فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دلخوشی یا دلواپسی؟! کدامیک واقعی بود و هست؟
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رمز موفقیت یک امام جمعه جهادی در چیست؟!
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاک خوزستان جان گرفته است
◀طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری؛ آغازگر تحول در کشاورزی جنوبغرب کشور
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایتی از "الگوهایی که بایکوت شدند"
✅ @saeedjalily
◼ وَمَنْ يَخْرُجْ مِنْ بَيْتِهِ مُهَاجِرًا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ يُدْرِكْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ ۗ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا (نساء/۱۰۰)
◼ و هر که به قصد هجرت به سوی خدا و پيامبر او از خانه خويش بيرون رود و سپس مرگش فرا رسد، بیگمان پاداش او بر عهدۀ خداوند است و خدا آمرزندهای مهربان است.
*یاد عزیزان سفرکردۀ دانشگاه خواجه نصیر که شب جمعۀ گذشته در حضور امام حسین علیه السلام «قرار» گرفتند گرامی باد.*
#مطهره_هاشمیفر #حدیثه_ملکی #مینا_کرامتیراد #علیرضا_برهانیان #نجمه_هارونی #احسان_نوبخت
@saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥تعامل سازنده یا بازنده؟!
🔸ضعف تدبیر سیاسی در بهره مندی از فرصت های اقتصادی، چگونه به کشور ضربه میزند؟!
🔸 سهم ایران از بازار ۱۰۰۰میلیارد دلاری ۱۵ کشور همسایه اش چقدر است؟!
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تعامل خارجی هوشمند چه مولفه هایی دارد؟
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞عامل صلح امام حسن(علیه السلام) چه بود؟
✅ @saeedjalily
⬛️ السلام علیک یا رسول الله(ص)
▪️در بخشی از آیه ۲۹ سوره فتح آمده: «کَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَى عَلَى سُوقِهِ یُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِیَغیظَ بِهِمُ الْکُفَّار». بر اساس این تعبیر، کسانی که با "پیامبر اکرم(ص)" همراهی داشته باشند مانند «جوانهای» هستند که رشد میکنند، قوی میشوند و نهایتاً بر روی پای خود میایستند. یکی از ویژگیهای این حرکت آن است که اتکا به مبانی پیامبر میتواند نوعی از تعالی و پیشرفت را به بار آورد که معمولی نخواهد بود.
▪️این الگو بسیار متفاوت است و رشد حاصل از آن «همهجانبه» خواهد بود و منحصر به بعد مادی نمیشود زیرا معنوی هم میباشد، به گونهای که « یُعْجِبُ الزُّرَّاعَ» یعنی همان کسانی که در این مسیر حرکت میکنند دچار شگفتی میشوند! و از طرف دیگر جنس این پیشرفت به گونهای است که خشم جبهه مقابل را نیز برمیانگیزد و توان تحمل را از آنها میگیرد: «لِیَغیظَ بِهِمُ الْکُفَّار»
▪️چرا نام ایران تا این حد در صدر اخبار است؟ جواب این است که آنها میفهمند قدرتی در حال شکلگیری است که مصداق «کَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَى عَلَى سُوقِهِ» میباشد.
▪️دشمنان میدانند چنانچه تمدنی آن هم بر مبنای همراهی و معیت با پیامبر شکل بگیرد در مسیر پیش روی خودش تمام موانع را پشت سر خواهد گذاشت. لذا عصبانی میشوند و این تعبیر قرآن است که میفرماید: “لِیَغیظَ بِهِمُ الْکُفَّار” یعنی این پیشرفتِ متکی به خدا را داشته باش تا خشم آنها برانگیخته شود.
