eitaa logo
قول سدید
212 دنبال‌کننده
211 عکس
79 ویدیو
23 فایل
🇮🇷اتقوا الله و قولوا قولا سدیدا🇮🇷 🔻 قول سدید در بله ble.ir/join/MDhmNWRkYz
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 اصلاح‌طلبی و انتخابات در این انتخابات چند نکته مهم پیرامون اصلاح‌طلبان عیان شد: ۱. اصلاح طلبی یه دورهمی باقیمانده از دهه هشتاده... دیدید نه تنها مشارکت را بالا نبردند که تاثیرشان منفی بود ... ۲. محبوبیت خاتمی یک توهم بود و آنچه تا کنون اصلاحات را پیش برده بود سلبریتی‌ها بودند نه تفکرات سیاسیون آنها ۳. همان گونه که نظرسنجی‌ها نشان می‌داد، عملکرد شورای نگهبان دخل چندانی در مشارکت ندارد و سالها اصلاح‌طلبان بی‌مورد این مساله موهوم را دست گرفته بودند. ۴. حضور افرادی مانند روحانی، ظریف و خاتمی مردم را از صندوقهای رای فراری داد و مهر پایانی بر ادعای اکثریت اصلاح طلبی بین ایرانیان زد. ۵. فتنه‌گران ملعونی که با القای شبهه در سلامت انتخابات با اذهان و قلوب بسیاری از جوانان بازی کردند و آنها در ورطه بی‌اعتمادی انداختند آمدند و رای دادند اما هنوز از عملکرد خائنانه خود. عذرخواهی نکردند. و اما مردم ایران در جشن غدیر حضور چشمگیر دارند، تشییع جنازه شهدا را کمال میل و حجم زیاد شرکت می‌کنند اما در چند دوره اخیر موقع انتخابات کنار می‌کشند! این را باید دقیق تحلیل کرد.
⭕️گشت ارشاد در بیمارستانها وقتی هنوز حجاب قانون نشده بود!! مجری: نخستین مسئولیت‌تان بعد از انقلاب چه بود؟ : مسئول پاک سازی و بازسازی بیمارستان‌ها و دانشگاه شدیم. آن موقع هم ما وقتی مسئول شدیم یک بخشنامه کردیم به همه که باید با این چهارچوب بیایید البته رفتیم با دادگاه انقلاب و بچه‌ها هماهنگ کردیم هنوز بحث حجاب و این‌ها نشده بود بعد از آن دو ماه بعد دولت اعلام کرد که این اتفاقات باید بیفتد. مجری: شما در سال 57؟ : بله همان لحظه که مسئولیت را بگیریم برای این که بتوانیم در روند انقلاب قرار بگیریم قبلا آمدیم با مجموعه کسانی که سیاست گذار بودند در شهر هماهنگ کردیم با بچه‌های دانشجو هم هماهنگ کردیم که اگر اعتصاب بکنند یا مشکلی پیش بیاید بیمارستان با مشکل مواجه نشود مجموعه جریاناتی که بودند هماهنگ کردیم و بعد آمدیم فرصت دادیم گفتیم تا این فرصت کسی که می‌آید باید با این شکل بیاید یک سری اعتراض کردند ما نشستیم با ایشان حرف بزنیم گفتیم بیرون با شما حرف نداریم ولی بیمارستان این چهارچوب را دارد. مجری: یادتان است گفته بودید با چه مشخصاتی بیایند. پزشکیان: بله باید روسری داشتند لباس آستین بلند می‌پوشیدند شلوار می‌پوشیدند یک حجاب باید با مانتو می‌داشتند. مجری: حجاب هنوز قانون نشده بود شما گفتید باید این کار را بکنید. پزشکیان: بله اجرا هم کردیم بعد از ده روز همه. البته ما در جریانات پاک سازی و بازسازی یک نفر را اخراج نکردیم نشستیم حرف زدیم توجیه کردیم و قبول کردند و اجرا کردند کسی نمی‌خواست حداقل بعد از انقلاب با انقلاب مقابله بکند غیر از عده‌ای که آن‌ها هم عقده‌ای بودند و بحث شان جدا است. ♻️برنامه شناسنامه سال ۱۳۹۳
