس ندارم و نمیتوانم بعدا از رای خودم به او دفاع کنم.
ثانیا؛ اگر ایشان رئیس مجلس شود حتما در انتخابات ریاست جمهوری نیز شرکت خواهد کرد.
خاطرم هست که بعضی نمایندگان این تحلیل مرا بدبینانه توصیف کردند و گفتند امکان ندارد اگر قالیباف رئیس مجلس شود، چند روز بعد برای انتخابات ریاست جمهوری هم ثبت نام کند اما امروز مشخص شد که کدام نگاه واقع بینانه بود؟
@Sabeti ✅
هدایت شده از آقای پرزیدنت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 اگه جلیلی نبود کار جمع نمیشد!!! 🛑
🔰 دائم میگن سعید جلیلی سابقه اجرایی نداره، بیا اینم یکی از صد ها مثال نقض
🔸روایت سعید جلیلی از حل پرونده فساد ۳۰۰۰ میلیاردی که به قول آقای اژه ای اگر سعید جلیلی نبود کار جمع نمیشد😎
🆔️ @aqaye_president
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیچ نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح روز بعد به خانه بر میگشت.
9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
@Sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
چرا سعید جلیلی اصلح است؟ 1. به گفته دوست و دشمن، هیچ نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم
به لطف خدا بازخوردهای این مطلب بسیار خوب بوده، از همه عزیزانی که دوست دارند کمک کنند، میخواهم تا در انتشار و توزیع بیشتر این مطلب کمک کنند و همین محتوا را با ادبیاتهای جدید بازتولید کنند.
جاذبه ی دافعه!
به این دو فیلم با دقت نگاه کنید. هر دو برای انتخابات ۱۴۰۰ است. جلیلی در جمع اعضای تعاونی ها به جای آنکه قربان صدقه شان برود تا ۴ تا رای بیشتر جمع کند، چشم در چشم شان دارد نقدشان میکند و میگوید اتفاقا علت بعضی از مشکلات عملکردهای خود شماست!
یعنی صادقانه ترین حرف ممکن را دارد در زمانی میگوید که خیلی از نامزدها حتی به گفتن آن فکر هم نمیکنند! این پدیده برای شما جذاب نیست؟ یعنی فکر نمیکنید اگر رئیس جمهور شود، فرهنگ سیاسی کشور را میتواند متحول کند؟
فیلم دوم هم همینطور؛ در جمع اهالی یک روستاست و وقتی میگویند قول بده دوباره به همین روستا بیایی، به جای آنکه جواب کلی و گرد بدهد، خیلی محکم میگوید نه! چون ایران ۴۰ هزار روستا دارد و اگر بخواهم بازهم به روستا بروم اولویت با آنهایی است که اصلا نرفته ام!
راستش را بخواهید، این دافعه و نه گفتن برای من جذاب است. این سطح از صداقت، وعده ندادن و صراحت در کلام، در بین خیلی از سیاستمداران یک گمشده است. شاید خیلی ها بگویند این مدل صحبتها دافعه دارد اما من با صدای بلند میگویم که جذب همین دافعه شده ام...
@Sabeti ✅
با توجه به اینکه دفاتر نمایندگان تهران، از هفته بعد توسط مجلس تحویل داده میشود، از طریق همین کانال راه های ارتباطی را اعلام خواهم کرد.
ضمنا تصمیم بنده این است که به جای نشستن در دفتر، خودم به صورت مستمر به جمع مردم بروم و ان شاءالله در یک بازه زمانی مشخص و برنامه های از قبل اعلام شده، به تمام مناطق ۲۲ گانه تهران + ری+ اسلامشهر+ پردیس و شمیرانات خواهم آمد تا بدون واسطه حرفها و مطالبات مردم را بشنوم.
امیرحسین ثابتی منفرد
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندی قبل صوتی از آقای ذوالنور نماینده قم منتشر شد که مدعی شده بود حاج قاسم گفته اگر جلیلی رای بیاورد از سپاه قدس خواهم رفت!
دو هفته قبل آقای ذوالنور را در مجلس دیدم و از او پرسیدم این حرف را از خود حاج قاسم شنیدید؟ گفت: خیر! و تاکید کرد که تا الان چندبار به خاطر این اشتباه حلالیت طلبیده است...
حالا این روایت از سردار نوعی اقدم که سالها در سوریه کنار حاج قاسم بود را هم ببینید. میگوید یکی از کسانی که حاج قاسم بیشترین علاقه را به او داشت، سعید جلیلی بود و هر وقت کارشان گیر میکرد، شهید سلیمانی میگفت بروید سراغ جلیلی تا کار را راه بیندازد.
