در پایان دیدار مسئولان شهرستان قصرقند با دکتر جلیلی، آنها میهمان کمیته استانی «کارگروه کشاورزی» دولت سایه بودند و نکاتی را پیرامون وضعیت شهر خود و برخی مشکلات و موانع این شهر بیان کردند و اعضای کارگروه کشاورزی دولت سایه نیز راهکارهای برطرف کردن مشکلات قصرقند در بخش «کشاورزی» را خطاب به مسئولان قصرقند ارائه کردند.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔻نتیجه تنشزدایی صرفاً از دست دادن «سانتریفیوژ» و «راکتور» نیست بلکه از دست رفتن تمام منابع قدرت کشور است. دشمن نباید احساس کند که مبنای حرکت ما «تنش زدایی» است چون آن وقت تنش بیشتری درست می کند تا از ما امتیاز بیشتری بگیرد.
در اصل رفتار ما باید بر اساس «تهدید زدایی» باشد تا دشمن بفهمد که اگر تهدیدی متوجه حقوق و منافع ما شود این ملت خواهد ایستاد ولو چنین رفتاری منجر به ایجاد تنش شود! هرچند بهتر است که تنشی هم به وجود نیاید اما اصل باید بر رفع تهدید باشد نه تنش. تا دشمن بفهمد ما از ایجاد تنش ترسی نداریم و از حقوق خود دفاع خواهیم کرد.
🔹بخشی از سخنرانی در دانشگاه شیراز/ آبان 95
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر اصلا برجام امضا نمیشد، امروز وضعیت چگونه بود؟
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔻 تحریم با اقدام و عمل بیاثر میشود نه با «لبخند». لبخند به گرگ جواب نمیدهد. لبخند به کسانی که ماهیت استکباری دارند سلاح مؤثری برای کنترل اسلحه آنها نیست! مگر اولین تحریمها را در زمینه دفاعی اعمال نکردند؟ اما بیشترین موفقیتهای ما در آن عرصه بود. وقتی راهبرد «تحریم سلاح» علیه ملت ما جواب نداد، راهبرد «سلاح تحریم» هم علیه ملت ما جواب نخواهد داد، به شرطی که دچار تردید و ترس از تهدیدهای دشمن نشویم و باور کنیم که با مدیریت درست از ظرفیت ها و توانمندی های داخل کشور می توان مشکلات را حل کرد.
🔹بخشی از سخنرانی در دانشگاه زنجان/ اردیبهشت 95
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔻سخنان مهم دکتر سعید جلیلی در نشست بسیج کشاورزی:
🔹ترامپ دو سال پیش کتابی به نام «آمریکای افلیج» نوشت و در آن اذعان کرد رژیم آمریکا مفلوک است ولی جالب است که امروز این رژیم افلیج ادعای قلدری میکند!
🔹اگر طبق تعبیر دو سال قبل ترامپ، ساختار و بدنه رژیم آمریکا فلج بود امروز مغز آن نیز دچار مشکل شده و حماقتهای ترامپ ناقوس اضمحلال رژیم افلیج آمریکا را به صدا درآورده.
🔹برجام دو پایه داشت، یک پایه آن ایران و پایه ی دیگر آن آمریکا و متحدان غربی آن بودند که امروز این پایه با بدعهدی دچار اضمحلال شده.
🔹امروز سه کشور غربی به جای رجزخوانی باید تعهدات خود را در این توافق ترمیم کنند.
🔹اگر فرصتی به پایه شکسته و طرف مضمحل برجام داده شده است باید بدانند این فرصت «حق» آنها نیست بلکه باید پاسخگوی ملت ما و بدعهدی های چند سال اخیر خود باشند.
🔹سه کشور اروپایی باید بدانند با علنیتر و رسمیتر شدن مزاحمتهای آمریکا، هر مزاحمت او برای پیشرفت و منافع ملی ما میخی بر تابوت برجام خواهد بود و اگر اروپا توانی دارد باید مانع مزاحمتهای آمریکا شود.
🔹گام اول سه کشور اروپایی که در بیانیه سران این کشورها منتشر شد منطق «عدم اعتماد به اروپا» را هم روشن تر کرد و به دور از تمدن گفتوگو بود.
🔹اروپایی ها در حالی که امروز اذعان دارند آمریکا عهدشکنی کرده اما در بیانیه رسمی خود «بایدها» و «نبایدها» را برای ایران مشخص می کنند! در کدام توافق اگر یک طرف عهدشکنی کرد، طرف دیگر باید بر سر پیمان خود باقی بماند؟
🔹از دید ملت ما رفتار انگلیس، آلمان و فرانسه در 2.5 سال اخیر پنهان نمانده زیرا در این مدت این 3 کشور در برابر تمام موارد نقض برجام از سوی آمریکا هیچ اقدامی نکردند.
🔹دولت انگلیس علاوه بر کارنامه سیاه در تاریخ روابط با ایران در همین برجام نیز کارنامه سیاهی دارد.
🔹رئیس دولت انگلیس به جای تعیین «بایدها» برای ایران باید به ملت ایران پاسخ دهد که چرا در ازای انجام همه تعهدات از سوی ایران این تنها دولت انگلیس بود که با فروش 950 تن کیک زرد به ایران مخالفت کرد و یک سال و نیم است مانع دستیابی ایران به این حق خود شده است؟
🔹سه کشور اروپایی که خود را «قدرتهای بزرگ» میخوانند امروز وزن آنها در ترازوی افکار عمومی جهان قرار گرفته است.
