دکتر سعید جلیلی
#سعید_جلیلی ✅ @saeedjalily
🔻کار ما شکستن تحریم نفتی است/ راه و چاره با رئیس هیئت مدیره اتحادیه صنایع پایین دست پتروشیمی
حسین دُر در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی:
🔹یکی از ابزارهایی که در تحریم نفتی به داد کشور رسید، پتروشیمیها بودند. مجتمعهای پتروشیمی معادل ۹۰۰ هزار بشکه خوراک مصرف میکنند و ارزآوری آنها جایگزین تحریم نفتی شد. هرچه به سمت تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز میرویم، تحریم کردن سختتر و تحریم گریزی آسانتر میشود.
🔹افتخار میکردیم که تحریم پتروشیمیها در برجام برداشته شد اما بعد از کارشکنی آمریکا، این تحریمها مجددا اعمال شد. دشمن بوازات این تحریم، بر روی مشتریهای ما نیز کار میکند؛ راه و چاره خنثی کردن تحریم، ادامه زنجیره ارزش به سمت صنایع پایین دست است.
🔹براساس گزارش موسسه مطالعات بازرگانی وزارت صمت، کشور های منطقه ما ۱۳۴ میلیارد دلار واردات محصولات پاییندست پتروشیمی دارد؛ سهم ما از این بازار ۳.۸ میلیارد دلار است؛ این درحالی است که پتروشیمیها در بهترین شرایط خود ۱۴ میلیارد دلار فروش داشتند. ارزش ۱۳۴ میلیارد دلار در برابر ۱۴ میلیارد دلار را در نظر بگیرید.
🔹ظرفیت کارخانههای ما در حوزه پلیمری به صورت واقعی حدود ۱۲ میلیون دلار است که در حال حاضر با یک سوم این ظرفیت در حال فعالیت هستیم.
🔹از لحاظ دانش فنی، هفتمین کشور در حوزه پلیمر هستیم و بازار منطقهای هم داریم؛ پس چرا باید این صنعت مهم و ارزشمند با یک سوم ظرفیت خود فعالیت کند؟ اگر این ظرفیت به ۱۰۰ درصد برسد، تحریم نفتی ادامه خواهد داشت؟
🔹در صنعت ما، براساس آمارهای رسمی اینگونه است که در حوزه پلیمری افزایش هر یک میلیون تن تولید معادل ۲۰۰ هزار شغل مستقیم است.اگر برای ایجاد یک شغل در صنعت پایین دست نیاز به یک میلیون دلار سرمایه گذاری داشته باشیم، این میزان ایجاد اشتغال در پایین دست نیاز به ۱۲ هزار دلار دارد.
🔹سیاستهای امروز صنعت نفت و گاز باید مقتضیات روز کشور را در نظر داشته باشد؛ کفه ترازوی حمایتی این سیاست ها به سمت بالادست است و این مطلوب نیست.
🔹آقای روحانی در مناظرات انتخاباتی سال ۹۲ اعلام کردند که بین صنایع بزرگ و کوچک، اولویت را به صنایع کوچک اختصاص خواهند داد. خوب است پس از ۸ سال گزارش بدهند که چه میزان سرمایهگذاری در این دو اولویت شده است؟
🔹وزارت خارجه گزارش بدهد چقدر بر روی تعامل با کشورهای منطقه وقت گذاشته است و چقدر با کشورهای اروپایی؟ افزایش بازار های صادراتی کشور در این منطقه لنگ تحرکات دیپلماسی مانده است.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
🔻برخی می گفتند موضوع #سوریه جنگ مسلمان با مسلمان است
⚠️ کسانی بودند که در مسیر شهدای حرم و تبعیت از ولایت تردید داشتند و در موضوع حمایت از مقاومت و دفاع از حرم شبهات نخ نمای قدیمی را مطرح می کردند و می گفتند که این جنگ مسلمان با مسلمان است، اما پیاده نظام استکبار و فتنه انگیزی دشمن را نمی دیدند.
