رهبری معظم تاکید کردند
بسیج لشگر انقلاب است... و جناحی نیست..
اما سالهاست مسوولین "سازمان بسیج" اصرار دارند بسیج را به لشگر اصولگرایان تبدیل کنند!
اینطور که شد، طنین نوای دلنشین تفکر بسیجی در کشور کم شد و دشمنان چشم طمع به ایران دوختند!!
https://eitaa.com/khamenei_ir/3477
🔰گوشت یخ زده از حرمت۵۷ تا کارت ملی۹۷!
یکی از اقلام وارداتی ایران در دوره پهلوی دوم، #گوشت_یخ_زده بود که عمدتاً از استرالیا و آرژانتین وارد میشد. همچنین رژیمصهیونیستی، نیوزیلند، ترکیه، بلغارستان و آلمانغربی از صادرکنندگان گوشت یخزده به ایران بودند. جدای از بحث واردات، مسئله #غیرشرعی و #غیربهداشتی بودن گوشتهای وارداتی آزاردهنده بود. واردات گوشت در انحصار خاندان سلطنتی بود و گوشتهای یخزده که هم #ذبح_شرعی نشده و هم تاریخ مصرف بسیاری از آنها گذشته بود را وارد کشور میکردند. لذا امام آن سال فتوا به حرمت آنها داد. امروزه گوشتهای وارداتی با نظارت ایران ذبح شرعی و طبق قانون #غذای_حلال می باشد
🔴بسمه تعالی
جناب آقای نخست وزیر- ایّده الله تعالی
لازم است جنابعالی به مقامات مربوطه دستور دهید از ورود #گوشتهای_یخزده و مصرف کردن آنها بشدت جلوگیری شود و آنچه از این نوع گوشتها موجود است از بین برود؛ زیرا آنها #نجس و #حرام است، و مردم نیز حق استفاده از آنها را به عنوان خوراک ندارند و میتوانند به مصرف کشاورزی مانند کود زمین برسانند.
روح الله الموسوی الخمینی
۱۱ اسفند ۱۳۵۷
منبع emam.com
#مهدی_عامری
https://t.me/sadid59/3406
⭕️فتنه در تهران-حماسه در ایران⭕️
فتنه سال 88 را باید فتنه پیچیدهای دانست که اگرچه عاملان فتنه با نظریه عجیب «#داماد_لرستان و پسر آذربایجان» سعی کردند دامنه فتنهگری خود را در شهرهای دیگر هم بگسترانند، اما آنچه مشاهده شد، اعتراضاتی بود که تنها در تهران نمود پیدا کرد که اوج آن در روزهای اواخر خرداد سال 88 بود که البته روزبهروز به افول گرایید.
آرای آقای موسوی در شهر تهران حدود سیصد هزار رأی بیشتر از رئیسجمهور منتخب بود. ادعای دروغین تقلب در انتخابات که از ماهها پیش از #انتخابات از سوی اصلاحطلبان مطرح میشد سبب گردید بخشی از حامیان موسوی در #تهران به خیابانها بیایند تا بهاصطلاح، حق خود را مطالبه کنند، اما این ادعای دروغین در دیگر نقاط کشور با هیچ واکنشی از سوی مردم مواجه نشد و با وجود تبلیغات گسترده فتنهگران و شبکههای ماهوارهای ضد انقلاب برای تشویق مردم به حضور اعتراضآمیز در خیابانها، مردم دیگر استانها تنها با نگرانی به نظاره وقایع پایتخت نشستند. رسانههای معاند نظام که معمولاً کوچکترین اجتماعات و اعتصابات صنفی در ایران را با آب و تاب فراوان منعکس میکنند، هیچگاه نتوانستند در طول هشت ماه فتنهگری در کشور خبر قابل توجهی از اعتراضات مردم در غیر از شهر تهران را پوشش دهند! باوجود تلاش آشوبطلبان، مرز #فتنه از بخشهای محدودی از تهران هم فراتر نرفت.
شعارهای ساختارشکنانه و ضدانقلابی و توحش و خرابکاری فتنهگران که ربطی به مسئله انتخابات نداشت، سبب میشد تا در اجتماعات بعدی تعداد افراد از دفعه گذشته کمتر شود.
تاسوعا و عاشورای حسینی سال ۸۸ اوج نقطه امید فتنهگران و دشمنان بود تا به زعم خود با استفاده از حضور پررنگ مردم در عزاداریها بتوانند با تکیه بر توپخانههای رسانهای داخلی و خارجی مردم را به اعتراض و فریاد علیه نظام اسلامی در عاشورا فراخوانند. اما این بار هم در تهران آنگونه که دشمنان توقع داشتند، کسی با اینان همراه نشد و فقط جمعی از اراذل آشوبگر و عدهای از ورشکستگان سیاسی به خیابان آمدند که با حماقت در هتکحرمت این روز، این پروژه شکست خورد و مردم علیه حرمتشکنان به خروش آمدند.