باز هم !در حالیکه سعید جلیلی بعد از اعلام نتایج یک پیام مفصل چند صفحه‌ای منتشر کرد، روزنامه سازندگی حامی نوشته پیامی منتشر نکرد!!! اینها در دوران رسانه و اینترنت چرا این طور راحت دروغ می‌گویند و به مخاطب خود توهین می‌کنند؟
🔹روضه‌خوان یارانه هم به پزشکیان پیوست! یارانه حق مردم است، مالک واقعی آن ملت هستند. برای ۴۵هزار تومان یارانه صد جور بازی در آوردند... آقایانی که می‌گفتند ما به اصل ۵۹ قانون اساسی و رفراندم علاقه داریم در حالیکه ۹۷ درصد مردم خواهان دریافت یارانه بودند، باز هم کوتاه نیامدند و با ضرب و زور دنبال بهانه بودند تا یارانه ملت را حذف کنند! بارها در ازای همین حق ناچیزی که سهم هر ایرانی بود، به ملت توهین کردند و اسم این حق را گذاشتند اعانه و گداپروری.. حقوق نجومی شان را می گرفتند و همین چندرغازی که به جیب ملت می‌رفت برایشان مصیبت عظما بود. امروز از گوینده همین سخن در ستاد پزشکیان رونمایی شد، گویا سوپرمن به جمعشان پیوسته است. دولت سوم هاشمی و روحانی و خاتمی چه خوابی برای ملت مظلوم ایران دیده‌ است؟
درس مباهله.mp3
3.05M
🔸اگر بخواهیم از مباهله و سیره نبوی یک قاعده برای امروز استخراج کنیم، می‌توانیم بگوییم در جایی که استدلال و گفتگو کفایت نمی‌کند، اطرافیان و نزدیکان یک فرد می‌توانند سندی بر حقانیت یا بطلان او باشند. 🔸 امروز اطراف سعید جلیلی، کسانی هستند که در سیل و زلزله و کرونا همواره به طور جهادی به مردم خدمت می‌کنند بدون آنکه از تفکر سیاسی حتی دینی او سوال کنند. 🔸 از آن سو هم کسانی هستند که همیشه به ضرر مردم کار کرده‌اند، لواسان نشینهایی که کارخانه‌ها را تعطیل کردند، مسکن‌‌سازی رو قبول نداشتند، به مردم اهانت می‌کردند و ‌..
💠 برای تحقیر ایران، برای آمریکا: پزشکیان مناظره امشب بدون اغراق مناظره یک نامزد ریاست جمهوری با یک شوهر عمه بود. با اینکه گفته می‌شود دو روز است پزشکیان تحت آموزش بوده است اما نتوانست توفیقی داشته باشد. 🔸پزشکیان تا که امروز میگفت برنامه اصلی برنامه هفتم است، امشب در میان صحبت‌هایش مشتش را باز کرد و گفت این برنامه را نمی‌شود عملیاتی کرد و آن قدر در این باره تاکید داشت که اعلام کرد اگر کسی آن را محقق کند از اعدام گریخته است. جلیلی اینجا خوب مچ پزشکیان را گرفت و در تناقض خودش گرفتارش کرد. 🔸او شعارش برای ایران است اما غالب سخنانش تحقیر ایران و ایرانی و برای آمریکا ست. امروز حتی در ورزش هم مربی خارجی آوردن نقطه قوت نیست انا او با زبونی برای سیاست هم مربی خارجی تجویز می‌کند!! 🔸امشب حتی ما متوجه نشدیم برنامه روزانه پزشکیان چیست چه برسد برنامه اش برای چهار سال مملکت! به گفته خودش، او نه مطالعه تخصصی در رشته‌اش دارد و چون کارشناس مسائل دیگر هم نیست در حوزه های دیگر هم ورود نمی‌کند.. ظاهرا بغل دستی او درست می گفت که او کارش پیاده روی و رمان خواندن است! 