📌بخشی از سخنرانی دکتر جلیلی در دانشگاه سیستان و بلوچستان | ۲۲ آذر ۹۵
✅ @saeedjal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ ویژه | چه حزبی میتواند مدعی ولایتمداری باشد؟
◾️آسیب شناسی کار انقلابی از منظر امام رضا(ع)
📌بخشی از سخنرانی دکتر جلیلی در کبودرآهنگ همدان | مرداد ۹۸
✅ @saeedjalily
⚫️ تامل بر دعایی که در محضر امام رضا(ع) می خوانیم
▪️وقتی به زیارت مشرف میشویم بیان میکنیم «مُحَقِّقٌ لِمَا حَقَّقْتُمْ مُبْطِلٌ لِمَا أَبْطَلْتُم»، یعنی من میخواهم آن حقی را که شما بیان میکردید محقق کنم، میخواهم آنچه را که شما باطل میدانستید باطل کنم. این از دعاهای ماست؛ «نُصْرَتِی لَکُمْ مُعَدَّةٌ»، اگر نگاه یا رویکردی دارم بر مبنای هواهای کذا نیست بلکه بر مبنای معارف شماست؛ «رَأْیِی لَکُمْ تَبَعٌ»، بنای من بر این است که اگر توانی دارم آن را در خدمت شما بگیریم و برای یاری رساندن به شما آماده قرار دهم.
▪️اینجاست که در ادامه ادعاهایمان در محضر ائمه معصومین و حضرت رضا علیهالسلام بیان میکنیم: «وَبَرِئْتُ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَجَلَّ مِنْ أَعْدَائِکُمْ وَمِنَ الْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَالشَّیَاطِینِ وَحِزْبِهِمُ الظَّالِمِینَ لَکُم»، آهنگ رفتار من برائت، فاصله داشتن و مرزبندی با اینهاست. «مِنْ کُلِّ وَلِیجَةٍ دُونَکُم». همان تعبیری که در قرآن آمده است: «أَمْ حَسِبْتُمْ أَن تُتْرَكُوا وَلَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جَاهَدُوا مِنكُمْ وَلَمْ يَتَّخِذُوا مِن دُونِ اللَّهِ وَلَا رَسُولِهِ وَلَا الْمُؤْمِنِينَ وَلِيجَةً»، یعنی کس دیگری را بهعنوان دوست و محرم نمیگیریم و از هر ولیجهای که غیر از شما باشد برائت میجوییم.
📌بخشی از سخنرانی در جمع مسئولان بسیج دانشجویی سراسر کشور در #مشهد / ۳۱ مرداد ۹۵
#شهادت_امام_رضا_علیه_السلام_تسلیت
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پروردگارا! ما را از خستگی و سستی پناه بده..
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
🔻تکریم شهدا و یاد آنها به این معناست که مدل رفتاری آنها مجددا در شهرها پیاده شود 🔹عضو مجمع تشخیص مص
🔻بخشی از سخنان دکتر جلیلی در مراسم یادواره شهدای «انزلیمحله» لنگرود
🔸دشمن از اجرای دوباره الگوی مقاومت دفاع مقدس در حوزه های دیگر هراس دارد. او میداند اگر همانگونه که جوانان شهرها و روستاها در دهه۶۰ در مقابل او قیام کردند، امروز نیز جوانان مومن انقلابی در عرصه فرهنگ و اقتصاد در برابر او قد علم کنند، مجددا زمین گیر خواهد شد و پیشرفتی که پس از دفاع مقدس در حوزه نظامی بوجود آمد، در زمینه های دیگر نیز رخ خواهد داد.
🔸القاء ناامیدی به جوانان تاکتیک روشن دشمن برای جلوگیری از شکل گیری مجدد الگوی مقاومت و پیشرفت در حوزه های مختلف نظیر صنعت، کشاورزی و غیره است.
🔸باید این فرصت را مغتنم بشماریم که مراسم یادواره شهدا، محلی برای یادآوری الزامات ادامه دادن راه آنان در جهت عقب راندن دشمن و به ارمغان آوردن پیشرفت، عزت و اقتدار ملی است.
🔸تکریم شهدا و یاد آنها به این معناست که مدل رفتاری آنها مجددا در شهرها پیاده شود.
