#مهارت_ارتباط
💠 *مخاطب شناسی*
🔸 بسیاری اوقات افراد مخاطب خود را نمیشناسند و به همين جهت قادر به برقراری ارتباط سالم نيستند.
💢 به عنوان مثال زمانيكه با کسی روبهرو میشوند نمیدانند که او بنا به دلایلی امروز عصبانی است و يا از امری دلگير است و يا....
❇ قرآن كريم پيرامون ارتباط سالم از عنوان *سلام* استفاده میكند و در بيان خصايص مومنين میفرمايد *«قالُوا سَلاماً»* يكی از معانی سلام ايجاد سلامت و امنيت است.
💢 به عنوان مثال زمانی که ارتباطی را آغاز میکنید خوشبین به طرف مقابل باشید و برای او امنیت ایجاد کنید.
❇ «سلام» مصدر باب مفاعله است، باب مفاعله چند مصدر دارد که یکی از آنها «فعال» است. سلام به اين معنی است كه *طرفین در ارتباط با یکدیگر سالم میمانند و هيچ يك آسيبی به طرف مقابل وارد نمیكند.
💢 اين امر را با مثالی عنوان میكنيم گاهی سعی داریم دیگران از ما دلگير نشوند و بنا را بر ملاحظه میگذاريم اما خودمان از ملاحظه كاریهای نابجا آسيب میبینیم و بعد از مدتی بر اثر این آسیب بیمار میشويم. چنين ارتباطی سالم نیست گرچه در میان عوام این امر به صبر معروف است، دین چنین صبری را هرگز جایز نمیداند.
📚 استاد زهره بروجردی
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
🗝 اگر می خواهید تفکر کودکانتان فعال شود، هرکاری که انجام می دهید را بلند بیان کنید.
🥘 مثلا آشپزی می کنید؟ واگویه داشته باشید، خوب اول پیاز رو پوست می کنم، حالا می شویم، خوب، خرد می کنم، حالا در قابلمه می ریزم تا پخته بشه و سرخ بشه، چه جالب وقتی روغن می ریزیم و پیاز رو داخل اش می ریزیم و روی شعله گاز می گذاریم، کم کم رنگ پیاز عوض میشه، باید مواظب باشم نسوزه و ...
🔅 حالا همین کار را در مورد آماده شدن برای نماز و وضو و نشان دادن مراحل و فرآیند از شنیدن اذان تا رفتن سر سجاده را با واگویه هایتان به نمایش بگذارید. بگذارید با شنیدن صدای شما، آن کارها را در ذهنش ببیند، و در عین حال با فرآیند کار آشنا شود.
📚 استاد اخوت
این کار باعث می شود فرزند نسبت به انجام آن کارها راغب تر هم بشود.
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
🌱راهکارهای دکتر غفرانی درباره ی نمازخوان شدن فرزندان :
علیکم السلام
1ـ اگر شرائط لازم برای إحراز سیادت فرزند در هفت سال اول زندگی، به درستی فراهم شده باشد.
2ـ و اگر بانوان مؤمن، نمازهایشان را با همسرشان بخوانند و به آنها إقتدا کنند،
3ـ و اگر والدین، نمازشان را آگاهانه و به زیبایی و با اشتیاق بخوانند و بین دو نمازشان، اندکی پیرامون مفاهیم نماز با هم گفتگو کنند و مفاهیم نماز را به زیبایی در گفتار و رفتار و اخلاق خود جاری سازند و به نمایش درآورند،
4ـ و اگر والدین خصوصا مادران، از تحمیل خود به فرزندان خودداری کنند و به اختیار و نظر آنها، احترام بگذارند،
5ـ قطعا از یکسو آن نماز با شکوه،هر بیننده ای را مجذوب خود می کند، و از سوی دیگر، ملائکه در سوق دادن و هدایت فرزندان به نماز، دخالت مفید خواهند داشت.
(طبق آیات سوره کهف، اگر والدین مؤمن باشند، علاوه بر ملائکه، رسول أعظمی همچون حضرت خضر عجل الله تعالی فرجه الشریف، فرزند آنها را مدیریت می کند.)