🔸 اما شهدای مدافع حرم دریافتند که صحنه، صحنه یاری امام(ع) است و نه تنها بر زبان بلکه در عمل و با همهی وجودشان فریاد سر دادند که :«کُلّنا عباسکِ یا زینب(س)»
📌 کرمانشاه - دومین سالگرد شهید مدافع حرم، حاج فریدون احمدی
◾️سالروز وفات ام المصائب(س)، قهرمان کربلا، حضرت زینب کبری سلام الله علیها تسلیت باد
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨نگاه جناحی به فضای مجازی اشتباه است/توان کشور را معطوف به مسائلی نکنید که در آخر چیزی نصیب مردم نشود!
🔸 درآمد هند و پاکستان از فناوری اطلاعات، به ترتیب ۸ و ۸۰ میلیارد دلار اما درآمد ایران ۱۰۰ میلیون دلار است؛ یعنی تقریبا هیچ!
🔸فیلترینگ یا اشتغالزایی؛ مسأله اصلی در مدیریت فضای مجازی چیست؟!
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
#سعید_جلیلی ✅ @saeedjalily
🔻اقتصاد دیجیتال؛ آنچه کمتر درباره آن میشنویم/هزینه اینترنت داخلی تا یک دهم هم میتواند کاهش یابد
دکتر سید حامد خسروانی، دبیر کارگروه فضای مجازی دولت سایه در گفتگو با حیات طیبه:
🔹فضای مجازی موضوع جدیدی است و دولتها در این زمینه تجربه زیادی نداشتند، اما متأسفانه همواره کمکاری صورت گرفته است.
🔹چهار لایه اصلی در موضوع فضای مجازی مورد بحث است؛
1️⃣در کف، لایه #زیرساخت،
2️⃣سپس لایه #خدمات و سرویسها،
3️⃣بعد از آن لایه #محتوا
4️⃣ و در نهایت #کاربر قرار میگیرند.
🔹مهمترین موضوع لایه زیرساخت شبکه ملی اطلاعات است و در لایه خدمات، دولت هوشمند رابه عنوان مولد اقتصاد دیجیتال که بتواند سرویسهای متعدد را ارائه کند، در نظر میگیریم.
🔹در کشور تمامی خدمات را نداریم و آنها باید از بستر اینترنت بینالملل و مذاکرات دولت با طرفی که آن سرویسها را ارائه میدهد تأمین شوند اما خدماتی را که داخل کشور ارائه میشوند را برای کاهش هزینههای مردم بایستی در بستر شبکه ملی اطلاعات قرار دهیم.
🔹خروج ارز در پهنای باند بحثی جدی است. اگر آن را در بازه پنج ساله در نظر بگیریم میتواند بالغ بر چندین میلیارد دلار صرفه اقتصادی برای کشور داشته باشد.
🔹باید هزینهزا بودن این خدمات را کاهش دهیم و این امر با ایجاد بستر شبکه ملی اطلاعات انجام میشود. در حال حاضر قیمت استفاده از ترافیک داخلی نصف قیمت ترافیک بینالملل است اما با محاسباتی که انجام میدهند این عدد میتواند به یکپنجم یا حتی یکدهم هم تغییر کند.
🔹مشکل انتخاب بین پیامرسانهای متعدد یک راهحل واضح دارد: تجمیع و ادغام پیامرسانهای داخلی؛ اغلب کشورهای دنیا نظیر کره جنوبی و چین که با پیامرسان داخلیشان کار میکنند یک پیامرسان را مرجع قرار دادهاند و همه با آن کار میکنند.
🔹در دهههای آینده اقتصاد دیجیتال هم مساوی میشود با اقتصاد و فضای دیجیتال کلمه مجزا را نخواهد داشت و یکی از اجزای اقتصاد خواهد بود.
🔹علاوه بر ۶۰ هزار فارغ التحصیل سالانه در رشتههای برق و کامپیوتر، بالغ بر یک میلیون نفر در این حوزه فعالند. ما ظرفیت بسیار بزرگ اشتغالآفرینی در این حوزه داریم و میتوانیم از این ظرفیت در هر یک از سطوح اقتصاد دیجیتال استفاده کنیم.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
📸 تصویری از حضور دکتر سعید جلیلی در نشست امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ 13 اسفند 99
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨انتقاد سعید جلیلی از عدم تدبیر نسبت به موضوعات اصلی اقتصاد کشور و امید غیر واقعی به یک نهاد خارجی برای حل مشکلات
🔸از یک طرف کم اعتنایی به فرصتهای اقتصادی کشور، از طرفی دیگر معطوف ساختن افکار عمومی به حل مشکلات از طریق پیوستن به FATF
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
34.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨 ۱۰ دقیقه با نگاه اقتصادی سعید جلیلی در حوزه تعاملات منطقه ای
🔹عضو شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی چندی پیش در یک نشست تخصصی پیرامون اقتصاد مقاومتی، به تشریح موقعیت اقتصادی ایران پرداخت.