🔸پزشکیان یا دروغ می‌گوید نمی‌داند که در قضیه سفارت عربستان که عامل اصلی آن ضعف دولت روحانی بود، چندین نفر دستگیر و محاکمه و مجازات شدند. پزشکیان یا دروغ گفت یا نمی‌داند که هم در مجلس خبرگان رهبری و هم در مجلس شورای اسلامی نماینده اهل تسنن داریم. حتی در دولت روحانی سفیر و شهردار سنی هم داشتیم. امروز فرمانده نیروی دریایی ارتش یک کرد سنی است. برای آقای پزشکیان اهل سنت و قومیت یک ابزار است همین. 🔸 دیدیم و شنیدیم اطرافیان نزدیک او که در آغوش هم باهم عکس دارند به دیگران با عباراتی مانند خشک مغز و طالبان توهین می‌کند، در مناظره بدون عذرخواهی چند نفر از مردم معترض به او را به جلیلی منتسب می‌کند! در ادامه همان بی اخلاقی های اطرافیانش. او حتی عصبانی شد، در پاسخ به سوالات به در و دیوار زد و مسائل بی‌ربط را سپر کرد! 🔸پزشکیان نمی‌داند رئیس جمهور کارش غر زدن نیست دقیقا مانند حسن روحانی که روزی مخاطب همه بایدها بود. او نه تنها به امور کشور اشراف ندارد که گویا اصلا نسبت به بسیاری از مسائل اطلاع هم ندارد. 🔸مناظره اقتصادی تکلیف رئیس جمهور آینده را مشخص می‌کند اگر آقای جلیلی با قاعده اخلاقی تکبر در مقابل متکبر عین تواضع است پا به عرصه مناظره بگذارد و معلوم کند آرامش ایران در رای به او محقق می‌شود.
♻️به امید شنبه سعید! 🔸عجب هفته‌ای بود! بسیاری از مردم، مانند روزهای کرونا خودشان دست به کار شدند و اول برای افزایش مشارکت و بعد معرفی و تبلیغ اصلح فعالیت کردند. 🔹از زنان خانه دار در منزل گرفته تا جوانان خالص در خیابان‌ها و تا طلاب و داشجویانی که به روستاها رفتند، هر کدام برای خود نقشی معین کردند و وارد کارزار انتخابات شدند تا از عقب‌گرد کشور جلوگیری کنند‌. 🔹 هنوز رئیس جمهور نشده توانست شعار "هر ایرانی یک نقش پرشکوه" را در بخش زیادی از مردم محقق کند. 🔸عجب هفته‌ای بود! به خصوص بعد از مناظره دوم! یک طرف اصحاب ثروت و قدرت حنجره پاره می‌کردند و عربده‌کشان و توییت‌زنان، تهمت و توهینشان به راه بود، اما یک سو مردم زخم‌خورده‌ای که از امکانات محدود اما شخصی خودشان با همه وجود به میدان آمده بودند. 🔸انشالله شنبه خستگی به تن این مردم خوب نماند... دلسوزانه و بی‌توقع و بدون چشمداشت، تراز بالایی از وطن‌دوستی و انقلابی‌گری را نشان دادند.
💠 پزشکیان و دولت جدید! نتایج انتخابات و آرای نامزد پیروز چند نکته مهم دارد: ۱. رای نژادی: تحلیل آرای ریخته شده به سبد آقای پزشکیان، نشان می‌دهد نمی‌توان آن را تماما سیاسی ارزیابی کرد؛ چرا که پراکندگی آرا نشان می‌دهد حجم انبوهی از رای در استان‌های آذری زبان و تا حدی کردنشین به ایشان تعلق گرفته است که ریشه آن قومیت است. جالب است در انتخابات اخیر مجلس، آقای پزشکیان در رقابتی درون قومیتی با ۹۶ هزار رای نفر دوم حوزه انتخابیه خود شد! این یعنی اگر رقیب ایشان این قدرت را داشت که مساله قومیت را در تبلیغات خود برجسته و یکه تازی ایشان در این عرصه را مخدوش کند، نتیجه دیگری رقم می‌خورد. ۲. رای مذهبی: آقای پزشکیان علاوه بر قومیت، مساله مذهب را نیز دستمایه گرفتن رای قرار داد و با بیان گزاره‌هایی مانند اینکه اهل سنت در مناصب کشور نیستند، رای‌های اهل سنت را نیز با خود همراه نمود. البته ایشان دراین باره دقیق و واقعی سخن نگفت چرا که امروز