مردم بابصیرت برخی شهرها که تحرکات موذیانه فتنهگران در پایتخت را رصد میکردند، در اعتراض به هشت ماه فتنهگری و آشوب و اهانت به مقدسات آنان، در روزهای پس از #عاشورا به خیابانها آمدند. اما در روز #نهم_دی بسیاری از شهرها بهویژه تهران با حماسهای فراگیر، تومار فتنه را در هم پیچیدند و اعتراضاتی که در ابتدا علیه فتنهگران از شهرهای رشت و تبریز به گوش رسید، در نهم دی ماه سال 1388 به سرتاسر ایران و در لوای حمایت از ولایت و نظامی اسلامی بلند شد.
@sadid59
خروش میلیونی مردم ایران که هشت ماه پیش از آن در انتخاباتی با 85 درصد مشارکت ضمن حمایت از نظام و انقلاب، به پویش و سرزندگی کشور مهر تأیید زده بودند، نشان داد با رویارویی یک فتنه پیچیده که یک سر در داخل کشور و یک سر در خارج از این مرز و بوم دارد دست از حمایت از نظام دینی خود بر نمیدارند و تقریباً همان چهل میلیونی که در 22 خرداد 88 با آرای خود ابتدا به جمهوری اسلامی بله گفتند و سپس رأی خود را به صندوق انداختند، این بار با گامهای خود به طرفداری از انقلاب اسلامی به میدان آمدند و از دشمنان ملت برائت کردند.
در تهران نیز خیل عظیم چند میلیونی جمعیت در خیابان انقلاب و خیابانهای اطراف نشان از این داشت که حتی برخی رأیدهندگان به سران فتنه نیز از فتنهگری او بیزارند و دیگر به ادعاهای دروغینشان وقعی نمینهند. اینگونه بود که فتنهای که در تهران و البته با همدستی برخی کشورهای خارجی صورت گرفت، با جواب دندانشکن همه مردم ایران در #نه_دی روبهرو و مضمحل شد.
@sadid59
۶دی۹۳
🔴 بهتان برای خدمت به انگلیس
🔶بر فرض نسبت دادن موارد ناروا به برخی مزدوران، مانند بازیگران این مستند، آنها بیشتر شامل بحث غیبت میشوند یا بهتان! تجربه نشان داده است مواردی که سابقا در مورد این افراد گفته میشد و اینان، آن را تهمت میدانستهاند امروز برای آنها تبدیل به یک خاطره شده است. چنانچه دوران اصلاحات برخی این افراد را متهم به ارتباط با دشمنان و پول گرفتن از خارج میکردند که امروزه حقیقت این امر روشن شده و زوایای پنهان آن شفاف گشته است! گویا دغدغه بازیگران این مستند این است مواردی از این دست در آینده روشنتر شده و لذا از امروز آیندهنگری کردهاند و سعی دارند آنها را بهتان معرفی کنند!
متن کامل 👇👇
http://javann.ir/003wee
#جوان_آنلاین
#مهدی_عامری
#طنز_شهرت
🔻
#تلنگر_اخلاقی
🔻
#یادداشت_کوتاه
♦️کلماتی که از چشمها فرو ماند
✅درنگی بر سخنان اخیر آیت الله جوادی آملی
📝امروزه شهرت و لذت از مدح و تمجید و دیده شدن در بین مردم نقل هر محفل و صفحات مجازی است.
🔷 در کلام حضرت استاد جوادی آملی، سخن از رفتن آمده است این بدان معناست باور ایشان به مرگ و فناپذیری دنیا و عناوین اعتباری آن به عین الیقین بدل شده است و برای کسی که سالها در عرفان و توحید غور و خوض نموده است چنین سخنی حاکی از آن است که از عرفان نظری عبور کرده است که عمل عرفانی در او نهادینه شده است، به گونه ای که با اتقان و استحکام ادعا می کند اینک القاب هیچ اثری در قلب او نمی گذارد.
#خبرگزاری_رسا
#مهدی_عامری
ادامه👇
http://www.rasanews.ir/002U60
🔰عقل هم از زینب آموختن گرفت
القاب و صفات گوناگونی را به حضرت زینب نسبت داده اند که تعداد آنها را بالغ بر 50 مورد شمرده اند. س ر ابیها - راز وجود و هستی پدر- ام المصائب، شریکه الحسین و... از مشهورترین این القاب است. اما در میان این چند ده صفت، آنچه بیشتر مورد تأکید است خردمند بودن و معرفت ایشان است؛ عالمه غیر معلمه (دانای بدون معلم)، سیده العقائل (بانوی بانوان خردمند)، عقیله الطالبین(عقیله بانوی خاندان ابوطالب)، عقیله الوحی(عقیله خاندان وحی)، عقیله القریش و عقیله العرب از جمله این صفات و القاب است که زینب کبری را بدان ها خوانده اند. شهرت این لقب تا حدی است که از ابن عباس نقل است، به قدری زینب دارای هوش، عقل و درایت بود که او را عقیله صدا می زدند، تا آنجا که تقریباً کمتر کسی او را زینب صدا می کرد. ابن عباس می گوید ابتدا به زینب می گفتند عقیله بنی هاشم، و بعداً فقط او را عقیله می نامیدند.