🔹از این رو، سخنان جلیلی در طرح تهدید ها و فرصت ها حوزه ترانزیت کالا و انرژی، صادرات برق و گاز و همچنین بازار محصولات پتروشیمی، حائز تامل است.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
#سعید_جلیلی ✅ @saeedjalily
🚨مشکلات روغنی / گفتگو با دکتر مراد محمدی، عضو کارگروه کشاورزی دولت سایه
کارشناس مسائل کشاورزی در پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی در یازدهمین گفتگوی راه و چاره:
🔹در تهیه بیش از ۸۴ درصد کالای روغن در کشور وابستگی وجود دارد و سالانه حدود ۴ میلیارد دلار صرف واردات دانههای روغنی و کنجاله میگردد.این وابستگی علاوه بر متاثر کردن صنعت دام و طیور، امنیت غذایی کشور را نیز تهدید میکند.
🔹علت این وابستگی، پایین بودن سطح زیر کشت دانههای روغنی در کشور است. هر ساله حدود ۴۵۰ هزار تن دانه روغنی در کشور تولید میشود که طبیعتا پاسخگوی کشور نخواهد بود.
🔹از سوی دیگر وقتی کشور در تامین دانههای روغنی با وابستگی جدی روبهروست، کلیه مشکلات واردات اعم از مشکلات تامین مالی، انتقال پول و ... در موضوع روغن نیز تاثیر گذار است.
🔹کشت کلزا به دلائل مختلف برای کشور به صرفهتر است اما قیمت خرید تضمینی آن برای کشاورزان هنوز به صرفه نیست.
🔹در سال ۹۸ به نسبت سال ۹۴ میزان کشت کلزا ۹ برابر شده است و ۲۵۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی صورت گرفته است. این نشان میدهد که میتوان با تعرفه گذاری بهتر، به سمت افزایش ضریب خودکفایی حرکت کرد.
🔹از جمله چالشهای عمده عدم خودکفایی، اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به دانههای روغنی است. طبیعتا با پرداخت این یارانه، تناسب میان هزینههای تولید و قیمت محصول وارداتی به هم میخورد و صنایع داخلی به واردات تمایل بیشتری دارند.
🔹همین یارانه را میتوان در زمینه افزایش قیمت خرید تضمینی در اختیار کشاورزان قرار داد؛ هم صرفهجویی ارزی صورت میگیرد و هم وابستگی کمتر میگردد.
🔹وقتی کنجد از دسته دریافتکنندگان ارز ۴۲۰۰ تومانی خارج شد، تولید آن بسیار افزایش پیدا کرد. همین اتفاق میتواند برای کلزا و آفتابگردان نیز اتفاق بیفتد و منفعت آن هم به کشاورزان برسد و هم قیمت و دسترسی مناسب برای مردم فراهم شود.
🔹پیشنهاد کارشناسی ما، حدف ارز ۴۲۰۰ تومانی از دسته کالاهای دانههای روغنی و صرف این یارانه به کشاورزان است.
🔹ظرفیت کشت دانه های روغنی در کشور فراهم است و تولید داخلی میتواند به عمده نیاز های کشور پاسخ دهد. همان رفتاری که در قبال کشت قراردادی کارخانجات شِکر شد، در زمینه روغن نیز جواب داده خواهد داد.
🔹حتی با فرض عدم تصمیمگیری در زمینه حدف ارز ۴۲۰۰ تومانی در زمینه دانه های روغنی،با وضع تعرفههای مناسب میتوان از سرکوب تولید داخلی در این زمینه جلوگیری کرد.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨آیا ترامپ یک استثناء بود؟!