۶- کاش می شد از نماز خواندن خوارج نهروان و کوفیان دیروز و تکفیریها و وهابیون و داعشی ها و طالبانی های امروز، *عبرت* بگیریم و بیش از آنکه *نگران بی نمازی فرزندان* خود باشیم، از اینکه خودمان نماز را *ضایع* کنیم و نمازمان، *سهوی* باشد، بترسیم و نگران *بهره نبردن خودمان از نماز* باشیم.
#نماز
#نوجوان
#کودک
#سیادت
#دکتر_غفرانی
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
🌱چگونه عزت نفس و اعتماد به نفس را در فرزندم تقویت کنم؟
🌸پاسخ خانم دکتر فاطمه فیاض 🌸
🌱طبیعتا الگوی بچه ها در سنین پایین والدین هستند،هر قدر پدر و مادر نسبت به کارهای فرزندشان بازخورد مثبت داشته باشند و از «اصل تغافل» استفاده کنند به این معنا که بیشتر بر توانمندی های فرزند تاکید داشته باشند و نسبت دیدن توانمندی ها نسبت به ضعف ها بیشتر باشد،طبیعتا القای «تو می توانی » به فرزند خواهند داشت. ولی اگر والدین دچار عیب بینی باشند،این رفتار آنها باعث کاهش اعتماد بنفس فرزند میشود.
برای تقویت اعتماد بنفس این راهکارها توصیه می شود:
۱)والدین مسئولیت های متفاوتی به فرزند بسپارند، کارهایی که مورد علاقه فرزند باشدو برای او لذت بخش باشدو کودک در آن کار توانمندی داشته باشد.مثلا اگر دختری آشپزی دوست دارد مادر می تواند مسئولیت درست کردن سالاد و غذا را به او بدهد یا اگر پسری به کارهای فنی علاقه دارد،والدین همچین مسئولیتی به او بدهند.
گاهی والدین کارهای سختی را به فرزندشان می سپارند و انتظارات شان بیش از توان بچه هاست، یا آن کار و مسئولیت مورد علاقه کودک نیست، این رفتار اشتباه است و باعث می شود کودک دچار شکست بشود و اعتماد به نفس او خدشه دار می شود .
۲)سعی کنیم بچه ها را با مهارت تربیت کنیم،اینطور نباشد که پدر و مادر فقط روی درس بچه ها متمرکز شوند.لازم است والدین سعی کنند در ایام تابستان و تعطیلات،مهارتهای مختلفی به کودک یاد بدهند مثلا کارهای فنی، کارهای منزل و کارهایی که مهارت محسوب می شوند مثل ورزش و... تا اعتماد به نفس بچه ها بالا برود.
آشپزی ،گلدوزی، بافتنی ،مراقبت از فرزند کوچک خانواده ،پذیرایی کردن از مهمان،نقاشی،ورزش و... دختران را بامهارت و اعتماد بنفس آنها را افزایش می دهد.
این دو راهکار،راه خوبی هستند برای اینکه بچه ها با اراده و با انگیزه و با پشتکار شوند.
سعی کنیم بچه ها علمی یاد بگیرند که سریع به عمل تبدیل شود تا انگیزه ی آنها برای یادگیری و حتی درس خواندن بالا برود.
#کودک
#نوجوان
#دکتر_فیاض
#مهارت_آموزی
#اعتماد_بنفس
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
🌀 آیا در قدیم که خانوادهها سنتی بودند، وضع خانواده خوب بود؟
🌀 در خانوادههای سنتیِ قدیم، خیلی از اوقات به زن ظلم میشد
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۳)- ۲
🔹 یک ذهنیتی دربارۀ خانواده وجود دارد، آن هم اینکه: «اخیراً با فسادی که پیش آمده، خانواده تضعیف شده است، اما قدیم، خانواده وضعش خوب بوده است!»
🔹 ما قبول نداریم که قدیم وضع خانواده خوب بوده است! البته یک محسناتی در خانوادههای قدیم بود؛ یکی از محسناتش-که الان خیلی کمرنگ شده- این بود که «مرد مقتدر بود» و این محسناتی برای نظام خانواده داشت، اما یک عیب بزرگ هم وجود داشت و آن اینکه خیلی از اوقات، به زن ظلم میشد.
🔹 قدیمها اگر آمار طلاق بالا نبود دلیل بر این بود که مرد، صاحباختیار بود. اینکه مرد صاحباختیار باشد، تا یک حدی خوب و معقول است ولی قدیمها مشکل ظلم مرد به زن هم کم نبود!