این امر نشان از این دارد که خرد و عقل در وجود ایشان جلوه خاصی داشته است. در روایات متعدد به علم و معرفت این بانوی مخدره اشاره و تأکید شده است که عظمت و منزلت ایشان در حد پدر و مادر و برادران معصوم خود بوده است، چنانچه شیخ صدوق می گوید: #حضرت_زینب نیابت خاصی از طرف امام حسین(ع) داشت و مردم در مسائل حلال و حرام به او مراجعه می کردند، تا اینکه حضرت سجاد(ع) بهبود یافت. این امر نشان از این دارد که عظمت خرد زینب به حدی بوده است که لیاقت جانشینی امام زمان خود را در برخی امور داشته است.
علامه مامقانی (ره) در جلد سوم کتاب «تنقیح المقال» درباره زینب الکبری(س) می نویسد: «زینب و ماالزینب و ما اراک ماالزینب؟ زینب عقیله یعنی خاتون بزرگوار و گرامی فرزندان هاشم است و محققاً صفات حمیده و خوی های پسندیده را دارا بود که پس از مادرش، صدیقه کبری(س) کسی دارا نبوده است، تا این که بحق و سزاوار است گفته شود: او است صدیقه صغری، وحیده و یگانه بود. اگر ما (علما) بگوییم: زینب(س) مانند امام(ع) دارای مقام عصمت بوده کسی را نمی رسد که (گفتار ما را) انکار کند و نپذیرد. اگر چنین نبود هر آینه امام حسین(ع) مقدار و پاره ای از بار سنگین امامت و پیشوایی را روزگاری که امام سجاد(ع) بیمار بود بر او حمل و واگذار نمی نمود و پاره ای از وصایا و سفارش های خود را به او وصیت نمی کرد و امام سجاد(ع) او را در بیان احکام و آنچه که از آثار و نشانه های ولایت و امامت است، نایبه به نیابت خاصه و جانشین خود نمی گرداند.»
عالمه غیر معلمه نشان افتخاری است که عمه سادات از حضرت سجاد(ع) دریافت نموده است: «یا عمه انت بحمدالله عالمه غیر معلمه و فهمه غیر مفهمه؛ ای عمه تو بحمدالله دانشمند بدون آموزگار و فهمیده بدون آموزنده هستی.» این فرمایش خود دلیل بر آن است که علم زینب علم لدنی و آثار باطنی می باشد. هنگامی که یاران امیرالمومنین(ع) مانند عمار و سلمان و ... از علوم خاص برخوردار بودند مایه تعجب نیست که زینب کبری که تحت تربیت مستقیم رسول مکرم و علی و فاطمه و حسنین (صلوات الله علیهم) بوده است نیز از علم الهی بهره مند باشد. به همین دلیل است که زینب را سلاله الولایه (چکیده و عصاره مقام ولایت) می نامند.
شاهد دیگر بر مقام علمی او روایاتی است که آن بانو نقل کرده است، شیخ طبرسی(ره) می گوید: حضرت زینب(س) روایات بسیاری را از قول مادرش حضرت زهرا(س) روایت کرده است. چنانچه ابن عباس سخنان حضرت زهرا(س) را در مورد فدک از قول او نقل کرده و می گوید: عقیله ما، زینب دختر علی(ع) به من گفت ... علاوه بر این روزگاری که امیرالمومنین(ع) در کوفه بود، زینب در خانه اش مجلسی داشت که برای زن ها قرآن تفسیر و معنی آن را آشکار می کرد.
خطبه های بلیغ و فصیح و اعجازگونه حضرت زینب(س) در کوفه و مجلس یزید - که همگان را به یاد امیرالمومنین (ع) انداخت - گواه دیگری بر علم و خردمندی و درایت زینب کبری است. او در خطبه های خود نشان داده که به معارف قرآن کاملاً آشنا بوده است.