🔸دشمنی با ملت ایران؛ از کارتر تا بایدن
🔸وقتی بایدن هم راه ترامپ را ادامه میدهد
🔸 توضیحات جدید وندی شرمن درباره مسیر بایدن در دشمنی با ملت ایران
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡جواهر و گردو
❓ماجرای سوالی که یک نفر در خیابان از جلیلی پرسید
◼️ باز نشر به مناسبت شهادت امام کاظم(ع)
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨ارز دادیم، واردات هم انجام شد؛ پس چرا قیمت مرغ و گوشت چند برابر شد؟!
🔸ناکارآمدی دولت در مدیریت بازار دام و طیور چگونه قیمت را افسارگسیخته کرد؟
🔸تنها راه کنترل بازار، تخصیص ارز ۴۲۰۰ به واردات نیست!
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتشار_به_مناسبت_عید_مبعث
🚨🎥یکی از ویژگیهای عصر جاهلیت استفاده از ابزار رسانه (شعر) در جهت ترویج باطل و فضا سازی علیه استدلال و حکمت است
🔸اگر منطق، حکمت و حق مبنای جامعه قرار نگیرد، جامعه دارای مولفههای عصر جاهلی میشود
🔸بعثت انبیاء الهی(ص) برای آن بود که احکام روابط میان انسانها الهی باشد نه جاهلی
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
⚠️خطر جاهلیت برای ما هم وجود دارد
دکتر سعید جلیلی:
🔹اگر گفته میشود بعثت برای این بود که حکم خدا جایگزین حکم جاهلی بشود، باید مشخص شود که تفاوت این دو چیست که انبیاء مامور به تبیین این تمایز شدند؟
🔹یکی از مبناها در عصر جاهلیت شمشیر و اعمال زور بوده است. هر قبیلهای که جنگاوران و اسب سواران بهتری داشت، زورش بیشتر بود، حکم او حاکم میشد.
🔹اما یکی دیگر از ویژگیهای مهم جامعه جاهلی آن دوران این بوده است که در نبود منطق و استدلال، قدرت فضاسازی و به اصطلاح امروز شانتاژ، حاکم میشده است؛ یعنی هرکسی که بیشتر میتوانست به اصطلاح شانتاژ کند، حکم او حاکم میشد.
🔹یکی از مولفههای قدرت در عصر جاهلیت، استفاده از شاعران و زبانآوران بوده است.شعرا نیز دارای جایگاه قدرت و اقتدار بودند و با هجو طرف مقابل یا مدح جنگاوران طرف دیگر، منافع قبیله را تامین میکردند و این مسئله در عصر جاهلی نافذ بوده و شاعران نیز با شعر خود حکم میراندند.
🔹عصر امروز را با دوران جاهلیت مقایسه کنید؛ اگر به جای آنکه مشخص کنیم حق چیست؟ استدلال چیست؟ برویم سراغ آنکه ببینیم چه فضایی در افکار عمومی حاکم شد و چه جریانی توانست بهتر فضاسازی کند و به حقیقت موضوعات توجهی نکنیم، این میشود دنبالهروی از حکم جاهلی.
🔹اگر بدون آنکه حق بودن محتوا سنجیده شود، برویم دنبال آنکه ببینیم کدام هشتگ بیشتر داغ شد یا کدام توئیت بیشتر پسندیده و بازتاب داده شد و مناسبات را تغییر داد، این همان عمل به مثابه عصر جاهلیت است.
🔹یکی از راههای بزرگداشت مبعث، تبیین این تمایزات است تا فرق میان حکم الهی و حکم جاهلی معلوم گردد. همانطور که دامنه بعثت حضرت رسول(ص) تا امروز ادامه دارد و ادامه خواهد داشت و نیاز جامعه به احکام الهی و تبیین آن دائمی است، در برابر آن نیز جاهلیت و احکام جاهلی وجود دارند.
📌تهران، اسفند ۹۹
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 فضای انتخابات را عوض کنید
🔸باید فضای انتخابات را از دو گانه های غلط و کاذب به سمت دغدغه های مردم ببریم
🔸 اگر جریان انقلابی مشکلات مردم را پیگیری و حل کند، مردم نیز در انتخابات به این جریان رای می دهد
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 شاخص های رای دادن چیست؟
🔹محافظه کاری قتلگاه انقلاب است یعنی صداقت و صراحت انقلابی را به خاطر رای آوری زیر پا بگذاریم
🔹به عنوان مثال شاخص ما در آموزش و پروش برای رای دادن چیست؟
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
دکتر سعید جلیلی
#سعید_جلیلی ✅ @saeedjalily
🔻دنیا به سمت صنعت تجدیدپذیر رفته است/ گفتگوی «راه و چاره» درباره لزوم تغییر در راهبرد بلندمدت صنعت برق کشور
دکتر ذبیحی، رئیس کارگروه نیروی دولت سایه:
🔹ظرفیت بالقوه فعلی تولید برق در کشور، ۸۳ هزارمگاوات است که تنها ۲ درصد آن به انرژی های تجدید پذیر اختصاص دارد.