🔹 ما نمیخواهیم به عصر حجر برگردیم و سنت قدیم را احیا کنیم؛ بلکه میخواهیم به یک خانوادۀ علوی، خانوادۀ مهدوی و خانوادۀ ولایی برسیم. در خانوادۀ ولایی، هم مادر سر جای خودش عزیز است، هم پدر. هرکدام موقعیت و جایگاه خود را دارند.
🔹 آن چیزی که دین دربارۀ خانواده گفته است، ما هنوز به آن نرسیدهایم. آنچه دین گفته است فقط در خانوادۀ اهلبیت(ع) و خانوادههای آدمهای بسیار خوب محقق شده است و ما دنبال چنین الگویی هستیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۱
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5665
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
🌀 خوارجمسلکها میگویند «خانواده مدیر نمیخواهد!»
🌀 مهمترین مشکل خانواده در ایران حل مسئلۀ مدیریت است
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۴)
🔹 در بحث مدیریت، باید روحیات مدیریتگریز و ضد مدیریتِ صحیح را هم بررسی کنیم. چه کسانی مدیریتگریز هستند؟ خوارجمسلکها و هرزهها!
🔹 خوارج میگفتند «اصلاً جامعه، مدیر و رئیس نمیخواهد!» اما وقتی خودشان دور هم جمع شدند که قیام کنند، گفتند «باید بین خودمان یک رئیس تعیین میکنیم!»
🔹 مدیریت، نیاز ما انسانهاست. علی(ع) فرمود: جامعه حاکم میخواهد، ولو فاجر باشد (نهجالبلاغه/خطبه۴۰) پیامبر(ص) میفرماید: وقتی سه نفر شدید، یک نفرتان رئیس بشود (كنزالعمّال/ج۶/ص۷۱۷)
🔹 یک خانواده هم وقتی تشکیل میشود، اول باید تکلیف مدیریت را روشن کنیم و اینکه مدیر کیست؟ امروز مهمترین مشکل خانواده در ایران، حل مسئلۀ مدیریت است.
🔹 برخی آدمهای بهظاهر باکلاس میگویند «خانواده مدیر نمیخواهد!» اینها در موضوع خانواده، خوارجمسلک هستند. هرکسی اصل مدیریت در خانواده را نپذیرد نادان است.
🔹 اگر مدیریت را در خانواده انکار کنیم، خوارجمسلکی است و اگر مدیریت را در خانواده در نظر نگیریم و همهاش-به زن و شوهر- توصیۀ اخلاقی کنیم، یکنوع سکولاریزم و حماقت است.
🔹 دین سکولار دینی است که هنوز تکلیف مدیریت را روشن نکرده، مدام حرف از اخلاق میزند و میگوید «اخلاقتان خوب باشد، باهم مهربان باشید، بههم ظلم نکنید، کلاً خوب باشید!»
🔹 بیبندوباری و فسادی که آخرالزمان در خانواده پدید میآورند، ، ناشی از مخدوشکردن مدیریت خانواده است. وقتی هرزگی و بیدینی-در اثر میل نداشتن به مدیریت- وارد خانه بشود و «میخواهم هر کاری دلم خواست بکنم» در زندگی خانوادگی پدید آمد، آمار طلاق همین چیزی میشود که در تهران هست!
👤استاد پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۲
👈🏻 متن کامل:
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
هیئت زنانهای که برای ازدواج آسان آستین بالا زد
🔸هیئت «زمینهسازان ظهور» رو جمعی از دختران دانشجو برای ادامه کارهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعیشون راهاندازی کردند و بعد از مدتی با گروه جهادی هیأت، برای ازدواج آسان دختران و پسران آستین بالا زدند.
🔸این هیئت «پویش باهم بسازیم ازدواجی آسان» رو در فضای مجازی ایجاد کرد که در قالب این پویش، زمینه ازدواج آسان برای دختران و پسران فراهم شد.
🔸با کمک اعضای هیئت ۵۰ دست لباس عروس در گروه جهادی وجود داره که به صورت رایگان به دختران اهدا میشه تا در شب عروسی بپوشن و سراغ خرید این لباسها با هزینههای زیاد نرن.
🔸با راهاندازی این پویش الان یک آرایشگاه عروس هم اعلام آمادگی کرده که با معرفی هیئت، دختران نیازمند رو به صورت رایگان آرایش میکنه.