تعداد قابل توجهی از اهل سنت در حاکمیت -مانند مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری- خدمتگزار مردم هستند: از جمله فرمانده نیروی دریایی ارتش که با حکم رهبری منصوب شده است. در این باره در ادامه توضيحاتي خواهد آمد. ۳. رای طالبانی: بخش مهمی از آرای ایشان رای سلبی است که محصول ایجاد هراس از رقیب بود که از داخل ستاد آقای پزشکیان بیرون آمد و فردی با توهین به نامزد رقیب و طرفدارانش آنها را طالبان و دیوانه نامید. متاسفانه این نوع بد اخلاقی‌ها در انتخابات ایران با مانعی مواجه نیست! یعنی یک سمت می‌تواند به رقیب خود و یا حتی به اصل نظام هر دروغ و تهمتی را نسبت دهد و از سوی نهادهای نظارتی برخورد یا تذکری داده نشود! اگر این حربه از برخی سیاسیون گرفته شود آیا راه دیگری برای رای گرفتن دارند؟‌ در این مواقع و موارد شبیه به آن، مانند آنچه در بند قبلی درباره ارائه اطلاعات غلط توسط آقای پزشکیان بیان شد، چه کسی مسؤول حراست از حقیقت و اخلاق و حفظ افکار عمومی است؟ آیا می‌توان هر شعاری را علیه رقیب سر دست گرفت و هر سخن نادرستی را برای چند رای بیان کرد و به هیچ جا هم پاسخگو نبود؟ به نظر می‌رسد این نقص بزرگ را باید با تصویب قوانین مناسب رفع کرد. برای مثال، اگر در فرایند انتخابات، سخنی نادرست بیان شود باید توسط همان فرد برای مردم اصلاح گردد. ۴. فتنه ۸۸ افراد زیادی از آقای پزشکیان حمایت کردند که با توجه به آنچه گذشت نمی‌توان وزن زیادی برای رای آوری آنها در انتخابات قائل شد، اما آنچه باید توسط ایشان دنبال شود بستن پرونده فتنه ۸۸ است. آن کسانی که جمعه مردم را به رای دادن تشویق کردند، باید وجدان و شرافت سیاسی خویش را نشان دهند و به صراحت اعلام کنند، جمهوری اسلامی هموا‌ره امانتدار رای مردم بوده است و آنانکه که تهمت تقلب به نظام اسلامی را زدند در برابر ملت عذرخواهی کنند. در آخر، کنون آقای پزشکیان در تعداد قابل توجهی از استانها نفر دوم است و اختلافش با آقای جلیلی سه میلیونی است که از قومیت و عدم ورود نهادهای نظارتی بر مسائل خلاف واقع حاصل شده است. به واقع غالب رای ایشان را نباید سیاسی و به خاطر محبوبیت مردمی دانست، امری که می‌تواند ادامه کار را برای ایشان دشوار کند. البته آقای پزشکیان یک مزیت مهم دارد و آن رقیب نجیب اوست که اهل کنایه زدن نیست و خود ایشان به زودی خواهید فهمید همین رقیب بیشتر از رفقایش به کارش خواهد آمد.
پیرترین و جوانترین رئیس جمهور ایران چه کسانی هستند؟
الهیات مردم.۱.mp3
14.92M
🔹در کنار مفاهیمی مانند توحید و نبوت و عدل و ...، در کلام و الهیات شیعه مردم هم جایگاه خاصی دارند و قرار است با توجه به کتاب "الاسلام یقود الحیاة" اثر شهید صدر در این باره صحبت کنیم. 🔹 در ادبیات قرآنی مفهوم مردم، مهم و دارای ارزش و زمین و آسمان برای مردم خلق گردیده است. 🔹مردم خلیفه خدا روی زمین هستند و مبنای مشروعیت حکومت مردم بر مردم همین اصل مهم است. 🔹در دیدگاه الهیات اسلامی، اصل خداست و تقسیم بندی مردم به نسبت با توحید انجام می‌شود که مؤمن و منافق یا کافر هستند.