🔸من به جوانان عزیزمان عرض میکنم که ادامه راه شهدای والامقام انقلاب اسلامی و غنیمت دانستن گنج های جنگ لازمهای برای قدم برداشتن در گام دوم است.
🔸توصیه من آنست که نه تنها در لنگرود و گیلان بلکه در کل کشور همگان کتاب «رقص روی یک پا» به نویسندگی آقای اسماعیل یکتایی را مطالعات کنند تا بدانند که هریک از این شهدا یک مناری از نور هستند که میتوانند راه را به ما نشان بدهند.
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
📸تصاویری از دیدار دکتر جلیلی با خانواده شهید نوجوان لنگرودی،غلامرضا سعیدی
🔹در بخشی از کتاب «رقص روی یک پا» که مجموعه خاطرات آقای ابوالفضل یکتایی، رزمنده لنگرودی است به ماجرای شهادت شهید نوجوان غلامرضا سعیدی پرداخته شده است که به شرح زیر است:
✨«گلولهای کنارمان به زمین خورد و از شدت انفجار هر دو به هوا پرت شدیم.غلامرضا به سمتی افتاد و من سمتی دیگر...پای راست غلامرضا قطع شده بود..سرش را طرفم چرخاند: اسماعیل نمیدونی چقدر ناراحت بودم، به خدا داشتم عذاب میکشیدم که تو پات قطع شده ولی من سالم موندم..بغلش کردم و صورتم را به صورتش چسباندم و تا میتوانستیم گریه کردیم..گفت: نگران نباش اسماعیل، همدیگرو بغل میکنیم و میریم..پیشانیبند را که روی پایم بسته بودم باز کردم و بالای رانش بستم..به آرامی لبهای خشکشدهاش را باز کرد: آب،تشنمه اسماعیل. کسی از من آب میخواست که با تمام وجود دوستش داشتم..گفت: اسماعیل یادته تو محل میگفتن من و تو برای پول میایم جبهه؟!..خندیدم: از این حرفا زیاده غلامرضا، ولش کن..گفتم:غلامرضا یه وقت منو تنها نذاری،ما هنوز کارها داریم..میخوام تو عروسیت برقصم..بعد برای لحظاتی رقص روی یک پا را تصور کردم..غلامرضا نای حرف زدن نداشت، بغلش کردم و بوسیدمش..تکان نمیخورد..جواب نمیداد.غلامرضا رفته بود.شهید شده بود..چشمهایش را بستم.گریه امانم نمیداد.کنارش خوابیدم و در گوشش حرف زدم...»
🔹گفتنی است شهید غلامرضا سعیدی متولد ۱۳۵۰ شهرستان لنگرود محله چالکیاسر است که پس از سه سال حضور مداوم در مناطق جنگی در نهایت در عملیات والفجر ۱۰ منطقه بانی بنوک حلبچه در کنار فرماندهان شهیدی چون سردار شهید حسین املاکی و شهید محمد اصغری خواه به شهادت رسید.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨چگونه میتوان تنگه هرمز را به شکل اقتصادی بست؟!
🔸ناشنیده ها از پالایشگاهی که در نقطه صفر مرزی قرار دارد
✅ @saeedjalily
💡مدل رفتاری شهدا، چراغِ راه گام دوم
✨تکریم شهدا و یاد آنها به این معناست که مدل رفتاری آنها مجددا در شهرها پیاده شود.ادامه راه شهدای والامقام انقلاب اسلامی و غنیمت دانستن گنج های جنگ، لازمهای برای قدم برداشتن در گام دوم است.
📌دکتر سعید جلیلی، یادواره شهدای انزلی محله لنگرود | آبان ۹۸
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨کلیپ ویژه | اکتشاف یک گنج بزرگ
🔸نگاه، مبنا و مدل رفتاری شهدا در دفاع مقدس باید در کشاورزی، صنعت و فناوری تکرار شود تا حماسه رخ دهد
📌برگرفته از سخنرانی دکتر جلیلی در انزلی محله لنگرود | آبان ۹۸
✅ @saeedjalily
🚨طرح «دوگانه تعامل یا تقابل» در سیاست خارجی مانند آنست که بگوییم در رانندگی یا باید از پدال گاز استفاده کرد یا ترمز!