بعد هم توضیح میدهد که بعد از انتخابات ۹۲، حاج قاسم دفتر و تشکیلات شخصی خودش را به جلیلی داد؛ همان دفتری که بعد ۱۱ سال هنوز جلیلی در آنجا مستقر است...
#نشر_حداکثری
@Sabeti ✅
گر "هشت" رضا و "نه" جواد است چه غم؟
بگذار که هشتم گرو نه باشد...
#شب_جمعه
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1717702302983447643
🗒 جریانهای «اصلاحات» و «اعتدال» به این نتیجه رسیدهاند که چون نامزدهایشان رأیساز نیستند، متمایل به یک «اصولگرای میانهرو» بشوند تا به تعبیر خودشان، حادثهی سال هشتاد و چهار (برگزیدهشدن گزینهی رادیکال) تکرار نشود؛ یعنی جلیلی که اکنون صدرنشین است، انتخاب نشود.
بنابراین، «اصلاحطلبان» و «اعتدالگرایان» و «اصولگرایان میانهرو» در قالب یک معاملهی سهمیهای و در لحظهی نهایی، به نقطهی مشترک خواهند رسید. میخواهند جلیلی را «افراطی» و «نامعقول» نشان بدهند و مردم را بترسانند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از علی جعفری
چرا جلیلی؟
۱- جلیلی خودش است، نقش بازی نمیکند. وارد بدهبستان ها و تقسیم غنائم نمی شود. به دنبال رای آوری به هر قیمتی نیست. رنگ به رنگ نمیشود و برای خوشامد گروهی، حرفهای باب میل آنها را نمیزند. در یک جمله؛ صادق است و دنبال فریب دادن مردم نیست.
۲- منش و سلوک انسانی و پسندیده یک رییس جمهور، شرط کافی نیست. اما همین شرط لازم را بسیاری از سیاستمداران ما نداشتهاند. شهید آیت الله رییسی کسی بود که به تصدیق دوست و دشمن اخلاق را در رفتار و تعاملاتش رعایت میکرد. از این جهت جلیلی شبیهترین فرد به او در حسن خلق، مردمداری و مردمگرایی است. این را هر کسی که اندکی شناخت از جلیلی دارد، تایید میکند.
۳- جلیلی ایران را دوست دارد و ایران را پیشرفته میخواهد و از همه مهمتر اینکه نقشه راه پیشرفت کشور را میداند. این اشراف را سعيد جلیلی از سالها فعالیت در سطوح مختلف، تشکیل هسته های اندیشه ورز و کارگروههای دولت سایه و مطالعات وسیعش در یک دهه اخیر بهدست آوردهاست.
۴-جلیلی بدلیل فعالیت در شورای عالی امنیت ملی، مجمع تشخیص مصلحت، مرکز بررسیهای جاری دفتر مقام معظم رهبری، شورای راهبردی روابط خارجی و حضور در مجامع تصمیم گیری نظام؛ بیشتر از هرکسی مختصات حکمرانی کشور را میداند و تنها کسی می تواند عَلَمِ تغییر ریل یا بهبود سازوکار حکمرانی را دست بگیرد که قبل از آن چارچوب مناسبات و سازوکار حکمرانی را بداند وگرنه شعار تغییر و تحول دادن راحت است.
۵- جلیلی اهل تعارف نیست. وعده بیخود نمیدهد. تلخی برخورد صادقانه را بر شیرینی رفتار منافقانه ترجیح می دهد. به همین دلیل اطرافیانش به او توهم همه چیزدانی و عالی بودن شرایط را نمی دهند. با حقایق روبرو می شود و مبتنی بر آن تصمیم میگیرد.
۶- چیزی که یک مدیر را به یک حکمران تحول ساز تبدیل می کند؛ شجاعت تصمیمگیری در بزنگاه هاست. افسوس که بسیاری از تصمیمات دکتر جلیلی در شورای عالی امنیت ملی را به خاطر طبقه بندی امنیتی موضوعات نمی توان بیان کرد. اما می توان با قاطعیت گفت که جلیلی عمر ما را با تصمیم نگیری و بلاتکلیف گذاشتن تلف نمی کند.
۷- بسیاری سعی می کنند از جلیلی چهرهای تعامل ناپذیر و خشک ارایه دهند اما جلیلی بر محور پیشرفت ایران اسلامی با همه دغدغهمندان با هر خط و ربطی کار می کند. جلیلی در موضوعات تخصصی از متخصصین با هر سلیقه و نگاه سیاسی استفاده می کند. لیست کابینۀ او برای بسیاری شوک آور خواهد بود.