با همه این توصیفات، اگر در مورد سایر ابعاد شخصیتی صدیقه صغری زینب بنت علی سخن به میان می آوریم مشخص است که همه آن مکارم اخلاقی و محامد عرفانی نشأت گرفته از دریای عمیق و وسیع خرد و معرفت این بانوست. اگر گفته می شود زینب صبور است و یا عبادت و زهد و تسلیم و رضای زینب از او اسوه ای کامل ساخته است همه و همه به خاطر سرشاری علم و عقل در وجود اوست. چه آنکه امام رضا(ع) می فرماید: «انما یدرک الخیر کله بالعقل؛ تمام خوبی ها با عقل درک می شود.» (میزان الحکمه6: 397)
با مشاهده حدیث نخست کتاب شریف اصول کافی - که به جنود عقل و جهل شهرت یافته است- و تطبیق آن با وجود حضرت زینب در می یابیم سرتاسر حرکات و سکنات این علیا مخدره مبتنی بر معرفت و عقل بوده است و جهل در وجود این نازنین راه نداشته است. از امام حسین(ع) نقل است: «لا یکمل العقل لا باتباع الحق؛ عقل، کامل نمی شود، مگر در پرتو پیروی از حق.» (بحا
رالأنوار75: 127) ولایتمداری زینب در طول زندگی اش به خصوص در صحرای کربلا کمال عقل او را نمایان می کند. جمله مشهور «ما رایت الا جمیلاً» پس از آن همه مصیبت و از دست دادن بهترین انسان ها نشان از اوج کمال اندیشه و معرفت #زینب دارد. چرا که «سخن عقل، این است که هیچ چیز جز رضای خدا برای انسان سودمند نیست و رضایت خداوند در گرو اطاعت از دین اوست. نیز عقل فتوا می دهد که جز دین خدا نباید در زمین حکومت کند و انسان نباید به حکومت غیرخدا تن دهد.» (جوادی آملی، شکوفای عقل در نهضت حسینی)
در زیارت اربعین امام حسین(ع)، آمده است: «و بذل مهجته فیک لیستنقذ عبادک من الجهاله و حیره الضلاله » یعنی هدف سالار شهیدان(ع) از قیام و شهادت، رهایی مردم از جهل و عالم شدن و به کار گیری علم از سوی آنان بود و در این میان نمی توان زحمات عقیله بنی هاشم را نادیده گرفت که از چشمه عقل سرشار خود چگونه مومنان و آزاداندیشان را در طول تاریخ سیراب کرده است. این امر نشان از این دارد که زن مسلمان تا چه مقاماتی می تواند عروج داشته باشد.
صبح صادق، ش.445، ص.6
http://sadid59.parsiblog.com/Posts/96
📽سرو زیر آب، کشمکش عقل و احساس
➖در این فیلم مخاطب استدلال هر دو طرف را می شنود و سعی شده است از هیچ طرفی جانب داری نشود، از این رو بیننده می تواند خود انتخاب کند که کدام سو به حقیقت و صواب نزدیکتر است.
➖ضمن اینکه نکته اساسی اینجاست که مخاطب بین عملکرد یک نهاد و عملکرد افراد آن تمایز قایل می شود. مخاطب می فهمد که آنچه اتفاق می افتد نظر یکی از اشخاص ستاد معراج شهدا است نه کل سیستم معراج؛
➖ستاد معراج در تحویل درست شهدا، وسواس و دقت دارد و همه تلاشش این است که اشتباهی در این مسیر رخ ندهد.
➖در این فیلم، ضابطه معراج شهدا به گونه ای است که برای تحویل پیکر شهدا به خانواده باید به یقین برسد و به خواب و رویا وقعی نمی نهد و تا جایی که نیاز باشد تحقیق و تفحص می کند. اما فردی در آنجا مشغول به کار است که این نظام قانونی و ضابطه معراج را در همه موارد نمی پسندد و طاقت اشک و آه مادران شهدا را ندارد و تشخیصش این است که رسیدگی و تسکین زنده ها مهمتر است!
➖اگر فیلم بتواند این نکته را به مخاطب القا کند که باید بین عملکرد افراد و نظام تفاوت گذاشت موفق بوده است و همین برای سرو زیر آب کافی خواهد بود. گرچه عملکرد افراد با نظام گره خورده است و گاهی رفتارها ناشی از خلاها و ضعفهای یک سازمان و تشکیلات است اما در مجموع باید دانست گاه برای یک مشکل تنها باید برخی افراد را اصلاح کرد بدون آنکه به شاکله و ساختار خللی وارد نمود.
#مهدی_عامری
#رسانیوز
متن کامل 👇👇
http://www.rasanews.ir/002Ueg
🔴مسجد و خدمت رسانی
➖خدا نیاورد روزی بچه آدم بیمار شود..
غصه بیماری طفل برای پدر و مادر به حد کافی جانکاه است، غصه بی پولی و شرمندگی و رفت و آمد به بیمارستانهای کم امکانات نباید دیگر بر این غم بیفزاید..
بیمارستان تخصصی کودکان بهرامی از بیمارستانهای پر تردد است که حتی از شهرستانها به آن مراجعه می کنند...
مردمی که برای درمان فرزندان و نوزادان خود به این بیمارستان می آیند و گاه باید چند شب درگیر درمان بچه شان شوند...
یک مشکل بزرگ این خانواده ها نبود جایی برای اسکان است..
مسجد خاتم الاوصیا عجل الله فرجه در اقدامی در خور توجه، با همکاری مددکاری بیمارستان، بخشی از مسجد را در اختیار پدران و مادرانی قرار داده که از شهرستان برای درمان فرزندان خود می آیند... تا شاید مقداری از اندوه و دردسرهای آنها کاسته شود.