🔹یکی از راهبرد های مهمی که کشور ما در آینده صنعت برق به آن نیاز دارد، تنوع بخشیدن به سبد تولید برق از راههایی به غیر از استفاده از سوختهای فسیلی است.
🔹سبد استفاده از نیروگاههای بادی، خورشید و اتمی و همچنین استفاده از انرژی زمین گرمایی به نسبت استفاده از سوخت فسیلی در ایران مطلوب نیست؛ در حالیکه راهبرد صنعت برق در دنیا به سمت استفاده از انرژی های تجدید پذیر رفته است.
🔹در حال حاضر برنامه استفاده از انرژیهای تجدید پذیر در دستورکار بلندمدت کلیه کشورهای توسعه یافته صنعتی وجود دارد
🔹به طور میانگین بیش از ۳۰ درصد برق مصرفی در کشور های اتحادیه اروپا از انرژیهای تجدید پذیر تولید میشود و برنامه ۲۰۲۵ کشور ژاپن، افزایش این میزان مصرف از انرژی های تجدیدپذیر به بالای ۵۰ درصد است.
🔹هم اکنون میزان تولید انرژی های تجدید پذیر از تولید انرژی های تجدید ناپذیر در کشور آلمان پیشی گرفته است. این اتفاق در حالی رخ میدهد که میزان تابش نور خورشید و وجود تونل های بادی در این کشور، به مراتب کمتر از کشور ماست.
🔹عوارض توسعه نیروگاههای تجدید پذیر بر روی قبض برق توسط مشتریان پرداخت میشود اما زمانیکه قرار است آن را در اختیار نیروگاهها قرار بدهند، این درآمد در بخشهای دیگر صنعت برق هزینه میگردد.
🔹کشورهای اسکاندیناوی، کانادا و .. به سمت استفاده از نیروگاههای بزرگ تولید برق از انرژی زمین گرمایی رفتهاند. این شرایط در کشور ما نیز وجود دارد.
🔹قوانین ساختمان سازی در این کشور ها نیز به دنبال تامین حدود ۵۰ درصد انرژی ساختمانها از طریق انرژی زمین گرمایی تنظیم شده است.
🔹قوانین مشوق در این حوزه مورد غفلت واقع شده و اصلا این فرصت به مردم معرفی نشده است. در حالیکه بسیاری از هزینههای تامین انرژی خانوار از این طریق کاهش خواهد یافت.
🔹بیش از ۸۰ درصد مواد اولیه پنل های خورشیدی در کشور قابلیت تولید دارد اما تکیه صنعت برق به نیروگاههای فسیلی، فرصت سرمایه گذاری در این زمینه را تقلیل میدهد.
🔹اگرچه بخش خصوصی در این حوزه وارد شده است اما به طور حتم باید سیاستهای تشویقی در این زمینه فعال گردد.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨مسئولیت «رئیس جمهور» در همافزایی دستگاهها اجرایی چقدر اهمیت دارد؟
🔸مسئولیت بسیاری از حوزههای اجرایی، تنها به مربوط به یک وزارتخانه نیست
🔸نتیجه گرفتن از فعالیتها در حوزه مختلف نظیر سلامت، محیط زیست، صنعت و .. نیازمند تلاش مقام ریاست جمهوری در هماهنگ سازی وزرا و کابینه است
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
#قسمت_اول
🔻لایو اینستاگرامی "راه و چاره" با بررسی مطالبات و دغدغههای جامعه کارگری
👥گفتگو با سید محمد یار احمدیان؛ رئیس مجمع عالی نمایندگان کارگران کشور
📆امروز؛ دوشنبه ۲۵ اسفند، ساعت ۱۹ از صفحه دکتر سعید جلیلی↙️
https://www.instagram.com/dr_saeedjalili
🔻پخش زنده به صورت همزمان در کانال روبیکا
https://rubika.ir/saeedjalily
✅این پوستر را استوری کرده و صفحه دکتر جلیلی را منشن کنید.