🔸برای استفاده از خدمات این پویش افراد میتونن به صفحه هیئت به نشانی zamine.sazane.zohoor در اینستاگرام مراجعه کنند.
@TebyanOnline
♦️♦️♦️♦️♦️♦️
@sabkezendegikareemane
#بهداشت_روان
#ازمنظرنهجالبلاغه
💠 *بزرگ نمایی مشکلات علامت ناسلامتی روان*
🔆 «مَنْ عَظَّمَ صِغَارَ الْمَصَائِبِ ابْتَلَاهُ اللَّهُ بِكِبَارِهَا»
🔆 «كسى كه مصیبتهاى كوچك را بزرگ شمارد خدا او را به مصیبتهاى بزرگ مبتلا خواهد كرد»
📗 نهج البلاغه(فیض الاسلام)، حکمت٤٤٠
✴ با توجه به فرمایش امیرالمؤمنین علیهالسلام، اگر كسی گرفتاریهای کوچک و قابل حل را بزرگ و غیرقابل حل نشان دهد؛ پروردگار او را تحت تربیت الهی قرار داده و مشکلات عظیمتری را پیش پای او قرار میدهد.
♦️ یکی از *علامات عدم بهداشت روانی، آن است که فرد مصیبتها و مشکلات را بزرگ و پیچیده نمایش دهد* گویا ذرهبینی روی مشکلات انداخته و آنها را بزرگ نمایی میکند. این امر به تدریج سبب بروز بیماریهای روانی همچون افسردگی خواهد شد.
✳ در بهداشت روان، *فرد توانایی مقابله با مشکلات را دارد*، زیرا قدرتی را که خدای سبحان به جهت رویارویی با مشکلات و سختیها به او عطا کرده است؛ بزرگتر و بیشتر از مشکلات میداند. به بیان دیگر، فرد قدرت مدیریت مشكلات را دارد.
❓ راه حل چیست؟
✅ توجه به مشکلات دیگران و مقایسه شرایط خود با شرایط آنان، سبب میشود که فرد مشکل و مصیبت خود را کوچک و قابل حل بداند و متوجه شود که امکان وجود شرایطی سختتر از این نیز وجود داشت.
📚 « استاد زهره بروجردی»
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
1_391235479.mp3
2.09M
💕💕💕
🗝برای یک زندگی خوب و آرام داشتن چهار خصلت ضروری است...👇
#استاد_شجاعی
#همسرداری
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
🤴شازده کوچولو گفت :
بعضی کارا بعضی حرفا
بدجور دل آدمو آشوب میکنه 💔
🌹 گل گفت مث چی ؟
شازده کوچولو گفت :
مث وقتی که میدونی
دلم برات بی قراره
و کاری نمیکنی..
#آنتوان_دوسنت_اگزوپری
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
❌رفتار اول : اعتیاد به بازی های رایانه ای
♦️این رفتار به شدت شبیه رفتار در نوجوانان است. آنها ساعت ها در دنیای مجازی خود زندگی می کنند.اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چرا افراد پس از یک روز سخت کاری، به بازی های رایانه ای پناه می برند؟
❎یکی از مهمترین دلایل آنها دوری از استرس ناشی از لحظاتی است که در دنیای کار در طول روز تجربه کرده اند یا ناشی از استرس درونی خود به خاطر ضعفهایی است که در درون خود و در مواجهه با واقعیات دنیای واقعی احساس میکنند! اما اگر علاقمندید این رفتار تعدیل شود سعی کنید با بهترین روش حواسش را پرت کنید تا از دنیای مجازی خود بیرون بیاید. به عنوان مثال ورزشی گروهی انجام دهید یا روی فعالیت های مورد علاقه او تمرکز کنید.
📍ادامه دارد...
#رفتارشناسی
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
هفت قانون منطقی:
1_ با گذشته خود کنار بیائید تا حال شما را خراب نکند.
2_ آنچه دیگران در مورد شما فکر میکنند به شما ارتباطی ندارد.
3_گذشت زمان تقریبا داروی هر دردی است؛ به زمان کمی فرصت دهید.
4_ کسی دلیل و مسئول خوشبختی شما نیست؛ خودتان مسئولید.
5_ زندگی خود را با دیگران مقایسه نکنید؛ ما هیچ خبر نداریم که زندگی آنها برای چه و چگونه است.