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
🔺نقدی بر یک گزارش روزنامه آرمان
🔴یادداشت | دفاع از دولت به چه قیمتی
🔷مردم قم با آگاهی به شخصی رأی دادهاند که مواضع و نظرات او مخصوص امروز نیست.
#مهدی_عامری
#خبرگزاری_رسا
🌐http://rasanews.ir/002VnH
🆔 @rasanews_agency
هدایت شده از مستضعفین تیوی
⭕️انقلاب کردیم که بساط دولت #کاخ_نشین و کاخ نشینی دولت را جمع کنیم..
🔹قرار بود #سعدآباد بشود موزه ظلم و اشرافیت خاندان ظالم پهلوی علیه ملت ایران. اما در ایام دهه فجر چرا عمد دارند سعدآباد را زنده کنند؟ یک روز با جشن تولد یک بار با جلسه هیات دولت..
🔹امام فرمود آن روز که رییس جمهور کاخ نشین شد، باید فاتحه انقلاب را خواند...ما ولی فاتحه کاخ نشینان را می خوانیم تا انقلاب بماند.
حجه الاسلام مهدی عامری
🎬 @Mostazafin_TV
🔴رفتهای بدون آمد
➖سرمایه هر رسانه اعتماد مردم است و اگر رسانهای نتواند اطمینانبخش باشد و مردم به او اعتماد کنند، عملا فلسفه وجودی خود را از دست داده است. این امر در دنیای امروز که قدرت و وسعت رسانه فزونی یافته است به مراتب بیشتر از پیش احساس و فهم میشود.
➖امروزه هر شهروند با کمک وسایل و امکانات جدید تکنولوژی و رسانهای میتواند خود یک رسانه و حاوی اخبار و اطلاعات یا شایعات باشد. بارها اتفاق افتاده است که تصویربرداری یک شهروند از اتفاقی در محل زندگی خود چنان افکار عمومی را تحت تاثیر قرار داده که حاکمیت و جامعه را به واکنش وا داشته است. در چنین فضایی کارکرد رسانههای عمومی و ملی مهمتر و در عین حال دشوارتر خواهد بود.
➖پنهانکاری و سانسور و ندیدن همه اخبار مردم را از آن رسانهزده میکند. مردم عاشق صداقتند و از دروغگویی و فریبکاری تنفر دارند و اگر حس کنند رسانهای درصدد فریب آنهاست، به شدت در مقابل آن رسانه واکنش نشان میدهند و اینجاست که اعتمادشان سلب و از آن رسانه یا شخص رویگردان میشوند. هیچ رسانهای برای مدت طولانی نمیتواند به مردم دروغ بگوید و هر چه خلاف واقع و شایعات خود را بزک و تزئین کند، بالاخره در یک برهه زمانی دستش برای مردم رو خواهد شد و این نقطه را باید پایان آن رسانه دانست!
➖۱۱ و ۱۲ اسفند ماه مستند ایستگاه پایانی دروغ از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای مردم پخش شد و زوایای پنهان و ناصواب یکی از کانالها و سایتهای ضدانقلاب و ضدایران را با روایتی دقیق و تمیز به مردم بازگو کرد.
پس از پخش این مستند و افشای چهره خبیث و فریبکار گردانندگان این کانال، تقریبا روزی ۳ هزار نفر از این کانال بیرون میروند! در لحظه پخش این مستند این کانال حدود یک میلیون و ۳۱۹ هزار عضو داشت که این روند کاهشی همچنان ادامه دارد!
این بدین معناست که مردم روایت مستند ایرانی را باور کردهاند و از دست این کانال کذاب عصبانی هستند!
➖یکی از دلایل موفقیت این مستند این بود که برخلاف سایر مستندهای پخش شده از سیما، شخص مورد نظر در مستند، هنوز زنده است و مردم میتوانند پاسخ او را به این مستند دریافت کنند. اگر آن شخص از دنیا رفته بود یا در زندان محبوس بود، نه تنها این مستند این تاثیر را نمیگذاشت بلکه چنانچه تجربه نشان داده است، موجب مظلومنمایی آن مجرم یا متهم یا خاطی میشد!
➖واکنشهای منفعلانه و متناقض مدیران این کانال به این مستند روز به روز چهره پلید آنان را برای مردم روشنتر کرده و به همین خاطر است که روند ریزشی این کانال هنوز متوقف نشده است.
➖شاید برخی صبر کردهاند تا پاسخی روشن از صاحبان کانال دریافت کنند و، چون هر چه زمان میگذرد پاسخ مناسبی دریافت نمیکنند و برعکس تأییدات مستند را بیشتر حس میکنند، این سیر نزولی اعضا ادامه خواهد داشت. این مستند تجربه موفقی برای دستگاههای اطلاعاتی و قضایی کشور شده است که اگر با مردم صادقانه و مستدل سخن بگویند، مردم همچنان به صداوسیما و نهادهای ایرانی اعتماد بیشتری دارند تا ماهوارهها و شبکههای معاند.