۸- جلیلی اگرچه خط قرمزها و باید و نبایدهای مشخصی دارد. اما عاقلانه میاندیشد، تصمیم میگیرد و عمل میکند. تصویرسازی برخی افراد از جلیلی به عنوان یک فرد غیرمنطقی؛ توشۀ آخرت جلیلی خواهد بود. اما واقعیت این است که هیچ تصمیمی را از روی جوگیری نمیگیرد.
۹- جلیلی با سابقه سالها مطالعه و کار اجرایی در حوزه روابط خارجی، سفارتخانه های ایران را از مرکز سرویس دهی و تشریفات مدیران به مراکز دیپلماسی اقتصادی و توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل می کند. یعنی یک انقلاب واقعی در وزارتخارجه و دستگاه دیپلماسی برای تامین منافع ملی.
۱۰- این را باید اول می گفتم؛ جلیلی با قلب و منطقش پای کار آقاست. منظومه فکری مقام معظم رهبری را به خوبی می داند، می فهمد و عملی می کند. اگرچه ولایت پذیری محض دارد اما در اجرا، فرمانده ای مقتدر است.
۱۱- جلیلی حلقه فساد نمی سازد. مفسد نیست و از همه مهمتر اینکه می داند برای فساد ستیزی باید بسترش را خشکاند و به سراغ علتها رفت. هیچ حاشیه و نقطه سیاهی در کارنامه اش نیست. در حالیکه اگر خیلیها یک سال جایگاه او را داشتند امروز صدها پرونده داشتند. سعید جلیلی جزو امانتدارترین و خودساخته ترین مسئولان کشور در ۴۶ سال گذشته است و حضور او در راس دولت میتواند یک دولت سالم و ضدفساد بسازد که اولین فایده اش برای مردم و کشور خواهد بود.
@alijafari_57✅️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبلیغ مجانی اصلاحطلبان برای جلیلی
🔹در روزهای گذشته اصلاحطلبان از نفوذ سعید جلیلی در صنعت نفت دولت سیزدهم پردهبرداری کرده و آن را عامل عقبماندگی معرفی کردند اما طبق شاخصها، وضعیت صنعت نفت در دولت فعلی بهبود قابل ملاحظهای یافته است.
@sabeti ✅
امیرحسین ثابتی
با توجه به اینکه دفاتر نمایندگان تهران، از هفته بعد توسط مجلس تحویل داده میشود، از طریق همین کانال ر
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به تحویل دفتر نمایندگان دوره جدید در ساختمان داخل مجلس، از امروز یکی از راه های ارتباطی ام با شما جهت انجام وظایف نمایندگی مردم تهران، ری، اسلامشهر، پردیس و شمیرانات شماره تلفن ذیل می باشد:
33503588
لازم به ذکر است که همکار بنده هر روز (به جز پنجشنبه و جمعه و روزهای تعطیل رسمی) از ساعت 8 صبح تا 17.30 عصر پاسخگوی تماسهای شما خواهد بود.
با احترام
امیرحسین ثابتی منفرد
@Sabeti ✅
هدایت شده از رب الناس/بقلم علیرضا کمیلی
💰 چرا جلیلی با مسجد مکی معامله نکرد؟
سنت غلطی را چند دهه است که جریان اصلاحات در قبال اهل سنت عزیز کشور بنا گذاشته است و آن هم «معامله» پست های مدیریتی با رای مردم و البته با برخی سیاسیون آنهاست که فقط به نفع برخی افراد محدود منجر شده است! متاسفانه بقیه هم از این مدل تبعیت کرده اند که به مواردی اشاره می کنم!
در سال ۹۲ برخی افراد از مسجد مکی درخواست جلسه با دکتر جلیلی داشتند که ایشان گفته بود انشالله شنبه بعد از انتخابات درخدمت هستم! اگر بنای حمایت دارید خب اعلام کنید ولی اگر بده بستان هست من اهلش نیستم.
در انتخابات ۱۴۰۰ هم پیغام و پسغام هایی انجام شد که دکتر گفت من اهل تعامل هستم نه معامله و ما اجازه گرفتیم نگاه ایشان درباره اهل سنت و خصوصا استان سیستان و بلوچستان را منتقل کنیم. بنده به همراه دو نفر دیگر در جلسه ای که برخی چهره های درجه یک مسجد مکی بودند حاضر شدیم و اینطور نظرات دکتر را توضیح دادیم:
«من خجالت می کشم که برای وظیفه ذاتی خودم با مردم کشورم معامله کنم. آباد کردن آن استان وظیفه من هست و نباید برای انجام آن معامله کرد!