6_ زیاد فکر نکنید؛ اشکالی ندارد که جواب بعضی چیزها را ندانیم.
7_ لبخند بزنید؛ شما مسئول حل تمام مشکلات دنیا نیستید.
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
❌دومین رفتار آزار دهنده مردها برای زنها
🔴برخلاف زنان، بیان احساسات درونی برای مردان دشوار است. آنها به دنبال شانه ای برای گریه کردن نمی گردند و هیچ گاه راز دل شان را پیش دیگران فاش نمی کنند. متاسفانه از نظر آنها بیان احساسات نشانه ضعف است و از طرف دیگر اعتقاد دارند که پنهان نمودن آنها بهترین راه برای محافظت از خود و اجتناب از مشکلات است! در حالیکه پنهان کردن احساسات، مشکلات زیادی برای سلامت ذهن و بدن آنها ایجاد می کند!پس این رفتار عمومیت دارد و فقط مختص طرف مقابل شما نیست!
#رفتارشناسی
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
#جملات_معجزه_کننده_در_رابطه
✅ ازت ممنونم!
🔴هر چه رابطه بیشتر پیش می رود، ما نیز احساس نزدیکی بیشتری با طرف مقابل مان پیدا خواهیم کرد طوری که بر انتظارات مان نیز افزوده خواهد شد. ما انتظار داریم که عشق زندگی مان به تمام نیازهای ما رنگ واقعیت بپوشاند و فکر می کنیم که این وظیفه اوست که ما را شاد کند، به همین دلیل گاهی یادمان می رود که در واقع به ما لطف کرده است.
🔴گفتن یک کلمه «ممنون» اگر چه به ظاهر ساده است اما تاثیر زیادی بر طرز فکر و به تبع رفتارهای بعدی طرف مقابل تان دارد. در واقع شما با گفتن این جمله به او ثابت می کنید که شکرگزار هر کاری که او برای شما انجام می دهد، هستید. در نتیجه، شریک زندگی شما نیز احساس خوبی پیدا خواهد کرد زیرا می داند که شما به تک تک کارهایی که او برایتان انجام می دهد، آگاهید و سعی می کند که به رفتارهای خوب خود ادامه دهد.
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
👆👆👆
گل آرایی زیبای داخل حرم حضرت امام رضا(علیهالسلام) به مناسبت ایام ولادت آن حضرت
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
#حاج_آقا_مجتهدی_تهرانی
✅ بعضی از مردها با اینکه کار میکنند و زحمت میکشند، وضع مالی خوبی ندارند. زنی که بر سختیهای چنین مردی صبر میکند عذاب قبر ندارد و با حضرت زهرا [سلام الله علیها] محشور میشود.
✅ من زنهایی را میشناسم که با آنکه خانوادهی خودش دارا هستند و شوهرش مشکل مالی دارد، ولی صبر میکند؛ غر نمیزند؛ اعصاب شوهرش را خرد نمیکند؛ به کسی شکایت شوهرش را نمیکند.
📚 کلاس اخلاق
#آداب_همسرداری
#سبک_زندگی_اسلامی
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل امام صادق علیه السلام برای بطلان سحر
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
#روانكاوي_شخصيت
ما حق نداريم براحتي بدنبال تغيير شخصيت افراد باشيم مگر اينكه شخصيتي مذموم از نظر شريعت داشته باشد والا كسي كه در جايگاه خود شخصيت خوبي دارد لزومي به تغيير ندارد
مثلا فردي اهل سكوت است و فرد ديگري اهل سخن راندن
حال لزومي ندارد او كه اهل سكوت است ، تغيير شخصيت بدهد يا او كه اهل بيان است ، راه سكوت را در پيش گيرد مگر اينكه سخنان مذموم بگويد كه در اينصورت بايد تغيير رفتار بدهد .
هر كدام از ما بايد شخصيت خود را شناسايي كنيم ، خيلي از ناكاميهاي ما بدليل عدم شناخت از خود است زيرا وظايف خود را نشناخته و درست عمل نمي كنيم .