➖نکته مهم دیگر برآمده از این اتفاق آن است که همواره روشنگری و تبیین و آگاهسازی درست، از فیلتر کردن و محدودیتها (که در برخی موارد لازم است) اثربخشی بیشتری دارد و به جای آنکه دروغگو را در موضع مظلومیت قرار دهد، او را رسوا و مردم را از اطراف او پراکنده میکند.
#مهدی_عامری
#روزنامه_جوان
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
🔴یادداشت | سلبریتیها نادم باشند یا مسئولان و ناظران؟
🔷شاید ورود هنرمندان به عرصه سیاست و مرجعیت آنها در این حوزه کار صوابی نباشد، اما یقینا ورود سیاستمداران به عرصه هنر و سیاسی کردن هنر و هنرمند کاری بس ناخوشایندتر است.
#مهدی_عامری
#خبرگزاری_رسا
🌐http://rasanews.ir/fa/news/601010
🆔 @rasanews_agency
دو نکته مهم امام خامنه ای به فتنه پنداران خود عمار بین! متوهمانی می گفتند سال ۹۸ سال فتنه اکبر است و داشتند از بین این و آن دنبال فتنه گر می گشتند و بعضا فتنه گر می ساختند:
اما پاسخ رهبری
🔻بنده مطلقا این را قبول ندارم، به عقیده من سال ۱۳۹۸ به توفیق الهی سال فرصتهاست
🔻به مسائل سطحی و اختلافافکن نپردازید، مرزها با دشمن را پر رنگ کنید اما با #خودیها و نیروهای داخلی با اندک فاصلهای مرز ایجاد نکنید.
🔴 #رونق_تولید بنر و پوستر‼️
هر ساله با نامگذاری آن سال توسط رهبری اقدامات غیرضروری انجام می گیرد که یکی از آنها تولید افراطی تابلو بنر و پوستر در مورد شعار سال است این در حالی است که امام خامنهای به صراحت با این اقدام اعلام مخالفت کردهاند:
🔻«گاهی اوقات این شعاری که ما برای سال اعلام میکنیم، بعد ناگهان میبینیم همه در و دیوارهای تهران و شهرهای دیگر پر شده از تابلو، که این شعار رویش نوشته شده. این فایدهای ندارد. گاهی کارهای پرهزینهای انجام می گیرد؛ چه لزومی دارد؟ آنچه که من از مسئولین و از مردم عزیزمان توقع دارم، این است که این شعار را بشنوند، باور کنند و دنبال کنند. تابلو کردن و در و دیوار را پر کردن و عکس زدن و اینها هیچ #لزومی_ندارد. اگر هزینهای نداشته باشد، لزومی ندارد؛ اگر هزینه داشته باشد، #اشکال هم دارد. هیچ لزومی ندارد کارهای پرهزینه را انجام بدهند. (1/1/90)»
🔹هر ساله پس از پیام نوروزی امام خامنهای عده زیادی در نهادها و سازمانها منتظرند تا بودجه فرهنگی که در اختیار دارند خرج کار انقلابی کنند و اولین اقدام انقلابیشان هم چاپ بنرهای مختلف در اندازه گوناگون پیرامون شعار سال است!
با وجود مخالفت رهبری، اما هر ساله میبینیم این کار حتی توسط سپاه و بسیج انجام میشود! البته تاسف کار اینجاست که در بیشتر این نهادها به همین اندازه بسنده میشود! لذا جا دارد به جای هرینه از کیسه بیتالمال به تقویت عملی و تحقق عینی کلام رهبری پرداخته شود و هر نهادی همدلانه با مردم به خدمتگزاری درست مشغول گردد!
حاج محمود کریمی در مراسم تشییع #سیدسقا خاطره ای از او نقل کرد و گفت
قبل از تولد من پدرم با سید رفاقت داشت و برایش خواستگاری رفت.
سید تعریف می کرد با پدر من و یک نفر دیگر به زیارت خانه خدا رفته بودند و قرار گذاشتند هر کدام یک حاجتی از خدا بخواهند. آن یک نفر گفت پول کلان می خواهم، حاج نقی (پدرم) گفت من شهادت می خواهم و سید هم گفته بود من عاقبت به خیری می خواهم...
این اواخر می گفت، آن یکی پولدار شد و پدر تو هم شهید شد و مانده عاقبت به خیری من!
سید دوست داشتنی حزب الله، سید فضل الله، رفتار و گفتارش خیر بود...
هر کس او را می دید یا یاد صلوات می افتاد یا یاد حضرت ابوالفضل!!
رک بود اما زبان شیرینی داشت، هر وقت تذکری به کسی می داد هم حرفش اثر می کرد و هم طرف لبخند می زد! حد اقل دو بار از این لبخندها به لبم نشاند!!
سیدسقا رسانه و صدا و سیما مشهور نکرد، پیرمرد انقلابی خودش رسانه ای برای انقلاب بود...