وقتی مناطقی مثل باباییان و شیرآباد و کمپ مرادآباد در زاهدان و چابهار هست من بعنوان یک مسوول در این کشور خجالت می کشم.
من معتقدم آن استان که بارها به روستاهای آن هم رفته ام نیازمند یک چهره ملی توانمند هست تا حجم مسایل متعدد آن را کاهش بدهد.
ظرفیت تجارت اقلا ۱۶ میلیارد دلاری با پاکستان، ایجاد منطقه آزاد انرژی با این کشور و... طرح های ملی هستند که میتوانند آنجا را متحول نمایند.
لذا ما به شما وعده بیجا نمیدهیم ولی به مردم قول میدهیم که در صورت انتخاب این طرحها را حتما اجرا کنیم.»
👈 دوستان مسجد ولی گفتند این حرفها مطلوب ما نیست. بگید چند تا استاندار، سفیر یا وزیر می دهید؟ که گفتیم حرف ما همان بود. این بدان معنا نیست که اگر شخصی را از اهل سنت مناسب دیدند استفاده نکنند ولی وعده آن را به شما نمی دهیم و این را معامله با رای مردم میدانیم که بسیار «تحقیرآمیز» است!
آنها گفتند: جهانگیری دور قبل به ما قول دو وزیر داد و عمل نکرد!
این دوره هم صولت مرتضوی آمده و قول هایی داده است! (بعدا فهمیدم جناب رییسی با این اقدام موافق نبودند ولی ایشان بعنوان مسوول یکی از ستادها در آن جلسه قول استاندار داده بود و حتی گفته بود حرف من حرف هست و گردن من ضمانت این حرفم!)
من گفتم خب مگر خودتان نمی گویید بدان وعده ها نرسیدید؟ پس چرا هنوز بر این رویه اشتباه اصرار دارید؟ اگر واقعا به فکر مشکلات مردم هستید قول را در «برنامه» بگیرید که به نفع همه مردم هست نه «منصب» برای جمعی خاص! تازه اگر یک وزیر سنی هم بیاید این همه مشکلات مناطق مرزی مگر حل می شود؟!؟
راضی به تغییر رویه نشدند و ما بیرون آمدیم ولی خوشحال بودیم که با رای مردم معامله نکردیم و نخواهیم کرد.
📍 @komeilialireza
شورای نگهبان اسامی 6 نامزد نهایی برای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم را به ترتیب حروف الفبا اعلام کرد؛ پورمحمدی، پزشکیان، جلیلی، زاکانی، قالیباف و قاضی زاده هاشمی
هرکدام از این افراد، طیفی از جامعه را نمایندگی می کنند و از این جهت قطعا انتخاباتی کاملا رقابتی را شاهد خواهیم بود. از این رو باید از شورای نگهبان تشکر کرد که در عین عمل به قانون، ترکیبی را اعلام کرد که تقریبا هر نوع سلیقه سیاسی در آن نماینده دارد.
از جبهه انقلاب تا اعتدال، اصلاحات و تکنوکرات ها.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمایت قاطع استاد محمد شجاعی از دکتر سعید جلیلی:
آدم باید به کسی رای دهد که فردای قیامت هم بتواند جواب دهد
من برای رای دادن به آقای جلیلی حجت شرعی دارم و ایشان را تبلیغ هم میکنم
@Sabeti ✅
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
اولین اطلاعیه ستاد انتخاباتی سعید جلیلی برای جمع آوری کمکهای مردمی؛ شرط تشکیل دولت فسادستیز شفافیت عملکرد ستادهاست
بسم الله الرحمن الرحیم
مردم شریف ایران
سلام!
تمام عزیزانی که با اظهار لطف مایل به کمکهای مالی جهت تبلیغات و اداره ستادهای انتخاباتی در سراسر کشور هستند می توانند از طریق شماره حساب و کارت اعلام شده به نام «ستاد سعید جلیلی» کمک های داوطلبانه خود را واریز کنند.
در این باره ملاحظات زیر را به استحضار ملت شریف ایران می رساند:
1. تمامی مخارج مربوط به هزینه تبلیغات از محل جمع آوری کمکهای مردمی خواهد بود.
2. این کمکها هیچ حق ویژه یا امتیاز خاصی برای کمک کنندگان ایجاد نخواهد کرد.
.