🔹کسانی که خود را «قدرت بزرگ» میخوانند امروز باید وزن خود را نشان دهند که آیا هر سه کشور با هم میتوانند فقط یک تصمیم خود را بدون امریکا عملی سازند؟
🔹اگر 3 کشور اروپایی نمیتوانند یک تصمیم مشترک در برابر رژیم افلیج امریکا اتخاذ کنند بدانند که از امریکا هم فلجترند و چنین قدرتهای ضعیفی دیگر نمیتوانند برای ملتهای آزاده و مستقل جهان تعیین تکلیف کنند.
🔹آنها از این میترسند که الگویی پیدا شده که به همه جهانیان نشان داده تعامل گسترده با جهان در چهار کشور غربی خلاصه نمیشود و اتفاقا تعامل و روابط سازنده و گسترده با جهان با کنار گذاشتن قدرتهای استکباری شکوفا میشود.
🔹آمریکا امروز دلخوش است که فروش نفت ایران را کاهش دهد اما آیا امریکایی ها فراموش کرده اند وقتی به زعم خودشان چند سال قبل فروش نفت ایران را به 600 هزار بشکه کاهش دادند ما توانستیم این روند را برگردانیم به گونه ای که در تیرماه 92 در اوج فشارهای تحریمها، ایران توانست فروش روزانه نفت خود را به 1.580 میلیون بشکه آن هم به قیمت بالای 100 دلار برساند؟
🔹امروز با فرآوردههای نفتی پالایشگاه ستاره خلیج فارس که متوسط سنی مسئولان آن 32 سال است، نه تنها نمی توان نفت ایران را تحریم کرد بلکه این دشمنان هستند که نه برای نفت که برای خرید فرآوردههای نفتی ایران باید صف بکشند.
🔹آمریکا فراموش کرده که در اوج تحریمهای نفتی 17 سکوی نفتی ایران در سال 91 مشغول کار بود؟ ما می دانیم سراسیمگی امریکا به این خاطر است که می داند از پس چنین قدرتی بر نمی آید.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اروپاییها اذعان دارند آمریکا عهدشکنی کرده اما برای ایران «باید» و «نباید» مشخص میکنند!
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
"تحلیل های فلج کننده" باعث می شود تا برخی مسئولین نسبت به آینده پیش بینی درست نداشته باشند و کشور به لحاظ اقتصادی آسیب پذیر شود.
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا نمیشود به مذاکره با اروپا هم خوشبین بود؟/ نمونه ای از عهدشکنی انگلیس در اجرای برجام طی دو سال گذشته
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔹می گویند باید در سیاست خارجی «واقع بین» بود. حرف کاملا درستی است! یکی از واقعیات این است که باید دید میتوانیم به نظام سلطه اعتماد کنیم یا نه؟ آیا میتوانیم به کسانی که مدعی کدخدایی در جهان هستند اعتماد کنیم یا نه؟ اتفاقا واقعیت های جهان همین هاست. آن چه در غزه میگذرد را باید دید. باید قدرتهایی را که به صراحت از صهیونیستها حمایت میکنند را دید. از چه حمایت میکنند؟ از کشتار کودکان و زنان! آیا بر اساس واقعیات میتوان به آنها اعتماد کرد؟ کسانی که کشتار هزاران کودک را نادیده میگیرند و میگوید از عاملان این جنایات حمایت می کنند قابل اعتماد هستند؟ آیا میتوان با اینها توافق کرد و به امضای آنها اعتماد کرد؟ واقعیات دنیا غیر از اینهاست؟
جالب این است کسانی که ابتداییترین اصول انسانی را نادیده میگیرند، همزمان با این کشتارهای فجیع و حمایتشان از آن، از جمهوری اسلامی ایران میخواهند تعهد خودش را در فلان موضوع انجام بدهد و اعتمادسازی بکند! این واقعیت های امروز جهان ماست. آیا اعتماد به چنین قدرتهایی با واقع بینی در سیاست خارجی نسبتی دارد؟
بخشی از سخنرانی در یادواره شهید داریوش رضایی نژاد/ مرداد 93
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ ویژه
روایتی شنیدنی از اداره کشور در دوره تحریم/ با این مدل هیچ نگرانی از پایان برجام وجود نخواهد داشت
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅
🔹روایتی از زیاده خواهی های اروپا در مذاکرات
سال 84 که دولت نهم روی کار آمد، مسئولیت مذاکرات با آقای لاریجانی بود. آقای متکی هم وزیر خارجه و بنده هم بهعنوان معاون اروپا و امریکای وزارت خارجه به آمریکا رفتیم. آقای ظریف هم نماینده ایران در سازمان ملل بودند.
آن روزها درحالیکه ایران 2 سال بود داوطلبانه فعالیت های هسته ای خود را تعلیق کرده بود فیشر وزیر خارجه آلمان گفت که این تعلیق باید به تعطیل و سپس به تخریب تاسیسات هسته ای ایران تبدیل شود!
جالب اینکه در همان دو سالی که عده ای میگفتند خودمان "داوطلبانه" تعلیق کرده بودیم شورای حکام آژانس چند قطعنامه هم علیه ایران صادر کرده بود. یعنی هم تعلیق کرده بودیم و هم علیه مان قطعنامه می دادند.
اما بعد از این برهه، یک روند فنی طی شد که در مذاکرات آلماتی در قزاقستان در سال 92، همانهایی که حرفشان در هشت سال قبل، تعطیلی و تخریب تاسیسات هسته ای ایران بود حاضر به مذاکره بر سر غنیسازی بیست درصد شدند. چرا این اتفاق افتاد؟ چون در عمل به آنها نشان دادیم تحت فشار آنها عمل نمی کنیم.
🔻بخشی از سخنرانی در جمع دانشجویان دانشگاه یزد/آبان 94
کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا 👇
@saeedjalily ✅