الهیات مردم.۲.mp3
14.29M
🔹در چارچوب عقاید توحیدی، نظام طبقاتی و نژادپرستی بین مردم وجود ندارد و انسان‌ها بدون توجه به رنگ و نژاد و محل تولدشان محترم هستند. 🔹مبتنی بر همین نگرش الهیاتی به مردم است که جوانان جهادی خالصانه برای همه مردم خدمت می‌کنند. 🔹رئیس جمهور باید خادم همه مردم باشد و برای یک عده چون از جناح او یا جریان او یا همشهری او هستند رئیس جمهورتر نشود. 🔹وقتی می‌گوییم مردم خلیفه خدا روی زمین هستند، یعنی ویژگی‌هایی دارند که این صلاحیت را دارند که جانشین خدا باشند به همین خاطر مسجود ملائکه شدند. 1⃣بخش اول
الهیات مردم.۳.mp3
16.84M
🔹 در نظام توحیدی مردم فقط باید بنده خدا باشند و هیچ گونه عبودیت از جانب قدرت‌های دنیا رو نمی‌توان پذیرفت. 🔹قانون گذاری و امر و نهی فقط اختصاص به خدا دارد و هیچ کس و هیچ گروهی حق تصرف در زندگی مردم را ندارد. 🔹مردم آزاده و با شرافت هیچگاه زیر سلطه یک انسان یا گروه دیگر نمی‌رود چون انسانها نسبت به هم برتری ندارند و تنها خداست که از همه بالاتر است‌. 🔹انبیا از بین مردم برگزیده شده‌اند تا قوانین الهی را به آنها برساند و راه سعادت را نشان دهد. 1⃣بخش اول 2⃣بخش دوم
الهیات مردم.۴.mp3
14.38M
🔹 4:30 در بین همه موجودات انسان شبیه‌ترین موجود به خداوند است چون هم مظهر جلال و هم مظهر جمال است، به همین خاطر مردم می‌توانند جانشین خدا باشند و از ملائکه بالاترند. 🔹 10:36 مردم باید تلاش کنند عقل در جامعه حاکم شود و غضب و شهوت را مدیریت کنند، انبیا آمدند برای همین تزکیه و تعلیم تا انسانها شبیه خدا شوند و به سعادت برسند. 🔹 14:05 خداوند در برابر مشرکین غضب می‌کند و وعده عذاب داده است، اگر در روایات آمده با دشمن، مدارا کنید، ربطی به مسائل عقیدتی و سیاسی ندارد و در برابر مستکبران باید مبارزه کرد، چنانچه انبیا چنین بودند. 🔹21:19 ما سلطه‌گر نیستیم و طبق عقاید توحیدی نه سلطه را می‌پذیریم نه سلطه جو هستیم. مردم مانند دانه‌های شانه هستند و کسی برتری بر دیگری ندارد. 🔹23:30 مردم‌سالاری دینی و حقوق بشر با قید توحید معنای حقیقی دارد وگرنه می‌شود سلطه یک عده انسان بی صلاحیت بر مردم. 💠بخش‌های قبل
الهیات مردم.۵.mp3
15.82M
🔹 در دنیای مادی که هر تفکری با یک نگرش به مردم و رابطه آن با هستی می‌پردازد. افکار مردم را با اغواگری مدیریت می‌کنند و توافق جمعی به وجود می‌آوردند که ممکن است خلاف عقل و اخلاق و سعادت باشد. 🔹در نگاه الهی، خداوند یک امانت به انسان داده است که باید طبق آن عمل کنیم، چون خداوند متعال است که همه جنبه‌های انسانی و ربط آنها با جهان را می‌شناسد پس او می‌تواند قانون مطابق با سعادت ما بنویسد. 🔹 15:00 مردم باید حق و عدالت را اجرا کنند و ظلم را طرد کنند و در قرآن کسی که پذیرای ستم دیگران می‌شود مذمت شده است. انسان فقط خوراک و خواب نیست باید با عزت و شرافت زندگی کند. 