حاج بخشی ها و سیدسقاها می روند اما کاش منش و روش آنها به نسل بعد انقلاب منتقل شود...
روحش شاد بچه امام حسین(ع)!!...
🔻طبق نظرسنجيها همچنان روحانيت در ميان گرههاي مختلف جز محبوبترينهاست و ورحانيت اصيل و مردمي همچنان مرجع و ملجأ مردم است.
🔻خوب است نويسنده در همين ايام اماه مبارک رمضان به جلسات شب زندهداري و مذهبي نگاهي بيندازد که گاه مردم براي شنيدن سخنان يک روحاني و منبري چطور ساعتها وقت ميگذارند و با اشتياق در اين مراسم شرکت ميکنند.
🔻نمونه ديگر و به روز اين محبوبيت را ميتوان در مراسم تشييع پيکر طلبه مظلوم همداني ديد که مردم #همدان با شکوه يک طلبه سادهزيست و مظلوم را بدرقه کردند.
#روزنامه_رسالت
#غوغای_همدان
متن کامل
http://www.paper.resalat-news.com/newspaper/item/49435
🔻اگر ديد مردم نسبت به روحانيت تغييري کرده و نسبت به سالهاي دور متفاوت شده است، ريشهاش را بايد عملکرد برخي روحانيون دانست که با زندگي اشرافي و تجملاتي و دوري از زي طلبگي ضربه هولناکي به بدنه روحانيت زدند. کساني که فرزندان آنها با رانت و فرصتطلبي به مناصب حکومت رسيدند و گاه با پشتبياني پدر به بيتالمال دستاندازي کردند و به جاي عتاب و برائت پشت مجرم ايستادند. کساني که در ابتداي انقلاب در خانه اجارهاي قرضي زندگي ميکردند و بعد از انقلاب با حضور در پستهاي حکومتي ناگهان به خانههاي چند هزار متري رسيدند! رفتارهاي انحصارطلبانهاي که هيچ گونه نقد و اعتراضي را بر نميتابد و به منتقدان برچسب ضد دين و ضد روحانيت ميزند. کساني که عليرغم پوشش لباس روحانيت به مردم وعدههاي دروغ داده و ميدهند و در برابر مردم از اينکه جملات کذب بگويند ابايي ندارند.
کساني که در لباس روحانيت به جاي ترويج اسلام به ترويج باورهاي غربي پرداختند روحانيوني که به اسم حکم و اجازه داشتن از امام با مفسدين اقتصادي حشر و نشر داشتند و نام آن را وجوهات گرفتن گذاشتند!
متن کامل👇👇
http://resalat-news.com/?p=2736
#روزنامه_رسالت
#مهدی_عامری
🔻روحانی بدون روحانیت
🔸حسن روحانی طبق سنت هر ساله خود، مراسم افطاری با اقشار و گروههای مختلفی را برگزار کرده است. در این میان دیدار امسال وی با روحانیون متفاوت از سایر دیدارها بود!
🔸هر ساله طبق یک گزینش بخشی از روحانیون صاحب منصب و بعضا نزدیک به دولت به این مراسم دعوت می شدند و معمولا نگاههای منتقد جایی در این ضیافت نداشتند. امسال اما دایره همین گزینش نیز تنگتر شد و فقط چند روحانی دولتی و حامی دولت در دیداری تشریفاتی و خلوت به دیدار رییس جمهور رفتند!
🔸هادی غفاری، موسوی لاری، غرویان، مصباحی مقدم، بطحایی(عضو خبرگان)، شهیدی (بنیاد شهید)، یونسی، اکرمی و... از جمله روحانیون مدعو در این جلسه بوده اند که اگر تقوی را کمی متفاوت با این جمع بدانیم، غالبا روحانیون حامی دولت هستند!
🔸جدای از این دیدار بی فایده، پرسش این است چرا حسن روحانی که خود را فرزند حوزه می داند در این سالها یک دیدار عمومی با طلاب و بدنه حوزه نداشته است!؟ آیا روحانی از رویایی با طلاب، که غالبا منتقد او هستند هراس دارد یا شاید نظرات آنها برایش مهم نیست؟
در مجموع این دیدار ربطی به نهاد حوزه و روحانیت ندارد!
➖حجه الاسلام مهدی عامری
🔻فرض کنید:
دولت روحانی
➖تصمیم داشت در مورد ساعت شروع ادارات بخشنامه بدهد، مجلس نمی گذاشت.
➖تصمیم داشت عید فطر را دو روز تعطیل کند، مجلس نمی گذاشت.
تصمیم داشت یارانه را افزایش دهد، مجلس نمی گذاشت.
➖معاون اولش را کان لم یکن تلقی می کردند.
➖تصمیم داشت در مورد سازمان گردشگری تغییراتی اعمال کند، اجازه نمی یافت.
➖وزیر اطلاعاتش را حق نداشت عزل کند.
➖در مورد مذاکرات هسته ای، اجازه کار نداشت و امور را به جای وزارت خارجه به شورای امنیت ملی می سپردند.