🔸همزمان با سالگرد یوم الله 13 آبان، عصر امروز دکتر سعید جلیلی با حضور در دانشگاه علم و صنعت به ایراد سخنرانی پیرامون مسائل سیاست خارجی کشور پرداخت.
🔸واکنش عضو شورای راهبردی سیاست خارجی کشور به سخنان اخیر ریاست محترم جمهوری در خصوص طرح دوگانه «تعامل یا تقابل» از جمله مهمترین بخش های این سخنرانی بود.
🔗گزارش خبری: ytre.ir/uK2
📸 گزارش تصویری: http://ytre.ir/uKT
✅ @saeedjalily
🔻اهم مطالب مطرح شده در مراسم 13 آبان دانشگاه علم و صنعت
دکتر جلیلی:
🔹آقای رئیس جمهور در کمتر از یکماه گذشته سوالی را در جمع برخی دانشجویان دانشگاه تهران سوالی را مطرح کردند و از دانشگاهیان خواستند تا در این زمینه نقطه نظرات خود را ارائه کنند.
🔹پرسش ایشان اینست که «پیشرفت و آینده کشور در سایه تعامل با دنیا است یا تقابل؟». همچنین ایشان گفته اند که «یک عده میگویند تعامل سازنده انجام دهیم و یک عده میگویند تعامل مستمر؛ عدهای میگویند جز قدرتنمایی و کشتن دشمن خبیث و تقابل راه دیگری نیست، یک عده هم میگویند بسیاری از مشکلاتمان با دنیا را میتوان با تعامل مستمر حل کنیم.» سوال باید دقیق باشد؛ اینکه گفته شود «تقابل خوب است یا تعامل؟» مانند آنست که بگوییم در رانندگی، «از پدال گاز باید استفاده کرد یا ترمز؟!».
🔹در همان سخنان گفته شده که «عدهای گفتهاند در گفتگو با آزانس وقت تلف کردید و گفتگو هیچ فایدهای ندارد.» چه کسی این حرف را زده؟ وقتی آزانس اعلام کرد که ما 6 موضوع باقی مانده داریم که همه آن مسائل و موضوعات باقیمانده هم مربوط به دوره دولت هشتم و پیش از سال 2003 بوده است. در گفتگو با آزانس، هر شش موضوع باقیمانده در سال 1386 با نامه رسمی آزانس حل و مختومه شد و کسی هم آن را وقت تلف کردن ندانست.
🔹در همان سخنرانی گفته شده است که «عده ای میگویند وقتی ما با شش قدرت جهانی درحال مذاکره بودیم، برخی میگفتند نباید مذاکره کرد.» اما سوال اینست که شش قدرت جهانی چه وقت پای میز مذاکره آمدند؟ آنها سال 92 مجبور شدند پای میز بنشینند یا سال 87؟ اینگونه پرداختن به مسائل با آدرس غلط، و طرح ناقص مسئله برای افکار عمومی داخل، اهداف سیاست خارجی را محقق نمیکند.
🔸دکتر جلیلی در واکنش به «قهرمان دیپلماسی» خوانده شدن خود توسط یکی از نمایندگان دانشجویی گفت: قهرمان دیپلماسی، دانشمندان و شهدای هستهای بودند که شش قدرت جهانی را در سال 87 به پای میز مذاکره نشاندند و در عمل حقوق ملت ایران را تثبیت کردند.
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨کلیپ ویژه| رفراندومِ «گاز یا ترمز؟»!
🔸واکنش صریح دکتر جلیلی به مغالطه اخیر رییس جمهور در خصوص طرح دوگانه «تعامل یا تقابل؟» در سیاست خارجی
✅ @saeedjalily