🔹 17:40 مردم آن چیزی را باید انجام دهند که خدا خواسته است‌. آزادی و عقلانیت یعنی همین و تنها کسی که قدرت واقعی و برتری واقعی دارد، می‌تواند به ما امر و نهی کند. 🔹 22:00 چطور نماز و روزه می‌تواند باعث سعادت شوند؟ نماز صبح با خواب‌آلودگی بهتر است یا قضای آن را با نشاط بخوانیم؟ 🔹 29:00 طبق آنچه در زندگی انبیا بوده، زندگی ما باید بر مدار عبودیت باشد که به نفع همه است بدون اینکه نفعی به خدا برسد و احتیاجی به آن داشته باشد. 💠بخش‌های قبل
الهیات مردم.۶.mp3
14.67M
🔹4:04 امروز سلطه طاغوتها، بر اساس تسخیر اذهان و قلوب و تغییر بینش و گرایش‌هاست تا سبک زندگی انسان‌ها مبتنی بر این تغییرات باشد و سرباز مجانی طاغوت باشد. زندگی مومنانه بر مبنای بندگی خداست نه تقلید کورکورانه از دیگران. 🔹12:00 انسان چون اختیار دارد، از ملائکه برتر است چون در تعارضات اخلاقی حق انتخاب دارد پس می‌تواند مسئولیت قبول کند و خلیفه خدا باشد. کمال مطلوب انسان، تشبه به اله است. 🔹13:55 دنیای مادی و فلسفه غرب، انسان با آن عظمت که می‌تواند شبیه خدا شود را تبدیل می‌کند به موجودی شبیه حیوان 🔹18:00 مردم به خاطر اختیارشان به مؤمن و کافر تقسیم می‌شوند چون خدا نخواسته است که مردم مانند سیارات با اجبار هدایت شوند. خداوند کافر نیافرید بلکه موجود مختار مسئول آفرید. 🔹23:10 اختلافات مردم درسی برای خداشناسی است و مؤمن بین مردم معنویت کسب می‌کند. دستورات دین تاکید بر جماعت دارد. ارواح مومنین به انسان قدرت می‌دهد‌. 💠بخش‌های قبل
💠چینش کابینه مبتنی بر امر خلاف واقع!! 🔹شورای راهبردی و حواشی مرتبط با آن و قاعده ناموجه تبعیض مثبت که با امتیازدهی سخیف همراه بوده است، مبتنی بر یک دروغ و تهمت بزرگ بنا شده است که اساس آن را مخدوش می‌کند. 🔹مبتکران این ایده وارداتی و پوسیده، در مناظرات انتخاباتی این دروغ را تکرار می‌کردند که به اقوام و زنان و مذاهب در ایران توجه ‌نشده و در مناصب دولتی از آنها استفاده نمی‌شود. این سخن نادرست در حالی بیان می‌شد و می‌شود که هم از جهت ساختاری و هم از جهت سابقه و عرف هیچ منعی برای حضور هموطنان در مجموعه دولت وجود ندارد. 🔹رجوع به حافظه تاریخی نشان می‌دهد هم وزیر زن در دولت بوده و هم در رده‌های بالا مانند فرمانده نیروی دریایی ارتش، یک نخبه کرد اهل تسنن مشغول به فعالیت است و در حد سفارت و شهردار و فرماندار و نمایندگی مجلس خبرگان و شورای اسلامی هم از اقوام و مذاهب مختلف حضور داشته‌اند.‌ 🔹بنابراین جدای از روش نامتعارف چینش کابینه، بنیان این شورا بر یک امر خلاف واقع بنا نهاده شده است که بایسته است دستگاه‌های مربوط در این مورد واکنش متناست اتخاذ کنند.
