فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هر وقت گفتی تو دنیا راحت شدم بدون که میمیری!
👤 آیت الله مجتهدی تهرانی
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
💫🍀الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي أَنْزَلَ عَلَىٰ عَبْدِهِ الْكِتَابَ وَلَمْ يَجْعَلْ لَهُ عِوَجًا🍀💫
سورة الكهف، الآية ١
❣👌ستایش و سپاس مخصوص خداست که بر بنده خاص خود (محمّد صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) این کتاب بزرگ (قرآن) را نازل کرد و در آن هیچ نقص و کژی ننهاد.👌❣
#قرآن_کریم
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
#حدیث
امام صادق عليه السلام فرمودند:
خداوند متعال به آدم وحى كرد; من همه نيكى ها را درچهار سخن براى توجمع مى كنم. پرسيد; خدايا آن چهار كلمه چيست؟ فرمود; يكى براى من است ، يكى براى توست، يكى ميان من و توست، يكى هم ميان تو و مردم است.
آدم گفت; پروردگارا! آنها را بيان كن تا بدانم. فرمود; امّا آنچه براى من است، آن است كه مرا عبادت كنى و در پرستش براى من چيزى را شريك قرار ندهى.
امّا آنچه براى توست، اين است كه من پاداش عمل تو را، وقتى كه بيشترين نياز را به آن دارى، خواهم داد.
امّا آنچه كه ميان من و توست ، اين است كه; دعا از تو، اجابت از من.
امّا آنچه كه ميان تو و مردم است، اين است كه آنچه را براى خود مى پسندى براى مردم هم بپسندى.;
📚الجواهر السنيّه ، ص 10.
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
✔️«اَلَلَّهُمَّ اَرِنِی الْاَشْیَاءَ کَمَا هِیَ؛
خداوندا! امور را آن گونه که هست، به من نشان بده.»
[بحارالانوار، ج 14، ص 10 و 11.]
این دعا و مناجات در بیان رسول گرامی و بیان بعضی از ائمه علیهم السلام با کمی تفاوت آمده است:
امام سجاد علیه السلام. دریکی دعاها:
«اللهم ارنی الاشیاء کما هی، ثم ارنی الحق حقاً و ارزقنی اتباعه و ارنی الباطل باطلا و ارزقنی اجتنابه.
خدایا چیزها را همانگونه که هستند، به من بنما. پس حقیقت را نشانم بده و آنگاه (توفیق) پیروی از آن و باطل را بر من بنما و سپس دوری از آن رانصیبم کن».
و در قسمتی از دعای بعد از نماز عشاء نیز که از امام صادق علیه السلام نقل شده است، چنین آمده،
«اللَّهُمَّ ... أَرِنِی الْحَقَّ حَقّا حَتَّی أَتَّبِعَهُ وَ أَرِنِی الْبَاطِلَ بَاطِلًا حَتَّی أَجْتَنِبَهُ وَ لَا تَجْعَلْهُمَا عَلَیَّ مُتَشَابِهَیْنِ فَأَتَّبِعَ هَوَایَ بِغَیْرِ هُدًی مِنْکَ؛
[بحارالانوار،ج 86، ص 120.]
خداوندا! واقعیت و حق را به من نشان بده تا از آن پیروی کنم و باطل را به من بنمایان تا از آن دوری کنم و حق و باطل را برای من مبهم و نامشخص نکن که در نتیجه از هوای نفس خود به دور از راه هدایت تو پیروی کنم.»
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸خـدایـا
🌱یک صبح فرح بخش
🌸یک روز دل انگیز
🌱یک روزسرشاراز زیبایی وشادی
🌸یک روز پراز خیروبرکت
🌱نصیب دوستانم بگردان
🌸ســــلام صبحتون بـخیر
🌸امروزتون سرشار از مهر خـدا
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
4_6035177251362833950.mp3
1.94M
🔸ترتیل صفحه 227 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام ماهور
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
#ختم_ششم_قرآن 📖
#روز_۲۲۷✨
#صفحه_۲۲۷✨
#سوره_مبارکه_هود
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن👇
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۲۷🌷
پسر نوح با بدان بنشست:
وقتی وعده ی خدا نزدیک شد و حضـرت نوح، به فرمان پروردگار، افراد باایمان و خانواده اش را بر کشتی سوار کرد، دو تن از اعضای خانواده اش همراه او سوار نشدند:
همسـرش که از گذشته کافر و بی ایمان بود، و «کنعان»، پسر نوح. حضرت نوح تا آن زمان نمی دانست که پسرش ایمان ندارد. به همین علّت، هنگامی که بر کشتی سوار شد، او را صدا زد و فرمود: «پسرم، با ما بر کشتی سوار شو و همراه کافران نباش.» کنعان که مانند گذشته سخنان پدرش را باور نمی کرد، به او گفت: «(چیز مهمّی نیست، پدر؛) به بالای کوهی می روم تا از توفان در امان بمانم.» نوح فرمود: «امروز هیچ کس و هیچ چیزی نمی تواند تو را از عذاب خدا حفظ کند...» در همین حال بود که موج غول پیکری بین پدر و پسر جدایی انداخت و کنعان را در میان آبهای خروشان فرو برد. چون پیش از توفان، خدا به حضرت نوح وعده داده بود که خانواده اش را نجات می دهد و نوح هنوز نمیدانست که فرزندش ایمان نداشته است، پس از پایان توفان، به درگاه خدا رو کرد و با ادب و احترام گفت: «پروردگارا، پسرم از خانواده ی من بود، و وعده ی تو حق است. البتّه تو بهترین حکم را می فرمایی و هر آنچه را که درست باشد، انجام می دهی.» در این هنگام، خدا به نوح وحی فرستاد: «ای نوح، او از خانواده ی تو نبود. او فرد ناشایستی بود. به همین علّت، چیزی را که نمی دانی، از من مخواه!» آری، اگرچه کنعان بظاهر پسر نوح بود، با جدایی از راه پدر، نسبت خود را نیز با او قطع کرد. این ماجرا، گویای این حقیقت بسیار مهم است که از نظر خدا، ارزش و اصالت، با نسبت های اعتقادی و ایمانی است؛ و نه نسبت های خونی و ظاهری. این حقیقت بارها در سخنان پیشوایان دین نیز تکرار شده است که داشتن نسبت خونی با ایشان، بدون پیروی و اطاعت از راه و روش آنان، فایده ای ندارد. در روایتی از امام رضا میخوانیم: «کنعان واقعاً فرزند نوح بود؛ امّا هنگامی که گناه کرد و از جاده ی اطاعت خدا خارج شد، خدا فرزندی او را با نوح نفی کرد. به همین صورت، کسانی که از خویشاوندان ما باشند، ولی خدا را اطاعت نکنند، از ما نیستند.» در مقابل، قرآن و اهلبیت به ما می آموزند که پیروان راستین دین خدا، نزدیکان حقیقی پیشوایان دین هستند؛ تا آنجا که پیامبر در مورد شخصِ باایمان و پرهیزکاری مانند «سلمان فارسی» که هیچ نسبت خونی و قومی با آن حضرت نداشت، فرمود: «سلمان از ما اهل بیت است.» امیر مؤمنان علی در سخن بسیار آموزنده ای فرموده است: «دوست محمّد کسی است که از خدا اطاعت کند؛ هرچند نسبت خونی اش با او دور باشد، و دشمن محمّد، کسی است که خدا را نافرمانی کند؛ هرچند نسبتش در ظاهر با او نزدیک باشد.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313