و از طرفي در كنار شناخت خود، بايد ارزشهاي غير نسبي و غير اعتباري و حقيقي و فرا زماني و فرا مكاني را هم بشناسيم و خود را به آنها متخلق كنيم تا شخصيت مذموم ما ممدوح و شخصيت سالم ما رشد كند
گر چه محيط در شخصيت ما تأثير گذار است مثل محيطهاي مذهبي كه انسان را اهل مسامحه و بي بند و باري نمي كند و يا روابط كاري و يا ازدواج در شخصيت افراد تأثير دارد اما حرف آخر را انتخاب و اختيار افراد مي زند
باقي ماندن بر شخصيت منفي بدليل عدم خواست و عدم انتخاب درست است .
استاد بروجردي
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
دل اگر دور تو گردید، ندارد حیرت
گندم از دست تو خورده است و کبوتر شده است!
السَّلامُ عَلَیکَ یا مُعینَ الضُّعَفاءِ وَ الفُقَراء
#سلام_آقا
#ولادت_عشق
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
1_392487449.mp3
1.91M
🌻🌻🌻🌻
با رعایت حقوق همسر از اولیای الهی شویم ...
#استاد شجاعی
#همسرداری
❤️ @sabkezendegikareemane
S.hoseini
🌀 مهمترین پیشنهاد نظام سلطه برای خرابکردن مدیریت، در بخش خانواده است
🌀 فرهنگ نظام سلطه به آدمها القا میکند «مدیریت نکن» یا «بد مدیریت کن»
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۵) - ۱
🔹 امروز فرهنگ و تفکر نظام سلطه، محور دشمنی و اغراض اصلیاش علیه ما، به دو موضوع برمیگردد:
🔹 یکی اینکه میگوید: «ای آدمها، مدیریت نکنید و مدیریت بشوید» یعنی مدیریتنکردن و منفعلبودن را تبدیل کرده است به یک ارزش، به یک مُد و به یک چیز جذاب!
🔹 دوم اینکه میگوید: «اگر مدیریت میکنید، بد مدیریت کنید!» یعنی با روشهای مختلفی، بد مدیریت کردن را به آدمها القا میکند و پیشنهادهایی میدهد، برای مدیریت بد!
🔹 درواقع دشمن ما میخواهد کسی مدیر نباشد تا خودش همۀ ما را اداره کند لذا این را القاء میکند که «شما مدیریت نکنید، من شما را اداره میکنم!» این شیوۀ نظام سلطه است.
🔹 مهمترین پیشنهادهای نظام سلطه برای خرابکردن مدیریت در بخش خانواده است. خودشان هم صریحاً میگویند: برای اینکه مدیریت در جامعه، فشل بشود و در مجموع، ما بتوانیم جامعه را به بردگی بکشیم، باید مدیریت در خانواده را خراب کنیم؛ یا در خانواده مدیریت نباشد، یا در خانواده مدیریتِ بد باشد!
👤علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۳
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
🌀 مدیریت خانه با کیست؟ مدیریت حقوقی با مرد است و مدیریت عاطفی با زن
🌀 مدیریت داخل خانه با زن است و مدیریت کلان با مرد است
🔻 #آخرین_آمادگی_برای_ظهور (ج۵)- ۲
🔹 دشمن دارد یک جریان سوءتدبیر را در خانواده تزریق میکند، آنهم اینکه جای نقش زن و مرد را عوض میکند، یا اینکه نقشها را مساوی اعلام میکند! لذا مدیریت خانه معلوم نیست دستِ کیست؟
🔹 براساس تفاوتهایی که بین زن و مرد وجود دارد (که در علوم شناختی و روانشناسی و... آمده است) طبیعتاً باید نقشهای متفاوتی برای آنها قائل باشیم، اما بعضیها اصلاً نمیخواهند تفاوت مرد و زن را قبول کنند!
🔹 «تالکوت پارسونز» که چهرۀ برجستهای در جامعهشناسی است، این الگو را که کسب درآمد و رهبریِ خانواده بعهدۀ مرد باشد و وظائف خانهداری و کدبانو گری بعهدۀ زن باشد را بهترین الگو دانسته است. همچنین برخی اندیشمندان غربی میگویند: در هر نظام و سازمانِ انسانی میباید سلسله مراتب وجود داشته باشد و این سلسله مراتب در خانواده ضروری بوده، میبایست فردی از اعضای خانواده در نقش اول باشد و خانواده را مدیریت کند.