از کربلای حجاز تا کربلای غزه
الهیات مردم.۷.mp3
17.16M
🔹25:00 مردم قابل نقد هستند یا نه؟ آیا اجماع امت دارای عصمت است؟ اینکه حضرت امام خمینی فرمود سی میلیون نفر اشتباه نمی‌کنند یعنی چه؟ 🔹 10:00 در این صوت این مساله بررسی شده است که در چه مواردی اجماع عصمت دارد و در کجا می‌توان و باید مردم را نقد کرد و حتی عذاب نمود. 💠بخش‌های قبل
الهیات مردم.۸.mp3
15.52M
🔹اختیار یک نعمت الهی است که خداوند به مردم اعطا کرده تا بتوانند مسؤلیت قبول کنند و از ملائکه برتر شوند یا از حیوان بدتر شوند. 🔹بین خداوند و مردم باید واسطه‌ای وجود داشته باشد تا اخبار و دستورات الهی را برای تربیت و سعادت وهدایت مردم به آنها برسانند. 🔹12:50 پیامبر را خدا نصب می‌کنند و در پیامبر شدن نبی نقشی ندارند و با رای ‌گیری کسی پیامبر یا امام نمی‌شود چون یک امر اعتباری نیست بلکه یک امر واقعی است که شرط آن عصمت می‌باشد. 🔹 20:50 امامان بعد از انبیا گواهان از طرف خدا هستند که کارشان تفصیل و تفسیر دین است و همه مسلمین بر وجود امام با این معنا که رئیس و دنیاست اتفاق نظر دارند. 🔹23:40 مسلمان صدر اسلام دین و دنیا را جدا نمی‌کردند و دین و سیاست با هم بوده است و اگر کسی عالم اسلام حرف از جدایی دین و سیاست می‌زند حرف تازه‌ای است. 💠بخش‌های قبل
الهیات مردم.۹.mp3
17.85M
🔹12:00 در تشکیلات تشیع، افضل مردم باید در راس امور باشد، به همین دلیل امام معصوم باید حاکم باشد. در بحث مرجعیت و حتی امام جماعت هم همین قاعده جاری است. 🔹14:00 در کتب اهل سنت هم علم و زهد و شجاعت و تدبیر از شرایط امام و خلیفه دانسته شده است. 🔹18:00 دین با خاتمیت نبوت تعطیل نمی‌شود، همچنان باید طبق توحید قانون‌گذاری کرد. 20:00 پس یک عده از مردم باید دین را بفهمند و خط امامت را در دوران غیبت ادامه دهند. 🔹21:50 نقش مردم در امامت چیست؟ استبداد در شیعه حرام است و به زور نمی‌تواند مردم را به خودت دعوت کند. مرجعیت مردمی‌ترین نهاد است‌. 🔹25:00 مرجع باید حکم خدا را به مردم بگوید و نمی‌تواند نظر شخصی خود را بیان کند. متاسفانه عده‌ای بدون تخصص درباره مسائل مهم دینی اظهار نظر می‌کنند. 🔹28:50 در زمان خود اهل بیت هم رجوع به عالم وجود داشت. 💠بخش‌های قبل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مناسبت سالروز برپایی اولین نماز جمعه پس از انقلاب یادداشت‌های زیر را مطالعه بفرمایید. فیلم‌ها را ببینید و لذت ببرید. مشاهده کنید در اوج روزهای جنگ و ترور چه شور و شعوری بین امام و مامومین در نماز جمعه حکمفرماست. ✅نماز جمعه، امام هفتهروز جهانی نماز جمعهنماز جمعه تریبون مردمنماز جمعه در نگاه رهبری
الهیات مردم.۱۰.mp3
18.14M
🔹2:25 جایگاه مردم در نظام احسن بسیار مهم است و یکی از راههای شناخت خدا، اختلافات بین مردم است. 🔹4:15 هر کس امامی دارد که در قیامت او را با آن مقتدایش صدا می‌زنند. "يَوْمَ نَدْعُو كُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ" حال امامی که به جهنم می‌برد "وَ جَعَلْناهُمْ أَئِمَّةً یَدْعُونَ إِلَی النَّار" یا امامی که انسان را بهشتی می‌کند "جَعَلْناهُمْ أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنا 🔹8:00 در کل تاریخ شبیه حسین، با شبیه یزید بیعت نمی‌کند. مگر می‌شود شبیه یزید زندگی کنی اما به روضه اباعبدالله بیایی؟ تربت کربلا شفاست اما آنها که دشمن امام حسین بودند و ایشان را غارت کردند همه بیمار شدند!! 🔹14:00 نقش مردم در غیبت امام چیست؟ مردم باعث بروز و قدرت امامت امام هستند. 🔹18:00 وظیفه مردم نسبت به یکدیگر چیست؟ مردم نسبت به هم ولایت دارند یعنی چه؟ 🔹 21:00 وظیفه ما حمایت از مظلوم است. باید از فلسطین حمایت کنیم. ظلم خط قرمز ماست. 🔹24:00 ولایت یعنی همدلی، همفکری و همراهی با امام 🔹25:40 مردم اگر درست و همراه امام زندگی کنند، خودشان می‌شوند امام و دیگران را هدایت می‌کنند، چنانچه در دوران ظهور زمین به مستضعفین ارث می‌رسد. 🔹31:00 در دوران ظهور امام زمان خودش را با امام حسین معرفی می‌کند 💠بخش‌های قبل