3. اکنون تا آخرین روز قانونی تبلیغات، به صورت منظم مجموع مبالغ جمع آوری شده به طور شفاف و عمومی از طریق صفحات و کانالهای رسمی در پیام رسانهای داخلی منتشرخ میشود و پس از برگزاری انتخابات نیز ریز مخارج هزینه ها اعلام خواهد شد.
4.برخی از فرهنگهای غلط سیاسی و انتخاباتی، از طریق شفافیت و اداره صحیح ستادهای انتخاباتی نامزدها در سراسر کشور شکل می گیرد و اگر ریشه برخی فسادها و رفتارهای مافیایی از طریق شفافیت در ستادها خشکانده شود، می توان به تشکیلت دولتی فسادستیز در آینده نیز امیدوار بود.
20 خرداد 1403
شماره حساب:
173520141181491
شماره شبا:
020220173502014118149001
شماره کارت:
5029087001619264
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
چهارمین گزارش شفاف از چهارمین روز کاری مجلس دوازدهم (یکشنبه 20 خرداد 1403)
حدود ساعت 8 صبح وارد مجلس شدم. دستور اصلی جلسه امروز گزارش مهندس محرابیان وزیر نیرو به مجلس بود. گزارش نسبتا خوبی بود. وضعیت ناترازی برق را از زمانی که دولت سیزدهم کارش را آغاز کرده توضیح داد. یکی از بزرگترین ضرباتی که روحانی در 8 سال به کشور زد، همین بود که در حوزه زیرساختها کشور را به شدت عقب انداخت و یکی از این زیرساخت ها در حوزه برق بود. در واقع با عملکرد دولت روحانی، از صادرکننده بنزین به واردکننده بنزین تبدیل شدیم و بعد از سالها قطعی برق دوباره شروع شد. در حوزه هسته ای هم که بسیاری از زیرساختهای اتمی کشور نابود یا محدود شد. در حوزه زیرساختها کشور در زمان روحانی تقریبا پیشرفت خاصی نداشت و سالها عقب افتاد.
خلاصه گزارش محرابیان این بود که در این سه سال، به تدریج توانستیم بخشهایی از ناترازی برق را جبران کنیم و نیروگاه های جدید بسازیم و با تغییر مدلهای مصرف اقدامات مثبتی انجام دادیم اما هنوز کار داریم. البته برخی نمایندگان استانها که با کشاورزان به طور مستقیم سر و کار دارند قانع نشدند و انتقادات تند و تیزی هم کردند که شاید بخشی از انتقاداتشان هم وارد بود اما در مجموع توضیحات وزیر نیرو را قانع کننده میدانم.
اما اتفاق آزار دهنده تکراری امروز، بی نظمی صحن در حین صحبتهای وزیر بود. رییس جلسه امروز هم نایب رییس اول یعنی آقای حاج بابایی بود که علیرغم چند بار تذکر نتوانست صحن را به حالت طبیعی برگرداند. بسیاری از نمایندگان یا دور وزیر حلقه زده بودند یا طبق معمول بحثهای نمایندگان با همدیگر ادامه داشت که به لحاظ نظم، صحنه های بدی بود.
اما بحث انتخابات ریاست جمهوری هم در بین نمایندگان داغ بود. خیلی از نماینده ها در گعده های خصوصی درباره اسامی احتمالی تایید صلاحیت شده باهم گفتگو می کردند. یکی از نماینده های اصلاحطلب داشت میگفت هنوز باورم نمیشود که آقای قالیباف کاندید ریاست جمهوری شده چون روز قبل از رای گیری برای ریاست مجلس، سه بار در جلسه به ما گفت حتما کاندیدای ریاست جمهوری نمیشود اما شد و ما چنین انتظاری نداشتیم و...
نکته مهم دیگر امروز نیز بیانیه ای بود که علیه قطعنامه آژانس نوشته شد و امضا کردم. بیانیه خوبی بود؛ خلاصه اش این بود که به خاطر این رفتار سیاسی و زیاده خواهانه آژانس، دولت باید سطح همکاری اش با آژانس را تغییر دهد. در مجموع دولت بعدی هر سمت و سویی داشته باشد، راهش برای برجامیزه کردن کشور سخت است چون ترکیب مجلس در این حوزه، ترکیبی است که هسته سختی دارد.
جلسه امروز تا ظهر طول کشید و حدود ساعت 12 تمام شد؛ طبق اعلام هیات رییسه، جلسه بعدی صبح روز سه شنبه 22 خرداد خواهد بود.
@Sabeti ✅