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 کشتی حسین(ع) توقف ناپذیر در طوفان ها | پناهگاه محکم ملت ایران
🔸خاطره جلیلی از تعجب مقام غربی از پیشرفت و امنیت مثال زدنی ایران
🌺روز پاسدار بر تمامی پاسداران عزیز انقلاب اسلامی مبارکباد
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🌺ابوفاضل(ع)؛ مجموعه ای از فضیلت ها
🔸علت شان بالای حضرت ابوالفضل العباس(علیه السلام) صرفا بخاطر نسب او نیست؛ بخاطر ویژگیهای منحصر به فرد ایشان است
🌹میلاد حضرت عباس بن علی(ع) بر همه شیعیان و #روز_جانباز بر تمامی جانبازان عزیز انقلاب اسلامی مبارک باد
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتشار به مناسبت روز ملی شدن صنعت نفت
🔹از روز اکتشاف نفت در این سرزمین، بنای دشمنان آن بود که ملت را از حق خود محروم کنند
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
📸🚨مهمترین نشست ها،سفرها و سخنرانی های دکتر سعید جلیلی در سال ۱۳۹۹
🔸برای مشاهده سریع این اخبار به استوری های صفحه پایگاه اطلاع رسانی دکتر جلیلی در اینستاگرام مراجعه کنید↙️
https://www.instagram.com/dr_saeedjalili
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت دکتر جلیلی از پاسخ امام سجاد علیهالسلام به فردی که به ایشان طعنه زد؛
◀️ دکتر جلیلی: عده ای تا وقتی مبارزه هست، فرار میکنند اما وقتی [فضا] آرام میشود اعتراض میکنند که چرا مبارزه نمیشود...!
🚨الزامات و شروط همراهی با ولی جامعه چیست؟!
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
🌺مردم عزیز ایران، عیدتان مبارک🌺
📌سال ۱۴۰۰، سال "تولید،پشتیبانی ها،مانع زدایی ها"
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
➕پرونده ویژه «مسائل اصناف صنعتی» کشور با آغاز سال «تولید،پشتیبانیها،مانعزداییها» به روز رسانی شد!
📌نیازمندیهای قانونی و موانع سد راه تولیدکنندگان را در اخبار این جلسات پیگیری کنید
🔻هم اکنون میتوانید برای مشاهده بیش از ۲۰ گزارش خبری و ۱۵ کلیپ تصویری مرتبط با مسائل اصناف، به لینک زیر مراجعه کنید.
🔸مجموعه دولت سایه طی دو سال گذشته به منظور رفع موانع تولید با نمایندگان بیش از ۱۵ صنف صنعتی کشور دیدار داشته است. در این مدت، کارگروه اصناف مامور بررسی مسائل و مشکلات هر یک صنایع کشور شد.
🔸پس از این جلسات، کارشناسان اقتصادی مسائل و مشکلات اصناف مختلف را جمع بندی کردند که نهایتا ۱۹ مسئله مشترک به عنوان مسائل دارای اولویت میان اصناف صنعتی به دست آمد.
🔸پس از احصاء مسائل مشترک اصناف صنعتی کشور، هر یک از کارگروه های اقتصادی موظف شدند که مجددا با حضور نمایندهای از هر صنف، جلساتی برای یافتن راهکار قانونی حل مسائل مشترک تشکیل دهند.
🔸در پایان نیز عمده راهکارها، در جلسات مختلف دولت سایه به نمایندگان ارائه شد.
https://drjalily.com/issues/16/unions?type=posts#items
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily
14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🚨تولیدکنندگان از موانع کار و پشتیبانی های مورد نیاز خود میگویند
🔹جمعبندی دو سال نشست تخصصی با ۱۵ صنف صنعتی کشور، در دیدار با اعضای کمیسیون صنایع مجلس یازدهم
🔹گزارشی مختصر از ارائه راهکارهای مشورتی درخصوص ۱۹ مسئله مشترک میان تولیدکنندگان توسط کارگروه های اقتصادی دولت سایه
#سعید_جلیلی
✅ @saeedjalily