➖تصمیم گیری در مورد بانک مرکزی را از او سلب می کردند.
آن وقت در مورد حد اختیاراتش چه افاضاتی داشت؟
دولت روحانی که دو قوه و کلی اختیارات را همراه خود داشت، مملکت را به اینجا کشانده و به جای پاسخگویی نق می زند!!
🔴امام را جامع ببینیم...
🔶بخشهایی از گفتگوی #آیت_الله_تقوایی پیرامون جامعیت امام خمینی (ره)
🔻امام در عین اینکه قائل به فقه سنتی هستند به حوزه ها تأکید می کنند که «فقه به همان صورتی که بوده است باید باشد و فقه جواهری باید تقویت شود».(صحیفه امام18: 72) اما در عین حال می فرماید «همین اصول کلی و قوانین با نیازهای بشر باید تطبیق داده شود و با حکومت اسلامی هماهنگ باشد»، لذا می فرماید زمان و مکان دو عنصر تعیین کننده در اجتهادند برای همین فراتر از آن 12 شرطی که علما برای مرجع تقلید بیان می کنند مانند مرد بودن و عادل بودن و ...؛ امام می فرمود: «مجتهد باید به مسائل زمان خود هم احاطه داشته باشد.» و مدیریت و مدبریت در جامعه بودن را هم لحاظ می کردند.
🔻حضرت آیت الله خامنه ای (حفظه الله) یک فقیه جامع الشرایطی است که نظیرش در زمان گذشته هم شاید خیلی کم بوده است. به خاطر اینکه یکی از روشنترین و بارزترین جلوه های وجودی ایشان این است که چون شاگرد امام بوده است در نتیجه تمام افکار امام در وجودش تجلی کرده است و امروز مشاهده می کنیم یک فقیهی است که در هر رشته ای و با هر گروهی صحبت میکند، کاملاً به مسائل آن رشته وارد است و به صورت کارشناسی نظر می دهد و آسیب شناسی میکند و راهکارهای مناسب برای حل آسیبهای آنها ارائه می کند. این ثمره همان دیدگاه امام است که خودشان را محصور در فقه سنتی نکردند و از آن طرف هم با فقه پویا نیامدند با دیدگاههای روشنفکر مآبانه چارچوب اصلی فقه سنتی را بشکنند و ما را از اسلام اصیل ناب محمدی محروم کنند. خوب توانستند بیتن این دو مورد جمع کنند
🔻فقه به معنای اعم یعنی فقه اکبر که شامل عرفان، فلسفه، تفسیر، اصول، اخلاق و همه علوم اسلامی میشود این فقه در فطرت همه هست. اگر یک فقیه کامل وارد جامعه شود این فطرت بروز پیدا میکند در نتیجه جایی برای حکومت ظالمان نخواهند ماند و ریشه تمام منفعت طلبی آنها را میکند. کما اینکه انقلاب امام در ایران این کار را کرد. البته ما نواقص هم داریم چون نتوانستیم حق نعمتی که امام به ما داد ادا کنیم اما اگر بشود اگر فقه اجرا بشود دیگر جایی برای سیطره و حتی برای نفوذ بر هیچ یک از افکار روشنفکرمآبانه و ظالمانه و استبدادی دشمنان از هر جهت، چه فرهنگی و چه سیاسی و... باقی نمیگذارد. برای همین می ترسند چون تمام وجودشان را نابود می کند.
🔻صد در صد نظرات امام مستقیماً از عرفانش سرچشمه میگیرد. مثلاً عارف میگوید حکومت فقیه یعنی حکومت خدا. فقیه یعنی خلیفه خدا که تمام کمالات حضرت حق در او ظهور پیدا کرده باشد و او باید این کمالات را به تمام عالم منتقل کند لذا تمام کمالات و نوآوریهای امام در فقه و اصول و فلسفه و سیاست به خاطر همین بود. به خاطر اتصالش به حضرت حق و قدرت گرفتن از نور خدا و افاضه آن به عالم. باید این جامعیت در حوزه باشد، در حالی که در عرفان اصلاً کار نکردیم و بلکه بعضا با عرفان مخالفت شده و حتی با آن مبارزه می کنند! ما آیا جامعیت امام را در حوزه ها پیاده کردیم؟ نکردیم. امام یکی از مهمترین مشخصه هایش عرفانش است ولی الان در خیلی از حوزه ها عرفان را می کوبند! با جرات هم می کوبند. الان کسانی که در حوزه ها مسئولیت دارند و عرفان را می کوبند بیشتر از کسانی است که عرفان را قبول دارند. این جفاست به شان علمی و عملی امام. عرفان را منزوی کردیم. تفسیر عرفانی امام را ما روحانی ها جلویش را گرفتیم! این ظلم بزرگی بود.
🔴هفته نامه #صبح_صادق، سال ۱۳۸۹
متن کامل
http://sadid59.parsiblog.com/Posts/107
#مهدی_عامری