🔹 مدیریت خانه با کیست؟ بهطور خلاصه میتوان گفت: مدیریت حقوقی (مدیریتی که جنبۀ پشتیبانی و جنبۀ سرپرستی و هدایت کلی دارد) با مرد است. اما مدیریت عاطفی، با زن است.
🔹 «حرف آخر را در خانه، چه کسی باید بزند؟» آنجایی که پای دل در میان است مامان، آنجایی که پای مدیریت حقوقی در میان است بابا. چه کسی باید دلش در خانه رعایت بشود؟ زن! لذا باید به بچهها گفت «مواظب باش دل مادرت را نشکنی!» و اینکه «مواظب باش غرور بابایت را نشکنی!»
🔹 مرد برایش این مهم است که همسرش از او اطاعت کند، زن هم برایش این مهم است که شوهرش به او علاقه داشته باشد؛ اگر این علاقه نباشد، دلش میشکند. باید این تفاوتها را ببینیم!
🔹 هم خانم باید مدیریت کند و نقشهای مدیریتی خودش را بشناسد، هم آقا. مدیریت کلان خانواده با مرد است و این چیزی است که روانشناسها هم گفتهاند. مدیریت خُرد(مدیریت در محیط خانه) با زن است؛ در دائرۀ داخلی خانه، بالاترین مسئولیتها و مدیریتها به عهدۀ خانم است.
🔹 در داخل خانه، یکی از کارهایی که انجام میشود «تربیت انسان» است و این کار بهقدری مهم و باارزش است که اگر مرد، صد سال هم زحمت بکشد، به شرفِ کار زن در این زمینه نمیرسد.
👤 استاد علیرضا پناهیان
🚩دانشگاه امامصادق(ع)- ۹۸.۶.۱۳
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تفاوتهای روانشناختی زن و مرد
➕ خاطره جالب استاد علیرضا پناهیان
#تصویری #خانواده
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
❌نگویید به تو گفته بودم که.....‼️
🔴ما گاهی بعضی چیزها را فراموش میکنیم.
به نظر میرسد که بیان این عبارت و تکرار آن نوعی توهین تلقی میشود و پذیرش آن برای افراد سخت است، مخصوصا افرادی که واقعا مشتاق هستند تا دیدگاه شما را بدانند. تکرار این جمله بیانگر آن است که شما شخصیت متزلزلی دارید یا خود را بهتر از دیگران میدانید یا هر دو. افرادی که از این عبارت استفاده میکنند واقعا چنین احساسی دارند.
✅به جای اینکه این عبارت را تکرار کنید، ببینید چطور میتوانید حرفهایتان را به طور واضحتر و جالبتری منتقل کنید. به این ترتیب هیچکس حرفهای شما را فراموش نخواهد کرد.
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
⭕️مهارت والدین دیجیتال
توصیه ششگانه به والدین عصر ارتباطات و رسانه:
1️⃣کسب مهارت سواد رسانه و اتخاذ رژیم مصرف
2️⃣مهارت ارتباط عمیق عاطفی و موثر در خانه
3️⃣مدیریت زمانهای طلایی در خانه (رسانهها را به زمانهای باهم بودن راه ندهید)
4️⃣اقتدار منطقی و منعطف در خانه (وضع قوانین منطقی و منعطف با مشارکت فرزندان در خانه، طبعا والدین خود باید عامل به قوانین باشند)
5️⃣برنامهریزی فعالانه در خانه (اگر ما برای فرزندان برنامهریزی نکنیم رسانهها برای آنها برنامهریزی خواهند کرد.)
6️⃣هماهنگی والدین (پدر و مادر و حتی پدربزرگ و خاله و عمه و ...) در اجرای قوانین رسانهای در خانه
#سواد_رسانه_ای
#خانواده
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
خدایا...
آنقدر به من ظرفیت بده؛
که "نعمت هایی" راکه از روی"بخشندگیات" به من عطاکردی،
به پای لیاقت خودم ننویسم...!!
آمین
@sabkezendegikareemane
S.hoseini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #فایل_تصویری
👤 استاد #رائفی_پور
📝 اگه میخواین دعواهاتون تو خونه کم بشه...
اگه میخواین همه بگن چقدر دعواهای اینا کمه؛ چرا اینقدر مهربونن...
چرا اینقدر خیر و برکت تو خونشونه...
❌تمرین کنیم، شروع کنیم ❌
📆 ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─ @sabkezendegikareemane
S.hoseini
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─